Fugăriți până la malul Senei, de demonstranții din Paris: în curând pe ecrane


Adevăratele circumstanțe în care așa-zisa „elită politică” a lumii s-a adunat în Paris cu ocazia marșului pro-libertatea-de-a fi-arestat-și-închis pentru adevărata exprimare liberă, se pot vedea din a II-a fotografie de mai jos. Contrar bălegarului aruncat cu polonicul din media, băieții ăștia „speciali” nu s-au amestecat cum s-ar fi crezut la I-a ascultare a știrilor, cu mulțimile adunate în stradă:

 

Ha, ha, ha !

Ha, ha, ha !

Memorabilele fotografii ale lui Merkel, Hollande, Netanyahu, Poroshenko, Cameron și-al nostru „câștigător”, iubitor al libertății serviciilor secrete de a ne monitoriza fără mandat, au fost luate pe o stradă închisă de către cordoane de securitate, mulțimilor. Altfel spus, băieții au defilat singuri iar media jigodită a tras poze pe care le-a reprezentat în mod fals ca fiind făcute în mijlocul mulțimii.

Cât de tâmpiți să fi fost demonstranții și probabil că tot nu ar fi pierdut ocazia de a-i fugări până la malul Senei dacă ar fi avut ocazia să îi prindă pe toți trepădușii ăștia’ adunați la un loc!

 

Liars_Paris_truth

Să nu ne pierdem nădejdea însă – întodeauna va apărea o altă oportunitate! 

4 răspunsuri

 1. Reblogged this on Badan Blog and commented:
  Voiam să scriu eu despre asta, dar Eufrosin a făcut-o mai bine.

 2. Sper ca majoritatea turmei din fotografie s-a simtit deconcertata, bulversata,manipulata,jenata,penibila,ofensata, prostita, dupa ce a aflat ca Michel Emsalem, presedintele fondator si unic actionar al grupuli Hyper Cacher s-a debarasat de afacere cu o zi inainte de savarsirea odiosului atentat.Diabolica coincidenta!
  Stirea s-a pornit sa circule in media franceza abia dupa aparitia informatiei conform careia familia Emsalem s-a expatriat subit in State:http://nypost.com/2015/01/21/kosher-market-ceo-sent-family-to-nyc-over-anti-semitism-in-paris/
  Supravietuitorii de la CH au anuntat ca au decis sa taca.
  Daca chiar o fac inseamna ca au meritat pupaturile publice cu care i-a dezonorat sturlubaticul ranchiunos.

  • Hi, hi, asta-i ca aia cu asigurarea turnurilor gemene cu cateva saptamani inainte de 9/11…Nu-i rabda inima sa mai faca cate un gheseft!

 3. Gata, stiu dascalul si dascalita de le Cotroceni cum sa gereze problema antisemitismului printre tineri.
  Au afalat desigur metoda imaginata de francezei, pe care le sugeram sa o utilizeze in invatamantul romanesc la modul preventiv, intru-cat antisemitism, IOC!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: