Votezi pentru Ue-parlamentari? Esti cel putin un prost.


                Ai pierdut vremea votand in loc de a te bucura de vremea minunata impreuna cu prietenii si cu familia ta ? Inseamna ca  tocmai ai dat girul sleahtei de trepadusi si tradatori care nu vor face altceva decat sa contribuie la distrugerea Romaniei, ascunsi sub cea mai la moda masca.  Noi insa am petrecut ziua in familie, in creierul muntilor Apuseni. A fost bine asa. Poate se cadea sa anulez votul, dar nici de asta nu am avut chef, cand lucruri mult mai bune se intamplau chiar in mijlocul nostru.

  Daca ai priceput Romane ce ai pierdut votand pentru lepadaturile care pretind ca ne reprezinta, tot e un mare bine. Vestea cea mare este ca oameni care au picat de fazani acum 2 ani, de data asta, nu au mai inghitit galusca.  Rahati de politicieni „Romani”, pentru voi exista doar un mesaj:

Daca ati reusit sa alienati intr-asa hal pana si pe cei care pana nu demult inca mai credeau in demo-caca-tia voastra, inseamna ca intr-adevar sunteti niste tampiti si ca zilele voastre sunt numarate. Acum e randul nostru, jegosilor:

 

Ue parlamentari

 

Slugile cui sunt jurnalistii romani ce nu au comentat faptul ca 535 de eurodeputati, din 766, au votat pe 16 Aprilie, in cea de a patra runda de negocieri TTIP, clauza impusa de Washington, prin care se va permite multinationalelor sa atace juridic Statele europene, a caror legislatie contravine intereselor investitorilor americani? (sursa: arret sur image -22.05).
In ziua in care s-a desfasurat cea de a cincea runda a negocierilor ( 19 Mai), la Bruxelles au fost arestate 249 de persoane ce protestau impotriva Tratatului. Sute de dube au blocat capitala Europei, cetateni pasnici s-au trezit cu catuse la maini, interogati, amenintati pentru ca se asezasera pe caldaram in fata Palatului de Justitie si pentru romanii din Pungesti.
Europarlamentarii romani, acreditatii de tot felul din rue Gabrielle, jurnalistii, enoriasii pricopsitelor parohii belgiene au tacut si tac ,dependenti de propriile neputinte si interese totalmente straine intereselor nationale.
Si ma mai intreb, dupa noaptea pierduta in fata televizorului, sluga cui este versificatorul academiei stefan gheorghiu, caruia tvr ii ingaduie sa ii denigreze pe Enescu si Celibidache, afirmand ca Rapsodia Romana este de fapt, o varianta a cantecului de mahala ” la moara la scarta-partza” si nimic mai mult, iar faima dirijorului Filarmonicii din Munchen este o legenda creata de femei ?

Maine, adica astazi, votati?
Eu, da. Asta daca nu ma razgandesc pe drum.

autor: Clement

13 răspunsuri

 1. nu stiu daca e cea mai buna solutie,insa e a 3-a sigur…

  mi-a placut ce mi-a zis un profesor:,,am adaugat pe lista pe Vlad-Tepes si am votat cu el,,…trebuie sa le transmiti cate un mesaj chiar daca votul va fi anulat

  probabil nu stiati de Iulian Capsali…altfel ati fi votat

 2. Prost esti tu boule. Dute-n china si munceste pe un bol de orez si un sut in cur, sau in urss.

  • Cui te adresai atat de „civilizat” si plin de argumente inteligente?

   • Cred ca ti-se adreseaza si tie, pentru prima parte a articolului, dar si mie, pentru cea de a doua.
    Imi vine sa cred ca are o promisiune de lucru la Deveselu, ca tehnician de suprafata . Daca nu isi stapaneste nervii, s-ar putea sa nu fie angajat . Au aliatii imprevizibilii lor, ce sa mai faca si cu ai nostri?

 3. Felicitäri celor care au dat dovada de curajul (nemasurat & nemasurabil) de a NU merge la vot!!!

  Succesul este, ca sä zic asa, DEPLIN: nici candidatul crestin al „Aliantei Familiilor” Peter Costea si nci (mai nou inventatul, ex-nihilo) Pericle-Iulian Capsali (super-orthodox de soiul säu, n.m.) din partea „Familiilor Orthodoxe” (contracanditata suratelor ei crestine, n.m.) NU au reusit sa obtina numärul de sufragii necesar obtinerii unui loc în PE!!!

  Bucuria în rândul asociatilor de „apärare” a „drepturilor” SOD-omului si POPO-lobby-ul HOMO-european (de avortonisti, feminizde & alte „femei” cu sau färä barba) trebuie cä e IMENSA.

  Si e firesc sä fie asa, nu?

  • Ce curaj Domnule intru a nu lua parte la legitimizarea unor trepadusi ? Ha – ha ! E vorba de prioritati Domnule si nicicum de altceva. Toti oamenii cu care am discutat, fie mi-au relatat cu bucurie ca nu au votat, fie cu jena ca s-au deranjat pentru a-si anula votul.

   Cand voturile sunt numarate de catre „cine trebuie”, cum sa te astepti la ceva bun ? La stadiul la care s-a ajuns, votul tau nu mai valoreaza nimic.

 4. Comform http://www.b365.ro/media/other/201405/rezultate-partiale-07-00-1_28023100.pdf „familiile” au înregistrat (totusi) scoruri considerabile:

  13. Pericle-Iulian CAPSALI 47.920
  14. Peter COSTEA 39.443

  În total aproape 80.000 de OAMENI au votat ceea ce trebuia.

  Încolo, în ceea ce priveste banuiala de fraudare a alegerilor înTOT EURO-Disney-Land-ul, ei bine, NU am dovezi, dar tind sä o împärtasesc…

  • 90.000, nu 80.000 … mea culpa.

   Iatä însä cä se pare ca EURO-jocul nu s-a încheiat, caci astazi s-au oficializat (chiar prin presa de sistem) îndoielile (masive) în ceea ce priveste acuratetza EURO-procesului electoral.

   Oare chiar îi preocupa (dintr-odata) corectitudinea „alegerilor”, sau îi everveaza resultatul si vor sa repete schema din Irlanda, dela EURO-„constitutie”?

   Încolo, se pare ca Bilderbergii îl împing tare în fatzä pe Junker (caruia îi tine isonul nimeni alta decât euro- / nevropata de serviciu pe unitate, tov. Merkel-Kazmitczak).

 5. * * * * *

  Buletin informativ – Peter Costea 2014
  MESAJ SPECIAL

  Dorim să mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut în această campanie şi mai ales celor care au mers la vot Duminică şi au votat Peter Costea pe buletinul de vot. Domnul Costea a obţinut 41.274 voturi, ceea ce reprezintă 0,74% din totalul de voturi.
  Aici puteţi vedea rezultatele publicate de BEC:

  Dă clic pentru a accesa rezultate-partiale-07-00-1_28023100.pdf

  Aşadar dl.Costea nu a trecut pragul necesar pentru a ne reprezenta în PE. Veştile sunt triste nu doar pentru că dl.Costea nu s-a calificat, ci pentru că nici ceilalţi candidaţi independenţi sau partide care promovovează valorile pro-viaţă şi pro-familie nu s-au calificat.

  Chiar dacă aceasta este situaţia, vrem să vă mulţumim încă o dată tuturor celor care aţi fost alături de dl.Costea în aceastĂ luptă, şi nu doar alături de el, ci şi alături de toţi cei care au încercat să ducă această luptă pentru apărarea valorilor creştine în PE, să vă încurajăm să nu renunţaţi la apărarea şi promovarea acestor valori în cercurile dumneavoastră mai largi sau mai restrânse şi să încercaţi să influenţaţi transformarea culturii dintr-o cultură a morţii într-una a vieţii şi libertăţii.

  Vă mulţumim mult pentru toată susţinerea şi implicarea. Rugaţi-vă în continuare pentru dl.Peter Costea, ca Dumnezeu să-l călăuzească pe mai departe şi rugaţi-vă pentru România, pentru viitorul acestei ţări în care vor trăi copiii dumneavoastră, Dumnezeu să aibă milă de români.

  Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi şi pe familiile voastre!
  Nu vă daţi bătuţi!

  * * * * *

  Oarecum, färä-de-cuvinte, nu?

 6. Stati linistiti ca si daca nu votam noi, voteaza prostimea si saracimea, asa ca va iesi Ponta si PSD-ul va conduce Romania cel putin 4 ani. Eu zic sa emigram.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: