UE împotriva Europei


A participa la vot este dovada de susţinere activă a instituţiei respective. După ce semnezi lista eşti în sistem activ, iar ceea ce faci la vot, fie anulezi votul fie votezi, este opţiune personală fără nici o legătură cu esenţa existentei sistemului întrucât aflându-te în interiorul sistemului prin prezentă, îl validezi cu propria existenţă şi semnătura.

Să lămurim lucrurile :

UE NU ESTE EUROPA aşa cum ne înşeală propaganda televizionistica antiromânească.

EUROPA este o comunitate foarte veche de neamuri ce trăiesc de mii de ani în ţările lor, configurate ca state care acoperă teritorii ce se suprapun în mare pe suprafaţa ţărilor lor precum şi nişte teritorii ocupate de nomazi veniţi recent în ultimii 1,100 de ani ce şi-au făcut loc cu forţă între neamurile băştinaşe ocupând parte din teritoriile acestora.

UNIUNEA EUROPEANĂ (UE) este un stat fără teritoriu şi fără instrumente practice, care îşi obţine instrumentele prin contracte cu statele care au teritoriu şi instrumente concrete. Planul este ca gradual să îşi însuşească toate prerogativele statelor naţionale concomitent cu disoluţia în nerelevant a acestora. Pentru acest scop trebuie că statele naţionale să fie slăbite prin infiltrare dar mai ales prin fărâmiţare, deziderate contrar intereselor neamurilor pe care statele trebuie să le servească. HAIT, AM CĂLCAT PE BUBĂ !!!

UE este o ficţiune concepută de nişte oameni misterioşi care se ascund cu străşnicie, ceea ce face ca scopurile lor să fie cel puţin suspecte. Numai cei slăbuţi la minte pot considera că cei care apar în funcţii în public iau vreodată vreo decizie după cum nici unul niciodată nu a emis vreun enunţ inteligent şi original. Cum ar putea dar să conduca milioane de oameni ? Imposibil. Ăia nu pot conduce un chiosc pentru o săptămână d’apai un giga-stat.

 

eu-tower-of-babel-printed-pre-1992-001

Înfiinţarea UE nu are susţinerea nimănui în afară de cea a complicilor din statele care au ratificat contracte de subordonare faţă de UE în toate cazurile fără consimţământul proprietarului, poporul respectiv. Totuşi UE îşi obţine instrumentele operaţionale concrete de la întreaga populaţie a statelor membre care, cum am spus, nu au decis nimic : nici ca UE să existe, nici ca statul propriu să facă contracte de subordonare faţă de UE, nici ca statul propriu să constrângă populaţia colecteze si să direcţioneze resursele ţării către decidenţii UE.

Este o genială escrocherie care constă din aplicarea principiului „rău cu rău dar mai rău far’de rău”. Cum asta ? Etapa unu : în mod conspirat prin metode clandestine şi ilegale se instituie guverne care acţionează împotriva propriilor popoare; Simultan, prin procedee clasice de intoxicare mediatică şi formare de convingeri cu ocolirea conştientului destinatarului ţintă, se obişnuiesc popoarele cu ideea că a apărut un „nene providential” mai bun şi mai puternic decât propriile guverne. Etapa doi : entitatea nouă mai bună şi mai puternică se oferă să preia conducerea în locul guvernelor nocive iar poporul acceptă reticent tacit cu speranţa că răul va fi mai mic. Iacă cum suntem dirijaţi „din lac în puţ”. Ni se dă nişte EURO pentru investiţii dar numai în ceea ce vor ei şi care sunt intotdeuna direcţii inutile noua în timp ce ni se iau cu mult mai mult prin diverse procedee de sărăcire subordonate clandestin acelorlasi decidenţi.

socialist EU

Pentru completa implementare a sistemului continental de exploatare este de esenţa ca acela două instrumente care menţin sistemul de distribuţie inechitabilă a resurselor şi a rezultatului muncii să fie în întregime în controlul decidenţilor UE, decidenţi care bineînţeles că nu sunt parlamentarii UE întrucât şi acolo, ca şi în fiecare democraţie, CEI ALEŞI NU DECID NIMIC ŞI CEI CE DECID NU SUNT ALEŞI, votanţii alegand doar actorii care execută rolurile pe scena deschisă, dar nu aleg nici scenaristul d’apai directorul teatrului la care sunt invitaţi chipurile pe gratis.

Cele două sub-sisteme, instrumente ale sistemului de exploatare sunt cel de justiţie pentru realizarea inechităţii şi cel financiar pentru realizarea explotării. Preluarea controlului în justiţie s-a făcut prin subordonarea justitiei locale faţă de CEDO şi CEJ ca urmare a pervertirii prin mijloace clandestine a sistemelor de justiţie în fiecare stat. Subordinarea sistemelor financiare s-a facut fata de Banca Centrală Europeană, intitutie privată îdin punct de vedere al controlului dar publică în formă, prin preluarea controlului asupra băncilor naţionale şi prin cumpărare sau distrugere a băncilor comerciale, proces încununat cu interzicerea monezilor locale şi substituirea lor cu EURO.

Mergând la votul UE confirmăm că suntem de acord cu existenţa şi funcţionarea sistemului de exploatare continental si in sectia de votare ne exprimăm acordul său dezacordul cu nişte detalii.

Mergând la votul naţional confirmăm că suntem de acord cu existenţa şi funcţionarea sistemului de exploatare naţional si in sectia de votare ne exprimăm acordul său dezacordul cu nişte detalii.

Faptul că poporul în mare nu realizează adevărul privind faptul că sistemul este unul nu de eliberare ci de crunta exploatare nu este vina poporului ci efectul tehnologiilor dezvoltate de ascundere a adevărului.

Dar poporul intuieşte bine şi se dumireşte gradual, unii mai rapid, alţii mai lent.

Noi am supravieţuit intact tuturor urgiilor istorice CA NEAM până la introducerea democraţiei acum 150 de ani. De atunci suntem degradaţi continuu. CEI CURIOŞI SĂ SE GÂNDEASCĂ CARE AR FI MOTIVUL PENTRU CARE ROMÂNII OPUN INTUITIV REZISTENŢĂ DEMOCRAŢIEI DEŞI AZI INCA NU ŞTIU CU CE SĂ O ÎNLOCUIASCĂ. Monarhia a fost tot o versiune de democraţie, un hibrid la fel de distructiv. Chiar nu îşi aduc aminte oamenii ca noi nu am avut niciodată conţi, baroni, prinţi, regi, dar NOI AM AVUT DOMNITORI, ADICĂ DOMNI CARE DOMNEAU ? Pe noi ne-au condus prin istorie Domnitori deosebiţi care au găsit forţa în neamul nostru să ne opune tuturor cotropitorilor. Care e diferenţa între regi şi domnitori ? E de studiat modalitatea de selecţie şi investire în funcţie – oare de ce nu este descrisă în cărţile de istorie să o cunoaştem că poate ne vine cheful să punem un Ştefan Cel Mare în locul lui Băsescu ?

 

Sfantul Stefan cel Mare

ISRAEL-ROMANIA-DIPLOMACY

Autor: Adrian Romanul

Reclame

32 răspunsuri

 1. Deci, extrema dreapta in Europa, mai este numita si dreapta nationalista.
  Gruparea aceasta politica a incercat sa fie majoritara la alegeri pentru a elimina, prin forta votului, legile impuse de marionetele oportuniste, inscaunate de oculta internationalista anti-crestina.
  Este limpede faptul ca in Romania nu mai exista o formatiune politica dispusa si capabila sa sustina interesele nationale de independenta economica, justitie sociala, promovare a valorilor culturale si morale.
  Pentru ca faramitarea tarii prin regionalizare (lege veche din timpul revolutiei franceze, numita a descompunerii teritoriale) sa nu aiba loc, legalizarea eutanasierii sa nu fie acceptata, resursele minerale sa nu fie instrainate, tinerii sa nu se mai inroleze ca mercenari ai criminalilor fara frontiere, romanii sa nu mai reprezinte o rezerva de organe pentru Bancile internationale de material biologic, trebuia intarit grupul politic nationalist de la Bruxelles.
  A fi crestin nu inseamna a fi resemnat si a fi roman, nu inseamna a fi las.
  Am mers la vot si am pus stampila in fapt, pe numele lui Sebastian Bodu, despre care stiam in mod cert ca a votat impotriva legii Lunacek si ca a avut curajul sa il infrunte public pe reprezentantul comunitatii maghiare, adepta a reformelor degeneratilor europeni.
  Am votat cu PNTCDul, pentru ca am crezut ca a fi crestin, nationalist si democrat este necesar in acest moment. Domnul Bodu a ales sa se ataseze acestui partid in speranta ca romanii vor intelege miza enorma pentru care se fac jocurile acum, in Europa.
  Dupa cum am vazut, nu s-a vrut ca romanii sa inteleaga cum stau lucrurile si se va persevera in aceeasi directie.

  • Ma bucur ca mai exista barbati care sa stea in picioare, dar decat un vot dat cuiva fara nici o speranta, mai buna neparticiparea la sarada lor. Daca pana si matrozul fost bisnitar de blugi ne indemna sa iesim, chiar daca ne anulam votul, inseamna ca disperarea dupa legitimitate e completa. Mai bine sa ii disperam, decat sa ii legitimizam.

 2. Bun articol. Se mai poate slefui un pic si completa cu cine conduce UE (cei care si-au taiat mintea in Vechiul Testament) si slugile cui sant acesti „conducatori” sau pe cine vor sa puna „imparat”.
  Vestea buna e ca aprox 70% din alegatorii romani nu au mai votat deci nu au mai legitimat jocul lor „democratic”. Asta e un semnal de alarma pentru „conducatori” ca trebuie sa inventeze altceva.
  Doamne ajuta!

 3. Bine, dar dilema asta e veche, nu?

  Am mai spus-o de NENUMÄRATE ori pe pagina asta: valoarea unei afirmatii nu stä/cade cu puterea ei de seductie, ci în urma confruntärii ei cu faptele.

  Pâna una-alta, în mod evident, EURO-istericalele nu vizeaza ne-participarea EURO-sheptelului la vot, ci rezultatul votului. Absolut NIMENI din sistem nu deplânge slaba participare, ci posibilitatea coagulärii unui pol anti-EU (de proportii nemaiîntâlnite) în PE.

  În mod evident UE repetä (în mod vädit intentionat) parcursul crizei (constitutionale-militare) americane dela 1860, în sensul cä încearcä sä înlocuiascä federatia de state existentä cu un stat federal, prin subminarea constitutiilor statelor membre (prin succesiuni de mini-lovituri de stat, ca în Germania ultimilor ani, sau prin presiune, mitä si shantaj, cu concursul direct al „Comisiei dela Venetia”).

  Si statele Confederatiei Americane au argumentat la timpul lor (PERFECT-valabil) ca guvernul federal al SUA e o abstractiune juridicä, incapabilä ca atare sa detinä pämânt, armatä si sä împunä monede-unice. Dar decizia s-a luat pe câmpul de luptä si NU la tratative si desbateri academice pe teme de drept constitutional, nu?

  În ceea ce priveste obsesiile maniacal-domnitoristice (si anti-dinastice) din ultima interventie, aici e evident ca autorul apartine unui alt spatiu cultural-istoric-national, dat fiind România Mare NU e creatia NICIUNUI „domnitor” si cä epoca de glorie a Tzarilor Române a coincis cu DEPENDENTZA lor limitatä de puteri regionale BENIGNE (precum Polonia si Ungaria), ai cäror regi au asigurat în schimbul dependentei suveranitatea DEPLINÄ si a încetat odata cu vasalitatea fata de puteri MALGNE (pseudo-, ne- ori anti-crestine), precum Turcia si Rusia (care nici nu cred cä aveau prea bine definit conceptul de suveranitate a vasalilor), nu-i asa cä asa e?

  • Soliloquio:

   Aha, deci nimic nou sub soare, de-abia acum am remarcat cä autorul articolului de fond e stimatul meu contra-opinent-virulent (cu vederi centralist-ceau-shist-bituminos-„nationale”) Adrian „Nationalistul”-Minune …

   Cu consideratiunile asupra naturii EU nu pot decât sa fiu în acord (de fond si si de formä), restul purtând amprenta INCONFUNDABILULUI propagator al SNAD (al Sindromului Neajutorarii Dobândite) – de unde si finalul resentimentar + sugestia refugiului / autoizolärii în asteptarea „izbavitorului” din poza retushata, care urmeaza totusi, nu-i asa, sä ne pice totusi si nouä, odatä si odatä, cam ca mana, din Ceruri.

   Un fel de „mesia”-2, spacial-etition, proiectat exclusv pentru uzul poporul „daco-boreal”, ancesrtal & „primordial”, nu-i asa?

   • Ma imaginezi in feluri si chipuri fascinant de contradictorii. Cat de realiste? Nimeni nu stie, cert nici dumneata.

    Stim ca imaginatia este doar un instrument pe care omul il poate folosi fie sa se lipeasca strans de realitate sau invers. In cazuri nu putine, chiar se foloseste atata putere pentru a se departa de realitate de nu mai ramane cata sa se intoarca.

    Diferenta intre cele doua consta exclusiv in natura elementelor cu care opereaza intrumentul imaginatiei, sti prea bine. E suficient un singur detaliu sa fie neconform realitatii si insul a iesit din realitate cu atat mai mult cu cata putere a implicat in proces.

    Cam atat.

    P.S. Toate ca toate dar SNAD e o gaselnita terna, s a r a c a c i o a s a. Hai mai energic, nu te complace cu metafore triste si prafuite, poti mai bine, crede-ma. „Good Luck!”

    • Bine, dar si eu ma pot însela câteodata, nu? Iar judecatile mele te vizeaza EXCLUSIV în calitate de autor de texte (nu si de tata de familie, de jucator de tzurca, ori de colector de fiare-vechi – dacä vei fi fiind vreunul).

     Apoi, în ceea ce ma priveste, nu gasesc SNAD-ul nici tern si nici „inventie” (ci mai degrabä pernicios). Acuma, pe bune: ce mesaj, ce virtute, ce atitudine, chemarea la ce sunt continute de apelul la … asteptarea lu’ Stefan cel Mare (nr.2)?

 4. De acord cu ce expui aici, Eufrosin. Știam simbolistica UE/ SUE, entitatea care încearcă a fărâmița rădăcinile iudeo-creștine ale Europei. De altfel, Sorin Dumitrescu îl numește „ultimul basileu”, pe Ștefan cel Mare, tocmai pentru că a încercat reunirea creștinilor în spiritul Bisericii Una. Mărturie stau mănăstirile bucovinene, unde bizantinul se îmbină armonios cu elemente gotice. Păcat că lucrarea sa, continuată de către Petru Rareș, s’ a oprit, odată cu Probota. Păcat, de asemenea, că perfidul și nerecunoscătorul Occident l-a trădat pe Ștefan, atunci când, ajuns cu sacii ’n căruță, a observat că acesta poate, la fel cum ar fi putut și Mihai Viteazul, și alții ca ei, reface vechiul și puternicul regat al Daciei. Păcat, din nou, că Occidentul cel plin de lumini nu vrea, sau nu mai poate, a vedea Lumina. Șansa unei Europe adevărate, cea de care vorbești și tu, e de găsit, printre altele, și în acceptarea și realizarea gândurilor expuse în cărticica unui Paul Ricoeur, „Despre traducere”. Nu știu de el știa de Ștefan și de români, dar ceea ce spune el acolo, noi am făcut și facem dintotdeauna. Problema e că nici pe el nu ’l ascultară păpușarii, pare-se. Ei ascultă d’ alde Freud, Huxley & comp, de produsele acelui infam Tavistock Institute. Noi tot traducem, de milenii, punte fragilă între Occident și Orient, și, drept răsplată, se încearcă, prin murdare mijloace, a ni se da la cap. Noi nu am fost niciodată antioccidentali, dar nu putem concepe cum Occidentul își autoamputează unul dintre brațele care îl definește, revendicându-se, iată, de ceva timp, doar de la rădăcinile greco-latine (vezi imensa pictură murală de pe bolta celui de-al doilea sediu al P.E., de la Bruxelles, dar și statuia din fața Consiliului european, înfățișând răpirea consimțită a Europei de către taurul/ Zeus), încercând a asimila, globalistic, vlăstare orientale ori de aiurea, într-un sincretism ce va naște, cu siguranță, monștri.
  În altă ordine de idei, am pus link-ul tău pe un fir de comentarii la http://www.nasul.tv/2014/05/31/crin-s-a-ofilit-atunci-cind-a-atacat-sua-si-pe-merkel/#comment și un chinez amuzat m’ a confundat, probabil, cu vreun releu de transmisie. Acuma, răspunzându ’i, oarecum, pot spune că ar trebui să fie bucuros, deoarece, ca reprezentant declarat al celor săraci cu duhul, aceia printre care și io aspir a mă număra, în mod sigur va moșteni Împărăția. Altfel, intervenția omului m’ a dus cu gândul la istericalele linței lui ceaușescu, atunci când cerea, cu vehemență: „Să se facă dovada, dovada!” / „Argumentu’! Unde ’i argumentu’?”
  Acuma, lăsând gluma la o parte, ținând cont și de ce am scris mai sus, nu e ușor a pricepe modul în care ortodoxia, și, implicit, ortodocșii, nu argumentează pe placul celor pierduți prin cristalinul rațional. Patristica apelează la Rațiunea ultimă, cu mintea coborâtă în inimă, expunând vederii, după puterile și harul fiecăruia, și nu construind edificii gen aquinienele „summa theologica”, simfonii mărețe care se autosusțin prin puterea minții umane, minunându-se și minunând auditoriul prin construcția logică, frumusețea lor imanentă care, căutând, totuși, transcendentul, îl pierde chiar în clipa sublimă a triumfului asupra asistenței. Sunt și excepții, desigur, ca peste tot, de altfel.
  Problema e că ruptura, iremediabilă, dar ameliorabilă, în consecințele ei ultime, a văduvit și ortodoxia de o bună parte a identității sale inițiale, aroganța clerului actual, autoproclamatul păstrător al dreptei credințe, contribuind la pierderea, treptată, a tradiției, dovadă stând ororile bisericilor cu termopane, de exemplu, călcatul în picioare pentru apa sfințită la Pet-uri sau, mai grav, blasfemia ziguratului purtător de simbolistică falică de la Aiudul mult încercaților mucenici anticomuniști, atât de departe de simplitatea plină de har a unei bisericuțe orotdoxe de lemn. Oamenii de rând, majoritatea, nu mai au solida cultură creștină pliată, organic, pe sănătoasele pietre ale societății arhaice tradiționale românești, de vină fiind erodarea până la distrugere, programatică, a fibrei autentice a țăranului român (vezi și recentele atacuri ale cu(cur)rcubeicilor asupra simbolului acestui popor, Muzeul Țăranului Român, munca de-o viață a regretatului Horia Bernea).
  Cât despre alternativa clamată de același doritor de argumente, salvarea e individuală, până la urmă, bunul simț al românului autentic va ști să discearnă poteca mântuirii printre căile aurite ale pierzaniei.
  Părintele Stăniloae ne vedea așa: „La noi este o luminozitate în poporul nostru, e o cuviinţă, e o delicateţe, o blândeţe, o bunătate, o generozitate, o căldură, o curăţie, sunt nişte virtuţi… Noi vorbim foarte mult de lumină, noi zicem şi lumii lumină; lume de la lumină… noi avem nişte adâncimi foarte clare, nişte adâncimi luminoase, lumina e adâncimea noastră… basmele, iarăşi; e-atâta bunătate, atâta lumină în ele… avem colindele, doinele sau dorul – cuvinte fără echivalenţă la alte popoare.” (Dumitru Stăniloae, Noi unim luciditatea latină cu sentimentul de taină răsăritean, în „Veghea”, Brașov, nr. 1, mai – iunie, 2008). Iaca, dragă chinezule amuzat, de ce sunt de acord cu ce scrie Eufrosin aici!
  Doamne ajută România și pe români!

  • Ah, dar noi suntem pur-si-simplu crestini si nu dintre cei amestecati de-a valma cu vrajmasii nostri.

 5. Elegant comentariul lui Muad’dib. Ma face sa ma remusc pentru natura impetuoasa cu care abordez chestiunile politice…
  Citesc cat pot din parintele Staniloae, dar nu citesc cu metoda si din acest motiv mi-a scapat afirmatia referitoare la lumina spirituala a poporului nostru, asupra careia voi medita.
  E o bezna in judetul meu de bastina, de te trec fiorii !

  • Aprinde lumina, dară! Remarcând licența poetică, află că și pe mine mă duce valul, din când în când. Și da, mi-am pus și eu întrebarea dacă mai suntem așa cum ne vedea părintele Stăniloae. Cele șapte decenii de ciumă roșie au erodat, adânc… Dar, atâta timp cât există o mână de Români, cuvintele sale se verifică.

   • M-ati pus pe ganduri…Este foarte posibil ca samanta romanilor s-a alterat, altfel nu intelag ce s-a intamplat cu memoria, bunul simt si frica de Dumnezeu a acestora.
    Pertinenta observatia privitoare la taur. Cat despre opera murala la care faceti referire, se poate si mai rau. Sala Paul VI de la Vatican, este o culme a inspiratiei satanice.
    UE nu are cum sa serveasca Europa, atata timp cat este o structura conceputa de americani. Robert Schuman a fost agent platit de acestia si la ora actuala se stie cat de gros a fost ciorapul in care si-a strans economiile nedeclarate. Scopul crearii UE a fost dezeuropenizarea Europei crestine.
    Am urmarit cu atentie pe Euronews dialogul lui Cameron cu Obama, transmis ieri.
    Cameron s-a aratat dispus sa tina cont de ingrijorarile electoratului si sa procedeze la un referendum privind apartenanta la comunitate. Tot timpul i s-a adresat Presedintelui Statelor Unite cu apelativul Barak pentru a le baga europenilor bine in cap ideea ca Marea Britanie se afla in raporturi privilegiate cu tara unchiului Sam(uel).
    In fapt Obama, prin Cameron, le-a atras atentia noilor inscaunati ca daca se vor incapatana sa isi afirme independenta economica si valorile nationale, nesemnand Tratatul Comercial ( TTIP) in conditiile impuse de el, se va da semnalul dezcompunerii conglomeratului si adio privilegii, adio promenade prin Bruxellesul ezoteric pe banii alegatorilor.
    Revenind la taur, pe cine mai poate mira faptul ca acesta troneaza simbolic la un pas de cladirea in care se afla birourile celor mai inalti demnitari europeni, numita Justus Lipse? Justus asta a fost un maniaco-depresiv ce considera ca” idealul cetatenesc se traduce prin ratioanalizarea Statului si a organelor sale executive, un guvern autoritar si o importanta militarizare a societatii”.

    • Am fost grav afectati genetic cand cei mai buni au fost asasinati sau au fost impiedicati sa faca ccopii intre 1938-1964.

     De 3 generatii insa poporul si-a recconstruit o minoritate cu competente mari de constientizare si operare cu fenomene ipricind prezentul, trecutul precum si capacitatea de previziune. Unde sunt acestia? Peste tot dar nu se stiu unii pe altii si monopolul asupra adevarului detinut de inamicul secular al neamului nostru face ca ei sa nu se poata sti unii pe altii.

     Traim etapa dumiririi, dupa socul ambuscadei de la 1989. Abia in viitorul apropiat urmeaza organizarea si contraatacul adaptat tipului de agresiune la care suntem supusi. Negresit ca de fiecare data in trecut.

     Sa nu pacalim sa evaluam efortul membrilor neamului nostru de a se adapta si functiona in sistemul prezent impus de inamic prin violenta si care ne este complet strain in valori si interdependente ca fiind o alterare genetica de fond. NU este de fond si se vede de fiecare data cand romanul are sanasa sa se exprime liber, spre deznadejdea inamicului.

     Fara nici o legatura dar spre lamurirea lui clement, Cameron si Obama sunt din aceeeasi etnie aflati sub tirania necrutatoare a stapanilor lor. In consecinta tot ceea ce fac este punerea in scena a unei piese menite saa produca efectul observat la tine: intrebari fara raspuns,nedumerire si cautari pentru aflaera adevarului acolo unde nu se poate gasi.

     • „Am fost grav afectati genetic cand cei mai buni au fost asasinati sau au fost impiedicati sa faca ccopii intre 1938-1964.

      De 3 generatii insa poporul si-a recconstruit o minoritate cu competente mari de constientizare si operare cu fenomene …”

      e o referirea la intervalul dintre episodul Transnistria si întoarcerea „acasä”, la vaträ si vizeazä (exclusiv) minoritatea „rroma”, nu?

      • Hait, te-ai prins! Nu contenesti sa ma uimesti cat esti de perceptiv. Ramai asa ca stai bine.

      • „Ceausescu sa trăiască,
       Că-i capu’ la tzara noastră!”

       Ce v-ati fi făcut, mânca-v-as, fără indemnizatiile mitraliatului?

 6. va spun de citiva ani ca asistam la repetarea experimentului american de formare a unui moloh insa romanul nu vrea sa vada acest fapt simplu devenit intre timp izbitor. se observa clar intentia de desfintare a statelor si natiunilor prin reducerea numerica drastica a europenilor care sint inlocuiti prin emigratia agresiva de pe alte continente. in 25 de ani europenii vor lupta pt supravietuire pt ca vor fi vinati asa cum s-a intimplat si in experimentul american unde indienii au fost haituiti si redusi numeric. tactica colonistilor era sa omoare in primul rind femeile. asa se face ca-n 1912 mai traiau in tara minune doar aproximativ 115000 de indieni. astazi cu alte posibilitati femeia este „emancipata” iar rezultatul consta in distrugerea si disparitia populatiei europene. legenda europei aleasa ca simbol arata intentia lor care dupa cum am spus este vizibila: zeus a pacalit-o pe europa, a rapit-o si a violat-o. exact asta se intimpla! steagul u.e este tot un simbol de-al lor: 12 stele aurii pe fond albastru este semnul marilor maestri.

  Harvard professor argues for ‘abolishing’ white race
  http://www.washingtontimes.com/news/2002/sep/4/20020904-084657-6385r/

  No Country for White Children
  https://www.youtube.com/watch?v=l-zttPCDqYU&list=RDl-zttPCDqYU

  Jews admit to destroying white race
  https://www.youtube.com/watch?v=rA7Ymki71fM

  Black Panthers, Obama & White Civil Rights!
  https://www.youtube.com/watch?v=3HAf-OvB77o

  Will the White Race Survive?
  https://www.youtube.com/watch?v=RoKl47nK04M

  Global White Population to Plummet to a Single Digit
  http://www.youtube.com/watch?v=t6pzPp1Q2ew

  Brüssel: Die Hauptstadt Europas in 10-20 Jahren islamisch – The Islamization of Brussels
  http://www.youtube.com/watch?v=wAjjSIl2gSU

  Extinction of European Population
  http://www.youtube.com/watch?v=WzbnARyPMMk

  The Western Civilization Will Go Extinct
  http://www.youtube.com/watch?v=6LA5xhXk_4U

  Infidels of Britain – Anti-White racist murders ignored by police and media

  Welcome To Belgistan – The New Muslim Capital Of Europe
  http://www.youtube.com/watch?v=ZDKk15KcqNk

  Gescheiterte Integration in Deutschland oder Islamisierung des Alltags
  http://www.youtube.com/watch?v=kgR05ORH6IU

  Ausländer nach 50 jahren in Deutschland nicht Integriert / Reportage
  http://www.youtube.com/watch?v=5qiHj46PogM

  Islamisierung Deutschland: Gutmenschen & AGGRESSIVE Türken helfen faulen Muslima Straftätern
  http://www.youtube.com/watch?v=ctpUWfX_O-8

  Kriminelle Familienclans terrorisieren Berlin
  http://www.youtube.com/watch?v=7OjZ1va7Mro

  Araber-Clan in Berlin
  http://www.youtube.com/watch?v=MN_zBawcjLE

  FAKT – Türken und Araber – Hat Sarrazin doch Recht
  http://www.youtube.com/watch?v=5OBCyvA-MeQ

  bevorstehender Bürgerkrieg in Deutschland
  http://www.youtube.com/watch?v=9otXGNUFaO8

  We Want Our Lands Back! Wir Wollen Unsere Länder Zurück!

  http://www.youtube.com/watch?v=ltQ4aVE_P2U

  Multikulti, Integration und Masseneinwanderung
  http://www.youtube.com/watch?v=Gdp33nHlB-g

  Christenverfolgung in Duisburg
  http://www.youtube.com/watch?v=ts3faLDhyMs

  MUSLIMS IN (BERLIN) GERMANY : School Rioting & Welfare
  http://www.youtube.com/watch?v=csOvTKkMBtM

  Die Integrationslüge – Multikulti ist gescheitert Realität im Klassenzimmer Teil 1 von 3
  http://www.youtube.com/watch?v=d0ZcbhbKuYE

  Alt-Kanzler Helmut Schmidt zu Thilo Sarrazin
  http://www.youtube.com/watch?v=zHGdNO55U4A

  The struggle of Pakistan’s Christians
  http://www.youtube.com/watch?v=sSvZYxlFzhQ&list=PL027A2E26F57422A1

  Obama Admits He Is A Muslim
  http://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY

  ‘Islamization’ of Paris a Warning to the West
  http://www.youtube.com/watch?v=pDQrvObop3E

  The Problem of Islam in Sweden
  http://www.youtube.com/watch?v=5a1PM6YB8wg

  Sklaven des Islam– Der Verschleierte Völkermord der Araber
  http://www.youtube.com/watch?v=2IKa5jy7Bgo&list=PL027A2E26F57422A1

  Muslims killed 500 Christians in Nigeria freedom religion Koran
  http://www.youtube.com/watch?v=XTYKvj4sD5w&list=PL027A2E26F57422A1&index=27

  Syrien: Appell der Christen – Verhindert die uns drohende Katastrophe 25,11,12
  http://www.youtube.com/watch?v=ymk6wGXbviw&list=PL027A2E26F57422A1

  Verfolgung der Kopten im Jahr 2011
  http://www.youtube.com/watch?v=MTbzpoqFh-k&list=PL027A2E26F57422A1

  A Global Genocide against Christians Underway?
  http://www.youtube.com/watch?v=QQ13k1uxUec&list=PL027A2E26F57422A1&index=31

  Alle fünf Minuten stirbt ein Christ!!
  http://www.youtube.com/watch?v=xgpjMbtOPH0&list=PL027A2E26F57422A1

  Zahlreiche Tote bei Doppelanschlag auf Kirchen in Kenia
  http://www.youtube.com/watch?v=b54cZUZFymk&list=PL027A2E26F57422A1

  Kill White Babies New Black Panther Party Bill O Reilly

  normal ca se folosesc de minoritari pt divide et impera deoarece pe calea asta devint toti mai usor de distrus. deci respectivii sa nu-si faca iluzii ca pt ei va fi altceva! sa-i vad pe aia care se dau „speciali” astazi dar si pe feministe ce vor face cind europa va deveni un continent islamic. cine cred ei ca-i vor apara?!
  in tot acest timp majoritatea romanilor continua sa repete prostiile cu vestul civilizat si alte timpenii specifice anilor 60-70 invatate de la europa libera. la un articol precedent un roman a venit sa te trimita in rusia si china deoarece nu i-a convenit ca te-ai luat de vestul lui iubit desi discursul tau era pro romania iar tarile mai sus amintite nici macar nu erau numite. intraba-i pe toti astia unde erau familiile lor in 1940 si ce faceau?
  d-aia i-au dat bani lui ceausescu sa ne dezvoltam ca sa iasa in fata exact astia pe care-i vezi genul asta de roman interesat de orice altceva dar nu de tara si natia lui!

  pt romanii deznationalizati pro straini:

  http://vho.org/VffG/2005/3/Bukowski245-248.html

  “Mi se pare de neînţeles că după ce a fost îngropat un monstru, Uniunea Sovietică, alt monstru similar este construit. Din ce cauză C.E. (Comunitatea Europeană) a devenit U.E. (Uniunea Europeană)?
  Poate că examinand istoria functionarii Uniunii Sovietice vom afla răspunsul.
  1. Uniunea Sovietică era condusă de 15 oameni care nu erau aleşi, care se investeau in funcţii reciproc şi care nu dădeau socoteală nimănui.
  Uniunea Europeană este condusă de 2000 de oameni în acelaşi fel. Se întalnesc în secret, nu răspund faţă de cineva şi nu-i putem destitui din funcţii.
  2. S-ar putea spune că Uniunea Europeană are un Parlament ales.
  Şi Uniunea Sovietică avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica ştampila (se vota) la fel ca pentru Parlamentul european, iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor, la fel ca si in Parlamentul european.
  3. În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense, cu mulţi servitori, bonusuri si privilegii, cu imunitate pe viaţă la orice persecuţie, care sunt mutaţi pur şi simplu de la o funcţie la alta, indiferent dacă au făcut treabă sau nu.
  Nu este asta, exact ce se făcea în fosta Uniune Sovietică?
  4. Uniunea Sovietică a fost creată prin coerciţie şi prin ocupare militară.Uniunea Europeană, admitem, a fost creată fără folosirea expresă a forţei militare, dar tot prin coerciţie şi prin abuzuri economice.
  5. Pentru a continua să existe, Uniunea Sovietică s-a extins continuu. În momentul când s-a oprit extinderea a început colapsul. Iar eu am convingerea că aşa se va întâmpla şi cu Uniunea Europeană.
  6. Scopul existenţei Uniunii Sovietice a fost crearea unei noi entităţi istorice: poporul sovietic, iar noi trebuia să ne (renegăm) uităm naţionalitatea, tradiţiile şi obiceiurile popoarelor noastre.
  La fel şi Uniunea Europeană nu doreşte să fiţi englezi sau francezi (nici români sau bulgari). Doreşte ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, să fiţi europeni. Să vă suprime toate sentimentele naţionale si să trăiţi ca o comunitate multinaţională.
  După 73 de ani, acelaşi sistem (multinaţional), în Uniunea Sovietică, a cauzat mai multe conflicte interetnice decât oriunde în lume.
  7. În Uniunea Sovietică unul din marile ţeluri a fost distrugerea statului – naţiune. Şi asta este exact ce face UE astăzi. Bruxelles-ul absoarbe state-naţiune pentru ca acestea să nu mai existe.
  8. Corupţia era generală în sistemul sovietic, de sus până jos.
  Şi tot aşa este şi în UE. Aceeaşi activitate coruptivă care îmbiba Uniunea Sovietică este şi în UE. Cei care i se opun sau o dezvăluie sunt reduşi la tăcere sau pedepsiţi. Nimic nu s-a schimbat.
  9. În Uniunea Sovietică aveam gulagul. Văd că, deasemenea, avem gulag şi în UE. Nu se numeşte „gulag” ci “political corect”. Când oricine încearcă să exprime ce gândeşte în legatură cu evenimentele (cu agenda de lucru a UE), iar viziunea sa este diferită de linia agreată (aprobată, oficială) va fi ostracizat. Acesta este începutul gulagului, începutul pierderii libertăţii .
  10. În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul.
  În UE fac exact acelaşi lucru.
  Pe scurt, este aceeaşi ideologie, modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic.
  11. Dar, din nou, la fel ca Uniunea Sovietică, UE isi contine şi propriul sfârşit. Din nefericire, când se va prăbuşi, şi se va prăbuşi, va lăsa în urmă un dezastru imens şi vom rămâne cu uriaşe probleme economice şi etnice.
  12. Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă şi la fel şi UE.
  Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 2000 de oficiali autodesemnaţi din Bruxelles. Se numeşte independenţă. Nu trebuie să accepţi ce au planificat pentru tine. Până la urmă, nimeni nu te-a întrebat dacă vrei să participi (să fii în UE)!
  Eu am trăit în “viitorul tău” (Uniunea Sovietică) şi nu a funcţionat! ”

  (scriitorul anticomunist Vladimir Bukovski , “Uniunea Europeană . . . o nouă URSS “)

 7. Nu pot fi de acord cu concluziile lui Adrian. Avem un sistem care ne duce intr-o directie gresita, ori, daca preferati asa, contrara vointei noastre si valorilor pe care le acceptam si promovam. Eu cred ca intrebarea fundamentala este: facem ceva ca sa ajustam aceasta directie ori il lasam sa mearga inainte, pentru ca – nu-i asa – tot nu conteaza ce vrem noi? Sigur, se va argumenta ca se pierd voturile degeaba, ca se legitimeaza un regim politic ce nu ar trebui legitimat, etc. Pai, hai sa vedem:
  Am mai expus aici niste consideratii privind votul si nu revin. Cert este ca „legitimitatea” aliantei politice ce ia deciziile guvernamentale este, astazi, de sub o cincime din populatia cu drept de vot a Romaniei. Strict formal, lucrurile sunt in regula, numai ca mai avem si o Constitutie care spune ca suveranitatea apartine poporului roman… Ori, peste doua treimi din poporul roman arata ca nu se simte reprezentat de actuala clasa politica. Ia sa vedem, sesizeaza cineva Curtea Constitutionala cu privire la neconstitutionalitatea Legii Electorale? Asta, pe de o parte.
  Pe de alta parte, baietii astia or fi afisand ei o siguranta privitoare la legitimitatea conferita de vot, dar sunt asa de „siguri” incat au inceput sa se intample lucruri ciudate. Ponta trateaza venirea la guvernare a secaturii Diaconescu…Chiar asa, cat de sigur pe tine sa fii, ca sa ai nevoie de sustinerea unui partid de doi bani?…Cea mai interesanta, insa, a fost aparitia, la Nasul TV, in seara zilei de 2 sau 3 iunie a unui colonel de securitate, mason ce s-a identificat ca atare, aratand si o legitimatie (!!!!!!), si a istoricului Cristian Troncota, mason de asemeni, si profesor la Academia de Informatii, adica unul din profesorii celor ce ar trebui sa ne apere informativ tara…Ma rog, aparitia ca aparitia, dar mesajul a semanat delicios-ridicol cu cel al lui Ilici despre Ceausesti „N-au fost comunisti, numai au intinat numele de comunist”. Ei bine, da! Ceea ce s-au chinuit baietii astia sa ne convinga, timp de mai mult de o ora, este ca masonii „adevarati” sunt nationalisti, si ca tot ceea ce s-a intamplat rau in Romania ultimului sfert de veac a fost opera unor „masoni facuti la inghesuiala”, si ca exista mai multe masonerii, si ca unele din ele „e” bune…
  …Ce ziceati, ca se simt legitimati de votul nostru?

  • Semnale de slabiciune si de disperarea astea, nimic altceva. Cum poate poporul Roman profita de pe urma lor?

  • De acord cu eufrosin.

   Am fost si eu martor la un discurs surpinzator al gen Chelaru accum 2 saptamani in care a zis, parafrazez „masoneria a inceoput cu princcipii bune dar a ajunsa sa actioneze antinational, dar nu toti masonii sunt de acord” .

   Constatam din cele spuse de Agentul Vasile si din sloganul electoral al PSD si ce a spus Chelaru ca e prea mult sa fie coincidenta. Este evident ca s-a dat ordin pe intreaga masonerie sa schimbe macazul de la internationalism la nationalism, sa dirijeze reactia poporului tot catre ei.

   Mai mult sa faca precum Hrusciov cu Stalin: sa ii asume tot raul ca urmasii sa fie exonerati de responsabilitatea trecutului.

   • Chelaru nu face decat sa-si exhibe frustrarile de a nu mai putea face ceea ce vrea decat cu aprobare de la maestri, asa cum majoritatea securistilor intrati in astfel de structuri au patit-o. Si asta, dupa ce o minte creata a crezut ca vor fi in stare sa domine aceste structuri, fara sa-si dea seama ca selectia se face pe criterii stricte de etnie…

 8. Iata ce ne spune Sun Tzu:

  E în natura apei să evite înălţimile şi să se năpustească spre ţinuturile joase. Când se rupe un baraj, apa se dezlănţuie cu o forţă irezistibilă. Or, forma unei armate seamănă cu apa. Profitaţi de lipsa de pregătire a inamicului, atacaţi-l în momentul în care se aşteaptă mai puţin, evitaţi-i forţa şi loviţi părţile lui slabe şi, întocmai ca şi apei, nimeni nu vă va putea rezista.

  Dacă eu sunt de cinci ori mai puternic decât inamicul, îi ţin în stare de alarmă trupele din faţă, îl surprind în spate, îl clatin la est şi-l lovesc la vest

  Când o pisică stă la intrarea unei găuri de şoareci, zece mii de şoareci nu îndrăznesc să iasă; când un tigru păzeşte vadul, zece mii de cerbi nu pot să-l traverseze.

  Atacaţi acolo unde adversarul nu se aşteaptă.

  Legea operaţiunilor militare încununate de succes este de a evita punctele tari ale inamicului şi de a lovi în punctele sale slabe.

 9. @Agentul Vasile
  Dta esti vreun strateg (analist) militar, sau esti doar fan Sun Tzu?
  Si daca esti strateg, niste exemple mai vernaculare nu ai gasit?
  Pe meleagurile noastre cu siguranta au existat minti razboinice cel putin la fel de demne de a fi mentionat ca Sun Tzu.
  Conflictele aparente, inarmate sau nu, sunt doar „praf in ochi”… in spatele lor exista dinamici de guvernare pe care mintea dumitale de „specialist de razboi” nu le poate cuprinde… inca

  „Cel ce se scalda in lumina Razboiului, va fi devorat cu siguranta de cel ce se odihneste in umbra Pacii.” si pun emfaza pe „umbra Pacii”, traducerea este aproximativa. Te invit sa deslusesti sensul acestei afirmatii, daca tot etalezi valente de acest gen.

  @ Adrian Grigoriu

  In privinta masoneriei: La show-ul de Magie, audienta era ochi si urechi la Magician si asistenta lui cea sexy. In mijlocul lor, neobservat, zambea hotul de buzunare.

  @eufrosin

  ultima secunda intregeste Minutul… ultimul Minut intregeste Ora… ultima Ora intregeste…?

  Sper ca-ti plac ghicitorile. Toate bune!

  • Anal-ist militar? Ii las pe aia cu LGBT sa-si desfasoare talentele…Deci hotia internationala asa se cheama acum, „tehnica de guvernare”! Din decalogul lui Chomsky, cumva?
   Mai raruti, baieti, ca deveniti prea vizibili!…Semn de prea mare siguranta, si de lipsa de spirit de observatie. Butoiul cu pulbere e plin, fitilul arde, iar voi suflati in el ca sa-l stingeti!

   • Nu Nentu’ Vasile… nu e de Chomsky, la randu-i un pacalici platit sa distraga atentia de la adevarata Realitate. E din „Oscurarium”, o culegere de informatii „specifice” dictata de unu’ Seleucus Nicador Primum Diadochus scribilor sai, spre a fi inaintata fiului sau ce avea sa devina D. Invictus, sau cum ii mai spuneau romanii Sol Invictus. Iar de vrei sa gasesti aceasta lucrare, nu te obosi sa o cauti pe Internet, ca mai toata informatia pe care o detii, mergi mai degraba la Consistorat pe via Francesca, ia-ti dispensa speciala, pe care o arati guarzilor la BAV.
    Mergi apoi la nivelul doi subsol, cauti departamentul Repositorio, intri si pe un raft acolo poti gasi si frunzari pergamentele respective. Vezi matale, calitatea mintii cautatorului e dictata de calitatea informatiei cu care este hranita. In cazul omului de azi, Mintea sufera de indigestie sau mai rau, inanitie.
    Vrei informatie pura? Gaseste un Scrib, serveste-i cu credinta atat cat e necesar… dupa care te vei „hrani”.

    Referitor la analogia matale despre „butoiul cu pulbere” in care sufla unii in fitil… fitilism pur. Cat despre referintele sexuale neinvitate, „anal-ist”, „LGBT” etc… ele contravin flagrant Codului Bunelor Maniere.
    Intrebare: Spune-mi daca poti afla, ce ai matale in comun cu Nicador. Raspunde corect si-ti voi deschide o anume poarta a mintii.

    @Eufrosin
    Un pont ajutator privind ghicitoarea:
    „De aur Ceasul ce sfarsi a Omului stupoare.
    Secunda ce il implini prin cai serpuitoare,
    Launtric, tainic oglindita, splendoare nestiuta
    Neasteptata, implinita, Lumina Nevazuta.” traducere fragmentara din Scribum Origen.

    • Dragul meu, ma aflu aproape de sfarsitul de perioada financiara dupa saptamani de intalniri „heavy” cu clientii. Pur si simplu venind acasa dupa ce i-am „wined and dined”, imi este imposibil sa gandesc adanc. Promit insa ca voi pieptana ghicitorile si macar am sa fac un efort sa le deslusesc. Inca ceva: nu sunt atat de destept precum par uneori. Ce am aflat, este numai prin mila Domnului. Sa ne auzim cu bine!

     • Eufrosine, frate intru Gand, rezonez cu tine in totalitate… tot ce exista este din Mila (Intentia) Domnului. Despre Timp, „take as much time as needed”, Timp este destul pentru toata Lumea (asta sau „altele”).
      Cat despre desteptaciune: Nu e nimeni mai destept decat trebuie.
      Sa fii iubit!

    • Uite cum scapati pasaricile!…Scrib, zici? Ahaaaa!

     • Da… Scrib! Hai sa-ti dau raspunsul ca nu vreau sa-ti cauzez mai multe dureri de cap decat permite decenta.
      Numele dtale, Vasile se trage din „Basileus” (Monarh, gr.), iar titlul nobiliar al lui Nicador era Seleucus Nicador Primum Diadochi Basileus.
      Iar daca vrei sa stii si adevarata origine a cuvantului Basileus, vezi cum te descurci, iar daca nu reusesti poate ma imbunezi cu ceva Informatie mai de-acatarii si te ajut eu. Hai, bafta!

      P.S.Imi cer scuzele de rigoare la toti cei implicati pentru a fi divagat de la subiectul original.

 10. Buna seara!

  Uita ca timpurile se schimba si, odata cu ele (se pare ca) si … eu, care, iata, sunt pe cale sa fac cerere de primire în Soros’s Fan Club – stie cineva cum se procedeaza?

  http://www.contra-magazin.com/2014/11/soros-experiment-eu-ist-gescheitert-russland-das-naechste-ziel/

  http://journal-neo.org/2014/11/27/soros-the-european-union-is-a-failed-experiment-in-international-governance/

  LIKE! (ca sa nu zic „Sieg-Heil!”)

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: