După răpirea lui Mihail și a Mariei de către agenți ai statului Finlandez, urmează și batjocorirea mamei lor: 6 luni de închisoare – imagini șocante.


Privind răceala cu care operează agenții statului trimiși să îi răpească pe Mihail și Maria, parcă retrăim coșmarul mamei lor, medicul român Camelia Smicală Jalaskoski în fața brutelor care îi smulg pur și simplu copiii de lângă ea.

O mamă disperată

O mamă disperată

Ca să mai pună și batjocură peste injuria făcută, pe 28 Aprilie 2017 la doi ani după desfășurarea acestor scene de groază, statul finalndez o condamnă pe mamă la 6 luni de închisoare pentru „defăimarea” autorităților, adică pentru faptul de a se fi opus cu slabele ei puteri, tâlharilor cu insigne oficiale trimiși să îi răpească copiii.

La momentul răpirii, brutele au mințit că îi duc pe copii la tatăl lor, după care i-au plasat pe Mihail într-o casă de copii, iar pe Maria cu o familie adoptivă. Susține mama copiilor că în Finlanda, statul oferă până la 200,000 euro/an/copil, celor care îi adoptă și că la o țară cu doar 5 milioane de locuitori, există zeci de mii de cazuri de copii îndepărtați cu forța de părinții lor naturali pentru cele mai improbabile cauze. Se vede acum motivul acestei adevărate afaceri cu carne vie?

Dacă – și nu am motive să suspectez altfel – și în Finlanda majoritatea familiilor adoptive sunt cupluri de lesbiene/homosexuali precum în Statele Unite, atunci gravitatea situației este și mai mare, căci e doar o chestiune de timp până copilul adoptat va fi forțat să participe în perversiunile sexuale ale noilor săi „părinți”. Să sperăm că nu e așa în cazul de față.

 

 

Oricum ar fi, e necesar ca guvernul României să se re-implice deândată cu toată energia în cazul fraților Mihail și Maria și al mamei lor Carmen Smicală făcând demersuri oficiale pe lângă guvernul Finlandei pentru întoarcerea copiilor lângă mama lor și anularea sentinței abuzive aplicate mamei.

Apoi sătui sper de binefacerile civilizatului occident, îi așteptăm cu drag acasă. Cuvintele Cameliei Smicală înainte de aflarea sentinței:

Astăzi vor da sentința la ora 14:00. Eram condamnata dinainte de proces. Din pacate sunt doar o femeie singura, într-o țară străină și nu ma pot lupta cu un sistem intreg. Au facut din mine cea mai mare criminal al Finlandei. Nici un criminal nu a fost vreodata târât in atâtea procese (peste 60), nu a platit vreodata atâtea amenzi (peste 40.000) si nu a fost umilit in halul in care m-au umilit pe mine.
Comisia din Parlamentul României nu mai vine deoarece finlandezii nu-i primesc. Am facut o greșeală venind in Finlanda, greșeală care mi-a distrus viața. Imi pare rau ca le-am facut rau si copiilor. Au spus de multe ori ca mai bine nu s-ar fi nascut.

Nu mai am pentru ce sa lupt deoarece mi-au luat tot și nici nu mai am nici o posibilitate sa mă mai lupt.Nimeni nu e vinovat pentru greselile mele. Doar eu. Iertati-ma! Am facut ce am putut.

sursa: Știri Neamț

Semnează petiția pentru salvarea doctoriței din Neamț, Camelia Smicală, de abuzurile autorităților din Finlanda – AICI

Un răspuns

  1. Cam ce fel de duhuri bintuie prin mintile occidentalilor! Un exemplu de avocat cu principile inversate ca mai toti occidentalii debiteaza: „…in acest proces nu e vorba despre interesul superior al copilului ci despre o oportunitate. Dacă copiii nu au fost afectati de către părintii lor, atunci e o oportunitate să fie mutați (in alta familie n.m.). Dacă dimpotriva sunt afectati, atunci nu are nici un rost să fie luați de la părintii lor. Dar în cazul de fata atasamentul dintre copii și parinți, mai bine spus dintre copii și mama e așa de bun, încit e o oportunitate pentru copiii să fie mutați (în afara familiei n.m.) acum. Datorita sigurei si bunei educatii pe care mama lor le-a dat-o o sa fie relativ ușor a fi plasati într-o familie straina. O să fie o experiența sfisietoare pentru copii aceasta rupere de parinții lor dar or sa supravietuiasca și o sa se ataseze cu succes de noii parinți. Dacă se așteapta pina cand copiii vor fi neglijati în familia lor o să fie prea tirziu sa mai fie integrati cu succes în familia surogat. Ne așteptam ca un posibil abuz în familie sa aiba loc în 4-5 ani.” Asta spune avocatul municipal Kjell Holst Sæter in consiliul judetean intr-un proces impotriva unor parinti care si-au „abuzat” copiii exact cum descrie el in discurs. Articolul era postat aici sub forma de imagine pe care acum nu o mai gasesc, probabil a fost stearsa, am apucat sa o descarc dar nu stiu cum sa o postez, cred ca l-am tradus destul de bine fara sa-i schimb sensul. https://www.facebook.com/groups/946004698753793/ Probabil datorita fricii romanii din strainatate nu prea indraznesc sa iasa in public cu problemele pe care le au cu „salvatorii” de copii. Legea spune clar ca nu au voie sa devina publici, in caz contrar sint amenintati ca nu or sa-si mai vada copiii niciodata. Minunata lume noua, 1984 si Rebublica lui Platon se desfasoara acum ca realitate chiar sub ochii nostrii. Solutia nu e fuga in padure sau bagatul capului sub aripa ci iesirea in strada. Departe de ochii lumii si asupra Romaniei de fac presiuni mari pentru intrarea lor in rind cu lumea vestului si „salvarea” copiilor de la „periculosii” parinti bilogici.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: