Ajunge.


Preşedintele Traian Băsescu a înmânat, luni, decoraţiile unor personalităţi ale minorităţii evreieşti, acordate pentru prezervarea culturii iudaice şi promovarea imaginii României, el adăugând că distincţiile indică şi respectul său pentru „o comunitate care a ştiut să ierte”.

Ce are cultura iudaică cu imaginea României, mă ajută cineva? Apoi să ierte ce, intreb eu? Faptul că România i-a adăpostit, educat și hrănit, în ciuda faptului că mulți dintre aceștia au dovedit clar că suferă de anti-Românism cronic, eeii? Președintele Băsescu cunoaște bine puterea ocultei iudeo-masonice și îi cântă în strună, dar asta nu constituie vre-o dovadă de vinovăție a noastră față de ăștia.

Din contră: iertarea poate le-o vom acorda noi, pentru răul făcut mai ales în ultimul secol și doar dacă suntem dispuși. Comunismul nu l-au adus bunicii mei in România…

„Cei pe care astăzi i-am decorat sunt lideri ai comunităţii, sunt oameni care s-au implicat în mod egal în susţinerea cauzei comunităţii, dar şi în susţinerea României. Oameni cărora doresc să le mulţumesc, în numele românilor, pentru ataşamentul pe care îl au faţă de România. Sunt oameni care nu au făcut nimic altceva decât să fie buni cetăţeni ai statului român sau corecţi susţinători ai statului român.

Lideri ai comunității lor, sigur, dar nu și ai comunității noastre. Noi avem nevoie de conducători nepătați, care să ne reprezinte.. Să mai spun ceva de susținerea României în fața bombardamentului propagandistic care-i descrie pe Români ca țigani în fața vestului și îi demoralizează zilnic, constant, tenace, la ei acasă ? Cine a scornit numele „rrom” pentru țigănime, nu unu’ Neulander (Petre Roman) cumva ? Ale cui sunt Proteveul, Mediafax, Gândul și-atâtea altele – numele Lauder ne spune ceva? Cui aparțin televiziunile și ziarele străine, lui Tata, ei? Or fi având atașament maidegraba față de femeile noastre frumoase și față de bogățiile României, că altul nu s-a prea dovedit. Să nu le confundăm cumva!

yair_miron-ii

Buni cetăteni ai statului, vor fi acestia poate, dacă n-am fi asaltati cu stiri despre trafic cu ovule si organe omenesti, a caror destinatie este statul Israel, despre matrapazlâcuri imense făcute pe spatele copiilor nostri fortati sa părăseasca tara în căutarea unui trai decent si in general de atitudinea lor condescendentă sau de-a dreptul ostilă fată de noi. Un „bun cetatean român” descris atat de bine de către marele Nae Ionescu, este orice dar nu un Român.

Şeful statului a mai menţionat că România este „o ţară care preţuieşte minorităţile, le acordă toate condiţiile pentru a-şi păstra cultura, limba şi pentru a se manifesta fără discriminare în toate zonele de activităţi economice, sociale, culturale”.

Suntem cu mult prea toleranți și caracteristica asta s-a întors împotriva noastră. Minoritățile au întins coarda prea mult, de la murdarul traficant de ovule și de la hrăpărețul subminator al economiei Românești, până la oligofrenii înfierbântați la cap care amenință cu moartea copii Români care „îndrăznesc” să afișeze Tricolorul, pe pământul țării lor. Gata. Ne-am săturat de aerele voastre. Umblați ca pe ouă, de-acum ‘nainte, dacă pricepeți ce e bine pentru voi.

amenintari-cu-moartea-eleva-covasna-tricolor

Marele Rabin Elyakim Schlesinger, preşedinte al Comisiei pentru Conservarea Cimitirelor Evreieşti din Europa, unul dintre cei decoraţi, a ţinut să mulţumească preşedintelui Băsescu, precum şi consilierului prezidenţial Cristian Diaconescu, pentru „înţelegerea, atenţia şi sprijinul” acordate.

„Aceasta este o oportunitate să mulţumesc personal şi domnului Cătălin Predoiu pentru dedicarea de care a dat dovadă, ca ministru, pentru a îmbunătăţi sistemul de justiţie din România, dar şi pentru respectul său faţă de tradiţiile religioase şi morale ale comunităţii evreieşti”, a spus Schlesinger, la ceremonie fiind prezent şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Bestii vândute, biete marionete tâmpe și hidoase, fără de care supunerea României, nu ar fi posibilă. Păi să nu curățăm odată poieniţa cea frumoasă de bălegar ?

Elyakim Schlesinger a mulţumit şi poporului român pentru „înţelepciunea şi bunăvoinţa” arătate de-a lungul secolelor evreilor, „care au fost întotdeauna bine primiţi şi şi-au găsit un loc liniştit în România în vremuri de pace”.

Viclenie tipică…Dar în vremuri de război, cine a refuzat să vă dea pe mâinile persecutorilor voștri – nu cumva unul a cărui statuie nu are voie să vadă lumina zilei nicăieri în România din cauza presiunilor voastre ? Cum rămâne cu atitudinea anti-Românească a „Institutului” elie wiesel, care a cerut Primăriei Târgu-Ocna, să îi retragă calitatea de cetățean de onoare al urbei, tocmai Sfântului închisorilor, Valeriu Gafencu ?

Marelui Rabin Elyakim Schlesinger i-a fost conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” – în grad de Comandor.

Lui Marcel Fischer, fondator al Operei de Stat din Iaşi şi Antoanetei Ralian, traducător şi publicist, fost redactor la Editura „Univers”, le-a fost conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” – în grad de Cavaler.

Ordinul „Meritul Cultural” – în grad de Comandor, Categoria D – „Arta spectacolului” a fost conferit regizorului israelian Andrei Călăraşu şi actorului Nicu (Niko) Nitai, care este şi regizor, traducător şi director-fondator al Teatrului „Karov” de la Tel-Aviv.

Ordinul „Meritul Cultural” – în grad de Comandor, Categoria E – „Patrimoniul cultural naţional” a fost conferit avocatului Warren L. Miller, avocat, preşedinte al Comisiei din SUA pentru Conservarea Patrimoniului Americii peste Hotare.

Economistului Ovidiu Bănescu, membru în Consiliul de Conducere şi în Comitetul director al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, i-a fost conferit Ordinul „Meritul Industrial şi Comercial” – în grad de Cavaler.

Iată cum decorațiile cele mai înalte ale României, s-au transformat în tinichele calpe…

sursa mizeriei: Mediafax

55 răspunsuri

 1. Trist este ca TOTI presedintii Romaniei dupa 89 sunt la origine evrei, evreii todeauna au batut palma cu minoritatile din Romania si asta in defavoarea Romanilor. Asi fi postat cateva strofe dintr-o poezie, dar am observat ca nu apar pe site! Respect pentru patriotii adevarati de pe acest site, care iau pozitie „de lupta” in fata alogenilor.

  • Nu imi amintesc sa fi cenzurat poezii – incearca, sa vedem!

  • Ehehe, ce bine ar fi fost daca Romania ar fi fost, intr-adevar, condusa de evrei!… Uita-te la SUA!
   Dar nu avem noi norocul asta!…
   Romania e condusa, din pacate, de romani. Si asta se vede.

   • Hei, gica-contra, de ce nu dai un ochi peste eticheta „America” – stii care e datoria lor externa? Haide sa iti arat ceasul care o contorizeaza si nu, cifrele nu dau inapoi in fiecare secunda:

    http://www.usdebtclock.org/

    • America n-are nici o datorie, copilash. Ti-am mai spus, bea-ti intai lapticul sa cresti mare si apoi vino sa dicuti cu un adult. E ca si cum leul ii datoreaza bani unei impala.

     • Nu pot sa inteleg de ce citesti pe-aici daca nu esti de acord (parerea mea este ca nu intelegi) cu ce se scrie ? Sa fie o doza de masochism, sau sarcina de serviciu ? Lemme’ guess – un biet romerican „realizat” prin Michiganul falimentar – pe cati ani mai datorezi bani bancii pentru casa si spune sincer, asa-i ca casa valoreaza mult mai putin decat imprumutul tau ?

     • Fatuco, tu ori esti o diversionista modesta ori e si mai grav, fanatica si ignoranta.

     • ce te faci cand coarnele dupa care ai tras concluzia ca este vorba de o impala sunt in realitate de dragon? iar capul impalei ascunde un trup lung si urias cu inelele deja incolacite in jurul leului costeliv ? si nu vorbesc de moneda noastra ationala canzd zic „leu costeliv’.

     • Auzi tu, deșteapta lu pește, undeva pe linkul de mai sus apare si rubrica „US unfunded liabilities”, la care apare o valoare de 123 mii de miliarde. Ne spui si noua ce poate sa insemne?

  • Ba pânä si Sf. Apostol Pavel (cot-la-cot cu Sf. Stefan!) tot evreu era. În ceea ce-i priveste pe presedinti, de unde stii cä sunt evrei, i-ai cäutat la cuibar?

   Si: crezä cä si Ghitzä dr. Funar (äla cu „Caritas”-ul lu’ Stoica) tot evreu e? Dar Tabärä V. (PDR / PUNR, äla cu „Monsanto”)? Dar SOV? Dar Videanu (äla cu parcurile de mori de vânt)? Dar Nästase? Dar Ponta (äla care vrea sä distrugä tzäränimea)? Dar CVT (äla care a desintegrat Miscarea National-Patrioticä din România)? Dar Mitropolitul Moldovei Sovietice (äla care a desintegrat BOR)?

   Da’ de Ceausescu (äla care fura si distrugea casele, curtzile, cotetzele, grädinitzele de flori si grädinile oamenilor, îi gonea ca pe palistinieni pe maidane & în pustie si-i muta în ghetto-uri de beton) ce zici, äla ce origine (evreiascä mai) avea?

   Cu respect,
   T.

 2. Catalin Predoiu? Asta-mi aduce aminte de triunghiul malefic care sufoca Romania: Arin Stanescu adica Ariel Shatav ofiter Mossad, patron RVA Insolvency si actor principal in smenul de la Banca internationala a Religiilor, Zamfirescu – de la casa de avocatura cu acelasi nume si socrul lui Catalin Predoiu, la randul lui fiul fostului secretar PCR de la fabrica de geamuri Buzau, Valeriu Stoica fostul lider peltic liberal.

 3. off topic: Un milion patrusute de mii de francezi demonstreaza impotriva casatoriei intre homosexuali! http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2013/03/24/01016-20130324ARTFIG00090-les-opposants-au-mariage-pour-tous-ne-desarment-pas.php

 4. De unde ne vin Evreii!?

  O stranie poveste a fost mereu lansată de-a lungul timpului de către evrei, relativ la închipuita lor existenţă milenară pe teritoriul României, revendicând astfel un drept natural. O astfel de teorie, care susţine colonizarea Daciei de către imperiul roman cu populaţie evreiască strămutată din Iudeea, a fost relansată în anul 2002 de către Teşu Solomovici în lucrarea România Iudaică, lucrare sub forma a două volume uriaşe publicate pe banii Ministerului Culturii din România, deci pe banii contribuabililor români. De aici decurge ideea că evreii au o existenţă naturală în România dinainte încă de naşterea poporului român. Ei bine, de aici mai este doar un pas până la a spune că drepturile lor asupra teritoriului României sunt mai vechi decât ale noastre. Astfel, am ajuns să ne învăţăm istoria de la străini. Ungurii (hunii) ne spun că nu ne-au găsit aici când s-au aşezat în Transilvania şi în Câmpia Panoniei, iar evreii ne spun că nici nu ne născusem când ei erau stăpâni în Dacia ca cetăţeni romani.
  Teoria ascendenţei evreieşti asupra românilor în teritoriilor dacilor (Dacia Traiana sau România Mare de mai târziu) a fost lansată într-o serie de studii ale autorilor evrei încă de la jumătatea secolului al 19-lea şi prima jumătate a secolului 20, pentru ca să revină în forţă la începutul mileniului 3, de data aceasta pe banii românilor şi fără nici o reacţie din partea istoricilor români. Cu totul alta a fost situaţia acum 90 de ani, când Nicolae Iorga îşi prezenta în şedinţa Academiei Române lucrarea Istoria Evreilor în Ţările noastre, dând replica necesară unor autori precum Johan Kaspar Bluntschli sau Bernard Stambler. Bluntschli afirmase la 1879, în lucrarea Statul român şi situaţia juridică a Evreilor în România că: “Fără îndoială (o siguranţă hazardată, am spune noi – n.n.) că un număr mare de familii israelite au venit în provincia dunăreană Dacia, încă sub domnia vechilor împăraţi romani. Aceste familii vechi israelite s-au conservat aici şi sunt cel puţin tot aşa de vechi pământene ca şi naţiunea română… Ele formează şi sâmburele populaţiei evreieşti de astăzi din România”. Astfel de fundamentări fără nici un probatoriu decât imaginaţia autorilor evrei s-au dorit lucrări de “rigurozitate ştiinţifică” ce se publicau la momentele când evreii încercau să-şi consolideze poziţia socio-economică din România, ci nu de dragul adevărului ştiinţific. “Provincia dunăreană Dacia”, despre care scria Bluntschli, era totuşi Dacia Traiană, iar împăratul Traian, aşa cum s-a văzut mai sus, nu i-a agreat deloc pe evrei în calitate de “colonişti”, punând armata chiar să îi extermine (cazul insulei Cipru). Scrierea lui Bluntschli a fost, însă, una politică, pusă în slujba evreilor din România, deoarece afirma, în chiar anul 1879, că familiile evreieşti sunt “cel puţin tot aşa de vechi pământene ca naţiunea română”, adică apărea chiar în vremea când evreii, năvălitori peste români, revendicau “împământenirea” de la tânărul stat român. (A se vedea capitolul următor: Războiul Alianţei Israeliţilor cu Românii).

 5. Nicolae Iorga, după ce enumera toate documentele în care este menţionată prezenţa unor evrei pe teritoriul Ţării Româneşti şi al Moldovei, răspunzând de fapt lucrării L’histoire des Israelites roumains et le droit d’intervention (Paris 1913) a evreului Bernard Stambler, formulează următoarea concluzie: “Astfel am ajuns la [anul] 1600 fără a găsi menţiunea unui element evreiesc aşezat în părţile noastre”.
  Adevărul despre apariţia evreilor pe pământurile românilor a fost totuşi scris de adevăraţii cercetători, mulţi dintre ei chiar evrei. Este vorba despre autorii istoriei “Imperiului Khazar”, numit şi “Regatul Evreiesc”, sau cele “Nouă Tărâmuri” ale khazarilor – popor barbar răspândit în Caucaz, pe Volga şi pe Don, convertit la mozaism în anul 740, integrat mai apoi ca “evreu” în Ucraina şi Polonia, după care împins cu ură de către aceste gazde spre românii din Moldova, ulterior anului 1600. În limba română a fost publicată traducerea remarcabilului studiu al lui Arthur Koestler, Al treisprezecelea trib, Khazarii (în 1987 la Roma, de către editura Nagard, anagramare a numelui Drăgan, al finanţatorului Iosif Constantin Drăgan). Click aici pentru a descărca versiunea în limba engleză (format PDF, 984 KB).
  O listă foarte mare de studii israeliene (în limba ebraică), dar şi din întreaga lume, folosite ca surse de către evreul Koestler, conduc la o concluzie cutremurătoare: cetăţenii actualului stat Israel nu au nici o legătură genetică şi rasială cu evreii de acum două mii de ani (semiţi), autori ai textelor biblice, deşi au complotat şi revendicat teritoriul Palestinei pentru a înfiinţa Israelul, în baza dreptului lor natural asupra vechiului lor stat. Aceşti israelieni îşi trag originea din sălbaticii khazari (numiţi şi aşkenazi), băutorii de sânge uman, popor fără cultură scrisă, care împreună cu rudele lor aliate, hunii, au îngrozit două continente acum 1.000 de ani, prin sadism şi plăcerea de a ucide.
  Unul dintre pionierii cercetărilor privind obârşia khazară a evreimii de astăzi este Abraham N. Poliak, profesor de istorie medievală a evreilor la Universitatea din Tel Aviv, subminând astfel legenda “poporului ales”, afirmă A. Koestler, prin cele două studii ale sale în limba ebraică: Convertirea khazarilor la iudaism (1941 editura Zion, Ierusalim) şi Khazaria – istorja unui regat evreieşti în Europa (1951 editura Mossad Bialik, Tel Aviv). În introducerea lucrării sale, A. Poliak scrie că “Realităţile impun un nou mod de abordare, atât a problemei relaţiilor dintre evreimea khazară şi celelalte colectivităţi evreieşti, cât şi a întrebării cât de departe putem merge în considerarea acestei evreimi khazare drept nucleu al marii comunităţi evreieşti din Europa orientală [cu principal debuşeu România – n.n.]. Descendenţii acesteia – cei care au rămas pe loc, cei care au emigrat în Statele Unite şi în alte ţări, precum şi cei care s-au dus în Israel – formează astăzi marea majoritate a evreimii mondiale.” La rândul său Koestler adaugă: “Marea majoritate a evreilor care au supravieţuit în lumea contemporană sunt de origine est-europeană, şi deci, probabil, mai ales khazară…, strămoşii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgăi, nu din Canaan, ci din Caucaz. Deci din punct de vedere genetic, ei se înrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, ungurilor şi maghiarilor decât cu seminţiile lui Abraham, Isaac şi Iacob.”
  Înainte de a arăta pe scurt istoria acestor barbari travestiţi în popor biblic, khazarii, vom arăta temerile autorilor evrei, privind propriile lor dezvăluiri, acelea că “evreii nu sunt evrei”.
  “Sunt conştient de primejdia ca lucrarea mea să fie interpretată – scrie A. Koestler, de origine evreu khazar – ca o negare a dreptului la existenţă a statului Israel. Dar acest drept nu se bazează pe originile ipotetice ale poporului evreu şi nici pe legământul mitologic al lui Abraham (şi al lui Iacob) cu Dumnezeu; el se întemeiază pe dreptul internaţional, adică pe hotărârea luată de Naţiunile Unite în 1947″. Îl înţelegem pe Koestler, că trebuie să se apere în faţa conaţionalilor săi, dar noi trebuie să ne amintim că hotărârea luată de Naţiunile Unite se bazează pe şantajul baronului bancher evreu Rothschild asupra Marii Britanii, ca “evreii să îşi primească patria înapoi”, adică pământurile Palestinei. Neexistând, însă, nici o justificare a prezenţei actualei rase de evrei (khazari) pe teritoriul de astăzi al Israelului, Koestler insistă cu justificări fabricate la întâmplare şi noroc: “Oricare ar fi originile rasiale ale cetăţenilor Israelului [adică cele khazare – n.n.] şi oricare ar fi iluziile nutrite de ei în aceasta privinţă [că ar fi urmaşi ai poporului biblic – n.n.], statul lor există de jure şi de facto [?]… împărţirea Palestinei a fost rezultatul unui secol de imigraţie paşnică şi eforturi de pionierat ale evreilor, ceea ce oferă justificarea etică pentru existenţa legală a statului Israel. Dacă cromozomii populaţiei sale conţine gene de origine khazară… e un lucru irelevant şi nu poate afecta dreptul Israelului la existenţă”. Noi credem că dimpotrivă, nu numai că NU justifică dreptul la existenţa modernă a unui stat evreu, dar astfel de studii, cu reală bază ştiinţifică, dărâmă chiar şi orice pretenţie (a la Teşu Solomovici) de ascendenţă a evreilor de azi asupra teritoriilor româneşti.

  Citeste si continuarea http://bisericasecreta.wordpress.com/2007/08/23/de-unde-ne-vin-evreii/

 6. “…oameni care s-au implicat in …sustinerea Romaniei” ?!?
  Poate ar fi trebuit sa vorbeasca de oameni care s-au implicat in distrugerea ei din interior !!!
  Sa nu uitam ca, pe timpul lui Antonescu, “comunitatea” se simtea lezata, ofuscata si “umilita” pentru simplul fapt ca evreii erau trimisi la curatat zapada de pe strazi, timp in care baietii nostri mureau cu miile in prima linie a frontului !!!
  “… atasamentul pe care il au fata de Romania” ?!?!?!?!?
  Poate e vorba de atasamentul pe care il are o hiena fata de victima sa !
  “… buni cetateni ai statului roman” ?!?!?
  Pai da, cand e vorba de furat cate ceva (mai mult !), de mintit, de inselat cetatenii onesti, or fi fost intr-adevar “…buni cetateni ai statului roman” !!!
  Romania “…pretuieste minoritatile” …
  Da, numai ca aceste minoritati au ajuns acum sa aiba mult mai multe drepturi decat romanii neaosi !!!
  Se incranceneaza carnea pe mine de revolta si de scarba … Mi-e sila sa mai continui …
  Iertaciune, Eufrosin, dar simt ca ma sufoc …

  • Haide si nu te sufoca, caci vremuri mai bune ne asteapta. Tara chiar are nevoie de oameni buni acum.

  • Cred cä în curând si tziganii au sä descopere cä si ei au fost “…oameni care s-au implicat in …sustinerea Romaniei” (eventual prin aportul de valutä si prin impulsionarea sectorului constructiilor si promovarea prostituatelor autohtone peste hotare) si au sä reclame recunostintzä (si pomenire) vesnicä …

 7. ”ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”

  Ati ascultat ce spune Gavril Barnut?, cum îi ura el inainte pe unguri si acum ii iubeste ASA TREBUIE SA FACEM SI NOI CARE SUNTEM CRESTINI, nu stiu daca este ortodox dar cred, pentru ca a spus ca nu vrea sa manance carne in ajunul sarbatori Sf Petru si Pavel

  Voi chiar credeti ca acea fata sa dus cu pamblica tricolora asa la intamplare si egzact de ziua maghiarilor?!!
  Sunt sigur ca a fost pusa de cineva cu un scop
  Si ce a rezolvat?!
  A atatat orgoliile maghiarilor ca sa fie m-ai mare dusmania intre noi si ei. Dece le faceti jocul oamenilor satanei care le place ura si dusmania?!
  Daca sunteti crestini si ortodocsi pe deasupra dece nu urmati porunca Domnului:
  ”Ati auzit ca sa spus : ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. dar Eu va spun voua, cine i-ti va da o palma peste obrazul drept intoarcel si pe celalant, iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va bleastama, faceti bine celor ce va urasc, rugativa pentru cei ce va prigonesc si va asupresc”

  • Virgil, ce spui tu este valabil , cind unul de-al tau te palmuieste, dar cind te calca strainii pe git, si tu intorci si obrazul celalalt, si iti mai dai si pantalonii jos, atunci e vina ta ! E una sa te rogi ptr dusmanii tai, si alta sa fii calcat in picioare. Daca ar fi gindit toti ca tine, acum vorbeam turceste sau ruseste sau limba maghiara. Numai ia exemplul lui Stefan cel Mare. Sau poate nu stii cine sint cei care ne conduc de 23 de ani! Doamne ajuta!

   • Daca as avea un prieten, coleg de munca, vecin,etc, ungur si de ziua lui (a maghiarilor) eu unu nu mi-as pune tricolorul in frunte asa la intamplare ca sa-i dau peste nas ca traieste la noi in romania.
    Nu de frica nu mi-as pune ci de respect ca om.
    Are o vina ca sa nascut aici?!

    • Ba eu mi-l-as pune în anumite conditii, anume în cazul în care el ar da tonul punându-l pe cel pe care el îl considerä a fi al säu.

  • Esti bolnav? Vezi conspiratii facute cu copii de 12-13 ani? Sabina si-a pus tricolorul pentru ca asa a simtit, datorita atitudinii segregationiste a colegilor maghiari, si atat. Numai evreii mai fac acuzatii ca palestinienii isi folosesc copii ca teroristi, asa ca incep sa am dubii asupra perceptiei tale.
   E adevarat, legea talionului este evreiasca si nu are nimic in comun cu crestinismul. Dar nu vei auzi nici un preot care sa-ti spuna ca Dumnezeu ne vrea prosti!

   • Sunt familii mixte, sotul maghiar, sotia romanca si invers, cu ei ce se intampla?!
    Sa-mi spui si mie care preot ti-a spus asa:
    – romani nu va lasati, aratatile maghiarilor cine sunteti, voi sunteti cei m-i tari si m-ai mari.
    Daca toti pamanteni ar asculta invataturile Sfintilor Parinti si le-ar si urma nu ar m-ai trebui sa fie granite toti am trai ca fratii, din pacate asta n-o sa se intample niciodata.

    • deci daca tu porti PE TERITORIUL TAU , INSEMNELE TALE NATIONALE si SIMBOLURILE TALE in CULORILE TALE insemana ca le arati ungurilor cine-i mai mare si mai tare???

     Am nevoie sa arat asa ceva in TARA PE CARE EU O STAPANESC???
     AM nevoie sa ma justific in fata cuiva cand imi port DRAPELUL SIMBOL AL NATIUNII pe PAMANTUL MEU??

     Ti se pare ca asta e un stat multinational ? Ia uita-te tu putin in pamnatul asta si vezi cat sange nevinovat de roman a curs varsat de mana plina de ferocitate a ungurilor si a altor venetici. Tu ai auzit ce a zis putin despre minoritati in rusia ? Dar ungurii in Ungaria ? Ia aminte si invata de la dusmani.

     Faptul ca inca mai traiesc asemenea bestii pe pamantul nostru printre noi e o dovada de o mega extra incredibil si de neinteles toleranta din partea noastra vecina as zice eu cu lasitatea si prostia sau e vorba de o crasa inconstienta din partea noastra. Cat sange de roman mai trebuie sa curga pana aiuritii si cozile de topor ca tine se vor trezi? Si culmea , nu curge al unora ca voi ca doar buruiana piere greu ci curge al romanilor adevarati.

     Stii cum e ceea ce spui tu? E ceva gen „Auzi mai virgile, ia da tu cu subsemnatul aici de ce te-ai imbracat in casa la tine asa cum te-ai imbracat ieri, si de ce nu ai purtat papuci de lana cum ti-am zis eu, hai?”

     • ”Cat sange de roman mai trebuie sa curga pana aiuriti si cozile de topor ca tine se vor trezi”
      A arata tricolorul de ziua maghiarilor inseamna provocare.
      Sa-mi spui si mie cine nu te-a lasat sa canti Desteaptate Romane la tine in tara
      Mie nu mi se pare un gest crestin ortodox(asa a indemnato duhovnicul ei?!!, eu cred ca sigur nu), m-ai degraba provoacare la varsare de sange.
      În felul acesta nu se va termina niciodata conflictele dintre noi si maghiari.
      Roman orgolios am auzit dar crestin ortodox orgolios nu am auzit.

      • Fata a aratat Tricolorul in propria-i tara. Care este problema cu asta? Nu inteleg de unde iti vine neintelegerea.

     • @M, sa stii ca am citit cu atentie ce ai scris, in unele locuri mi-a placut in unele locuri nu prea.
      Se vede destul de clar ca esti un ortodox si in acelas timp patriotist, pana aici toate bune si frumoasea numai ca dragostea din tine pentru patrie, depaseste dragostea de ortodoxie (din comentarii am observat, sper sa nu fie asa)
      Dumnezeu ne-a spus: ”Cine va iubi pe parinti lui m-ai mult de cat pe mine, nu este vrednic de mine”
      Asta poate nu trebuia sa ti-o spun pentru ca Sf Serafim de Sarov ne-a spus:” nu incerca sa smeresti pe altul ci smerestete pe tine”

    • Caz tipic de impaciuitorist pagubos, lipsit de logica, pt. ca nu are notiunea prioritatilor. Virgile, statutul de cetatean al unui stat ce se vrea civilizat presupune LOIALITATE fata de acel stat, fara comentarii si alte subterfugii. Dar asta iti scapa tie, nu stii ce-s alea „prioritati”. De aceea orice dialog cu aceia ca tine ramane inutil.

     • Porunca Lui Dumnezeu i-ti scapa tie:
      ”Daca iubesti doar pe cine te iubeste ce rasplata m-ai astepti”
      Fapta Sabinei cu tricolorul in frunte de ziua maghiarilor este un gest de ura, provocare sau razbunare.
      Deci, din start incalca porunca Lui Dumnezeu si urmarile le vom vedea, presa abea asteapta.

     • OARE SUNT MAI IMPORTANTE LEGILE UNUI STAT DECAT LEGILE ADEVARATULUI DUMNEZEU?
      IISUS HRISTOS ESTE FIUL SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU

   • http://www.realitatea.net/sabina-elena_1141733.html
    Daca ea îi uraste pe maghiari eu sa o sustin, asai?!!!

    • Am taiat comentarii pentru ca nu erau la subiect. Sunt ortodox in mod clar, dar nu orice subiect trebuie sa duca neaparat la dispute aupra credintei.

     • Ca sa ne fie bine noua, sufleteste si trupeste in aceasta tara orice am face trebuie sa vedem daca-i place si Lui Dumnezeu, pentru ca este gradina Lui nu a noastra, noi suntem doar musafiri.

 8. Stefan cel Mare a luptat contra vrajmasilor Lui Hristos si era ortodox.

 9. http://stirileprotv.ro/stiri/international/oficialii-britanici-se-tem-de-imigrantii-romani-va-fi-un-dezastru-vor-aduce-cu-ei-boli-mortale.html

  cind propaganda vestului murdar incepe cu asa ceva de obicei zilele acelui stat sint numarate. s-a intimplat la fel cu sirbii.

  nimic nu este intimplator!

  >> Se ştie că Ungaria are un interes major pentru ca România să nu intre nici în anul 2013 în spaţiul Schengen şi acţionează în această direcţie, cu sprijinul Olandei, Finlandei şi Germaniei. Ca urmare, românii get-beget acceptă acordarea, cu multă generozitate şi în mod gratuit, a cetăţeniei şi paşaportului din partea Ungariei, fără să cunoască limba ungară, Constituţia şi imnul, istoria şi geografia acestei ţări. Pe cale de consecinţă, românii care obţin şi cetăţenia Ungariei se pot angaja uşor în toate ţările Uniunii Europene, fără niciun fel de restricţii. Mai nou, pensionarii români get-beget care cer şi obţin cetăţenia ungară beneficiază de pensie din partea Ungariei, pensie care este de două, trei ori mai mare decât pensia din România, la care sunt obligaţi să renunţe. Pe surse, s-a aflat că sunt peste 2,5 milioane de cetăţeni români care au obţinut dubla cetăţenie în Ungaria.
  Zilnic se duc în Ungaria mii de români, în cele 920 de localităţi,
  pentru a dobândi cetăţenia acestei ţări şi paşaportul unguresc.
  Acţiunea diabolică de acordare a cetăţeniei ungare pentru românii
  get-beget constituie un precedent foarte periculos pentru Uniunea
  Europeană, dar pentru Guvernul Ungariei este prioritatea numărul unu.
  Până în toamna anului 2014 se acţionează pentru acordarea cetăţeniei
  ungare pentru cel puţin încă două milioane de români. Apoi, Ungaria va
  solicita organismelor europene de la Bruxelles să constate, pe bază de
  acte de identitate şi paşapoarte, că în Ardeal sunt 4-5 milioane de
  cetăţeni unguri. Apoi, cer autonomia teritorială a acestei provincii
  istorice româneşti, prin aplicarea principiului autodeterminării
  popoarelor.
  >>> Aşa-zisul război al steagurilor, din luna februarie a.c., declanşat de Guvernul de la Budapesta, face parte din programul Ungariei de internaţionalizare a problemei….

  • Prea multi factori in ecuatie, iar romanii sunt campionii ignorantei. De unde legaturi subtile, daca ei nu doar ca nu stiu, dar NU sunt interesati decat de fapte banale si triviale. Ce simt civic, ce geopolitica, ce cunoastere a istoriei, ce simt al prevederii, burta si sexul sa traiasca. Asa un primitivism nu se intalneste in Europa, iar pt. alogeni e floare la ureche sa-i indobotoceasca pe romani, sa-i umileasca si sa-i ucida. Faptul ca milioane de nemancati cauta si obtin cetatenia unui stat ostil indreptateste pretentia buda-pestei sa ceara referendum internationalizat, cu sanse mari de izbanda. Daca la acei asa-zis romanio-maghiari se adauga tiganii, corciturile si ungurii, ba si multe alte cozi de topor, lejer se aduna la vreo cinci milioane…

   • @M: ti-am mai spus de nenumarate ori ca nu am sa imi transform blogul intr-o trambulina a unora si-a altora, de unde sa sara si astfel sa il transforme, intr-o troaca de porci.

    Ca clujean, am crescut impreuna cu maghiarii si chiar am prieteni dintre ei. Refuz sa ii numesc precum ii tot dai matale pe-acilea, asa la modul general. Culmea e ca cei pe care-i cunosc, rad de „autonomisti” si ii considera niste prosti.

    Une este sa iti cunosti istoria, cu totul alta e sa nu intelegi contextul in care traiesti acum. Daca ai chef sa vezi sange de ungur pe strazi, eu ma rog sa nu fie varsare de sange in Romania. Cearta noastra, castigul altora.

    Ei acum, daca ai priceput cum sta treaba, esti binevenit sa comentezi mai departe, la modul civilizat. Daca nu, esti la fel de binevenit sa ma numesti „iuda” si „coada de topor”, dar in propria-ti barba. E treaba dumitale, mie imi e indiferent, desi imi pare oarecum rau sa vad cum dusmanii te manipuleaza si nu imi spune ca nu dusmani. Stii tu prea bine..

    Doamne ajuta! Eufrosin

    • SI CU MORTII NOSTRII DIN

     Treznea
     Ip
     Ciumărna
     Moisei
     Aita Seacă
     Sărmașu
     Sândominic
     Ludus
     Aghireș
     Huedin
     Hărcana (Turda)
     Nușfalău, Sălaj
     Cerișa,
     Marca,
     Brețcu,
     Mureșenii de Câmpie,
     Mihai Bravu,
     Zalău,
     Huedin,
     Belin,
     Zăbala,
     Halmășd,
     Sântion,
     Cosniciu de Sus,
     Camăr,
     Aghireș,
     Sucutard,
     Ditrău,
     Suciu de Sus,
     Tărian,
     Prundu Bârgăului,
     Cătina,
     Răchitiș,
     Șincai,
     Turda,
     Ozd,
     Gădălin
     si multe altele mult mai recente (89-90) ca Timisoara si Targu Mures

     CUM RAMANE???? (Cam multi nu ? Sa zicem ca ar fi fos masacrati doar doi trei din fiecare localitate si tot parca sunt mult prea multi.)

     Si-au cerut vreodata, macar odata, iertare „prietenii” tai din salbaticia pustei pentru ce au facut parintii si fratii lor???

     Vai de capul tau daca intr-adevar crezi ceea ce spui. Singur te pui pe tine si ai tai sub satarul hunic.

     Ia aminte la Bosnia cand a inceput macelul islamist ghici cine ii omorau pe sarbi? Taman prietenii lor cei mai buni bosnieci islamici.

     Aia care „rad” de „autonomisti” constituie armata secreta ori calul troian in contrast cu astialalti care sunt vizibili si actioneaza pe fata. Si bat pariu ca „troienii” sunt mai multi decat provocatorii si probabil ce-i mai grav ptr noi si mai inteligenti.

     Crezi ca sangele trebuie sa curga pentru ca asa am eu chef sau oricine altcineva? Daca da esti complet nebun. Sangele VA CURGE ca o consecinta fireasca la modului de gandi de a se comporta si in general de a fi al acestor invadatori si „Doamane ajuta!” cum zici tu sa NU MAI curga SANGE ROMANESC ca a curs deja si e mult prea mult. Daca tot e sa curga mai bine sa curga al dusmanului nu al romanului.

     Vorbind strict analitic, rational si fara patima atitudinea ta fata de subiect este una de invins si din pacate este atitudinea multor romani de aceea vom fi mereu perdanti chiar daca pe termen scurt vom obtine niscaiva victorii stralucitoare.

     Asta-i minunea lui Dumnezeu, ca mai existam ca natie in ciuda cretinismului de care dam dovada. UIMITOR!!!! de fapt FENOMENAL !!!

     Imi pare rau Eufrosin dar eu unul nu voi mai posta pe acest blog. N-are rost. O sa-l mai citesc ca mai sunt si chestii interesant (sper ca or sa mai fie) dar in rest ….vorba goala si lunga (uita-te la comentariul meu 🙂 ca sa fiu un pic autocritic) saracia omului. Nu invatam nimic din trecut si or sa-l traim din nou !

     • Daca nu poti pune frau gurii, nici nu are rost sa mai incerci. Prefer sa am incredere deplina ca nu voi fi dezamagit.

      Oricum, Domane ajuta.

  • Am mare evlavie la ecest Sfant daca l-as fi cunoscut mai demult poate nu faceam ce am facut.

   • Unde gasesti un ungur, hop si tu cu limba…

   • Ti-am mai spus odatä cä esti cel (cea) mai simpatic(ä) ins (persoanä) cu care polemizez aici, dar märturisesc prin presenta cä de finetzuri de-astea nu te credeam capabil.

    Îmi cer si scuze (sä fie primite!) pä chestia asta.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: