Președintele SUA: o marionetă trasă cu cheia – VIDEO


Nu că falsa alternativă ar fi mai bună, căci e doar păpușa proptită de către eternii suspecți, pentru aceiași prostovani care au votat pentru G.W. Bush, imbecilul congenital care a reușit performanța de a face America cea mai urâtă țară (sau imperiu?) din lume, , dar actul e unul demn de analele ridicolului… Cel instalat direct din punga fără fund a lui Soros, îsi etalează întreagă splendoarea sa de marionetă ce repetă prostește acelaș text, la interval de 4 ani!

Enjoy.. Cu cât mai pârliți sunt mai-marii autohtoni care își primesc ordinele de marș din partea unor astfel de măscărici?

 

24 răspunsuri

 1. Esti rau! La cele cateva zeci de discursuri de campanie electorala, raportate la cele maximum zece idei principale pe care trebuie sa le transmita, este practic imposibil sa nu se repete.

 2. adică rezumînd, n-a prea reușit mare lucru din ce a promis și mai vrea să mai încerce o dată … cu aproximativ aceleași promisiuni! și cuvinte!

  nu e excesiv de rău comparativ cu alternativa republicană, romney, care n-are grețuri să promită în colegiile republicane scăderea taxelor și trecerea aparatului de stat printr-un regim de slăbire și în confruntarea cu obama exact invers!

  îmi aduce aminte de pedeleii portocalii! zilele acestea la ziarul local era poză mare cu doamna turcan, portocalie din cap pînă în picioare în gîndire, anunțînd triumfător cum după ani de zile de lupte seculare a reușit să își vadă împlinit un mai vechi vis, readucerea indemnizațiilor mămicilor la 80% din salar .. și dăi și luptă la ziar, fără rușine, cu realizărili, o pagină întreagă, care evident erau toate proaspete și incerte, cu greu readuse pe un făgaș aproximativ alandala, că bun nu e!, de guvernarea usl!

  incredibil dar adevărat! adevărați roboței! cum o fi votat eroina noastră portocalie în 2010 cînd sau redus indemnizațiile? împotrivă? abținere? nici vorbă! mult mai rușinos! cred că stat țeapăn lipit de scaun nu cumva votul să fie contaminat de vre-o urmă de conștiință!

  obama e mic copil pe lîngă portocalii roboței teleghidați!

  păi îl compari pe obama cu boc!?
  rușinica!

  • Problema cu Romney si de regula, cu candidatii republicani, nu este ca promit scaderea taxelor si pusul bestiei la cura de slabire cat sa ii mai treaca entuziasmul dictatorial, ci ca odata alesi, fac exact opusul. Iti amintesti pe batranul George Herbert Walker Bush? „Read my lips, no new taxes”, pentru ca mai apoi sa faca taman pe dos. Idem cu boul de fi-su care a reusit performanta de a tripla deficitul SUA si cred si datoria ei. Vorba lui Cheney, fostul VP „Debts don’t matter”.

 3. Iata cine sunt luptatorii sirieni pentru democratie, „potrivit rapoartelor BND”:

 4. Acum o sa se vada cati americani sunt spalati pe creier. Absolut toti care vor vota cu Obama si majoritatea celor care vor merge la vot. Cei cu mintea intreaga parasesc USA in graba.

 5. Un clip interesant, Eufrosin!
  Desi cuvintele sant aceleasi, Obama nu este acelasi…

  Altfel amandoi stim ca politicienii zilelor noastre reprezinta interesele celor ce detin adevarata putere, papusariilor din culise.

  Factura alegeriilor curente e in bilionae, cine dispune de asemenea bani?!Soros pentru democrati, fratii Kock & co. pentru republicani.

  Ai vreo propunere?
  :O))

 6. Alesul poborului nu poate scoate o vorba, nici chiar in fatza copiilor din clasa a VI-a, fara teleprompter.
  Democratia la maxim:


 7. Off topic. Turcia in dilema…
  http://www.wsws.org/articles/2012/oct2012/turk-o06.shtml

  …Cu rezerva normala fata de o informatie data de Internationala Socialista

  • Sunt in dilema serioasă. Au mai multe probleme:
   1) Teroriștii care activează în Siria sunt cazați și antrenați în Turcia. Nimănui nu i-ar plăcea să aibă pe teritoriul său bande de oameni fanatici și înarmați. Prim ministrul riscă să fie acuzat de înaltă trădare.
   2) Armata. Ea e cea care garantează cursul kemalist al Turciei. Actuala conducere a țării vrea să schimbe cursul spre unul neo-osmanist. De aici suportul slab al armatei pentru conducerea de vârf (armata a spus în urma propriilor investigații că avionul de vânătoare a căzut singur acum câteva luni, afirmații ce se bat cap în cap cu afirmațiile conducerii țării). Aresturile în rândul ofițerilor și generalilor fac parte din aceeași problemă. Și apoi, chiar dacă politicienii declară război, de luptat va lupta armata, iar oponentul deține una din cele mai puternice armate din orientul apropiat.
   3) Turcia nu vrea să intre singură în război. Vrea suportul militar occidental. Dar occidentul oferă doar suport moral. Americanii vor intra în luptă doar după ce se va termina armata turcă. Va termina cu sirienii slăbiți și va lua trofee. Turcia înțelege că i s-a rezervat rolul băiatului pentru bătut.
   4) La atacurile turciei de ieri și azi Siria nu răspunde. Nu se lasă provocată.

   • Bine spus – de-abia astept sa ii vad cum isi rup gatul.

   • în actuala configurație geopolitică din zonă dacă va fi sau nu război depinde exclusiv de ruși … tare mie teamă că nu sunt destul de puternici să le dea peste turcilor, să le bage mințile în cap înainte de a începe măcelul

    urmăresc declarațiile rusiei și sunt extrem de soft și timide … alianța dintre rusia și siria dacă există nu e suficient să fie sprijinită cu veto-uri în consiliul de securitate ci cu acțiuni concrete mergînd pînă livrări de arme și trimiterea de trupe pe teren în zonă dacă bashar va avea nevoie de așa ceva!

    pînă la amenințarea explicită cu lovituri nucleare împotriva turciei dacă e nevoie!

    altfel se va întîmpla ce sa întîmplat în fosta iugoslavie, traseul e identic! inclusiv soluțiile rusiei la problemele din zonă vor fi la fel de soft ca cel pentru serbia în lupta sa disperată pentru controlul provinciei kosovo …

    fără aceste gesturi explicite de sprijin siria va fi rasă de pe fața pămîntului se va scufunda într-un război civil la fel de sîngeros ca cel din liban care se va întinde pe zeci de ani …

    iranul nu are cum trimite trupe, materiale, hrană și bani la nivele de care are nevoie siria acum … la prima mișcare în această direcție embargoul petrolier va fi extins la unul comercial generalizat, la fel de provocator ca cel împotriva japoniei interbelice din partea SUA …

    iar de chinezi ce să mai zic … se vede în sudan ce « sucesuri » au pe plan internațional, deocamdată sunt niște piticoți

    siria are nevoie de tehnologie ca să controleze și supravegheze în mod eficient granițele …

    rușii dacă vor să prevină o catastrofă în zonă ar trebui să își suflece mînecile și să se apuce de treabă serios nu ca în kosovo!

    să îi înarmeze pînă în dinți pe sirieni! să nu mai miște musca fără viză!

    dar asta nu se va întîmpla niciodată … rușii vor ceda, vor lăsa să fie schimbat bashar, primăvara arabă își va urma cursul pentru că e parte a unui plan mai larg anunțat deja de al-qaida, crearea califatului musulman mondial cu centrul în egipt care va fi pumnul cu care ismail îl va lovi pe ițic …

 8. Cine a urmarit dezbaterea dintre candidati s-a prins, dupa primele trei minute, ca presedintele in functie tinea garda jos, cum i s-a indicat sa o tina. Nu Mitt s-a impus ci Obama l-a lasat sa se impuna.
  De ce? Noi vom vedea si americanii vor intelege, pe pielea lor, dupa alegeri.
  Alternanta in tara unchiului Samuel este stabilita cu decenii in avans, papusarii avand la dispozitie contingente de tinere vlastare modelate cu minutie, la aceeasi scoala. De mititei, viitorii candidati poarta alternativ pampersi inscriptionati cu vorbele „democrat” si „republican”, intersanjabili zilnic.
  Ma intreb cam ce le-o umbla prin cap americanilor carora un tip ce le-a capusat intreaga viata privata, s-a pupat in locuri de taina* cu baietii de la GS si a legalizat viciile condamnate de toate religiile, il are drept concurent pe un ins al carui nume suna ca o onomatopee.
  Milionarisima progenitura a unui tatic guvernator si a unei mamici aspirant-senator, charmant flaneur sur les grands boulevards, se declara hodoronc-tronc, adversar al Rusiei, adept al ideii de militarism ofensiv nord american, al mentinerii trupelor in Afganistan si al sustinerii neconditioanate si anticipativ militar defensive a statului Israel.
  Mitt este si un incrancenat luptator impotriva avortului dar nu si a violatorilor.
  Republicanul pare a avea o personalitate foarte flexibila moral. Domnia sa apreciaza enorm agoniseala finaciara dar nu si generozitatea fata de saraci, nasterea de prunci cat mai albi si savureaza farmecul culturii franceze trecand cu vederea politica de incurajare a avorturilor, rambursate integral din bani publici, sub Holande.
  Noua romanilor, ne este absolut indiferent cine se va aseza pe scaunul tocit de fesele lui Bush si Obama. Pigmeii cifotici autohtoni de la Cotroceni vor continua sa faca temenele neconditionat, inchinandu-se catre apus.

  *locuri de taina=salile de reuniune ale Goldman Sachs

  • M-am mai uitat si eu un pic pe Internet in legatura cu alegerile americane.
   Cred ca il supraestimati pe Obama. Din numeroasele exemple, nu numai cu ce se intampla cand teleprompterul e stricat, se vede clar ca saracul este intelectual, sub orice critica.
   Nu e de mirare ca notele primite in facultati sunt secret de stat si ca nu exista colegi care sa-si aminteasca de dansul. Nici anumite preferinte sexuale nu il avantajeaza.
   Un fel de Zarone american insa mai sinistru.
   Genele mostenite si prafurile inhalate au efecte care cu greu se pot ascunde pe termen lung.
   In rest aveti dreptate.

   • Cred ca tu il subestimezi, Treazule.

    I have no dog in this fight, indiferent cine castiga alegeriile situatia mea va ramane neschimbata, din pacate.

    Voi fi surprinsa insa daca Romney va castiga. El are un background profesional cel face vulnerabil. Plus, VP-ul lui este prea de dreapta.

 9. Un decalog interesant, postat pe site-ul gandul.info, de un comentator:

  Secretele puterii politice după A.N. Chomsky Decalogul Chomsky: 1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate. Pentru aceasta: Să distragi permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional.

  2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii. Pentru aceasta: Inventează false ameninţări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real şi angajează opinia publică, iar apoi oferă soluţiile. Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetăţenilor, apoi guvernarea providenţială salvează naţiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu preţul limitării propriilor libertăţi democratice.

  3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău. Pentru aceasta: Mecanismele propagandei „albe” (oficială, integral asumată de guvern), „gri” (parţial asumată) şi „negre” (niciodată asumată) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamenţă preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.

  4. Poporul trebuie să creadă că şi ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trai mai rău este tot pentru binele său. Pentru aceasta: Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot,dacă e prevenit şi amânat.

  5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu-i permită sesizarea legăturii dintre cauze şi efecte. Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire…
  o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire superficială, naivă şi cu predispoziţie la intoxicări informaţionale.

  6. Poporul trebuie dezobişnuit să problematizeze realitatea şi să acţioneze sub impulsul emoţiilor.
  Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.

  7. Poporul trebuie obişnuit cu satisfacţii ieftine, care să-i ocupe timpul şi să-l demotiveze în atingerea unor idealuri superioare.
  Pentru aceasta: Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ideal de a tine cetăţenii în ignoranţă şi a manipula opiniile colective după bunul-plac.

  8. Poporul nu trebuie să aiba acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă şi obiectivă.
  Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul şi îl ţin legat de emisiuni şi seriale vulgare, ce trag inteligenţa în jos.

  9. Poporului trebuie să-i fie indus spiritul turmei.
  Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turmă şi sunt uşor de controlat.

  10. Poporul nu trebuie să creadă în existenţa strategiilor şi mijloacelor oficiale de manipulare
  Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp,să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare

  Cat de bolnav sa fii pentru a gandi in felul asta? Avea dreptate marele Eminescu: „…in doua cete – in smintiti si in misei”…

  • Punctul 5 este exemplificabil (si) prin „trecerea in rezerva” a doamnei secretar de stat Hillary Clinton.
   In” Le Point” gasim declaratia acesteia facuta pe postul de televiziune ABC cu putin timp inainte ca” virusul gastric” sa dea in comotie cerebrala si sa ii si puna piedica in usa avionului :” Ma simt, sa bat in lemn, in stare perfecta de sanatate si am o incredibila rezistenta si energie. ”
   Speram ca de o reala sanatate se bucura inaltii demnitari Eric Boswel si Susan Rice, disparuti din viata politica americana cu subalteni cu tot.
   Presupunem ca actualii propusi si viitorii numiti, J Kerry si W Burns , au mari resurse de creativitate politica si o buna forma fizica.
   Primul, este un propovaduitor energic al pacii in lume si un adept al diplomatiei fine, iar al doilea este un hotarat sustinator al instaurarii unei noi ordini mondiale.
   La Forumul Mondial pentru Combaterea Terorismului, William Burns a spus:” Nous devons travailler ensemble, en tant que partenaires égaux, avec une volonté commune pour un monde plein d’opportunités et avec moins de violence”- Trebuie sa lucram impreuna, ca parteneri egali, cu vointa comuna de a crea o lume plina de oportunitati si mai putin violenta- (cf cotidianului de informare Liberté).
   In spiritul acestei afirmatii, s-a decis alocarea sumei de 2,3 miliarde de dolari pentru consolidarea pazei reprezentantelor diplomatice americane in Afganistan, Azerbaidjan, Egipt, Indonezia, Irak, Jordania, Libia, Nigeria, Siria,Tunisia si Yemen.

 10. Nuuuuu…Cred ca miliardele celea ii vor pica bine lui Brennan, noul sef CIA.
  Obi a facut o miscare de maestru cu ultimele numiri.
  Cu Hagel si-a pus „comunitatea” in cap si cu Brennan a lichidat si ultimele zvacniri democratice americane.
  Istorica a fost insa, revansa femeii jignite planetar! Tot respectul!
  A aplicat legea talionului zdruncinandu-si un pic sanatatea si a lasat locul cald domnului din Nebraska pe care l-a sfatuit probabil sa se uite atent sub birou, mai ales daca are o forma geometrica neregulata.

 11. Binecuvantarea traditionala pronuntata la receptia ce va avea loc la Casa Alba pe 21 ianuarie cu prilejul investiturii celui de al 57 lea Presedinte al SUA, o va da Arhiepiscopul Bisercii Ortodoxe Grecesti in America, Demetrios. ( sursa Orthodoxie.com)
  Sa speram ca Presedintele va fi binecuvantat in numele Tatalui, Al Fiului si al Sfantului Duh.

 12. Nici urma de Demetrios la ceremonie!
  Nu cred ca” Orthodoxie” s-a inselat ci ca oculta a fost mai iute de picior.
  In fapt, rugaciunea comuna, „invocatia” de illuminare, a pronuntat-o Myrlie E W , membra a Delta-Sigma-Theta, Harvard .
  Impodobita cu o superba bijuterie in sase colturi, MEW a vorbit cu divinitatea. Cu divinitatea a vorbit si un Pastor.
  Intre cei doi, au vorbit un senator democrat de religie judaica (mare meloman, pasionat de Bohemian Rhapsody) fost coleg la Harvard cu Presedintele si inca un tip iubitor de poezie al carui nume nu l-am retinut (fiind cu ochii pe urechile lui).
  Discursul propriu-zis al Presedintelui a intrat deja in istorie si a facut cu certitudine multi americani fericiti.
  Soldatii, tinerii, somerii, homosexualii si frizerii (de ce nu?) sunt in gandurile si preocuparile Presedintelui.

  • Dumnezeu lucreaza, nu a lasat ca Sf. Ortodoxie sa fie batjocorita asa ca Mitr. Demetrios nu s-a ales.
   Vorbitoarea a fost adevarata reprezentanta a celor care s-au adunat acolo.
   Cu alta ocazie:

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: