#rezist – adevărata ciumă roșie și o posibilă soluție.


Este o dezbinare cum nu cred că a mai fost vreodată. Poate în anii 90, dar era altă atmosferă: Unii erau cu „Nu ne vindem țara”, cu Iliescu pe care-l identificau în mod fals ca fiind cinstit și patriot, cu păstrarea unor privilegii pe care și le-au obținut pe vremea lui Ceaușescu.

Ceilalți vroiau o schimbare totală, vroiau o Românie democratică după modelul statelor europene, vroiau fețe noi, atitudini noi.

Ambele tabere vroiau binele țării dar vedeau în mod diferit calea de urmat ( e clar că Petre Roman-Neulander, Silviu Brucan-Bruckner, Ion Iliescu și mulți alții ca ei, nu mureau de binele țării, ci pentru interese străine – n.b).

Se mai purtau discuții în Piață Universității, civilizate, pe bază de argumente între cele două tabere la care am asistat personal.

Acum în schimb o tabără este agresivă, lipsită de logică, se luptă cu comunismul și ciuma roșie de parcă n-ar fi depășit perioadă anilor 90. Nu mai sunt discuții civilizate, apar imediat jigniri și pumni.

O tabără este mult mai redusă numeric, dar gălăgioasă, asistată de securitate, protejată de procurori, finanțată prin ONG, susținută de mass-media lui Soros, de Facebook-ul infestat de postaci plătiți. Au îmbrățișat o mișcare de sorginte soroșistă, #rezist, care în definitiv n-are nimic de-a face cu binele țării.

Cealaltă tabără nu se exprimă violent pe stradă sau în Parlament, se exprimă doar la vot.

În schimb a apărut teama de dialog, teama de o discuție bazată pe argumente, teama de expunerea propriilor opinii.

Teama este generată fie de o reacție ilogică și agresivă, fie de frică că ești ascultat și urmărit, fie de pierderea serviciului indiferent dacă lucrezi la o multinațională sau la stat.

Este necesar ca alianța de la guvernare să dea urgent o lege anti-Soros la fel că în Ungaria, să-l suspende urgent pe Johannis, s-o elibereze din funcție pe Kovesi și să taie fondurile alocate serviciilor secrete care nu fac altceva decât politică în stradă și pe Facebook.

Gălăgioșii din stradă vor dispărea ca prin minune după ce se vor tăia aceste fonduri.

Dacă alianța de la guvernare nu face aceste mișcări, atunci merită să fie arestați cu toții.

Autor: Dan Vizanty, sursa Activenews.

3 răspunsuri

 1. Dar o lege care sa elimine influenta unor persoane si interese din Israel asupra guvernului Romaniei si Parlamentului cine va avea curajul si cand o va da ? Cum se face ca acest guvern percuteaza si executa ordine ca la comanda – vezi mutarea ambasadei, si influenta oculta a unor asa zisi „consultanti” politici gen Tal Silberstein, care a operat si in favoarea psd-ului, in cardasie cu celalalt compatriot de-al lui – Benny Steinmetz ( vezi furtul fermei Baneasa). Acest Tal Silberstein a lansat in 2017 o campanie similara in Austria, in care a creat un curent puternic de opinie de discreditare a candidatului de dreapta, acuzand-ul ca este finantat de… cine altul decat Soros. Scenariul se repeta ca in oglinda in Romania – give me a break. In tot acest timp, parlamentul pregateste pe la spate o noua lege a „adevarului” – legea de combatere a „antisemitismului”, alta perdea de fum in genul legii 217 din 2015 asa zisa antilegionara, lege cu efecte criminale asupra culturii si istoriei Romaniei
  Detalii despre noul proiect
  :
  https://www.realitatea.net/antisemite-antisemitism-pedeapsa-cu-inchisoarea_2152444.html

  detalii despre invartelile lui Tal Silberstein in Austria:

  https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium-israeli-spin-doctor-rocks-austria-with-anti-semitic-political-campaign-1.5455839

 2. nu e teama ci pur si simplu inutilitate – aia nu vor sa discute daca nu esti de acord 100% cu ei te iau la pumni pe model anitfa si romanii au sesizat foarte bine acest lucru tocmai de aceea ii lasa sa latre la gard. nici nu ai altceva sa le faci, poate doar sa le faci felul dar asta inseamna razboi civil si armament cu militarie.

 3. Si pe cei de la guvernare cine ii mai suspenda? Parca erau si ei cealalta tabara la fel de nociva!Cate legi aberante au trecut? Ati gait cea mai proasta solutie, zic eu.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: