Președintele României la zid – ce înseamnă asta pentru noi ?


Prin alte parti ale lumii, exista obiceiul ca la intoarecerea Presedintelui (regelui) dintr-o vizita oficiala, purtatorul de cuvant al acestuia sa faca o declaratie privind rezultatele discutiilor purtate si natura acordurilor incheiate, ca doar vizita s-a facut in numele tarii, nu al presedintelui personal.

De regula, poporul afla si cine a facut parte din delegatie.

Cum de obicei, “ocupatiunea mea mentala e la prostii ” si m-am lasat prins de intriga aventurii aviatice recente, dupa care sper sa faca Porumboiu un film, nu am inteles bine ce era cu “zecile de mii de muncitori specialisti” pe care ii solicita Israelul, la care a facut referire ministrul muncii, in emisiunea lui Burtea.

Un “important om de afaceri evreu” explica in direct ca nu mai au nevoie de constructori, ci de tehnicieni…

Zeci de mii de tehnicieni? Pentru ce? Stim ca va incepe construirea canalului Suez-Marea Moarta, ca au nevoie de hidrotehnicieni, da’ parca e cam exagerata solicitarea. Si apoi, Romania nu mai are nevoie de specialisti?
Mai stim ca Romania trimite in Israel medici, asistente medicale si ca are cota la turisti. Locurile sfinte si locurile de ” destindere XXX” aduc beneficii la care nu se face referire decat prin semne, in mediul subacvatic profund.

Ne intrebam care sunt beneficiile Romaniai de pe urma colaborarii pluridisciplinare cu statul evreu. Ce ne iese? Ce gheseft facem?
Basescu, a fost intampinat la aeroport nu doar cu steagul falfaind in ciuda canadienilor, dar si cu un fel de falanga ecumenica, adica cu un potop de popi catolici, ortodocsi, evanghelisti si de alte confesiuni bizare dupa deghizament. De ceee, ca nu se desfasoara un asa protocol la fiecare vizita prezidentiala?

Sunt intrebari de contribuabil semi-lucid si curios din fire.

autor: Clement

Și înspre linistiea cetățenilor cinstiți, iată cum în timpul vizitei oficiale a preșului nostru în Israel, a apărut hopa-mitică-n fața sa, nimeni altul decât urmăritul penal, hoțul cu acte în aproape regulă și marele „afacerist”, Elan Schwartzenberg!

sursa: foto Gandul

sursa: foto Gandul

Doar acolo în propriul său bârlog, a avut infractorul tupeul de a-i ieși în față celui care ar trebui să ne reprezinte pe noi și nu interesele infractorilor!

Asta e copia la indigo a faptei de vitejie facuta de catre un alt hot dovedit, unul Sorin Shmuel Beraru (Bergovici), care in mod identic, l-a interpelat pe presul Romaniei de trista amintire, Emil Constantinescu, strigandu-i in fata: „Ei, vezi ca noi reprezentam Israelul”?  (citat din amintiri).

Să nu ne fie rusine insă, căci Dl. Basescu, ca om spiritual ce este, s-a si rugat, incă in mod public, pentru a dovedi ca o tară crestin-ortodoxă, este simbolic la cheremul auto-alesilor.. Iată-l in toata splendoarea sa de slugă –  Române, nu ești mândru cu astfel de guvernanți ?

    O Românie nouă -vremea ei a venit!

Steagul.

19 răspunsuri

 1. Tehnicieni pentru reconstructia celui de-al Trei-lea templu,Eufrosin!

 2. Jigodia a scapat porumbelul: Trebuiesc returnate evreilor nu stiu ce alte bunuri confiscate de comunisti, cica…
  http://www.capital.ro/traian-basescu-le-vom-da-inapoi-evreilor-ce-le-au-luat-comunistii.html

 3. Istoria-i perfida rau caci se specifica faptul ca in cazul in care bunurile revendicate nu mai exista, presupusii proprietari vor capata, pamant.
  Am zis „presupusii” cu gandul la Dolfi Drimer si la falsele diplome eliberate de facultatea de ecologie la care era vataf.
  In tot cazul, la schimb, presedintele nu considera ca suntem in perdere. Noi le dam pamant, mana de lucru scolita si eventual, rinichi (zice pe Arte) si ei ne vand, arme.

 4. Pe urmele cazului, imi dau seama ca uneori ne pripim.
  Poate este vorba despre victimele proceselor „Tribunalului poporului”.
  „Pe 14 februarie 1946 Tribunalul Poporului își reia activitatea prin judecarea procesului Centralei Evreilor, acuzată de fi executat ordinele Berlinului și Gestapoului în prigonirea evreilor.
  Presedinte al completului de judecata -Al Voitinovici iar acuzatori publici A. Schreiber și M. Mayo.
  Pe 18 Februarie 1946 s-a pronunțat sentința în acest proces: V. Isanceanu (în contumacie) și Nandor Gingold – munca silnică și degradare civică 10 ani, N. Grunberg-Wilmann – 20 de ani detenție grea; A Grossman-Grozea – 15 ani detentie grea, J. Leon -12 ani. Tuturor li se confiscă averea”
  In procesele de la Cluj, acuzator a fost Abraham Gutman.
  Aceasta istorie este consemnata in Memorialul pe langa care se plimba Basescu?
  In principiu suntem de acord cu restituiea, dar sa se faca din bunurile celor care i-au vandut. Vanzatorii sa se rafuiasca intre ei.
  Rufele murdare, se spala in familie.

 5. Problema nostra inca nu are rezolvare.

  Jos Ceausescu
  Jos Iliescu
  Jos Nastase
  Jos Basescu
  Jos Ponta
  Jos Boc
  Jos MRU

  Atunci cind vom gasi un lider pe care sa-l urmam si sa-l promovam

  Sus Popescu!

  vom avea o speranta…

  Au stiut bolsevicii de ce ne-au aruncat elitele in puscarii.
  Au stiut rusii (dar si noii aliati) de ce au cautat sa ne desfiinteze unitatile de vinatori de munte si marina.

 6. Manifestanţii opoziţiei ucrainene au atacat vineri administraţia regională de la Cernăuţi, în vestul ţării, în apropiere de graniţa cu România, iar poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene. Potrivit AFP, ciocnirile au continuat în tot cursul zilei. De asemenea, preşedintele Consiliului Regional din Cernăuţi a fost rănit când a ieşit în faţa protestatarilor. În faţa consulatului României de la Cernăuţi s-a scandat „UE, România, ajută-ne!”.

  http://www.cotidianul.ro/la-cernauti-se-striga-ue-romania-ajuta-ne-230823/

  Ca veni vorba de prioritatile Romaniei…

 7. Astazi, peste 100.000 de francezi au manifestat impotriva guvernarii de stanga, a adoptarii legilor pro-homosexuali, a degradarii nivelului de trai.
  Organizatorii manifestatiei au afirmat ca au fost prezente 160.000 de persoane. In tot cazul, politia a anuntat ca au fost arestati 250 de participanti la ” mitingul extremistilor catolici anti sionisti”.
  Gasesc revoltator faptul ca jurnalistii romani nu au facut comentarii asupra acestui subiect.
  Francezii au cerut demisia presedintelui, retragerea militarilor din tarile africane, interzicerea cenzurarii artistilor considerati antisemiti si mai ales, retragerea dispozitiilor privind educatia sexuala in gradinite si scoli primare.

 8. Bietii timpiti s-au saturat de foamete, saracie si abuzuri. Nu stiu ce-i asteapta. Ei privesc la Romania asa cum priveam noi la filmele americane in 1989.

  Poti sa-i condamni? Ce alternative au?

 9. Dispozitia ca dispozitia, dar selectia este dificila. Televiziunile au filmat, dar s-au autocenzurat intrucat sloganurile au fost foarte „directe”. Politia s-a pregatit pentru arestari dau nu a facut exces de zel .
  Evident ca politicienii isi amintesc ce au declansat in tarile arabe si probabil nu uita nici proverbul: „cine seamana vant, culege furtuna”.
  Cred ca legat de subiectul nostru, materialul de pe blogul israelian JSS este cel mai concludent.
  In doua vorbe, autorul le explica cititorilor ca manifestatia „Ziua Furiei” a fost o „oala imputita cu rahatul din Franta” deoarece s-a strigat:” Nu ,castoriei homosexualilor”,”Europa-secesiune, Franta este o Natiune”.
  „Atacul impotriva homosexualilor a fost indreptat impotriva anumitor minoritati si deci, obligatoriu, impotriva evreilor”, insista autorul.
  http://jssnews.com/2014/01/26/video-jour-de-colere-degueule-sa-haine-juif-la-france-nest-pas-a-toi/

  In timp ce la Paris, si nu numai, francezii ii transmiteau presedintelui mesajul „Hollande, cara-te!”, amintindu-i ca sub guvernarea sa economia s-a prabusit, eu il urmaream pe Marele Rabin Ben G. care se ruga, cu sulul in brate, pentru popoarele europene vinovate de prigonirea poporului sau.
  Cantorul s-a jelit si rabinul a glasuit:” Doamne Atotputernic, Stapan al..u (pauza, nod in gat, naduseala)..Lumii, indura-Te si fa ca armonia si toleranta sa guverneze Europa.”
  Posibil ca ultimele cuvinte nu le-am retinut perfect, cu gandul la Stapanul Universului pe care marele rabin a evitat sa il invoce in rugacunea ce se presupune ca batea si spre goymi.
  Van Rompuy era prezent dar nu dadea semne de neliniste. Oricum, declarase ca toti europenii trebuie sa accepte ca au o mama evreica si un tata grec.

 10. Nu stiu cite tari au in ziua de azi un guvern care sa reprezinte poporul si nevoile sale.

  Ai putea sa dai un exemplu? Franta? Grecia?

  Eu as fi incintat cu un singur nume, Romania, dar nu este cazul…

 11. Eu cred ca monarhia din Buthan mi-ar conveni.
  Criminalitate nu exista si nici poluare. La ultimul recensamant, cinci diplomati au declarat ca poseda antene parabolice, asa ca buthanezii de rand nu au habar nici de Hollande, nici de Basescu. Internet-iok.
  Se zice ca acesti oameni sunt fericiti.

 12. Un om bine informat se cheama ca are mai multe injuraturi pe constiinta.
  Daca aveti idee de fr’un blog „euro-sceptic ” si anti-sistem” transmiteti-i „cele cuvenite”.
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/9845442/EU-to-set-up-euro-election-troll-patrol-to-tackle-Euro
  Textul in franceza este mai stufos si mai panicogen.

 13. Mai bine asa, caci pe adresa anterioara, nu vrea sa se deschiada. Dailymail.co.uk

  Selon une déclaration publiée par le parti conservateur pan-européen MELD, la Commission européenne projette d’investir environ deux millions d’euros pour restreindre les reportages des médias critiques envers l’UE-ainsi que des opinions critiques de l’UE sur des réseaux sociaux tels que Facebook et Twitter jusqu’aux élections au Parlement européen en 2014.

  Selon le MELD, l’UE projette des mesures, incluant des amendes pour les médias, obligeant les médias à publier des rétractations ou des corrections, et refusant les journalistes critiquant l’UE et l’accès aux médias. D’autres mesures que projettent les Commissaires de l’UE non-élus incluent le contrôle de voix critiques de l’UE dans les réseaux sociaux. Dans des annonces dans les journaux danois, le MELD déclare qu’il trouve les mesures projetées inacceptables et les considère comme une agression contre la liberté d’expression et anti-démocratiques.

  Les affirmations du MELD sont corroborées par un article du Daily Telegraph. Selon l’article, le Daily Telegraph a vu des propositions de dépense confidentielles et des documents internes, projetant une vaste campagne de propagande sans précédent en amont et au cours des élections au Parlement européen en 2014.
  … l’une des clés de la stratégie sera « les outils de contrôle de l’opinion publique » et “identifier très tôt si les débats politiques parmi les followers sur les réseaux sociaux et les blogs ont le potentiel de susciter l’intérêt des médias et des citoyens”.
  … le budget pour une « analyse qualitative des médias » doit être augmenté de £1.7 million. Alors que la plus grande partie des fonds doit être trouvée dans des budgets existants, il serait question de lever l’année prochaine 797,000 livres britanniques supplémentaires, et cela malgré des appels pour que les dépenses de l’UE reflètent l’austérité nationale.
  … l’UE est censée porter une attention spéciale aux pays qui ont vécu un élan d’euro-scepticisme.
  “Les communicants institutionnels du Parlement doivent avoir la capacité de contrôler les conversations publiques et le ressenti sur le terrain et en temps réel pour comprendre les « sujets à la mode » et pouvoir réagir vite, d’une façon ciblée et pertinente pour se joindre à la conversation et en influencer le cours, par exemple en fournissant des faits et des chiffres pour déconstruire les mythes. »
  En dehors du MELD, Paul Nuttall, le député leader du UKIP, a critiqué les propositions. Selon Nuttall, la campagne transgresserait la neutralité de la fonction publique de l’UE en transformant les fonctionnaires en une « patrouille de trolls » épiant l’Internet pour réaliser des contributions politiques indésirables et superflues aux débats sur les réseaux sociaux.
  … Nuttall a déclaré, “Dépenser plus d’un million de livres pour que les fonctionnaires de l’UE deviennent des trolls sur Twitter pendant leurs heures de bureau est un gaspillage et c’est vraiment ridicule”. A part être ridicule, la campagne de propagande est la suite d’une tendance anti-démocratique et potentiellement dangereuse qui a été observée dans des états européens membres de l’OTAN depuis 2011.

  Au début du soi-disant Printemps Arabe en Libye et en Syrie, plusieurs rédacteurs en chef de médias indépendants, y compris le scribe, ont remarqué que les réseaux sociaux ont été inondés par une désinformation sur le rôle de l’OTAN dans les guerres contre la Libye et la Syrie pendant que quelques médias indépendants, y compris le site Web Stop NATO, sous la direction de Rick Rozoff, nsnbc no spin news, le blog qui a précédé nsnbc international, ont été suspendus pendant les journées cruciales de la campagne de l’OTAN contre le gouvernement libyen.

  Les projets de l’UE pour refuser l’accès des journalistes critiques aux briefings de presse et aux événements concernant les élections constituent une tentative de facto de manipuler l’opinion politique dans l’Union européenne. Les campagnes pour mettre les médias à l’amende sont susceptibles de cibler en particulier les médias qui critiquent les politiques de l’UE et constituent une attaque de la liberté de la presse. De plus, faire payer des amendes aux médias est particulièrement rude pour les médias indépendants qui ne perçoivent pas de subventions professionnelles ou gouvernementales.

  Source ( en anglais ) : http://www.telegraph.co.uk/

  Trouvé sur Actuwiki

 14. <>

  Mgr. Henri Delassus: Le probleme de l’heure presente, Preface de la premiere edition.

  Pare sa descrie situatia de azi, dar a fost publicata in 1904.

 15. T.B. nu are de ales, trebuie sa stranga mana dreapta care i s-a oferit fiindca in ea este servieta, in mana stanga este altceva…
  Si periodic i se reaminteste ca trebuie sa cedeze Transilvania, lucru la care pana acum s-a impotrivit destul de bine. Aproape oricine in pozitia aia ar ceda la presiuni, sint oferte pe care nu le mai pot refuza odata ce au apucat pe calea aia.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: