Hidroelectrica, masoneria și factura de curent electric


Nu a trecut bine bucuria Crăciunuui și nici nu s-a evaporat de tot euforia Revelionului, căci iată, suntem deja loviți parcă cu bâta în moalele capului de către suspecții de serviciu în necontenita lor viermuială anti-Românească:

Aflăm că masonul cu față de lăutar care îndeplinește funcția de „Mare Orator al Marii Loji Naționale” ( măcar am pus expresia în ghilimele, tentația inițială a fost să folosesc numai litere mici ), coleg de lojă cu Itzăresku, ăl’ de la BNR, care supraveghează distrugerea programată a economiei Românești, ar fi ratat un comision de 3 milioane de euro ( ce este euro de fapt ? ), pentru că nu a putut scoate cel mai ieftin furnizor de energie electrică, Hidroelectrica, din insolvență până la anul nou. Sărmanul om…

 

mediafax-foto-victor-ciupuliga

Îmi amintesc destăinuirile sale recente cum că „băieții deștepți” ai energiei, i-ar fi făcut „propuneri indecente”, pe care el ca mason onorabil ce este, le-ar fi refuzat deoarece: „eu nu sunt un pervers”. Nu pot să nu mă întreb dacă unul uns ( de către cine și în ce fel ) administrator judiciar al unui colos cu active de peste 13 miliarde Lei și care trage un salariu lunar de 50,000 euro, nu face și el parte din categoria celor despre care susține că ar fi încercat să îl corupă? Pe cine trebuie să cunoști ca se te alegi cu o asemenea pleașcă, pe Victor Ponta cumva, se spune că mason și el ?

Știam că toate afacerile de anvergură se învârt în aceleas cercuri spurcate, dar nesimțirea și tupeul ăstora sunt extreme, nici măcar nu încearcă să se mai ascundă micile otrepe purtătoare de sorțulețe caraghioase!

În fine, merită remarcat faptul că scoaterea din insolvență a Hidroelectrica, nu o vor scăpa de intermediarii care o căpușază vânzându-ne nouă la prețuri nesimțite ceea ce ar trebui să nici nu se simtă la bugetul familial într-o țară cu exces de producție, ci doar le mai reduce puțintel profiturile enorme, în timp ce Borza dă vina pe salariile bune ce-i drept, ale angajaților colosului. Păi zic că una dintre cele mai mari economii, ar fi fost făcută neangajând-ul pe ipocritul care nu cu mult timp în urmă pretindea că a acceptat să lucreze acolo pt. doar 2,000 Lei/lună! Știa el bine ce prună grasă i se pregătește…

Aaa și mai e ceva, extrem de important – scopul final: guvernul a promis FMI că va începe privatizarea Hidroelectrica! Cine va cumpăra acțiunile lor? Evident, investitori străini. Nu le e lor și leatului lor mai bine dacă pun mâna la prețuri modice pe o bijuterie profitabiă, decât pe una aflată în insolvență?

Mai este vre-un naiv să creadă că camarila (cacofonie intenționata) asta ticăloasă servește România și nu interese străine și ostile nouă ?

Dar haideți să aflăm și câteva detalii interesante care aruncă lumină asupra chestiunii și de ce nu, să ne și distrăm nițel pe seama nenorociților!

 

Cateva detalii despre renumitul Borza:
1. Lunar firma sa, Euroinsol ia 50.000 euro de la Hidroelectrica.
2. Din toate reducerile, taierile in final „economiile” pe care le face pentru Hidroelectrica borza ia 3%. Probabil nu v-ati gandit dar asta e in capul lui bani, bani, bani, daca va uitati la interviurile lui ametesti cand incepe sa jongleze cu mii, milioane. Pentru el e mult mai profitabil ca o lungeste, in final cele 3 milioane care ziceti ca le-a pierdut vor parea maruntis.
3. El a recunoscut chiar intr-un interviu Gandul, ca un angajat nu ia lunar 1600 de euro. Dar aruncase deja bomba si lumea a ramas cu aceasta imagine. Face parte din scoala unui individ care habar nu are ce inseamna respect si onestitate.
4. Toate taierile acestea de sporuri sunt doar de ochii lumii si pentru rotunjirea propriilor venituri. Bugetul de salarii este undeva intre 10 si 14 % din bugetul Hidroelectrica. Taierile acestea aduc o „economie” de sub 1%, adica ceva mai mult decat 0.
5. Din toate acele 70 sporuri un angajat obisnuit ajunge sa beneficieze de maxim 3 sau 4.
Oricum tipul da bine la populatie cu toate aceste minciuni. Totusi sper ca mai exista si oameni care vad si inteleg mai mult decat le spune insolventul Borza.

Nici masoneria nu mai e ce-a fost. Fotografia spune tot.

Ce nu am înţeles din toată afacerea e următorul lucru: de ce trebuie să plătim pe cineva cu 50000 de euro lunar pentru un lucru pe care putea să-l facă oricine…tăierea salariilor şi a sporurilor nu implică o mare risipă de găndire… şi nici nu a brevetat-o el…l-a copiat pe marinar…
Nu înţeleg de asemenea ce rol are sindicatul în treaba asta…cică a fost nevoit să semneze…nevoit de ce şi de cine…pe cine a salvat sindicatul cu preţul a 10% din salariile noastre…

Iti pui intrebari si tu ca si ceilalti de ce se intampla lucrurile astea in Romania? Foarte simplu indivizii care fac asemenea afaceri, au protectie masonica din exterior dar mai ales din interior. Cel care conduce Romania cu mana forte din ’90 incoace si care permite toate aceste talharii este MUGUR ISARESCU-conduce cea mai puternica loja masonica, LOJA ARCOR. Nu este ales niciodata, nu are mandat limitat si nu da socoteala decat in fata marelui stapan al lumii, Rothschild si celor 13 familii(druizii) sau „preotimea” lui. Piratul de la Cotroceni ca si toti ceilalti politruci sint doar simple roti dintate pe care Isarescu le intoarce in directia dorita.

Ar fi bine daca ar face parte si el din grupul elitist care guverneaza lumea si ar curge ceva bunastare si bunavointa si spre tara asta.

Rationamentul tau este eronat. De unde ai scos chestia ca masonii ne aduc bunastare si bunavointa ???
Am mai auzit poezia asta 🙂
Masonii sint un grup de la care mafia a invatat abecedarul organizarii. indivizi periculosi, care au ca scop subjugarea popoarelor,distrugerea religiei, haosul,
razboiul, ura, foametea…
Astia sint reprezentarea celui intunecat pe pamint.

Bai, daca au ajuns si tiganii masoni, chiar vine sfarsitul lumii…

sursa comentarii: Gandul, Ziare.com

7 răspunsuri

 1. http://www.youtube.com/watch?v=z5_GoCO0x60 asa mai vor sa produca electricitate in cantitati „uriase”

 2. Borza acesta este ruda cu Gradina Botanica?!
  In chip evident tipul nu este fotogenic ( ideea cu mustata a fost foarte neinspirata), dar de aici pana la a afirma ca este tigan…
  Mai cunoastem noi cativa sociologi si ziaristi tuciurii, nasosi si exagerat de urechiati de crezi ca si-au ales fizionomia ostentaiv, in scopul derutarii geto-dacilor autohtoni.
  Nu imi este clar daca a fost coleg de grupa cu bascaliosul din capul guvernului sau doar „coleg de generatie”.
  Poporul roman s-a cutremurat la aflarea vestii ca colegul lui Ponta este Orator. Sper ca acelasi coleg are constiinta faptului ca cat de orator ar fi dansul in Loja, tot pe o modesta strapontina isi sprijina fesele perisabile.

 3. Am vazut filmuletul de la adresa de mai sus si este relevant.
  E necesar ca filmulete de acest gen sa fie facute permanent pt. ca romanii care au cu ce gandi sa isi dea seama cine si cum vrea sa distruga Romania si in domeniul energetic si al mediului.
  Cei care mai cred ca aceasta conspiratie satanica (masoneria) vrea binele Romaniei sunt intr-o eroare profunda. Romani, treziti-va si ganditi!

 4. Din lungul ceremonial al intrarii in masonerie, urmatorul pasaj imi pare suficient de sugestiv pentru natura … duplicitara a Organizatiei .
  Venerabilul Maestru catre proaspatul uns, epuizat de incercarile fizice (impuns in torsul nud, victima a crampelor de tot felul) si psihice ( tocmai a traversat tenebrele catre lumina lui בהמות) :
  ” Frate, daca aveti inima dreapta si sincera, nu aveti a va teme.
  CLEMENTA TEMPEREAZA RIGORILE JUSTITIEI IN FAVOAREA CELOR CARE SE SUPUN CU GENEROZITATE LEGILOR SALE” Generozitatea regleaza relatiile dintre mason si Lege!
  Clementa, in decorul ceremoniei este situata catre occident, „fratele” stand cu dosul catre Orient, catre rasaritul spre care se inchina, de regula, crestinul.
  Avand in vedere multiplele competente juridice ale individului in discutie ( nu v-am plictisit cu integrala epuizanta a ceremonialului) putem deduce logic cam ce se ascunde sub afirmatia „eu nu sunt un pervers”…
  Angajamentele masonice transgreseaza neconditionat interesele nationale.
  Pentru Romania, originea investitorilor nu mai are nicio importanta.
  Am vazut ce au realizat oameni precum dan diaconescu, voiculescu sau silvian ionescu.
  Doamna Nela Pavaloiu, spre pilda, a avut competentele necesare si international acceptate pentru a gera corespunzator realitatile economice ale tarii (http://www.clubul-investitorilor01.ro/vicepresedinte.htm). Cum arata aceste realitati dincolo de dineuri si conferinte?
  Arata asa cum le vedem pe fiecare pagina de ziar si la fiecare pas facut prin tara.

 5. I-ati vazut pe Voicu si Paun, nadusiti si naclaiti in satisfactia obtinerii amnistierii tiganilor ?
  Nenorocirea este ca si in cazul in care se aplica amnistierea si in cazul in care nu se aplica, pentru romani tot rau este. In 2014, tiganii vor actiona la comanda, ca o arma.
  Nu vad ce strategie ar mai putea urma poporul nostru caci dusmanul se aseamana Zmeului cu 7 capete si Fat-Frumos nu s-a nascut inca.

 6. Vrem, nu vrem, suntem tinuti la zi cu zbaterile ceremoniilor lor;
  https://www.privesc.eu/arhiva/55630/Conventul-de-iarna-organizat-de-Marea-Loj–National–Roman–fondat–1880-si-UMMT
  Mi-au trecut pe la ureche vorbele” Biserica nu a tinut cont de elanurile spirituale ale masoneriei..”Vor sa remedieze lucrurile;

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: