Executat pentru integritate


Fostul comandant al SRI Alba, Ioan Tarnu, dezvăluie parțial metodele la care recurge sistemul mafiot „statul suntem noi” din România, pentru a-și atinge scopurile. Dacă aranjamentele unui polițist corupt de a strecura ilicit pliculețe cu droguri în geanta unei tinere, pentru a o aresta și mediatiza în scopul terminării carierei tatălui ei nu ne dau fiori, avem o problemă ca nație.

Dacă faptul că suntem conduși de niște mafioți cu pretențiile de respectabilitate conferite de rangul și pozițiile lor nu ne revoltă, merităm ca doctorii de excepție să își la lumea în cap din cauza șicanelor cărora sunt supuși.  

Chiar la sfîrșit, Ioan Tarnu face afirmațiile despre mafia suprastatală și cred că de acolo interviul devenea chiar mai interesant – păcat că l-au tăiat, dar a expus suficient și așa.  Vizionare cu folos.

2 răspunsuri

  1. Am vazut interviul si zic ca-i inteesant, si cam atat..Dar privindu-l eu pe acest fost SRI-ist, n-am putut sa nu ma gandesc ca al lui chip crispat l-au avut nenumarati revolutionari urmariti si de SRI.. Ba mai rau, ca pe unii i-am vazut asteptandu-si moartea. Deci unii se lasa folositi ( precun Berbeceanu , dc nu o fi fost si colonelu) . Concluzie: „Toate imparatiile se surpa din interior”. Din pacate cu pierderi enorme pt romani!

  2. Si ar mai fi interesant ce spune si acest fost securist:

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: