Stephen Hawking a aflat în fine, adevărul.


Vaca sfântă a științofiliei, Stephen Hawking, a dat ortul popii. Auto-descrisul ateu, tremură acum, înaintea judecății particulare, pentru veșnicia în care va petrece sufletul său.

Înainte de a înțelege știința, este normal să crezi că Dumnezeu a creat universul. Dar acum, știința ne oferă o explicație mult mai convingătoare. 

Ce am vrut să spun prin expresia “am cunoaște mintea Lui Dumnezeu, adică am cunoaște tot ceea ce Dumnezeu ar cunoaște, dacă ar exista un Dumnezeu, ceea ce nu e cazul. Sunt ateu.

Greu de crezut că unul descris ca fiind un geniu, este capabil de atâta înfumurare și prostie, mai ales dat fiind faptul că trăia cu o dizabilitate îngrozitoare, care ar fi trebuit să îi dea de gândit.
Când pleznești de sănătate, vine ușor să nu gândești la veșnicie și la rostul tău pe pământ.

Stephen Hawking, avea toate motivele, dar cu toate acestea, și-a refuzat crucea pe care o avea de dus. Păcat de mintea și mai ales de sufletul lui.

După cum era de așteptat, corifeii hi-tech-ului și a profitului corporatist, s-au întrecut în a îl eulogiza, tocmai pentru motivele greșite.

CEO-ul Microsoft Satya Nadella (vă vine să credeți?) și o întreagă liotă de alți nebuni, au vărsat lacrimi neîndoielnic adevărate, dar nu pentru cele care s-ar fi cuvenit – damnarea bietului său suflet, ci pentru ateismul său militant.

Sundar Pichai

@sundarpichai
The world has lost a beautiful mind and a brilliant scientist. RIP Stephen Hawking

6:20 AM – Mar 14, 2018

Apple (AAPL) CEO Tim Cook tweeted: „We will always be inspired by his life and ideas.”

Tim Cook

@tim_cook
“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” -Stephen Hawking. We will always be inspired by his life and ideas. RIP.

2:58 PM – Mar 14, 2018

„Cred că pe termen lung, viitorul omenirii trebuie să fie în spațiu. Rasa umană nu trebuie să își țină toate ouăle, într-un singur coș, ori pe o singură planetă, a spus Hawking în 2008.

Nu voi enumera acum erorile exprimate în acestă frază, dar tot mă minunez cum unul ținut ca fiind atât de deștept, a fost de fapt doar un biet prost?

Știm noi o vorbă, „nu vede pădurea, de copaci„..
Nebunii care vor să cucerească spațiul, oricare va fi acela, acum spun RIP pentru gurul lor.

Ironia este că RIP (rest in peace), înseamnă „Odihnească-se în pace”, adică taman ce spunem noi, creștinii, atunci când un suflet de credincios, se mută la Domnul.

Când toți credințofilii în dumnezeul fals al științei, folosesc terminologia noastră, înseamnă că noi, creștinii, am câștigat din start.

Ar vrea săracii viața veșnică, dar nu sunt capabili decât să trimită rachete, baloane și alte chestii, într-un spațiu care e mult mai bine organizat și mai apropiat decât ni s-a spus la ora de geografie.

Acum, ajuns la ceasul adevărului, eminența științei știe că a trăit de partea minciunii. Putem să îi dorim prostește „RIP”, sau, creștinește, să îl rugăm pe Dumnezeu: „Doamne, ai milă de sufletul rătăcitului robului tău, Stephen”.

3 răspunsuri

 1. Stiu eu? Individul era bolnav, imca din 1964 , de boala lui Charcot, o afectiune neurodegenerativa. Plecand de aici, se ridica niste intrebari:
  1. Daca neuronii lui nu nu erau in stare nici sa transmita impulsurile la muschi, cum de cei responsabli cu gandirea logica au ramas intregi?
  2.Cum de s-a gasit tehnologia prin care se descifreaza gandurile unui individ, dar aceeasi tehnologie nu e disponibila altor milioane de oameni cu afectiuni asemanatoare? Si, presupunand ca asa ceva exista, mi-e imposibil sa cred ca exista posibilitatea de a verifica acuratetea acelei descifrari.
  Am vazut destule variatiuni pe tema lucrarilor raposatului, unele destul de acide. Personal, tind sa cred ca bietul om a fost folosit de catre niste interesati, si n-a avut nici o posibilitate de a se opune. Posibil sa fi trait chiar o drama legata de adevaratele sale ganduri, raportate la ceea ce se puneau in circulatie ca fiind gandurile sale…

  • Tehnologia de la punctul 2, e destul de veche, dar nu a fost scoasă încă la lumină, pentru ca unii să își păstreze avantajul de a putea citi gîndul omului, în timp real, chiar de la distanță. Cei din poziții cheie, sunt scanați periodic și chiar oameni obișnuiți, care nu au ajuns încă în poziții cheie, dar au potențialul și reprezintă un pericol pentru șleahta aflată în spatele statului legitim.

   Este interesantă ipoteza ta – în cazul lui, se putea spune orice, cum era să îi contrazică?

 2. Lol! Iar faceți varză știința!? De unde cititoare de gînduri bre’ la Hawking!? Dispozitivul, destul de primitiv, prin care se chinuia să comunice cu restul lumii n-are nimic de a face cu cititul gîndurilor, e vorba de folosit niște mușchi, reali, de către un dispozitiv cît de poate de lipsit de inteligență. Viteza de comunicare evident extrem de mică și exercițiul comunicării în sine exasperant de chinuitor.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: