La nivele înalte: se coace distrugerea Europei (de România să mai spun?)


Nu ar trebui sa ne lăsam mult timp distrasi de figuratia externa.
 Cu ochii pe zburdalnicile serviciilor, pierdem din vedere faptul că aleșii noștri muncesc fără odihnă spre binele nației
Spre pildă, domnul Aurescu s-a întâlnit cu omologul său englez pentru a negocia sustinereaTTIP.
Iată punctul de vedere al britanicului Philip Hammond ( sursă hotnews),:

€œEuropa se concentrează pe desăvârșirea tratatelor comerciale cu partenerii noștri principali și în primul rând ar trebui să fie abordat TTIP cu SUA. Dacă vom reuși să-l realizăm anul acesta, va crea o piață unică între UE și SUA, care înseamnă 46% din PIB-ul Globului și un motor de neoprit de creștere pentru viitor. De asemenea, ar însemna un bloc economic strategic, care va avea o putere uriașă în relația cu Rusia și cu alte țări care ne pun la încercare valorile oriunde în lume”, a spus ministrul britanic de externe.

În schimb, România pune accentul pe necesitatea că Marea Britanie și celelalte state UE să respecte principiul liberei circulații a forței de muncă în blocul comunitar.

Am menționat importantă pe care o acordăm libertății de mișcare a lucrătorilor, dar am menționat și cât de importantă este să vedem că Marea Britanie rămâne în Uniunea Europeana”, a spus Bogdan Aurescu. ”

Nu cred că purtătorii de cuvânt ai guvernului vor da mai multe explicații și nici că se va propune o dezbatere națională asupra Tratatului.
Nu cred nici că hazardul calendaristic face că Hammond și Nuland să se află la București în același timp.
Cei doi vor să se asigure că România va susține interesele americanilor și nu pe cele ale Europei.
Tot astăzi, Aurescu a cerut că pe teritoriul țării să fie plasate noi baze NATO.
La schimb, abilul diplomat a solicitat neobstructionarea angajării florăreselor și a guionerilor, în Marea Britanie.

bogdan-aurescu

Dl. Aurescu (Goldstein) nu a precizat aceste două profesii, dar cum știm că medicii, informaticienii, asistentele medicale,traducatorii, esteticienele și bucătarii nu au nicio problemă cu angajatorii, cred că s-a referit la categorii profesionale neacoperite de o diplomă.

Tot astăzi, guvernul a întărit privilegiile comunității țiganilor din Romanai, la sugestia și cu susținerea financiară a CE, în speranța sedentarizarii acesteia pe teritoriul țării;
Guvernul a asigurat faptul că: 1 se vor construi locuințe sociale pentru acordarea accesului nediscriminatoriu rromilor cu venituri mici, 2 reabilitarea clădirilor rromilor și

3:SPRIJINIREA ACTIVIATII DE CADASTRU ȘI INTABULARE A PROPRIETĂȚILOR IMOBILIARE DEȚINUTE DE ACEȘTIA.
Îmi pare rău că a trebuit să subliniez ultimul punct,
Prin această dispoziție, miile de construcții oribile ridicate ilegal vor dăinui și vor putea ilustra perenitatea a€œculturii rrome” pe teritoriul țării, dând apă la moară celor ce au gândit viitoarea hartă a Europei.
Documentul referitor la țigani este interesant și pentru faptul că ne luminează oarecum asupra negocierilor purtate între putere și comunitate, înaintea alegerilor.
Punctul 3 l-au obținut prin neparticiparea la vot.
Și să mai spună cineva că Iohannis nu-i abil..

autor: Clement

8 răspunsuri

 1. Sprijinirea activitatii de cadastru si intabulare nu inseamna implicit „totul de-a valma”.

  Am mai multi prieteni romani in UK si toti recunosc ca sint prieteni la catarama cu colegii lor englezi (sau scotieni). Lucreaza legal, si-au inchiriat sau cumparat case acolo, nu vad care este problema.

  „Cei doi vor să se asigure că România va susține interesele americanilor și nu pe cele ale Europei.”

  Interesele „europene” nu coincide cu interesele romanesti. Jaful de 25 de ani in Romania a fost faptuit de catre ingerasii „europeni”, si nu de britanici sau americani. In mina cui este petrolul romanesc? In mina cui este industria bancara romaneasca? In mina cui este comertul romanesc?> Cine stoarce poporul de bani cu distributia de apa, gaze si electricitate? Cine vrea portul Constanta la schimb cu intrarea in Schengen? USA/UK sau „Iuropa”? Cine incearca sa ne „alinieze” la „standarde” pentru a ne impune o moneda transnationala la schimb cu renuntarea la moneda nationala? Cine incearca sa preia controlul total al BNR? Desigur, vina cea mare apartine cozilor de topor romanesti. Totusi, cei ce s-au grabit sa profite de ticalosia romanilor conducatori nu au fost americanii (sau britanicii), ci „europenii”.

 2. Bine că nu vor să și sfinteasca tot ce au furat tiganii. Toți cei care sprijină minoritățile în defavoarea majorității/romanilor sânt slugile satanei.

  • Asta este cu totul si cu totul alta mincare de peste. Nu cred ca mai are cineva pretentia (in intreaga lume) sa-i luam in brate pe tigani si sa-i pupam. Vremurile faimoasei baronese Nicholson, cea care ne „invata” cum sa-i „integram” pe tigani, au apus demult si nu se vor mai intoarce. Ca dovada, uite un link explicative:

   http://www.stratfor.com/analysis/europe-rediscovers-nationalism#axzz3OphIb9lE

   Americanii (si englezii) au nevoie de statul roman, nu de minoritati.

   • „Nu cred ca mai are cineva pretentia (in intreaga lume) sa-i luam in brate pe tigani si sa-i pupam”
    Poate așa se vede din Dysney Land….
    Nu numai ca o parte din „conducatori” sânt tigani dar ni se cere sa-i „luam în brate” și pe homosexuali, sa fim de partea imperiului iudeo-homosexual.
    Cu noi este Dumnezeu!

    • Este adevarat, cu noi este Dumnezeu!. Nu stiu daca a remarcat cineva un articolas modest aparut recent in presa mainstream. Trintorii natiei (din palatal lui Ceasca) sint gata sa voteze ca toate casatoriile civile sa fie officiate de preoti in biserica odata cu serviciul religios afferent. Ori, asta inseamna ca homosexualii si alte specii inrudite vor fi pusi la punct. BOR a spus clar ca singura casatorie admisa este cea dintre un barbat si o femeie. Trecerea casatoriei civile de la primarie la biserica rezolva definitiv problema.

     Ca o comparative, in America doar vreo 10-12 state federale au legalizat „casatoria” intre homo, in vreme ce Iuropa de vest este mult mai „libertine”. Orice ar crede lumea, America este mult mai atasata valorilor crestine decit UE. Pina si armata americana are o politica oficiala numita „don’t ask, don’t tell”. Ingerasii europeni pun poze de „nunta” homo pe prima pagina a ziarelor

     N-as vrea sa inteleaga cineva ca sint suporterul americanilor pentru ca nu sint. Sint doar suporterul romanilor si al credintei ortodoxe romanesti. Specific „romanesti” intrucit „ortodoxia” rusa (sau slava, in general) este ortodoxie KGB. Tot ce vreau sa scot in evidenta este ca relele ne vin mai degraba de la europenii UE decit de la America.

 3. Distrugerea Europei înseamnă distrugerea Creștinismului. În ”Balmud” scrie așa: Islamismul este mai puțin periculos decât Creștinismul. Deci infuzia de arabi în Europa în ultimele decenii nu este întâmplătoare.

  • Crestinismul Europei occidentale a fost distrus deja. Grija noastra, a romanilor, este sa ne aparam ortodoxia noastra. Imi vin in minte acum cuvintele lui Ion Antonescu (februarie 1944): „Germania a pierdut razboiul. Trebuie sa fim atenti sa nu pierdem si noi razboiul nostru”. Din pacate, tradarile de la Rediul Mitropoliei (20 august) si Palatul Regal (23 august) ne-au adus in genunchi.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: