Rusia arată fotografii făcute din satelit, înregistrări ATC, activitatea radarelor Ucraieniene și pune întrebări valide despre MH 17


Cei care s-au săturat de propaganda turbată de pe toate canalele unei mass media deținute de către niște nemernici, ar face bine să afle câteva lucruri concrete, complet cu fotografii luate din satelit, înregistrările efectuate de către sistemele de control aerian civil (ATC) și alte chestii care sigur vor pune pe gânduri orice om al cărui creier nu e iremediabil afectat.

Unde mai punem la socoteală faptul că filmulețul prezentat pe post de dovadă de către guvernul marionetă al Ucrainei, a venit prea repede, dintr-o gafă enormă: originalul a fost încărcat pe youtube în 16 Iulie, ziua precedentă crimei comise de către cei care strigă „teroriști” ! După 820 de vizionări, originalul a fost retras, dar internetul are memorie, nu glumă.

Vizionați și înțelegeți: de data asta, adevărații criminali sunt cei care încearcă din răsputeri să își plaseze crima, în cârcă altora. Era să uit: știți de unde se întorcea Vladimir Putin în aceiaș zi? Din Brazilia. Ce făcuse acolo? Luase parte la o conferința a țărilor BRICS (Brazilia-Rusia-India-China-Africa de Sud), unde s-a stabilit înființarea unei bănci care să ofere o alternativă mult mai ieftină și fără condițiile umilitoare atașate de către oficinele numite FMI și Bancă Mondială, adevărate cloace ale unor coroiați puși pe rele. Sperăm că inițiativa țărilor BRICS va avea succes deplin. Faptul că ăștialalți au fost în stare să doboare cu sânge rece o aeronavă civilă, arată nu doar disprețul lor față de viața omenească, cât mai ales disperarea în care se află, văzând că unii s-au săturat de tertipurile lor și iau măsuri concrete.

De ce să ne lăsăm călăriți de niște netrebnici când am putea fi măcar vecini buni cu frații noștri ortodocși ?

Un click care merită dat:

Prezentare date zbor MH 17

Credit: comentatorul Yash

33 răspunsuri

 1. Mars!

  • Baiete, la propaganda mincinoasa turbata, s-a raspuns cu poze din satelitii rusesti, ca aia americani tac de jena.
   Tu n-ai jena?

 2. Astia is fratii tai ortodocsi? https://www.youtube.com/watch?v=lbzu1E_uks

  Esti un cretin si un bou!!!

 3. Da. Exact la asta mă gândeam de dimineață. Pe Ceaușescu l-au mazilit și pentru că inițiase un plan de alternativă la FMI, bazat pe resursele României și ale unor țări arabe, exact ceea ce fac acum rușii și chinezii cu BRICS-ul. Scenariul demonizării lui Putin, care nu e, să ne înțelegem bine, vreo domnișoară de pension, este parcă tras la indigo, păstrând proporțiile, desigur, cu ceea ce i s-a „întâmplat” lui Ceaușescu. Pe noi ne-au înglobat (a se citi ne-au făcut gloabe de povară), Ucraina e pe făraș… Rusia… își are și ea trădătorii și guțumanii ei. Unul e aici: http://www.nasul.tv/2014/07/23/un-stat-nefunctional-si-mafiot-cu-o-populatie-spalata-pe-creier-brand-ul-rusia-este-distrus-nimic-valoros-nu-mai-poate-fi-recuperat-radiografia-dura-a-unui-it-ist-rus-dezamagit-de-tara-sa/

 4. Amice esti in eroare! Filmarea respectiva este postata in data de 18 nu in data de 16. Documentul postat in data de 18 a fost creat in data de 16 dar, si mai spun o data DAR, orice aparat foto daca are data setata gresit asa ramane. Deci faci niste supozitii in baza unei premise false.

  • Chiar daca ar fi cum sustii matale, rapiditatea cu care au fost compilate/editate/difuzate acuzatiile, tot e suspecta in cel mai inalt grad. Si la 1 hr. dupa 11 Sept, chipul lui Bin Laden umplea ecranele televiziunilor. De data asta, nu mai cumpar – de fapt, nu am cumparat nici atunci.

  • Gogule taica, exista un clip video in care arata nu data pozei, ci caracteristicile fisierului postat pe Youtube de ucraineni. Printre ele, si data creerii lui. Si da, este 16 iulie. Daca vei cauta, vei gasi!

  • Jjjjmechere, umbli la sofisme: nu eroarea ca ar fi fost publicat pe 16 iulie, ci faptul ca a fost creat atunci e relevant, fraiere.
   Ba, tu esti ca aia de fac propaganda aia disperata ori esti chiar dintre ei, ca prea nu te duce capul?

 5. …sper sa le-o traga la un moment dat ASTIA din ‘ Ukarina’ idiotilor utili precum @Doru
  http://www.youtube.com/watch?v=u7Z0incwC2w

  iar noi sa ‘butonam’ la ‘teroriste’ rusoaice ca asta..very hot.
  http://www.youtube.com/watch?v=aKKoKmUtQXE
  :mrgreen:.

 6. Doua stiri certe…din zona:
  Iateniuk a demisionat, aruncand Ucraina in criza politica. Se pare ca baiatul era si el prin preajma Lugansk-ului, cand cu catastrofa.

  Si, tineti-va bine: saracii americani nu aveau la momentul ala in zona decat un satelit, si ala experimental. Si, as adauga eu, cam pofticios la vodca locala…

  Era odata o emisiune, se chema „Incursiune in penibil”…

 7. Un articol al reporterului de investigatii Robert Parry:

  What Did US Spy Satellites See in Ukraine???
  http://consortiumnews.com/2014/07/20/what-did-us-spy-satellites-see-in-ukraine/

 8. …Si trebuie sa adaug ca un reprezentant al unei organizatii internationale ( neutre) acuza armata ukraineana de genocid. Acuzatiile aduse au fost sustinute cu dovezi..

 9. Cateva zile in urma, vest-european media, a prezentat doar pentru cateva secunde un « film » cu un pro-rus victorios care a ridicat o maimutica dintre resturile fumegande.
  Toti au afirmat ca militantul isi arata mandru « trofeul » dupa doborarea avionului.
  In realitate, situatia s-a petrecut cu totul in alt mod:
  Acel om a ridicat jucaria de jos si a spus, adresandu-se ukrainienilor:
  -Uitati-va ce ati facut ; dupa care o aseaza la loc isi scoate sapca si isi face cruce.
  La sfarsitul filmului, el afirma ca totul este o inscenare, o provocare pusa la cale sa denigreze rusia.
  Urmariti scenele cu atentie, nu exista nici o indoala, suntem manipulati, dusi de nas, ni se impune sa credem ceea ce vor ei…
  Se aude traducerea in engleza.

  • E simplu sa iti dai seama cine a facut-o. Va incerca sa impiedice o ancheta oficiala si va cauta sa distruge probele. La fel ca si la 11 sept. Intotdeauna criminalii vor incerca sa-si stearga urmele si sa distruga probele.

   • Spre deosebire de cei care sunt acuzati pe nedrept. Acestia vor cauta sa ofere toate informatiile de care dispun (cutiile negre in cazul nostru) si acces nerestrictionat echipelor de investigatori.

 10. SCRISOARE DESCHISĂ POPORULUI ROMÂN

 11. Io le ofer gratuit o solutie care, la un calcul aproximativ, dar fara erori majore, poate determina cine a tras racheta respectiva:
  Datele de intrare:
  – viteza de croaziera a rachetei e cunoscuta, fiind una din datele tehnice publice
  – traiectoria parabolica, insa aproximabila fara erori majore cu o traiectorie liniara, datorita sistemelor de stabilizare a traiectoriei, care compenseaza prin directionarea jetului actiunea gravitatiei.
  – timpul intre momentul tragerii si atingerea tintei, determinabil de pe orice inregistrare satelit sau radar.
  Avem deci o problema de mecanica simpla, in care lungimea ipotenuzei unui triunghi dreptunghic este egala cu viteza X timpul, ambele cunoscute.
  Astfel, stiind si una din catete, adica lungimea in plan orizontal a traiectoriei, determinabila de asemeni de pe orice inregistrare satelit ori radar, se aplica puntea magarilor, adica Teorema lui Pitagora, si se afla altitudinea de la care s-a tras racheta.
  Ca la Harvard…

  • Sau ca la Institutul Politehnic Bucuresti, Iasi, Cluj… M-am gandit demult la asta, e inca o pista care trebuie explorata. Asteptam inca cu mult interes pozele facute de satelitii americani de spionaj.

 12. Salut Eufrosin.
  Uite aici un material despre „teroristul” care a fluturat maimuța de jucărie la locul accidentului, prezentat în presă drept vandal.
  http://badan.wordpress.com/2014/08/01/rebelul-care-a-fluturat-maimuta-la-locul-accidentului-cu-avionul-malaezian/

  • Multumesc – stiam ca media occidentala a cenzurat gestul Rusului care si-a scos chipiul si si-a facut semnul Sfintei Cruci la vederea abominatiei. L-au prezentat ca pe un adunator de trofee, chipurile rusii au plecat la cumparaturi cu cardurile de credit ale victimelor.

   • Uite la o postare pe forumul Svoboda (partid care a participat in revolutia din Kiev, si care face parte din coalitia de guvernare). Ultima propoziție e cea mai importantă:
    http://www.forum.vosvoboda.info/viewtopic.php?p=179762#179762

    Ca un nativ din est, pot spune că ucrainizarea Crimeei, Donbasului, Harkovului, Odesei, Mokolaevei, Hersonului, Krivoi Rog, Siceslavului, Zaporojiei, Cremenciukului, Dneprodzerjinskului, și a altor locuri de trai a rușilor poate fi efectuată doar cu ajutorul dictaturii militare totalitare, și a măsurilor represive. Atunci când adepților „bilingvismului” li se vor dezbate dinții cu paturile automatelor, ca și acestor oameni: http://slovoor.info/SO41/St41Nah.htm, când îi vor împușca pe ucrainofobi pe loc, fără judecată și urmărire penală.
    Estul e dominat de populație sovietică rusă cosmopolită de componență etnică necunoscută. În Harkov, Odesa, Mikolaev, și alte locuri, procesul de asimilare ucraino-rusesc durează de mai bine de 150 ani. Pentru noi, să determinăm cine-i rus și cine-i ucrainean, e ca și cum am găti o omletă, și apoi să încercăm să separăm gălbenușul. Aici s-a format deja un nou popor – de sorginte rusească, lipsit de identitate națională, copiii reprezentanților „poporului sovietic”. Biserica Ortodoxă Ucraineană de sub Patriarhatul Moskovei este cea mai mare confesiune în estul Ucrainei. Iar numărul adepților Partidului sovietuc al Regiunilor și a Partidului Comunist Ucrainean în aceste locuri este de zeci de ori mai mare decât cel al adepților „Svobodei” și a altor organizații naționaliste, luați împreună. Iar pentru a crea cu adevărat orașe ucrainene în Ucraina de est, doar legea lustrației este insuficientă, trebuie de anulat parlamentarismul, de interzis toate partidele politice, de naționalizat toate industriile, toată mass media, de interzis introducerea în Ucraina a oricărei literaturi din Federația Rusă, de interzis tipărirea a orice în limba rusă, măcar și a abecedarelor, de înlocuit complet toată componența slujitorilor la stat, managementul educației, militarii (în special în Est), de lichidat fizic toată inteligența rusească și pe toți ucrainofobii (repede, fără judecată și urmărire penală de împușcat. Registrul ucrainofobilor în sectorul său îl poate scrie orice membru al „Svobodei”), de executat pe toți membrii partidelor și organizațiilor antiucrainene, nu doar pe cele pro-ruse, dar și pe cele proromâne, proungurești, protatare.

    • Postez niste revelatii, care desi au fost publicate inca din 7.august sunt foarte interesante: Un articol a aparut in New Straits Times un jurnal respectabil din Malaesia care a facut propriile cercetari si care acuza guvernul de la Kiev, ca fiind principalul vinovat de doborarea avionului.. desi occidentul inca „refuza” sa-si schimbe opinia, dovezile sunt din ce in ce mai clare ca avionul a fost lovit de o racheta aer-aer, si prezinta urme de obuze de 30 mm, armament cu care sunt dotate avioanele de vanatoare.
     La aceeasi concluzie au ajuns si anchetatorii OCSE care au aratat ca s-a folosi armament greu, analizand urmele lasate pe carlinga.
     Insa ministril apararii Datuk Seri Hishammuddin Hussein din Malaesia, afirma ca „experienta sa” il determina sa afirme ca avionul a fost doborat de un missile BUK.
     http://www.temoignages.re/international/monde/vol-mh17-abattu-par-un-avion-de-chasse-ukrainien,79666.html

     • Am avut si eu o controversa cu un spalat pe creier. In poza unei parti de carlinga se vad clar 5 gauri echidistante si coliniare, de forma ovala. Cum intersectia intre doua suprafete cilindrice este in caz general ovala, gaurile alea seamana a rafala… In plus, intr-un plan posterior al carlingii, mai sunt trei gauri asemanatoare, adica echidistante si coliniare si, culmea, dispuse cam la acelasi unghi. Mai sa fie!

    • ce povesti mai povestiti si voi….dictatorii si teroristii rusi in toate republicile ex sovietice ocupa locurile de putere,nu respecta poporul in mijlocul in care traesc,nu le respecta tradizia,neamul,cultura limba…ii intereseaza doar puterea,banii si toate bunurile acesteia. Doar criminalii pot teroriza asa populazia bastinasa-femei,copii,batrini fara mila,…Si tot ei sunt acei care fac razboiul rece – spunind ca toate acestea le face partea opusa….Atunci ce cauta armamentul greu -tancuri,mitraliere,avioane de razboi rusesti,v-ati intrebat vreodata ce cauta?????????? pe teritoriul altei tari, sa impuste in populazia bastinasa nevinovata si plina de nevoi si saracie….Vreau putere, vreau teritorii creind republicile lor fariseice pe pamint strain:
     Asa un facut in scumpa mea MOLDOVA cu asa zisa lor republica transnistreana,asa fac acum in UCRAINA cit si in alte republici ex sovietice…..Asa ca treziti-va si deschide-ti ochii si nu-i mai aparati atita.
     RUSINE sa le fie….si mai spun ca sunt crestini ortodoxi,ponegresc credinza ORTODOXA. Nu sint altceva decit niste CALAI SI DICTATORI
     SI TERORISTI ADEVARATI…….
     CARATI-VA IN RUSIA -TARA DE GHIATA CU TOT CU ARMATA VOASTRA SI LASATI IN PACE POPOARELE CU CARE PINA NU DEMULT ERAM FRATI…..daca nu va place limba si toate celelalte…..

     • Elena, dragoste-ptiu, ma bagi in pacat, ca stiu ce muieri frumoase sunt in partea de est a Romaniei- nu trebuie sa amestecam suferintele si resentimentele pe care fratii basarabeni le-au trait si le traiesc inca, cu aspectele obiective. Nu vom intelege niciodata, pentru ca nu le-am trait, dar fratii basarabeni nu au fost uitati niciodata…ca nu am putut sa facem mare lucru pentru ei…asta e alta poveste, si incepe sa tina nu numai de noi ci si de voi!
      Ceea ce s-a intamplat in Basarabia dupa 1940 nu se datoreaza poporului rus, ci dictaturii evreo-khazare conduse de Stalin. Pun pariu ca exista destui ortodocsi rusi cu care traiti in buna pace si va ajutati crestineste. Nu etnia rusa e problema…Imperialismul ESTE o problema, indiferent de unde vine el, de la vest sau de la est!

      Bottom line, cum zic bolsevicii de moda noua: Nu ne trebuie minciuna si imperialism, ori de unde ar veni ele, Nord, Sud, Est sau Vest!

      Noi suntem Dacii crestinati de Sf Andrei, inainte ca romanii lui Traian sa vrea sa jefuiasca aurul de la Rosia Montana!

     • Armele sunt in proportie de 90% luate de la armata ucraineană. Și da, poate e surpriză pentru tine, dar armata ucraineană folosește arme rusești.
      Cît despre:
      >> dictatorii si teroristii rusi in toate republicile ex sovietice ocupa locurile de putere,nu respecta poporul in mijlocul in care traesc,nu le respecta tradizia,neamul,cultura limba…

      În republica Moldova cam toți cei care ocupă funcții cheie sunt așa ziși moldoveni, sau români. Dacă ai altă informație, te rog să o prezinți.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: