Guvernul României: priorități profund greșite.


Preşedintele Traian (Basescu – nb) a declarat, într-un interviu acordat postului de radio Kol Israel, că în România nu există un antisemitism de masă, însă sunt declaraţii sporadice, uneori chiar ale unor oameni politici”

„Eu am convingerea că dacă vom continua implementarea concluziilor raportului Wiesel, care împlineşte zece ani, anul acesta – sunt zece ani de când România a recunoscut Holocaustul, printr-un raport al unei comisii conduse de Elie Wiesel – dacă vom implementa concluziile acestui raport, cu certitudine, vor fi tot mai puţini români care să aibă atitudini antisemite”, a menţionat Traian Băsescu.

Greșit slugă abjectă, Românii își cunosc demult neprietenii și nu pot fi lăudați cu prostia ca și cum aceasta ar fi vre-o calitate.. A asuma în numele poporului elucubrațiile unui mitoman dovedit, nu constituie vre-o vinovăție din partea noastră. România nu a recunoscut și nici nu trebuie să recunoască ceva cu care nu are nimic de-a face.

Noi suntem cei care am murit și suferit din cauza bolșevismului adus pe tancuri de activiști cu nume precum Neulander, Pauker, Bercovici, Bruckner și atâția alții… Acum tot noi să ne punem cenușă în cap? Ia’ marș de-aci blestemaților!

 

Lenin-Bronstein-Gulag-Hell

Declarațiile sforăitoare ale unor târâturi umile față de stăpânii lor și tiranice cu cei aflați sub ei, sunt cu totul altceva însă și reprezintă voința poporului Român, așa cum reprezintă târâturile cinstea, verticalitatea și demnitatea – nu ne-am mai săturat ca să ne înjurăm guvernanții?

Potrivit preşedintelui Băsescu, faptul că pe teritoriul României s-au tipărit manuale despre Holocaust, anul acesta având deja 109 şcoli în care se învaţă despre evrei şi Holocaust în România, este un lucru bun, care va merge înainte.

„Faptul că am reuşit să avem un Monument al Holocaustului, chiar aici, la câteva zeci de metri de palatul prezidenţial, în centrul Bucureştiului, este iarăşi un element care va ajuta în educarea populaţiei şi în recunoaşterea acestui fenomen dramatic din istoria României, de către toţi românii”, a mai spus Traian Băsescu.

Sigur că o generație spălată la creier, s-ar simți vinovată și ca atare ar putea fi pusă totalmente la dispoziția unora care ni se cred superiori, deși e evident că n-au de ce.
2.un_dialog_intre_1860_si_1861,_intr-o_imagine_contemporana...asadar_nimic_nu_este_in_aceasta_tara.._nimic_in_afara_de_vite_si_oameni_fara_cap!
Pe cel care cunoaște adevărul, nu îl mai poți minți, asta fiind și miza imensului efort de culpabilizare a neamurilor creștine.
Duse vor fi odată și monumentele rușinii, iar locurile respective retransformate în parcuri verzi, locuri de recreere pentru copiii care vor moșteni România.

defrisarea-parcului-brezoianu.thumbnail

Preşedintele Traian Băsescu a mai spus că intenţia României de a prelua, în 2016, preşedinţia International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) este exact în acest sens.

„Vrem să afirmăm şi internaţional că România a recunoscut greşeala trecutului de la începutul anilor 40 şi vrem să vadă şi toţi românii că nu ne este ruşine să ne recunoaştem greşelile, prin asumarea preşedinţiei acestei organizaţii”, a mai spus Traian Băsescu.

Între timp, în România:

Gradul de sărăcie și de excluziune socială a ajuns la 42% din populaţie

Gradul de sărăcie şi de excluziune socială din România a ajuns în 2012 la 42% din populaţie, în creştere faţă de anul precedent, când acest indicator se afla la 40,3%. Acest indicator plasează România pe primele locuri în Europa, ţara noastră fiind depăşită doar de Bulgaria, cu 49%. Media Uniunii Europene se situează în jurul a 25%.

E evident că băieții ăștia de mingi, au priorități cu totul și cu totul greșite și că „împlinirile” lor, sunt sinonime cu dezastrul adus peste România de politicile lor meschine. Nici șpăgile imense nu îi mai satură pe ăștia..

O Românie nouă – vremea ei a venit!

 

sursa: Mediafax si Activenews

36 răspunsuri

 1. Foarte interesant.

  • Multumesc, dar din pacate „interesantul” asta ne afecteaza vietile noua tuturor. Un vechi blestem chinez spune „Sa-ti fie dat sa traiesti in vremuri interesante”. De-abia astept revenirea la normalitate.

 2. Prin demonstratiile din decembrie Boc a fost inlocuit cu Ponta pt o primenire/pacalire…Evident, serviciile au fost implicate.
  M-am perpelit tot in speranta unei schimbari ca in Islanda, dar……
  Nu va lasati pacaliti de o asa-zisa cearta intre Ponta si Basescu ! Sunt ca fratii intru raul Romaniei !

 3. Pentru cei interesati, cautati si studiati volumul “Industria ho.locaustului-reflectii asupra exploatarii suferintei e.vreiesti” de Norman G. Finkelstein, aparuta la editura “Antet” dupa anul 2001.
  Pentru amanunte si mai edificatoare asupra a ceea ce s-a intamplat in istoria umanitatii de vreo 2500 de ani incoace si se intampla inca, incercati, cu rabdare, sa studiati “Controversa Sionului” de Douglas Reed.
  Veti vedea ca nimic in istorie nu a fost intamplator, totul se leaga, veti vedea cum totul a inceput de la leviti (care intre timp au devenit o secta), cum acestia au infiltrat la toate nivelele pe khazari in decursul istoriei, cum levitii isi urmaresc si azi scopul lor suprem de a DISTRUGE orice alte natiuni (sub orice forma), bazandu-se de o vesnicie pe scrierile sa.tanice ale ta.lmudului …
  Veti citi (cu stupoare) cum TOATA ISTORIA OMENIRII a fost si este inca HOTARATA in adunarile lor sa.tanice, in care viata tuturor oamenilor planetei NU conteaza deloc pentru ei.
  Veti citi ca, de fapt, nazismul si comunismul nu au fost decat doua fatete ale aceluiasi SISTEM SA.TANIST SIO.NIST, care, in ne.mernicia sa, incearca de mai multe sute de ani buni DISTRUGEREA DIN INTERIOR A CRESTINISMULUI pe orice cale, iar daca “se lasa” cu razboaie, cu atat mai bine pentru acesti ne.mernici. Pentru ca oricum intotdeauna in decursul istoriei au avut de castigat din partea ambelor parti beligerante.
  Daca veti citi aceste doua titluri (in mod special cel de-al doilea) veti ajunge sa intelegeti in foarte mare masura ce ni se intampla acum (ca popor, ca tara, ca europeni, ca [si] crestini) si mai ales de ce anume ni se intampla. Veti ajunge sa vedeti lumea intreaga si istoria umanitatii cu alti ochi, liberi de privirea incetosata de pana acum.

 4. Pentru a realiza dimensiunile si profunzimea relatiilor dintre statul roman si cel condus de laureatul premiului Nobel pentru Pace (marele strateg al politicii militare nucleare israeliene), va propun sa reflectati la urmatoarea informatie facuta publica de Michael Janukolowitz, fost purtator de cuvant al Agentiei comunitatii evreiesti pentru media internationala.
  Presedintele Basescu a ajuns in Israel in aceiasi zi cu Primul Ministru al Canadei, Stephen Harper.
  Domnul Harper este un evanghelist devotat sufleteste si guvernamental statului si politicii israeliene. Va ramana in istorie (si ) prin deja celebrele vorbe :” Israelul a aparut (in istorie) ca o lumina intr-o lume scufundata in bezna”.
  Cu toata iubirea neconditionata purtata de guvernul canadian, prin reprezentantul sau Stephen Harper, statului evreiesc, pe aeroport nu a fost arborat decat drapelul Romaniei, fapt absolut deconcertant diplomatic.

  In acest timp se desfasoara „Saptamana Memoriei Holocaustului in Romania si in Europa – Istorie si Memorie”.
  In cadrul saptamanii, pe 22 01 2014 la ora 18, Institutul francez din Bucuresti va organiza conferinta: „Rolul Ambasadorului Jacques Truelle* si a profesorului Georges Dementhon* ( director al liceului francez din Bucuresti), in apararea drepturilor evreilor din Romania in timpul shoah ( catastrofei). Conferentiar: M. Iancu – profesor la Universitatea Paul Valery Montpellier 3 France, director al ” Centre de rechereche et d’études juives et hébraïques ” (traduceti, cum stiti mai bine, cuvantul juives).
  Conferinta va fi precedata de interventia lui Aurel Vainer, deputat si presedinte al FCJR.
  Anuntul nu precizeaza daca intrarea la eveniment este „libera”.

  * Jacques – Marie Truelle in 1940 a fost numit de Guvernul Vichy ( Petin !) ” trimis extraordinar si ministru plenipotentiar la Bucuresti”.
  *Georges Demanthon – fost lector al Universitatii din Cernauti ( 1939), ” simpatizant al politicii aliatilor” (un fel de Neagu Djuvara) protector al elevilor proveniti din scolile israelite.

 5. Privilegiul de a face parte din NATO ne va permite sa participam la costurile noului sediu al Organizatiei, ce se ridica la 1.500.000.000 euro, dupa ultima rectificare publicata in presa germana si belgiana. Acelasi privilegiu ne va permite si participarea la razboiul purtat in scopuri proprii, de francezi, in Republica Centrafricana.
  Cui sa multumim mai intai pentru importanta capatata de Romania, pe plan mondial?

 6. anii 50 au revenit in europa in forta. ti se spune ce trebuie sa gindesti si ce sa spui. daca nu te supui ai de suportat pedepse grele. oamenii se evita si refuza sa discute teme considerate periculoase. voi nici macar nu stiti cit de usor este in statele alea minunate pline de civilizatie unde mai colcaie si democratia dupa mintea multor rataciti cit de usor este sa te bage la psihiatrie si sa-ti faca un tratament de „insanatosire”!
  in ceea ce priveste romania era clar inca de acum zeci de ani ce se va intimpla. intre timp citiva au aflat despre ce este vorba insa acest lucru s-a intimplat f tirziu iar restul continua sa traiasca din inchipuiri. cind citesc ce comenteaza romanii la diferite articole si insistenta lor in timpeniile dovedite cu vestul luminos care le-ar da lor de toate daca n-ar fi unii rai in tara nu mai pot avea sperante de mai bine. de fapt toata europa este praf si pulbere iar acum efectiv este o vreme in care-si permit sa faca „curat”. nu mai este nevoie de sirma ghimpata si nici de gardieni. in ziua de astazi multimea plateste ca sa fie distrusa si se bucura cind este chinuita prin tot felul de programe aberante asa cum sint cele economice care au efecte distructive imense si care se vor simti peste f multe generatii.
  multe f multe comentarii sint ca asta:
  „la ce ne putem astepta? Excluderea din UE pentru ca nu indeplinim standardele unui stat de drept.
  -Unde putem sa mergem si ce putem sa facem? Mergem in CSI, unde se aplica aceleasi reguli.Adica Comunitatea Statelor Independente in frunte cu mama noastra Rusia.”
  genul asta de prostie este ceva ingozitor!
  iar un asa numit analist servitor al strainilor scrie:
  „PSD va fi fericit să le zică românilor: votaţi neamţul. Doar sîntem ţara în care Johannis a ieşit primar candidînd ca neamţ într-un oraş cu 2% din populaţie nemţi. Nemţii se vînd bine în România.”
  chestia cu nemtii cinstiti la romani este iarasi una dintre legendele de acum fara numar care populeaza mintile multora!
  germania este un stat corupt la un nivel pe care romania nu-l va atinge niciodata!!! problema este ca romanii nu vor sa stie adevarul fabricindu-si realitati in functie de ceea ce le place lor iar asta se intimpla fara sa aibe vreodata dovezi care sa le sustina.
  chritele de astazi se numara cu milioanele si au facut doar o simpla trecere de la furculision la furculeisen. taranii parveniti sint cei mai mari dusmani ai romaniei si poporului roman!
  un exemplu:
  http://dilemaveche.ro/sectiune/editoriale-opinii/articol/cele-mai-interesante-alegeri-2014
  intr-un alt articol asta se trecea in rindul numitilor boieri ai scrisului!!!! groaznic!
  ziarul asta este tipic urmasilor flotantilor la gen 2-3 care au prins ifose de genii galactice.
  si da dilema este veche in cazul lor pt ca nu se stie ce sint. boi sau vaci?! 🙂

  • Prin ’80, aveam un prieten fizician obsedat de ideea ca romanilor li se pune bromura in apa. Nu a murit deshidratat si nici nu s-a cretinizat. Este inca o luminatie de om, dar straluceste in Canada unde are convingerea ca este ascultat, urmarit, intoxicat la propriu. Are insa simtul umorului si asta-i formidabil.
   In urma cu 10 ani, englezii au descoperit ca li se puneau neuroleptice in apa. Au facut scanadal si au privilegiat consumul de scotch.
   Rusii combat si ei diazepamul cu mijloace traditionale, de la 30° in sus.
   Eu propun de ani buni, apa sfintita, da’ sfintita pe bune, adica de un preot care nu a semnat angajamente cu satana, nu poarta sortulet pe sub sutana si nu vorbeste pe mobil in altar.
   Va asigur ca rugaciunea, tamaiatul si apa sfintita sunt mijloace mai mult decat eficiente de lupta. Cateva figuri bine insusite de Krav-Maga, ajuta si ele, la nevoie.
   Sunt atatea feluri de a tine contra.. Totu-i sa nu traim incordati.

   • Adevarat, dar as prefera karate traditional.

   • Daca prietenul tau e „ascultat, urmarit si intoxicat la propriu”, in „vestul democratic si luminat”, cred ca ii vine putin greu sa straluceasca.

    Orice om cu adevarat destept si curajos, e luat in colimator de javrele asmutite de catre dusmanii omenirii. In locul tau, l-as asculta foarte interesat.

    Ar fi dansul dispus sa isi povesteasca experienta intru publicare pe umilul meu blog ? Anonim, sau nu.

    • Straluceste doar in sfera cercetarii universitare si umorul acopera strict zona lieraturii stiintifico-fantastice, dupa care ne dam in vant.
     Prietenul meu nu scrie decat referate de specialitate si cursuri imposibil de interpretat politic.
     De Craciun nu trimite felicitari si a ajuns sa priveasca suspicios globurile din brad carora le sopteste pe furis propozitii de genul:” 1, 2, 3 ,4. FFF…K YOOOU !”
     Pentru el (si) Romania este pierduta. Te asigur ca are puzderie de nostalgii din vremea in care visam sa fugim cu o gonflabila de la Vama Veche, la turci, dar este absolut resemnat cu conditia de emigrant.
     Realitatea este ca sunt patrioti si patrioti..
     Am convingerea ca prestanta numelui sau romanesc are mai mare valoare in absolut, decat ceea ce facem noi aici, migalind idei de pe urma carora isi ridica salariile copiii baietilor cu ochi albastri care acum or avea ochii rosii de atata citit comentariile noastre, dar mai ales ale lui Thalex si Nikolai, contorsioante si pasionate pana la delir.
     Ideea este ca pe acest blog scriu cei ce se simt in elementul lor aici si presupun ca si pe tine te multumeste aceasta situatie.

 7. Basescu le-a zis palestinienilor ceea ce putini oameni politici au indraznit: sa nu se cramponeze de adevarurile istorice, daca vor pacea!
  In ideea asta, niciun popor, nici chiar al nostru, nu trebuie sa isi afirme identitatea istorica, valorile structurale.
  De inteles am inteles, dar putem admite acest principiu?

 8. Campania a inceput , asa ca o spun de pe acum: NU vreau sa ne reprezinte nimeni in Parlamentul European, intrucat cine ne reprezinta, nu ne reprezinta pe noi, romanii.
  Incerc sa fiu concis.
  Tratatul comercial intre Europa si SUA,contine clauze ascunse la care nu au acces guvenele tarilor semnatare. Ziarul Curentul a publicat materiale legate de acest Tratat, dar in stil magaresc, fara sa comunice sursa si mai ales, incomplete.
  Comisarii europeni vor aproba Tratatul, dar cu ochii inchisi si cu mainile legate de clauzele de confidentialitate ce le interzic consultarea parlamentelor nationale.
  Legea o vor face companiile private (semi-anonime), in detrimentul intereselor economice nationale.
  Pentru moment, s-a anuntat ca discutiile considerate „dificile” sunt intrerupte pana in luna Iunie. Nimeni nu intelege de ce purtatorii de cuvant ai UE se mai simt obligati sa minta. In luna mai este asteptat Insusi seful executivului american, la Bruxelles.
  In timpul acesta, americanii se declara abuzati de Insusi, prin decizia de a trece peste capul Congresului in acordurile comerciale cu diverse tari din Asia si Europa ( de America de Sud nu se pomeneste) prin generalizarea procedurilor „accelerate”.
  In fapt ,aceste proceduri accelerate au fost adoptate sub Nikson si aplicate de toti predecesorii lui Obama. Problema pentru americani este ca modul de guvernare in stilul ” hai mai iute, vai ce iute” ii poate duce chiar in prapastia aia de care faceam noi misto, cand supravietuiam prin bancuri.
  Planetar, se pare ca se doreste guvernarea prin ordonante de urgenta. Pana acum, patru prim-ministri europeni au declarat ca este cea mai buna solutie de aplicare a deciziilor luate de instantele europene.
  In acest caz, de ce sa inscaunam cu mana noastra si cu banul nostru , beizadelele de la Bruxelles?

  • Corect, nu merita iesit la vot pentru astia. Un singur OUG ar trebui dat de urgenta: cel care sa anuleze toate OUG-urile date pana acum. Dupa aceea, guvernare numai prin lege.

  • Sunteti in eroare, stimate Clement. Noi alegem pe europarlamentari, care sunt membri ai Parlamentului European. Numai ca cei ce fac si desfac jocurile nu sunt cei alesi, ci Comisia Europeana, adica un fel de guvern european, compus din indivizi NUMITI, nu alesi, si care nu sunt sub controlul PE. Un exemplu recent este votarea in PE a amendamentelor Zanoni, care impuneau studii de impact de mediu inaintea aprobarii oricarui proiect de exploatare a gazelor de sist, vot cu care CE s-a sters la fund, emitand niste…recomandari pentru statele membre, adica niste acte normative fara putere obligatorie. Aveti mai jos un discurs semnificativ in ceea ce priveste relatia intre PE si CE:

   Si inca unul

   • Am incercat sa pun in discutie doua aspecte ale aceleiasi probleme.
    La urmatorii 28 se face referire in articol :

    Barroso, José Manuel Presedinte
    Ashton, Catherine [Vice-Presedinte] Inalt reprezentant pentru Securitate si Afaceri Externe
    Reding, Viviane [Vice-Presedinte]Justitie, drepturile fundamentale ale cetatenilor
    Almunia, Joaquín [Vice-presedinte .Concurenta
    Kallas, Siim [Vice-président]Transporturi
    Kroes, Neelie [Vice-Presedinte] Strategie Numerica
    Tajani, Antonio [Vice-Presedinte]Industrie si Antreprenariat
    Šefčovič, Maroš [Vice-Presedinte]Relatii Institutionale
    Rehn, Olli [Vice-Presedinte] Afaceri economice si monetare
    Potočnik, Janez Mediu
    Piebalgs, Andris Dezvoltare
    Barnier, Michel Comert interior si servicii
    Vassiliou, Androulla Educatie,cultura, multilingvism si tineret
    Šemeta, Algirdas Fiscalitate, regim vamal,statistica, audit si lupta impotriva fraudei
    De Gucht, Karel Comert
    Geoghegan-Quinn, Máire Cercetare, inovetie si stiinta
    Lewandowski, Janusz Programare financiara si Buget
    Damanaki, Maria English Afaceri maritime si pescuit
    Georgieva, Kristalina Cooperare internationala, ajutor umanitar si situatii de criza
    Oettinger, Günther Energie
    Hahn, Johannes Politica regionala
    Hedegaard, Connie Actiune pentru Climat
    Füle, Štefan Departament : extindere a politicii europene
    Andor, László Emploi,Afaceri sociale si de integrare
    Malmström, Cecilia Afaceri interne
    Cioloş, Dacian Agricultura si dezvoltare rurala
    Borg, Tonio Sanatate
    Mimica, Neven Politica de consum

 9. In urma cu un an ” Raportul Estrela” a fost respins.
  Acest document propunea printre altele predarea unor noțiuni despre masturbare și contracepție începând din școala primară, degradarea părinților de la statutul de educatori primari ai copilului si clasarea acestora in categoria ”alte părți interesate”, precum si obligativitatea medicilor de a efectua avorturi fără a mai putea apela la libertatea de conștiință.

  Același grup politic, alcătuit în marea sa majoritate din europarlamentari socialiști si ecologisti, a propus un nou proiect sub numele ” Raportul Lunacek”.
  Proiectul prevede si introducerea in legislatia europeana a” principiilor Yogyakarta” prin care homosexualii sustin faptul ca drepturile specifice acestei comunitati sexuale sunt justificate de drepturile universale ale omului si trebuiesc introduse în ordinea juridică a Uniunii Europene.
  Austriaca ecologista, militanta pentru drepturile minoritatilor sexuale,Ulrike Lunacek, a susținut un amendament cu caracter pedofil în care se vorbeste despre necesitatea „unei educații sexuale interactive, dincolo de prejudecăți și tabuuri” pentru copiii mici.

  LISTA COMISARILOR ROMANI CE AU VOTAT RAPORTUL ESTRELA :

  NORICA NICOLAI
  OVIDIU SILAGHI
  RENATE WEBER
  VICTOR BOSTINARU
  CORINA CRETU
  MINODORA CLIVETI
  VIORICA DANCILA
  IOAN ENCIU
  IOAN MIRCEA PASCU
  DAN CLAUDIU TANASESCU
  ADRIAN SEVERIN

  Acesti oameni nu trebuiesc uitati si nici iertati.

 10. Raportul Lunacek se va vota pe 4 februarie.
  Adresa la care se poate selmna si pentru Romania, petitia catre CE de respingere a raportului
  http://www.citizengo.org/fr/3343-madame-monsieur-le-depute-du-parlement-europeen-le-3-fevrier-vous-voterez-sur-le-rapport?m=5&tcid=1459662

  • Multumesc pentru link-ul cätre petitie!

   I-ai väzut mutra creaturii Lunacek? Parcä e dintr-un film de groaza, o fiintä a-sexuatä cu cäutäturä dementä.

   As adäuga cä actiunea e în mod evident parte a unei euro-ofensive „verzi” si vine ca räspuns la reactia (neasteptat de durä si de consecventä a) francejilor la popo-initiativele legislative ale d-lui Psychollande.

   • Parlamentarii francezi au inceput sa se joace d’a „hotii si vardistii”, varianta terorista, imediat inainte de supunerea la vot a legii Lunacek.
    Cred ca nu s-au mirat prea tare opozantii acestui guvern de degenerati, intelegand ca se urmareste montarea unui scenariu util intregii comunitati europeene.
    Pentru acest motiv trebuie votat in cunostinta de cauza la europene.
    http://www.leparisien.fr/politique/video-des-deputes-pris-en-otage-a-l-assemblee-pour-un-exercice-03-02-2014-3556117.php

    • Da, dar iatä cä între timp euro-sacul s-a mai crapat în DOUÄ locuri de-odatä (unul e parasirea tärâmului constitutional de cätre Curtea „Constitutionalä” a Germaniei ieri, al doilea votul elvetienilor de azi) asa ca acum trebuie sa lupte pe trei-patru euro-fronturi (färä a-l mai pune la socotealä pe cel ucrainian, si toate astea pe fondul alegerilor din PE) de-odatä, asa cä s-ar putea s-o lase (pe moment) mai moale cu „drepturile” sod-omului. Sau nu.

  • S-a votat si presa s-a trezit din motaiala. Totul este sa nu intre din nou in adormire.
   De data aceasta, 20 din cei 33 de romani trimisi la Bruxelles s-au concertat strategic, imprastiindu-se pentru confuzionarea alegatorilor romani pe care ii considera spalati pe creier si au spus DA, legii Lunacek.

   In politica romaneasca se petrec si evenimente care ar trebui sa umple inimile romanior de mandrie, daca ar avea habar de ele.
   Suntem bagati in seama, suntem importanti, suntem „in jocuri”.

   Romania in 2014 detine presedintia „Grupului de lucru al Aranjamentului de la Wassenaar”.
   Diplomatul Cristian Istrate va prezida cele doua sesiuni ale grupului in lunile Mai si Octombrie.
   Grupul se ocupa cu controlul exporturilor de arme conventionale si a produselor tehnologice cu dubla utilizare.
   In categoria” produselor tehnologice cu dubla utilizare” intra produsele nucleare, chimice, bacteriologice, bionice s.c.l.
   Excelenta sa domnul Istrate, este sustinut atat de o echipa de experti ai misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena ,cat si de directiile specializate ale Ministerului Afacerilor Externe din care face parte si Departamentul pentru controlul exporturilor ( spicuiri din comunicatul de presa MAE).
   Grupul a luat fiinta in 1996 si Romanai este membra activa din 2002.
   „Prin participarea la acest grup de elita al producatorilor si exportatorilor de produse militare avansate, Romania s-a angajat sa contribuie la pacea si la securitatea regionala si internationala, alaturi de alte 40 de State participante la Aranjament” (MAI-Agerpres).

 11. Romania trebuie sa faca curatenie in politica.
  Vanghelie afirma pe Realitatea tv ca mafiile (tiganesti) sunt chiar benefice deoarece nu au rapit copii si nu au lasat alte mafii sa se instaleze la noi..
  Rares Bogdan, tace. Are in mod sigur statisticile nationale si europene privind implicarea mafiei protejate de toate guvernele Romaniei in furtul de metale, traficul de masini, organizarea retelelor de prostitutie, distrugerea a mii de cladiri cu scopul specularii imobiliare, evaziune fiscala, practicarea cersetoriei organizate, vandalism.
  Tiganii sunt pe cai mari. Ii platesc toti : dreapta, stanga, masonii, evanghelistii, politistii,francezii, FMIul. Este iadul pe pamant.
  Daca il vor avea pe Basescu pentru „discriminare”, sper sa realizeze strategul dezbinarii dreptei, ca s-a consultat cu satana cand cu interventia silabisita de Nutzi, la Bruxelles.

 12. Romania frumoasa: http://sanuuitam.blogspot.be/search/label/Rastolita
  Ma gandesc ca la Judecata, romanii vor avea a raspunde si pentru cum si cat si-au iubit tara.

 13. Pe 18 mai,elvetienii isi vor vota salariul minim.
  ” Le Figaro” isi irita cititorii publicand urmatorul articol : http://www.lefigaro.fr/emploi/2014/04/23/09005-20140423ARTFIG00113-les-suisses-se-prononceront-bientot-sur-un-smic-a-3240-euros.php
  Harta salariior minime din Comunitate ne lamureste fara cuvinte asupra pozitiei Romaniei in Europa si asupra departarii temporale la care ne-au aruncat politicienii romani cifotici, amorali, analfabeti si degenerati ,vomitati de servicii, dupa’89.
  Dumnezeu ne-a dat o invatatura de minte si primavara aceasta, potopind satele ” gospodarite” de tigani si betivi buni doar de hacuit padurile si transformat albiile raurilor in depozite de gunoaie.
  „Incremeniti definitiv in proiect” aceiasi politicieni imperturbabili in nesimtirea lor organica, se afiseaza aruncand flegme electoratului coplesit fie digestiv de stufatul de miel, fie pluviometric .
  In aceeasi zona, la ultimul potop ,premierul Tariceanu ii sfatuia pe romani sa mearga la hotel daca nu mai au case, iar la actualul eveniment, camarazii lui Tariceanu s-au deplasat cu” fa, Doino” cu tot, probabil in calitate de coproprietari ai hotelurilor Bombonicai, dispusa sa cazeze electoratul momit cu proiecte tot atat de realiste precum cele ale lui Boc ce a promis, cu generozitate, haitienilor, 20 de case.
  Pe acesti indecenti farseuri sa ii voteze, romanii?
  A propos, ce mai face domnul Capsali?
  L-a incunostiintat cineva ca tara Belgia, in care se va afla biroul domniei sale, tocmai a votat tripla filiatie? Oare are dansul o oarece neliniste legata de crearea acestui precedent juridic comunitar?

  • Stimate Clement, printre altele, se pare ca numele Capsali este si al unei familii de rabini. Simpla coincidenta…

   • Banuielile ni-le poate spulbera doar doamna Capsali…
    In fond, daca bunicul candidatului a fost rabin, atunci putem conta pe eruditia teologica a fertilului regizor roman, inadmisibil pentru alegator fiind doar gandul ca acesta este un marran, adica un evreu trecut la crestinism doar formal.
    Marranismul permite „convertirea” evreilor la crestinism si practicarea judaismului in secret.
    Deconspirarea acestora o pot face nevestele, amantele si nudistii.
    Stimate „agent” Vasile, in context, sper ca nu esti un sayanim …

    • Cu siguranta, nu! N-am insa cum sa si probez chestia asta. Juristii numesc o astfel de proba „probatio diabolica”… In orice caz, stima ce v-o port ar trebui sa imi furnizeze un capat de demonstratie probatorie.

     • Cum am putea supravietui fara simtul umorului, mai cu seama dupa ce am citit ” Primavara sayanimilor” de Jakob Cohen ?.
      J.C. declara ca in Franta traiesc si functioneaza actualmente, in jur de 3000 de sayanimi
      Oare cati traiesc in Romania ?
      Zilele trecute, domnul Gheorghe Ilie Florescu, a carui carte merita citita, povestea ceea ce stiam de decenii – savuroasele bancuri cu evrei erau concepute de agenti evrei ai serviciilor noastre de securitate .Partenerul de discutie al celebrului cafegiu , domnul Jurca, nu a indraznit sa il intrebe daca este sigur ca agentii erau doar in slujba serviciilor noastre.

      • Mi-a relatat cineva ca purtand pe strada o discutie in timp ce se plimba cu cineva, a facut o remarca folosind apelativul pe care respectivii incearca din rasputeri sa il elimine din vocabular – trecand pe langa ei un tata cu fiul sau de 16-17 ani, a remarcat cum tatal s-a uitat atent la ei, dupa care a incetinit pasul intorcandu-se sa se uite si incercand sa desluseasca (era seara), unde vor intra cei doi.

       Apoi tatal s-a dus inainte pentru ca ai nostri si-au dat seama ca sut urmariti, dar nu fara a-si pune fiul sa se ascunda pe un teren viran, pentru a continua urmarirea, taman ca in filme. Ai nostri au facut cale intoarsa cu repeziciune, iar puiul de sayanim a fost zburatacit de-acolo ca un fazan din iarba.

       Asta a fost totul.

 14. In perioada aceasta de dezbatere cu arhivele pe masa , imi pare curios faptul ca jurnalistii, istoricii, cetatenii a caror constiinta nu a fost alterata de dogma si privilegile comunismului, pun in discutie strict atitudinea iresponsabila si incompetenta a lui Iohannis de promulgare a legii 117, fara a o corela cu cea ostentativ explicita a precedentului Presedinte, din ianuarie 2014 .
  BASESCU A DECLARAT CA ROMANIA ARE INTENTIA DE A PRELUA IN 2016 PRESEDINTIA INTERNATIONAL HOLOCAUST REMEMBRANCE ALLIANCE (IHRA).
  La ora declaratiei, ii era limpede faptul ca in 2016 el va juca table pe podisca din fata gardului de la Cotroceni si totusi si-a permis sa angajeze tara intr-o chestiune de politica externa, extrem de delicata.
  Dupa parerea multora, subiectul a fost abordat discret si cu prilejul intalnirii rabinatului israelian cu IPS Daniel in prezenta reprezentantului presedintiei.
  Ne-am putea intreba retoric, de ce tin cei doi Presedinti sa impuna Romaniei o asa „onoare „importanta? Sa ne gasim oare in situatia palestinienilor sfatuiti de Basescu sa nu se cramponeze de adevarurile istorice, daca vor pacea?!
  Este foarte posibil ca mesajul a fost transmis bidirectionat, in stilul caracteristic basescian din care face parte si sinistrul indemn catre tinerii romani de a parasi tara.

  Dupa promulgarea legii, gestul Presedintelui Iohannis fata de domnul Octavian Bjorza apare intr-o alta lumina si sper ca acesta sa restituie in semn de protest, ordinul primit.

  Este momentul sa ne amintim cuvintele lui Vasile Paraschiv adresate Presedintelui Basescu in decembrie 2008.

  „Domnule preşedinte, vă mulţumesc pentru înalta distincţie ce aţi hotărât să mi-o acordaţi astăzi, dar eu sunt obligat să refuz primirea ei de la un comunist, la fel ca toţi ceilalţi care ne-au condus ţara de la Revoluţie şi până azi, împotriva cărora eu am luptat din 1968 şi voi continua să lupt pe cale legală şi democratică până la ultima bătaie a inimii”, a spus Vasile Paraschiv la momentul conferirii decoraţiei, la Cotroceni, pe 1 Decembrie 2008. Acesta a continuat precizând că “eu nu sunt ca un câine, căruia dacă îi dai o felie de salam el nu mai latră, tace din gură şi te lasă să intri în curtea stăpânului şi să furi totul. Eu nu vreau de la dumneavoastră, domnule preşedinte, decoraţii, bani, funcţii etc. Eu vreau dreptatea şi adevărul pentru întregul nostru popor, adică exact ceea ce aţi promis dumneavoastră poporului nostru în noiembrie 2004 şi care pe mine m-a atras ca un magnet, dar din nefericire nu v-aţi respectat promisiunea făcută, m-aţi minţit şi m-aţi indus în eroare şi pe mine şi întregul nostru popor cu promisiuni pe care nu vi le-aţi respectat niciodată”, a declarat Vasile Paraschiv.”

  Nu vad foarte clar cum vor evolua lucrurile in general, in chestiunea in discutie. In particular insa, stiu ca PNLul pierde cu fiecare ceas, membrii.
  Este recomandabil ca demisiile din partid pentru membrii diaspora sa se faca atat la sediile din strainatate cat si le sediul central al partidului, din Romania.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: