Direct din filmele cu idioți: Elmo și United States Surgeon General, îndeamnă copiii să se vaccineze!


Dacă nu este suficient faptul că pe US Surgeon General (un fel de „capo di tutti capi” al doctorilor, precum US Attorney General este capo di tutti capi al magistraților americani), îl cheamă Vivek H. Murthy și are o mutră pe măsura extracției sale „americane” (barem fostul nostru cățel era născut acolo), pentru a ne convinge de faptul că imperiul este condus de către niște imbecili ceva mai cu ștaif decăt 99% dintre cei conduși de ei, parodia prin care idiotul-șef încearcă să manipuleze copiii să le ceară părinților vaccinarea cu toxicele și debilitantele amestecuri de metale grele, formaldehidă și materie organică derivată din țesuturi de fetusuri umane sau animale, ar trebui să pună capac ideii de pământ al libertății, democrației și a orice zboară se și mănâncă.

Priviți și vă minunați:

Două zâmbete la fel

Două zâmbete la fel

 

Printr-un video postat pe youtube de US Department of Health and Human Services (hi, hi, ce glumă sinistră..), Dr. Vivek H. Murthy împreună cu Elmo conving copiii despre importanța vacinărilor. În vreme ce Elmo își exprimă îngrijorarea în privința siguranței vaccinurilor, Dr. Murthy îi spune să nu își facă griji, deoarece ”este doar o ușoară pișcătură, care e absolut sigură”.

Murthy îi spune mai departe lui Elmo precum și audienței tv, „să spună tuturor prietenilor lor din Sesame Street, să se vaccineze deasemenea”.

Noroc cu cei 1 % dintre subiecții marelui licurici, care au priceput ce se află în spatele acestei odioase campanii de îmbolnăvire programată a populației- firește că am exagerat: de fapt aproape 50% dintre părinții americani educați, aparținând clasei de mijloc, oameni care dispun de mintea și de resursele necesare, refuză să își trimită copiii pe viață în tentaculele celor a căror bogăție depinde de bolile cronice ale viitorilor adulți. Asta a devenit o adevărată amenințare la adresa celor care ne vor obedienți și bolnăvicioși pe viață.

DO NOT get vaccinations for your children. They inject lots of non-belonging, non-natural stuff into your children. Why is the incidence of autism gone from basically zero per 3 billion in 1950 to 1 in 68 in 2015? They say that they are perfectly safe.

That is a big fat lie, and they know it. They (and no one else) can prove a negative, yet they love to wax all scientific and say that there are no negative side effects. Don’t take the chance that your child will become a vegetable. They are lying.

They are arrogant, lying shills for the drug companies. If the only tool that a person has is a hammer, then everything looks like a nail. They are completely clueless when it comes to health building.
I have no financial or any other reason to say this. They have massive financial and ego reason for saying good things about vaccinations.

Nu e de glumă, războiul e pe față pentru cine are ochi să vadă și minte să priceapă: iudele globaliste nu au nevoie de oameni sănatoși, frumoși, prosperi și independenți. Supremația lor constă numai în măsura în care noi ne lăsăm îndepărtați de Hristos Dumnezeu și de tot binele care izvorăște de la El: sănătatea, mintea, zilele lungi, prosperitatea etc.

Nu degeaba spune Bill Gates pe față că vaccinurile sunt doar o altă unealtă de control a populațieivedeți!

Aruncați o cheie franceză mare în mașinăria lor infernală și nu vă distrugeți copiii, în ciuda amenințărilor aruncate în vănt de către lacheii sistemului, chiar de-ar avea aceștia titlul de doctor în cv-ul lor.

Trimiteți-l pe Bănicioiu acolo unde nu strălucește soarele și salvați-vă copiii de soarta pregătită lor de leprele astea!

sursa: San Francisco CBS local

45 răspunsuri

 1. Pai ni se va introduce si noua, prin lege aceasta obligativitate. Multumiiiiiim din inima Partiiiiiduluuuuuuuuuui!

 2. Hristos a inviat.
  trebuie sa fim uniti sa nu ne lasam sa faca ce vor cu noi -aceste slugi ale satanei, care nu mai stiu ce sa inventeze, sa ne amarasca viata.

  ,, Inviaza Dumnezeu, sa se risipeasca vrajmasii Lui”

  • Adevărat A Înviat!
   Unirea vine din dragostea față de aproapele. Oricând este posibil, trebuiesc avertizați părinții de copii mici, despre pericolele vaccinării. Este un lucru concret, care va mărturisi în sine în fața Lui Dumnezeu.

 3. Yep, aceeași problemă ca și acum 2000 de ani! Să dăm Cezarului ce i se cuvine și lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu!

  Dar stai un pic! Nu zice în Biblie să ne supunem Cezarului? Spre deosebire de acum 2000 de ani pe Cezarul upgradat și reformat, adică evoluat, nici nu îl mai interesează ce credem! Putem să ne batem cu cărămida în piept că suntem creștini, îl doare fix în bască, cît timp ne supunem legilor, și ne vaccinăm, pentru el e totul ok!

  • Îi dăm Cezarului ce este al său, însă nu suntem fraieri: când cineva calcă pe sănatatea și binele copiilor tăi, acela nu mai este Cezarul, ci un nenorocit care trebuie combâtut. Înțelegi.

   • Nu, nu înțeleg deloc! Vrei să spui că Cezarul despre care se vorbește în Biblie nu era rău!? Că, din ce pricep eu, e vorba de Cezarul care persecuta creștinii nu de cel apărut peste 300 de ani pe vremea lui Constantin cel Mare!

    Cît despre vaccinuri nu se vorbește niciunde în dogma creștină sau Biblie despre vaccinuri ca fiind bune sau rele tot așa cum nu se spune nimic despre curentul electric sau televizoare! A lua sau a nu lua vaccinuri nu e nici creștin nici anticreștin! Doar prin deducție logică se poate ajunge la ideea că dacă vaccinurile sunt rele a le da copiilor tăi e un lucru rău deci anticreștin

    • Bre’ Totedati, că greu mai e uneori cu tine, deși ești un tip atît de isteț si de umblat prin lume – te citez:

     „A lua sau a nu lua vaccinuri nu e nici creștin nici anticreștin!”

     Nu e creștin sau anticreștin, ci e prostește sau deștept. Acum, Domnul să ma ierte, dar am întâlnit destui creștini care au încă nevoie de o educație sănătoasă, nu că aș fi eu cel în măsură să o dau, fără falsă modestie.

     Totuși, de ești de-al Lui Hristos, este mai mare păcatul să nu înțelegi strategiile de bază ale dușmanilor Lui. Iar vaccinarea e una dintre acestea.

    • Numai vaccinarea?

     Banii, mai ales cei noi, doar hîrtie igienică, nu? Să nu-mi spui că de cînd ai devenit creștin nu mai folosești banii unchiului sam pentru că sunt răi și 90% din masa monetară, mai ales a unchiului sam, a trecut la un moment dat prin mîinile unui traficant de droguri!

     Același lucru se aplică și vaccinurilor! Ești obligat prin lege să folosești banii unchiului sam cum tot prin lege te vor obliga să îți vaccinezi copii! Legea Cezarului nu a lui Dumnezeu!

     Repet din nou în tradiția creștină aceștia aveau obligația de a se opune Cezarului, și legilor sale, doar cînd obligau pe creștini să se închine idolilor nu lui Dumnezeu

     Cam atît am priceput eu din lungul șir de exemple cu martiri din tradiția creștină, iar în rest parcă ar trebui să ne supunem Cezarului!

     Ori, problema creștinilor de azi e tocmai faptul că Cezarului nici nu îi mai pasă cui i te închini, el vrea doar să respecți legea! Nu mai e nici o lege care să te oblige să fii musulman sau creștin în statul modern, să respecți sărbătorile religioase ale altui Dumnezeu!

     Iar legile sunt « neutre » dpdv religios pentru că nici una nu pretinde a avea fundament religios! Statul e secular și democratic, separat de religie, iar legitimitatea pretinde a o avea de la popor, care i-o dă prin vot, nu de la un Dumnezeu, oricare ar fi acesta! Politica sa nu mai are treabă cu religia, cel puțin oficial.

     Iar cînd începi să argumentezi despre ce e bine și ce e rău anulînd din start orice fel de aluzie la Dumnezeu ce iese? Nu cumva ce avem azi vizavi de problema vaccinurilor?

     Sper că ai priceput strategia mea, evreul, avocatul diavolului, n-a murit, o duce bine, chiar foarte bine!

     • Har Domnului, câștig în mod binemeritat și folosesc Lei cu grămada și nu „banii unchiului Sam”!
      Cât îl privește pe așa zisul Cezar, văd că trebuie să re-întăresc idea: nu îi datorezi absolut nimic și nici măcar recunoașterea statutului său, câtă vreme cezarul umblă să distrugă sănătatea trupească și sufletească a copiilor tăi, iar dacă n-ai copii, poți să îi iei în ecuație pe toți copilașii pe care-i întâlnești în cale, căci tot ai Lui Dumnezeu sunt.

      Un conducător care caută să îi submineze pe cei conduși, nu își merită poziția, ci este un impostor care trebuie înlăturat cât mai repede dacă neamul e să trăiască. Bacterii și anticorpi, ai prins idea, da ?

      Un adevărat conducător slujește celor pe care îi conduce, nu îi folosește în scopuri personale. Cât îl privește pe avocatul diavolului, e de plâns și nu de apreciat. Vai lui.

     • Banii lui năstase patru case sunt aceeași ca ai unchiului sam! Posibil cu mai puține urme de cocaină ca verzișorii dar șanse mici să fie 0%!

      Cezarul actual n-a spus niciodată că vrea să distrugă sănătatea copiilor tăi, dimpotrivă, că vrea să o apere!

      Cardurile de sănătate sunt făcute cu cip tocmai deaia, ca să reducă frauda din sistem, adică furtul de bani, care odată redus va salva viețile a și mai mulți copilași.

      Cei care se opun unor astfel de sisteme de contabilizare mai eficientă a cheltuielilor din sistem și a traseului banilor, pentru a reduce la minimul posibil frauda, sunt de partea diavolului pentru că prin refuzul lor favorizează menținerea ineficienței sistemului.

      Asta e părerea Cezarului și eu sunt de acord cu el. Deaia n-am refuzat cardul de sănătate, mare brînză să mă dau viteaz degeaba vizavi de un biet card printre multe altele din moment ce am card bancar pe care îmi sunt virați banii de salar!

      Apropo de carduri, fiecare telefon mobil are un card, o mică chestie cu cip, foarte asemănătoare cu cip-urile integrate din cardurile bancare sau din cardul de sănătate

      Fără el telefonul nu merge! Da, ați ghicit cum se numește! Să ridice mîna sus luptătorii creștini care n-au telefon mobil că e de la diavol!

      Rîde aghiuță cu lacrimi de crocodil cît pumnul de așa adversari plini de forță morală!

      Mîndri de leii din buzunar și curajoși tare că nu folosesc verzișorii!
      Luptători crunți contra cardurilor de sănătate cu telefon mobil și card bancar! Nu s-ar vaccina nici dacă ar cădea bomba atomică în grădină dar la primul strănut bagă pastile cu pumnul pe gît!

      Dacă nu bagă pastile pe gît, că sunt destul de inteligenți să priceapă că sunt artificiale, făcute de om, evident rele prin definiție, sunt gata să dea pe gît fiertura de mătrăgună pentru că așa zice pe net, tot ce e natural e bun tot prin definiție!

      De ce n-ar fi din moment ce dacă nu mori după ce ești mușcat de șerpi veninoși în mod repetat oricum devii imun inclusiv la puternicele otrăvuri din veninul de șarpe!

      • Nu pricep cum poți să vi cu astfel de „argumente” care sunt pur și simplu puerile pentru un om ajuns la vârsta înțelepciunii. Care e șmenul, că de luat în serios, nu te pot lua – SRI ? Să-ți desenez?

      • Încă n-am ajuns la vîrsta aia, mai e pînă acolo.

 4. – BATE –…
  Bate toaca ,bate sa se auda
  Departe,la romani din turma
  Sunetul s-a aduca vestea ca porunca
  De vreti libertate o aveti prin munca !!

  Vrerea voastra asha cum se stie
  Este lenea mare cu baze’n hotie …
  Daca trece timpul shi viatza ce-o aveti …
  Incercati : nu cersiti pe la alte porti !!
  JD-USA

  • Cea mai nobila munca prestata de evrei,incepand cu sfarsitul anilor ’40 a fost cea de propagandist adica, activist de partid.
   Pentru a fi trecuta in nomenclatorul profesiilor si retribuita corespunzator trebuia sa fie justificata de o hartie stampilata, produsa de o scoala, semnata de un reprezentant al organelor.
   Asa incat, acei muncitori cu limba, si-au edificat institutii pe masura atributiilor lor, respectiv scoala de partid AA Jdanov si Academia Stefan Gheorghiu.
   Absolventii, cu miile, aveau rolul de a mobiliza, manipula, supraveghea, inflacara, masele largi populare, respectiv pe romanii carora le erau dedicate poeme (vezi cazul Ana Blandiana pe Roncea si extinde), cantate(vezi cazul Lerescu si extinde), piese de teatru (vezi cazul Silviu Stanculescu si extinde). Observi echilibrul cu care abordez subiectul. Ma puteam referi la Nina Cassian, Mircea Albulescu, Florian Pottra,Matei Socor si fiul, dar i-am amintit doar pe etnicii romani.
   Nu stiu cu ce categorii socio-profesionale ai legatura dumneata, dar este poate momentul sa afli ca romanii din institutele de cercetari nu considerau ca erau victimele urii de clasa (si rasa, vazand origine propagandistilor), cand erau obligati sa trieze cartofi in piete, sa stranga recolta pe tarlaua gospodariei de partid, sa curete zapada in jurul institutiilor in care chiar munceau..
   S-a ales paradichiul de academiile lor, dar nu si de samanta lor.
   Tismaneanu reactioneaza epidermic la spusele lui Chomsky pe euronewshttp://www.euronews.com/2015/04/17/chomsky-says-us-is-world-s-biggest-terrorist/ si si-a mobilizat toti coetnicii pe blog.
   Banuiesc ca sociatatea civila din care se revendica, nu il va invita niciodata pe profesor, pe meleagurile patriei.
   Cu Chomsky nu sunt de acord asupra a doua aspecte, dar in mare, ii dau dreptate.

  • Jenica, ne poti spune cam cu ce te-ai ocupat de cand ai ajuns in „state”? De unde ti-ai luat paralele ca sa-ti intretii familia?
   Nu cumva…
   „De vreti libertate o aveti prin munca !!”
   Cum iti definesti munca, nu cumva…

   Vorba veche: „Chelu’si pune mana’n cap”.

   • Cine munceste mult …
    Intrara repede’n mormint
    N-are timp sa traiasca
    Pe planeta asta – albastra !
    Am chiulit cit am putut
    Facind bani din imprumut
    Invatind de la evrei …
    Azi sunt „rege „printre ei !…-:)))
    JD-USA

 5. „Doctor Ruxandra Drăghia-Akli este considerată lider mondial în ceea ce priveşte tratamentele terapeutice şi vaccinurile bazate pe folosirea ADN-ului. Este, de asemenea, cercetătorul care a lucrat la prima terapie genică aprobată vreodată. Medicina a studiat-o la Bucureşti, însă toate succesele profesionale le-a obţinut în străinătate. Ruxandra Drăghia-Akli conduce Direcţia de Sănătate din cadrul Directoratului General (echivalentul ministerelor naţionale) de Cercetare şi Inovare al Comisiei Europene. Înainte de a ocupa acreastă funcţie, a fost vicepreşedintele pentru cercetare al VGX Pharmaceuticals (acum, Inovio), o companie pe care a co-fondat-o în timp ce se afla la Baylor College of Medicine din SUA.”(gandul)

  Diavolul nu intra NICIODATA in sufletul si casa omului, fara a fi invitat !

  Referitor la Matei 22, sa nu uitam ca Mantuitorul se adresa iscoadelor fariseilor si nu, discipolilor sai.

 6. Intrebare:

  Care dintre cei doi este Elmo?

 7. va recomand din inima acest film:
  Cristeros

  • Pe vremea lui Ceausescu am fost la Mexico City, la o olimpiada de matematica, elev fiind.
   Cateva amintiri despre lucruri care nu se prea pomenesc despre aceasta „democratie”:
   – Preotii nu au voie sa umble in public in vesminte. Nici macar gulerul alb („zgarda de caine” pe care multi din preotii ortodocsi romani o afiseaza cu mandrie, un fel de eticheta a „emanciparii”) nu este permis.
   https://www.google.com/search?q=„dog+collar”+catholic&client=opera&hs=kfE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VYk9VZXFGYurgwT2zIGwCA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=874&bih=393
   – Calugarii/calugaritele trebuie sa iasa in public imbracati ca mireni.
   – Vechea catedrala din centrul capitalei, e pe cale sa se prabuseasca pt. ca guvernul a construitun metro chiar in vecinatatea acesteia.
   – La sediul guvernului, la cabinetul presedintelui, este o fresca uriasa. Mexicul reprezentat in stilul stalinist, cu muncitori cu muschi, tarani (si ei muncitori), capitalisti burtosi, cosuri de fabrici si uzine, popi (si ei burtosi) sugand sangele poporului, etc.
   Dar ce m-a frapat, desi eram un copil, a fost ca deasupra intregii paranghelii, era ceva ciudat, care plutea, ceva urias, o figura cu mainile desfacute.Nu era Dumnezeu deasupra Mexicului ci indracitul Marx.
   – Dar cel mai clar a fost cand ni s-a spus de catre ghid ca este interzis sa mergi pe strada cu Biblia, daca ceilalti pot vedea titlul.

   Banuiesc ca dupa atatia ani lucrurile au mai avansat.

   • Păi e simplu! Și în Mexic a fost revoluția pașoptistă! Și aia din 1821 și aia din 1848! Biserica catolică, și prin extensie religia în general, au fost initial parte a sistemului colonial spaniol și în general anti-revoluționare așa că a fost foarte nasol pentru ei cînd revoluția a învins, la fel ca în Franța

    Spre deosebire de Franța restaurația n-a adus un rege nou și nici biserica catolică n-a putut să își recapete măcar în parte influența la nivelul statului, citez din manualul sfertodocților:

    « The Mexican Constitution of 1917 imposed limitations on the Roman Catholic Church in Mexico and sometimes codified state intrusion into religious matters »

    Din 1929 pînă în 2000, 70 de ani, Mexicul a fost condus de un singur partid « revoluționar » și pînă în 1929 a fost peste un secol de revoluții, contrarevoluții și cîteva războaie civile condimentate cu dictaturi toate « revoluționare »

    Biserica catolică a rămas puternică și influentă la nivelul maselor în tot acest timp doar pentru că lungul șir de revoluții și dictaturi luminate n-au adus prea multă prosperitate cetățenilor. După 2000, la fel ca la noi după 1989, Biserica, în principal cea catolică, își revine treptat dar urmele marxiste a două secole de iluminări cu repetiție sunt peste tot

    • Pari ca ai bucurii intense despre victoriile asa zisei „Revolutii Franceze”.
     „și în general anti-revoluționare așa că a fost foarte nasol pentru ei cînd revoluția a învins, la fel ca în Franța”

     Imi aduci aminte de jupan Marx. „Economicul, factorul primordial al…”
     „Dictaturi luminate”
     Oare crestinii au ramas crestini pentru ca nu s-a realizat „prosperitatea cetatenilor”?
     Nu cumva e vorba de mantuirea sufletelor!

     Cat despre „Revolutia Franceza”:

     Una dintre cele mai lipsite de apărare victime ale Revoluţiei e micul Louis-Charles, duce de Normandia, Delfin al Franţei.
     https://parintelecalciu.wordpress.com/2008/05/05/reeducarea-delfinului/

     https://www.google.com/search?client=opera&q=crimele+revolutiei+franceze&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

     http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/12/19/documentar-subtitrat-vandeea-genocid-revolutia-franceza/

     http://ro.wikipedia.org/wiki/Vitralii_despre_războiul_din_Vendée

    • « Pari ca ai bucurii intense »
     Ți se pare

     « Economicul, factorul primordial »
     Da, economicul, nu mîntuirea sufletelor! N-am auzit de vreo revoluție în care să se vorbească de mîntuirea sufletelor ca argument pentru mobilizarea maselor

     Iar « creștinii » care au dat de ceva prosperitate, comparativ cu cei din Mexic îi putem considera mai bogați pe cei din SUA, vedem unde au ajuns și ce-au făcut din creștinism. Iar acolo, în lumea nouă, strămoșii lor n-au plecat ca să își mîntuiască sufletele ci ca să se îmbogățească

     • „N-am auzit de vreo revoluție în care să se vorbească de mîntuirea sufletelor „.

      Iti dau eu o sugestie. Revolutia din decembrie ’89. Vrajmasii se zbat de atunci sa ne explice, ca de fapt a fost o conspiratie, fraierii au iesit sa moara, Iliescu, Roman si Brucan au…, etc.
      Dar romanii au murit si pentru ca sa fie Sf. Biserica libera.
      Criteriile economice, mai exact „burta”, nu sunt idealuri pentru un crestin.
      Cat despre alte „revolutii”, nici acelea nu s-au facut pe „criterii economice”, ci au fost de fapt conspiratii anticrestine, sub diverse masti. Poreclite anti feudale, anti monarhice si asa mai departe.
      Nu e cazul sa-ti dau exemple, le gasesti pe Google.

     • Libertatea pentru care au ieșit în stradă în ’89 revoluționarii n-avea nici o legătură cu mîntuirea sufletelor! Dacă nu mă crezi întreabă-i pe revoluționari! Eu sigur n-am ieșit ca să îmi mîntuiesc sufletul!

      Sau ce, vrei să spui că libertatea de a călători și de a face biznis, sau de a avea dreptul să îți lași părul lung și a asculta rock’n’roll are vre-o legătură cu mîntuirea sufletului!? Sau dreptul de a alege și a fi ales, de a face politică!? Idem vizavi de libertatea la « liberă exprimare »!?

      Sf. Biserică liberă? Acum, după ’89!?!? Poate liberă de a zburda pe același drum al autodistrugerii pe care l-a făcut deja sora ei catolică acum cîteva secole, drum care a dus la « proteste » care au pulverizat-o în mii de secte protestante și neo-protestante + război civil și războaie religioase în tot vestul Europei aproape 100 de ani!

      Ai auzit de indulgențe nu? Nu e prea mare diferență între a vinde indulgențe și absolvirea de păcate pe bani și sfințirea, tot pe bani, a averilor furate, sport național în extindere rapidă!

      Pun pariu pe ce vrei că în mintea lor ei chiar asta cred că popa cînd vine să sfințească castelul, vaporul sau merțanul chiar « iartă|alungă » o parte din păcatele proprietarului! Nu toate că nimeni n-are atîția bani nici măcar jiji ciobanul!

      « Cat despre alte „revolutii”, nici acelea nu s-au facut pe „criterii economice” »
      Văd că avem opinii diferite. Eu cînd vine revoluționarul să ceară mulțimii să lupte pentru o « lume mai bună » asta am priceput! Că acel « mai bun » are dea face cu burta nu cu mîntuirea sufletului! Cînd același revoluționar cere sclavilor să lupte și să se revolte contra stăpînilor,pentru a rupe lanțurile robiei, asta am priceput! Că e vorba tot de burtă, sclavul vrea să fie liber ca să poată trăi « mai bine » nu pentru a-și mîntui sufletul!

      Adică în toate revoluțiile a fost și este vorba despre lupta pentru libertatea de a decide singur ce e mai bine pentru tine! Iar criteriul absolut vizavi de ce este mai bine sau mai rău e criteriul economic, adică burta!

      Că nu mergi la scîrbici zi de zi ca să îți mîntuiești sufletul ci ca să umpli burta! Mai mult și mai bine!

      La scîrbici mergi în fiecare zi la biserică o dată pe săptămînă și asta e valabil doar pentru un mic procent din cei ce bifează la rubrica creștin ortodox la recensămînt!

      Că în realitate toate aceste revoluții au avut cu totul alte rezultate, preponderent anticreștine, nu înseamnă că cei care au participat la ele erau anticreștini!

      Tot așa cum majoritatea beneficiilor revoluției din ’89 n-au fost deloc cele dorite de marea masă a revoluționarilor!

      • Preotul nostru din cartier, mi-a sfințit mașinile (ambele așa-crezute de către cei maturizați în lipsuri „de lux”, fară a îmi pretinde un ban). În schimb a fost necruțător atunci când l-a nominalizat pe puștiul meu la vremea aceea de 6 ani, să spună Tatăl nostru în biserică pe de rost. Piciul, bine crescut cum e, nu a clipit măcar.

       L-a lăudat părintele în fața întregii congregații, iar mie mi s-a umplut inima de mândrie pentru un lucru bine făcut.

       La Cluj după revoluție, se spunea aceiaș rugăciune în genunchi zilnic, în plin centrul orașului, de către mase întregi de oameni. Mi se pare că totuși, în ciuda faptului că atunci gustam alte libertăți, aceasta e cea pentru care au murit Românii în ’89.

 8. „Nu cei sanatosi au nevoie de doctor ci cei bolnavi” a spus Hristos. O veste buna: in Romania rata celor vaccinati a scazut sub 70%, conform pro tv, ca urmare antihristii au inceput sa se agite din nou si promit o lege care sa-i oblige pe toti sa se vaccineze. Acum vom vedea cat de uniti sunt romanii.

  • Ăsta-i momentul lupte frate – mărturisirea de la om la om.

  • „Acum vom vedea cat de uniti sunt romanii.”

   Nu neaparat. Romanul a invatat de sute de ani sa se descurce pe cont propriu. Dar, daca ai indoieli, iti voi aminti ceva recent. Imediat dupa lovilutie romanul s-a inghesuit la marfuri straine. Poate parea ca o face si astazi. Daca privesti si asculti cu atentie, tot mai multi romani cer in gura mare alimente romanesti. Tendinta va lua amploare exact ca un bulgare de zapada care se rostogoleste la vale. Si nu se va opri la alimente. Se va ajunge la legi (deocamdata romanul inghite inca „asa cere UE”).

   Sa nu uiti sa romanii au organizat cea mai lunga manifestatie anti-bolsevica din istorie, 22 aprilie- 15 iunie. In general, romanul incepe sa caute furca din priviri cind aude ca incepe sa se vorbeasca ruseste in jurul lui. Nu are nevoie de vreun sindicat pentru asta. Este ceva instinctiv, specific romanilor.

 9. Pentru cei care s-au trezit din magia vaccinurilor: aveți grijă să educați și soția sau soțul. Numai împreună puteți proteja copiii. Un prieten a fost forțat de soție să-şi vaccineze copilul și acum îi pare rău.
  Doamne ajută

 10. Ciclic, ne dam cu parerea asupra subiectului si bine facem.
  In putine randuri, sa ne amintim natura minciunilor legate de penuria de vaccinuri si natura noilor produse ce vor fi inoculate copiilor .
  Singurul vaccin DTP, produs de laboratoarele Mérieux, fara aluminiu a fost retras de pe piata europeana in 2008.
  Acest vaccin,comercializat pentru 6,54 euro, a fost inlocuit cu vaccinul Ravivax, mai scump cu 50% in a carui compozitie gasim atat aluminiu cat si formaldehida.
  Incepand cu septembrie 2014 si acest vaccin a fost retras din farmacii.
  Odata cu inceputul anului, s-a impus imunizarea copiilor cu un produs ce contine SASE vaccinuri, numit haxavalent.
  Acest cocktail este alcatuit dinl vaccinuri impotriva difteriei, tetanosului, poliomielitei, tusei convulsive, hapatitei tip B si contra hemopihilius influenzae.

  „Studiile Pr. Dr. Gherardi si Pr. Dr. Pr Authier au demostrat ca aceste vaccinuri sunt neurotoxice si pot declansa boli degenerative si auto-imune din pricina cantitatii injectate in primul an de viata cand sistemul imunitar al noilor nascuti este fragil.
  Practicata asupra copiilor in primele saptamani de viata, vaccinurile declanseaza o furtuna a sistemului imunitar.
  …………………………………………………………………
  De notat este si faptul ca in calendarul vaccinarilor este recomandat ca in aceasi zi cu inocularea acestui „cocktail” sa se faca si cea cu Prevenar, produs ce contine 13 valente de pneumococ.
  La 2 luni, bariera hemato-encefalica a copiilor nu este incheiata, toxinele putand sa treaca prin fluxul sanguin, in creier”.( fragmente publicate in Les Moutons enrages).

  Incepand cu anul 2013 si vaccinul BCG a inceput sa lipseasca din stocurile farmaciilor. Absenta acestuia in Europa, Canada, Statele Unite este legata de eficacitatea lui in tratarea cancerului de vezica urinara.Ca medicament ocologic a fost comercializat sub denumirea Oncotice de catre societatea Organon;
  Organon a fost inghitit de Shering Plough si acesta la randu-i, de Merk;
  In 2014, Merk si-a vandut, sectia ocologica pentru 1,7 miliarde Societatii Ablynx.
  Ablynx are ca obiect de activitate crearea de noi medicamente bazate pe nanobody si nanocloni.
  Doamna Ruxandra Draghia-Akli cercetator, doctor, director CE este, in mod cert, bine informata asupra acestui subiect foarte sensibil pentru miile de bolnavi de cancer, sacrificati pe altarul cercetarii medicale si profitului marilor companii farmaceutice.

 11. Nu va prea este draga cartea stimata doamna Olivia Steer.

  • Nu cunosc nimic despre doamna Steer, înafara faptului că este antivaccinare, un lucru absolut lăudabil. Nu poate fi acuzată de prostie.

   • Saraca, ar vrea ea sa fie macar proasta. Pacat, ca in poze arata simpatic, nu ai fi zis ca ii curge saliva pe tastatura. Acu, ce poti sa astepti de la oameni care isi sfintesc masinile? Si ce poti sa astepti de la preoti care sfintesc masini, sali de biliard, sali de videochat?

    • În general, nu se sfințesc încăperile în care au loc activități contrare legii Lui Dumnezeu, dar ce spui de asta? În SUA, umblă creștini mai devotați cu mirul la ei și ung în ascuns pereții clădirilor judecătoriilor, închisorilor, primăriilor și-a altor instituții care merg să zicem așa strâmb, zilele astea. Idea este ca sfințenia impregnată, nu va permite rele prea mari să se întâmple acolo.

     Cunosc cazul unui orașel american în care luase ființă o mănăstire ortodoxâ. După 1 an, șeful poliției din orășelul respectiv, a vizitat împreună cu o echipă de polițiști, mănăstirea și au făcut și o donație. Au ținut să le mulțumească personal călugărilor pentru scăderea drastică a criminalității din orașul lor, fapt atribuit de ei pe drept, prezenței mănăstirii.

     Acum logic vorbind, nu-i așa că e bine să fi asigurat că mijlocul de transport în care se află familia și copiii tăi, a fost stropit cu aghiazmă și că s-au făcut rugăciuni pentru siguranța celor aflați în el ?

     Pariez că bate la orice oră cea mai bună poliță de asigurare, acea slujbă de 5 minute făcută de către un preot. Poți muri într-un S500 (cazul Prințesei Diana), sau trăi într-o Dacie.

 12. Astazi, Ministerul Sanatatii a anuntat ca s-a incheiat cu succes achizitonarea hexavaccinurilor pentru noi nascuti si sugari.
  Radio Romania va incepe, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, pe parcursul a 7 zile, campania de promovare a vaccinarii.
  http://bucurestifm.ro/2015/05/22/s-a-incheiat-distribuirea-celei-de-a-doua-transe-de-vaccin-hexavalent/
  Este momentul ca romanii sa contacteze jurnalistii pentru a explica documentat, pericolele la care sunt expusi copiii carora li-se administreaza aceste vaccinuri.

 13. Astazi, am urmarit cu mare interes documentarul „Unificarea a inceput deja” realiazat de televiziunea Vaticanului, in care se prezentau etapele (4 la numar) unirii bisericilor crestine: catolica, protestanta si ortodoxa. La protestanti intrau alaturi de lutherani si anglicani, tot soiul de secte din Statele Unite.
  Dupa documentarul in chestiune, absolut nelinistitor, am aflat ca in Paraguay (tara catolica) COPIII SUNT BOTEZATI DOAR DACA AU CERTIFICATUL DE VACCINARE LA ZI !
  Daca se pune in aplicare proiectul Grupului de la Dombes si ortodocsii vor ceda presiunilor, ne vom boteza copiii acasa si multi crestini se vor indeparta de Biserica.
  Vestea aceasta naucitoare m-a convins ca realmente a inceput numaratoarea inversa.
  Nu pentru noi trebuie sa ne rugam, ci pentru pruncii pe care omenirea ii ofera spre sacrificiu, Fiarei.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: