APOCALIPSA pentru ZOOTEHNIA ROMÂNEASCĂ. DIMITRIE MUSCĂ, FERMIER: ”Vorbim despre O MÂNĂ CRIMINALĂ. Devenim PIAȚĂ DE CONSUM, EUROPA ȘI-A ATINS ȚELUL!”


Sub ochii producătorilor români, o întreagă industrie, cea a cărnii de porc, este distrusă peste noapte, din cauza Pestei Porcine Africane (PPA), astfel încât zootehnia românească să dispară iar cetățenii țării să devină doar consumatori și o piață de desfacere pentru marile țări producătoare din Europa.

Fermierul din Arad, Dimitrie Muscă este convins că autoritățile nu vor să intervină în rezolvarea acestei probleme a Pestei Porcine Africane (PPA) care deja bagă spaima în crescătorii mari de porci dar și în micii gospodari. Fermierii mici li mari se tem că dacă focarul se confirmă în județul lor, rămân fără animalele crescute cu trudă și sacrificiu.

”Nu se vrea să se intervină! Nu știu ce mână criminală există pentru că soluția este simplă: trebuie împușcați toți mistreții. Eu o spun de doi ani de zile, dar nu se vrea. Eu cred că cei responsabili trebuie să se trezească și să realizeze că vorbim despre distrugerea unei economii, a unui sector și până la urmă chiar a unei țări.”

”Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar afirm cu toată responsabilitatea că îi doare în cot pe cei de la Uniunea Europeană (UE) că noi nu o să mai avem carne de porc. Din contră, zic: ”Lăsați, că vă dăm noi!” De ce să producem când putem consuma! Această schemă o leg și de faptul că atunci când am cerut 25 de euro ajutor pentru carcasa de porc, cei de la UE au refuzat”, a mai arătat Dimitrie Muscă.”

Eufrosin – o întrebare firească se naște: cât de greu ar fi pentru niște neprieteni, să infesteze deliberat cu pesta porcină mistreți cărora să le dea drumul peste graniță, în lanurile noastre de porumb? 

Astfel se împușcă doi „mistreți” cu un foc: ei ne distrug zootehnia, iar UE ne vinde mâncare și aia vai de capul ei. Începem să întrezărim cum suntem tratați de monstrul neo-sovietic de la Bruxelles?

Ro-exit, mama lor de porci!

continuarea Aici

Un răspuns

  1. Iata cateva informatii utile, care arata…obedienta autoritatilor romane in domeniu:
    „Virusul pestei porcine clasice este relativ sensibil în excreţiile umede ale porcilor infectaţi, în carcasele de porc şi în unele produse din carne de porc. Virusul prezent în sânge este inactivat după 30 de minute la 60oC, în dejecţiile porcilor acesta poate supravieţui 2 săptămâni la 4oC şi peste 6 săptămâni la 4oC.

    Este inactivat rapid sub acţiunea detergenţilor, solvenţilor lipidici şi a substanţelor dezinfectante obişnuite. Rezistă parţial la temperatură moderată (56oC), este inactivat de pH-ul mai mic de 3.0 şi mai mare de 11.0, virusul fiind considerat stabil la pH acid.

    Este sensibil la eter, cloroform, β- propiolactonă 0,4% , este inactivat de crezol, hidroxid de sodiu (2%), formol(1%),carbonat de sodiu(4% anhidru sau 10% cristalin, cu 0,1% detergent).”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: