România, groapa de gunoi a Europei?


În urmă cu doi sau chiar trei ani, aici pe blog, pornind de la un documenetar intitulat „Romania, groapa de gunoi a Europei” difuzat de televiziunea franceză, am încercat să dezmorțim cât de cât conștiințele și să generăm o reacție vis à vis de ceea ce se întâmplă sub ochii românilor, respectiv otrăvirea naturii și a tot ce este viu, de către traficanții de gunoaie.

Acum două zile, Euro News a difuzat un film pe aceiași temă punându-se însă accent doar pe lipsa de reacție a guvernanților români solicitați să facă lumina în acordurile oculte dintre grupurile mafiei din Palermo ( don vito ciancimino) și omul de afaceri român Victor Dombrovski , fost ofițer de securitate, după cum precizează reporterul EN.

http://fr.euronews.com/2013/01/18/l-argent-de-la-mafia-sicilienne-blanchi-en-roumanie/

Drumul celor 300 de miloane de dolari spălați în România, nu este un drum fictiv, el este trasat cu acte și martori, de criminali iresponsabili ce din umbră, dar și la vedere, decid otrăvirea apelor, pământului și aerului respirat de copiii românilor.

Pata Rat

În reportajul difuzat în Franța, fostul comisar al gărzii de mediu Silvian Ionescu, dar și fostul ministru Sulfina Barbu, sunt ținuți responsabili pentru aducerea ilegală a gunoaielor toxice europene pe ÎNTREG teritoriul României (Tulcea, Cluj, București, Giurgiu, Pitești, Constanța, Suceava..) sugerându-se implicarea tacită a conducerii porturilor maritime și a punctelor de vamă terestră, în traficul cu gunoaie.

Ce s-ar putea face pentru schimbarea imaginii negative a țării?
În cazul în discuție, am putea începe prin a-i susține pe cei doi români (jurnalistul și primarul) ce au avut curajul de a denunța „€œla vedere” crimele ecologice ce se petrec, cu știrea tuturor guvernanților, pe întreg teritoriul țării.

Am putea deasemenea interpela Patriarhia, interesată direct în poluarea de la Popești Leordeni. Las deoparte argumentele biblice și mă refer doar la serele „€œbio” accesibile doar înalților prelați.

Sere Popesti Leordeni
Nu se gândesc sfințiile lor că dieta cu mercur „€œdăunează grav sănătătii”?!

autor: Clement

7 răspunsuri

 1. Pot spera romanii ca guvernul Ponta va face curatenie in ograda poluata a actualei opozitii?
  Sulfina Barbu si Silvian Ionescu isi au destinele legate prin optiunile morale si economice comune. Spre exemlu,” cei doi detin impreuna 69% din actiunile KVB ( societate ce elaboreaza documentatia tehnica necesara pentru autorizatiile de mediu Petrom)”.
  Ambii considera (declarativ!) ca Legea nu poate reflecta decat morala momentului…
  „Silvian Ionescu a activat în anii ’80 în cadrul Centrului de Informaţii Externe (CIE), fiind specializat pe spaţiul belgian şi olandez.
  Pretinde public că a făcut spionaj politico-economic, şi nu poliţie politică.
  În perioada 1987-1989, Ionescu opera la Anvers, unde actualul preşedinte Traian Băsescu conducea atunci agenţia Navrom.
  După Revoluţie, spionul rezervist a demarat afaceri, privatizându-şi relaţiile din Occident. Tot atunci a intrat şi în politică, devenind în 1990 secretarul general al Frontului Salvării Naţionale şi, ulterior, obţinând diferite funcţii de conducere în PD.
  Silvian Ionescu este membru al lojei masonice „Dale Woodward” sursa: realitatea,

  Calitatea de mason a omului de afaceri Silvian Ionescu, ma duce cu gandul la faptul ca exact in urma cu 20 de ani la Cercul Militar Central se desfasura ceremonia „reaprinderii luminilor” si instalarii in Romania a Marii Loji Nationale, iar in urma cu un an, la Brasov, MNLR isi facea publica Proclamatia.
  Doua din punctele acesteia, enunta urmatoarele :
  „- Francmasoneria moderna nu este o societate secreta, scopurile ei nobile sint cunoscute public. Intrarea este permisa oricarui barbat de bune moravuri, ce prin munca, perseverenta si cinste a castigat stima si respectul societatii
  – Adversarii masoneriei raman in permanenta terorismul, coruptia, drogurile, reaua vointa, minciuna, lasitatea, ateismul, necinstea, falsificarea istoriei si extremismul de orice fel.”

  Reflectand asupra continutului Proclamatiei, deducem ca actualmente, masoneria romana are mari probleme de discernamant in recrutare.

  • Pai, daca nu e secreta, sa se inregistreze la tribunal, si sa depuna si listele cu membrii la zi. Altfel, nu sunt decat niste mincinosi ordinari. Mai sofisticati putin decat plebea, dar tot mincinosi! Iar daca nu le place falsificarea istoriei, de ce nu publica, pe banii lor, o istorie adevarata a perioadei interbelice in Romania, in care sa detalieze si magariile facute de IG Duca la indemnul lui Carol, sa publice si raportul Politiei catre rege, in care se avertiza ca se pregateste asasinarea lui Duca, eventual si angajamentul lui Boeru – asasinul lui Iorga – la Siguranta, etc…

 2. Detalii despre personaj se aflä si la adresa:
  http://www.ziarulring.ro/stiri/42437/cum-s-a-imbogatit-silvian-ionescu

  Iatä însä si o veste bunä: un mega-gunoi cu sanse din de în ce mai mari sä disparä definitiv: „Suntem în măsură să prezentăm în faţa autorităţilor publice şi ultima verigă solicitată în vederea desfiinţării construcţiei ilegale, înălţată prin abuz, înşelătorie, prin pârghii oculte, cu mulţi bani investiţi în acte cel puţin dubioase. Avem deja o primă hotărâre definitivă privind desfiinţarea acestei aventuri ilegale cu implicaţii asupra patrimoniului naţional şi asupra cultului catolic.

  Demersurile noastre nu se opresc aici, deoarece am solicitat instanţei de judecată să oblige chiar pe investitor la demontarea construcţiei pentru a înlătura prejudiciul produs Catedralei, dosar aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 1. Reamintim că şi DNA continuă cercetările în cazul celor care au semnat procesul-verbal de recepţie fictivă a construcţiei”, declara în luna septembrie IPS Ioan Robu.

  Sursa: EVZ.ro

 3. Cred ca saptamana trecuta, ziaristul rosu cu simpatii monarhice vest-europene de pe b1, a invitat-o pe femeia ministru al Mediului cu nume de element chimic toxic, mutagen, cancerigen, pentru a discuta despre… nimic. Emisiunea era inregistrata, regizata deci.
  Sambata trecuta, acelasi post a difuzat o emisiune moderata de un tip mediocru din toate punctele de vedere, invitati fiind femeia cu nume de element chimic poluant, un ziarist in solda lui dinescu si a altora si o analista ce purta la gat o cruce …. rasturnata !
  Participantii la discutie s-au harjonit un pic, s-au contrat de ochii telespectatorului , neatingand niciun subiect suparator legat de reciclarea gunoaielor sau investitiile imobiliare abuzive din Delta.
  Si aceasta emisiune era inregistrata, regizata deci.
  Ideea este ca in materie de interese financiare obscure, oamenii marinarului si ai plagiatorului se inteleg ca fratii.
  Fratii de cruce am vrut sa spun, de cruce rasturnata.

  • Of, of, of, iar n-ai înteles nimic … Gospodina în cauzä nu e DOAR Ministrul Mediului, ci, conform titulaturii oficiale, Ea este „Ministrul Mediului & AL SCHIMBÄRILOR CLIMATICE”!

   Femeia-Plumb reprezintä ca atare o realitate (alta, transcendentä) care ne depäseste, anume de departe, respectiv pe toti. Ea este PRIMUL OM înzestrat de creator (de creatorul noii farse intitulate „guvern”) cu prerogative ministeriale de … Demiurg!

   Ce vorbesti matale acilea? Päi cum îti închipui d-ta cä un ministru însärcinat (ca sä zic asa) cu administrarea … Climei pe Glob, cu Salvarea Planetzilor care va sä zicä, îsi mai poate permite activitäti parazite precum reciclarea si constructiile ilegale? Si încä n-ai väzut nimica, ästa e doar începutul.

   Dä-mi voie sä fac o profetie: înainte chiar ca zilele nostre sä ajungä a se sfârsi, femeia Plumb va fi însärcinatä (scuzati) dinnou, de data asta însä de domnul (de EURO-copulatorul … comunal sau comunitar) Achille H. v. Rompuy cu refacerea Ordinii în Sistemul Solar si si cu administrarea relatiilor, pe alocuri tensionate, dintre el si Galaxie ca mediator intergalactic.

   Scenariul a fost scris de mult, iar acum vreo 40 de ani a fost turmat si filmul-pilot al noii serii (epopei):

   Pentru cine nu a väzut încä filmul (genial), distractie pläcutä!

 4. Ce credeti, profita Ponta de venirea procurorilor italieni la Bucuresti pentru a-l pune la pamant pe Basescu, oferindu-le anchetatorilor „la pachet” duetul Barbu- Ionescu?
  .Media tace ,sub presiunea partilor interesate in acoperirea intereselor mafiotilor romani, nu a Romanie
  ..Securisti, politicieni de toate orientarile, masoni, duhnesc a dejectii cu acoperire in aur depus sub forma de lingouri unde si-a intarcat dracu, copiii.
  Am convingerea ca in chestiunea gunoaielor, partile beligerante au cazut la pace.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: