CE ANI are Ponta și cum beneficiază tot Românul?


Ca tot e vorba despre gunoaie: Sefu’ nostru, sa traiasca, adeca Comisia Europeana (cacofonia nu e neaparat din neglijenta) a publicat celebrul raport MCV (mecanism de cooperare si verificare), adeca o fituica botezata pretentios “raport”, care nu este decat o suma de barfe adunate la o cafea cu coniac, de catre baietii lui Reding si Baroso, de la Macovei&comp. Acuma, nu ca Ponta e mai breaz, dar aici nu neispravitii nostri sunt subiectul.

Semnatarii raportului dau o noua dimensiune noului bolsevism in curs de instaurare in URSUE, calcand in picioare cu nesimtire orice rudiment de libertate democratica de expresie a mai ramas prin prapadita asta de colonie de la gurile Dunarii. Birocratii astia scortosi de la Bruxelles sunt ofuscato, domnule, ca CSM, Curtea Constitutionala, ANI, si nu mai stiu ce alte organe ale statului sunt supuse presiunii mediatice. Auzi, dom’le, si io, care credeam inca in glasnosti!

Naiv, nu? Cum sa stie ciumpalacii astia ca, daca asa ceva aparea intr-un document relativ la presa din tarile lor, erau dati afara in secunda 2, de proprii lor sustinatori, care si-ar fi protejat, astfel imaginea ramasa dupa o astfel de tampenie.

Adica ce ar vrea ei, ca ciumpalacii astia pusi de Basescu in diverse functii sa faca exact ce le tuna prin cap, uzand de o legislatie agramata si parazitata de tot felul de norme metodologice, ordine ale ministrului, instructiuni de aplicare, etc, dar, pe de alta parte, nu trebuie sa-i petreaca nimeni cu strigaturi in piata publica, intrebandu-i “ma, de ce puii mei ai luat salariu in ultima luna?”.

Or fi stiind tembelii astia de la Briucseles ca indivizii astia sunt platiti din bani publici, deci trebuie sa raspunda…publicului pentru ceea ce fac ori ce nu fac? Stiu, dar isi inchipuie ca ei ii platesc, pentru ca de la ei vin niste credite. Pai, domnilor, in aceste conditii, puteti sa cereti lipsa de transparenta, da’ luati-va adio de la creditele alea, ca au fost folosite pentru interesul vostru!

Da, ca tot romanul impartial, nu pot sa nu mai remarc o alta magarie a lui Ponta, si anume cumpararea angajatilor ANI, prin dublarea practic a salariilor, care vor ajunge undeva intre 3000 si 8000 de lei lunar. Ce fac cei de acolo ca sa merite asa ceva? Care e utilitatea lor, atata timp cat tara e plina de vile de bugetari, ultima minune fiind furtul suferit de un sef de fisc, care tinea in seif vreo 300 mii de euro? Se intreaba ANI de unde?

La salariile alea, ar fi trebuit ca raportul sa fie deja in ziare! Numai ca, nu e vorba de performanta aici. Pur si simplu, Ponta face politica, adica in loc sa curete o institutie care a inchis ochii la ani intregi de furturi, si-i apropie, ca sa nu-l supere pe tataia Baroso, alt biet obsedat de maretia propriilor idei, nu conteaza cat de prost fundamentate. Pas cu pas, ni se aduce aminte ca PDL-USL – aceeasi mizerie!

Multumim, domnilor, stiam deja! Macar nu va mai chinuiti sa ne insultati inteligentele, mintind cu nerusinare in legatura cu adevaratele motive a ceea ce faceti!

autor: Analistu’

5 răspunsuri

  1. Off topic – Inceputul sfarsitu;ui Romaniei ca stat: http://www.gandul.info/politica/schimbare-radicala-pe-harta-romaniei-care-va-fi-capitala-de-care-vei-apartine-orasele-care-raman-in-disputa-10549588#comentarii. In timpul asta, romanii verzi se contrazic pe tema plasarii capitalelor acelor regiuni la Vintu de Sus sau PLeass de Jos…
    Vesnica pomenire statului roman!

  2. Draga Eufrosine,chiar credeai ca lupu’si schimba naravul?!?Absolut NU!Stii foarte bine!Doar ca,am impresia,astia,nici macar nu se mai obosesc sa-si ascunda furaciunile…asta este problema…Se pare ca nici macar in fes nu-i doare de faptul ca noi,astia multii si „flaierii” STIM foarte bine de hotiile lor! P.S.Ai cam disparut,sau mi se pare?!?Toate bune?Sper ca da si ti-o doresc din toata inima!Despre mailul acela,STIAM,dar am vrut o confirmare de la tine!Ce parere ai despre „demisia” papei?!?Cu aceeasi prietenie!Doamne ajuta!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: