De Crăciun.


Nici nu e de mirare că un neam atât de frumos, talentat și plin de resurse precum cel Românesc, este urât visceral de către antihriștii ridicați pe toate fronturile împotrivă-i. Faptul că pe lângă calitățile de mai sus, suntem și păstrători ai dreptei credințe, ne face nu doar urâți, cât mai ales de temut, cu o condiție însă (de fapt trei):

Să conștientizăm ce se întâmplă, să ne asumăm identitatea Românească ortodoxă, să trăim ca atare și astfel întăriți, să mergem la bătălie cu dușmanul  până la capăt. Ce formă are acesta și în ce chipuri se luptă împotriva noastră, ni se va descoperi, cu cât mai mult ni se deschid ochii duhovnicești.

Celor cu adevărat de bine, le urez să ajungă la conștientizarea adevărului, chiar dacă încă nu au ajuns la credință, cu avertizarea că adevărul complet nu li se va arăta decât prin aceasta. Normalitatea, lipsa răutății și a vicleniei, a unei agende ascunde, au ajuns păsări atât de rare azi, încât nu poți decât să-i binecuvântezi pe cei care le dovedesc.

Celor care slujesc vrăjmașilor României și implicit ai credinței noastre străbune, un avertisment: v-ați transformat în unelte ale diavolului și veți ajunge într-un loc mai întunecat, pustiu și dezolant decât cei pe care îi slujiți. Nu vă va plânge nimeni de milă, căci v-ați ales în mod conștient soarta:  blestemaților, Întristați-vă! 

Iar vouă, celor ce vă aflați aici în bună credință, un splendid colind de Crăciun vi se aduce – Binecuvântaților, bucurați-vă! 

 

 

Crăciun fericit Române!

 

6 răspunsuri

  1. Gând la gând, cu Bucurie.
    Bucura-ne-vom, din nou, români, de a lui Iisus întrupare!

    Și, da, Eufrosin. La Parusie, sita va cerne mărunt…
    Crăciun binecuvântat, Românie!

  2. Bravo, Eufrosin! Articolul este punctual si la obiect, simplu si adevarat.

  3. Mai mult ca altadata tara este in asteptare. Si cei plecati si cei ramasi spera cu inima stransa.
    Oricum, o sa fie bine, caci Bunul Dumnezeu va darui fiecaruia ceea ce i-se cuvine, dupa sufletul si faptele sale.
    De sarbatori voi inchina din vinul de acasa si pentru cei ce ne adunam cu buna credinta pe blogul lui Eufrosin.
    Craciun fericit1

    • Multumim ,clement! Din parte-mi, tuturor Craciun fericit, un pahar de vin bun, si un alt pahar de duh sfint, sa va umple inimile , sufletul si casele!

Răspunde!