România, condusă de homosexuali ?


Vorba americană zice așa: „Dacă arată ca o rață, se leagănă ca o rață și măcăne ca o rață, păi trebuie că e o rață!” Într-adevăr:

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat că în România a fost „o evoluţie spectaculoasă” a mentalităţii privind relaţiile dintre persoane de acelaşi sex, precizând că se pune problema dezbaterii unei legi care să permită acest tip de căsătorie.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a precizat că în urmă cu ceva ani de zile în România relaţiile dintre persoane de acelaşi sex erau considerate infracţiune. „Acum ne punem problema să dezbatem o lege care să permită căsătoria. Deci e o evoluţie de mentalitate aş spune incredibilă în ultimii ani şi în România”, a afirmat Cazanciuc.

sursa: Mediafax

robert-cazanciuc

 

Spus pe șleau, robertul nostru cu mutra lui de cavaler franc rămas nițel îndărăt, vrea să impună prin lege, recunoașterea perverșilor sexuali, ca părinți – ce părinți?.

Ori asta e o mare problemă pentru orișice țară din lume, ‘darmite pentru una ce încă apreciază normalitatea relațiilor dintre sexe, ca neam bun, străvechi, încreștinat de către însuși Sfăntul Apostol Andrei!

Ce soi de indivizi s-au cocoțat la cârma țării noastre și ce planuri au unii ca aceștia pentru copiii noștri ?

În  SUA, cuplurile de homosexuali și lesbiene, reprezintă majoritatea familiilor adoptive. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA, din care face parte Agentia pentru Binele Copilului (serviciile sociale), promovează la greu adopțiile copiilor de către cuplurile de perverși – de pe „tărâmul libertății” și-a primit ‘alde Cazanciuc ordinele de marș, sau poate din stră-fundurile sale intime?

Aveți idee ce șanse la o viață normală mai au copiii crescuți de Robert  & Robert ?

Asta ne dorește guvernul Johannis-Ponta ?

Asta ne dorește guvernul Johannis-Ponta ?

În orice caz, e deplorabil faptul că am permis unor asemenea jalnice specimene să ne reprezinte, mai cu seamă din posturile cele mai înalte – imaginați-vă, deși e realitatea: personajul este Ministru al Justiției și nu al budigăilor rupți în dos, deși după fapte, acest onor îl merită. 

Întrebarea pregnantă este însă: rușine lui, sau nouă ? Lingăul ăsta doar își satisface stăpînii vremelnici, pe când noi avem de lăsat urmașilor, o țară .

O Românie nouă – vremea ei a venit!

Sabina

7 răspunsuri

 1. Cazanciuc, ne-Cazanciuc, legea vor incerca sa o impuna indiferent de cine conduce Romania.
  Unica solutie pentru a ramane in limitele normalitatii este REFERENDUMUL.
  In 2003, Parlamentul Europei a cerut tuturor Statelor membre abolirea orcarei forme de discriminare fata de homosexuali in materie de casatorie, adoptie, dreptul la mostenire si securitate sociala.
  Este interesant de observat ca la nivel institutional, PE si-a inceput ofensiva concomitent cu legalizarea casatoriilor homo in Olanda. Experimentul BeNeLux prevedea deci si aceasta forma de alienare.
  In 2010, acelasi Parlament a evocat recunoasterea respectivelor drepturi pentru indivizii ce se stabilesc pe teritoriul unei tari nefavorabile legislativ comunitatii gay, la acea ora: Grecia, Romania,Serbia, Bulgaria, Polonia, Tarile Baltice, Italia , Slovacia, Albania.
  2003 este si anul in care in Statele Unite ( Massachuttes) comunitatea si-a impus interesele.
  Primele tari in care a fost dezincriminata homosexualitatea au fost Noua Zeelanda (1986) si Israel ( etape favorabile: 1988, 2003 si 2008 prin dreptul la adoptie).

  Poza pe care ai atasat-o este oribila.
  Oare isi imagineaza oamenii normali ce patologii dezvolta copiii care traiesc in intimitatea homosexualilor ?
  Mi se pare foarte de mirare faptul la nivel institutional, reprezentantii Romaniei la Bxl. NU SUSTIN JURIDIC DREPTUL MINORILOR DE A NU FI DISCRIMINATI prin pretentiile homosexualilor asupra lor.
  Acest drept nu mai trebuie sustinut din motive religioase ci biologice,antropologice, medicale, psihologice, sociologice.
  Pentru a ne salva copiii, trebuie sa punem in surdina istoria lui Onan, a Sodomei si Gomorei si a relatiilor incestuoase din familia Lot.
  Impotriva unor indivizi care nu se tem de Dumnezeu, negandu-L, trebuie luptat cu arme de care acestia sa se teama si pe care sa le inteleaga si sa le accepte – armele logicii cuantificabile.

  • Trag totuși nădejde că în ciuda a ce vrea ue-mu..e, un neam al cărui copii consideră o jignire cumplită vorba „ce măi, ești gay?”, nu va cădea niciodată in labele acestor spurcați. Firește, ca în oricare altă democrație, probabil că va exista și la noi un grup de lesbiene-motocicliste, ca imitație la dykes on bikes, dar asta nu trebuie să însemneze decât încă un prilej pentru majoritatea normală, de a își exprima oprobriul public.

   Cât îi privește pe „guvernanți”, sunt deasemenea realist – nu mai am nici un fel de speranță.

 2. „Blocul de stanga” a reusit in Portugalia sa treaca prin Parlament legea ce le va permite homosexuailor sa adopte copii.
  Si-au facut campanie de promovare sub sloganul „Si Iisus a avut doi tati „.
  .http://www.courrierinternational.com/article/societe-au-portugal-jesus-aussi-deux-papas
  Probabil ca printre „masurile de salvare” de la faliment, impuse de Bruxelles face parte si aceasta monstruozitate.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: