Aveți 20 de min. pentru a înțelege cum se distruge o țară?


Filmulețul animat, face toți banii – acesta explică în termeni clari ce se întâmplă cu banii oricărei țări aflate sub controlul dușmanilor omenirii, prin intermediul unei clase politice corupte și ilegitime. Puteți transpune ușor personajele:

În locul lui Henry Adams și a lui Andrew Jackson, să ne gândim la Mihai Viteazul, sau mai recent, la naționaliștii adevărați ce au compus guvernul care din nefericire a durat doar 6 luni, datorită intrigilor aceleas hidre expusă în filmuleț. Întâiul pas spre victorie, este cuoasterea dușmanilor și a modului lor de operare, căci un om ignorant, este un om pierdut, care nici măcar nu va ști ce l-a lovit, ‘darmite să prevină lovitura, sau să plănuiască un atac.

În vremuri de decepție și manipulare universală devine greu să deștepți pe cineva, dar informația se adaptează și ea vremurilor, prin forma simplificată și mediul adecvat de prezentare. Va prinde mai cu seamă la generația cu smartphones și tablete. Deci vorba unui dinozaur bolșevic de tristă amintire: „răspândiți tovarăși, răspândiți”, adaptată situației actuale a României: răspândiți oameni buni, răspândiți, e viitorul copiilor voștri la bătaie:

 

 

34 răspunsuri

  1. ..si filmuletul ?? !!

  2. Ce guvern de nationalisti recent a durat 6 luni?

  3. Poate n-ar fi trebuit sa postez aproape tot articolul dar doar un link cred ca nu prezenta prea mult interes.

    Principalii cumpărători ai României sunt cu adevărat afacerişti israelieni şi tot ei sunt în spatele instituţiilor financiare care ne-au împovărat cu datorii. Prim-ministrul Israelului a raportat în kneset (parlamentul israelian) că misiunea de a cumpăra România a fost îndeplinită. După ce politicienii israelieni recunosc faptul că oamenii de afaceri israelieni au cumpărat România, aflăm şi scopul final al acestei acţiuni: actuala locaţie a statului israelian este una nesigură pentru poporul evreu, peste tot sunt înconjuraţi de state neprietenoase şi greu de stăpânit economic, sunt o enclavă într-o lume islamică. Prin cumpărarea României, israelienii pregătesc un teritoriu de rezervă pentru ei.

    Vă miră acest aspect? Gândiţi-vă la faptul că dintotdeauna aceste meleaguri au fost râvnite de toţi. Să nu vă închipuiţi că băieţii ăştia sunt nişte neştiutori şi vor da buluc pe meleagurile româneşti, nu, se vor feri să întâmpine opoziţie din partea populaţiei. Ei vin încet, unii ca oameni de afaceri, apoi alţii ca angajaţi, adică încet şi cu răbdare.

    Pentru a pregăti terenul propice mutării populaţiei israeliene pe teritoriul României se acţionează, astfel:
    – în ultimul timp românii sunt goniţi din propria lor ţară prin politici care descurajează instituţia familială, concomitent cu scăderea ratei natalităţii şi implicit scăderea ratei demografice;
    – crearea la nivel naţional a unei stări de sănătate precare a populaţiei prin otrăvirea hranei din comerţ cu substanţe nocive corpului uman şi slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creşterea ratei mortalităţii;
    – îndobitocirea populaţiei, prin slăbirea sistemului naţional de educaţie, trecerea în umbră a valorilor umane şi mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viaţă pentru toate segmentele de vârstă;
    – distrugerea coeziunii între cetăţeni prin cultivarea dispreţului faţă de ceea ce înseamnă românesc;
    – disoluţia instituţională a statului prin reforme care au bulversat şi distrug în continuare esenţa a ceea ce înseamnă protecţia unei naţiuni: sistem judiciar, medicină, educaţie, administrare teritorială, artă, etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranţă naţională şi patriotism (internele şi apărarea) au fost distruse prin aceleaşi politici de proastă finanţare a instituţiilor şi subsalarizarea personalului acestor institutii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent şi angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente şi predispuse la corupţie – rezultatul s-a văzut!

    Toate aceste acţiuni se desfăşoară sub directa îndrumare a cumpărătorilor acestei ţări şi sunt săvârşite de ai noştri aleşi, o şleahtă de pungaşi puşi pe jaf şi distrugere, că deh, popor, conducătorii cinstiţi se pare că nu îţi plac şi-ţi tai singur crenguţa de sub picioare.

    Sursa> http://stiri.botosani.ro/stire/54624/OPINII%3A+Cum+distrugi+%C8%99i+vinzi+o+%C8%9Bar%C4%83+%C3%AEn+20+de+ani.html

    • Dromichetes, dac vechi.
      Toate cele ce cu amar le graiesti, nu s-ar petrece pe ale noastre meleaguri daca urmaşii celor ce ne-au dat numele, n’ar fi vândut sufletele lor pe treizeci de arginţi neamului lui Sem;dacă n’ar fi dat mărgăritarele neamului celor ce’i numesc Câini Turbaţi în cărţile lor îndiavolate.
      Dacă n-ar fi bucuroşi cozi de topor în mâinile celor care le ucid neamul,în numele ideologiilor la modă ale veacului.
      Poti ucide un neam dacă nu-i nimiceşti mai întâi conducătorii, profesorii, maeştri de viaţă, sfinţii şi mamele care le dau viaţă?
      Aş zâce că nu se poate.
      Ce zici tu, frate ? Ce mănâncă neamul românesc mai tare?Trădarea sau avortul la proporţii de genocid în masă? Lăcomia de arginţi a conducătorilor sau nesimţirea poporului? Desfrâul la rang de politică de familii şi de stat sau linsul curului străinilor?
      Oare nu pentru ticăloşiile noastre îngăduie Dumnezeu această prigoană a străinilor asupra noastră?
      Chiar dacă mulţi sfinţi mijlocesc pentru noi românii, ce spunea Părintele Boca despre răspunsul Domnului la rugăciunile sale pentru popor: …tu Mă rogi să-I miluiesc, iar Eu să înceteze cu păcatele…

      • N-are sä-ti räspundä, pentru cä ai spui adevärul (ceea ce, pentru agentii de PR, e pur si simplu o NE-fäcutä). Risti chiar sä te încadreze la „papistasi” si atunci chiar c-ai îmbulinat-o.

    • Postarea mea cu intrebari catre Dromichaetes nu o lasi sa apara…Bine ca-l lasi pe ala de-si zice (t) halex sa arunce toate balele iadului pe ort(h)odocsii din tara si de pretutindeni !
      E greu sa ne uitam in oglinda,asa-i ?

      • Pur si simplu, nu am avut timp ca sa mai intru pe blog. Sper ca nu ti-a disparut comentariul in neant.

      • Da, e greu, cäci majoritatea deformeazä (desi cf. Albä-ca-Zäpada se pare cä mai sunt încä si unele adevärate).

        Încolo, ce mai zici (când nu mä înjuri pre mine)?

        PS: esti si tu tot un „stilist” (un cripto-hereticus)?

  4. Salutare Eufrosin,
    La mine merge filmul fara probleme. Toti ignorantii care inca nu cred cum sta treaba cu bancile americane, li se da mura in gura aici.
    Pentru cei care nu inteleg engleza, il gasiti aici cu traducere in limba romana.

  5. Scuze, am uitat de link 🙂

  6. Faceti abstractie de numele evreiesti si retineti-i doar pe romanii care au semnat capitularea neconditionata a tarii in favoarea intereselor unor clici amorale, hulpave si vicioase, externe.
    http://orasulmeuploiesti.wordpress.com/author/orasulmeuploiesti/page/4/
    Romanii sunt adevaratii vinovati.
    Un pseudo-diplomat raspandeste in exterior ideea ca in fapt, politicienii nostri sunt veritabili eroi . Fara ei, fara compromisurile facute, astazi, asemeni sarbilor, cultivam cartofi printre mine.
    „Norocul” nostru ca am avut oameni ca nastase, videanu,plesu, vosganian, melescanu, vadim, ungureanu.

  7. off topic: mai sunt si in alte parti oameni ce se opun Kommisar-ilor europeni: http://www.youtube.com/watch?v=WIvmpHawDlY

  8. Trebuie ascultat cu atentie! Multe soparle spre spalarea creierelor.
    Numeste lupta din al doilea razboi mondial, contra bolsevicilor, „lupta economica”.
    Toate problemele cica ar fi de la grupari economica care incearca sa…
    Agent de influenta slab pregatit.

    • Nah…maidegraba un semi-trezit, asa cum i-am cunoscut pe atatia pe vremuri.

      • Inca nu e totul pierdut. Eufrosin , ce parere ai de MAT-ul dl-lui Mihai Giurgea, s de blogul sau „Capitalism pe piine „? Sa urmeze o „Vara fierbinte”?

        • Blogul mentionat e unul anticrestin; dupa ce am aflat asta chiar din spurcata gura a personajului care il tine, am renuntat sa il mai parcurg. Nu am referinta la indemana, dar i-a numit pe crestini, in fel si chip. Nu am sa il calific acum, caci e zi de Praznic Imparatesc.

          Hristos S-a Inaltat!

          • Adevarat s-a inaltat!. Multumesc ptr informatii. Da, f siguri de ei , , se par ca nu au in cap decit bani, si dreptate capitalista, care pe care. Nimic despre Dumnezeu, despre sfintii nostri. Pacat!

    • Bineinteles. Nu va iesi – au fost si intr-atat de tampiti, incat saelimine pasajul care desemna casatoria ca fiind intre barbat si femeie. Sfarsitul lor vine din aroganta, care ii tampeste. Atotputernici, ei?

  9. Ae trebui ca preotii sa demaste poporului in biserica planuriile diavolesti. Dar am impresia ca va trece. Preotiilor le este frica ca ii pedepseste mai marele care e langa politic. Ce dor mi-e de marele si curajosul Amfilohie Branza. Am trimis tuturor prieteniilor: nu CONSTITUTIEI, NU HOTARAT UNEI CONSTITUTII Anti-ROMANESTI si impotriva firii umane.

  10. ––––––––-\

    Iarta-ma, cu site-ul care ii numeste pe crestini in fel si chip, nu pot fi prieten si deci nu am sa-i fac trimiteri, oricat de bine le-ar putea spune, uneori. Genul ala’ de oameni, nu prevesteste nimic bun. Eufrosin

  11. Era vorba de idee.Pt ce sa-ti ceri iertare.Ce mai sti de Bataiosu ?Blogul nu il mai are.

  12. ..bun filmul postat ,ceva mi-a sarit in ochi: vulturul de pe „scutul rosu” seamana foarte mult cu cel pe pe fosta marca germana si de pe steagul nemtilor..

  13. Of topic. Cred ca merita postata, pentru ca homeopatia, aceasta inselare demonica de proportii a ajuns si pe la cei alesi:

    Homeopatia(o forma de magie simpatica). O analiza stiintifica si spirituala. Oana si Alexandru Iftime

  14. Of topic. Cred ca merita postata, pentru ca homeopatia, aceasta inselare demonica de proportii a ajuns si pe la cei alesi:

    Homeopatia(o forma de magie simpatica). O analiza stiintifica si spirituala. Oana si Alexandru Iftime


    Răspunde

  15. Si eu tot off topic:

    Vä recomand (din plin si cu cäldurä) site-ul „ortodoxiacatolica”! E un site FASCINANT. E copia (mortificatä) a ceea ce AR TREBUI sä fie … 100% VITAZÄ (întrucât Trupul Lui Christos)!

    Cadavericul (linistea lui înghetzatä) te izbeste acolo la fiecare pas. Ai senzatia cä trebuie sä umbli în vârful degetelor ca sä nu te contaminezi de / cu el. Acolo pildele (puieril-duioase) ale Aghioritului plutesc în nimic (în neant) ne-träite (ne-desbätute) de ABSOLUT NIMENI!

    E un site „apologetic” tipic. Apologetic si … PE DE-ANTREGUL gol. Acolo (în acea lume cristalinä) NU se aude NICIUN … suspin! Totul e inert: niciun comentariu, nicio controversä, NIMIC!

    E un muzeu al colectiilor de cearä. E ceea ce, în perceptia mea, NU trebuie / nu poate sä fie Orthodoxia.

    Cu respect,
    T.

Răspunde!