Mai rabzi în ue, Române?


De parcă mai exista urmă de dubiu că UE nu e decât noul URSS cu toate relele sale: totalitar, tâmpit, anti-Hristic, corupt până în măduvă și menit pieirii în ciuda tehnologiei pe care cea veche nu o poseda, iată și ultima dovadă:

Nu e destul că euromizeria e lipsită nu doar de frumusețe, ci și de orișice valoare (ah, când îi aud pe unii cu prețurile și salariile lor în euroi în locul frumosului nostru Leu…), acum mai și dikteaza euromasoneria, ca Domnul nostru Iisus Hristos, prezent pe moneda micului stat Andorra chiar și așa, stilizat și înconjurat de steluțe cu 5 colțuri, să dispară pentru totdeauna.

Nu îmi dau seama ce e în capul reprezentanților bieților andorreni de vor să adopte euromizeria, dar în fine, prilejul e unul minunat pentru avertizarea noastră – dacă până când preconizează bestiile astea vândute că vom abandona Leul nostru Românesc nu se întâmplă, sper că acela să devină prilejul dispariției lor eterne din scena politico-socialo-economică a României. Așa să fie!

andorra1

UE obligă Andorra să îl scoată pe Iisus Hristos de pe monede

Andorra a fost de acord să nu folosească chipul lui Iisus Hristos pe viitoarele monede din principat, la cererea expresă a Uniunii Europene, scrie ruvr.ru.

UE a dispus această măsură pentru a respecta principiul de neutralitate în sfera religioasă, au explicat oficialii Uniunii.

Guvernul din Andorra a considerat cererea UE “raţională şi întemeiată” şi a înlocuit chipul lui Hristos, de pe monedele de 10, 20 şi 50 de cenţi, cu imaginea unei clopotniţe.

andorra2

Deşi nu face parte din UE, Andorra a trecut la moneda euro şi va pune în circulaţie primele monede la 1 ianuarie 2014.

În 2012, Comisia Europeană a cerut Slovaciei să renunţe la simbolistica religioasă de pe monede şi bancnote, însă Guvernului i-a fost permis să păstreze monedele de doi euro, pe care sunt înfăţişaţi Sfinţii Chiril şi Metodie, părinţii alfabetului chirilic.

Păi să nu le ….mama lor de gunoaie neo-bolşevice?

Mă lepăd de UE ca de satana.

Putregaiuri masonice, cred ca ii arde ii buzunare si scuipa sulf cand vad monedele.

Europa uita ca suntem crestini de2000 de ani?

Comenteaza ceva „maiestatea sa” UE daca tiparim pe bacnota ce sta sa apara dupa colt …aia de 20 de milioane din cauza inflatiei care va reveni in forta, pe cei doi gropari ai economiei romanesti fata/verso: Crin 4 clase si Pinocchio Facultate (l-a uitat pe Itzăresku, nu-i aşa – nb)? Desigur..pentru merite deosebite in folosul si bunastarea UE .Un mic gest de recunostinta vesnica din partea coloniei Romania.

sursa: Gandul

19 răspunsuri

 1. nu-i nimic,ca raman simbolurile illuminati si a ocultei mondiale de pe dolarul american.ca alea sunt bune.ochiul il au,mai au nevoie sa puna si timpanul pe bacnote.

 2. Gresit. Intrebarea corecta este cat mai rabda UE tigania asta de tara care se numeste Rromania?

 3. Dezinformezi. Nu e chipul lui Hristos, ci al unui sfant local. In plus, Slovacia are sfinti locali pe eurocentii ei.

 4. Uite ca in alte tari, de ex. Norvegia, tovarasii din partid au hotarat ca stema capitalei sa fie pusa pe capacele de canalizare (pe stema e Sf. Halvard si crucea bineinteles) asa incat in semn de batjocura toata lumea si cainii sa o calce in picioare. Romanii nu se lasa mai prejos si pun crucea pe jos chiar la intrarea in biserica asa incat omul cand intra in biserica sa nu inceapa cu slavirea lui Dumnezeu ci cu calcarea in picioare a semnului crestinatatii. Au dreptate tovarasii UE, banul e ochiul dracului, mamona ce sa caute chipul lui Hristos pe el? Daca ar fi pus chipul lui Hristos pe capacele de canalizare nu ar fi zis nimic.

 5. pai ti-a spus-unul local.si apropos,in tigania din tarile UE si US nu prea intra nici politia.si sa vezi ce frumoasa e Cuba,s-au Mexicul-Paradis pe pamant!Turistii nu ar mai pleca de acolo,si daca pleaca de obicei vor sa revina,intr-o alta statiune.aia care inca isi mai permit vacante.

 6. “Mi se pare de neînţeles că după ce a fost îngropat un monstru, Uniunea Sovietică, alt monstru similar este construit. Din ce cauză C.E. (Comunitatea Europeană) a devenit U.E. (Uniunea Europeană)?
  Poate că examinand istoria functionarii Uniunii Sovietice vom afla răspunsul.
  1. Uniunea Sovietică era condusă de 15 oameni care nu erau aleşi, care se investeau in funcţii reciproc şi care nu dădeau socoteală nimănui.
  Uniunea Europeană este condusă de 2000 de oameni în acelaşi fel. Se întalnesc în secret, nu răspund faţă de cineva şi nu-i putem destitui din funcţii.
  2. S-ar putea spune că Uniunea Europeană are un Parlament ales.
  Şi Uniunea Sovietică avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica ştampila (se vota) la fel ca pentru Parlamentul european, iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor, la fel ca si in Parlamentul european.
  3. În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense, cu mulţi servitori, bonusuri si privilegii, cu imunitate pe viaţă la orice persecuţie, care sunt mutaţi pur şi simplu de la o funcţie la alta, indiferent dacă au făcut treabă sau nu.
  Nu este asta, exact ce se făcea în fosta Uniune Sovietică?
  4. Uniunea Sovietică a fost creată prin coerciţie şi prin ocupare militară.Uniunea Europeană, admitem, a fost creată fără folosirea expresă a forţei militare, dar tot prin coerciţie şi prin abuzuri economice.
  5. Pentru a continua să existe, Uniunea Sovietică s-a extins continuu. În momentul când s-a oprit extinderea a început colapsul. Iar eu am convingerea că aşa se va întâmpla şi cu Uniunea Europeană.
  6. Scopul existenţei Uniunii Sovietice a fost crearea unei noi entităţi istorice: poporul sovietic, iar noi trebuia să ne (renegăm) uităm naţionalitatea, tradiţiile şi obiceiurile popoarelor noastre.
  La fel şi Uniunea Europeană nu doreşte să fiţi englezi sau francezi (nici români sau bulgari). Doreşte ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, să fiţi europeni. Să vă suprime toate sentimentele naţionale si să trăiţi ca o comunitate multinaţională.
  După 73 de ani, acelaşi sistem (multinaţional), în Uniunea Sovietică, a cauzat mai multe conflicte interetnice decât oriunde în lume.
  7. În Uniunea Sovietică unul din marile ţeluri a fost distrugerea statului – naţiune. Şi asta este exact ce face UE astăzi. Bruxelles-ul absoarbe state-naţiune pentru ca acestea să nu mai existe.
  8. Corupţia era generală în sistemul sovietic, de sus până jos.
  Şi tot aşa este şi în UE. Aceeaşi activitate coruptivă care îmbiba Uniunea Sovietică este şi în UE. Cei care i se opun sau o dezvăluie sunt reduşi la tăcere sau pedepsiţi. Nimic nu s-a schimbat.
  9. În Uniunea Sovietică aveam gulagul. Văd că, deasemenea, avem gulag şi în UE. Nu se numeşte „gulag” ci “political corect”. Când oricine încearcă să exprime ce gândeşte în legatură cu evenimentele (cu agenda de lucru a UE), iar viziunea sa este diferită de linia agreată (aprobată, oficială) va fi ostracizat. Acesta este începutul gulagului, începutul pierderii libertăţii .
  10. În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul.
  În UE fac exact acelaşi lucru.
  Pe scurt, este aceeaşi ideologie, modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic.
  11. Dar, din nou, la fel ca Uniunea Sovietică, UE isi contine şi propriul sfârşit. Din nefericire, când se va prăbuşi, şi se va prăbuşi, va lăsa în urmă un dezastru imens şi vom rămâne cu uriaşe probleme economice şi etnice.
  12. Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă şi la fel şi UE.
  Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 2000 de oficiali autodesemnaţi din Bruxelles. Se numeşte independenţă. Nu trebuie să accepţi ce au planificat pentru tine. Până la urmă, nimeni nu te-a întrebat dacă vrei să participi (să fii în UE)!
  Eu am trăit în “viitorul tău” (Uniunea Sovietică) şi nu a funcţionat! ”

  (scriitorul anticomunist Vladimir Bukovski , “Uniunea Europeană . . . o nouă URSS “)

  corina este probabil suparata pe incasarile putine din anumite prestatii de servicii! 🙂

 7. acum taranii care au vrut cu orice pret sa fie si ei in vest din mindrie nu vor renunta. desi sint vai de capul lor cind se duc acasa nu sufla un cuvintel despre cum o duc ei in realitate in vest. ba dimpotriva isi mint rudele si prietenii.asa se explica de ce numai la noi mai exista mitul asta cu vestul luminos! sa vina corina -poti sa vazi f bine unde locuieste dupa adresa ip insa eu sint convins ca este paznic(a) de blog- sa-mi povesteasca si mie minunatii despre vestul iubit dar cu exemple din presa nu asa cu ce spune ea din aventurile ei de sub pat! sa vedem de unde le va scoate?! probabil din chilotii tip lady gaga. 🙂

 8. uite un adevar:

  DE CE IAU ŢEAPĂ ROMÂNII în străinătate: „Este buna lor credinţă că tot ce zboară se mănâncă”

  „Românii au luat ţeapă, pe româneşte. Asta se întâmplă peste tot”

  Dumitru Costin, preşedinte Blocului Naţional Sindical

  PUBLICAT

  Miercuri, 14 August 2013 22:07

  cind bosii i-au dat bani lui ceausescu au stiut bine de tot ce fac!!!
  chesti cu vestul plin de „cinstite” exista numai la noi!

 9. am postat ceva la tine a aparut iar acum costat c-a disparut. ai sters tu sau ei? 🙂

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: