Cazarma Schengen – ce înseamnă aceasta pentru România.


Că tot se inflamează lumea pentru că madam Merkel nu ne lasă să intrăm în „Schengen”… Iată ce înseamnă acest acord cu adevărat;  Iată de ce e necesar să le facem vânt tuturor politicienilor care fie din ticăloșie, fie din servilism, susțin înregimentarea cetățenilor României într-o uriașă cazarmă transnațională:

 

police_state

“În linii generale, acordul este contestat: – Pentru “îndosarierea electronică” care, practic, este nelimitată, de vreme ce există multe categorii de cetăţeni ce pot intra în registrele gigantice ale centrului de la Strasbourg fără a fi săvârsit vreodată vreo infracţiune. De pildă, după ce criterii o persoană “nedorită” într-unul dintre state va fi exclusă şi din celelalte ţări, membre ale Uniunii, refuzându-i-se dreptul de azil?

Apoi, după ce criterii va intra un “suspect” în arhiva la diferitele categorii de infracţiuni, putând a fi astfel stocat în bazele de date ale reţelei poliţieneşti mondiale, devenind “persona non grata”, urmărită de toate unităţile poliţieneşti ale lumii? – Pentru ca, prin aplicarea Acordului Schengen, particularităţile naţionale ale fiecărei ţări (nemaiexistând graniţe) se elimină, desfiinţânduse astfel caracterul de “naţiune” al poporului respectiv. – Deoarece acest acord pune în pericol însăşi existenţa constituţiilor naţionale ale ţărilor Europei, dreptul comunitar devenind prioritar dreptului şi legislaţiilor naţionale.

Specific însă pentru Acordul Schengen este faptul că principiul său se bazează pe un aparat poliţienesc totalitar care elimină până şi condiţia de Bază a nepărtinirii judiciare: principiul prezumţiei de nevinovăţie!

 

schengen

a) “Deciziile se pot fonda pe ameninţarea ordinii publice sau a siguranţei statului pe care o poate prezenta apariţia unui străin pe teritoriul naţional.

b) Un străin pe seama căruia există temeinice presupuneri (!) că a săvârşit fapte infracţionale grave sau pe seama căruia există indicii certe că intenţionează (!) a săvârşi fapte infracţionale pe teritoriul unei ţări membre”. Aşadar, orice cetăţean poate fi supus urmăririi pentru o simplă bănuială.

La fel, articolul 99/2 spune: “O astfel de înregistrare (a datelor, n.n.) se poate face şi pentru preîntâmpinarea ameninţării siguranţei publice: a) în cazurile când există indicii certe care duc la supoziţia (!) că persoana respectivă intenţioneaza (!) a săvârşi (…) fapte penale deosebit de grave; b) în cazurile în care evaluarea totală a datelor persoanei respective, îndeosebi pe baza înfracţiunilor comise până în momentul respectiv, permite presupunerea (!) că persoana avută în vedere va comite şi pe viitor infracţiuni deosebit de grave.”

 

ue

După cum vedeţi, aceasta este “libertatea” pe care o aduce intrarea în Europa. Cu un astfel de sistem lipsesc doar un Hitler sau un Stalin pentru a se crea un Euroimperiu bazat pe sclavia electronica. Dar ce mai prevede acordul ?

Orice cetatean, pe baza aceluiasi principiu “al banuielii”, poate fi supus “supravegherii discrete”. “Daca controlul special nu este permis în acord cu legislatia unei ţări membre, atunci controlul special se transforma automat pentru teritoriul respectiv în urmărire discretă!”. (Acordul Schengen, art. 99/6)[78] Cu alte cuvinte, în cazul intrării României “în Europa”, poliţia oricărei ţări membre poate supraveghea discret, fără înştiinţarea autorităţilor române, pe teritoriul naţional, orice cetăţean bănuit de infracţiune sau care a fost văzut în preajma unui individ suspectat de săvârşirea unor fapte penale, deoarece putem trage unele învăţăminte pentru ţara noastră. În plus, vom discerne adevăratul pericol al Acordului Schengen pentru creştini în general şi pentru ortodocşi în special”.

autor: LAX, sursa Gandul, cu multumiri Filosofului pt.semnalare.

90 răspunsuri

 1. Poate per tine nu te lasa. Eu sunt deja acolo. Si crede-ma, e atat de bine!

  • Rauvoitor si gica-contra, ca de-obicei. Ceva nou, original, nimic, nimic ? Daca iti miroase aici, de ce mai vi?

   Apropos, e buna sclavia , ti-a umplut frigiderul cu chimicale ?

   • Apropo de sclavie, ia de-aici, din Capital (ziar romanesc):

    „http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/infografic-cei-mai-nefericiti-angajati-munca-multa-bani-ioc-179058.html

  • Pi ce ti bazezi cand afirmi acestea?

 2. Te referi la sclavia din Romania? Da, ai dreptate, e tare nasol la noi in tara. Tot mai multe semnale am ca oamenii nu mai pot trai acolo. Lucreaza bietii sclavi romani cate 12 ore pe zi pentru 150 de euro pe luna. Sclavi in propria tara.
  Cat despre mine, sunt bine-mersi in Monaco. Afacerile mele din Romania imi aduc destui bani. Ce-i drept, ma fura aia pe fata. Asa e cand esti patron in Romania si vii doar de 2-3 ori pe an sa vezi care mai e treaba.

  • Nu am sa intru intr-un concurs idiot de „cine poate sa scuipe mai departe”,cu tine. „La noi in tara” – la care noi, strainezo ? Tu cu semnalele tale… doar un alt biet „realizat” inafara, he, he!
   Tot nu mi-ai raspuns, daca iti miroase tot ce este Romanesc, ce faci aici si nu pe bloguri din ….Monaco ?

    • Te agiti inutil, ca sifonul. Scoala am facut-o in Romania la IPTV Timisoara. In Occident am deprins doar bunul simt de a nu sta la mila guvernului, ci de a face ceva cu propriile forte. Eu nu sunt o plangagioasa gen Efrosin, care mereu da vina pe ratarile si esecurile sale pe altii: evrei, americani, occident, etc. Cine e ratat e ratat din cauza lui, nu din cauza altora.

     • Pai nu-ti spusesem fa’, ca imi castig traiul in mod cinstit, in ce industrie nu am sa-ti zic, dar oricum, este bine ? Care ratat fa’, ei ?

      Vezi ca te face adevaratul Timisorean, de rusine.

     • Ai pus Timisoara intr-o lumina negativa. Bine, se intampla tot mai des in ultimul timp din diverse directii si pe buna dreptate. Timisoara a ajuns sa fie frunce la o gramada de porcarii. Nu puteai sa faci scoala altundeva?

     • Corinne chérie, in Principat mata rezidezi in calitate de nevasta si esti super-fisata. Stie majestatea sa si cata hartie higienica utilizezi zilnic. Esti libera zici?
      Actualmente romanii au avantajul de a juca pe ambele terenuri si a faulta sau marca goluri dupa cum vor muschii lor.
      Spre deosebire de dumneata, zidarul meu castiga 3000 de euro lunar, neimpozabili si nu ii ia nimeni amprentele cand intra intr-o cafenea, pentru ca nu are carte de identitate cu cip, cum au monegascii.
      Zidarul” meu” te-a avut, chérie…

     • Ce facultate?Poate am fost chiar colegi!

   • Și al nostru Donici a vorbit la temă (nu știu dacă-i studiat la școală în România, colegii mei de universitate nu auziseră de el):
    http://ro.wikisource.org/wiki/Mu%C8%99tele_%C8%99i_albina

   • Stai linistit ca scriu si pe blogurile din Franta. Am venit insa aici sa dau peste bot frustratilor si pomanagiilor.

    • Dar noi nu luam pomana de la nimeni! Eu chiar imi castig traiul si Slava Domnului, e unul decent.

     • Si atunci de ce esti atat de frustrat si de invidios pe cei mai buni si mai inteligenti decat tine?

      • Gresesti profund, fatuco’.. Invidia este pentru sufletele mici. Ori esti provocatoare, ( ai un partener de concubinaj mason ? ), ori nu pricepi ca nu datorita alora’, ne datoram noi bunul trai ?

    • Daca o obraznica iti spune ca e aici pt. a da peste bot unora, de ce mai e bagata in seama?

   • Vezi eufrosine cata ipocrizie la sclifosita asta?! Pai tocmai „afacerile”(sau mai bine spus… tunurile) ei si ale celor ca ea(cel mai probabil cu statul) ii fac pe romani sclavi in propria tara!

  • Dedicatie speciala pentru Corina Maran:

   ”Foaie verde flori de tei, curge apa-n beci”

   Te-ai trezit si tu vorbind, crezi ca ne sfaraie calcaile pe noi de afacerile tale?!!
   Uite ca noi nu vrem sa plecam din tara noastra scumpa deloc (sîc,sîc) chiar daca mancam un codru de paine cu sare, ramanem aici sa aparam Ortodoxia (daca stii ce este aceasta) de eretici si vom fi indestulati pe lumea cealalta cu de toate
   Daca ne luam dupa sfaturile tale penale praful se va alege de scumpa noastra Romanie.

   Ah, ca frumoasa mai esti Romanie!

   Eufrosin, iti multumim ca existi,, daca iti blocheaza site-ul sa stii ca ma duc la upc si le spun sa-mi anuleze internetul si le arunc antena in drum cu tot cu televizor!
   Ia uite ce spune fratele nostru Gheorghe, asa om destept a ramas cu noi aici in Romania sa mancam impreuna o paine amara

   • Iti multumesc pentru cuvantul bun. De-aici nu pleaca decat cei mai mari perdanti. Sa se tot laude dupa aia’, cu „realizarile” lor de mucava.

    • Mda, ce sa zic! Cat de mari perdanti au fost Brancusi, Eliade, Cioran, Enescu… mai nou Nadia!!! 🙂

     • Cea care face reclama la margarina Rama, care-ti seaca buzunarul si distruge inima!

      Daca chiar esti o „corina”, pariez, desi nu ar trebui, ca te-ai incurcat cu un occidental impotent, urat si plin de bani.

      Am ghicit?

      • Ca veni vorba, vorbeam deunazi cu cineva despre reclama Nadiei la rama. Nu puteam intelege motivele pt care ar face asa ceva. NU duce lipsa de bani si banuiesc ca nu-si hraneste copiii cu asa ceva. Si atunci?

      • O face din aplatizarea mintii, tipica traitorului in „lumea libera”.

      • Eufrosin, cum poti vorbi asa? La Monaco traieste toata spuma lumii, si de acolo mai vin „investitori” sa ne scoata din belea. Iar doamna Corina face valuri mai mari decit un tsunami , pe blogul d-lui profesor Ion Coja . Citind ce scrie , te pune pe ginduri, cine e si ce sarcina are.

      • Fac si eu o mica si trecatoare spuma pe „spuma lumii”. Nu am stiut ca D-na Corina are o misiune, am sa fiu mai atent de acum inainte.

       Iti multumesc din suflet dragul meu, pentru ca esti unul dintre putinii ale carui comentarii nu trebuie sa le parcurg mai inainte de a le publica. Le pot citi tihnit a doua zi, fara frica ca ceva nelalocul sau, va fi fost scris.

       O imensa relaxare!

   • Hahaha, sa aperi Ortodoxia? Dar cine crezi ca vine sa ti-o fure?
    Tu ramai in tara pentru ca nu te vrea nimeni in alta parte, pentru ca nu esti bun decat de cerut pomana de la guvern.
    Esti dintre aia care voteaza cu cine trebuie pentru doi mici si o bere.

    • Nu v-ati saturat de placa cu mana-ntinsa la guvern?

    • lasa-ma sa ghicesc , esti catolica / protestanta. „Dar cine crezi ca vine sa ti-o fure?” Pai… cam toti astia din „uest” de zici ca le sta in gat Sf Orotodoxie si li-e draga precum sarea-n ochi. Oare de ce?

    • Deschiderea granitelor tot o lucrare (momeala) a masonilor, tot ei au adus-o in halul asta (in saracie) , ca sa plecam din Romania sau sa ajungem la mana lor, cine este ortodox intelege.
     Tu nu ai cum sa intelegi ca esti robita de bani.

 3. ….Si un comentariu al amicului meu Virgil:
  ” Doamna Merkel , daca doriti sa-mi cheltui ultimul banutz spre a va ridica o statuie , daca vreti sa va pomenesc in toate rugaciunile mele adresate bunului Dumnezeu , dati-ne afara din UE . Veti avea o candela vesnic aprinsa la mine in casa si veti binemerita de la acest amarit de popor robit sclaviei .”

  • Mersi pt. link – nu e nimic nou acolo, situatia e arhicunoscuta. Ar fi de preferat un comentariu la subiect.

 4. Si eu, de cate ori aud ca nu ne „baga” in schengen diversi olandezi, nemti, francezi, etc, nu zic decat… Doamne ajuta! Chiar ne e greu sa aratam un buletin la vama?!

  • Nasulia mare e ca incet-incet o sa ni se inchida si granitele tarilor europene in nas. O sa arati buletinul numai cand te duci la Moscova sau Phenian.

   • Te controleaza politia cind cobori din avion in „comunitate” mai abitir decit atunci cind nu eram,Diferenta este ca acum ne trage cu avionul mai aproape! Inainte stateau saracii politisti si asteptau linga scara sa cobori.”Francejii” de exemplu care vad ca sint in razboi acum.

   • Daca e sa ne-nchida granitele sa luam aminte si sa stam ACASA. Poate granitele vor deveni ziduri de foc…

   • Daca tot o duci atat de prosper, gaseste o pravalie de incredere ca sa-ti faca o operatie estetica. Sa te alegi cu ceva real din faptul ca te-ai „realizat”.

    Realizatul standard, descris mai jos:

    https://eufrosin.wordpress.com/2010/11/20/5370/

   • Auzi, madam, daca tot te lauzi ca traiesti in patria lui D’Artagnan, poate ar fi bine sa afli ca Technip – cea mai mare firma de inginerie din Franta – tocmai a semnat un parteneriat cu omologii lor din Rusia, in speranta ca se ling si ei pe deste cu ceva din investitiile rusilor in rafinarii si petrochimie. Nu stiu, insa, ca papasa Putin o sa le ceara licenta, iar ingineria va fi facuta in Rusia. Asa ca, ciocu’ mic referitor la Rusia! Chiar daca nu ne plac noua, stiu sa isi urmareasca interesul national. Spre deosebire de voi, intreprinzatorii lu’ peste prajit, care sunteti gata sa pupati in fund si un sconcs, daca asta va aduce un cent in plus!

   • Draga mea,nu stiu cum faci tu bani prin Franta sau Monaco,dar ceva e ciudat cu tine!…Parca ai fi o micuta trompeta a lui basescu,sau a” intelectualilor”lui,romani verzi,cu totii…

 5. Mai fetica!Nu te supara pentru apelativ,dar dupa ce ai scris mai devreme asta este nivelul tau, esti o fetica fara minte.Asta in cazul in care chiar esti cine spui.Si atunci este chiar dureros pentru stralucita civilizatie care este reprezentata la nivelul de intreprinzatori-baza-capitalismului de tine.Ca ai dumneata situatie nu zic ba,dar sa nu vinzi castraveti cum ca datorita diplomei de la politehnica.

  Treaba cu angajatii dumitale poate fi adevarata,sint multi terchea-berchea in Romania care se lauda ca arunca acolo,citeva sute de euro pe luna drept…salariu.

  Te rog,oamenii vin la Eufrosin pe blog sa se educe, chiar nu are lumea civilizata in care traiesti destule supape, de tot bantui pe aici? Caci de platit o sa te plateasca si aia sa bagi strimbe.

  Si inca ceva! Nu toata lumea este proasta si de la o adresa de mail si o adresa de IP te pun in mijlocul satului sa rida si curcile de tine! Daca esti in „domeniu” hai de ma prinde!

 6. hirTV, post de televiziune din Ungaria, a produs un documentar al carui subiect este in principal, statutul tiganilor nomazi unguri, in Franta.
  Filmul, in doua parti, prezinta fara menajamente criza sociala, deriva morala, insecuritatea din „hexagon”.
  „Hexagon” isi numesc francezii tara…
  Interesant este faptul ca, cu toate ca filmul ii are ca anti-eroi pe unguri, presedinta dreptei face referire la pericolul intrarii Romaniei si Bulgariei in Schengen.
  http://fr.altermedia.info/societe/la-france-vue-par-la-hongrie-premiere-partie_46475.html
  Ce ii impiedica pe cineastii romani sa produca si sa difuzeze un documentar echilibrat in exprimare, despre precaritatea vietii in Franta, despre lipsa de perspective a tineretului, despre violenta din cartierele majoritar arabe, despre imaginea acesteia de agresor extern cinic ?
  Raman la parerea ca avem politicieni si intelectuali jalnici, mediocri, iresponsabili.
  Pentru noi, Moscova a devenit o destinatie mult prea indepartata si costisitoare, inaccesibila de cand am avut inspiratia sa instalam centrul romano-american de studii seismice, in Bucovina..
  Ramanem fideli Istambulului si aliatilor sai. Fideli si subordonati.
  E si asta o strategie.
  Cine nu va putea profesa la Paris, va avea drept de munca la Tel Aviv, unde ne-a pus o vorba buna Vosganian.

 7. @Corina
  Esti de felictat pt. succesul in afaceri.
  Tu nu poti intelege ca exista romani capabili care vor cu incapatanare, chiar daca e foarte greu, sa duca un trai cinstit si prosper in Romania. Romani care s-ar descurca bine si in occident, dar care prefera sa traiasca aici, in ciuda pradatorilorcare conduc tara asta.
  Pt. tine, „ubi bene, ibi patria” (pot sa-ti traduc daca e necesar). E parerea ta.
  Nu stiu daca intelegi ca in politica exista numai si numai interese si nu romantisme.
  Asadar, poate ca e cazul sa te intrebi de ce o tara asa de amarata ca Romania a fost acceptata in Tinutul Mierii si al Bunastarii numit pe scurt U.E. Din dragoste fata de Romania?
  Poate ca e cazul sa te mai intrebi cat de mult conteaza pt. tarile civilizate ca Franta, Germania, Italia, Austria o piata de desfacere uriasa cum e Romania (care nu mai are industrie; te las pe tine sa afli cum de s-a ajuns aici) in care milioane de amarasteni le cumpara produsele. Cauza este tot dragostea fata de romani?
  Si poate te mai intrebi cat de mult castiga tarile din UE datorita milioanelor de romani care muncesc acolo de multe ori pe bani mai putini si care au desigur gratia ( cata darnicie din partea UE!) sa circule fara pasaport.
  Poate ca te-ai bucurat iarasi de darnicia UE cand ai aflat cate miliarde de euro a alocat ea Romaniei. Dar te rog sa te intrebi: cu cate miliarde a contribuit si contribuie saraca Romanie la sacul cu bani al UE? Daca afli poate ne comunici, ca sa facem si noi, astia din tara, diferenta intre cat dam si cat primim.
  Cat priveste ortodoxia, lasa-i pe romani in pace, ca nimeni nu a venit in casa ta ca sa-ti bage ortodoxia pe gat. Exista o lege a bunului simt care spune ca nu e frumos sa iei in deradere ceea ce e sacru pt. altcineva. Daca esti atee e treaba ta, nu a mea.
  In lume se practica o ofensiva tacuta impotriva crestinismului. Nu e cazul sa intru in detalii.
  Si inca ceva. Nu toti care sunt in tara cer pomana de la guvern.
  Orgoliile tale chiar nu impresioneaza.

 8. Vad ca acest subiect s-a transformat intr-o tribuna de promovare a unei individe ce traieste la Monaco si are afaceri in Romania. Intre noi fie vorba, este portretul robot al beneficiarului de tunuri postdecembriste nepedepsite inca si al spalatorului de bani. Ori, al agentei securiste infiltrate pe langa vreun bosorog impotent, libidinos, si plin de lovele. Dar nu asta e subiectul. In baza dispozitiilor semnate si asumate de toate statele membre, oricine poate fi retinut, urmarit, ori supus monitorizarii, in baza unei simple banuieli. iar isteata de mai inainte nu realizeaza ca, in baza unei poze in care apare intamplator alaturi de cine stie ce mafiot – de care e plin Monte Carlo – orice flic poate sa decida, cu de la el putere sa-i cotrobaie prin chilotii de schimb din bagaje ori sa-i monteze microfoane in casa, fara ca, pentru asta, sa poata fi acuzat, decat, poate, de exces de zel. Astfel de actiuni se vor intampla, insa, atunci cand varu’ de-al 4-lea al vreunui smecher din Politia din Paris va decide ca are si el nevoie de afacerea doamnei si va decide sa ii blocheze conturile…TOTI vom fi expusi la astfel de abuzuri, fara ca, macar, sa putem contesta ceva. Sau, vom putea contesta dar ne vom alege, in cel mai bun caz, cu scuze. Scopul final? Crearea unei structuri arborescente, pe o verticala descendenta, in care toata lumea depinde de bunavointa celui din varful piramidei. Poate ne explica vreun istoric cu ce tip de societate se aseamana asta. Eu as zice ca feudala, dar pot exista si alte variante. Democratia? Sa fim seriosi! Nimeni nu doreste asa ceva! Nu este profitabil!

 9. asa Corina, si?

  Cu ce ma incanta ca trec lejer din Romania pana in Franta daca ma fac toti tigan borat sau tzigoina sau gipsi sau romanes desi sunt alb ca zapada?

  Stai linistita, ca nu ne inchide nimeni nimic. Nu noi avem nevoie de Europa ci Europa are nevoie de noi, dar ca sclavi sau ca sa ne faca dupa chipul lor.

  Tocmai asta e si cu şenghenul. Inca un motiv de a-i baga la racoare pe oamenii onesti si cinstiti, acuzandu-i de terorism pentru ca nu sunt de acord sa-si dea autodenuntul biometric.

  Lumea asta mai tine pana cand tarile care tin ortodoxia vor fi distruse.
  Dumnezeu pe toti ii tine, cu toate faradelegile lor, atat timp cat mai exista suflete smerite care tin ortodoxia si se roaga pentru lume, inclinand balanta de la rau spre bine.

  Asta este stradania occidentului. Asta se urmareste, ori catolicizarea ortodocsilor, ori propagarea ateismului sub toate formele lui, new age nihilism, etc.
  Si tine minte, cand va incepe prigoana Bisericii ortodoxe s-a zis cu umanitatea, e sfarsitul.

  Nu-l intereseaza pe occident nici petrolul nostru nici porumbul nostru, dejau au toata Africa si tot globul.
  Deci puterea o au. Tot freamatul celor ce conduc occidentul, manati de aghiuta este sa farame tarile ortodoxe.

 10. Ia uitati frati crestini un mason cu nume de femeie, care vazand ca se discuta pe acest site despre ortodoxie, s-a candit el, sa schimbe subiectul

  Tu crezi ca ne poti scoate credinta din suflet? Stai linistit ca iti pierzi timpul si iti vei lua si osanda de la Dumnezeu.

 11. Am dat cu ochii acum vre-o doua-trei zile peste o stire in care se anunta ca guvernul a vandut niste combinate chimice, 3 la numar cu suma frumusica de 54 (cincizecisipatru) euro toate (inainte parca dadeau o fabrica cu un euro), am sa vin cu lin-kul imediat ce-l gasesc, sau poate mi-o ia altul inainte. Doamna precupeata de mai sus o fi zambit compromitator la vre-un domn din guvern si uite asa doar intr-o noapte au pus-o de o afacere prin Timisoara unde vre-o suta de bieti romanasi mananca si ei o paine (la saptamana cred) pentru ca sigur daca nu au salariul minim pe economie au doar cu vre-o cativa lei peste

 12. ….iar combinatele erau 5…mama lor de hoti!

  • Niculae draga, nu guvernul a vandut, ci grupul rus Mechel, Si a vandut unei firme de apartament folosita probabil de vreunul din Consiliul lor de administratie pentru a sifona niste bani. Cu alte cuvinte, vanzarea este fictiva, Mechel continuand sa aiba control, numai ca vor in felul asta sa scape de niste plati de salarii compensatorii. Solutie veche…utilizata si de Vantu in cazul Petromservice. Mechel nu mai are comenzi, drept pentru care nu are ce face. Va mai deschide, pe sponci, ceva capacitati la Buzau si Targoviste, pentru otel beton, dar numai in limitele in care au desfacere. Otelu Rosu, Campia Turzii si Laminorul Braila…Dumnezeu cu mila! Iar combinatele nu sunt chimice, ci implicate i fabricatia de sarma si produse din sarma, ori profile usoare, toate acestea din otel.

 13. Eufrosine ,patriotule ,pune la conturul tzarii trape
  sa nu mai iasa nici macar animalele migratoare catre
  alte tzari shi popoare .Intinde plase spre cer sa ramana acasa
  la – cuibul – local confectionat din fier .Pune mine peste tot
  ca romanul sa stea pe loc . Umple crisme cu prostime
  ca tzie sa-ti mearga bine cu 10 dollari pe zi fericit asha sa fii !
  REaLiSt.

  • Ai interdictie in tari straine tu acum? Problema ta…

   Eu calatoresc in toata Europa numai cu buletinul si nu am fost nevoit sa stau la ghisee speciale pentru ca nu suntem inrolati in mizeria de Schengen-schmengen. Tu, realist?

 14. Astazi e Sf. Mucenic Eufrosin. Nu stiu daca e conform cu dogmele ortodoxe, dar profit de ocazie ca sa-ti urez La Multi Ani, multa sanatate si putere sa-ti dea Dumnezeu!

 15. Marile tepe din Ro , au fost date cu ajutorul romanilor ,,de bine,, care acum plimba curve pe la Monaco, ostenindu-se sa cheltuiasca si sa imprastie ,noua moneda europeana… ca doar Euroii astia, de se invart prin Europa , nu au venit ,,din salarii,, .
  Ascultati…Au venit ,,la balot,, si au fost dati de banci , fara sa fie macar inumarati … ca au mai tras din ei inapoi odata cu subjugarea guvernelor….sau ca s-au mai tiparit … pentru a subjuga alte guverne ipocrite..?

 16. Si vin aici din nou. Pentru Noi care ne mai amintim ce a facut Ceausescu ptr poporul lui… Ce au facut si alti dictatori? Pe toti va rog sa accesati….

  • Iti multumesc pentru comentarii, dar regula e ca acestea sa fie facute doar la subiectul articolului.
   Te mai astept pe aici.

  • Nouä Ceausescu ne-a demolat trei case si, când a încasat prima salvä, se pregätea tocmai sä mi-o radä si pe singura care mai era (si este) în picioare. Si nu doar nouä – pânä si Domnului-Dumnezeu al nostru i-a demolat câteva case …

   Pe voi presupun cä v-a fäcut oameni (ex nihilo). V-a dat si apartament, si si Dacie, si si loc de muncä la „combinat”, asa-i?

 17. nu inteleg la ce v-a folosit sa pierdeti timpul discutind cu o lepra care cica va da ea de mincare probabil cu banii vostri pt ca asa se fac afacerile in capitalismul vestic.nu uitati sa puneti la socoteala scutirile de impozite si fel de fel de taxe plus subventii de care dispun toti astia! apoi in mizeria ei ride de nivelul salariilor din tara. ea oare de ce-a venit in romania si nu s-a dus in alta parte sa miluiasca lumea cu bunatatea ei? spune ea ca sta in monaco?dupa cum stim acolo se sta numai daca dispui de bani f multi si daca ti se permite.banii nu decid chiar totul.e usor de aflat firma asteia daca are una desi ma indoiesc f tare.romania este tara cu cele mai multe prostituate inregistrate oficial in vestul luminos asa ca nu ma mir ca activitatea ei sa fie pe acest tarim.orasele din care provin acestea sint cu precadere arad,timisoara,oradea,cluj. vinerea in fata bordelurilor din unele tari din vest sint parcate microbuze din ro cu inscriptia fick for fun.si la tv cind arata tot felul de nenorociri care se intimpla prin astfel de stabilimente se vorbeste romaneste.asta este ce ne-a adus noua vestul luminos!romanii sint pe la colturi de strada un fel de mexicani ai vestului care sint luati la tot felul de munci idioate.scrie cap sec ca nu stiu ce-a facut ea si nu sta la mila statului.statul capitalist are nevoie de someri si daca nu-i are ii face deoarece tine de sistemul axat pe divide et impera plus subventii pt concerne si tot felul de organizatii care se tin de „ajutoare” si prin care pot fi manevrati banii publici.asemenea exemplare nu sint capabile sa vada despre ce este vorba si nici sa inteleaga un mod de functionare al unui sistem in esenta lui distructiv. germania are o populatie de 82 mil din care 39 mil au un job iar dintre acestia numai 19 cu norma intreaga. venitul net pe e.u. vest este pt 80% din populatie sub 1580 euro net. chiriile si taxele lunare obligatorii consuma aproape tot salariul mai ales in conditiile in care renumita moneda si-a piedut de la introducere 75% din valoare. la ora asta nu exista diferente grave intre a lucra in romania sau in vest. toata lumea lupta oriunde se afla doar pt supravietuire. a trai insemana altceva nu ceea ce exista astazi. 60% nici nu platesc impozite deoarece nu au salariu peste 1000 de euro. schengen nu foloseste decit elitei si planurilor pe care le au si care sint paralele cu cele ale populatiei care in majoriatea ei nu intelege la ce si cui foloseste. dupa cum s-a vazut romanii cred ca asta are de-a face cu libera circulatie care este cu totul si cu totul altceva si care era valabila si in cazul calatoriei cu pasaport.supraveghrea este oricum totala iar statele sint obligate s-o introduca iar daca nu exista amenzi.romanii nu se agita ci continua sa-l injure mai departe pe ceuasescu pt faptul ca-i urmarea el.deci supravegherea actuala platita de state deci de catre cei urmariti este f buna.urez mult succes romanilor care cred si de data asta ca prin schengen vor apare bananele-n copaci.cu nato nu cu e.u nu dar cu schengen sigur!
  Poate n-ati citit pina acum:
  http://www.culturesti.ro/2011/12/patapievici-falsificatorul-trecutului-13-file-dintr-un-dosar-de-colaborator-al-regimului-bolsevic/
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/bogatii-care-s-au-mutat-din-tara-lor-pentru-a-evita-taxele-prea-mari-1020476.html

 18. Posibil mecanism UE pentru ţările care încalcă statul de drept. Patru ţări din Uniunea Europeană îi cer lui Barroso o procedură de intervenţie
  email print
  1
  08 Mar 2013 – 18:58
  Posibil mecanism UE pentru ţările care încalcă statul de drept. Patru ţări din Uniunea Europeană îi cer lui Barroso o procedură de intervenţie
  Citește și:

  Amicul lui Băsescu, Barroso îi arată pisica lui Ponta: Luaţi imediat măsuri pentru absorbţia fondurilor europene
  Ultimatum al Comisiei Europene: Jose Manuel Barroso cere Guvernului să trimită rapid Curţii Constituţionale listele electorale
  Scandalul „INVAZIA ROMÂNILOR”. Comisia Europeană îi scutură pe britanici: Niciun stat membru nu poate restricţiona accesul la piaţa muncii!

  Miniştrii de Externe ai Germaniei, Olandei, Danemarcei şi Finlandei i-au transmis vineri o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, în care îi cer să propună un mecanism de intervenţie împotriva statelor care încalcă statul de drept şi valorile fundamentale ale UE, informează mediafax.ro.

  „Pot confirma primirea acestei scrisori semnate de cei patru miniştri de externe din Germania, Olanda, Danemarca şi Finlanda. Este o contribuţie interesantă care merge cam în aceeaşi direcţie cu ceea ce preşedintele Barroso a prezentat în discursul său despre starea Uniunii. Noi ne dorim să continuăm să lucrăm la aceste aspecte şi considerăm această scrisoare ca o importantă contribuţie”, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Bruxelles, Pia Ahrenkilde-Hansen, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene.

  Ea a reluat apoi ideile exprimate de Barroso în 12 septembrie 2012, în discursul său din Parlamentul European despre starea Uniunii, când a arătat că e nevoie de un mecanism de protecţie în statele membre a principiilor şi valorilor democratice europene şi statului de drept.

  Întrebată de jurnalişti dacă în scrisoarea respectivă sunt menţionate Ungaria şi România ca exemple, Pia Ahrenkilde-Hansen a refuzat să răspundă.

  Barroso afirma pe 12 septembrie că e nevoie de un set de instrumente mai bune pentru combaterea situaţiilor de încălcare a regulilor statului de drept, „constatate în ultimele luni în anumite state UE”.

  „În ultimele luni am asistat la ameninţări împotriva cadrului legal şi democratic în anumite state europene. PE şi Comisia Europeană au fost primele care s-au sesizat şi au tras alarma şi au jucat un rol decisiv pentru ca aceste evoluţii îngrijorătoare să fie aduse sub control. Dar aceste situaţii au dezvăluit şi unele limite pentru cadrul nostru instituţional. Trebuie să dezvoltăm un set mai bun de instrumente pentru aceste situaţii, nu doar alternativa dintre «puterea soft» a persuasiunii politice şi opţiunea nucleară de la Articolul 7 al Tratatului nostru”, a declarat Barroso, în discursul din plenul Parlamentului European, fără a face referire clară la o anumită ţară membră.

  Articolul 7 al Tratatului Uniunii Europene oferă Consiliului European, la propunerea Comisiei şi cu consultarea Parlamentului European, posibilitatea de a suspenda anumite drepturi ale unui stat membru, printre care şi dreptul de vot în cadrul Consiliului.

  De asemenea, Barroso a arătat că o mai bună uniune politică în cadrul UE înseamnă că trebuie întărite fundaţiile pe care se bazează construcţia europeană.

  „Trebuie să respectăm valorile fundamentale, să respectăm statul de drept şi democraţia”, a spus Barroso.

  El a menţionat că angajamentul european pentru întărirea statului de drept este şi în spatele intenţiei Comisiei Europene de înfiinţare a biroului procurorului general al UE, aşa cum este prevăzut de Tratatele UE, urmând să fie făcută în curând o propunere în acest sens.

 19. Shantaj euro-bolschewik anti-românesc:

  Comisia de la Veneţia, impotriva interzicerii simbolurilor comuniste în Republica Moldova
  Sursa, autor: Income Magazine, Income Magazine. Vizualizări: 111.

  Comisia de la Veneţia a anunţat vineri, în cadrul celei de-a 94-a sesiuni plenare, că interzicerea simbolurilor comuniste în Republica Moldova vine în contradicţie cu drepturile omului şi libertatea de exprimare, relatează Jurnal de Chişinău, în ediţia electronică.

  Fiecare are dreptul la liberă exprimare. Acest drept include libertatea de a căuta, primi şi comunica fapte şi idei”, afirmă experţi din cadrul Comisiei de la Veneţia.

  Într-un raport preliminar, prezentat zilele trecute, experţi europeni au apreciat că Legea privind interzicerea simbolurilor comuniste, adoptată în Republica Moldova, trebuie anulată şi declarată neconstituţională, avertizând că altfel ţara va mai pierde un caz la CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului).

  Parlamentul moldovean a aprobat, la 12 iulie 2012, Legea privind interzicerea simbolurilor comuniste, care a intrat în vigoare la 1 octombrie 2012 (…).

 20. Nu te poti abtine sa n-apari peste tot!

 21. Draga ADMINISTRATORES , i-mi pare f rau ca ai ,,sters,, adress postata de mine, crezand ca nu are leg cu subiectul… dar tocmai ca are. Oamenii au dreptul sa faca o comparatie directa…
  .
  Romania inainte de 1980 si Romania din 2013 ,. .am vazut
  Libia inainte de 2012 si Libia din anii urmatori;, vom vedea

  Tot ce veti vedea in Link ce o sa postez din nou, este REAL…. si va spune ,,unul,, care a lucrat multi ani in anii 80 la Tripoli. Acesti granguri care se lauda cu asazisafaceri, din RO, se cred mari oameni de afaceri, dar eu sunt convins ca nu au produs nimic in afara de Tzepe
  Miliardari de raha si atat.
  Toti dictatorii lumii au facut sau au crezut ca fac cate ceva ptr poporul propriu , insa au facut mai mult ptr Tzeparii care au urmat, …
  Daca nu era , nu se ciordea… Simplu…nu?

  http://www.lovendal.net/wp52/adevarul-ascuns-despre-gaddafi-si-libia-jos-cu-cenzura-mass-mediei-si-cu-minciunile-politicienilor/

 22. Saccsiv’s Weblog
  CHEMARE la MITING. Impactul introducerii actelor electronice asupra vieții private și libertății de conștiință a cetățenilor

  http://saccsiv.wordpress.com/2013/03/07/chemare-la-miting-impactul-introducerii-actelor-electronice-asupra-vietii-private-si-libertatii-de-constiinta-a-cetatenilor/

 23. off topic

 24. Scoateti banii pe care-i aveti in banci imediat! Urmariti ce se intampla in Cipru! Investiti in valori reale pe cat posibil !

 25. Motto : De drac sa nu ai mila!

  uite ce inseamna cazarma schngen , de fapt UE pana la Schengen ptr Romania

  http://www.cotidianul.ro/print/209265

  apropos de ce discutam mai deunazi eufrosin, stii tu aia cu gesturi „necrestinesti” si referitor la asta imi permit un mic comentariu acid – probabil si celule albe cand detecteaza un virus ori o bacterie incep sa-si puna intrebari oare o fi „crestineste” sa distrugem „bietele”
  bacterii care ameninta sa ne omoare organismul?

  A se vedea si ce s-a intamplat in Cipru (stat crestin ortodox) si probabil se va intampla curand si la noi ca doar d’aia (si asta am mai spus-o la o alta postare) BATEREA DE MONEDA = SEMNUL SUVERANITATII !!!

 26. salut,

  la un comentariu despre linux am postat o stire aparent banala, la vremea respectiva, desi, undeva, ceava era foarte, foarte, putred…
  ei bine acea putreziciune se pare ca a reusit sa iasa, cumva, la suprafata…
  iar dovada o aveti in fata ochilor:

  Parteneri ai Microsoft sunt suspectaţi că au dat mită pentru contracte de 104 mil. euro şi 57 mil. dolari cu Guvernul, semnate în anii 2008 şi 2009.

  detalii suplimentare in articolul http://www.zf.ro/business-hi-tech/parteneri-ai-microsoft-sunt-suspectati-ca-au-dat-mita-pentru-contracte-de-104-mil-euro-si-57-mil-dolari-cu-guvernul-semnate-in-anii-2008-si-2009-ce-rol-au-avut-d-con-net-elvetia-si-claudiu-ionut-florica-10680733/

  si cind stai vezi ca artizanul contractului cu ms este tratat regeste de mizereviziuni in ore de prime time ti se face greata de-a binele…

 27. ex-detinutul n0049…

 28. In afara subiectului. Cine are mai multe informatii despre fostul consilier al papei Ioan Paul nr 2 , in legatura cu interviul acordat la TVR CLUJ in care declara ca „nu limba romana este o limba latina , ci limba latina este o limba romaneasca !? Oare pe ce se baza afirmnatia fostului ca ” Romania este Gradina Maicii Domnului”?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: