Cine e de acord cu invazia Europei de către musulmani? Surpriză..


Evenimentele recente care au aprins paie în capul națiunilor Europene, nu bucură oamenii normali: majoritatea Românilor se împotrivesc asaltului islamic asupra țării noastre, după măsura înțelegerii fiecăruia:

Peste jumătate dintre români cred că România nu ar trebui să primească refugiaţi, iar dintre cei care sunt de acord cu acest lucru, 82,1 la sută consideră că România ar trebui să îşi stabilească singură cota de refugiaţi pe care îi poate primi, arată un sondaj realizat de INSCOP Research.

Sursa: Mediafax

Asta arată că instinctul de supraviețuire al Românilor, a rămas aproape intact după 2,000 de ani de invazii, jafuri și tentative de colonizare nereușite – ducă-se de râpă și aceasta și nu mă refer la musulmanii care doboară garduri și aruncă alimentele în capul proștilor care le oferă..

În fine, e timpul să aflăm cine se bucură de invazia Europei, fără ca vre-un glonț să fi vâjâit, în ciuda sacrificiului înaintemergătorilor noștri, care își luau calitatea de creștin în modul cel mai serios – surpriza surprizelor:

Rabbi says migrant influx into Europe is ‘excellent news’

Nu pricepe „priceputul învățător” cine este Edom și nici nu intru acum în urzelile delicate ale celor ce-i motivează pe unii să găsească un prilej de bucurie pentru distrugerea creștinismului European prin amalgamarea lui cu mercurul toxic al Orientului mijlociu – poate n-ar fi greșit să pornim de la premiza că tot alde ăștia au planificat meticulos această nouă criză.

Pentru a termina totuși într-o notă optimistă, propun o călătorie în viitorul UE-babilonului, sperăm din inimă că nu tot acelaș cu al Europei, încă totuși creștină și mai aproape de cum ar trebui să fie, măcar în partea ei de Est:

Cu mulțumiri prețiosului Fed pentru semnalare!

59 răspunsuri

 1. E doar ceea ce se cheama planul Kalergi. Iar popoarele europene dorm…

  • De regulă cui spun, nu a auzit de Kalergi în viața lui. E totuși bine că sunt ascultat pâna la capăt. Apoi salutat cu respect. E ceva și asta.

 2. Interesant. ..n-am știut de „profeția ” evreiască ca mesia lor vine numai dupa distrugerea creștinătății. Asta explică istoria lor antihristica.

 3. Draga Eufrosine, eu ma spasesc cu respect .
  Iti multumesc in mod deosebit pentru clipul Hornbach pe care l-am vazut ieri noapte si nu am mai avut puterea sa il transfer planetar. Este formidabil. Felicitari pentru vigilenta si perseverenta.
  Atentionarea privind planul Kalergi a devenit virala pe net.
  Iti trimit si tie comentariul pe care l-am facut pe un blog pe care stiu ca il apreciezei.
  De la un anume moment istoric, nebunia conspiratorilor a devenit contagioasa.

  Sarkozy: „…metisajul in secolul XXI nu este o alegere ci o obligatie..”

  Variatii pe aceasta tema regasim in mai toate sistemele politice contemporane, cu origini ideologice comune.
  Cam in perioada in care se exprima Kalergi in Europa, in Statele Unite se propagau ideile Alissei Zinovieva Rosenbaum, cunoscuta si din biblia satanica, sub numele Ayn Rand .
  Ayn provenea dintr-o familie de evrei rusi agnostici ce s-a stabilit in 1926 la NY.
  In 1950 , impreuna cu psihoterapeutul Nathanael Blumenthal si ALAN GREENSPAN (viitorul presedinte FED) a constituit grupul „Colectivul” ce avea drept baza teoriile acesteia privind necesitatea impunerii eticii egoismului, a individualismului absolut, a suprimarii granitelor si conceptului de natiune, a dreptului de a folosi arme de foc si a avorta.
  Ayn Rand a promovat sexul liber ca expresie a stimei de sine insasi, a combatut feminismul pe care il vedea ca pe o imagine a maternitatii, si deasemeni a practicilor de ajutor social.
  „Colectivul” a jucat un rol predominant in dezvoltarea curentului filosofic denumit Obiectivism si a condus la crearea in 1971 a Partidului Libertarian, de catre David Nolan.
  Printre personalitatile politice cele mai cunoscute se numara Ron Paul si fiul acestuia Rand Paul, republican de sensibilitate libertariana.
  Monumentala statuie „Atlas” din NY a fost creata ca omagiu adus omului nou, de esenta ayana.

  Revenind la satanica creatura, trebuie observat faptul ca indemnul de a desfiinta granitele viza Europa si in nici un caz Statele Unite si Israelul. In 1973, in timpul razboiului de kippur, aceasta declara:”arabii au una din culturile cele mai putin dezvoltate, sunt nomazi, primitivi si au resentimente fata de statul Israel care este singurul stalp al stiintei moderne si civilizatiei, pe continentul lor”.

 4. Vasilescu, Vasilescuuu…., parca ne este cunoscut de undeva numele.

  http://reseauinternational.net/author/valentin-vasilescu/

  Acest domn publica cu predilectie, analize militaro-strategice la obiect, lasand cititorilor libertatea de a accepta sau nu punctele sale de vedere.
  Personal ma multumeste faptul ca a impus pe blog numele Romaniei, sugernadu-le lectorilor sa reflecteze la pozitia si importanta jucata de tara noastra in Europa si nu numai.
  Impartasesc parerea domnului Vasilescu referitoare la invazia africana. Daca Europa va semna nenorocitul acela de Tratat Comercial cu americanii, hemoragia va inceta, daca nu, NU.

  Jocurile politice care s-au facut zilele acestea au fost, dupa parerea mea excesiv de perverse, ca sa nu spun, murdare.
  La asa zisa Reuniune de alaltaieri de la Praga, Romania nu a fost invitata de grupul de la Visegrad ci impreuna cu Lituania, de Junker.
  Polonia nu a mai fost alaturi de grup, cu toate ca Duda se aratase zmeu (mizerii electoraliste) cu cateva saptamani in urma si nu cred ca si-a negociat interesele ci a fost obligata se se desolidarizeze de membrii grupului.
  Romania a mimat dizidenta fata de Uniune, de ochii democratiei, ramanad definitiv sub pulpana americanilor, de care va depinde totalmente suportand si oprobiul istoric la care o vor supune cele 3 state independente.
  Slovacia a afirmat ca este dispusa sa plateasca amenda impusa de CE si presupun ca acelasi lucru il vor cere si ungurii si cehii.
  Iohannis va merge maine in State.
  Cum bulgarii si grecii nu cartesc, iar moldovenii ne vor, de nevoie, si abuzati sexual si cu banii luati (Ponta le-a promis parai pentru FMI), vom consolida flancul estic al unchiului Sam.
  In acest moment, cartea cea mai impotanta o joaca Turcia (in mana careia se afla si robinetul migratiei), singura capabila sa ii conditioneze si pe rusi si pe americani.
  Sa nu uit, Bibi, incomodat de prezenta rusilor in Siria s-a deplasat personal la Moscova unde zic Le Point si Haaretz ca a fost subtil ironizat de Putin. Cred ca aceasta atitudine l-a enervat pe Bibi.

 5. Președintele SUA, Barack Obama, intervine în criza refugiaților. Acesta îndeamnă tările din Uniunea Europeană să accepte cota parte de imigranți stabilită la Bruxelles.

  Obama a discutat, marți, la telefon cu Angela Merkel, anunță Casa Albă. Cei doi lideri au vorbit despre „necesitatea unei soluții la scară europeană în care toate țările membre să accepte cota parte de refugiați”

  http://www.cotidianul.ro/obama-indeamna-toate-tarile-ue-sa-primeasca-cota-parte-de-refugiati-alocata-268544/

 6. Partea nostima este ca invadatorii au refuzat categoric sa fie trimisi in Romania (si Bulgaria).

  • Asta e și salvarea noastră, după cum ne rugăm Lui Hristos Dumnezeu: „Păzește-ne de venirea altor neamuri asupra noastră”. În speranța „reprezentanților noștri”, nu putem sta.

 7. Alles eine LÜGE! – die echten Kriegsursachen von 1939

  UNFASSBAR!!! US Hauptziel IST kRIEG in Europa

  USA wollen Krieg um jeden Preis

  Das Reich des Guten – Die unerzählte Geschichte über die USA

  ploua in vest cu reclame pt statul mondial! papa l-a cerut de multe ori in presa plus multi altii. cred ca l-am pus la articolul precedent unde sint f multe linkuri. kalergi nu este actual ci thomas barnett care este vizibil la tv si care a spus clar ce vor in cartile lui scrise pina in 2007. soros la fel. aici ai mai multe din care poti intelege mai bine faptul ca incepind din 1913 se joaca aceeasi partida de sah si care inca nu s-a terminat. ti-am pus anterior faptul ca vor statul mondial in 2020 cifra care a inceput sa fie numita in filme. privitor septembrie multi vor spune ca nu s-a intimplat nimic. a inceput distrugerea activa si vizibila europei lucru care era deja planificat si care a inceput de fapt odata cu modificarea unor state europene deci chiar din 1989.

 8. Imi este greu sa rezist si sa nu va transmit fotografia ce presupun ca umple de placere mintile psihologilor.
  http://reseauinternational.net/la-tristesse-parisienne-de-porochenko-et-le-sourire-amuse-de-poutine/
  Priviti mesajul mainilor celor patru. Este istoric.
  1- imi apar cu incapatanare pozitia si las’ ca m-o salva Nobelul
  2- m-a…” avut ”
  3- am capitulat
  4- v-am avut si nu mai am a negocia cu voi

  Marea problema a europenilor este ca Erdogan insusi a sosit la Bruxelles sa isi impuna conditiile si a fost primit cu consoarta imbrobodita cu tot, cu onoruri regale.
  Probabil ca in Romania nu vine deocamdata din cauza starii de confuzie decizionala a Sefulu Statului, a prezentei mai mult decat simbolice a lui Fethullah Gülen si pentru ca a auzit ca romanii ingroapa porci pe terenul ipoteticei mega moschei.

  • La Forumul Economic de la Vladivostok, gigantul Gazprom a semnat un pact de actionariat cu EON , BASF, OMV, Deuch Schel si Engi (ex
   GDF Suez) in vederea construirii Nord -Stream 2.
   Proiectul urmeaza a fi finalizat de New European Pipeline AG cu sediul .in Elvetia.
   Ucrainienii vor primi iarna aceasta gaz de la rusi pentru ca Holy si Angy au pus 250 milioane de parai in pusculita lui Vladimir.
   Si pe deasupra, au fost ridicate sanctiunile economice impotriva Bielorusiei si indirect, impotriva Rusiei.
   Daca cineva a gasit aceste informatii in media romanesca poate imi explica si mie de ce jurnalistii bat campii despre ce vrei si despre ce nu vrei si nu analizeaza consecintele acestor acorduri, pentru Romania.

   Ordinatorul face cam ce vrea muschii lui. Scuze pentru eventualele balbe.

 9. Erdogan e baiat de mingi. Face ce i se spune si n-are ce conditii sa impuna.
  Ron Paul n-are nimic de-a face cu Alisa Rosenbaum si tribul ei. Dimpotriva, a fost aproape singurul care a spus cate ceva despre ceea ce fac ei.
  La Reseau International, inafara de Vasilescu care e ok, scriu si unele dintre cele mai mari cozi de topor ale Tribului: Howard Zinn (egalul lui Chomsky in opozitie controlata) si Israel Shamir, falsul convertit la ortodoxie care promoveaza in vest eutanasia. Deci atentie la orice.

  Problema cea mai acuta a romanilor la ora actuala as zice ca e vaccinarea obligatorie a copiiilor. De ce sa fie obligatorie ? Ar fi interesant ca cineva de incredere (mai multi si chiar de incredere), sa analizeze mai multe din vaccinurile alea la intamplare si sa se vada ce e in ele. Dar nu verificare gen Cercel, ci temeinica.
  Daca nu se iau masuri e posibil ca viitoarele generatii de romani sa nu mai existe.

  • Așa e Cassy, vaccinarea obligatorie e problema arzătoare și cu efecte de lungă durată. Băieții ăștia vizează chiar viitorul națiunii Române, compromițăndu-i starea de sănătate efectiv din fașă. Niște criminali.

   • Asa cum fiecare cetatean cere de la cumparator garantia marfii sau a lucrarii respective ,ptr care plateste, ar trebui sa ceara inscris medicului garantie ptr vaccinul respectiv , plus conditii si pedepse daca totul iese pe dos. In al doilea rind, ce-i doare pe ei (pe guvernanti si alte jigodii) de sanatatea mea sau a copiilor? Platesc ei inmormintarea, pomana ,parastasul? Nu sint ptr violenta, dar ar trebui tot parlamentul si guvernul batuti cu ciomagul.Treaba e destul de grava,si paharul e plin

    • Uh, oh, dragă Stelică.. susțin pedepse chiar mai grave pentru nenorociții care își bat joc de neamul Românesc. Nădăjduiesc că Domnul va asculta sfatul pe care mi l-a dat un Bucureștean: „nu de la noi va porni, ci tot din provincie.”

  • Perfect de acord cu parerea despre Reseau International. Am obiceiul de a citi atat presa de dreapta, cat si de stanga.
   Referitor la Ron Paul, sunteti de acord ca este libertarian?
   Daca da, atunci are legatura atat cu Alisa cat si cu Greenspan.
   http://www.institutcoppet.org/2011/07/25/les-libertariens-aux-etats-unis-par-sebastien-care
   https://fr.wikipedia.org/wiki/Alan_Greenspan.

   Ieri, adica pe 10 octombrie, au manifestat la Berlin in jur de 250 000 de nemti (record absolut in materie de proteste) pentru a cere guvernului sa nu voteze Tratatul de Liber Schimb (zis si TAFTA) cu Statele Unite , tratat sustinut de libertarianul Ron Paul.
   Nu vad de ce am putea admira un personaj care a sustinut consumul de marijuana, casatoriile intre persoane de acelasi sex, construirea gardului de separare la granita cu Mexicul, economia liberala pana la ultimele consecinte, desfiintarea si nu restructurarea CIA , desfiintarea impozitelor si nu directionarea optionala a acestora ..
   In chestiunile religioase si cele privind educatia, RP are opinii in absoluta armonie cu cele la care am facut referire mai sus.

   A propos de TAFTA. Imi poate explica cineva de ce romanii nu au nicio reactie privind acest tratat care daca se voteaza, ne ingroapa economic, definitiv?
   Nu ar trebui sa ii zgaltaim putin (cu intrebari si solicitari) pe reprezentantii nostri de la Bruxelles?
   Am inteles ca in State au facut toti turistii nostri de frunte temenele, dar ca poporul continua sa motaie inconstiu, cu ochii pe ofertele de credit fara buletin si bere proasta, nu mai inteleg.

   • Eu înțeleg, deși mă doare.

    • Avantajul noctambulilor este ca se pot mira linistiti pana se crapa de ziua, simtind ca nici ” factorii responsabili” pentru destinul patriei nu dorm, ba mai mult : vegheaza.
     Generalul cu privire darza si atitudine semeata ne-a anuntat astazi ca suntem apreciati de americani, ca nu vom mai avea nevoie de vize dar mai ales, ca putem dormi linistiti (RIP) in caz de amenintare externa.
     Mesajul nu s-a adresat si insomniacilor ne gradati.
     Nu a zis nimic despre TAFTA, dar nici nu mai era nevoie sa zica ceva.

    • E vechea metoda a lu’ Lenin/Trotzky:
     „Daca nu stii, te invatam! Daca nu poti, te ajutam! Daca nu vrei, te fortam!”

     • Sau celebrul citat, refolosit de Basescu:
      „Daca nu-i poti convinge, ametzeste-i!”

      Sau cel similar refolosit de Mitropolitul Germaniei, Serafim Joanta:
      „Oamenii trebuie intai formati si apoi informati!”
      „People must be formed and (then) informed!”

      • Îmi amintesc de dânsul, deși eram tânăr și necunoscător la vremea aceea și totuși ceva m-a râcâit ca fiind greșit. Instincte sănătoase pesemne, deși nu datorită mie.

      • Si în ce context cu privire la ce a emis cetateanul IPS Serafim panseul încriminat?

       Nu de alta, dar poate ca chiar avea dreptate.

     • Se aplică și în ziua de astăzi, din partea aceloraș slugi nenorocite, deși cu mult mai puțintel succes. De fapt nici în trecut nu a rezistat țepușa care a lovit în stâncă.

   • Nimeni nu e perfect. De obicei oamenii Tribului il ataca pe R.P. ceea ce inseamna ca nu e de-al lor. Tribul e amestecat in toate: de stanga, de dreapta si de mijloc, incat e imposibil de gasit un loc pe care sa nu-l fi atins.

   • O reactie exista. Romania si-a facut „norma” de 24000 de semnaturi pe petitia anti TTIP depusa deja la sediul de la Bruxelles a UE si continand peste 3 milioane de semnaturi din toata Europa.

    • Păi se poate așa ceva? Însuși dl ministru de externe Aurescu-Goldstein susține TTIP și încă cu ce mai argumente și aplomb ( de fapt tupeu de găinar ).. Din gura lupului decupățel:

     „Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat vineri, 16 octombrie 2015, la deschiderea conferinţei „TTIP: Romania`s voice”, organizată la București.
     Conferința este dedicată dezbaterilor aplicate privind oportunităţile şi provocările generate de negocierile pentru încheierea viitorului Parteneriat Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii (TTIP). Evenimentul face parte din demersurile de asigurare a transparenței și a unei comunicări publice cât mai eficiente pe această temă, inclusiv prin consultarea societății civile și a tuturor actorilor relevanți.
     În intervenţia susţinută în deschiderea conferinţei, ministrul Bogdan Aurescu a reiterat sprijinul politic pentru obiectivul încheierii Acordului privind Parteneriatul Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii. „TTIP trebuie să fie un acord profund şi ambiţios, echilibrat şi care să producă beneficii ambelor părţi. (…).Devine tot mai evident faptul că, în contextul actual, TTIP nu poate fi redus numai la problematica legată de comerţ. TTIP înseamnă, de fapt, abordarea relației UE-SUA în deplinătatea sa, înseamnă a oferi relației un plus de dinamism și cu un caracter strategic mai pronunțat. Înseamnă a determina o relație care să fie mai vizibilă și eficientă în a angaja țări terțe și în a aborda provocările la nivel regional și global, o relație care să poată stabili mai bine regulile de bază pe scena internațională. Acordul este important și din punctul de vedere al raportării partenerilor transatlantici la actorii emergenţi. Cu cât legăturile între cele mai importante piețe economice democratice sunt mai puternice, cu atât mai mari sunt șansele de a implica partenerii emergenți ca actori responsabili ai sistemului internațional.”, a subliniat ministrul Bogdan Aurescu.”

     Pentru masochiști, se continuă aici: http://www.mae.ro/node/34141

 10. lumea s-a uitat la ttip dar a fost semnat ceta cu canada asa ca tot acolo sintem.
  ron paul si toti libertarienii ca si tea party apartin miliardarilor koch care l-au tinut cu bani si pe stalin. tot din familia asta pe vremea lui jeltin unul a fost ministrul privatizariii si al resurselor de materii prime.

  https://helmutmueller.wordpress.com

  http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/470396/ISIS-Islamic-State-Sweden-Europe-threat – cititi si comentariile

  http://m.activenews.ro/externe/Crestinii-din-Suedia-sub-teroarea-ISIS.-Casele-le-sunt-insemnate-cu-N-de-la-Nazarineanul-cladirile-sunt-desenate-cu-mesajul-Convertiti-va-sau-muriti-Califatul-este-aici-125744

  Gesamt-Interview mit Christoph Hörstel – „Flüchtlingsstrom als Destabilisierungsmechanismus” – se poate alege subtuitlul in lb preferata

  http://www.extremetech.com/extreme/171992-motorola-patents-e-tattoo-that-can-read-your-thoughts-by-listening-to-unvocalized-words-in-your-throat

  http://a1.ro/news/zvon-sau-realitate-cipuri-subcutanate-pentru-romanii-din-strainatate-id416278.html

  http://www.healthylifevision.com/be-careful-what-you-buy-plastic-rice-is-spreading-across-asia/

  http://epochtimes-romania.com/news/sua-irwin-schiff-renumitul-luptator-impotriva-taxelor-moare-in-mizerie-intr-o-inchisoare-federala–239597

  http://foodstory.stirileprotv.ro/nutritie/uniunea-europeana-ia-in-considerare-consumul-de-insecte-mustele-viermii-si-greierii-considerate-surse

  http://www.agerpres.ro/externe/2015/09/10/a-fost-creat-in-premiera-un-consiliu-european-al-liderilor-religiosi-evrei-si-musulmani-16-42-20

  http://manastirea.petru-voda.ro/2015/09/04/unde-sunt-refugiatii-crestini/

  http://www.aktual24.ro/o-noua-forta-isi-face-aparitia-in-siria-cubanezii/

  http://www.jewsnews.co.il/2015/10/20/muslim-cannibalism-revisited-jewish-soldiers-lynched-and-thrown-to-blood-thirsty-masses-who-ripped-them-apart-and-ate-their-organs/

  https://helmutmueller.wordpress.com/
  google chrome va ofera traducere si se intelege. cititi tot inclusiv comentariile.

  cu vaccinurile puneti-le conditie sa le fabrice in tara sub control si
  mai cistigati timp.

  • Nu mai speriati lumea cu prostii.
   Are destule de care sa fie speriata.

   • cit te platesc aia de la ngo-ul pt care lucrezi? du-te la tine la tara ca sa stai acolo linistita in asteptarea a ceea ce-ti vor face cadou strainii! nu te da de la oras pt ca precis faci parte din familiile de flotanti care au distrus natia si tara romanilor!

 11. Si sa nu ii uitam pe homosexuali
  Un numar important de orientali persecutati pentru preferintele lor sexuale s-au instalat deja in Europa si vor capata fara ezitare, statutul de refugiati.
  Nici nu vreau sa ma gandesc cate privilegii vor avea si cum se va profita politic de prezenta lor;;
  Intrebarea pe care ne-o putem pune este, in ce categorie ii vor incadra autoritatile : refugiati politici, economici, climatici, de razboi, religiosi?
  Despre refugiatii sexuali nu am auzit inca.

  • Evident, po-po-litici.

   • Eiii, devine interesant. Cu toate ca danezii sunt de felul lor un neam lipsit de prejudecati (cel putin asa tin sa ii prezinte sociologii) ,zilele trecute au prins cativa candidati la statutul de refugiati po-po si i-au znopit in bataie cu metoda si rabdare (caci din motive de clima, se pare ca sunt rabdatori).
    Ungurii sunt taman invers, adica nervosi si plini de prejudecati. Cu toate acestea, au niste puncte in comun cu danezii: sunt metodici.

  • Sper sa nu ii dea prin cap cuiva sa initieze o petitie pentru cenzurarea lui Petre Ispirescu.
   Tot imaginarul copilariei romanilor este populat cu povesti fantastice in care vrajitoarele, pana sa crape, intervin belicos in viata muritorilor de rand nevoiti sa se alieze cu forte oculte concurente pentru a da satisfactie cititorilor , sustinatori neconditionati ai Binelui.
   Este pusti care nu s-a amuzat striganad „Pashol na turbinka, ciornai”?
   Nu stiu cum sta cazul cu traditiile populare in Ardeal si in Moldova, dar la mine, in batatura lui Negru Voda, muierile inca mai lasa sa pluteasca pe firul raurilor dovleci cu lumanari, pentru sufletelle raposatilor si, in caz de suspiciune, nu se sfiesc a infige in inima mortului banuit a fi moroi, o ditamai tepusa.
   Daca nu ma credeti pe mine, credeti-l pe Sorescu.
   Referitor la cazul nefericit al tinerilor arsi de vii in bomba promiscua numita pretentios, „Club”, ma mira din cale afara faptul ca nu i-a legat nimeni fedeles pe proprietarii bombei, ca nu circula date referitoare la acestia, ca nici macar familiile victimelor nu cer informatii privind identitatea lor.
   Tacerea politicienilor si a jurnalistilor imi pare de-a dreptul suspecta.
   In cazuri mai putin spectaculoase (scuze pentru formulare) televiziunile se aflau dupa o ora la usile proprietarilor, ori acum, parca-s priponiti cu totii.
   Dupa parerea mea se pot pune intrebari si referitor la starea de luciditate a spectatorilor..
   Una din fotografiile facute dupa izbucnirea incendiului ii infatiseaza pe tineri absolut absenti fata de ceea ce se intampla in imediata lor apropiere. A trebuit sa cada tavanul peste ei pentru a se trezi. .
   Privind imaginea mi-am amintit starea de naucirie pe care am avut-o in ’97 cand am constatat ca la ” Laptaria lui Enache” tinerii pluteau in atmosfera jazzului lui Johnny si a ierbii fumate fara nicio restrictie.

 12. Era 1981 cind un scriitor neamt Carl Friedrich von Weizsäcker, fratele unui fost presedinte al Germaniei ( Richard v W), a scris Der bedrohte Friede (pacea amenintata), Politische Aufsätze 1945–1981, Hanser, München 1981, adaugita si republicata in 1994, in care a scris urmatoarele:
  Von Weizsäcker sagte in seinem letzten großen Werk „Der bedrohte Frieden”  innerhalb weniger Jahre den Niedergang des Sowjet Kommunismus voraus (er wurde ausgelacht). (Anmerkung: Und dieses Buch ist offensichtlich auf Anweisung medial ignoriert worden)
  – Von Weizsäcker a afirmat in ultima s-a carte importanta, Pacea Amenintata, ca in citiva ani comunismul sovietic se va prabusi (lumea a ris de el!!!). Aceasta carte a fost ignorata de intreaga presa, in mod evident, in urma unor directive.
   Seine Prognose, auf welches Niveau der Lohn,- Gehaltsabhängige zurückfallen würde, wenn der Kommunismus nicht mehr existiert, war schockierend.
  – Prognoza lui, privind nivelul la care vor cadea salariile, cind comunismul nu va mai exista, a fost socanta.
  Weizsäcker beschreibt die Auswirkungen einer dann einsetzenden Globalisierung, (obwohl es damals dieses Wort noch nicht gab) so wie er sie erwartete.
  – Descrie efectele globalizarii, cuvint care inca nu exista, asa cum o asteapta el sa fie.
  1. Die Arbeitslosenzahlen werden weltweit ungeahnte Dimensionen erreichen.
  – Numerul somerilor va creste global la dimensiuni nebanuite
  2. die Löhne werden auf ein noch nie da gewesenes Minimum sinken.
  – Salariile vor scădea la un minim fără precedent
  3. Alle Sozialsysteme werden mit dem Bankrott des Staates zusammenbrechen. Rentenzahlungen zuerst. Auslöser ist eine globale Wirtschaftskrise ungeheurer Dimension, die von Spekulanten ausgelöst wird.
  – Toate sistemele sociale se vor prabusi odata cu falimentul statului. Plata pensiilor va fi prima afectata. Toate aceste evenimente vor fi declansate de-o mare criza mondiala care va izbucni datorita speculantilor.
  4. ca. 20 Jahre nach dem Untergang des Kommunismus, werden in Deutschland wieder Menschen verhungern.
  – Dupa 20 de ani de la caderea comunismului va reveni foametea in Germania (a revenit inca de la sfirsitul anilor 90, iar odata cu introducerea programului Hartz 4, in 2002, a fost practic stabilita prin lege, ceea ce inseamna mai putin de 20 cit a presupus el)
  5. Die Gefahr von Bürgerkriegen steigt weltweit dramatisch.
  – Riscul izbucnirii războaielor civile va cunoaste o creștere dramatica la nivel mondial.
  6. Die herrschende Elite wird gezwungen, zu ihrem eigenen Schutz Privatarmeen zu unterhalten.
  – Elita conducatoare va fi obligata sa intretina armate private pt propia protectie.
  7. Um ihre Herrschaft zu sichern, werden diese Eliten frühzeitig den totalen Überwachungsstaat schaffen, eine weltweite Diktatur einführen.
  – Pentru a asigura dominatia, aceste elite vor introduce inca dintr-un stadiu timpuriu supravegherea statala totala, introducind o dictatura la nivel mondial.
  8. Die ergebenen Handlanger dieses Geldadels sind korrupte Politiker.
  – Slugile devotate ale acestei aristocrații a banilor sint politicienii corupți.
  9. Die Kapitalwelt fördert wie eh und je, einen noch nie dagewesen Nationalismus (Faschismus), als Garant gegen einen eventuell wieder erstarkenden Kommunismus.
  – Capitalismul promoveaza asa ca intotdeauna un nationalism exacerbat (fascism) ca protectie in fata pericolului unei eventuale renesterii a comunismului
  10. Zum Zweck der Machterhaltung wird man die Weltbevölkerung auf ein Minimum reduzieren. Dies geschieht mittels künstlich erzeugter Krankheiten. Hierbei werden Bio-Waffen als Seuchen deklariert, aber auch mittels gezielten Hungersnöten und Kriegen. Als Grund dient die Erkenntnis, dass die meisten Menschen ihre eigene Ernährung nicht mehr finanzieren können, jetzt wären die Reichen zu Hilfsmaßnahmen gezwungen, andernfalls entsteht für sie ein riesiges, gefährliches Konfliktpotential.
  – În scopul menținerii puterii se va reduce populația lumii la un nivel minim. Acest lucru este realizat prin intermediul unor boli produse artificial. Astfel, arme biologice vor fi declarate ca fiind epidemii, dar și prin foamete și războaie produse intentionat.
  Ca motiv serveste intelegerea faptului ca, daca marea majoritate a oamenilor nu-si mai poate plati hrana, bogatii ar ajunge in situatia de-a fi siliti la masuri de ajutor, iar lipsa acestora ar insemna pentru ei un foarte mare si periculos potential in izbucnirea unor conflicte.
  11. Um Rohstoffbesitz und dem eigenen Machterhalt dienend, werden Großmächte Kriege mit Atomwaffen und anderen Massenvernichtungswaffen führen.
  – Pt a-si pastra stapinirea peste sursele de materii prime, care le asigura mentinerea puterii, marile puteri vor purta razboaie cu arme atomice si alte arme de distrugere in masa.
  12. Die Menschheit wird nach dem Niedergang des Kommunismus, das skrupelloseste und menschenverachtendste System erleben, wie es die Menschheit noch niemals zuvor erlebt hat, ihr Armageddon („Endkampf“). Das System, welches für diese Verbrechen verantwortliche ist, heißt „unkontrollierter Kapitalismus”.
  – Omenirea, dupa caderea comunismului, se va confrunta cu cel mai lipsit de scrupule si inuman sistem pe care nu l-a mai cunoscut vreodata in istorie, Armagedonul, batalia finala. Sistemul, care este responsabil pentru aceaste crime, se numeste „capitalism necontrolat”
  C. F. von Weizsäcker sagte (vor 25 Jahren), dass sein Buch, welches er als sein letztes großes Werk bezeichnete, mit Sicherheit von der Bevölkerung nicht verstanden würde und die Dinge somit ihren Lauf nehmen!
  C. F. von Weizsäcker a spus acum 25 de ani despre cartea sa, pe care a descris-o ca fiind ultima sa mare lucrare, ca aceasta nu va fi cu siguranta inteleasa de catre popor, asa ca lucrurile isi vor urma calea lor.
  Das deutsche Volk bewertete er wenig schmeichelhaft wie folgt: poporul german a fost evaluat de el intr-o maniera nu prea magulitoare dupa cum urmeaza:
  Absolut Obrigkeitshörig,- slugarnic in fata puterii
  des Denkens entwöhnt, – dezobisnuit sa gindeasca
  typischer Befehlsempfänger, – primitorul tipic de ordine
  ein Held vor dem Feind, aber ein totaler Mangel an Zivilcourage! – erou in fata dusmanului, insa cu o lipsa totala a curajului civil
  Der typische Deutsche verteidigt sich erst dann, wenn er nichts mehr hat, was sich zu verteidigen lohnt. Wenn er aber aus seinem Schlaf erwacht ist, dann schlägt er in blindem Zorn alles kurz und klein, auch das was ihm noch helfen könnte.
  – Germanul tipic se apara doar atunci cind a pierdut tot ceea ce merita sa apere. Dar cind s-a trezit din somn, in furia lui oarba, distruge totul, inclusiv ceea ce-ar putea sa-i fie inca de folos.
  Die einzige Lösung die Weizsäcker bietet, ist die Hoffnung, dass nach diesen unvermeidlichen Turbulenzen dieser Planet noch bewohnbar bleibt.
  Singura soluție oferita de Weizsäcker, este speranța că după toate aceste turbulențe inevitabile, planeta va ramine locuibila.
  Denn Fakt ist, die kleine Clique denen diese Welt schon jetzt gehört, herrscht nach dem einfachen aber klaren Motto:
  “Eine Welt, in der wir nicht das alleinige Sagen haben, die braucht es auch in Zukunft, nicht mehr zu geben”. Wie bereits oben erwähnt, Weizsäcker rechnete nicht damit verstanden zu werden.
  Cert este, ca aceasta clica mica, careia ii apartine deja această lume, o stapineste după motto-ul simplu, dar clar: “o lume, in care nu sintem noi singurii care au cuvintul, nu este necesar sa mai existe in viitor.” Weizsäcker nu a luat in calcu posibilitatea de-a fi inteles.
  Auf die Frage eines Journalisten, was ihn denn am meisten stören würde, antwortete er:
  “…mich mit einem dummen Menschen unterhalten zu müssen”
  La intrebarea jurnalistilor ce l-ar deranja cel mai rau a raspuns:
  …sa fiu silit sa discut cu oameni prosti

 13. Cel mai tare emigrant este Emigrantul lui Schrodinger. Adica cel care vine si leneveste pe banii nostri si in acelasi timp ne fura locurile de munca. Acu eu stiu, va supraestimez intelegerea majoritatii de pe aci.

  • Măi că arogant mai ești! Te asigur că emigranții ăștia au cu totul alte gânduri decât munca cinstită, să nu se teamă neamțul de asta. În fine, să se spele pe cap cu ei – prin conducătorii nevrednici de astăzi, își plătesc păcatele trecutului.

   Noi ortodocșii avem o rugăciune specială spusă chiar în timpul Sfintei Liturghii și care sună cam așa: „Doamne ferește-ne de venirea altor neamuri peste noi”

   • Doamne fereste de rau! Eufrosin, sa fie ce se intimpla acum ,preludiul la ce a profetit parintele Justin Pirvu?

    • De unde să știu eu asta? Mă gândesc totuși că trăim vremuri foarte ciudate, în care doar cei duși la biserică vor ști ce trebuie să facă. La care profeție te referi?

  • Mai degraba d-ta o supraestimezi pe cea proprie (pe aia cu care ar trebui sa fii dotat din constructie): „emigrantul lui Schrodinger” chiar exista, el fiind însa o entitate complexa (are mai multe capete, majoritatea seci, si mai multe perechi de membre, mai toate posterioare) si e compus dintr-un bashtan + o cioarda de piranzi si de puradei. care îndeplinesc, simultan, prin delegare de competente, ambele functiuni descrise de d-ta mai sus. La asta se adauga fauna de servicii si de „lucratori” „sociali” destinati mentinerii în viata a tribului.

  • Dă de gândit, nu-i așa ? E groasă treaba – 10-12 secunde pentru ca incinta să se transforme într-o cameră de gazare? Ceva e foarte greșit:

   „Ştim că este un accident atipic, adică s-a produs în 12 secunde, şi că, practic, când au venit pompierii nu au avut ce să stingă. S-a transformat acea incintă într-un crematoriu în care acele persoane au fost carbonizate, ca o cameră de gazare, deci cu o mixtură în care în permanenţă mai apar alte substanţe care fiecare dintre ele poate că le-am putea contracara, dar împreună nu ştie nimeni ce se poate face cu ele”, a spus prof. dr. Dan Enescu.

   El a mai spus că distrucţiile care apar sunt deosebit de grave, au efecte la distanţă, evolutive.

   Medicul a mai precizat că una dintre fetele care a ajuns la Spitalul Universitar în seara incidentului stătea pe un scaun sub observaţie, nu părea să aibă nimic, dar s-a prăbuşit brusc şi a murit.”

   http://www.mediafax.ro/social/managerul-spitalului-grigore-alexandrescu-adolescenti-care-nu-au-avut-nimic-dupa-incendiu-vin-acum-cu-complicatii-pulmonare-14877075

 14. Inainte cu o saptamina sa paraseasca aceasta lume, i-a spus unei monahii ca mai este un an, dar nu a precizat despre ce anume, in orice caz ,legat de viitorul poporului nostru.

  • Nu am finețea să îmi dau seama despre ce ar fi profețit Părintele Justin. În orice caz, evenimentele se precipitează, după cum se vede. Să păzeasca Bunul Hristos România de toate urzelile dușmanilor ei, atât a celor dinafara, cât mai ales a celor dinlăuntrul ei!

   • Adevarat, dar se pare ca lemnul verde s-a imputinat, iar uscatura si putregaiul e in surplus.Circul continua acum cu „societati civile” si ong-uri, asa cred ei ca ne vom reveni.

 15. Peste fix trei zile, la Strasbourg, se va supune la vot propunerea Comisiei LIBE (libertati civile, justitie si afaceri interne) de revizuire radicala a Regulamentului de la Dublin, privind asumarea responsabilităților între statele membre și implementarea unui sistem mai rapid de procesare a cererilor de azil.
  Rezoluția subliniază nevoia unui sistem de relocare a azilantilor CU CARACTER OBLIGATORIU la nivelul UE.

  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=IM-PRESS&reference=20160315IPR19462&language=RO&format=XML

  Avem dezlegare la injurat comisari, guvernanti si ziaristi, in Postul Mare?

 16. Gata, ne-am linistit.

  Parlamentul European s-a pronuntat ieri,12 aprilie, in favoarea crearii unui sistem de azil, centralizat.
  Rezolutia s-a adoptat cu 459 de voturi pentru ( 206 impotriva si s-au consemnat 52 absenti).
  Sistemul adoptat va putea include o cota pentru fiecare Stat membru UE.
  In virtutea acestui protocol, o persoana candidata la statutul de refugiat, va putea cere azil doar in tara in care a sosit.
  Textul invita tarile UE sa isi respecte obligatiile privitoare la relocarea in urgenata a candidatilor la azil.

  Sursa: Belga
  http://www.cathobel.be/2016/04/12/parlement-europeen-politique-dasile-centralisee/

  Acum intelegem de ce ungurii se grabesc sa ridice gardul, la granita cu Romania. Cu siguranta ei au mai multe informatii decat noi in legatura cu deciziile luate de Iohannis si Erdogan.
  Ungaria, de anul trecut, nu mai este semnatara a acordului de la Dublin.

 17. Dar respectivu’ şi-ar lăsa fiul sau fiica să se căsătorească cu vreunul din acei nechemaţi ???

  • Firește că nu – multiculturalismul e numai pentru noi. Am întâlnit atitudinea asta dualistă de multe ori din partea unor consagvni de-ai dânsului.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: