Prințul Nicolae, victimizat – de către cine?


Scandalul provocat de alungarea agresivă a Prințului Nicolae de la capul bunicului său muribund, fostul Rege Mihai, de către Dudăul- impostor care a acaparat casa regală, ne duce cu gândul la trei lucruri:

 1. Prințul Nicolae a fost deposedat în mod abuziv de rangul său princiar.
 2. Casa Regală a fost deturnată de către înfiltratul securist Radu Duda.
 3. Planurile noii securități vis-a-vis de Casa Regală, sunt unele clasice și demult încercate: înfiltrare – dezbinare – control.

Să ne amintim doar de faptul că tânărul Prinț Nicoale, nu a avut parte nici măcar de o invitație la înmormântarea bunicii sale, Regina Ana.

Acum, în acelaș eșafodaj al josniciilor, i se interzice Prințului Nicolae a ședea la căpătâiul bunicului său aflat pe patul de moarte.

Interviul pe care îl veți viziona, va fi unul revelator. Cum? Analizați comportamentul calm, afirmațiile echilibrate și privirea lui: nu poate fi detectată urmă de nesinceritate în acest om, sau poate nu mă pricep eu la citirea caracterelor.

Devine clar că interdicția de a-și vedea bunicul, cuplată cu decăderea din rangul princiar prin manevrele unui actoraș-unealtă-a-securității, face parte dintr-o campanie menită a distruge adevăratele elite ale neamului nostru. Ce masă de manevră mai bună poți avea, decît una care nu își recunoaște conducătorii naturali?

Duda cu Iliescu

                       „Principele” Duda cu Iliescu

Româna lui Nicolae, însoțită de accentul și de traducerile mot-a-mot ale expresiilor unuia născut și crescut într-o altă țară sunt un deliciu, iar sinceritatea sa, este cireașa de pe tort.

Îi doresc tânărului Prinț să își îndeplinească potențialul cu care a fost înzestrat.

 

14 răspunsuri

 1. daca romanii vor rege, atunci sa vina rege unul din neamul nostru ortodox, un urmas al brancovenilor cantacuzinilor basarabilor…nu un strain de neam un reprezentant al occidentului materialist ateu care sa submineze natiunea.
  zisa casa regala de….hohenzollern nu reprezinta decat impostura si colonialismul occidentului.
  zisa casa regala a confiscat actul eroic de Independenta din 1877, pentru a trece poporul nostru de alta dependenta, cea occidentala : prin care se impune influenta materialismului antihristic ateu occidental si a deveni o colonie jefuita sistematic pas cu pas…organizat..nemteste…nu ca turcii…niste dezorganizati…
  cati stiu de exemplu ca zisul rege carol 1 a demolat mai multe biserici ortodoxe decat Ceausescu?
  Asa ca…daca cineva s-a gandit sa introduca un agent fie el si o duda in zisa casa regala…nu a facut decat un lucru bun.

  • Interesantă perspectivă, dar de unde scoatem un urmaș al Brâncovenilor acum? Prințul Nicolae pare că are inima în locul potrivit, față de român cu toate că tatăl lui e englez și un comportament inteligent și decent. Pariez pe orice că ar fi un mult mai bun conducător de țară decât prezentul. Nu că ar avea vre-o șansă, așa lucrat de securitate cum este.

   • Stimate Eufrosin, e prima data intr-o perioada de vreo zece ani , in care nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Pentru ca te stiu un tip rational, iti recomand sa citesti discursul lui Nicolae
    Iorga despre casa de Hohenzollern. Discurs care i-a atras moartea, prin mana agentului lui Cristescu/NKVD, Traian Boeru.

 2. dvs cadeti capcana lupilor, in capcana parsiva a iudeomasonilor. Anume ca numai un strain ne poate conduce. ne poate salva…..cat se poate de fals ! un strain de neam tot strain ramane oricat de bun, competent, destept ar fi el.
  Noua ne trebuie in primul rand un roman patriot !
  un simplu taran patriot, cinstit, iubitor de tara, e mai folositor tarii decat mii de straini „buni”, competenti, savanti, destepti …..istoria a demonstrat acest fapt de atitea ori! pacat ca nu intelegem, pacat ca nu invatam din istorie ! „Strainul nu te creste” – spune o vorba batraneasca !
  iar daca nu mai gasim tarani patrioti, romani patrioti, pentru ca asa vor strainii, sa nu gasim…prefer de o mie de ori un roman asa cum este el(sau mai bine zis cum ne este prezentat de straini) : hot, lenes, corupt, balcanic…bizantin…NUMAI STRAIN DE NEAM, NU !!!
  de ce ? pentru simplu fapt ca am incredere intr-un roman oricat de pacatos, hot, corupt, ar fi el, numai pentru faptul ca intr-un moment de cumpana, de incercare a vietii lui(corupte de straini…de o tara ca afara…de valori occidentale…) isi poate aduce aminte de parintii lui, de neamurile lui, de rudele lui, ingropati in pamantul stramosesc, si se poate trezi din tradare, din coruptie, din slujirea la straini si poate lucra cu ravna pentru neamul lui….pe cand un strain nu va putea face asta niciodata, nu va avea niciodata aceasta sansa !

  • Nu sunt un susținător al casei regale, dar nedreptatea făcută prințului Nicolae, m-a forțat să ies din expectativă. Dânsul se vede, nu-i tocmai un străin, ci este mai român decît președintele actual al României, cel mai probabil este și ortodox. Cât despre unii dintre românii noștri, în mod sigur botezați, vă rog.. Nu am văzut lepre mai mari decît unii care s-au lepădat de tot ce este sfânt și bun. Nu caut sub nici un chip un domnitor străin, căci î-am tot avut de 27 de ani încoace. Asta nu mă împiedică să sesizez anumite aspecte.
   Numai de bine.

   • Bine, dar faptul că e ortodox poate constitui un motiv (serios) de îngrijorare, nu? La urma urmei, spre doesebire de MS Carol al II-lea (ortodoxul ăla cu jidoafca Lupescu) atât Carol I (independentizatorul), cât și Ferdinand I (unificatorul) au fost (oarecum) ceva mai … rezervați (ca să zic așa), nu?

  • Va admir, chiar daca nu pot fi de acord cu toate spusele dvs,

 3. În încercare mea (oarecum disperată) de a mai drege (un pic) busuiocul, mă grăbesc să punctez că nici tov. Pol Pot, nici tov. Mao Tsedung și nici tov. Chou En-Lai – respectiv 周恩來 / 周恩来 – nu au fost … ortodocși (spre deosebire de colegii lor tov. Iosef Visarionovici J.., tov. Gheorghe Gheorgiță Dej, tov Neicanimeni Comunescu & al.).

  • Nu este butoi fără putregaiuri nu-i așa? Idea e că noi le-am identificat, pe când Vaticanul încă le mătură sub preș pe ale sale.
   http://www.phoenixnewtimes.com/news/gods-banker-6409346

  • fiecare padure cu uscaturile ei.
   prima grija a strainilor impostori lupi in blana de oaie, a fost sa gaseasca cozi de topor tradatori si vanzatori de neam…si au gasit…gasesc oriunde ei arunca momeala unde vin cu viclenie minciuna si coruptie….firea omului din start e pacatoasa si degrab plecata spre pacat. asadar, pentru ce sa acceptam pe straini de ce sa acceptam coruptia lor ??? pentru ca mai vinovat e corupatorul decat coruptul, mai vinovat e sarpele decat eva….mai vinovat e satana decat sarpele….daca nu ar exista corupatorul nu ar exista nici coruptul….daca nu ar exista strainul impostor lup in blana de oaie nu ar exista nici coada de topor…uscatura….care, la drept vorbind exista oriunde in fiecare padure…de ce sa nu intretinem padurea verde eliminand intrusii care o usuca….de ce sa nu pastram natiunea unita pe temelia milenara a ortodoxiei, si sa stam tare impotriva strainilor care ne dezbina si vin cu inselaciune, cu toate ca au fost bine primiti si omeniti de-a lungul veacurilor de poporului nostru….???

  • zisul rege carol1 daca era roman se situa impotriva germanilor in primul razboi. dar el nu a facut asta, ba dimpotriva a semnat un act de abdicare pentru el si urmasii lui la 16 sept 1914 valabil pana in ziua de azi deoarece era conditionat de intrarea Romaniei in razboi impotriva Germaniei, ceea ce s-a si intamplat. deci de atunci hohenzollernii straini de neam sant ilegitimi in tara noastra !

 4. O Opinie personala, draga Eufrosin , pe care ti-o datorez pentru o gazduire de mai mult de un deceniu: Cand refuzi unui nepot de sange dreptul sa-si vada bunicul aflat pe moarte, indiferent care sunt interesele ori trecutul, asta nu mai e ortodoxie, nu mai e nici macar umanitate. Iar o astfel de familie isi pierde binecuvantarea divina de a conduce un popor.

  • Bine ai revenit, dragul meu. Sunt întru totul de acord cu ce ai exprimat mai sus. Nu sunt monarhist, doar am deplâns ceea ce i s-a făcut principelui Nicolae. Dudăul oricum nu are vre-o binecuvîntare divină ca să conducă casa regală.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: