Anii 50 redivivus! „Guvernatorul” sas Klaus Iohannis a numit un minoritar soroşist în fruntea SRI


Deși Lumea după Eufrosin este un blog cu conținut original, de data asta nu puteam spune mai bine ceea ce istoricul Clujean Ionuț Țene a expus cu privire la numirea lui Eduard Raul Hellvig, la șefia SRI. Îi dau cuvântul.

EDUARD-HELLVIG-MARUL-OTRAVIT-DIN-CADRUL-PNL

EDUARD-HELLVIG-MARUL-OTRAVIT-DIN-CADRUL-PNL

După întâlnirea de seară, în mare taină, cu Werner Hans Lauk, ambasadorul german la Bucureşti, Klaus Iohannis, „preşedintele” Facebook România, păpuşa prompter şi marioneta Germaniei le-a mai făcut încă o surpriză românilor. El a numit cu surle şi trâmbiţe un minoritar, pe Eduard Hellvig, în fruntea SRI, un fost traseist politic ce şi-a început ucenicia politică în partidul Varanului şi a fost lider al Fundaţiei Soroş prin care s-au finanţat toate acţiunile de defăimare şi dezintegrare a tradiţiilor şi valorilor naţionale. Din păcate, am avut dreptate în noiembrie 2014, când nu m-am lăsat manipulat prosteşte şi m-am opus la alegerea acestui sas de religie lutherană în fruntea României, care a fost pus de multinaţionale, serviciile secrete şi marile puteri pentru a pregăti demantelarea economică, politică şi teritorială a ţării noastre. Pentru mine nu a fost o surpriză numirea lui Eduard Hellvig în fruntea SRI, un minoritar promovat de structurile „grupării pocăite” din serviciile secrete, un apropiat al lui Klaus Iohannis, ce a absolvit colegiul naţional de apărare, unde primesc grade de colonel toţi civilii care învaţă să-şi toarne fraţii şi să înjure România. Mai mult, Eduard Hellvig este un minoritar cu studii marca SIE la Centrul European de Studii de Securitate “George C. Marshall”, Garmisch – Partenkirchen pus în fruntea SRI pentru a pregăti războiul psihologic în vederea viitorului război cu Federaţia Rusă, în care românii vor fi folosiţi se pare pe post de carne de tun, ca ucrainenii conduşi de „triumviratul morţii”: Poroşenko, Iaţienuk şi Turcinov. Numirea lui Hellvig m-a convins că Iohannis a trecut de la faza de preşedinte ales, pe Facebook, în cea de guvernator al Germaniei (UE) în România. Hellvig are misiunea foarte clară de a subordona definitiv serviciile româneşti celor străine, un fel de Silviu Brucan în 1990.

Silviu-Brucan-si-George-Soros-la-sediul-GDS-ian-1990-Foto-Emanuel-Parvu-1

Toată situaţia de acum mi se pare din punct de vedere istoric un fel de redivivus al anilor 50, când minoritarii au venit la putere şi au condus despotic şi criminal poporul român. Şi atunci, ca şi acum, românii se pare că nu mai au acces la funcţiile de conducere, ci numai minoritarii. Românii ca într-un stat bananier sau subcolonie americană sunt foarte buni executanţi pentru minoritarii puşi în funcţiile de conducere. S-a trecut la o altă etapă istorică post-decembristă: marile puteri nu mai au încredere în conducători români, care oricum i-au folosit pe post de marionete pentru interesele lor economice, politice şi militare, ci pun direct minoritari în fruntea ţării şi a serviciilor secrete pentru a le îndeplini fără cârtire planurile. În acest context situaţia seamănă şi ca pe vremea fanarioţilor, nu numai a bolşevicilor. În România vei avea acces la funcţii de conducere în mod obligatoriu dacă eşti minoritar ateu sau de altă religie decât cea ortodoxă. Obligatoriu slugile trebuie să fie anti-ortodoxe, ca presa mainstream Adevărul şi Gândul. Funcţia de preşedinte al României s-a emasculat şi s-a comasat cu cea de guvernator, pe care Klaus Iohannis o îndeplineşte sârguincios, ca un pudel, în interesul Berlinului şi Bruxellului.

Ionuţ Ţene, via NapocaNews

5 răspunsuri

 1. Articolul il privesc ca pe o provocare personala. Ma ispitesc vorbele,
  Are noroc acest personaj ca ne aflam in Sfantul si marele Post al Invierii Domnului..
  Sunt multe realitati ale biografiei sale care nu pledeaza in favoarea sa ca aspirant la functia in chestiune, nici din punct de vedere intelectual si nici moral.
  Sper ca nu il vor numi, in primul rand pentru faptul ca a votat legea Lunacek.
  Este momentul ca romanii sa il sanctioneze pentru mizerabila atitudine exprimata la Bruxelles. Daca totusi, sub presiunea prostiei sau lasitatii o vor face, vor trebui sa isi asume responsabilitatea de a lasa institutia pe mana unui….broker.
  Nu am inteles de ce domnul Tene pune asa un accent pe apartenenta la minoritatea etnica germana a numitilor din articol? Cu precedentii minoritari i-a fost mai bine tarii?
  Dudu a fost mai patriot, mai crestin, mai competent ?
  Intreb de Dudu asa, ca sa nu intreb de Petrica, de Ion, de Emil, de Adrian, de Traian, de Elena, de Sulfina, de Madalin, de Rodica., de Mircea.
  Domnul Tene este suparat pe anumiti minoritari. Eu, pe anumiti majoritari.

  • Cred că supărarea autorului are mai mult de-a face cu calitatea de mason a țintei articolului său și cu anumite atitudini anti-Românești ale sale (Soros water boy).

   • Serios, Rrrraul e mason? Deci este polivalent lunacekofilul.
    Cotizeaza (si este recompensat) atat la cei cu ochiul cat si la cei cu ochiul si timpanul.
    Daca este asa, atunci are o problema: calitatea de mason este absolut incompatibila cu cea de sef SRI.
    Asa stand lucrurile ma intreb cine il sustine politic pe Raul (raul?!).
    Sa nu uitam faptul ca Ponta a oferit cu excesiv de mare generozitate terenul pe care se va construi hardughia masonica nationala.
    Ii spun hardughie uitandu-ma pe planuri si constatand ca proiectantii nu au auzit in viata lor de Vitruvius si a sa „De architectura..” http://www.hs-augsburg.de/~harsch/Chronologia/Lsante01/Vitruvius/vit_ar01.html
    Hardughia de „interes national” se va ridica din banii donati de Prigoana, Frunzaverde,Alifantis & fratii sau din banul orfanului si al vaduvei,in calitate de donatori anonimi?
    Pana la urma, ce zic eu acum sunt doar un soi de variatiuni pe o tema data..
    Cred ca indiferent daca este numit sau nu la sefia SRI, tot domnul Coldea va gera institutia. E scolit”pe bune”, are coloana vertebrala si pe deasupra, adica mai presus de orice, este rrroman!

 2. http://www.stiripesurse.ro/fotografiile-controversate-cu-eduard-hellvig-propus-de-klaus-iohannis-la-efia-sri_947902.html
  Stiu ca pozele circula de ceva vreme printre fumatorii de trabuc cazuti rau de tot pe ganduri, dupa lasarea la vatra a lui Hrebe. Daca, Doamne fereste ,a vorbit in somn eminenta cenusie a psd-ului?
  Oare domnul Presedinte a vazut fotografiile in discutie?
  Marturisesc ca nu imi este clar de ce a avut nevoie Rares Bogdan zilele trecute sa le povesteasca romanilor de cate ori pe an se duce nevasta-sa la neamuri, in Israel , stiut fiind ca este un apropiat al lui Hellvig Raul. Nu ii este suficienta apropierea de lunacekofil?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: