Gândul zilei – 13 August 2014: corupții


Când coruptul-șef a ajuns să o facă pe justițiarul într-un fals război cu alți netrebnici aflați chipurile în altă tabără decât dânsul,  putem fi siguri de faptul că țara nu va scăpa de răutate până când nimicniciile lor nu vor fi trimise acolo unde aparțin. Iar de protectorii lor, să aiba grijă cetățenii acelor tărâmuri.

15 răspunsuri

 1. Ne ducem de rapa..
  Predoiul a gasit solutii pentru reanimarea economica a Romaniei :
  :ademenirea senatorilor americani si dezvoltarea” industriilor creative”!
  In cadrul „industriilor creative”, filo-americanul a facut referire la „industria artelor vizuale”, respectiv la producerea filmelor de animatie.
  Urmarindu-l seara trecuta pe „Realitatea” m-am intrebat daca fumeaza si daca da, ce?
  In mod cert se gandea si la tehnologiile moderne, creative, de reciclarea deseurilor toxice cu care ne ispitesc partenerii nostri euro-atlantici dar si la „industria divertismentului „fara frontiere in care exceleaza ca experti, politicieni independenti de morala crestina (mazare,basescu,prigoana, udrea).
  Predoiul a vorbit si despre regionalizarea Romaniei, cu care este de acord, admitand colaborarea cu Dragnea, dar dupa o metoda proprie.
  Politica haosului pare a se desavarsi guvernare dupa guvernare.
  Ce s-ar intampla daca nu ar merge nimeni la vot?

  • Din pacate personajul e fluturat ca prezidentiabil in fata fraierilor care neavand o optiune reala, totusi mai voteaza. Culmea prostiei: sa repeti acelas exercitiu, asteptand ca rezultatul sa fie diferit. Stiu ca trebuiesc urmarite afirmatiile respectivilor pentru a le putea comenta, dar nu inteleg cum poti sa o faci: mie unuia, daca e un teveu pornit intr-o incapere, mai ales pe un „shou” politic, imi face rau incat daca nu se poate inchide teveul, trebuie sa ies afara.

  • Nu s-ar intampla nimic deosebit. A la limite, se va declara castigatorul alegerilor prezidentiale candidatul x, cu 3 voturi (de exemplu), iar Comisia Electorala Centrala va constata ca asta e conforma cu legea electorala si-l va declara Presedinte pe individ!
   Ca, doar, ordo ab chao!

 2. Si totusi: „conservatorul” (pocitania) Felix-Voiculescu-Varanu’ a ajuns la zdup pentru 10 ani + confiscarea a ceea ce va putea fi recuperat din averea pe care a pus laba, în timp ce Marele Experiment de isterizare a „populatiei” initiat de Celula3 s-a cam rasuflat, nu?

  • Nu zic ca e rau ce s-a intamplat, dar urmareste ce va fi mai departe: eliberare conditionata dupa 2, maximum 3 ani, iar bestia va fi libera sa isi pape conturile cu adevarat grase ascunse prin strainanati. E totul circ.

   • Am fost dinnou prin … Ungaria, unde am aflat (din prima mâna) ca amicii dela Jobbik sunt efectiv MUTI de INVIDIE când mai intra câte o lepadatura de-a noastra la ocna (ba au scris deja o multime si scriu în continuare articole elogioase pe chestia asta).

    Iata, dara, un motiv de (sincera) bucurie, nu?

  • ‘Treiesti, Thalexe !!!
   Am crezut ca ai trecut pe ălalat tărâm,ca n-ai mai grăit de ale tale ! ! !
   Ți-ai luat două -trei luni *sabatice* ??

 3. Pe unde esti, Eufrosin? E totul bine? Ma-as bucura nespus sa stiu ca totul e bine, si tu si toata familia. Mi-e dor de un articol, indiferent despre ce, subiecte sint destule.Si mai ales comentariile extraordinar de fine si la locul lor ale unora dintre cititori. Toate cele bune si Doamne ajuta!

  • Stelica, suntem bine har Domnului! Ai dreptate, comentariile sunt cireasa de pe tort – e lucru mare sa se arate asemenea oameni de calibru pe un biet blog.

   Voi continua sa scriu, doar ca am fost foarte ocupat cu trebile zilnice. Doamne ajuta.

 4. De cand cu numirea comisarilor europeni, gandul ce ma obsedeaza zilnic suna cam asa:” derbedeii aia vanduti americanilor, ne-au bagat in rahat”.
  L-au plasat la economie pe unul ce si-a bagat tara in recesiune si a contribuit la cresterea somajului prin politica delocalizarilor.
  Numirile nu s-au facut dupa criterii de competenta si fidelitate identitara. Francezii insisi sunt deceptionati si intr-un fel umiliti deoarece comisarului i-au fost alocati drept supraveghetori, doi nemti hotarati sa nu il scape din ochi, neincrezatori in capacitatea acestuia de a gera un departament de o asemenea complexitate.
  Prin aceasta numire, Romania nu are a se simti in largul ei.
  Pierre este fiul tatalui sau.
  Victima antisemitismului bucurestean,viitorul tata al viitorului comisar a plecat in bejenie in ’47, cu scoala neterminata, „pe filiera traditionala” (dupa zisele lui wiki) in Franta, tara a luminilor,in care s-a putut exprima intelectual si politic in crescendo, apogeul reusitei atingandu-l urmasul persecutatului, prin aceasta numire.
  Visul revansard al lui Pierre, exprimat public dupa ’90, privea regionalizarea Romaniei, regionalizare care sa cuprinda si o enclava autonoma a tiganilor.
  Oare comisarul Corina , infipta drept in chestiunile privitoare la regiuni, este la curent cu gargaunii confratelui?

 5. Alegerile din RUMania au doi sponsori : America shi Germania !
  Ponta E fidel in totalitate Americii oferindui acesteia :
  gaze de shist – Rosia Montana – petroul Marea Neagra shi tot
  ce mai este in „batatura „…
  KLAUS da shi el comenzi pentru produse germane a ”
  lucrului bine facut „….
  ROManii ramin ca de obicei cu Ciu-Ciu …
  JD-USA

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: