Taxa pe mamă și soție: un act anti-familie.


Miami-crime-scene

În vreme ce Ponta își petrece vacanța de vară la Miami – între noi fie vorba, o cloacă de criminalitate alcătuită dintr-un amestec de cubanezi traficanți de droguri și de emigranți „ruși” care le distribuie de la bordurile unor yachturi mult prea luxoase pentru urâtaniile crețe, butucănoase și hirsute cu engleza groasă și stâlcită, menite penitenciarelor de maximă siguranță în timp ce vajnicul efbiai nu vede și nu știe – guvernul neguvern al României, ne mai trage o serie rapidă de uppercut-croșeu, acum în plină vară, cât ne simțim încă oarecum bine:

Cine n-a auzit de scrisoarea lui Ponta către FMI, scrisoare ce urmează fi publicată de-abia la toamnă, căci e prematur să aflăm noi cei vizați ce conține aceasta înaintea faptului împlinit, țidulă din care răzbate însă o măsură pe cât de imbecilă, pe-atât de stângistă (de fapt, sinonime): taxa pe mama și soția care preferă să își crească copiii, complet cu hrana zilnică și bună, haine potrivite, teme de casă, rugăciunile de dimineață, joaca cu orele prin parcuri, ședințe cu părinții și o educație în general sănătoasă, în vreme ce bărbatul își face datoria de a aduce în sânul familiei, rodul eforturilor sale.

Alternativa e o bonă, româncă la noi cei de rând, filipineză la hoții ‘ăia, al cărei rezultat final va fi o răcire a copiilor față de mamă. Cum poate fi atașamentul unul total față de femeia pe care o văd copiii doar câteva ore pe zi, obosită și nervoasă, după o zi de adevărat travaliu, petrecută într-un serviciu abuziv și căcăcios?

Tatucii revolutiei

Tatucii revolutiei

Ei, o astfel de situație caută politrucii ăștia să creeze în societatea Românească – pesemne copiii sunt încă prea apropiați de părinți, față diktatul celei de-a IV-a internațională socialistă – fie ea ultima!

Nu putea micul Titulescu să nu își dea arama coclită pe fața-i pocită.

Comunismul nu a murit nici pe departe, ci numai s-a „re-brânduit”, ca socialism, stângism, populism, în fapt o plagă care susține orice duhoare anti-Creștină emanată de prin spurcate sanhedrinuri și loji contemporane.

Nu ăsta l-a numit pe bunul de nimic, Remus Cernea ( zic unii că ar fi totuși bunicel, căldicel și cu alifie, la ceva ), ca-consilier pe lângă ori..ficiul primului ministru (na’, iarăși am probleme cu tastatura!) ?

Ce alte abominații va fi conținând scrisoarea de intenție împotriva familiei Române, a lui Ponta? Slugă, slugă și iar slugă…

Până când hoiturile ăstora vor pluti la vale pe Dâmbovița, să ne distrăm totuși pe seama lor:

Un guvern republican în plin delir, care face -ilegal- cadou nemţilor case, terenuri, păduri, cetăţi întregi şi mai le promite în plus că nici în 2014 nu le va taxa firmele ce activează în România (firme care, prin artificii legislative, şi aşa nu-şi plătesc taxele!!), dar, tot acest guvern zis „românesc”, crează pe cealaltă parte noi surse de venit, storcând românii, pentru acoperirea acestor miliarde făcute sistematic cadou veneticilor. BRAVA! Aşteptăm taxe pe aer, pe flatulenţă, gândire, strănutat etc. etc. asta pentru a sătura guvernanţii şi veneticii, care au transformat România într-o maşină de EXPORTAT bani!

Toate relele se intampla doar din cauza populatiei pasive…
Hotii si borfasii cu gulere albe, la fel ca si cei de rand, vorbesc ce vrem noi sa auzim si fac ce vor ei
Nu sunt ei de vina. Vina o poarta cei ce le permit sa se comporte asa.
Ne dam in stamba pe internet, comentam inteligent, suntem toleranti si ingaduitori in semn de intelepciune, asa cum ne invata occidentul… Doar ca intre timp ne-am pierdut libertatea data de venituri proprii onorabile si decente, ne-am pierdut identitatea nationala si mai ales ne pierdem tara prin instrainarea (privatizarea) ei legala. Vom ajunge, prin „intelepciune„, sa fim niste NIMENI IN DRUM… S-a miscat Islanda si nu v-a interesat, se misca Bulgaria si nu va intereseaza… Nu meritam nimic bun. Felicitari glorios popor roman !

Ponta – numele tau e DISPERARE.
Sunt disperati comunistii astia! Inventeaza impozite si noi ne-o meritam! Doar noi i-am votat!

La saracia si mizeria existenta se tot adauga mereu alte biruri pentru popor.Ma intreb cite locuri de munca a fost in stare sa creeze toate guvernele de pina acum si pentru acele „casnice”care stau acasa pentru impotenta politicului de a crea posibilitati de lucru ? Si acest Guvern umbla cu minciuni si mereu ii pune pe altii in fata,ca sa-si ascunda neputinta si incompetenta!

Taxe stil Ponta: Ca urmare a hotararii „PREA INTELEPTE A LUI PONTA’ as vrea sa stiu cand se va introduce taxe pentru sexul ce il va avea fiecare cu sotia. Daca asta este tara taxelor atunci sa fie si aceasta taxa. Pentru cei necasatoriti sa existe cartele „SEX” de cate ori are voie si cata taxa sa plateasca . Cred ca din 2014 parlamentul acest atat de intelept va adopta o hotarare imediat.

Sa vezi rata divorturilor dupa…
Bravo Ponta, inventeaza ceva si pentru vaduve.

taica, eu mi-s musulman si am dreptul la 4 (patru) neveste. pai cate taxe am sa platesc de fiecare nevasta? pai eu cu ce mai raman? asta e de rasul lumii crestine.

tov. „dottore”
a dat -iar- cu bita-n balta. El, ca un jurist cu experienta, nu poate face diferenta intre impozitul pe venit, platit in zilele noastre, si „capitatia”? Impozitul pe numarul de persoane dintr-o familie, platit in Evul Mediu. E o mica diferenta. Si mai ales ideologii de stinga ar trebui s-o sesizeze.
Din punct de vedere practic: De unde sa plateasca impozit cei fara venit? Cum vor plati impozit romii? Etc…
Apoi, nu toti cei care platesc impozit si asigurari de sanatate etc. sunt bolnavi… Ei platesc de-amboulea impozit, pentru altii…
este clar ca guvernul a ajuns la fundul sacului, dar nici chiar asa, sa-si ridice poalele-n cap in vazul lumii. Se fac de cel mai deplin maroniu. Asta era programul lor economic? Asa trec ei de criza?

In cazul asta, guvernul trebuie sa plateasca tuturor copiilor care au grija de batrinii de peste 70-75 de ani… (copii, nepoti sau stranepoti.) Mai ales daca nu pot sa se angajeze undeva, caci trebuie sa vegheze 24 h din 24, asupra starii de sanatate (si siguranta) a batrinilor. Nu poti sa te raportezi doar un aspect al problemei … Asteptam platile guvernamentale pentru ingrijirea batrinilor, celor care se ocupa de asa ceva!

Si idiotul de serviciu:
Iata in sfarsit un guvern caruia ii pasa de oamenii sarmani, si ii ajuta!
Asa cum trebuie, pune taxe mari pe bogatani si pe exploatatori, si da celor saraci banii rezultati.
bravo! Sa vedem cait mai curand aplicate practic masurile promise!

Ce nas mare are Ponta !!! Pana si Pinocchio a fost PLAGIAT !!!!

Dupa ce ca trebuie sa iti intretii sotia si copilul mai trebuie sa platesti pentru asta supliementar.
Ce inseamna salar mare? 3000RON ?, 4000RON ? 10000RON?
Intr-o tara civilizata ca Germania, daca nu lucreaza sotia iti reduc taxele pentru ca sustii familia si nu esti burlac care is toaca banii.
Cum este cu cei care isi intretin familia si care nu au bani, un sot este fara servici si au si 2 copii la scoala, le da statul bani inapoi? Eu cred ca nu. Idee stupida a unui guvern socialist, nici macar socialsit ci pomelnic.
Daca chiar vreti sa introduceti taxe, mai scoateti din cele vechi proaste si prost gandite.
Impozitati dupa sistemul german si va fi bine. Macar fiti utili is copiati de la altii ce functioneaza, doar la asta va pricepeti.

Un guvern condus de un plagiator hot si mitoman nu poate aduce prosperitate, ci doar taxe si impozite mai multe.

iulie 2010: Ponta: ” Acordul cu FMI, SINUCIDERE NATIONALA – daca ajungem la PUTERE il SUSPENDAM”.
Septembrie 2010 : Ponta: Un nou imprumut de la FMI reprezinta o CRIMA impotriva poporului roman”
concluzia : iulie 2013: Ponta: „Avem un nou acord cu FMI!”

Ponta e la a doua. Cât o să plătească? Se plătește și pe cea veche și pe cea nouă? În cât timp se amortizează? Băsescu este avantajat că are numai una sau se pune și ce bârfește lumea? Tariceanu o să dea faliment!

Lasand gluma la o parte, eu as propune fomistilor astora impozitarea nuntilor si cumetriilor. Nunta de politician a devenit un bun prilej de a da a spaga fara se te temi de rigorile legii , de a spala bani negri precum si o sursa de venit nesupusa impozitarii. Traiesc in concubinaj cate un deceniu, dupa care se trezesc sa se cunune religios (nici preotii n-ar trebui sa se implice in aceste mascarade de cununii ).

În epoca post-decembristă era și firesc să fie o taxă post-celibat.
Asta chiar va fi înrobitoare, pentru că va fi aplicată pe roaba lui Dumnezeu.

sursa comentarii: RL

21 răspunsuri

 1. mi-a aduce aminte de taxa ce a dat-o Ceausescu, taxa de celibat,e sinistru

 2. Eu unul asa imbecili ca guvernantii nostri nu am auzit sa existe nici in tarile lumii a patra din Africa.
  Nemernicii VOR SA DISTRUGA DEFINITIV PANA SI NOTIUNEA DE FAMILIE. Vor ca toti descendentii nostri sa beneficieze cat mai putin (sau chiar deloc) de clipele in care sta toata familia la masa, in armonie sufleteasca, ca sa se bucure de rugaciunea in comun si apoi de bucatele faurite cu atata dragoste de MAMA sau chiar de bunica din casa. Vor ca micutii sa beneficieze cat mai putin (sau chiar deloc) de clipele in care MAMA le indruma pe caietul de scoala manutza cu pumnul strans si transpirat de atata efort. Vor ca micutii sa beneficieze cat mai putin (sau chiar deloc) de clipele in care MAMA ii vegheaza cu ingrijorare atunci cand se imbolnavesc. Vor ca micutii sa beneficieze cat mai putin (sau chiar deloc) de clipele in care MAMA alearga si se zbenguie prin parc impreuna cu ei si pentru ei. Vor sa distruga sufleteste noua generatie, si inca de mici copii.
  Cum credeti ca se simt femeile casnice la o asemenea veste idioata, femei care, oricum, prin prisma mentalitatii masculine misogine (in genere), traiesc clipa de clipa cu impresia (proasta) ca ele ar fi “intretinute” de propriul sot ?!? Impresia asta a femeilor care-si dedica viata bunastarii propriei familii, impresie total eronata, exista tot din cauza sotilor (covarsitoarea majoritate a celor cu sotii casnice) care ei singuri alimenteaza subconstient acest lucru in subconstientul sotiilor lor !!! Eu as spune ca asta denota SI lipsa de dragoste, nu numai lipsa de simplul respect fata de un seaman care nu-si apartine siesi decat atunci cand doarme !!!
  Cat despre dragostea fata de popor a guvernantilor (inclusiv parlamentul rusinii nationale) sau respect pentru mamele casnice, ce sa le cerem, ceea ce nu au si nu au avut niciodata ?!?
  In ceea ce priveste nemernicia guvernantilor, nimic nu mi se mai pare nou si am ajuns sa nu ma mai mire nimic. Adica in loc sa-i scuture bine de paralele negre, gri, bleumarin in dungi si buline, pe cei care cu adevarat fac evaziune fiscala cu niste sume monstruoase si asta in fiecare secunda, uite ce le fata bostanu’ care le sta pe umeri si care le foloseste ca dop la gat, sa nu-i ploua pe dinauntru ! Zdrente, vorba lu’ Jiji ! Asemenea hahalere au ajuns acolo sus ca sa ne SLUJEASCA pe noi, cei care i-am votat ! Dar se vede ca au convingerea ca taman invers sta treaba. De ce nu fac ceva pentru combaterea evaziunii fiscale ? Aaa, “nu exista legislatie” ?!? Pai parlamentarii ce mai cauta atunci in parlamentul rusinii daca nu sunt in stare sa faca legi serioase ?!? Nu vor sa-si dea singuri “cu stangu’-n dreptu’”, mai degraba. Ca daca ar face cum ar trebui sa faca, atunci ei, cu neamurile lor de sange, cu amantele lor, cu neamurile amantelor, cu finii, cu cumetrii si cu toti cei care sunt angrenati in clanurile lor de neamuri-proaste, ar fi primii care ar intra la puscarie, pe ani buni ! Iar reteaua este extraordinar de extinsa la nivelul tarii. Tragedia noastra este ca toti astia se numara acum nu cu zecile de mii de persoane corupte si coruptibile, ci cu sutele de mii la nivel da tara ! “Democratia” noastra nici macar nu mai este o democratie de mahala sau de clan interlop, ci a ajuns o democratie de haita, in care haitele mai puternice (financiar prin evaziune/coruptie) ataca pe nepusa masa haitele slabite, imbatranite inainte de vreme si sleite fizic si psihic dupa o lunga perioada in care le-au lasat pe primele sa-si faca de cap.
  In orice caz, se urmareste in mod foarte clar DISTRUGEREA FIZICA SI PSIHICA A POPORULUI ROMAN PE ORICE CALE, iar pentru asta nu “precupetesc nici un efort” liftele spurcate ale noastre, care danseaza cum le canta toti perciunatzii spurcatzi aflati astazi la carma planetei. Perciunatzi spurcatzi care au ajuns acum sa nu mai fie doar impotriva crestinismului, ci impotriva oricui, de pe planeta Terra, care are tupeul sa-i demaste lumii intregi si sa deschida ochii lumii asupra dictaturii antihristice pe care deja au inceput s-o manifeste in mod evident.

  • O adevarata retea compusa din degenerati care nu se mai satura. Trebuiesc saturati cumva. Bine spus.

   • Multumesc. Iertaciune iti cer, Eufrosin, pentru lungimea textului !

    • Dar nu ai de ce 🙂 intodeauna cu multa placere!

     • acum 20,30 de ani se punea o intrebare, anume datorita schimbarilor Majore ale climei, ale ritmului galopant al informatiilo, mai nou al mediei electronive exista riscul schimbarilor Majore de comportament mergand pana la shimbare de sex voit sau nu, ce sex va trebui scris dupa 30 de ani in I:D:barbat sau femeie,cei care au o anumita varsta in jur de 55,6o de ani pot observa , caracterul barbatesc al unui procent Major de femei, violentele casnice in care cad barbatii victime,pe acest aspect se incearca rasturnarea valorilor traditionale ale familiei, cand se face educatia sexuala la fetite de pana in 11ani, ce ne poate astepa.

      • Da, se trage tare in directia efeminarii barbatilor si invers, prin diverse mijloace: hormonii din mancare si bautura, vaccinurile, educatia intentionat gresita etc. Clima este o alta poveste, am scris si despre aceasta in trecut.

      • si ca o completare, nu sunt adepul teoriei conspiratiei, dar asa ceva s-a discutat la protocoalel de la Toronto care sunt identice cu protocoalele inteleptilor sionului, nimic dezorganizat nu e intamplator, se trage puternic acum si pe distrugerea sevei viitoare care este tineretul, prin asa zisa democratie, liberinaj , liberarizarea drogurilor, asaltul pe toate canalelor a pornografieie, ce este acum e un preludiu, finalul…nici nu vreau sa ma gandesc

      • Este cum spui, deci nu mai poate fi vorba de „teoria conspiratiei”, ci in mod clar, de datele ei.

  • Din pacate guvernantii nostri sunt doar de fatada, adevaratii guvernanti ai Romaniei de azi sunt odraslele fostilor bolsevici si tortionari de ieri, azi mari democrati prin parlamentul european. Scaparea noastra este doar rugaciunea si postul, in rest totul este in zadar.
   Doamne ajuta.

 3. Ceea ce ma surprinde si nelinisteste oarecum, este starea de letargie in care se complac analistii specializati in politica financiara, in chestiunea costurilor regionalizarii.
  In cazul Romaniei, populatia va plati taxe regionale, judetene si nationale. De unde, cum, nimeni nu stie.
  In tot cazul, nu din banul european.
  Din banul comunitar cresc si infloresc pe hartie, sectoare ale economiei tarii, care altfel, ai zice ca sunt falimentare, moarte si mumificate in vazul tuturor.

  Reproduc mai jos cateva informatii centralizate de Business24 privitor la fondurile puse la dispozitia Romaniei si la sumele inghitite de responsabilii politico-economici ai acestei guvernari.

  „Programul Operational Regional (POR)

  Programul beneficiaza de o alocare bugetara de 16,5 miliarde de euro. Din acesti bani, Romania a atras, pana la finalul lunii iulie, 35,35%.

  Programul Operational Sectorial Mediu

  Pentru POS Mediu, Romania are la dispozitie in actualul exercitiu bugetar peste 20 de miliarde de euro, din care a atras 18,23%.”
  Sub guvernarea Plumb s-au cheltuit pana in prezent 600 000 000 euro.

  Programul Operational Sectorial Transport

  POS Transport este unul din cele mai importante programe structurale ale Romaniei. Fondurile pe acest program au fost deblocate in iunie. Finantarea pentru acest program in exercitiul 2007-2013 este de 20,3 miliarde de euro, iar rata de absorbtie este de 14,35

  Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU)

  Prin acest program, Comisia Europeana pune la bataie 11,3 miliarde de euro pentru 2007-2013. In prezent, rata de absorbtie este de 17,68%.

  Comisia Europeana a alocat Romaniei in luna iulie peste 730 de milioane de euro, in contextul in care din cele sapte programe operationale unul singur mai este blocat. Nivelul a fost ridicat foarte mult de POS Transporturi, program prin care au intrat in tara luna trecuta 360 de milioane de euro.”
  Foarte multi bani au intrat si in visteria Ministerului Turismului atat pentru reabilitarea statiunilor balneare istorice, cat si pentru promovarea turismului peste hotare.
  Exclusiv Business 24 ro,a detaliat directiile si sumele exacte acordate Romaniei si orice cetatean are acces la aceste informatii.
  Reiese limpede faptul ca imobilele afectate de cutremure, soselele afectate de incompetenta ministrilor transporturilor, cursurile de apa si izvoarele contaminate, suprafetele de teren dezpadurite sau poluate prin acumularea de deseuri sunt in curs de reabilitare, de insanatosire.
  Trebuie sa recunoastem ca nu avem cum razbi prin hatisul politicii financiare si al legislatiei adiacente, aplicate romanilor.
  In concediu, la sarsaila’n praznic, Ponta a avut ragazul sa semneze si un soi de lege a rachiului. Cititi-o. E clar ca vrea sa puna biciul pe chiaburi.
  Cat priveste taxa pe familie, sa ne intelegem, tinta micului Han o reprezinta familiile romanilor, nu cele pentru care Barosso a solicitat cresterea alocatiilor cu 30%.

  • Interesant – eu cred ca rata de absorbtie este intentionat tinuta atat de jos, la mica intelegere cu „forurile Ueropene”. Nu se poate sa fie lucrurile intr-atat de dezorganizate, incat sa nu fie gandite.

 4. Probabil ca s-a observat deja faptul ca chestiunile de mediu nu ma lasa indiferent.
  Completez zicerile precedente cu declaratia doamnei ministru al carui nume continua sa intrige.
  „Daca in perioada 2007 – 2012 au fost atrasi din bani europeni pentru mediu doar 197 milioane de euro, in opt luni de zile am absorbit aproape 600 de milioane de euro, si continuam sa absorbim banii europeni. Am reusit sa marim rata de absorbtie a fondurilor de mediu de patru ori, de la preluarea mandatului.
  ………………………………………………………………………………………… „Banii europeni i-am pus la lucru”, a spus ministrul Rovana Plumb, intr-o conferinta cu tema „Viitorul Mediului”.
  In acest sens a fost organizata o importanta reuniune la care s-a discutat despre prioritatile de mediu in 2013 si s-au propus proiectele speciale: „Delta Vacaresti”, „Viitorul e Azi” si „Mananca, Gandeste, Economiseste”.
  Cum este posibil ca o persoana sa poarte numele unui element chimic toxic, mutagen si reprotoxic?
  Ma tenteaza sa ii propun sa isi schimbe numele in a-gar.
  A-gar este numele plumbului in sumeriana, nume ce il gasim si in Geneza

 5. Iti dai seama ce cloaca e Romania, daca premierul se duce sa isi petreaca vacanta intr-o cloaca nasoala precum Miami! 🙂
  Miami i se pare super fain.

 6. Eufrosin, uite ceva foarte interesant care are legatura cu subiectul tau.
  Bifizician Virgiliu Gheorghe: Familia – Instrainare, Conflicte si Divort.

 7. Ca urmare a noii taxe, a avut loc urmatorul schimb de epistole intre un cetatean si Ministerul de Finante:

  Subsemnatul Ion Pendula
  Om al muncii fara p…a
  Cer sa nu platesc tribut
  Fiindca eu nu pot sa moot

  MF:
  Mult stimate Ion Pendula
  Om al muncii fara p…a
  Cat exista dest si limba,
  Legea tarii nu se schimba

  Iertaciune pentru lipsa de perdea. E folclor!

 8. JOS BASESCU …doar atunci rezolvam problemele !
  SUS ANTONESCU …ierou si viitor presedinte !!
  XXX

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: