#rezist: unde minte nu e, vai de picioare!


Citind știrea mă bufnește râsul. Ne amintim desigur de agitația regizată de astă-iarnă, când fraierii-de-bine dârdâiau pe străzi și prin piețe luptând cum altfel, contra corupției!

Comisia juridica a Senatului a adoptat marti amendamentul propus de Parchetul General, Asociatia Magistratilor si de Serban Nicolae la proiectul Legii gratierii conform caruia vor urma sa fie gratiate pedepsele cu inchisoarea de pana la 3 ani inclusiv, modificand astfel propunerea Guvernului de a gratia pedepsele de pana in 5 ani.”

 

Se vede că grija de a-și proteja propriile piei e transpartinică, neavând nimic de a face cu ura irațională indusă prin mass-media cu scopul de a provoca proteste de masă – de masă manipulabilă adică:

„Potrivit amendamentului, „se gratiaza in parte, cu jumatate, pedepsele cu inchisoare intre 6 si 10 ani, aplicate femeilor insarcinate si persoanelor care au in intretinere minori cu varsta de pana la 14 ani, precum si copii incadrati in grad de handicap accentuat sau grav, potrivit legii. Propunerea a fost facuta de senatorii Tanczos Barna (UDMR), Liviu Brailoiu (PSD) si Daniel Fenechiu (PNL).
Senatorul PMP Traian Basescu a insistat ca de aceasta prevedere sa beneficieze si femeile condamnate pentru coruptie.”

 

Până și nebunului care a creat acest sistem, îi este frică de propria sa creație!

Ieșiră unii in frig cu miile – cum să-i numești?
La ce a folosit? #rezist.. Ha, ha!
V-ați consumat energiile degeaba. Soroș e fericit acum.

Se poate trece convenabil de maimuțoiul care se auto-pălmuiește cu o carte – în rest clipul este revelator: nu este stafia lui Soroș în primele cadre deși așa arată, ci însuși hoitul său încâ plimbăreț!

10 răspunsuri

 1. Păi cum altfel să îi numești, pe o parte dintre ei, decît idealiști și naivi, incapabili de a acorda mai mult timp de gîndire cauzelor care au transformat politica din Romînia într-o copie tot mai fidelă prin părțile esențiale a vechiului sistem național-stalinist de pe vremea lui ceașcă.

  • Proști, se poate? Mă bucur că ai revenit pe-aici!

   • Da, se poate, dar se vor supăra, nu e politic corect să numești pe cineva prost.

    • Rămână cu supărarea atunci!

    • Propun (la mare strâmtoare & în totală disperare de euro-cauză) termenul (alternativ) de … CONVERGENT (cf. criteriului stabilit de marele matematiciani de Cauchy Augustin-Louis, referitor la şirurile aritmetice – vezi enciclopedia matematica, sau taci & îndură) – ce zici, merge, sau nu?

   • Dle Eufrosin, ma uit cu uimire cum insiri vorbe pe care le stim cu totii de amar de ani. Nu e singurul blog pe tema masonerie. Masonii sunt ultrafericiti cand insirati vorbe: le alimentati sistemul steril. Vorba lunga saracia romanului. Trufia romanului care crede ca le stie pe toate e opusul smereniei crestine. Daca i-ati fi trimis pe cititorii dvs la muncit pamantul de la tara si la facut fapte bune, s-ar fi prabusit piramidele. Dar voi vreti posmagi muieti. Nu se poate si cu sufletul la Dumnezeu si cu banii in banci. Ce-ti mai place sa razi de toti. De parca esti Mafalda. Multi dintre tinerii pacaliti sa iasa in strada fac voluntariat in tara asta. Si sunt cruduti, nu intelepti ca tine. N-au de unde sa stie ca un boier Oreste Teodorescu isi pregatea de mult capcanele „ezoterice”. De cand balmajea prostii pe la Codul lui Oreste. Sau tinerii nu au cum sa stie ca un Virgil Iantu, unul dintre animatorii din piata e tot mason. Masoneria batrana si perversa si-a scos in strada puii deveniti celebri pe la TV. Stau si ma intreb unde sunt acum renumitii nostri ” paranormali”? Parca aveam nnn scoli de initiere, de trezire a capacitatilor paranormale si alte prostii de amagit fraierii. Va dati seama ca am ramas foarte putini neamprentati si au inceput sa ne atraga tinerii si sa ne fure copiii? Daca ati fi vb mai putin si ati fi facut voluntariat, pentru ca asta inseamna crestinismul, poate s-ar fi mostivit Dumnezeu de noi. Dar e tara in care barbatii stau pitulati pe bloguri si cred ca Dumnezeu va veni sa li se inchine. Pentru ca sunt destepti romanii…stiu tot. Numai ce inseamna Mantuirea n-au priceput.

    • Hristos A Înviat! Regret că așteptările tale au foat înșelate, dar te invit să volutariezi cu mult spor! Eu fac ce fac prin acest blog, nu de dragul de a mă face faimos, căci nu am vreme de pierdut. Scriu în răgazurile pe care mi le permite asigurarea traiului familiei mele și nu prea mai am chef și vreme de orice altceva.
     În fond avertizarea celor înocenți trebuie să fie o faptă bună și nu o scădere de la datoriile imaginate pe care mi le impută unii și alții. Apropos, blogulețul acesta nu are masoneria ca temă – e doar o constatare.

     Doamne ajută.

    • „voluntarii” sunt EURO-cretinii care asudä (ca boii), în speranţa cä,,dacä trag tare, pânä la urmä o sä-i ia careva în seamä, o să-i şi pläteascä (adicä o sä-i transforme în … in-voluntari), nu?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: