Mai bine aș muri, decât să te pup..


..spune expresia feței Prim Ministrului Poloniei, Mateusz Morawiecki, cu libidinosul Jean-Claude Juncker, șeful Comisiei Europene, agățat cu disperare de gâtul lui.

După cum se știeMateusz Morawiecki este un naționalist, care a dovedit în repetate rânduri demnitate în funcția de executiv al statului polonez.

Astfel, nu poate simți altceva decît o imensă scârbă, în fața uber-trepădușului politruc, care nu scapă nici o ocazie de a știrbi suveranitatea și independența statelor membre ale ue.

Liderii ue, susțin că Polonia încalcă principiul independenței și al egalității în justiție și caută să declanșeze o procedură de sancționare, Articolul 7, prin care Poloniei să i se ia dreptul la vot în parlamentul ue-ropean.

Ironia sorții face ca în fruntea consiliului european, să se afle nedemnul Donald Tusk, acum pus în situația ingrată de a își renega propria țară.

 

I-aș recomanda lui Morawiecki, ca în aceste clipe în care Polonia riscă să fie lipsită de reprezentare în forul noului URSS, să riposteze fatal, prin declanșarea procedurii Polexit.
 
Astfel, nu va mai fi pus nici el și nici vre-un alt înalt oficial  polonez, în situația dezgustătoare de a risca să fie sărutați cu bale, de către trepădușul neo-marxist, arhicunoscut pentru libidoșenia sa.
 
Românie, când vei avea și tu naționaliști adevărați în fruntea ta?

4 răspunsuri

 1. Felicitari ptr. articol !

  Foarte bine ati spus . – libidinos –

  Cand va avea si Romania un prim ministru demn ca al Poloniei ?

  Greu de raspuns …

  Ai nostri sunt aproape toti , ca cel din imagine …

  • Asta e tragedia României – nu are reprezentanți demni, de 28 de ani încoace. Dacă nu se schimbă rapid ceva, viitorul țării e sumbru.

 2. Alte obiecțiuni afară de faptul că europatul din stânga, poza nr.2 NU A FOST PREȘEDINTE al Poloniei de când l-a parașutat printre noi mă-sa Domniei Sale nu am.

  • E bine și cu obiecțiuni, chiar foarte bine. Mă bucur când vizitatorii, aduc valoare adăugată, modestei lumi după Eufrosin. Bine ai revenit!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: