Te va lovi iarna asta, cetățene…


Astăzi, guvernul Johannis-Ponta, a anuțat scumpirea gazelor naturale pentru noi cei casnici, cu 11 %, cu șiretenia cu care ne-am obișnuit, acum în toiul verii. Aflăm noi la iarnă impactul acestei măsuri anti-Românești, „sugerate” de către noua uniune sovieti…, pardon, de către Consiliul European, ca chipurile „liberalizare” a prețurilor.

gaze5131677-mediafax-foto-remus-suciu

Dacă scumpirea asigurărilor (obligatorii!) cu 20 % luna trecută nu ne-a lămurit de faptul că țara nu e condusă de reprezentanți ei legitimi, ci de către niște jagardele trădătoare, acum ar trebui să înțelegem că guvernatorul sas al ceea ce stăpânii lui numesc „provincia România”, face numai jocurile celor care l-au uns acolo unde se află și nu reprezintă nicidecum interesele fraierilor care s-au îngrămădit la cozi enorme ca să „scape țara de Ponta”.

Aproape uitasem: alogenul iubitor de alifii mângâietoare acolo unde nu strălucește soarele, a fost numit din nou șef al serviciilor Române de informații externe, de către neamțul mătăhălos și tălâmb cu girul Parlamentului trădădor. Asta după ce la șefia SRI, a fost numită o altă piticanie, alogenă și aia’, cu un nume greu de pronunțat și care aduce a iad. Poate barem ăsta nu se arde în dos… Mare consolare, da…

Ah Române cum ai mai reușit să scapi de comunism!

Când capii serviciilor secrete ai unei țări nu reprezintă etnia ei, atunci știi sigur că aceasta e manevrată de alții și nu condusă de către adevărații ei reprezentați.

V-ați săturat? Poate că nu ar trebui: guvernatorul a dispus ca în ciuda protestelor cetățenilor împotriva devalizării țării de aurul ei verde de către concernelor austriece, jaful să continue, că vezi tu Române, dacă foștii asupritori ai Ardealului nu ar mai tăia cu japca pădurile noastre, chipurile „creșterea economică” s-ar duce pe apa .. Rinului. În democrația lui Ițic dacă îți fură străinii averea se numește „creștere”, iar cănd îți aperi țara, „xenofobie”. 

Blestemaților, nu vă mai ajunge odat’? 

O zona intinsa de pe versantul sudic al Muntilor Fagaras este defrisata. BOGDAN DINOIU / MEDIAFAX FOTO

O zona intinsa de pe versantul sudic al Muntilor Fagaras este defrisata. BOGDAN DINOIU / MEDIAFAX FOTO

Nouă ne e destul.

Acum începem să ne prindem că totul este regizat de niște străini dușmănoși și disprețuitori și că nu avem nici o șansă de a ne alege reprezentanți adevărați, câtă vreme aceștia nu sunt „omologați” de popor ca fiind cu adevărat de-ai noștri: adică vine săptămânal la biserică cu familia, are un duhovnic cunoscut de lume, e un adevărat Român, nu doar în acte și are reputație de om normal și bun? 

kronospan protest 2

Că vedeți, în zilele astea, normalitatea e lucru mare, cu adevărat de apreciat. Aproape că aduce a sfințenie.

O Românie nouă, vremea ei a venit! 

10 răspunsuri

 1. da.va veni vremea cind toti care sintem normali,vom fi socotiti anormali,atunci va incepe prigoana.

 2. La ce v-ați fi așteptat? Pe noi care cum ajunge „sus” ne loveste pe unde cu ce poate. Mare lucru daca nu au ordine „de sus” cine stie de unde din afara țării. Toți. Fără exceptie…Sa nu uitam, nu exista om rau…face fiecare ce poate…Iar intr-o funcție din asta daca mai vrei și s-o păstrezi trebuie sa fii taaare ascultător! :)))

  • Sau poți să fi pur și simplu om. Cu toate consecințele care decurg din aceasta. Nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă ca sa ajungă unde a ajuns.

 3. eufrosine, rogu-te, dezvolta putin imperativele din fraza privitoare la calitatile reprezentantilor nostri: „vine săptămânal la biserică cu familia, are un duhovnic cunoscut de lume, e un adevărat Român, nu doar în acte și are reputație de om normal și bun”.
  Nu imi este clar de ce trebuie sa fie duhovnicul cunoscut de lume si nu inteleg la ce fel de bunatate se face referire. Uite, eu de pilda cred ca trebuie sa fie si toba de carte adevarata, sanatos mental cu certificat, nesantajabil si incoruptibil.
  Referitor la romanii adevarati, cu R mare, imi vine in minte unul, dar ma tem ca odata ales ar introduce in Constitutie pedeapsa cu moartea, scandalizand atat ortodocsii autohtoni cat si ateii de la Bruxelles.

  • În mod aproape sigur că te gândeai la …unul ca mine. Nu am ce dezvolta – acelea sunt calitățile pe care ni le dorim aparținând conducătorilor noștri de vre-odată și nu vre-o virtute aflată întâmplător în posesia bandei de ticăloși care s-a cocoțat în fruntea României.

 4. […] cititorii mai noi ai Lumii după Eufrosin), nu ne dorește binele, ci din contră, ne vede ca pe o colonie bună numai de defrișat (stare de lucruri apărată de sasul-șef), exploatat și de batjocorit în media europeană, una […]

 5. Am început să-mi doresc un dictator care să vină şi să readucă dreptatea în România. Un dictator genial ar face cât toată armata de politicieni trădători de azi. Chiar ruşii dacă ne vor invada, cred că populaţia va coaliza cu armatele ruse şi îi va primi ca pe eliberatori.

  Şi dacă vor porni ruşii la „defrişat” nu se vor opri decât la oceanul Atlantic. Apoi se va vorbi despre occident ca despre Atlantida.
  Problema e că va mai fi ceva timp până atunci şi trebuie să rezistăm cu orice preţ.

  • Tocmai am ratat, multumita lui Tzipras, un moment in care se puteau reechilibra fortele.
   Zilele acestea, chiar s-a ales praful de cordonul de securitate ortodox la care visau si sarbii.
   Analistii nostri de doi bani au comentat situatia din Grecia fara a face referire la motivele reale pentru care a fost ingenunchiata tara si la repercursiunile culturale, morale si religioase ce se vor reflecta in spatiul ortodox european.
   Teama ascunsa a grecilor este legata de o posibila dirijare a emigaratiei catre Athos. Numeroase insule sunt, in aceasta perioada, practic invadate de grupuri de refugiati de razboi (si nu numai) controlate de turci.
   Athosul nu se poate apara prin mijloace proprii si in cazul in care ar protesta, s-ar declansa propaganda atee a occidentului impotriva ortodoxiei.
   Intr-o astfel de situatie, este foarte posibil ca Rusia sa taca.
   Tzipras a acceptat reducerea bugetului apararii si oricum, strategie de aparare nationala, pentru tarile Conglomeratului European, nu mai exista.
   Nu vad la ce fel de rezistenta am mai putea recurge noi, in contextul actual.
   Am putea propune rostirea Rugaciunii pentru Tara la unison, de catre toti romanii traitori sau nu in Romania, dar ma tem ca din motive de canicula si crasa nepasare, arma cea mai puternica a acestor timpuri, ar ramane in teaca.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: