Ponta, răhățelul socialist, încearcă… îi va merge?


Nu puțini sunt cei care întrevăd pericolul unor texte gata scrise, tiranice și rele, pe care micul Asterix-Bolșevix, ca o unealtă obedientă ce este, încearcă să le facă literă de lege, vopsind o fațadă roz-populist pe un gard din sârmă ghimpată înalt de 4 metri, înlăuntrul căruia se dorește deținerea noastră. Aceiași nenorociți de vrăjmași ai Românilor, sub măști noi, dar la fel de hidoase… putem să-i blestemăm acum, în Săptămâna luninată ?

Razor Wire Vortex for Blog

DREPTUL DE PROPRIETATE ar putea fi REVIZUIT în noua CONSTITUŢIE. Ponta: „Vreau să confiscăm averile obţinute ilegal, vreau un nou sistem de expropriere”

Traim intr-o epoca de agresiune a comunitatii impotriva individului, cumva similara cu ce s-a intamplat dupa cealalta mare criza, din 1929-33. Deciziile luate in Cipru sunt un simptom al acestei agresiuni. Acolo nici macar n-a fost nevoie de vreo infractiune pentru a se confisca proprietatea. Simplul fapt ca ai fost mai chibzuit decat altii (100000 de euro in Cipru nu inseamna vreun milionar , totusi) este pedepsit. Acum domnul Ponta vrea sa modifice un articol din Constitutie in cel mai pervers mod. Practic daca cineva citeste cele 2 alineate vede ca si actuala Constitutie prevede confiscare averilor dobandite ilicite. Ce-l deranjeaza pe premier e acea prezumare licita a dobandirii averii. Adica vrea ca nu statul, prin ciracii sai, sa-si bata capul sa dovedeasca ca ai furat ci tu sa demonstrezi ca n-ai furat. In conditiile unui sistem juridic atat de tributar politicului nu exista arma politica mai brutala decat aceasta. E rusinos. Si trist va fi ca majoritatea va aplauda masura pentru ca de fapt n-o va intelege. Nici cat de nociva e ea pentru intreaga societate nu va intelege aceasta majoritate. De halal sa ne fie.

Da asta e adevarul. Vine statul si zice: „Iti confisc averea, dovedeste ca nu ai furat si ti-o dau inapoi. Si api stai si te judeca cu ei. Dar cum sa te judeci? Ca doar nu mai ai bani sa platesti avocat, ca doar ti-au confiscat averea. Asta e mareata viziune care ni se propune. Oricum sunt abuzuri de genul asta si in SUA, dar imaginati-va abuzuri adevarate in Romania, cu procurori si judecatori romani adevarati. Astia nu condamna pe nimeni, dar tu, om simplu, daca superi vre-un procuror sau politician, o data e la usa ta cu hartia, si poti sa te muti din casa…direct pe strada.

O prostie mai mare n-am auzit inca. Domnul Ponta cand o sa confiscati bicicleta cuiva care a depasit viteza legala oricare o fi aia!? Ne intoarcem la furtul legalizat si consfintit in constitutie a statului Roman de la oameni? Nu ajunge ca ne furati pe toate partile cu zeci si sute de impozite aberante si in loc primim injectii letale pt copiii nostri, starzi care se surpa, trenuri care se misca cu viteza luminii stinse, un rest de pensie pt majoritatea pensionarilor, bataie de joc cu preturile la utilitati si la alimente intr-o tara care are resurse naturale bogate? In 89 nu s-a murit pt ca, comunistii ca Iliescu sa preia puterea si sa avem un neocomunism original. Azi la 23 de ani veniti sa instaurati legi pt care a curs sange ca sa fie desfintate. Cam repede uitati presupunand ca ati stiut vreodata ce s-a intamplat in 89 cu adevarat. Din cate stiu orice modificare a Constitutiei se face in urma unui referendum. Sunt curios cum o sa reusiti? Probabil facand ceea ce s-a vehiculat mai de mult cu modificarea intelesului de majoritate la un referendum.

ne-am intors pe vremea lui nascase, cind erau numai stiri despre cit de bine merge tara, iar INSUSI zicea ca impusca coruptii pe stadion si ne punea sa-i numaram ouale.

pontanacul este din nou un plagiator ordinar – si-a plagiat mentorul.

Seniorul Coposu impunge cu tibia in capacul sicriului auzind bolsevismele lui Ponta, vrea sa iasa sa-i traga o falanga-n bot plagiatorului!

De ce tac Blandiana, Doina Cornea, Mungiu, Cartarascu, Patapievici? Cum sa confiste propietatile cand nici nu le-a retrocedat (cui trebuia – nb) pe alea vechi?

Nici macar in Rusia nu se intampla asa ceva! Si unii de pe acest forum ii injura pe rusi..Domnul Ponta e mai tare decat insusi Lenin, pentru ca Lenin traia in 1900, iar Ponta in 2013. Ambii se credeau „democrati”..Foarte „egali” da unii mai „egali” decat altii..

Averea facuta ilicit nu se confisca..insa apartamentul cumparat de „capsunarul” care a lucrat in afara tarii..da,ca intre timp a aruncat „pay-slipul”.,adica fluturasu de salariu la gunoi..!!!Ghinion..!

Scopul lui Tov Ponta este ca individul obosnuit sa fie cat mai vulnerabil,alienat,dependent,manipulabil, sarac si daca se poate si speriat..Asa este mai usor de stapanit..

Succesul politic viitor depinde de cat de disperat e indovidul..Un individ independent sigur pe sine, informat, autosuficient economic, nu voteaza stanga..Nu are de ce!!Cred ca ma apuc serios de limba rusa..Nu prea mai am ce pierde..Eventual viata..in Siberia..alternativa care nu pare cu mult mai proasta decat Romania tiganizata manelizata..Condusa de cele trei ,,genii”

Iliescu,Nastase,Ponta,..toti trei „romani verzi”!!

Asta e inceputul sfarsitului..suprataxarea nu mai da rezultate..insa deposedarea fortata si legitimarea jafului de catre stat,da. (mai vedem noi – nb)

Micutzul Titulescu, un bolsevic asemeni celui dinaintea sa, evident, nu respecta proprietea privata.

De la autoturismele pe care le doreste confiscate, pana la tarina pe care isi paste omul oile, nimic ce este al nostru, nu ii da vre-un fior spurcatului konfiscator.

Vom scapa de tine mai, asta, gunoiule, esti ultimul din sirul prea lung al unor nemernici tradatori de neam si tara.

Astia vor sa-i exproprieze pe oamenii care stau in calea „privatizarilor” de succesuri pe care le-au facut si le vor face. Pe filiera americana sau canadiano-austriaca a venit rugamintea de a-i expropria mai usor pe oameni, fara a le plati cat trebuie pentru casele si pamanturile lor. Confiscarea masinii pentru ca am trecut pe rosu este o prostie, pentru ca d-aia exista amenzi si suspendarea permisului de conducere. Legile exista deja dar se cauta motive stupide, care prind la fraieri, care sa ajute la modificarea constitutiei in special pentru REGIONALIZAREA ROMANIEI si pentru PRIVATIZAREA ROMANIEI. Restul e vrajeala.

N-ati inteles nimic. Iata ce s-a discutat ieri la Congresul Mondial Evreiesc, unde dl Lauder a fost reales:

„interzicerea partidelor sau organizaţiilor neonaziste al căror scop este răsturnarea ordinii democratice sau care reprezintă o ameninţare la (ATENTIE) adresa securităţii şi bunăstării minorităţilor etnice, religioase sau de alt fel”.

Acu’ vedeti ce a vrut Pontacul?

Eu zic sa va pregatiti sufleteste sa trantiti noua Constitutie la vot, indiferent de modificarile care vor fi operate. E mai sigur asa, cu ticalosii astia.

Toata lumea la vot, toata lumea voteza NU MODIFICAM CONSTITUTIA!

5 răspunsuri

 1. Exista deja un alt proiect de Constitutie, initiat de un grup coagulat pe langa dl. Constantin Cojocaru. Asta, daca vrem neaparat o alta Constitutie.
  Ceea ce acest lingau cu bube-n cap, prim ministru de conjunctura dupa ce, pionier fiind, se inghesuia pe langa Ceausescu, vrea, este sa regionalizeze Romania, transformand-o. intr-o etapa ulterioara, in federatie. Pentru ca asa i s-a spus lui de la Bruxelles, iar daca nu o face ramane fara buci de lins… Toata aceasta lupta politica in Romania nu este decat un concurs „cine sacrifica mai mult din Romania si romani pentru beneficiul strainatatii”.
  Iar romanii tac. Si-si merita soarta.

 2. Jim Yong Kim, presedintele Bancii Mondiale, dupa intrevederea cu Ponta, a declarat, printre altele, urmatoarele: „…..În ciuda progresul semnificativ pe care îl observăm în această țară, România rămâne țara cu cel mai mare nivel al sărăciei din Uniunea Europeană, mai mult de 30 de procente din populația sa trăind din mai puțin de cinci dolari pe zi.
  Aş mai dori, de asemenea, să observ că nivelul de sărăcie reprezintă o preocupare constantă a primului ministru al României şi, de asemenea, acest lucru este bine cunoscut de toţi cetăţenii români. Mai doresc să vă spun că ne vom întâlni cu reprezentanţi ai etniei rome şi de asemenea să vă atrag atenţia asupra situaţiei ei.”( biroul de presa al Guvernului Romaniei 9.05.2013).
  Urmare a observatiilor pertinente ale „doctorului” Jim Yong Kim care a tinut sa sublinieze faptul ca ” TOTI CETATENII ROMANI” sunt constienti de grija parinteasca a primul ministru pentru populatia defavorizata a tarii, acesta a decis subit, cresterea alocatiei pentru intretinerea familiei, cu 30% !!!
  Mai pe intelesul romanilor, Ponta a hotarat sa creasca impozitele contribuabilior pentru a spori confortul tiganilor itineranti sau nu, dand astfel satisfactie tandemului Basescu – Cioaba si indirect, statelor vest-europene, decise sa se debaraseze de pitorescul tiganiei ce se declara (adesea fara acte) de cetatenie romana.
  Daca facem mental o estimare a sumei halucinante propuse de Ponta, deducem sau ca rezervele financiare ale Romaniei sunt mult mai consistente decat afirma guvernatorul bancii nationale, sau ca JYK a venit cu o oferta de nerefuzat din partea „generoasei fundatii”.
  Cunoscand, din nefericire, mentalitatea minoritatii defavorizate, presupun ca atat romanii cat si vesticii se vor trezi si ” abuzati” si cu banii luati.

 3. In timp ce Ponta se pregatea de temenele in fata reprezentantul Bancii Mondiale, primul ministru al Bulgarie, Raikov, se afla la Athos pentru a se inchina la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din biserica Protaton ( sursa orthodoxie.com).
  Ati observat ca politicienii romani nu sunt capabili nici macar sa isi faca semnul Sfintei Cruci, corect?
  Cum sa putem crede ca acestia cer ajutorul Sfintei Treimi pentru a fi sfatuiti in sarcinile ce si le-au asumat fata de poporul nostru?!

 4. Off topic – folclor de facebook:
  -Ce-a fost tactu’ măi Ioane?
  -Activist pe la Raioane.
  -Ce-i acela activist?
  -Ca un fel de FSN-ist.
  -Şi tu ce-ai ajuns acum?
  -Mare mahăr, îs pe drum,
  Mă grăbesc şi nu am stare,
  Plec mâine peste hotare.
  Am o casă la Viena,
  Şi alta pe la Atena.
  Căci la noi e drumu’ prost,
  Multe, multe fără rost.
  -Ce-a fost tactu măi Stamate?
  -Agent de securitate.
  -Ce-i acela un agent?
  -Ei! Era foarte, foarte atent,
  Să asculte, să transmită,
  Dacă unul lua vreo mită.
  -Şi tu ce-ai ajuns acum?
  -Mare mahăr, îs pe drum,
  Hai că trebuie s-o întind,
  Vreau pe unul să îl prind,
  A furat trei acadele,
  Şi a dat iar de belele.
  Bine-i să fii activist!
  Bine-i să fii securist!
  Bună-i orice meserie,
  Când ai bună omenie.
  Dacă eşti plătit şi bine,
  Nu îţi este nici ruşine.
  Dar când eşti doar umilit,
  Pe deasupra şi minţit,
  Nu mai e bine nicicum,
  Rămâi prost, umblând pe drum.
  Cu piciorul, cu piciorul,
  Rămâi singur doar cu dorul,
  Şi de bani , de toate cele,
  Plină-i lumea de belele.
  Activiştii ce-au făcut?
  Securiştii au ştiut?
  Sau au fost mână în mână ?
  Cine-i om azi să ne spună.
  Cum a fost şi cum va fi,
  Pe care drum noi vom păşi?
  Cu piciorul, cu piciorul!
  Rămâi singur doar cu dorul,
  Căci pe un picior de plai,
  Pe o gură de rai,
  Tot zbiera biata oiţa
  Din balada “ Mioriţa “.
  Îngropată pân’acuma,
  Securistu’ luându-i urma.
  Că a reuşit să anunţe,
  Pe cei doi să îi denunţe,
  Pe al său baci că îl omoară,
  Simţitoare tu mioară !
  Dar păcat, singură-n turmă,
  Celelalte, tot pe urmă,
  Behăind tot speriate,
  Şi prea des ameninţate.
  Iar măgarii ş berbecii,
  Umblă astăzi ca zevzecii,
  După câte o mioară,
  Tânără şi bălăioară,
  Sau vreuna mai bălţata,
  Cumva mai încornorată.
  Meserie, meserie,
  Lipsita de omenie,
  Îngropată eşti şi tu,
  Rămâne doar sufletu’.
  Conştiinţa şi credinţa,
  Omenia şi ştiinţa.

 5. Incep sa se miste lucrurile? Iata ce am gasit pe net: http://romanicablues.files.wordpress.com/2012/08/tonta.jpg?w=595
  Convorbire intre Victor Ponta si Valentina Tatulescu

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: