Efectul neîntrevăzut al „colindului antisemit”: o victorie Românească!.


Provocarea inițiată de către trepădușul hazar înfipt la TVR Cluj direct pe post de asistent executiv, din simplu reporteraș provenit din haznaua numită Proteve pe nume Adrian Rozenberg, a fost rapid preluată de către fariseii de la cârpa 22 / GDS și evident tot la comandă, de către „reprezentanții” noștri, precum și de ambasada SUA, care nu pierde nici o ocazie pentru a înstrăina România de poporul american. Rusia câștiga puncte la greu, fără a trebui să facă nimic pentru asta!

Colindul acesta, departe de a ne rușina, devine rapid Hitul anului 2013, iar provocarea scârboasă venită tocmai înaintea marelui praznic al Nașterii Domnului, nu are ca efect decât o rapidă și uluitoare îmbunătățire a imaginii României, în întreaga lume.

Colind

Colind

Gândiți-vă puțin: mai nici o țară nu mai are reprezentanți cărora să nu le țâțâie fundurile de frica mafiei. Cu toate astea, oamenii știu, înțeleg și vorbesc între ei, mai mult, sau mai puțin – în general vesticii se auto-cenzurează, la noi nu este cazul. Ei acum, toți aceia care până mai ieri ne ponegreau că am fi țigani, milogi și-n fel și chip, (în vreme ce își înjurau politicienii-cârpe pentru îngrădirea libertății de exprimare care nu vine din partea clasei politice, ci de la Însuși bunul Dumnezeu) și pentru aservirea țărilor lor față de mafie, tocmai au primit un motiv serios pentru a ne admira!

Uite domnule că Românii spun fără frică lucrurilor pe nume!

Vedeți, cei care trăiesc deja într-o cumplită asuprire, nu pot decât să îi admire pe cei care încă zvâcnesc, pulsează și trăiesc, adică sunt sarea și piperul pământului!

Fără rușine deci frați Români! Departe de a ne fi făcut o defavoare, ăștia n-au reușit decât să ne propulseze în fața întregii lumi adevărate ( a se deosebi de clasa politică mondialistă vândută! ), vădindu-ne ca pe oamenii iubitori de adevăr și de libertate, adică iubitori de Dumnezeu până la urmă, ce suntem! Acum depinde de noi că să ne asumăm această calitate de creștini și să le luăm vântul din pânze veneticilor și aciuiaților, printr-o atitudine mândră, demnă și atentă la mârșăvii.

Asumarea identității noastre, înseamnă victorie deplină asupra celor care vor să ne-o terfelească!

Fie ca Nașterea Domnului să vă aducă pace, binecuvântări, sănătate și prosperitate tuturor celor care sunteți cu adevărat aleșii Lui! 

http://www.dailymotion.com/video/x18aue4_colindul-antisemit-hitul-anului_music

20 răspunsuri

 1. Dupa 24 ani avem iar botniță!!!

  • Botnita e auto-impusa. Nu avem botnita.

  • @Adrian-„Nationalistul”-Minune:

   Asa e, si mie mi-se pare ca aveti botnitzä si, în acelas timp si … melitzä! E un paradoxon pe care tot încerc sä-l desleg si cumva nu reusesc …

   Dacä m-as screme îndelung, as spune totusi cä päreti a avea botnitzä în ceea ce priveste judecata dreaptä si totodatä melitzä când credeti cä e cazul sä liber-delirati (ca la Freud, pe canapea, n.m.).

   Încolo, si eu bänuiam de ceva vreme cä înainte de cei 24 de ani (înainte de 1989, n.m.) voi NU aveati senzatia cä purtati botnitzä (pe care pe atunci o simteam noi, ceilalti, n.m.) întrucât modul vostru de a delira a rämas neschimbat, atunci si acum.

   Eu am bänuiala cä acest lucru se datoreazä în mare mäsurä si faptului cä eu la Revolutie eram ne-înarmat (întrucât agentii vosrti mä bruiau urlându-mi în urechi cä „färä-violentzä!”, n.m.), iar voi, cf. ordinului, nu purtati nici uniforma, si nici alte elemente distinctive (care sä-mi fi permis mie ca, în cazul în care as fi avut cu ce, sä vä trag câte una la scäfârlie) nu crezi?

 2. Până la urmă acest incident bu face decât să dovedească odată în plus cât de „iubiţi” sunt pretutindenarii peste tot în lume !
  Şi nu de azi, de ieri 😉

 3. Cine a hotarit ca asceasta – COLINDA – sa se cinte
  la Televiziunea Publica nationala trebuie sa suporte consecintele .
  Derbedeul ala nu stia pe ce lume traieste ??
  A facut parte din ” conspiratie” ..spre a atrage asupra romanilor
  iarashi riposte justificate ?? Nicio ancheta … despre aceasta
  „mis$culatie …a unor romanii patibulari in cardashie cu altii ??
  Daca NU intelegeti bine lumea cu realitatile prezente …cred ca
  veti intra pe un termen nelimitat la o – urinoterapie – !!!
  JD-USA

  • Derbedeul la care te referi, este desigur Adrian Rozenberg, nu-i asa ? Mai rau decat de „urinoterapie” (sa te citez), vor suferi cei care vor raul crestinilor. Cu mult mai rau…

   • Circula in targ ca esti cautat pentru delapidare si instigare, asa sa fie?

    • Mai circula in targ si faptul ca fiul mamei tale, e un delator imbecil pus pe rele, caruia daca ii gasesc falca la un colt de strada….
     Sunt familist, am serviciu si inca unul exceptional de bun, sunt cunoscut in orasul meu – ce invarti tu, mai laba trista?

     • Detaliile personale nu-si au locul in discutie. Nu au nici o relevanta. Acuzatiile de mai sus sint ale unui cretin.

      Ce legatura exista intre o posibila (sa-i spunem) delapidare si colindul in discutie? Ma mir ca o astfel de postare a fost admisa. Link-ul cu colindul (postat de mine) a avut de asteptat pina a fost aprobat.

      De asemenea, daca nu erai familist, afirmatiile din articol nu mai aveau aceeasi valoare?

      Discutia s-a mutat de la subiect la persoane. Ar fi pacat sa permitem asta.

      • Am dorit sa ii arat neispravitului cat de plin de rahat este. Departe de a incerca sa ma laud cu realizarile mele, fapt e ca adevarul este „mainstream”. Incerca sa ma picteze ca pe un izolat, nenorocitul ala. Intelegi, asa-i?

  • Am ascultat si eu colindul si nu gasesc decat un simplu adevar ce apare in biblie dar si in alte inscrisuri oficiale. Aceasta colinda e veche de cand lumea si daca urmasii celor care l-au rastignit pe Iisus, singurul om fara gresala pe pamantul asta, vor sa nu se vorbeasca de acest lucru sa mai astepte ca noi suntem crestini si nu ne dezicem de istorie, de inaintasii nostri. Asa ca d-le Jan Dinu daca nu esti roman si nici ortodox ca mine nu vei intelege asta iar daca esti si tu jidan sa-ti fie de bine.Istoria a fost scrisa pe vremea cand nici muma-ta nu se nascuse deci nu trebuie sa te afecteze pe tine faptul ca pe vremuri niste semeni de-ai tai au ucis pe mantuitorul nostru Iisus.

   • Mai bine asha – doamna LiIiAna – :
    Colinde avem la an …odata
    Crestinii cantandu-le la vatra
    Romanii acolo sunt – ramin …
    Liberi prin Iisus unicul – stapin !
    JD-USA
    PS : Colinda cu pricina >> Jidov afurisit <<
    este o cantare ce duce la conflict !!

    • De ce se afla unii in conflict cu te citez, „Iisus, unicul stapan” ? Sau aia’ nu il considera stapan pe Domnul Hristos ?

 4. „Am dorit sa ii arat neispravitului cat de plin de rahat este. Departe de a incerca sa ma laud cu realizarile mele, fapt e ca adevarul este “mainstream”. Incerca sa ma picteze ca pe un izolat, nenorocitul ala. Intelegi, asa-i?”

  Si un copil de scoala pricepe cite parale face neispravitul. Eroarea ta a fost ca ai ingaduit sa apara zoaiele in public.

  Izolat poate ca esti. Motivul este simplu: cei mai multi romani par interesati de Suleyman si „Dansez pentru tine”. Maricica a aratat tot, tot, tot.Intra si tu ca sa vezi cit de buna este…etc, etc…Asadar, fiind unul dintre cei putini preocupati de ceea ce conteaza cu adevarat, se poate spune ca esti „izolat”.

  Propun sa raminem la colind, citi vom mai fi in izolarea noastra.

  • Crede-ma pe cuvant, nu este izolare cand spui lucrurilor pe nume. Nu a fost o eroare, ci un act intentionat. Cand adevarul trebuie spus, trebuie spus. Iarta-mi lipsa de sofisticare in exprimare.

  • Inteleg ca este greu sa ne dez-incrancenam.
   I-am suportat pe Mos Gerila, pe criminalii care au inscenat asasinarea Ceusestilor in ziua de Craciun, pe Rozenbergul de serviciu al serviciilor, haideti sa ii ignoram cateva zile si sa ne facem bucurii pentru suflet si minte.
   Idee culeasa de la Radio Romania Cultural :

   „Muzeul Național de Istorie a României a deschis expoziţia temporară „Aurul și argintul antic al României”, care reunește peste o mie de piese arheologice reprezentative, lucrate din aur şi argint, descoperite pe teritoriul României. La această inițiativă s-au alăturat 31 de muzee din țară, fiecare dintre piesele ce urmează a fi expuse având o semnificație și o istorie proprie. Unele dintre obiectele incluse în tematica acestei manifestări se află în expoziţia Tezaur Istoric a Muzeului Național de Istorie a României şi, prin urmare, pot fi văzute doar la Bucureşti. Altele sunt expuse în diferitele muzee de istorie şi arheologie din ţară, în timp ce o parte dintre acestea nu au mai fost prezentate publicului în trecut, se precizează într-un comunicat. Radio România este partener al evenimentului.”

 5. Craciun fericit !

 6. Nici pe negri nu-I au la suflet. Iata o noua dovada de isterie jidaneasca. Cititi si va cruciti:

  http://www.realitatea.net/scandal-international-gest-oribil-facut-de-anelka-dupa-un-gol_1348349.html

 7. Aceasta este o veste trimisa in lume prin intermediul sitului Orthodoxie .com ( 03.01.2014) pe care o putem considera drept o victorie a poporului roman ortodox.
  Sfintilor marturisitori Hilarion, Daniel si Valeriu, martiri ai inchisorilor li se pot ruga crestinii din intreaga lume.

  dimanche 29 décembre 2013
  Nouveaux Confesseurs de l’Eglise Roumaine
  Saints Hilarion, Daniel et Valériu

  Père Hilarion le confesseur

  Il naquit le 21 mars 1903, dans un village dans le comté de Hunedoara en Roumanie. Son père était prêtre. En 1926, il fut diplômé de la faculté de théologie de Sibiu. Le 29 juillet 1927, il fut ordonné prêtre. Le 30 octobre 1939, il présenta sa thèse de doctorat, intitulée La Repentance: approche théologique et psychologique. Il avait également écrit le livre Vers le Tabor, qui est, selon le staretz Justin Pârvu le meilleur travail à ce jour sur l’orthodoxie roumaine et une interprétation parfaite de la Philocalie. Parlant de la spiritualité exaltée du père Hilarion, le plus grand théologien orthodoxe roumain du XXe siècle, le père Dumitru Staniloae a dit: „Père Hilarion m’a dépassé.” Il a été professeur de l’école théologique d’Arad, de 1938 à 1948. Le 25 septembre 1958, il fut emprisonné et condamné, ainsi que six autres prêtres d’Arad, à une peine de 20 ans. Il fut détnu à Gherla, puis Aiud, où il mourut le 18 septembre 1961. Il fut enterré sans croix, dans une tombe qui est inconnue, ainsi que d’autres témoins de la nation roumaine à Aiud.

  Abbé Daniel Tudor

  Il naquit le 22 décembre 1896 à Bucarest. Après la première guerre mondiale, il étudia à l’Académie des Beaux-Arts. En 1929, il se rendit au Mont Athos, où il vécut pendant huit mois. Dieu le sauva souvent d’une mort violente. Une fois, volant dans son propre avion, il fut sauvé de la mort, en récitant la prière noétique. Alors que l’avion fut détruit, il n’eut rien.
  Après la seconde guerre mondiale, de retour chez lui, il apprit que sa femme l’avait quitté. Il décida alors de devenir moine. Il vendit tous ses biens, renouvela le monastère Antim à Bucarest et y devint moine. A partir de l’année 1945, le monastère rassembla autour de lui un groupe de chercheurs, qui tentaient de regagner, basé sur la Bible et les Saints Pères du christianisme orthodoxe, la spiritualité véritable, ayant comme centre de leurs efforts, la prière noétique. Ils furent appelés le Buisson Ardent. Plus tard, il se rendit au monastère de Sihastria où le staretz Cléopa le fit ermite et plus tard h de la Skete Raraou. Un jour en juin 1958, il salua les frères et s’en alla à Bucarest, ayant été informé par Dieu qu’il allait réintégrer la prison, où il mourra, en confessant le Christ.
  La culpabilité principale, comme l’avoua par un magistrat de la Cour, était qu’il voulait brûler le communisme avec Le Buisson Ardent.
  Un jour en hiver, ils l’ont mis avec un ami dans un entrepôt appelé le Blanc ou le Réfrigérateur – où il faisait moins 30 degrés. L’entrepôt n’avait pas de fenêtres, mais un sol très sale. Ceux qui étaient mis là mourraient de froid après trois jours maximum. Père Daniel coucha immédiatement avec son visage dans la boue et à bras ouverts et dit à l’ami: « Assied-toi sur moi dos à dos, bras ouverts et ne dis que ceci, „Seigneur Jésus Christ, fils de Dieu, aie pitié de moi, pécheur!” Juste alors qu’ils commençaient à dire cela, l’entrepôt fut empli par une lumière très brillante, et après, ils ne savaient pas ce qui s’est passé ensuite. Après huit jours (sans que les deux prisonniers ne reçoive de l’eau ou de la nourriture, sans sommeil ou vêtements), les gardes sont venus prendre leurs carcasses, mais ils étaient encore vivants et bien. Lorsqu’ils ont touchèrent le père Daniel, il était chaud, et ce qui était autour de lui avait fondu. En prison, il fut l’un des rares qui portait des chaînes aux jambes pendant son temps d’incarcération. Il mourut après quatre ans de souffrances à Aiud, le 17 novembre 1962. Nous ne savons pas exactement où son corps sacré se trouve.

  Valériu Gafencu

  Valeriu naquit le 24 janvier 1921 en Bessarabie. À l’automne de 1941, il fut emprisonné et condamné à 25 ans de prison. Il était alors étudiant de deuxième année en droit et à l’école de philosophie de Iași. Etant malade atteint de tuberculose, il fut envoyé en décembre 1949 à Tirgou-Okna. Là, sans aucun soin médical, il survécut encore deux autres années. Ses nombreuses blessures physiques, suintaient en permanence du pus. Valeriu attendit sa mort avec une sérénité qui adoucissait les cœurs de ses gardiens et de ses bourreaux. C’était un homme de prière noétique. Il fut rendu digne par Dieu, de savoir le jour de sa mort. Il demanda à être enterré avec une croix dans sa bouche et un autre dans la main droite afin d’être reconnu si par hasard, son corps était retrouvé. Il partit vers le ciel, ce „saint des prisons” (comme les autres détenus l’ont appelé) le 18 février 1952 et jeté dans une fosse commune, que l’on n’a pas encore retrouvée.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: