Conspirația slugilor și consecințele ei nefaste pentru România.


Ce să întâmplă atunci când niște slugi se adună la un loc? Pe lângă faptul că se recunosc instantaneu, are loc și o aliniere în front, căci și între slugi, există o ierarhie:  astfel, cu ocazia sosirii la București a uber-slugoiului danez instalat la șefia celei mai mari și puternice organizații teroriste mondiale de către mafia planetară, trepădușii ciorditori cu mutre pe măsură care o fac pe „conducătorii” noștri, s-au grăbit nu numai să preia obedienți ordinele, ci chiar să pluseze, oferind pământul României bocancilor străini, așa, pur-și-simplu pentru că au puterea pe care nu o merită.
 
 Ca și cum pentru asta s-au vărsat sângele milioane de strămoși de-ai noștri, în fața atâtor armate de cotropitori, încât îți vine greu să le numeri!  Acum îi cheamă la de-a gata și odată instalați, cine să-i mai alunge fără a curge sânge ?
 
 În vreme ce jagardelele autohtone se întrec să facă declarații care de care mai jalnice și prostești , ceilalți de la nivelul lor mai elevat, ne asigură cum că totul va fi bine, în caz că nu ne-am obosit să aflăm minimul necesar despre propria noastră istorie :

 

„Marea Neagră a devenit vulnerabilitatea noastră cea mai mare”, sustine hidosul vătaf sef al Romaniei, gasind pretexte pentru ocupatia tarii de catre teroristi straini.

„Am fost felicitaţi pentru alocările suplimentare pentru Apărare şi pentru că am primit avizul CE pentru ştergerea datoriilor companiilor de stat din Apărare. România îşi va putea îndeplini toate obligaţiile care decurg din calitatea de membru NATO. Domnul Rasmussen ne-a felicitat că e 2% (alocarea raportată la PIB estimată abia pentru 2017 însă, n.red.) din ceva care creşte”, pluseaza mitomanul plagiator ajuns pe post de sef al executivului romanesc.

“Angajamentul Guvernului de a creşte alocaţiile pentru ministerul Apărării este un semnal bun. Poate trebuie să mai discutăm cadenţa cu care se va face. Evenimentele nu aşteaptă, trebuie făcute rapid”, minte cu naturalete chiorul cu sute de milioane ascunse in bancile masonilor.

Sluga cea mare, a oferit mult asteptatele asigurari, pe care nici un om cu un minimum de inteligenta, nu da doi eurocenti:

„România este o ţară puternic angajată şi de încredere. Angajamentul nostru este extrem de solid. Sunteţi parte a NATO şi orice aliat se bucură de protecţia totală a NATO. De aceea am consolidat prezenţa noastră în aer, apă şi pe teren şi vom face orice este neceasar şi cât este nevoie. Agresiunea Rusiei subminează principiile pe care ne-am construit pacea”.

Taman ca în Brave New World, unde războiului i se spunea pace, ocupației, apărare, minciunii blatante, adevăr. Nu conveneau cumva faptele? Istoria era rescrisă, omițându-le.
 
 E clar ca ziua că textele recitate au fost tocmite în prealabil și că acum marionetele doar și-au îndeplinit jalnicele lor misiuni. Românii ca de obicei au înțeles cum stau treburile. Am trăit prin comunism și suntem imunizați la sloganurile tovarășilor, chiar dacă cei de azi se pomădează și îmbracă mai bine, decât cizlicii de adineaori. Doar că ai „noștri” tot nu au alura potrivită, în ciuda costumelor, a ceasurilor scumpe și a cremelor Clinique folosite.

Răzbate prin aromele diafane, pestilențiala duhoare de spurcăciune neo-bolșevică, indiferent de „înclinarea” lor de stânga, centru, sau dreapta. Dacă un netrebnic ca mereUTCilă ne îndeamnă acum să „îi dăm jos cu forță”, înseamnă că pe lângă că au tupeu nelimitat, năpârcile bolșevice sunt și de o prostie fără margini care le va aduce negreșit și căderea.

 

MRUtecila

 

Putin sa stii, ca basescu si ponta sunt doar marionetele americanilor. Romanii nu vor sa fie manusa cu care scot americanii castanele din foc. Romanii nu se simt amenintati si nu vor baze NATO in Romania.
Nici la integritatea ucrainei nu tinem. Ne vrem inapoi teritoriile ocupate!!!

După desfiinţarea Tratatului de la Varşovia, NATO s-a extins ameniţător către Rusia.
Oare cine ameninţă şi pe cine ?

BASESCU I-A TRADAT PE ROMANII DIN UCRAINA: Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Adevărul Live, că România nu ar recunoaşte niciun referendum al minorităţii româneşti din Ucraina, care ar cere alipirea la ţară, pentru că ar fi împotriva Constituţiei acestei ţări.

“Noi nu am recunoaşte niciun referendum al minorităţii româneşti din Ucraina, care ar cere alipirea la România. România nu ar recunoaşte aşa ceva pentru că ar fi împotriva Constituţiei Ucrainei, cum nu am recunoaşte un referendum pe teritoriul României, dacă i-ar da cuiva prin cap să facă un astfel de referendum”, a spus Traian Băsescu la Adevărul Live.
AUTORITATILE MAFIOTE DE LA KIEV AU INTERZIS LIMBA ROMANA CELOR 400.000 DE ROMANI CARE TRAIESC IN UCRAINA!

Rusia a invadat Georgia si a anexat Crimeea, SUA a invadat Afganistanul si Irakul si a bombardat Serbia si Libia. Rusia detine un vast teritoriu, iar SUA au baze militare in toata lumea, plus dolarul prin intermediul caruia domina economic lumea. Doua imperii care se bat prin interpusi pentru a-si extinde dominatia. Cu ce este mai bun imperialismul american decat imperialismul rusesc?

Am fost in didmineata asta in Piata Obor. RO manii is ingrijorati nu gluma ca ceapa, ustoroiul, ridichile dar mai ales fasolea is tot mai scumpe …
Carnea s-a mai scumpit si ea un pic, benzinica si motorina asijderea… Viata e tot mai scumpa…
Asta e of-ul RO manilor. Nu am auzit pe cineva ca este ingrijorat ca ar da rusii peste noi….
Rasmu ne zice ca sa stam linistiti ca vine NATO si mai pune de o baza militara…  Asta va ieftini ceva sau ne va face viata mai frumoasa ?
Oare pe noi alde Rasmu ne intreaba daca dorim sa vedem cizma straina in tara ori alde TraianPoanta le zic ca nu mai putem de dorul lor ?
Pan la urma probabil ca o pun ei de un rasbel ca RO e taman la 10.000 de km de ai lui obama si nici nu vor stii cand mioritele nostre vor fi sacrificate de dragul axei…

Rusine. Plecati ba cu maimuta voastra de aici… nato e o organizatie criminala, iar crimele lor pot fi usor gasite pe internet. Rusine armatei romane pentru participarea la vrajeala de conflict din afganistan.

Mesajul Marelui Licurici e cat se poate de clar. Europa trebuie sa cumpere armele pe care americanii le-au produs in excedent.

Se cheama ca ai alte prioritati decat inarmarea. Se cheama ca investesti in educatie, sanatate ,infrastructura. Razboaiele le declanseaza intotdeauna cei care vor sa faca bani din vanzarea de armament. Rusinos si gretos pentru secolul in care traim. Nu europenii sant ramasi cu un secol in urma ci SUA care traieste pe seama razboaielor pe care ele insele le declanseaza. Nu prea mai e nimeni prost.

Cand vad bosorogii astia(masaverde si danezul asta)cum ,,se pun ei de acord,, asupra ,,agresiunii ruse ,, ma apuca greata.In timp ca ei dau declaratii sforaitoare ,de principiu,prostul de roman ,care nu are nicio treaba in Ucraina ,o sa trebuiasca sa stranga din nou cureaua,ca guvernantii nostri sa cumpere niste,, tehnica militara,, la mana a treia si veche de 40 de ani.    

De fapt si conditiile economice sunt ,,prielnice,,.Ca prin minune,azi ne-au imbunatatit ratingul de tara,,ai ieri incompetentul voinea ne anunta ca am iesit din criza,iar zilele astea guvernantii se bateau in piept ca au cea mai mare crestere economica.Deci, cum ziceam, conditii numai bune de facut cheltuieli.

Pacat ca aceste cheltuieli nu se fac in sectoarele unde este nevoie.In invatamant, ori sanatate ori in infrastructura… Nu…marionetele de la Bucuresti, o sa faca jocul marelui licurici,si o sa ne blagosloveasca cu niste ,,sicrie zburatoare,, ori niste cuirasate dezafectate.

Suntem din ce in ce mai saraci,si mai datori licuriciului,dar mergem inainte in lupata impotriva agresorilor.Pacat ca suntem legati la ochi,bajbaim pe intuneric si luam directiile care ni se dau de catre altii.
Sa traiti bine…

Sigur ca chiorului Marea Neagra ii pare o „slabiciune”, in locul asetului extraordinar ce e – asa este atunci cand prioritatile iti sunt profund gresite.

Pt. cine nu stie, ucrainienii sunt niste secaturi, nu-i mai plangeti
Nu sunt filorus, sa fie f. clar, dar cand vad tot felul de postari fara noima ma vad obligat sa fac unele precizari de bun simt. Pt. cine nu-i cunoaste pe ucrainieni, aflati ca-s cu mult, mult, incomparabil mai dusmanosi decat rusii fata de noi. Rusii, asa cum ii vedeti, da, is niste nenorociti dar se poate negocia, discuta cu ei, is mult mai educati…,is mult mai umani, nu pot spune asta niciodata de ucrainieni. Pur si simplu, ucrainienii ne urasc cu o ura de care n-ati auzit si n-ati vazut, sper nici sa nu vedeti, pt. ca ei stiu ca odata si odata ne vom cere pamnturile noastre inapoi, vorbesc de Buceag, Herta, si Bucovina de nord….,apoi in al doilea razboi mondial, ucrainienii si cazacii erau…,cum sa va explic, cainii is fiinte cu mila pe langa astia…,intrebati batranii, mai ales din zona Moldovei. In cateva cuvinte, ca o sugestie…,”nu mai plangeti fratilor la mormant strain”….,azi se bat maine se unesc si se vor uita chioras la noi oricum ar fi…,daca e sa fie dupa mine….,sa le dea Dumnezeu dupa inima….,iar eu sa ma insel fata de cele spuse….,numai ca istoria, bat-o vina, nu trebuie uitata dat mai ales trebuie citita.

sursa: Gandul

14 răspunsuri

 1. Mi-e scarba…Marea Neagra o vulnerabilitate?????? de unde pana unde? Sa spuna pe de-a dreptul ca nu stiu cum sa incalce tratatul privind prezenta navelor militare in Marea Neagra si pregatesc justificarile! Dar, hai sa judecam lucrurile asa cum sunt ele, si nu cum ni le toarna mieros in urechi latrina3 ori alte posturi guvernamentale.
  Imediat dupa 1990, a devenit clar ca noua impartire a sferelor de influenta lasa Rusia fara o felie zdravana de teritoriu, culoarul plecand de la tarile baltice, trecand prin Polonia, Cehoslovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, trecand de partea adversarilor lor. Ucraina si Belarusul au ramas singurele teritorii tampon intre NATO si Rusia, o situatie destul de acceptabila pentru rusi, aparati de cand lumea de distanta si generalul Iarna. Numai ca rusii nu se vor impaca niciodata cu prezenta NATO la granitele lor vestice, nepermitandu-si o astfel de vulnerabilitate. Mai mult, capul de pod maritim din Sevastopol este extrem de important pentru ei, alaturi de baza de la Tartus si facilitatile inchiriate in Cipru asigurand controlul asupra Marii Mediterane si a traseelor extrem de importante ce trec prin Canalul Suez. Practic tot comertul intre China si zona araba, pe de o parte, si Europa de Vest, pe de alta parte, precum si comertul cu petrol din Orientul Mijlociu spre SUA se desfasoara pe acolo. E clar ca portul Sevastopol e vital pentru rusi, si nu vor renunta niciodata la controlul asupra lui. Actiunea din Crimeea a vizat tocmai securizarea acestui port, ce risca sa devina nepracticabil pentru ei, datorita schimbarii de regim cu o gasca de slugi khazare de la care Putin stia foarte bine la ce sa se astepte. Inceputul evenimentelor de la Kiev nu i-a prins deloc nepregatiti, la cateva zile aparand pe net analize profesioniste care aratau ca focurile trase in demonstranti nu au venit dinspre trupele guvernamentale, ci dintr-un hotel ocupat in totalitate de „demonstranti”. Militar vorbind, rusii si-au securizat interesele, nefiind interesati de controlul politic al unei tari in faliment, ci de mentinerea unui cordon de securitate in jurul lor, pe care sa-l controleze. Ca in cordonul ala intra si cea mai bogata in resurse zona din Ucraina, gheseftul lor! Din punctul de vedere al mentinerii unui status quo convenit cu ani inainte (nu discutam aici daca e sau nu in regula o astfel de conventie), statul agresat este Rusia. Povestile despre demonocratie le cunoastem pe propria piele, si nu insist.
  In alta ordine de idei, Putin a deschis usa unei reintregiri a Moldovei, cu teritoriile trecute abuziv de catre bolsevici la Ucraina. Nu stiu daca diplomatia romana a miscat ceva in acest sens (macar o sondare ceva mai adanca, sa vada cat de serios e Putin), dar, in conditiile astea, sa arunci cu minciuni ca Rusia vrea gurile Dunarii, e deja o insulta la adresa oricui a urmarit cat de cat ce se intampla.Nu ca m-ar mira din partea lacheilor temporar aflati in fotoliile Puterii. Mai mult, aceiasi lachei pregatesc logistica pentru a transforma tinerii Romaniei in carne de tun…pentru ce? Caci dobitocii nostri au avut grija sa asigure Ucraina ca nu avem pretentii teritoriale asupra lor. Pentru ce ar trebui, deci, sa mearga tinerii romani la razboi? Pentru a pazi fotoliul din Consiliul de Administratie al Companiei ucrainene de gaz, al progeniturii lui Joe Biden? Cat de ticalos sa fii sa-ti trimiti conationalii la moarte numai ca sa pupi in fund pe cineva, oricine ar fi el? Cat de ordinar sa fii sa folosesti aceasta situatie pentru ca, dupa ocupatia economica, sa aduci si trupe straine de ocupatie? Treziti-va, romani, ca-i purceaua moarta-n cotet!

  • Daa..ca intotdeauna la subiect, clar si concis, cu informatii suplimentare verificabile, basca si o mini-analiza cat se poate de buna. Multumesc pentru comentariu!

 2. însă din toate bocetele inutile tot rămîne ceva pozitiv, e posibil ca armatei să i se aloce ceva mai multe resurse

  că rezbelul cu maica rusie e inevitabil … depinde doar de noi, și de ruși hihihi, să cîștige cine trebuie

  • S-au si alocat cateva zeci de milioane. Nu alocarea e, insa, problema, ci gestionarea! Fregatele de 4 milioane cumparate cu o suta de milioane iti suna vreun clopotel? Dar avioanele la mana a treia, cu proiectare facuta acum juma’ de secol, platite aproape de pretul unui Eurofighter ori Grippen noi noute?

 3. Off topic, un nou atac la adresa identitatii noastre nationale, venit de la un ipochimen pe care-l cheama Norman (nici macar „Wisdom”, hi, hi!), si gazduit de fituica lui Lauder, Gandul, la care romanii raspund cum se cuvine:

  http://www.gandul.info/interviurile-gandul/scriitorul-norman-manea-la-interviurile-gandul-mandria-de-a-fi-roman-este-o-chestie-frecventa-intre-oamenii-simpli-e-greu-sa-le-explici-ca-e-cam-copilaresc-si-idiot-12632092

  Iata si cateva replici:

  De ce trebuie sa primim lectii de patriotism de la un strain de tara noastra?Uite , eu vreau sa fiu idiot (ca tot insinueaza asta numai idiotii isi iubes tara) si patriot .E dreptul nostru sa simtim frumos pentru neamul romanesc. Nu le convine acestor lifte , ne vor dezbinati. Toate tarile europene sunt nationaliste. Englezii sunt mandri ca sunt englezi, francezii ca sunt francezi, rusii ca sunt rusi etc. De ce nu am fi mandri ca suntem romani? Daca ne luam dupa Manea inseamna ca englezii, francezii etc sunt idioti. Toate minoritatile ne urasc si vor bucati din pamantul romanesc, trebuie sa intelegem asta pentru binele nostru.

  Aceeasi retorica de deznationalizare a sionistilor. Sa ma pupe undeva dobitocii astia care isi dau cu parerea de cum ar trebui sa ma simt eu despre identitatea mea, mai ales ca in zilele noastre toti retarzii scriu carti.

  Manea nu intelege sentimentul de patriotism si -l dispretuieste din invidie. Noi avem ceva ce el nu are. O tara si un neam. Neamul lui s- a imprastiat in toate colturile lumii, tara lui, nu-i chiar a lui.

  Evident „maestre”, romanii nu au voie sa fie mandri ca sunt romani, nici finlandezii nu au voie sa fie mandri ca sunt finlandezi. Doar khazarii au voie sa se considere „poporul ales” !

  Vine cate unul, si nu degeaba, si incepe sa dea lectii. Da niste explicatii stupide, trage de urechi, ia banii si pleaca. El este mare intelectual. Era gata sa ia premiul Nobel, numai ca nu i-l da nimeni si pleaca. Ne crede prosti. Eu sunt mandru ca sunt roman, asa cum el Manea este mandru ca este evreu, ca este american, si orice altceva. Nu este mandru ca este roman. Putin imi pasa de ce crede el. Romani, dati-le peste nas si fiti mandri ca sunteti romani!

  „e pueril în primul rând, pentru că de ce ai fi tu mai mândru decât finlandezul?”
  Nu-s MAI mandru, sunt doar mandru, sau LA FEL de mandru ca finlandezul.
  Asta trebuia sa fie prezumtia corecta a „efortului intelectual” dar n-a fost. Deci ai plecat matali greshit pe aratura si in cele din urma ai pus-o de-un fonfleu.
  Domnule, cu tot respectul, baietii aia (f. mandrii) din tara care ti-a dat de munca au scos-o pe asta: „garbage in, garbage out”.
  Acuma daca tot ai aflat care-I treaba cu apa calda, hai sa vedem daca ai „mandria” sa corectezi…

  E v r e i i ca etnie se definesc asociat, negativ sau prin omisiune.
  Adica roman e v r e u, maghiar e v r e u, american e v r e u, rus e v r e u.
  Sau negativ. Daca spui ceva de evrei devii antisemit. E v r e u l nu poate deveni antiroman daca zice ceva de romani pentru ca automat daca ai o parere contrara suferi o transformare negativa. Nu devii roman ci antisemit.
  Si prin omisiune: in lipsa popoarelor, e v r e u l american, de exemplu, poate rasufla usurat. In sfarsit poate sa existe fara sa mai incerce sa demonstreze ca nu exista.

  Nici o alta tara din lume nu ti-ar fi publicat declaratia referitoare la patriotism. Pe multi nu-i intereseaza ce cred altii despre ei. Ai noroc cu jurnalistii romani care urmaresc mereu senzationalul si banul fara sa le pese ca mai bat un cui in sicriu. Sa le fie rusine si lor si tie.

  Tu nu esti roman mai derbedeule, esti doar un papagal cu nasul pe sus. Nu ma faci tu pe mine „om simplu” si „idiot” pentru ca ma mandresc sa fiu roman, sa fiu stapan in tara mea.
  Strabunicul a murit in razboi pentru o * ca tine. RUSINE, JAVRA!

  Pai tu nu esti mandru pt. ca esti un apatrid parlit..’eu nu am cerut sa fiu roman,am avut noroc’.

  Problema nu este ca suntem mandri ca suntem romani, problema este ca nu suntem (cu adevarat). Daca am fi mandri, am avea grija de tara asta, am pastra-o curata, nu am accepta vinderea resurselor naturale catre straini, nu ne-am vinde pamanturile, pentru care inaintasii si-au varsat sangele, veneticilor, nu ne-am polua limba cu termeni preluati anapoda din alte limbi, de cele mai multe ori existand un echivalent romanesc pe deplin valid, nu am sta indiferenti la aspecte care pun in pericol viitorul acestei natii, am face tot ce ne sta in putinta pentru face tara sa progreseze, ne-am ajuta intre noi si nu am dori moartea caprei.

  Maneaua tot Manea ramane

  Antrenat fiind in tavalugul netezirii tuturor istoriilor, care asociate unui neam il fac pe acesta diferit de celelalte (nu mai presus … ci diferit) acest scriitor este prins tot intr-un fel de comunism, numit acum globalizare (netezirea brutala a mandriei nationale si inglobarea individului intr-o societate lipsita de profunzime si de idealuri in afara de cele financiare). Acum nu stiu daca scriitorul are o ura fata de noi sau altceva … dar observ ca el si-a uitat istoria (exact asta a facut exilul pentru el – ia selectat memoria ) facandu-l acum sa nu mai aiba repere – nu poate face legaturi sentimentale cu oamenii cu istoria si chiar cu mediul in care a trait sau traieste.

  • Nu vreau sa ma bag in discutii fara rost, dar si BOR a anatemizat masoneria inca din 1935 daca imi aduc bine aminte, si inca cine a anatemizat-o? Tot un mason, catolicul miron cristea. Unde mai pui ca dupa aceasta `anatemizare` lojile masonice din tara s-au autodizolvat in semn de `respect`. Se cunoaste foarte bine scandalul de acum din Grecia provocat de revista Ortodoxos tipos care a publicat pozele cu `ierarhii ortodocsi` la `lucru` in lojile masonice. Se pare ca cel mai vehement luptator impotriva masoneriei e chiar kir bartholomeos al Fanarului sic! Tot tamtamul nu e decat praf in ochii credulilor ca sa nu-si piarda increderea in biserica oficiala condusa de catre masonerie.

 4. Marea majoritate a romanilor a inteles de unde ne vine uraciunea, raul coplesitor de care aparent, nu se mai poate dezbara, tara.
  Traim sub o dictatura a cocosatilor si am sentimentul ca o molima selectiva este unica iesire din cosmar.
  Citesc ” Confesiunile unui cafegiu” de Gheorghe Florescu si imi este greata si in somn.
  Romania de astazi, este Romania de ieri din aceasta carte.
  Nu il cunosc personal pe domnul Florescu, am ajuns la confesiuni dupa ce l-am intalnit pe un post de televiziune. Vorbea inecandu-se in cuvinte, in amintiri. Din nefericire, romanii au trait printre amintirile sale.
  Cartea este extrem de densa, intesata cu nume, date, situatii consemnate cu acuratetea unui arhivar, din prudenta.
  De fapt, am tot timpul impresia ca citesc un material ordonat, in sensul de redactat, de domnul Ivanciuc.
  Nu este o acuza afirmatia acesta, ci doar o impresie de lector.
  „Confesiunile unui cafegiu” este o carte necesara, o oglinda scrisa in care se reflacta toata mizeria dezumanizanta a istoriei parcurse sub comunism.
  Politicienii actuali, atasatii de presa ce ii slujesc, organele ce le asigura protectia, sunt fiii vecinilor, finilor,subalternilor, sefilor, clientilor domnului Florescu.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: