Vrăjmașii României promovează platforma „gay” – aveți grijă de copiii Dvs.


Sunteti la curent cu existenta unei „Platforme de Teatru Politic”?
Daca nu, cititi cu atentie in ce consta activitatea Platformei la care participa Colegiul National „George Cosbuc” si cine o finanteaza.

PLATFORMA DE TEATRU POLITIC 2015

„Platforma de Teatru Politic 2015 este un proiect teatral și educațional care își propune să arhiveze, să documenteze și să dezbată, prin intermediul unor spectacole de teatru și ateliere, istorii marginalizate și ignorate adesea de sisteme care își produc propriile narațiuni de legitimare, pentru a-și justifica pactul cu „istoria convenabilă”. Istorii personale ale celor pe care nu-i găsim în manuale, în conferințe, tratate și luări de poziție instrumentate politic pentru a servi macro-narațiunii sistemului care adoptă istoria unică, „istoria de obediență” în fața structurilor de putere.
În cadrul Platformei de Teatru Politic 2015 vor avea loc: un atelier de teatru-forum cu artiștii implicați în proiect, coordonat de artistul norvegian Morten Bruun; un atelier de teatru-forum, realizat împreună cu elevi ai Colegiului Naţional Bilingv „George Coşbuc” din București; o stagiune de teatru politic desfășurată pe întreg parcursul anului 2015, care va cuprinde o serie de reprezentații ale unor spectacole pe subiecte legate de istoria recentă, realizate în ultimii ani, două producții noi și un turneu național. Proiectul se desfășoară timp de 14 luni.
Intrarea la toate spectacolele și evenimentele din cadrul Platformei de Teatru Politic 2015 va fi gratuită și toate evenimentele vor include discuții cu publicul.
Platforma de Teatru Politic 2015 este un proiect finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României.”

http://www.eeagrants.org
http://www.fonduri-diversitate.ro

Parteneri / partners: Noproductions, Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, Teatrul LUNI de la Green Hours, Centrul de Teatru Educațonal REPLIKA, FCER-DASM – Căminul „Amalia și Șef Rabin dr. Moses Rosen”, Gazeta de Artă Politică.

Viitorul României?

Viitorul României?

Parteneri media / media partners: CriticAtac, Liternet, Observator cultural, ŞapteSeri, Think Outside the Box, Veioza Arte, SUB25, Scena.ro, Green Report.

Printre reprezentatiile propuse se numara si cea numita:

„DUPA TRAIAN SI DECEBAL (DIN FILELE ISTORIEI GAY DIN ROMANIA)
de si cu Paul Dunca si Mihaela Mihailov
scenografia Andrei Dinu
productia: salonul de proiecte Bucuresti

Fisa de prezentare:
„Cum se traia gay inainte de 1989 in Romania?
Care erau ritualurile de socializare si structurile de oprimare, care erau efectele articolului 200 care pedepsea cu inchisoare de la 1 la 5 ani relatiile sexuale intre persoanele de acelasi sex? Cum au continuat abuzurile impotriva dreptului de reprezentare a identitatii gay dupa 1989?
-Dupa Traian si Decebal- este un fragment de istorie underground a fenomenului …”

Deeeci, Guvernul PONTA in calitatea sa de „structura de putere”, a adoptat o „atitudine de obedienta” fata de entitatile care au propus proiectul, atitudine incriminata in statut.
Bag seama ca in piesa asta, cineva joaca rolul prostului si altcineva, pe al perversului. Oricum, Vulpescu le poate juca pe amandoua ca doar ii sta capul (dupa propriile-i declaratii) la Californication.

În fapt, mizeria asta soroșistă nu are nici in clin, nici in mâneca cu cultura.

autor: Clement

3 răspunsuri

 1. Habar nu aveam de femeia Mihailov asa ca am purces la cautare.
  Figura persoanei m-a facut sa inteleg ca are nevoie de un terapeut.
  Nu stiu ce probleme a avut dansa in copilarie insa, este vizibil faptul ca nu si le-a rezolvat, ca este in conflict cu sine insasi, cu familia, cu Creatorul.
  Dupa ce am citit si parerile acesteia privitoare la studiul religiei in scoli, m-am convins ca trebuie evitata.
  In Franta, mamele s-au organizat intr-o asociatie ce urmareste contracararea activitatilor menite sa le perverteasca copiii.
  Din asociatia numita „cainii de paza” fac parte juriste, medici pediatri, psihologi, bunici apte sa manipuleze la nevoie obiecte contondente.
  Cand am aflat in urma cu doi sau trei ani ce se intampla la Colegiul George Cosbuc m-am intrebat cum se face ca parintii nu si-au retras in masa copiii din stabiliment. Si astazi imi pun aceasi intrebare.

 2. Cam asa-i cu noi românii: inotam pana la brau in sange de prunci ucisi de medici si mame criminale-22 milioane de crime in 50 de ani- o adevarata sinucidere nationala!!!!
  Apoi ne plangem ca ne conduc tradatorii de neam si tara d-alde Escu$Co, CopyPaste$Famiglia;alogeni de tot soiul ne ucid pana si politistii si sunt facuti scapati.
  Impostori cu tatuaje false pe brate ne impun cum sa ne-cinstim sfintii si eroii neamului.
  Scurtatii de puta ne duc pe sustache toate bogatiile in alte tari si ne injuga boi la carul imbogatirii lor
  Pupatorii de cururi de tapi ne calca cu cizma pe grumaji, strigandu-ne ca trebuie sa-i acceptam pe “cei care vor sa ne cunoasca”-in sensul biblic.
  Cornorati de toate haznalele ne urla in fata ca avem prea multe biserici si ca in locul lor sa avem mai multe bordele.
  Iar noi asistam paralizati de frica corectitudinii politice si drogati de media la prohodul natiei si familiilor noastre.
  +Treziti-va, ca prea mult am dormit !+

 3. Poimâine, EURO-mascaricii din PE urmeaza sa voteze „The Rodrigues-Report” – o creatie a feminizdelor, prin care se cere pe fatza limitarea si CONTRACARAREA educatiei dobândite de EURO-copii în familie, dublata de intensificarea propagandei „LGBTTIQ“ în scoli.

  Mai jos o luare de pozitie clara & raspicata a EURO-deputatului AfD („Alternative für Deutschland”) Beatrix von Storch, sub motto-ul „NU vreau sa fiu complicele acestei nebunii”:

  http://www.blu-news.org/2015/09/05/diesen-bloedsinn-mache-ich-nicht-mit/

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: