Proverbul din străbuni, complotiștii și noi Românii


Stramosii au spus-a simplu si direct: “CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA!”

Colindul calificat drept “antisemit” este de fapt reformularea in limbaj popular a tezelor sfintei scripturi asadar, iata cum acuzatorii au calificat insasi BIBLIA drept “antisemita”. Un stupid act datorat panicii si groazei ce il cuprinde vazand cum uriasul numit NEAMUL DACO-ROMAN de trezeste din buimaceala ambuscadei numita “revolutia de la 1989″.

Suntem un neam foarte, foarte vechi, neam supravietuitor si extraordinar de viteaz dar si cel mai pasnic din Europa. Desi nu am atacat pe nimeni niciodata, de mii de ani am suferit sute de invazii totusi niciuna nu ne-a dislocat de pe pamantul nostru. Toate invaziile au fost neprovocate si se datoreaza extraordinarei bogatii pe care neamul nostru talentat, harnic si serios a produs-o din resursele abundente oferite de Dumenzeu.

Sub diversi conducatori ne-am demonstrat ca putem invinge cele mai mari imperii ale timpului, am pierdut batalii dar am castigat toate razboaiele in final, ne-am demonstrat ca ne putem organiza superb, mai bine ca oricare alt neam in fata oricarei forme de invazie, ne-am demonstrat ca putem face descoperiri stintifice, opere artistice si dezvoltare economica ca orice alt neam, desigur intre putinele momente de liniste cand nu suntem atacati.

Avem cea mai veche si autentica forma de crestinism, adoptata firesc de stramosii Daci care au fost la acel moment cel mai bine pregatit popor pentru a primi cerstinismul. Iar credinta este generalizata la 90% din populatie ceea ce este semn al unei adanci intelepciuni colective.

sFA aNDREI-1

EUROPA NE DATOREAZĂ ÎNSĂŞI DEZVOLTAREA SA DACĂ NU CHIAR EXISTENŢA. De mii de ani toate invaziile din sud şi din est au fost oprite de Neamul nostru. Europenii şi-au putut oferi confortul de a construi şi câte o mie de ani la o catedrală întrucât turcii nu au ajuns să le dărâme fiind ţinuţi în loc de noi, dărâmau bisericile şi mânăstirile noastre în schimb, tătarii nu au răvăşit Parisul căci nu au trecut de moldoveni dar au dărâmat satele şi oraşele noastre în mod repetat. Invazii oprite de acei moldoveni pe care strainii cotropitori de azi ii califica in mod criminal drept prosti si lenesi, adica acei moldoveni care la Podul Inalt au administrat cea mai mare infrangere a Imperiului Otoman din intreaga sa istorie.

Europa s-a dezvoltat la adăpostul oferit de neamul nostru, ba chiar şi-au permis să se organizeze să se bată între ei sau să folosească Europa ca bază să atac alte popoare, să facă imperii. Nu au fost ocupaţi cu apărarea de invadatori din Asia care se opreau cand se confruntau cu noi. La care sa adaugăm si jaful făcut de austrieci şi unguri o mie de ani de la aur la recolte şi distrugerea populaţiei.

histria

De peste 200 de ani suferim cea mai complexa forma de invazie neprovocata iar de 24 de ani se deruleaza cel mai recent atac in forma unei ambuscade lung si bine organizate intr-un mod adanc conspirat, atac numit ‘revolutia de la 1989″. Inca un atac dar de forma cea mai perfida si mai sofisticata pana acum. La scara mileniilor insa, 24 de ani este mai nimic.

Suntem in curs de dezmeticire si de organizare a reactiei, un proces inevitabil si ireversibil de care dusmanul este ingrozit. Dusmanul pradator vede sfarsitul “investitiei” de peste 200 de ani in incercarile de a ne explotata poprul si resursele dar si devoalarea atrocitatilor comise asupra neamului nostru, distrugeri, crime si genocid sangeros sau prin otravire comise NEPROVOCAT. Desigur este ingrozit de consecinta chemarii la raspundere pentru toate crimele comise.

La acest final istoric al atacului lor este de asteptat sa aplice zeci de metode de descurajare a reactiei si a initiativei intre care una este si “diabolizarea” Neamului nostru maret. Dar iata cum atacul se intoarce impotriva lui insusi precum stramosii ne-au invatat ca “FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE!”.

 

images

Stim ca Dumnezeu da, dar nu baga in traista. Si ne-a dat tot ce ne trebuie.

Cu Dumnezeu inainte vom supravietui si acestui atac si ne vom ridica si mai sus si mai intariti decat am fost vreodata.

Doamne-ajuta!

autor: Adrian Grigoriu

29 răspunsuri

 1. Sa stiti ca mai suparati decat noi, pe occidentali sunt sarbii si au dreptate. Dar si mai suparati sunt acestia pe fratii lor ortodocsi, adica si pe noi, si stiti din ce motive. Eu sper ca pe mine personal nu sunt suparati deoarece am participat la toate marsurile si mitingurile impotriva razboiului ce i-a adus felicitari si usi deschise lui Plesu si celor ce l-au impins pe strapontina politicii romanesti.
  Da, europenii occidentali sunt vinovati fata de poporul nostru din momentul in care ne-au intors spatele si si-au construit prosperitatea, dupa cortina de fier. Au vrut sa uite cine suntem, si au reusit acest lucru, fara efort.
  Tuturor celor ce indraznesc sa caste gura in alta limba decat cea romana in legatuta cu flagelul tiganiei ce s-a abatut asupra lor, le amintesc, ca Churchil & co a conceput planul crearii uni stat pentru minoritatea nomada israelita, dar nu si pentru minoritatea nomada a tiganilor, pe care i-au lasat cu privilegii nebanuite sa se inmulteasca si sa destabilizeze tarile ce nu permisesera islamizarea europei.
  Occidentalii au facut din victimele lagarelor germane eroi etern recompensati prin reprezentatii lor si au asezat gulgiul tacerii peste victimele lagarelor comuniste ce sunt in fapt, si victimele lor.
  Nu stiu pe cine vor vota romanii ca Presedinte, dar trebuie eles un om avertizat asupra acestei atitudini inadmisibile a occidentalilor si servilor lor autohtoni.
  Romania trebuie sa se ridice in picioare si sa nu mai tina ochii plecati.
  Viitorii ministrii ai Invatamantului, Culturii si Turismului vor trebui sa organizeze ciclic, in toti anii de studiu vizite la Marasesti, Ajud, si la toate locurile de martiraj ale poporului nostru.
  Trebuie ca dupa modelul israelian, fiecare Sef de Stat sa aduca omagiu victimelor comunismuliu si Patriarhia sa organizeze pelerinaje in locurile sfinte ale detentiei romanesti in tara si in pustiul siberian.
  In discutia purtata de Luca Niculescu pe N24 cu Varujan Vosganian, om politic al Statulu Roman, nu numai ca nu am auzit un cuvant de recunostinta fata de poporul ce i-a ingaduit cu iubire, familia emigarta de teama turcilor, dar a tinut sa minimizeze natura martiriului poporului nostru si capacitatea de evocare la scara universala a sacrificului national.
  Varujan nu a citit in mod sigur nici „Cel mai iubit dintre pamanteni”, nici ” Dimineata pierduta”.. Ba mai mult, politicianul a afirmat ca niciun roman nu poate da numele unui roman, mort dupa lovitra de stat din ’89…
  Luca, luat prin surprindere, a tacut, moment de mare jubilatiune pentru armean. Moderatorul putea iesi din impas invitandu-l pe Varujan la o plimbare prin Cimitirul Eroilor Revolutiei
  Si pentru ca politica actuala a Romaniei impinge in fata fie personaje grotesti, fie lupi cu sortulete din piele de oaie mioritica, sa ne uitam la minutul 9.03 al urmatoarei inregistrari facute cu prilejul reuniunii tinute la Bucuresti de Comisia Trilaterala: http://www.youtube.com/watch?v=vp4dt6YRQ6U
  Ce credeti, domnul Predoiu are stofa de patriot crestin?

  • In locul sarbilor si eu as fi suparat. Varujan? Nu-i ajute Domnul!

  • Domnul Predoiu este fiul unui secretar de partid, politruc platit al PCR, si ginerele avocatului Zamfirescu, unul din colturile triunghiului malefic al Romaniei, Zamfirescu-Stoica- Stanescu (alias Ariel Shalev) Alte comentarii sunt inutile.

   • Pentru a nu crea confuzie, cabinetul de care ii sunt atasate interesele este Zamfirescu-Racotzi- Predoiu.
    „Liberalului „Stoica se declara concurent al acestuia, insa concurenta este doar formala.

 2. Colindul antisemit a fost contrafacut. Pana si Biserica a luat plasa si a vorbit inainte sa analizeze colindul. Dar voi ganditi-va ce masinarie a fost pusa la treaba ca sa ne faca extremisti: au compus colindul, au ales omul de la TVR 3 sa-l puna in scena, au convins colindatorii sa-l cante (nu erau si ei evrei?), au convins/pacalit difuzandu-l ! UNDE-S SERVICIILE NOASTRE INFORMATII; UNDE-I PARCHETUL SA ANCHETEZE ?

  ”COLINDUL” ANTISEMIT – CONTRAFACUT SAU DE ORIGINE MODERNA? Varianta etnologului Pamfil Bilțiu si un reportaj din satul de unde au fost culese strofele

  http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/12/14/colindul-antisemit-contrafacut-sau-de-origine-moderna-varianta-etnologului-pamfil-biltiu-si-un-reportaj-din-satul-de-unde-au-fost-culese-strofele/

  • Nu cred ca colindul sa fi fost contrafacut. Exista suficiente referiri la „jidovi, neam spurcat” si in Prohodul Domnului nostru Iisus Hristos, ca sa nu mai pomenesc de acatistele sfintilor. Pur si simplu, nu exista reconciliere intre cei care sunt ai Domnului si aia’ care l-au ucis.

   • Mie mi se pare ca-si pun la fileu o gramada de situatii in care noi suntem extremisti, ei sunt baietii „buni”. Si totul pt a ne anihila manifestarile identitare firesti. Ei acum lupta ca sa-si creasca confortul psiholgic pt desantul de semeni aflat in plina desfasurare.
    Si Barbu si-a aranjat „agresiunea” in strada…in acelasi scop- autovictimizarea ! Prea des este invocat legionarismul si „nazismul” in conditiile in care la noi este inexistent.

    • Postarea asta pune degetul pe rana, mai ales in cazul „auto-victimizarii”. Vreau sa vin cu un nou exemplu care ilustreaza metoda:

     „În al cincilea şi ultimul rând, aceasta impresionantă combinaţie de agresivitate şi prefăcătorie: doamna Estrela foloseşte mai întâi cuvinte provocatoare şi complet inadecvate, iar când acest lucru dă naştere la proteste, ea începe imediat să joace rolul de „victimă a intimidării”. ”

     http://www.apologeticum.ro/2013/12/raportul-proavort-si-pro-libertinaj-estrela-cazut-parlamentul-european/

     Cititi articolul si remarcati „metodele”. Este irelevant daca sinteti de acord sau nu cu subiectul dezbatut. Ceea ce iese in evidenta este „procedura de atac”.

 3. Biblia e o carte scrisa in totalitate de de jidani. Romanii ortodocsi se inchina la jidanii Iisus, Maria, Petru, Pavel, etc.

  • Nu stiu de ce am publicat asemenea lipsa de intelegere, e vina mea oricum. La greu ai vrea sa te ajute „jidanii” numiti de tine ?

  • Nuuu doamna, romanii ortodocsi se inchina Sfintei Treimi care-L cuprinde pe Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu si Maicii Sale.
   Daca nu ati aflat acest fapt pana in acest moment, ma faceti sa cred ca sunteti sora lui Marian, personajul dezlantuit ce ne-a stricat cheful pe blog, o buna bucata de timp…
   Odata cu martirizarea lui Stefan si Jacob, crestinismul s-a constituit ca religie in sine, religie a Adevarului si Iubirii, anuntata prin Profeti.
   Cat despre Scrierile Biblice, nimic nu va opreste sa recititi Evangheliile cu atentie. Daca o veti face, veti afla ca Apostolii nu au fost doar etnici evrei.
   In cazul in care va preocupa realmente subiectul, in ianuarie ii puteti asculta in Elvetia pe „greii” textelor apocrife. Faceti un efort sa participati la dezbateri. Merita efortul. Va poate elibera de prejudecati.

  • Spre deosebire de tine, care la cine te închini?

 4. Lasa ca se compenseaza cu decoratiile de Craciun cu stele in 6(66) colturi de la magazinul Cora din Bucuresti…

  • Vorba cuiva cunoscut: „am decorat casa cu stele din cele in 7 colturi, nu cu din cele care va plac voua”, adresandu-se unei haite de „reporteri”.

 5. „Cu Dumnezeu inainte vom supravietui si acestui atac si ne vom ridica si mai sus si mai intariti decat am fost vreodata.”
  Mi-am amintit de aceasta fraza seara trecuta cand am apasat la intamplare pe un buton al telecomenzii televizorului si am picat pe un post ardelenesc. M-am lasat prins de zisele unui horitor al locului si am avut rabdare pana la sfarsitul emisiunii.
  Totul a fost bine pana la momentul in care poporului alegator i s-a spus pe sleau ca numai guvernarile Ciorbea si Boc au fost de toata lauda, ca singura solutie pentru aceasta tara este alegerea unui domn strain si ca este bine sa dam pe mana altora zacamintele de la Rosia Montana…
  Soparlica finala a fost strecurata in numele romanilor din diaspora. Cica si dansii vor ca tara sa fie chivernisita de straini.

  Cu siguranta ca Dumnezeu va cerceta meritele poporului nostru si ne va ajuta, daca nu ne va dovedi nevolnici si vanduti.

  • Cine era gazda emisiunii ? Am asa, o banuiala.

   • Nu stiu cum il cheama si nu am program.
    Este un domn rotunjor, dar nu obez, brunet cu chelie, oarecum molcom, fals cumsecade.
    Nu zic ca respectivul domn este constant pro partinic, dar in seara respectiva, nu a jucat corect.

    • Ei, stii cum e, cine odata nu joaca corect, o va mai face si altadata. Cred ca postul era „Transilvania live”, iar prezentatorul, unul Sabin Gherman, al’ de a scris pe vremuri infamul manifest intitulat „M-am saturat de Romania”. Evident, nu si-a schimbat ideile, vrea despartirea Ardealului de tara, „strainii sunt mai buni” etc. Am ghicit?

     • Ai ghicit.
      Nu vad care este problema. Daca s-a saturat de Romania, sa se care. Si Romania s-a saturat de el.
      Sa aiba grija insa, unde se duce.

 6. „Jidov” este termenul correct iar jidan este substantivizarea adjectivului jidov-esc, [de] jidov [fel] esce/este, utilizata in paralel cu sensul de posibil adjectiv = jidov-ean neutilizabil fiindca nu se putea relationa cu un teritoriu, tara sau forma de relief: munte-an, camp-ean, vale-an, ji-an, olt-e-an, ungur-e-an, etc. Nu a existat si nu exista Jidovia si nici Hebreea ci… Palestina/Felestina – a filistenilor, nu a israelitilor care au tinut cultul mosaic; exista o republica asiatica, evreeasca, infiintata de Stalin unde si azi limba ebraica este oficiala… dar pustiita de jidanii care s-au dus sa aiba o tara a lor. Pana si Hitler a cautat un loc si se aude ca Insula Maagascar era sortita colonizarii jidovesti.

  Nota: daca tot am ajuns la Hitler, sa arat ca a fi evreu nu inseamna etno-geneza, origine biologica ci orientare religioasa. Astfel, nu este potrivit sa spui „genocid” ci „persecutie religioasa”, dar si asta este fortata fiindca expunerea evreilor la suferinte dintre cele mai grele a avut rol de razbunare sistematica pentru manevrele financiare si politice distructive aplicate nu numai Germaniei – nemtii stiau cine a finantat revolutia rusa si a coordonat-o din America, ce bani au sustinut rasturnarea monarhiei ruse… stiau de manevrele bancherilor evrei cu care – de altfel – Hitler a facut afaceri profitabile… evreilor.

  Despre uneltirile si atacurile ascunse evreiesti impotriva natiunilor atat economic/financiar, cultural dar si asupra suveranitatii… tacere!
  ….. sa revin:
  „Jidov” nu are absolut nimic peiorativ, dimpotriva, este o recunoastere a creatiei divine semnificand nasterea din apa, „ji” = apa si „ou” (ov) adica din samanta apei, din ceea ce apa da viata, picatura, molecula de apa!
  „Evreu” este termen preluat din Apus, cu transformarea „b–>v” si eiliminarea literei „h” din Hebraic. De aici apare si [h]E[b]VRE[u]-ESC[E], evreesc = „modernism” apusean care a fost implementat sa inlocuiasca termenul „jidov-esc”.
  Ulterior, forma din limba noastra a fost catalogata drept ofensatoare, caci creatia unui neam „trambitat” a fi format din salbatici si primitiv nu putea fi acceptat a avea valoare de circulatie.
  „evreu” ar putea proven dintr-o translare de continut, ev/ep/ap + reu/riu, apa-riu, apa curgatoare, vie dar asta ar cere prea mare efort pentru crearea de cuvinte.
  –––––––
  Mozaicii si papistasii si-au dat mana de mult si se zbat sa destrame neamurile Crestine (doar Ortodoxia reprezentand Crestinismul, fara indoiala!) si nu se opresc pana nu distrug statul national inlocuindu-l cu un comitet supus orbeste si platit „confidential”… pana nu incheie convertirea/paganizarea sistemului educational, de-culturalizare, eliminarea suveranitatii nationale prin distrugerea Apararii, eliminarea monedei nationale, pervertirea justitiei, secretizarea istoriei adevarate….
  Asta este posibil atat timp cat UE si NATO sint stapanii politico-economici, alesi de „foame” = burta si nu de „inima” = suflet!

  De aici vine dizarmonia existentei zilnice, dintr-o supunere la suplicii psihologice, din plata prea scump a unor beneficii aproape insignifiante si din sentimental ca ne spurcam in minciuna nevoii de bani/comfort occidental, din ce in ce mai rau pana la a ne fi sila de propria fiinta.

  Receiune programata si iesirea din UE si NATO – CU CINE NE „BATEM”?
  Aparam de fapt Imperiul german-Roman de Apus de competitia economica a SUA si Chinei! HA HA HA – si tot pentru cei care ne-au terfelit istoria si ne-au jefuit bogatiile tarii trebuie acum oferit pe tava si sufletul???

  Alegeti fiecare ce doriti dar sa fiti pregatiti pentru plata faptelor proprii; exista un Dumnezeu!

 7. Eu cred ca exista un atac concertat impotriva noastra ca popor .
  1 asupra invatamantului : observ in fiecare an este schimbat sistemul de invatamant sub pretextul reformelor
  2 Sanatate – stim cu totii ce mocirla se afla sistemul sanitar
  3 Armata – nu mai avem probabil nici sisteme de aprare esentiale gen : avioane de vanatoare (observati ca in orice razboi, atac se incepe cu aviatia )
  4 Suntem certati si balacariti in fiecare zi prin mijloace media chiar de catre conationalii nostrii – de obicei cam aceleasi persoane ( ca nu suntem in stare sa fecem nu stiu ce, stiri macabre samd).
  5 Atacuri impotriva bisericii ortodoxe
  Daca observam ne sunt atacati pilonii de baza + fara sa ne dam seama si respectul de sine (pentru cei care nu sunt constienti de istoria noastra, geniul nostru ca popor, eroii nostrii si de ce nu si mandria de a fi roman).

  • Sigur ca este un atac concertat impotriva Romaniei draga Vasile – se vede ca „Planul de falimentare a României şi ce putem face noi – metodele expuse pas-cu-pas!„, iti este familiar de-acum.

   • Cam asta era si in citatul dat de mine la celalalt articol, doar ca se referea la ce se intampla global si a fost scris acum mai bine de 100 de ani. Nu stiu ce era asa subversiv in el de n-a trecut cenzura lui Eufrosin. Faptul ca li se intampla asta si catolicilor ar trebui sa fie un motiv de bucurie pt toti ortodocsii.

  • Dar dece crezi cä atacul îi vizeazä DOAR pe români si pe BO? Stii, oare, ce se petrece dincolo de frontierele de stat?

   SI: crezi cä unui atac general (împotriva popoarelor Europei) i-se poate räspunde cal mai bine separat, sau în colaborare cu celelalte victime ale atacului / atacatorilor?

   Nu cumva atacatorii chia pe lipsa asta de solidaritate între tzintele atacului lor se si bazeazä?

   Încolo, asa cum spunea si cetäteanul Prof. Paulescu N. atacul e axat pe presä (care a ajuns în DOAR 5 ani euro-aservitä quasi-TOTAL) si pe învätämânt, unde, asa cum spui, revolutia (distrugerea) e provocatä intentionat, prin reforma-reformei-reformelor-reformiste precedente, într-o nebunie continuä si färä finalitate (vizibilä la nivelul. meu).

 8. Ma limitez la „de mii de ani toate invaziile din sud şi din est au fost oprite de Neamul nostru”, cu exceptia urmätoarelor:

  1. Invazia gotzilor
  2. Invazia hunilor
  3. Invazia avarilor
  4. Invazia slavilor
  5. Invazia pecenegilor
  6. Invazia cumanilor
  7. Invazia bulgarilor
  8. Invazia mongolilor
  9. Invazia turcilor
  10. Invazia jidovilor
  11. Invazia rusilor rosii
  12. Invazia tziganilor în colaborare cu tov. Nicolae Ceausescu
  13. Celelalte 1.892 de invazii ne-cuprinse în lista mea

  Încolo, psihoticului-maniacal (obsesiv-compulsivului) pare a nu-i fi destäinuit nimeni pâna acum, cä invazia mahomadanä a Europei a început prin Gibraltar si nu prin Dardanele si cä Rodrigo Díaz de Vivar îi bumbäcea pe sarazini încä depe vremea în care nici mäcar strä-sträbunica (necunoscutä a) cetäteanului (de legendä) intitulat (generic) Gelumenumorutsiglad nu stia sä zicä „barzä”, „viezure”, „mistretz” si „stup”.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: