Scăderea prețului carburanților: manipulare electorală crasă


Se vede că ne aflăm în preajma alegerilor – clasa politică jegoasă și nereprezentativă, a dat consemn să se ieftinească benzină. De câteva săptămâni încoace, ca prin coincidență – și cine mai crede în coincidențe zilele astea, prețul litrului la pompă a scăzut de la „imposibil”, la „de-abia suportabil”.

 

evolutia-pretului-benzinei-si-motorinei-in-romania-2010-2011-monopolul-petrom-42699

Se dă vina doar pe scăderea prețului barilului de petrol ( cica’ petrolul ar fi o rezervă finită,precum propun imbecilii care susțin că hidrocarburile ar proveni din rămășițele dinozaurilor morți și nu una regenerabilă, cum toți cei care cunosc într-adevăr situația, au stabilit deja ).

Acum putem alimenta mașină la prețul unui braț rupt și nu la cel al unui picior adăugat. Bucurie mare, Române!

Doar suntem mituiți noi cei dealtfel indisponibili pentru un litru de ulei și o fasole cu ciolan, servită invariabil în timpul postului.

Într-o țară binecuvântată cu atâtea resurse naturale, între care petrol și gaze, carburanții și încălzirea casei ar trebui să fie disponibile la prețuri modice. Dac-am avea numai reprezentanți adevărați!

Nu însă și câtă vreme o mafie masonică aflată printr-un nefericit accident al istoriei cocoțată precum păduchele pe frunte, ne sacrifică atât prezentul direct, cât mai ales viitorul copilor noștri.

Bată-i Bunul Dumnezeu să îi bată, dar până atunci, tu Române, ce vei face – te vei mai prezenta ca oaia ca să pui ștampila pe un alt vândut și blestemat, fie numele lui Johannis, Ponta, sau Tăriceanu, toți masoni ?

mason
Părerea mea este că nici anularea și nici neprezentarea nu vor conta prea mult, deși sunt oarecum bune ca jumătați de măsura și acestea. În vremuri de restriște însă, măsurile de compromis nu contează. Băieții râd de noi pe față – dar cum vom face astfel încât să râdem noi de ei și de tot leatul lor?

 

8 răspunsuri

 1. Escrocheria este alta. Incepind din iunie pretul barilului a scazut continuu si accentuat. Pretul la pompa a ramas insa stabil. Jaful a fost pe fata. In orasul in care locuiesc eu bomboana pe coliva a fost asezata duminica seara: peste noapte toate statiile au crescut pretul cu 20c/litru.

 2. Sa nu confundam arealul geografic bogat in resurse cu „bogatia” poporului. Tara daca are resurse din belsug chestia e ca resursele nu ne mai apartin. Astfel vom cumpara „la pretul pietei” orice, fine de pe panantul romanesc fie de pe oricare pamant. Evident, la pretul pietei. De exemplu oricui va vi data exploatatia de la Rosia Montana noi daca vrem sa cumparam un gram de aur il vom cumpara tot la pretul pietei. Cat priveste gasca de tradatori care ne conduce e puternica si zdravan fixata pe pozitie si se pare ca procedurile democratice sunt doar o fatada. Suspectez ca suntem de fapt condusi din exterior. Dupa imaginatia mea (destul de bogata :)) ) cred ca situatia din punctul lor de vedere sta cam asa: Ca sa ajungi la functie OBLIGATORIU trebuie sa fii vulnerabil, deci vei fi obligat sa faci matrapazlacuri si sa primesti sume enorme de bani, iar apoi devenit santajabil devii „marioneta” ideala. Cel ce nu accepta „imbogatirea” automat este exclus. Pentru ca NU ESTE VULNERABIL.

 3. A propos de tzap: Capitolul V-fragment.
  Putem multumi unui „frate” care tinand piept vremurilor, a publicat textul integral.
  Nu am avut acces la varianta originara asa incat emit unele rezerve legate de stil. Continutul insa, „chapeau bas”.Tagma sociologilor se nutreste in extaz din intelepciunea birobidjanezilor.

  „Ţinta de căpetenie a guvernământului nostru e să slăbim spiritul public al creştinilor prin critică; să-i facem să-şi piardă obişnuinţa de a cugeta, deoarece gândirea dă naşte­re împotrivirii; să obosim puterile gândului în hărţuieli oratorice.

  În toate vremurile, popoarele, ca şi orice om, au luat cuvintele drept fapte, deoarece ele se mulţumesc cu aparenţa lucrurilor şi îşi dau foarte rar silinţa de a cerceta dacă promisiunile în legătură cu viaţa socială au fost îndeplinite. Iată de ce aşezămintele noastre vor avea o frumoasă înfăţişare la suprafaţă, care va dovedi poporului îndeajuns binefacerile lor în ceea ce priveşte progresul.

  Noi vom împrumuta haina tuturor partidelor, a tuturor tendinţelor, şi vom îmbrăca cu ele pe oratorii noştri, care vor vorbi atât de mult, încât toată lumea va fi obosită de a-i mai auzi.

  Pentru a câştiga opinia publică, trebuie să o buimăcim, răspândind din diferite părţi şi vreme îndelungată atâtea păreri care se bat cap în cap, încât creştinii vor sfârşi prin a se pierde în labirintul acesta şi prin a înţelege că e cu mult mai bine să n-ai nici o părere în politică. Vor recunoaşte că acestea sunt chestiuni care nu privesc societatea, şi că ele nu sunt menite a fi cunoscute decât de acela care o conduce. Acesta e întâiul secret.

  Al doilea secret, necesar pentru a guverna cu succes, constă în a înmulţi în aşa măsură greşelile poporului, apoi obiceiurile, patimile şi regulile vieţii în comun, încât nimeni să nu mai fie în stare să descurce acest haos şi oamenii să ajungă să nu se mai înţeleagă unii pe alţii. Această tactică va mai avea ca urmare de a semăna neînţelegerea în toate partidele, de a risipi toate forţele colective care nu vor încă să ni se supună; ea va descuraja orice iniţiativă personală oricât de genialăşi va fi mai puternică decât milioanele de oameni printre care a împrăştiat neînţelegerea. Trebuie să îndrumăm educaţia societăţilor creştine în aşa fel încât mâinile lor să cadă în jos ostenite, într-o neputinţă deznă­dăjduită, în faţa oricărui lucru care va cere iniţiativă şi voinţă.”

  Referitor la pretul carburantului, guvernantii nu au niciun merit. Ne joaca saudienii si rusii cum au chef, pregatindu-ne ce nici cu gandul nu gandim.

 4. Cum e petrolul regenerabil?

 5. http://www.youtube.com/watch?v=Hozc1R4ZpSE

  mita pt politicieni este in germania posibila si nu poate fi condamnata deoarece n-au semnat tratatul care o interzice.

  eufrosin sper sa le spui si altor romani care nu stiu de capul lor si viseaza timpeniile cu nemtii cinstiti ca ceea ce stiu ei este exact opusul realitatii. in primul rind ca germanika nu este un stat si ca atare din start corupti deoarece ne mint pe toti prezentindu-se ceea ce nu sint.

 6. Promisiunile facute de Ponta sustinatorilor sai politici cu fragilitati juridico-finaciare sunt grosolane erori de strategie electorala.
  In C. E. exista deja un precedent legislativ ce prevede sanctiuni punctuale pentru persoanele cu responsabilitati politice (parlamentari, membrii ai guvenului, alesi municipali). Pedepsele pentru o declaratie fiscala falsa prevad condamnari de 3 ani de inchisoare, 45000 euro amenda si 10 ani de ilegibilitate.
  Aceasta legislatie a fost adoptata in Franta si reprezinta un model ce va fi impus majoritatii tarilor europene.
  Socialismul agonizant se vede pus cu fata la zid, respectiv abuzat de proprii sai cotizanti.
  Pana la urma, puscariabilii nostri vor prefera sa suporte rigorile acestui tip de legislatie, sperand ca nu ii vor atinge si cele ale Legii Macovei de pe urma careia vor ramane in furou si slapi chiar si soacrele si tantiile respectivilor.
  Gurile rele, dar avizate ale juristilor, spun ca sperantele dumnealor sunt desarte.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: