Tragedia de la Colectiv – o crimă cu premeditare?


Pe căt de frumoasă și de îmbucurătoare este solidaritatea Românilor cu victimele tragediei produse în disputatul club bucureștean Colectiv, pe atât de rapidă și de tranșantă ar trebui să fie ancheta Procuraturii, ca rezultat al evidențelor clare survenite și relevate de către cei care se pricep la incendii și la tratarea pacienților arși, adică a pompierilor și a medicilor – să începem cu cei din urmă:

comemorat-victimele-tragediei-de-la-Colectiv-2-600x400-7

Managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”: Adolescenţi care nu au avut nimic după incendiu vin acum cu complicaţii pulmonare

Adolescenţi care, în momentul respectiv, după incendiu, au avut arsuri superficiale sau nu au avut nimic, vin acum cu complicaţii pulmonare, pe care noi le tratăm de urgenţă, a declarat vineri, la Ambasada Franţei, managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Dan Enescu.

„Vin în continuare, de acasă, adolescenţi care în momentul respectiv au avut arsuri superficiale sau nu au avut nimic şi vin acum cu complicaţii pulmonare pe care noi le tratăm de urgenţă. (…) Dacă nişte copii sănătoşi, care au avut poate o arsură de unu la sută, ceva insignifiant, şi după cinci zile se prezintă la spital cu traheobronşită şi cu tulburări grave de arbore traheobronşic, ce se întâmplă cu cei care au 30 – 40 – 70 – 80 la sută arsuri? Tocmai asta e particularitatea cazului. Noi nu cunoaştem modalitatea de a contracara, ci doar de a susţine ceea ce s-a întâmplat în clipa producerii accidentului. Ştim că este un accident atipic, adică s-a produs în 12 secunde, şi că, practic, când au venit pompierii nu au avut ce să stingă. S-a transformat acea incintă într-un crematoriu în care acele persoane au fost carbonizate, ca o cameră de gazare, deci cu o mixtură în care în permanenţă mai apar alte substanţe care fiecare dintre ele poate că le-am putea contracara, dar împreună nu ştie nimeni ce se poate face cu ele”, a spus prof. dr. Dan Enescu.

Să facem o pauză de recapitulare: un incendiu atipic de intens care a durat între 10-12 secunde și care nu a ars mobila de lemn din sală, a reușit performanța de a carboniza și de a intoxica mortal zeci de oameni aflați în incintă, chiar dacă aceștia prezentau foarte mici arsuri, sau chiar deloc.

El a mai spus că distrucţiile care apar sunt deosebit de grave, au efecte la distanţă, evolutive.

Medicul a mai precizat că una dintre fetele care a ajuns la Spitalul Universitar în seara incidentului stătea pe un scaun sub observaţie, nu părea să aibă nimic, dar s-a prăbuşit brusc şi a murit.

Deci despre acest lucru este vorba, adică sunt nişte efecte pe care nu le putem susţine, nu le putem cunoaşte. (…) După părerea mea, componenta aceasta chimică este cea mai importantă. Deci sistemul nostru ar fi putut negocia fără niciun fel de problemă în condiţiile unui traumatism accident colectiv normal, dar acesta are ceva supradăugat, cu care cu greu te poţi lupta. Noi ne confruntăm cu nişte cazuri pe care reuşim să le aducem la o stare aproape bună şi dintr-o dată încep să se prăbuşească. Nu este evoluţia unei boli ale arsurii nomală pe care o cunoaştem până acum. Ne putem aştepta la orice”

sursa: Mediafax

Acestor constatări ale unui profesionist, se adaugă altele, tot ale unor medici care i-au tratat pe cei arși – începe să devină clar faptul că arsurile acestea nu fac parte din eșichierul genurilor de arsuri pe care medicii de specialitate obișnuiesc să le trateze,ci că sunt ceva cu totul special și nemaiîntâlnit:

INCENDIU COLECTIV. Medic: Plăgile au o TEXTURĂ PARTICULARĂ.Nu am mai văzut această nuanţă:CENUŞIU, NEGRU, ROŞU

Mai mulţi medici de la Spitalul Universitar au vorbit, marţi seara, despre starea de sănătate a răniţilor în incendiul din clubul bucureştean Colectiv. Cadrele medicale au spus că rănile, arsurile, victimelor au o „textură cu totul particulară”, plăgi pe care nu le-au mai întâlnit până acum. De asemenea, ministerul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat că există şi o „relaţie deschisă cu mulţi experţi din străinătate pe aceste probleme”.

Mai mult, aceştia au explicat că rănile suferite de tineri sunt extrem de „ciudate”, plăgile având „o textură cu totul particulară”.

„Suntem obligaţi să fim precauţi. Nu vreau să fac prognoze, dar sunt destul de optimist, arată foarte bine. Arsura este o boală medico-chirurgicală. Până acum a fost medico, acum se transformă în cea chirurgicală. Se simte la nivelul plăgilor că au o textură cu totul particulară. Nu am mai văzut niciodată acestă nuanţă: cenuşiu, negru, roşu. Sângele a produs anumite transformări acolo. Excizia trebuie să fie specială”, a declarat un medic de la Spitalul Universitar din Capitală.

„Rana provocată de agresiune pe piele e ciudată. Această leziune dă gravitate cazurilor. E matematică pură. Rămânem în continuare rezervaţi, deşi rezultatele sunt remarcabile. Foarte mulţi medici care îi tratează pe aceşti pacienţi au lucrat în străinătate. Există pregătirea medicală necesară şi spitalele au acum tot ce le trebuie. Acum trei ani ar fi fost un dezastru. Acum au pe ce pune mâna, au de toate”, a precizat un medic reanimator de la Spitalul Universitar.

Deci până și ministrul Sănătății, vaccinatorul cu de-a forța Bănicioiu, recunoaște că atăt medicii Români, cît și colegii lor străini sunt cel puțin surprinși atât de felul arsurilor, cât și de efectele lor:

Situaţia e în felul următor: sunt nişte leziuni atipice şi au confirmat asta şi medicii străini. Avem o relaţie deschisă cu mulţi experţi pe aceste probleme din străinătate. Sunt în permanentă legătură cu ei. Până acum nu a mai aparut acest tip de leziune. Nu vorbesc doar de leziuni traumatice, dar şi asocierea cu acel compus chimic. Leziunile sunt atipice, foarte grave.

sursa: Romaniatv.net

Numai să nu își piardă capul dl. ministru, după aceste afirmații.. chiar dacă servește mafiei prin angajamentul său de a forța vaccinarea copiilor în ciuda evidenței că acestea sunt profund dăunătoare, dacă nu s-a prins la schemă în cazul unei alte mânării de-a mafiei, s-ar putea să nu fie iertat. Poate că va fi păsuit pentru această gafă relativ minoră în comparație cu loialitatea sa față de clica mondialistă care ne vrea puțini, debili și mai puțin inteligenți.

medici_colectiv + Bănicioiu

medici_adevărați + Bănicioiu

Între timp, numărul celor decedați, continuă să crească. Acum pompierii:

Pompierii n-au mai avut ce să stingă, pentru că focul nu mai ardea în interiorul clubului. „N-a fost un incendiu normal, cu care ne întâlnim în fiecare zi. Noi am ajuns acolo şi nici nu mai aveam ce să stingem, pentru că acel burete s-a aprins dintr-odată şi a ars cu repeziciune. Nu mai era decât fum şi trupuri întinse pe jos. A fost mai mult o gazare, pentru că buretele a ars şi a emanat acel fum toxic, iar tot ce era înăuntru rămăsese intact, inclusiv mesele şi scaunele din lemn. Fumul era atât de toxic încât făceai doi paşi înăuntru şi nu mai puteai respira. Fără aparat de oxigen nu se putea pătrunde”, spune Marian Floarea.

Un incendiu fulger

Un incendiu fulger

Sorin Arhire: „Am ajuns la cei căzuţi înăuntru şi am vrut să-l ridic pe unul dintre ei, dar am rămas cu pielea în mână, cădea pielea de pe ei pur şi simplu. A venit un coleg şi m-a ajutat să-l scot, după care am pierdut evidenţa. Găseam – scoteam, găseam – scoteam. Am ieşit afară când mi s-a lipit aparatul de faţă pentru că nu mai aveam aer. Trei aparate am schimbat. A fost ceva de nedescris“.

Incendiul s-a manifestat foarte repede, a durat câteva minute şi apoi a rămas fumul. Nu era un fum normal, cum ai da foc la un lemn, era ceva toxic. Dacă intrai doi paşi fără aparat de oxigen îţi ardea căile respiratorii. Tot interiorul clubului era negru de fum, dar nimic nu era ars, nici măcar mesele şi scaunele din lemn.

Până și cei mai neavizați dintre noi, pot acum începe ca să suspecteze că incendiul a fost unul cauzat intenționat, de o mână criminală care a acționat cel mai probabil, în numele unui grup. Nu e posibil ca buretele antifonic din tavan și stîlp să ardă atât de rapid și de intens, fără ca un accelerant să fi fost folosit, mai cu seamă că se pare că efectele pirotehnice se reduceau la artificii reci, care nu cauzează incendii.

Da, este criminală neglijența patronilor clubului și aceștia trebuiesc judecați. E necesar însă ca procuratura României să sape mai în adânc de atât. Susține artistul Florin Chilian:

Mama unui copil ranit in incendiu

“Copilul meu a fost acolo,chiar langa stalp..si ,multumesc lui Dumnezeu,a scapat teafar..Si el sustine acelasi lucru. E un copil care face 17 ani in februarie si nu putem decat sa mergem cu totii la prietenii lui din spital.

– acest mesaj l-am primit de la mama unui copil ranit in incendiu acum un minut:
4 minute au trecut de la stingerea ultimelor artificii pana la aprinderea focului! Anchetatorii spun, sub protectia anonimatului, ca sint din ce in ce mai multe marturi ale supravietuitorilor care confirma asta. Conform procurorului de caz tot tavanul clubului a ars in 10 secunde! Cateva sute de metri patrati de material au ars in numai 10 secunde!
Asa ceva este practic imposibil in conditii normale.

Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu si daca exista o sansa, una singura la un milion ca aceste lucruri sa fie adevarate atunci avem obligatia de a nu lasa lucrurile asa!

Nici un om normal la cap nu ar vrea sa fie adevarat dar daca este?!!!!
E de datoria noastra sa aflam adevarul pentru ca o asa nenorocire sa nu se mai intample si sint acolo doua nume, unul in clar si altul care se poate afla imediat.

Eu cred ca focul de la clubul Colectiv a fost pus de o mana criminala. Asa cred eu si tot ce vreau este ca Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu sa fac o investigatie in sensul asta pentru ca daca este macar o posibilate la o mie ca acesta sa fie adevarul atunci un criminal periculos este in libertate…

Mai relatează Mediafax că unul dintre organizatorii de concerte, reprezentant al Universal Music Romania, Vlad Bușcă, susține următoarele:

De asemenea, potrivit lui Vlad Buşcă, incendiul nu a izbucnit de la artificiile care se vedeau în înregistrarea sa de pe YouTube, ci mai târziu , după aproximativ o jumătate de oră, în jurul orei 22.30.

Nu vă invit să vizionați video-clipurile unor evident imitatori ai sataniștilor autentici de la Megadeth, ci propun în schimb să faceți ce puteți pentru a determina Procuratura României să investigheze așa cum se cuvine acest caz. Moartea atâtor tineri chiar și induși în eroare pentru a participa la astfel de manifestări penibile și după cum s-a văzut și periculoase, nu poate fi periată sub covor.

Procuratura generală a României, datele de contact:

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
B-dul Libertăţii nr.12
Sector 5 – Bucureşti
Cod postal: 050706

Telefon : 021/319.38.33 / 021/319.38.56

email : sesizare@mpublic.ro

AUDIENŢE – Conducere *
Joi : 10 – 12
Adjunct al Procurorului General – Gabriela Scutea
* Audiențele se acordă în baza unei cereri prealabile

41 răspunsuri

 1. Exista destule elemente care duc la concluzia mainii criminale (eu as zice asasinat ritualic, dar nu cred ca vreo institutie a statului actual are dorinta de a confirma asta)
  1. Un incendiu se propaga, conform datelor furnizate de profesionisti (cascadori, pompieri) cu o viteza de cam 10 m/ min, ori in cazul de fata e vorba de de o propagare cu o viteza de 1,5 – 2m/s, deci mai mare cu un ordin de marime, ceea ce presupune existenta unui material extrem de inflamabil, altul decat poliuretanul respectiv – care de altfel, nu este suficient de inflamabil pentru a lua foc de la niste scantei, existand si experimente filmate pe net cu diverse obiecte din PU supuse zeci de secunde unui jet de scantei, fie de la lumanari de tort, fie de la polizoare de mana, cu scanteile generate la distante de centimetri fata de suprafata PU, si care nu au luat foc. Daca tinem seama si ca scanteile din Colectiv au parcurs cel putin 2 m pana la stalpul despre care se spune ca a fost sursa primara a incendiului, timp in care, evident, au mai transferat din caldura inmagazinata catre mediul inconjurator, devine aproape evident ca, in conditii normale, izolatia fonica nu trebuia sa ia foc!
  2. In plamanii victimelor au fost gasite cianuri, toluen si alte substante. Se pare, de altfel, ca unii din cei ce nu au fost numarati printre raniti in faza initiala incep sa vina la spital pentru ca acuza diverse simptome specifice intoxicarii cu cianura ori toluen. Daca cianura se justifica, poliuretanul fiind un material ce contine izocianati, toluenul este o substanta extrem de volatila, folosita ca dizolvant, care nu avea ce cauta acolo. Mai mult, fiind o substanta extrem de volatila cu miros specific, asemanator dizolvantilor de vopsea, la intrarea in club, macar cativa din cei cateva sute de participanti la concert ar fi trebuit sa se sesizeze ca ceva nu e in regula. Singura explicatie rationala este ca toluenul a fost in recipiente inchise care au fost deschise ulterior inceperii incendiului
  3. Chiar acum cateva zeci de minute a aparut cireasa de pe tort, marturia unuia din supravietuitori ca ar fi vazut niste oameni aflati in preajma stalpului aruncand cu niste lichide pe stalp, ulterior aprinderii acestuia. O fi fost apa sau altceva, deocamdata nu se stie.
  4. Circula pe net diverse SMS-uri care arata ca , 10 minute inainte de a se produce catastrofa, unii din participanti au fost avertizati sa iasa. De asemeni, exista si marturia unui ziarist, avertizat de o sursa a sa din Guvern, ca ceva groaznic urmeaza sa se petreaca, precum si un schimb de SMS uri intre patronii clubului sugerand, de asemeni, ca cel puti unul din ei stia ca se pregateste ceva.

 2. ARC PESTE TIMP
  1989, Piața Palatului – 2015, Piața Universității
  PREDAREA ȘTAFETEI

  Dragă hipsterime, rocărime și alte alea,

  Vezi că ești masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace!

  S-a încercat cu polițistul și n-a prea ieșit (cîtă simpatie populară poate aduna un jandarm, fie el și mort, nu?); dacă nu le ieșea cu clubul (de vreme ce incendierea unui azil de bătrîni ar fi rămas doar o știre tristă și atît), atunci încercau ceva cu Simona Halep, cu Hagi, cu vreo Sinagogă (deși poate ar fi fost mult prea… etnic) sau cu vreo grădiniță. Niciodată cu o biserică ortodoxă. De ce? Simplu, pentru că indirect ar fi promovat-o. Și dincolo de asta, maeștrii manipulării știu mai bine decît oricine că, în mod real, ortodocșii reprezintă doar o minoritate; pe cine să emoționeze moartea unor “pupători de cadavre”?

  Ca și la Revoluție, grupul țintă a fost cel al tinerilor; singura moarte colectivă care stîrnește emoții intense, care scoate din minți, care poate urni mulțimile.

  A fost apoi doar o simplă formalitate utilizarea eficientă a presei mainstream și a internetului. În 1989 a fost mai greu, e drept, dar s-au descurcat binișor. Și-n definitiv ce-i mai ușor decît să speculezi nervii întinși la limită, frustrările, năduful, acumulările unui sfert de secol fără direcție și sens? Mă gîndesc acum că, în fond, în asemenea condiții, orice eveniment putea să detoneze o astfel de încărcătură. Astăzi însă, cînd lumea virtuală e mai reală decît realitatea, nu atît evenimentul în sine declanșează evenimente, cît “comentariul” lui. Abia “comentariul” evenimentelor mișcă mulțimile. Spre ce? Păi spre ce vrea Marele Păpușar: același din Ucraina pînă în Orientul Mijlociu și mai departe. A nimicit deja culturi, economii, suveranități. A fructificat tot ce i-a căzut în mînă. A învățat legea istoriei, nu mai umblă cu brutalități, nu se mai umple el personal de sînge. A găsit metoda prin care victima, din propria-i voință, mișcată de un dibaci “comentariu” al evenimentelor, să iasă din colivia mică și să intre în colivia mare. Hoțomanii noștri valahi vor pieri. Vor lua cu ei stilul vulgar de a jefui, manelismul lor, exhibiționismul lor de doi bani. Vor fi înlocuiți cu băieții discreți, stilați, legitimi, trans-naționali, neoconi. Tehnocrații Goldman Sachs, mai știi? Ca în mai toate coloniile. Nu va mai fi nicio corupție. Pentru că nici țară nu va mai fi.

  Nu contest sinceritatea și bunele voastre intenții. Dar asta nu-i suficient. Trebuie să fii isteț, corect informat, intuitiv, bine așezat în valorile verificate ale neamului, să știi ce vrei. Dar cînd pui botul la mizerii cusute cu ață albă gen “vrem spitale, nu catedrale”, cînd strigi a dambla “Colectiv, Colectiv, Ole, Ole, Ole”, cînd bravezi cu ce nu-i de bravat d-alde “sunt o mamă satanistă”, cînd scîrbit, pe bună dreptate, de politicieni ceri pur și simplu “schimbarea sistemului” (cu ce, cu dictatură?) iar după aia bîjgui ceva cu “vrem tehonocrați”, adică îi vrei pe cyborgii ăia neo-liberali fără mamă, fără tată, e clar că nu ești nici isteț, nici “înșurubat” în valorile neamului, și nici nu știi ce vrei. Ești pur și simplu PROST. Sau poate doar PROSTIT. Efectele însă sunt aceleași.

  Dragă hipsterime, rocărime și alte alea, ești pe cale să ne arunci din dinții plevușcăi autohtone în fălcile rechinilor globali. Sunt de acord cu tine: plevușca asta valahă, zgomotoasă, lacomă și vulgară trebuia înlăturată. Dar ai grijă: nu tu faci sau ai făcut asta, ci DNA-ul. Care numai o instituție românească nu e. Iar DNA-ul ăsta curăță locul de cățeii noștri, pentru a face loc dulăilor lor. Dar tu nu te-ai prins. În timpul cînd trebuia să pui mîna pe carte, tu “o ardeai underground”, n-aveai timp. Te-ai jucat de-a dracu` pînă ai dat de el. Și-acum bocești fără să vrei să pricepi nimic din cele ce ți s-a întîmplat și strigi năuc, la comandă, “jos patriarhul”, de parcă ăla ți-a bătut în cuie ușa bibliotecii și ți-a dat foc în haznaua aia a dracilor botezată de Ana Pauker și ai ei. Dar tu în loc să pleci genunchiul la rugăciune te-ai nărăvit și mai tare.

  Prima parte a “montajului” Marilor Păpușari ai isprăvit-o: îl ai pe Iohannis, ți-ai luat țara înapoi. Regia te-a distribuit ca marionetă și-n partea a doua: îl cuplezi acum pe Robocop cu “guvernul lui” de tehnocrați globaliști. Fără să-ți dai seama ai realizat idealul: fuziunea mașină-mașină.

  Uite, hop-țop a apărut și eternul FMI cu noi oferte de împrumut. Tocmai ce Ponta anunțase încheierea datoriilor și-l poftise să cînte la altă masă.

  Așadar, ce să-ți mai zic… Poate doar că nu-i de ajuns să fii “tînăr” și “frumos”, cum te tot flatează bogdanrareșii televiziunilor, mai trebuie să fii și deștept. Și nu ești.

  PS: Felicitări Serviciilor. Au lucrat perfect!

  Maria F. Palade via Ziaristi Online

  P.S. Z.O.: Servicii-servicii, dar ale cui?

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/08/manipularea-revolutiei-colectiv-piata-universitatii-tinerii-masa-manevra-servicii-secrete-tehnocrati-activisti-gay/

 3. pai daca se stia (deci sms-urile) de ce n-au fost prezentate procuraturii sau facute publice?

  am inteles ca buretele de pe tavan a fost curatat cu solvent cu cateva luni inainte de acest eveniment, ceea ce ar putea explica extinderea focului

  • Bună întrebare!

   • Stii care e culmea? Nu numai ca poze cu acele sms-uri au fost puse pe facebook, adica facute publice, dar exista si o postare in care cineva le identifica domnilor procurori celulele de telefonie de unde ele au fost trimise! Iata

    Dle. procuror… nu știu dacă ați găsit sms-urile alea. emoticon tongue Hai să vă ajut un pic cu celulele GSM din zonă:
    Orange
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 10 (Orange)
    LAC: 110
    cell ID: 31751
    –––––––
    Digi.Mobil
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 5 (Digi.Mobil)
    LAC: 700
    cell ID: 45915601 (chiar pe fabrica Pionierul)
    ––––––––
    Digi.Mobil
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 5 (Digi.Mobil)
    LAC: 700
    cell ID: 45885696
    ––––––––
    Vodafone
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 1 (Vodafone)
    LAC: 23220
    cell ID: 152208545
    ––––––––
    Vodafone
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 1 (Vodafone)
    LAC: 23220
    cell ID: 152208544
    ––––––––
    Vodafone
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 1 (Vodafone)
    LAC: 23220
    cell ID: 152208551
    ––––––––
    Vodafone
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 1 (Vodafone)
    LAC: 23220
    cell ID: 152208550
    ––––––––
    Cosmote
    MCC: 226 (Romania)
    MNC: 6 (Cosmote)
    LAC: 7116
    cell ID: 4654638
    La aceste celule GSM, să zicem cu aproximație că erau conectate 10-15.000 de telefoane mobile (mult mai puține… dar să zicem). Din acestea, estimativ vreo 100-150 au purtat convorbiri în perioada cu jumătate de oră înainte de primul apel la 112 (moment în care rețelele au luat foc) și maxim 20-50 au primit/dat sms-uri.
    Dacă nu vă descurcați, iată poziția antenelor de mai sus pe hartă.
    Haideți că sunteți băieți deștepți și puteți afla de la ce număr s-au dat acele sms-uri de avertisment. emoticon smile
    [Dacă nu există… nu există… emoticon tongue Asta e. Alarmă falsă! Noi doar întrebăm. Nu dăm cu parul (încă).]

 4. Ești tare prostănac câteodată. Auzi acolo, îi imită pe „sataniștii de la Megadeth”. Am râs. Între Salieri și Enescu pricepi diferența?

  • Așa dăștept foc însă cum ești tu, tot nu te poți abține să revii la „cutia prostănacului”. Îți garantez că nici unii dintre poponarii ăia, fie ei Megadeth, Slayer, Metallica etc, că pe cei mai noi nu m-am mai deranjat să îi cunosc, nu merg Duminica cu familia la biserică și nici nu fac colectă pentru Armata Salvării.

   Sunt niște sataniști sadea, cu moace, comportamente și acte „artistice” pe măsură. Aaa..mai știu pe unul Ozzy O., care într-n concert a rupt capul unui porumbel viu, cu mușcătura. Nu a îmbătrânit prea frumos și nici pe nevastă-sa nu a ocolit-o nefericirea. Toți ăștia o sfărșesc urât de tot.

   Râzi mai departe.

   • Nu a îmbătrânit prea frumos Ozzy, dar iată că are o vârstă respectabila. Și Saccsiv se plânge de tumori. Poate Dumnezeu are umor și îl plictisesc extremiștii. Cine știe, noi doi sigur nu, dar cum să nu ne dăm cu presupusu amândoi? Nu te mai citesc demult, dar vorbeam cu niște oameni despre aberațiile unora legate de drama din Colectiv. Paranteză, prietenul meu Adi Rugină era religios și patriot, dacă ai fi ascultat trupa lui Bucium, ai fi știut. Dar cum să ratezi ocazia de a-l face satanist… Ei, și zicea unul că sigur caraghiosul Ionuț Țene o să o ia razna. Și eu am plusat cu Eufrosin (fără „caraghios”, desigur). Eu, mare profet.

    • Dacă nu mai citești pe-aici, măcar ..comentezi! E și asta ceva. Habar nu am cine era Adi Rugină, deci nu îl caracterizez nicicum. Dar.. oricine propagă mizeria aia’ de trash-black-crap-metal, ori nu-i în toate doagele, ori e de-a dreptul..ai ghicit, satanist. Depinde numai de stadiul în care te afli, direcția e aceiaș.
     Nu poți să grohăi ca porcul și să pretinzi că cânți.

     Fuseși, văzuși, mă deșteptași.

    • Cum se face ca toti satanistii se dau mari religiosi , iar in cazul romanilor si mari patrioti cand sunt demascati – cat de infatuat sa fii sa consideri ca toti oamenii sunt idioti numai tu esti geniul nepatruns de iti permiti sa incerci sa prostesti lumea in fata cu tot felul de cretinisme a la domnu goe sau bubico de genul „aaaaa vai draga dar nici nu stii ce religios era si un patriot…..dar nu iti poti imagina. DECI daca era asa de patriot si de religios ce cauta in locul s-au savarsit ritualuri satanice declarate pe fata, fara nicio jena documnetate video si audio si puse pa iautiiube ma refer la formatiile alea suedeze norvego daneze de le gasiti si pe uichipedia in za inglish la categoria black (de fapt satanic da le-a fost frica tembelilor ca ii lua politia si parintii publicului tinta care intamplator sunt taman yang uait meil + lucratori uait calars, daca ar fi auzit ce blestamatii scoteau pa orificiu buc[i]al) metal cu lux de amanunte la cum incendiaza ei biserici omoara oameni, fac sacrficii ritualice de preferat copii d’astea si considera ca spectacolelellor nu sunt spectacole ci ritualuri si taman d’aia in timpul lor se cresteaza cu lama pe fata sa fie scaldati in sange sau isi toarna si sange cica de porc pe moaca, isi rup hainele pangaresc Crucea si alte blestematii demente. Si ce sa vezi matale black metal asta cica e de fapt sinonim cu death metal care cica ar fi fost inventat de un evreu care a dat coltu’ cu cancer la creier la nici 35 de ani tot pa uichipedia in za inglish da la death metal.

     Asa ca treaba-i simpla – umbli cu nefartatu? arziI ! la propriu, la (des)figurat , aici, dincolo , cum vrea Dumnezeu dar arzi ! cum iti doresti de altfel si cum tu /voi cu gur… errr… orifica buc(i)ala cereti.

     Sa iesim noi in strada pentru indracitii astia? Normal ca iesim : sa curatam pamantul de voi!

     PS cica mai sunt niste locuri din astea p’acolo si tot cu rezonanta neobolsevic sarsaileasca – fabrica, paprica, control el dictator, faiar – ia ziceti mai giumbicsilor nu simti asa nevoia de o antifonare ? va aducem noi buretii moca – la fiecare 10 baloti bonus un palet de artifoace, si pentru o experienta icstriim vi-i lipim direct de moaca!

     Sa vezi petrecere!

     • Totuși, este de preferat întoarcearea păcătosului.. odată am ascultat și eu gunoi din ăsta heavy-metal, dar m-am lecuit prin mila Domnului nostru Iisus Hristos. Acum nu pot să sufăr mizeria aia de așa-zis „muzică”. Nu aș fi primul și sigur nu voi fi ultimul trezit. Numai de-am fi noi cei prin care lucrează Domnul, înspre ferirea tinerilor de păcate grele.

  • Ia uite-te matale aicea sa vezi cum e cu muzica asta si ce vrea ea: https://youtu.be/b07AVtkiXKY

 5. „Sangele Lui sa fie pe capul nostru si pe capetele copiilor nostri!”

  Pazirea credinciosilor ortodocsi de rautatile duhurilor intunericului se face in special prin citirea Molitfelor Sf. Vasile cel Mare, in prima zi a anului.
  Iata insa ca in 2011 Patriarhul Daniel A INTERZIS PREOTILOR ca sa savarseasca acesta sfanta slujba care proteja Neamul Romanesc.

  „Hotărârea sinodală menţionată mai sus precizează că citirea moliftelor Sfântului Vasile cel Mare în ziua de 1 ianuarie, după Liturghia Sfântului Vasile cel Mare ESTE O INOVATIE RELATIV RECENTA IN UNELE PAROHII DIN MUNTENIA, practică neaprobată de Sfântul Sinod, inexistentă în alte zone ale ţării și în tradiţia liturgică a celorlalte Biserici Ortodoxe surori.” – See more at: http://basilica.ro/randuieli-liturgice-pentru-ziua-de-1-ianuarie-103160.html#sthash.ZEgW93AX.dpuf

  Iata ca minciuna are picioare scurte. Acest video nu este „de la unele parohii din Muntenia”:

  Saint Basil the Great prayers for Healing and purification, read by every Orthodox priest at least once a year on Saint Basil the Great Feast Day, January 1st, after the Liturgy upon those faithful who requested this prayers from „The Great Book of Needs”. The faithful are kneeling on the carpet in front of the priests who reads the prayers.
  Orthodox Cathedral of the Holy Virgin Protection

  Ce spune insa Sf. Biserica Ortodoxa:

  http://ortodox.md/articole/invataturi-referitoare-la-moliftele-sf-vasile-cel-mare/

  Dar Sfântul Vasile cel Mare este cunoscut în cultul Bisericii Ortodoxe şi prin rugăciunile cunoscute sub numele: ,,Moliftele Sfântului Vasile cel Mare pentru cei care pătimesc de la diavol şi pentru toată neputinţa”.
  Ce sunt acele molifte? Aşa cum le arată şi numele, sunt rugăciuni, termenul fiind de origine slavă. Ele au un specific deosebit şi anume acela că sunt citite sub formă de blestem asupra duhului şi puterii celui rău, adică a diavolului, de unde şi numele de ,,blestemele Sfântului Vasile”. Dar ele rămân totuşi rugăciuni pentru înlăturarea sau alungarea diavolului şi a lucrării lui. Ele sunt în număr de trei, dintre care a doua începe chiar cu cuvintele: ,,Te blestem pe tine, începătorul. răutăţilor”, arătând diversele feluri şi forme prin care diavolul poate să lucreze sau să-şi facă simţită prezenţa în viaţa credincioşilor. Moliftele Sfântului Vasile, frumoase şi bogate în conţinut teologic, sunt o dovadă de netăgăduit a credinţei dintotdeauna a Bisericii în existenţa şi lucrarea celui rău. Ele sunt foarte mult solicitate de către credincioşi, fiindcă sunt rostite sub formă de blestem al duhului necurat şi de eliberare de sub stăpânirea celui rău.
  Când se citesc aceste molifte?

  Aşa cum indică şi cartea de cult numită Molitfelnicul, în ziua de 1 ianuarie, când se face pomenirea Sfântului Vasile. Ele se rostesc solemn prin îngenunchere la sfârşitul Sfintei Liturghii din acea zi.

  După obiceiul Bisericii, moliftele se citesc şi cu prilejul pomenirii Sfântului Vasile cel Mare, la cumpăna anilor, pentru toţi cei care au trebuinţă şi folosinţă de ajutorul lui Dumnezeu.
  http://www.bisericaortodoxaaurora.com/?p=1487&lang=en

  Nu e de mirare sa vedem multimi de romani ortodocsi botezati urland demonizati contra Sf. Biserici!

  • Interzicerea citirii Moliftelor Sfantului Vasile cel Mare a fost impusa din pricina nerespectarii tipicului de oficiere a acestei Slujbe.
   Patriarhia nu putea dezvalui public faptul ca multi preoti savarseau Moliftele din rutina si oarecum la cerere, fara a respecta regulile impuse de severitatea si importanta rugaciunilor.
   In manastiri se oficiaza aceasta Slujba la care participa mai multi preoti ce au tinut post negru, s-au spovedit si s-au intarit spiritual.
   Chiar isi imagineaza cineva ca orice preot are capacitatea de a participa la aceasta Slujba exceptionala?
   In acest caz se reflecta momentul din Evanghelii in care Mantuitorul le explica discipolilor cei mai apropiati faptul ca doar prin rugaciune si post pot alunga diavolii cei puternici ascunsi in trupul celor posedati din pruncie (Marcu 9; 17-32).
   Prin pilda vindecarii copilului lunatec se subliniaza, ca si in cazul femeii cananeence, rugamintea parintilor straini de invatatura lui Hristos pentru salvarea copiilor lor, pe langa Mantuitorul Insusi care rupe ceea ce evreii numeau blestemul stramosesc.
   Ambii copii au fost salvati prin convertirea parintilor insa, in cazul fiului posedat, Mantuitorul le-a transmis discipolilor, in taina (retrasi din multime) instructiuni precise de exorcizare.

   Nu imi este clar cum de pot avea acces minorii in acest fel de cluburi si ce fel de parinti sunt aceia care merg cu copiii la astfel de manifestari.
   Sper ca Autoritatea pentru Protectia Copilului va analiza cazurile minorilor prezenti in club.

   Celor care isi puneau intrebari legate de proprietarii si administratorii stabilimentului, Digi 24 le-a raspuns asta seara.
   Nu ne-a lamurit insa nimeni cand a disparut israelianul Gedeon, inainte sau dupa incendiere? Nu cumva linistea din primele doua zile i-a permis acestuia sa isi ia timp pentru o intervetie chirurgicala estetica, majora?
   Daca Piedone tace, inseamna ca-i chiar tampit.

   • Repeti argumentul Patriarhiei:
    „Interzicerea citirii Moliftelor Sfantului Vasile cel Mare a fost impusa din pricina nerespectarii tipicului de oficiere a acestei Slujbe.”

    Argumentul este pueril dar in cazul asta, fiind vorba de sufletele oamenilor, este satanic.
    Pentru ca in loc de a educa poporul privind slujba facuta corect contra duhurilor rele, hotararea ii lipseste pe credinciosi de aceasta arma contra necuratului si ii lasa fara aparare in fatza asaltului dracesc.

    Este ca si cum ai zice ca sa nu-si mai faca oamenii semnul Sf. Cruci pt. ca unii nu o fac corect.

    Ce spui si de minciuna ca se practica „in anumite locuri in Muntenia”.

    O spun cu durere ca am vazut multe cazuri in care preotii nu-si fac datoria sfanta si carora le inebunesc preotesele sau copiii lor au problem psihologice grave. Daca te joci cu focul, trebuie sa te astepti la consecinte.

    De mii de ani este spus şi încă mii de ani de aici încolo va fi valabil: ”Părinţii mănâncă aguridă, iar copiilor li se strepezesc dinţii”.

 6. ActiveNews:

  Rareș Bogdan, realizator de la Realitatea TV, dar și cunoscut simpatizant al președintelui Klaus Iohannis, a anunțat cu o săptămână înainte de explozia de la Colectiv, cine va fi noul premier al României.

  Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj. Iată ce spunea atunci, Rareș Bogdan:
  “Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş. Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR”, a explicat Rareş Bogdan.

  Emisiunea a avut loc pe 22 octombrie, cu opt zile înainte de explozia de la Colectiv, incident care a dus la proteste de stradă și în urma cărora, cel puțin formal, premierul Ponta și-a anunțat demisia.

  Una din cerințele protestatarilor, după cum anunța jurnalistul Vlad Mixich, a fost tocmai un premier tehnocrat.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/10/dacian-ciolos-prim-ministru-tehnocrat-numit-din-afara-revolutia-a-infrant/

  • Ieftin s-a mai vândut rareșbogdanul nostru.. doar un alt ardelean atipic, aflat la dosul nemțălăului tont.

   • Cel ce se vinde, vinde la randu-i.
    De la Juda incoace, suma pentru care un crestin se vinde este aceeasi, 30 de galbeni.
    Vai de capul lui, amesteca adevarul cu minciuna fara remuscari, sperand ca va obtine in sfarsit, recompensa cea mare de la Caiafa

    Gasind informatia urmatoare http://www.cotidianul.ro/pe-magheru-a-aparut-un-monument-care-asemuieste-ortodoxia-cu-comunismul-foto-271202/ am inceput sa privesc si din alt unghi, nenorocirea de la Colectiv.
    Agresiunea impotriva Bisericii se dovedeste ca a fost temeinic pregatita si mai dovedeste si faptul ca institutia Patriarhiei este foarte putin atenta la ce se intampla in societatea romaneasca.
    Eu personal am cunoscut preoti (doi in occident si unul la Sibiu) care recomandau crestinilor sa nu refuze conditia de cod-bara si sa se supuna sistemului de dominare si control informatic.
    Poate ca intre timp s-au trezit si si-au revizuit atitudinea.
    Textul cantecului urlat de muzicieni, Dumnezeu sa-i ierte, denunta exact conditia de sclavi numerici pe care tine sa o impuna Marele Frate cu care romanii refuza inca sa treaca o punte ce duce direct in iad.
    Exista deci si posibilitatea ca membrii trupei sa fi fost considerati drept un pericol pentru sistem, tocmai pentru ca se adresau unui segment rebel si instruit al populatiei chemat sa se trezeasca si sa reactioneze.
    Este de remarcat faptul ca tinerii care au protestat in strada, dupa devastatorul incendiu, au cerut ca intregul aparat politic sa se primeneasca, fiind vizate si serviciile secrete romanesti infratite cu serviciile unor entitati mai putin interesate de natura mitocondrial-materna a protoparintilor nostri.
    ” Strada ” a cerut referendum pentru deciziile impuse romanilor de Bruxelles si aceasta a facut ca dialogul cu Presedintele sa fie unul scurt si formal.
    Sloganurile impotriva Bisericii ortodoxe au aparut intai sporadic si au fost precedate de enuntarea lor pe toate posturile de televiziune.
    In momentul infiltrarii minerilor de tip nou, echipati cu lozinci anti ortodoxe, tinerii din primul val s-au retras, sufland in fitilul pregatit pentru a declansa o explozie sociala.
    Pentru prezenta lor de spirit, le multumim.
    „Instalatia” de pe Magheru 22, excretata de Mihai Bolka & co. fusese deja conceputa si pregatita sa devina un reper urban al ateismului promovat de Soros si Ervin.
    Programarea concertului a fost facuta in batatura lui Gideon de halloween cu cap si mai ales cu socoteala, pentru ca mesajul: nu suntem un numar pe un cip, suntem si vrem sa ramanem liberi ,sa ii disocieze pe tinerii catalogati automat drept satanisti, de tinerii crestini care resping la randul lor impunerea mecanismelor de control si manipulare.

    Revenind la „instalatie”, ma intreb daca s-au gandit creatorii sa o ignifugheze, sa o prevada cu un paratraznet si sa o trateze de trei ori pe zi cu un repulsiv pentru a alunga cainii incontinenti si betivii irespectuosi.

  • Pai Rares Bogdan este un tip informat, os de Ardelean..
   Si astazi, adica ieri a lansat cateva nume pentru portofoliul de la externe, dar dupa parerea mea, a facut-o la deruta.
   Principala misiune a acestuia in viitorul apropiat consta in sustinerea si grabirea regionalizarii Romaniei, dupa modelul (catastrofal) francez.
   Domnul prim ministru Julien Ciolos, expert de talie mica dar internationala in domeniul politicilor agricole, ne va face multe surprize in materie de administrare teritoriala si deschidere economica spre exterior.
   Aceste surprize risca sa ne bulverseze de-a dreptul, dupa ejectarea lui Hollande de pe scaunul de presedinte.
   Si sa nu uit, in emisiunea lui Rares Bogdan, sociologul Boda a afirmat ca in vremurile de astazi nu mai conteaza originile populatiei care locuieste pe teritoriul tarii. Genele, cromozomii sunt fara importanta, doar mentalul are valoare.

   Cred ca este momentul ca romanii plecati din tara sa se intoarca acasa, sa isi recapete drepturile.
   Numai prin acest gest ne putem lua tara inapoi.

 7. « E matematică pură »
  Tufe de veneția … Dottore toți la fel ca ponta!

  Chimie prostănacilor! Că matematic tot arsură e și cînd te picură ceara lumînării și cînd dai pe gît sticluța cu acid sulfuric

  Iar din moment ce vorbim de un concert satanist mai știi că unii n-au mers pînă la capăt cu închinarea la stăpîn!? E foarte posibil, aranjat « scena » cu o zi înainte aprins chibritul la climax, cenușa o strînge vîntul și ploaia, nu mai are importanță, misiunea e îndeplinită, porțile raiului s-au deschis

 8. Doamne, ce ai de gand cu noi, Romanii ? !
  Ne-ai dat o tara binecuvantata cu toate bunatatile pamantului, cu pamant bun si roditor, cu clima blanda si manoasa; un pamant la care au ravnit semintiile pamantului de cand ne-ai lasat pe el.
  N-am fost niciodata un neam numeros, dar multele lupte si conducatorii straini pe care ni i-ai aruncat pe cap ne-au secatuit in veacuri de exploatare, de ura si jaf.
  Ma uit la alte neamuri pe care le-ai ridicat si care te-au lepadat indata ce s-au capatuit; ma uit la armata de mucenici care si-au varsat sangele si viata si-au dat-o pentru dreapta credinta, pentru libertatea , demnitatea si independenta tarii si neamului.
  Ma uit si la noi si mi se pare ca toti aceia s-au jertfit degeaba; noi tot fara de minte, usor de prostit de catre capetele date de Tine, dusi la rele pana la os; creduli in promisiuni mincinoase si ingaduitori cu ticalosii; cu banditii si cu talharii care ne jefuiesc incontinuu.
  Ne-ai lasat napaditi de tradare,de ura vrasmasilor Tai impotriva Ta si a noastra cei care nadajduim intru Tine; de parca la noi s-a nascut Iscarioteanul care te-a vandut pe treizeci de arginti…
  Vanzatorii de Tara sunt mai multi decat stelele cerului si noi ne imputinam, tinand piept hoardelor de pagani ce se lupta cu noi prin toate mijloacele. Si acele mijloace s-au rafinat incontinuu.
  Noua ne-ai dat capete straine si acum, dupa jertfa cea dureroasa a tineretului tarii din decembrie 1989…
  Si pe cine ? Pe cei care ti-au ucis Fiul si continua sa zbiere in gura mare pe tot Pamantul ca sunt ei „alesii”.
  Parca am obosit sa tinem piept puhoaielor de pagani care se lupta cu noi, iar Tu sa te uiti la noi si sa ne lasi singuri, cu noi insine !!!!

 9. Klaus Iohannis este un infractor dovedit in instanta legala din Romania dar protejat de serviciile secrete romane si straine, deci necondamnat. Inca, necondamnat.

  Presedintelui neamt i s-a luat si a doua casa din cele sase pe care le avea din “salariul de profesor”. Motivul este ca aceasta casa a fost obtinuta prin acte false si marturie mincinoasa.

  Neamtul tacut si „corect”, poreclit si „Iohannis – sase case” este dovedit a fi un infractor.

  Politia politica SRI – DNA nu se autosesizeaza pentru a musamaliza cazul?

 10. E clar că s-a pus de o nouă lovitură de stat, exact ca în 1989, doar că acum a fost la o scară mai redusă. Cred că dacă Ponta nu ar fi demisionat imediat, scenariul programat ar fi fost mult mai urât. Acum se poate vedea rezultatul punerii în fruntea țării a unui neamț și în fruntea servicilor secrete a unor alogeni, iar rezultatul celor 26 ani de indobitocire continuă a dat roadele, mai ales cu tinerii a căror viață e doar pe facebook.

 11. De ce nu il baga si pe Calin Georgescu? E CoR, e tehnocrat, da bine la prosti sub masca de patriot care predica „sustenabilitatea” in teorie, e demagog bun. De ce nu?

 12. O stire ce trebuie verificata:

  http://www.activenews.ro/stiri-politic/MARELE-SECRET-al-premierului-Dacian-Ciolos-si-sotia-sa-sunt-adepti-MISA-si-ai-lui-Guru-Bivolaru-DEZVALUIRI-despre-legaturile-intre-prim-ministru-si-secta-porno-126893

  Si o noua opinie:

  “Are Iohannis mâinile murdare de sângele celor din “Colectiv”?” – Opinie de Dan Tomozei. La două săptămâni de la tragedie, autorităţile nu au răspuns încă întrebărilor jurnaliştilor –

  Preşedintele şi toţi cei care stau drepţi în faţa lui nu răspund unor întrebări esenţiale:

  1. Care a fost motivul real care a condus la decesul şi intoxicarea celor prezenţi la eveniment?

  2. A fost un accident sau o mână criminală?

  La fel cum în cazul răpirii jurnaliştilor din urmă cu zece ani, când preşedintele de atunci ştia totul, şi acum, în 2015, evenimentele urmăresc acelaşi scenariu: preluarea totală a puterii şi decimarea adversarilor cu sprijin consistent din exterior. Preşedintele Iohannis este unul dintre cei care cunosc adevărul celor petrecute în “Colectiv”, adevăr de care nu pare la fel de interesat pe cât a fost de grăbit să prăbuşească guvernul propriei ţări, ca dovadă a României lucrului bine făcut.

  Faptul că preşedintele a redevenit tăcut, nu mai suprinde pe nimeni. Atât cât a fost nevoie pentru falsele dialoguri şi negocieri cu strada şi partidele politice, Iohannis s-a încruntat, a zâmbit, a făcut o baie de mulţime, apoi a dispărut în noaptea tot mai întunecoasă a durerii celor care au pierdut un apropiat în “Colectiv”.

  Politică pe cadavre carbonizate

  Nici măcar cei din stradă nu mai pot fi convinşi de “accidentul din Colectiv”. Este tot mai clar că sute de oameni au fost folosiţi drept carne de tun politic, pentru o lovitură de stat. Acum, Iohannis are şi guvernul său.

  Noua guvernare şi noua majoritate parlamentară se vor ridica din tragedia a zeci de tineri nevinovaţi, ai căror părinţi, fraţi şi prieteni aşteaptă, la aproape două săptămâni, un răspuns clar:

  DE CE A FOST NEVOIE DE O TRAGEDIE PENTRU A DOBORÂ UN GUVERN?

  Preşedintele României, Klaus Iohannis, tace! Adevărul nu este la fel de important pentru preşedintele care se dovedeşte mai lipsit de scrupule în comparaţie cu antecesorul său. Cu fiecare tânăr care pierde lupta cu viața se coboară o nouă treaptă în tenebrele unei președinții tot mai autiste și mai periculoase pentru statul românesc, trecut din nou prin foc și sânge nevinovat!

  Cine ascunde probele din “Colectiv”?

  De când a ajuns la Cotroceni, se moare în jurul preşedintelui Iohannis, se moare şi la Bucureşti, şi la Sibiu, şi în alte locuri din România, tragediile fiind transformate în manipulări politice în care noile generaţii de români sunt folosite ca masă de manevră.

  Să recapitulăm!
  Zeci de tineri au murit inutil, alte câteva sute au fost răniţi. Imediat a fost declanşat mecanismul protestelor de stradă care s-au stins odată cu demisia guvernului Ponta. Ministrul şi preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, trădează şi se alătură noii majorităţi parlamentare al cărui premier pare să fie impus din afara României, țară a cărei imagine a fost din nou afectată la nivel internațional.

  Acesta nu este un scenariu. Este pura realitate care ne arată că, din nou, România a fost trădată de servicii, armată, administraţia centrală, şi predată intereselor străine.

  Acid folosit de naziști, arma crimei din “COLECTIV” !

  Această pagină de neagră istorie va fi înţeleasă de tinerii din stradă destul de curând, când vor descoperii că “guvernul meu” şi “România mea” nu le aparţin, pentru că ei contează cel mult ca masă de manevră şi experiment social.

  Ce nu pare să înţeleagă Iohannis şi toţi cei care îl înconjoară azi este că tinerii şi scenariile se schimbă, şi că de fiecare dată, fără excepţie, vânătorul devine vânat.

  – See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/11/14/are-iohannis-mainile-murdare-de-sangele-celor-din-colectiv-de-dan-tomozei-la-doua-saptamani-de-la-tragedie-autoritatile-nu-au-raspuns-inca-intrebarilor-jurnalistilor/#sthash.ZoOkSB9f.dpuf

 13. Tragedia de la Paris subliniaza si diferenta de clasa dintre un gainar venit sa jefuiasca o tara in ruina, ma refer la proprietarul Pionier, Gideon Zelivanski si propriatarii Bataclan, Pascal si Joel Laloux care si-au vandut afacerea pe 11 septembrie 2015 si s-au retras in Israel.
  http://fr.timesofisrael.com/les-anciens-proprietaires-juif-avaient-recemment-vendu-le-bataclan/

 14. Sunt unii romani care se ghideaza numai prin – senzationalism –
  unde realitatile inconjuratoare le iau printr-o prisma ingusta
  a gindirii lor deformindule ratiunea unde unii ramin toata viatza lor
  patimashi ale unor influiente care nu au nimic comun cu adevarul
  Ca de exemplu :
  – Illuminati wife tell all – de pe YT care trebuie subtitrat in romaneste
  fiind vorba de o persona feminina care declara pe parcurs de
  peste 4 ore lucruri ce se destainuie in fata camerei de luat vederi
  despre jurnalul sotului care a fost un illuminati de rang mare
  recunoscind in detalii multe aspecte ale vietii manericane dar shi a lumii . EU personal n-am crezut nimic din ce se spune…poate voi
  sunteti „cuceriti” de astfel de „conspiratii „….
  JD-USA

  • Dacă tot ți-am permis devierea de la subiectul articolului, haide să înțelegem premizele de la care se operează – numai unul fără de minte nu va putea pricepe:

   Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All Interview .1 of 4

   Mult mai bun decât un film de acțiune:

   https://www.youtube.com/watch?v=MQNitCNycKQ

   România e menționată de cel puțin trei ori.

  • Imi cer scuze dar referirea la „gandirea deformidula” m-a facu sa rad pentru ca tocmai il ascultasem cu ochii cat cepele pe un tip mic si nervos, responsabil cu internele, care a declarat public ca situatia este emphyteotiqua .
   Imi dau seama ca nu ai inteles pana acum ca romanii sunt mandri de a avea o gandire ” deformidula” tocmai pentru ca nu este limitativa, ci speculativa, adica iute. Prea iute chiar, pentru cei care se impiedica de parintele ciberneticii Stefan Odobleja, pentru ca-i roman si in absolut, ii face umbra lui Norbert Wiener.
   Serios, renunta la Wiener, nu te lasa manipulat, crede-l pe doctorul Odobleja cand spune :
   ” Chiar si encefalograful/ Ne arata-n mod precis/ Ca gandirea nu se face/ Intr-un pact strict circumscris” (versuri din Totalitarism).

  • Radu Theodoru are carti mai interesante si bine documentate.
   „Romania ca o prada” si mai ales ultima „Romania, romanii si comunismul”. Ar trebui sa fie lectura obligatorie pt toti romanii.
   Cine nu cunoaste cum a fost trecutul in realitate, il lasa sa se repete.

 15. Presedintelui penal “Iohannis – sase case” si guvernului FMI – Soros – Ciolos le-a fost frica de protestul feisbuc anuntat pe 1 Decembrie.
  Lovitura de stat a avut loc mai devreme si protestul feisbuc, care acum nu mai are scop, ar putea sa se intoarca chiar impotriva celor care il pusesera la cale.

  Tot felul de acoperiti, bine platiti sau pur si simplu indoctrinati, bineinteles specialisti, cu multe diplome in domeniul lor, au aparut atat la TV cat si in mediul online cu o manipulare de neimaginat.
  Respectivii, “demni” de crezare, ca doar sunt ceva sau cineva in domeniile lor de activitate, au vehiculat ideea ca lovitura de stat data de FMI prin manipularea protestatarilor “colectiv” (“piata universitatii”, “strada”, “tinerii frumosi si liberi” etc.), ar fi fost de fapt, o tentativa de lovitura de stat pusa la cale de Rusia.

  Adica, rusii ar fi vrut sa dea jos guvernul Ponta, probabil pentru faptul ca a achitat tot imprumutul FMI si nu i-a mai primit in Romania, pentru ca au redus TVA si alte taxe, pentru ca au dublat alocatiile copiilor, au marit salariile si pensiile, pentru ca Romania incepuse sa miste putin dpdv economic …

  Dar SUA, UE si FMI au dejucat aceste planuri si „au salvat” Romania punand guvernul marioneta FMI – Soros – Ciolos.

  Este incredibil ca se poate veni cu asemenea manipulare ordinara, dar si mai incredibil este ca sunt oameni care cred asemenea prostie.

  Protestul feisbuc anuntat pe data de 1 Decembrie nu ar fi avut nici-o sansa sa ia atitudine impotriva inselatoriei la care au fost supusi cu guvernul de “tehnocrati”, pentru ca de data aceasta jandarmii nu ar mai fi “fraternizat” cu “tinerii frumosi si liberi”, ci i-ar fi rupt in bataie cu bastoanele. Randul trecut au primit ordin sa-i protejeze pe toti cei care striga “jos Ponta”, “jos Biserica Ortodoxa” … si “sus Iohanis”.
  Dar pe papusarii care tin sforile marionetelor Iohanis si Ciolos i-ar fi deranjat si doar un simplu “jos Iohanis” sau “jos Ciolos”. Ar fi umbrit imaginea corecta politic a “guvernului meu”.

  Eu cred ca pot sa stea linistiti. Cu toate ca protestul, care a fost planuit cu mult timp in urma pentru rasturnarea lui Ponta si punerea guvernului FMI, a fost programat in ziua de 1 Decembrie, cand in centrul Bucurestiului se aprind luminile de Craciun si sunt cateva zeci de mii de oameni, papusarii au uitat sa ia in calcul minivacanta de 4 zile. Bucurestiul este aproape gol, majoritatea oamenilor fiind plecati la munte. Deci protestul nu va avea cum sa se intoarca impotriva lor.

  Daca unii dintre “tinerii frumosi si liberi” si-au dat seama ca au fost manipulati si pacaliti de sefii internationali ai lui Iohanis si ar vrea cumva sa-si exprime nemultumirea, nu prea vor avea cu cine si nici sprijinul jandarmeriei nu-l vor mai avea.

  Pe televiziunea de propaganda a corectitudinii politice, Realitatea TV, ve-ti gasi unele dintre cele mai manipulatoare emisiuni, in care Iohannis si „guvernul lui” sunt ridicati in slavi zilnic. Mai ales emisiunile lui Rares Bogdan si interventiile lui Cozmin Gusa.

 16. Nu am inteles ce s-a intamplat cu containerul.
  Daca se afla in fata intrarii in momentul declansarii incendiului, ar trebui cercetat cui i-a trecut prin cap asa o diabolica idee.
  Arhitectii aia cu ifose, care gerau afacerea, au tras chiulul la lectiile de fizica?
  Sau, nu a fost ideea lor?

 17. Scuze pentru noua deviere dela subiect (marturisesc: sunt complet neinformat + dezinteresat de tragedia dela CAP) dar am descoperit în urma cu ceva vreme una buc. alta tragedie, anume cazul copiilor crestini (desigur, non-orthodocsi) ciorditi de statul norvegian dela parintii lor, caz care, dupa parerea mea, si-ar avea locul pe acest onorabil blog:

  https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/20/ce-puteti-face-pentru-copii-confiscati-in-norvegia-iata-ce/

  Demn de mentionat e si substratul fenomenului, descris pe larg la adresa:

  https://mizeriaistoriei.wordpress.com/2014/11/01/asasinii-viitorului-30/

 18. Am scris si eu un comentariu, dar cred ca aterizat dinnou în lambda de gunoi… Asa e?

  • Nu, nici poveste, cum să fie ignorat un asemenea mesaj îndreptățit de solidaritate ? Sunt cu totul de partea bieților părinți, doar că nu am avut timpul să scriu despre cazul lor, iar pe deasupra a fost suficient de bine mediatizat, încât să nu mai fie nevoie.

 19. Interviul intreg dupa care urmeaza doua extrase cu afirmatii f importante.
  Ethik oder Etat – Sind unsere Werte nur Börsenwerte?

  Ernst Wolff erklärt den IWF in 5 Minuten

  Demokratie abschaffen, FED soll uns regieren!

  Romanii stiu ca nemtii sint destepti si corecti pt ca asa le spune propaganda si accepta aceasta prostie din traditionalul servilism fata de straini. Politicienii vestici sint mai rai decit marionetele din tara!
  Klaas Butenschön fragt Bundestagsabgeordnete: Was machen wir eigentlich in Syrien? | extra 3 | NDR

  Campionii democratiei nu stiu sa spuna unde sint niste prapadite de bilioane!
  FED ausser Kontrolle

  Der Plan der USA zur globalen Vorherrschaft

  DIE NEUE WELTORDNUNG DARF NICHT STATTFINDEN

  Wer die FED bedroht oder gefährdet wird sterben

  Das Geheimnis von Oz

  Endgame Blueprint for Global Enslavement

  Andreas Popp – Bargeldverbot in Deutschland kommt!

  Legile exista deja si vor avea dreptul sa-ti perchizitioneze casa in caz ca se constata ca dispui de bani lichizi care n-au fost predati. In tarile nordice nu se mai tiparesc bani incepind cu 2016 si orice firma are dreptul sa nu accepte plata in numarar.

  EU plant 2018 die Bargeld-Abschaffung

  Die geplante Vernichtung Europas

  Moderner Krieg gegen Europa: US-Schiffe bringen Flüchtlingsmassen nach Europa


  Vermischung der Rassen ist gezielte NWO Strategie

  http://www.wallstreet-online.de/diskussion/500-beitraege/1148565-1-500/buergerkrieg-ihn-europa-bitte-anschnallen-und-das-rauchen-einstellen

  http://de.gatestoneinstitute.org/6804/deutschland-20-millionen-muslime

  http://uncut-news.ch/aufstaendedemos/cia-prophezeit-buergerkrieg-in-deutschland-und-eu/

  http://www.forbes.com/sites/peterferrara/2014/01/24/after-five-years-of-obamanomics-a-record-100-million-americans-not-working/#58c53824140f

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: