Un arest fulgerâtor


Este ora 19:30, într-un minunat oraș din Norvegia în care mă aflu în continuarea periplului meu european. Stația de autobuz din plin centru: lume multă, amurg, căci așa e în nord la ora asta. O femeie de 40 de ani îmbrăcată banal pentru o seară de Sâmbătă, cu un câine negru, frumos și impunător, trece suficient de aproape de mine, încât câinele să își frece coada de pantalonii mei Ralph Lauren (urăsc mărcile astea de fițe, dar mi i-a cumpărat soția acum câțiva ani, iar timpul nu mi-a schimbat încă talia).

Mi s-a părut un comportament neobișnuit pentru nordicii aceștia amabili și dealtfel atât de politicoși, încât mai că nu îți vine a crede că strămoșii lor Vikingii, erau odată spaima lumii civilizate.

Face femeia un tur prin stație, apoi revine, plimbându-și agale animalul printre călătorii ce așteptau liniștiți autobuzul. Trece a doua oară pe lângă mine, parcă deliberat și câinele iarăși se freacă de pantaloni – de-acum gândesc „fiți-ar cucoană javra, nu știi să ți-o stăpânești?

Nu trec două secunde și câinele sare drept la pieptul unui asiatic de vre-o 20 de ani aflat în fața mea, din lesa lungită generos de către stăpână. Ala’ se trage uluit în spate, cu mișcări de breakdance, câinele aflat de-acum cu labele drept în pieptul lui și cu botul la nivelul feței. De-acu’ era clar că ceva nu-i în regulă.

În mod surprinzător, femeia merge drept către asiaticul înspăimântat și prea șocat ca să mai facă ceva, spunându-i repetat „komme hit” (vine încoace), luându-l pe după umeri pentru a-l trage de o parte, pentru a fi preluat de un bărbat blond, atletic, îmbrăcat civil și efectiv de două ori cât asiaticul, care îl pune instantaneu pe acesta cu fața la zid, începând să îi descarce buzunarele de conținut.

A dat de ce trebuia pesemne, căci tânărul centrat de cei doi polițiști împreună cu animalul, e escortat discret către o mașină fără semnalmente parcată în apropiere.

Totul nu a durat mai mult de 90 de sec., iar telefonul meu mobil nu a prins nimic inteligibil în condițiile acelea de semiîntuneric, dar faza s-a clarificat total:

câinele era unul special antrenat pentru a detecta droguri. Polițiștii nu se aflau acolo la întâmplare, ci erau în decursul unei operațiuni și îl filasera pe traficant în prealabil , căci blondul înalt i-a semnalat cu mâna în timp ce îl aresta înspre direcția din care acesta venise și unde evident își plasase spurcata marfă. Câinele însă le-a furnizat indiciul fără de care arestarea ar fi fost una ilegală.

Poate că nici polițiștii nu erau tocmai siguri asupra persoanei traficantului și s-au folosit de câine pentru a-i mirosi pe toți bărbații aflați în zonă, deși mă îndoiesc. Câinele doar i-a asigurat că au „omul lor” în față și nu vre-un nevinovat, întru-un oraș absolut infectat de propaganda comunistă condusă de către eternii dezintegratori ai societăților creștine, prin agenții lor, cu concursul idioților folositori „păduchii antifa” (cu mulțumiri lui TLC, am râs în hohote!).

Păduchii comuniști nu se sfiesc să sară în ajutorul oricărui imigrant, numai minoritar să fie, indiferent ce a comis, mai cu seamă dacă e vorba de o crimă împotriva populației majoritare, acuzând poliția de rasism și discriminare (vă sună familiar și în concordanță cu acțiunile unor lichele autohtone ?).

În orice caz, viteza, acuratețea și profesionalismul acestor polițiști norvegieni care au evitat sa facă mai mult tămbălău decât era absolut necesar, au fost exemplare. Îmi doresc sincer să văd și la noi oameni ai legii fără frică, bine făcuți, antrenați, dotați și curajoși, în locul „organelor” burtoase și lipsite de orice prezență, care parcă imploră disprețul răufăcătorilor.

Respectul față de lege și mai ales față de legea bună ce merită respectată, nu vor veni însă câtă vreme vom permite aceleiaș clici mafiote să se perpetueze și rotească la putere, oricât de curvește s-ar reinventa aceasta. Ultima ei găselniță, e „alianța România dreaptă”, împachetată ca răspunsul datorat comuniștilor din USL. Mica otreapă pe care Românii au re-botezat-o apt MRU-tecilă, e pregătită pentru a deveni următorul Președinte al țării, cel care îi va aplica lovitura de grație.

Haideți să le aplicăm noi mai bine uppercutul final acestor lachei ai ocultei, diseminând informația.
Un Român educat, devine imposibil de manevrat și constituie spaima lor cea mai mare.

Au americanii o vorba faină: „lucrul de care îți este cel mai frică, te vei trezi cu el noaptea în pat”.

Haideți să devenim chiar noi coșmarul lor cel mai groaznic!

52 răspunsuri

 1. Intr-adevar, In Norvegia e toleranta 0 la droguri. Insa individul arestat risca cel mult 2 lucruri: Sa fie expulzat sau sa fie inchis. Inchisorile norvegiene insa sunt destul de diferite fata de cele romanesti. Acolo detinutii se autogospodaresc. Majoritatatea inchisorilor au ateliere si GAZ(grup agro-zootehnic).

 2. Un extras dintr-un interviu al parintelui Justin, spre luare-aminte:
  „Dragii mei, noi nu ne-am sprijinit niciodată nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei şi în nicio putere din lumea aceasta, decât în acoperământul Maicii Domnului cum am spus şi sub oblăduirea puterilor cereşti. Noi parcă am prevăzut întotdeauna cuvintele Psalmistului: „Nu vă nădăjduiţi spre boieri, spre fiii oamenilor în care nu este mântuire”. După experienţa pe care acest neam a avut-o de milenii aici, noi am rămas întotdeauna pe calea de mijloc a credinţei şi pe ea am mers fără sprijinul acesta omenesc, şi nu am avut străini de partea noastră. Ne-au promis şi nu ne-au ajutat cu nimic. Dimpotrivă, au uneltit împotriva noastră cât s-a putut ca să ne distrugă din ce în ce mai mult, dar nu le-a fost cu putinţă. Pentru că o Europă strategică nu se poate lipsi de cuvântul sfânt al României. Aici s-au izbit toate forţele Răsăritului, de apărarea naturală a Carpaţilor răsăriteni; iar aici în ’44 am fost martor ocular cum s-au măcinat toate puterile fiarei din Răsărit până ce a venit trădarea de la Yalta şi Malta. Ruşii nu intrau la noi în ţară dacă nu era trădarea. Ca de obicei, în toate împrejurările, cuceririle mari n-au stat în forţa armelor, ci în forţa trădărilor, a vânzărilor. Eu am crezut dintotdeauna că în apărarea noastră vin mai puţin armele, decât orice alte posibilităţi. Noi avem arma Duhului Sfânt, avem sabia Duhului care ne ocârmuieşte, ne pune în lumina şi mărturisirea adevărului.

  extras din interviul apărut in revista ATITUDINI, nr. 18”

 3. „Un Român educat, devine imposibil de manevrat și constituie spaima lor cea mai mare.”

  Apropos de chestia asta am un banc:
  …un ratacit prin desert, flamand, deshidratat, cu buzele crapate, se tara cu ultimele lui puteri prin nisipul care-i ardea talpile si mainile. Deodata, cu ochii incetosati de uscaciunea desertului vede in apropiere o fantana. Cu glasul stins si cu mainile inainte se taraste spre fantana strigand: „Apa, apa!” Dupa cateva secunda iese un cap din fantana strigand la randul lui: „unde? unde?” 🙂

  Cine voteaza soarta Romaniei, si cu ce pricepere???

 4. parcă n-aș pune botul la așa povești frumoase .. ok, micul dealer a luat-o rapid în freză, da’ consumatorii? ei ce-au pățit? cumva nimic? mîngîiat plin de milă pe creștet? băgat la rehab de unde ies și mai afumați!?

  o da! păi dacă așa e, zero șanse de rezolvat problema …

  oricum mai bine ca în SUA unde cetățenii exasperați fac de gardă la ușa micilor traficați iar poliția vine și îi împrăștie chemată de cetățenii deranjați de comitelele de primire care le stau în cale cînd vor să intre la prieteni la un mic fum ….

  • Starpirea fenomenului drogurilor se poate face in doua feluri:

   1. Eliminarea capilor retelelor de traficanti, metodic, imediat cum apar.

   2. Aducerea poporului la un nivel de constiinta ridicat, astfel incat oamenii sa ia atitudine, facand ce trebuie facut.

   Intre cele doua solutii, intaia e mai expeditiva, dar nu poate fi aplicata decat de catre oameni cu putere lumeasca, aflati in slujba celei de sus.

   Oricum, mi-a facut placere sa vad ca asa, la nivelul lor redus intentionat de catre politicieni, politistii isi faceau datoria cea buna.

   • eufrosine, stii bine ca in America traficul de droguri e afacere guvernamentala, cel putin CIA detine monopolul, asa ca ei nu au interesul sa dispara drogurile.

   • in vechime, grecii aveau obiceiul sa forteze prizionierii de razboi sa bea pana se imbatau si apoi ii dadeau exemplu tineretului sa vada ce rusionoasa e betia, n-ar strica sa ne mai aducem aminte din cand in cand de metodele vechi cata vreme sunt bune.

    • Ca tara membra UE toti departe de a fi stigmatizati, degeneratii sunt promovati. Cine sprijina homosexualitatea, prostitutia si incestul, nu cumva „inaltii fuctionari” ai UE ?

    • că le sprijină și promovează e una, de ce le sprijină e cu totul altceva!

     motivul e chiar mai pervers, mai logic și rațional, decît explicația simplistă cu lupta corp la corp împotriva barosanului șef!

     cînd înțelegi despre ce e vorba, ce e în mintea lor defectă, te ia cu frig pe șira spinării!

     cheia înțelegerii perversiunii logice începe cu următorul adevăr descoperit de moniști acum vre-o 400 de ani:

     « tot ceea ce există e real și realitatea cuprinde tot ceea ce există »

     și începînd de aici, de la monism, se poate urmări firul roșu pînă la poponari!

     omul n-are suflet pentru că sufletul nu e … real!
     mintea nu există decît în măsura în care poate fi manipulată cu biciurile chimice ale OMG-urilor!
     ce nu poate fi schimbat sau influențat de moleculele organice NU EXISTĂ! e fantezie … halucinații …
     albul e negru și negrul e alb!
     cu de la bertrand russel citire!
     multimea tuturor mulțimilor nu există, e un paradox matematic!
     adică irațional și ilogic nici nu se merită să ne obosim să demonstrăm existența sa ca paradox!
     omul se naște homo la fel cum se naște fără o ureche sau cu șase degete în loc de cinci!

     NU E VINA LUI!

     nu e vina lui nici dacă îți dă cu toporul în cap, criminal e celălalt eu, personalitatea dublă!

     pe aia trebuie să o pedepsești, nu pe mine!

     din moment ce nu ai suflet separat și independent de corp etic e să rezolvi problema nu să pedepsești individul!

     tot așa cum nu pedepsești pe nebun pentru faptele sale pentru că e iresponsabil!

     sau pe cel care se naște cu un handicap fizic! acel hadicap fizic care îl poate face să se comporte dezarticulat și defectuos, fără control eficient al tuturor mișcărilor, nu e din vina lui, a omului handicapat! el are un handicap cu care se naște și pe care nu îl poate înfluența în mai bine în nici un fel!

     handicapurile nu sunt doar pur fizice ci și mentale, datorate unor defecțiuni fizice insuficient înțelese încă!

     deci, nu pedepsim, nu există vini pentru că nu există suflete, ci băgăm legal drugs ca să schimbăm funcționarea defectuoasă a organismului aflat în suferință și care din cauza defectului FIZIC nu funcționează corect!

     evident mergînd înainte pe linia asta se poate demonstra orice, orice aberație și orice afirmație, culmea, în mod logic și rațional!

     albul negru e la fel de adevărat ca și negrul alb! că e dublă personalitate!

     psihiatrii cînd pun în mod științific diagnosticul de dublă personalitate nu glumesc și nu fac mișto de nimeni! mulți chiar cred în prostiile astea! doar e știință!

     sau dat verdicte în instanță, sau scos criminali de la bulău și li sa dat drumul cu o brățară legată la picior + cutiuța cu legal drugs!

     nebunia lumii dar nu e de glumit cu astfel de nebuni!

     deja nici nu mai așteaptă să vadă cum e copilul, pe invers sau normal! de mic e operat în regim de urgență că așa le spun lor datele știintifice! că sa născut cu sexul greșit! e de ajuns să îi convingă pe părinți și gata, se rezolvă printr-o operație!

     adevarul.ro – Operatie_de_schimbare_de_sex_la_un_copil_de_2_ani_0_600540536.html

     dacă copilul mai tîrziu dă semne de anormalitate, inversul inversului, se rezolvă cu legal drugs! alea te fac și să zbori dacă e nevoie, la comandă ai și un set de aripioare de îngeraș! doar să vrei și să ai banii pentru a comanda setul de aripi închipuite, că se rezolvă!

     vrei să fii un porc zburător? se rezolvă! cu legal drugs! cine suntem noi să spunem că nu e normal!?

     nebunia înțelepților dar e pe bune, nu e la mișto!

     uite aici bărbat adevărat și … frumos!
     ziarelive.ro – barbatul-cu-cele-mai-multe-piercinguri-din-lume-socheaza-din-nou-are-coarne-din-silicon-pe-cap-bile-de-teflon-in-brate-si-magneti-in-varfurile-degetelor.html

     cum adică nu e frumos!? păi coarnele alea arată frumos ce naiba!

     și mai nou la modă e ca bărbații să poarte fustă și femeile pantaloni!

     adevarul.ro – De_unde_vine_moda_fara_sex_0_782322024.html

     oau! ce cool e alexander wang! ce sexi! toate gagicile în pantaloni se înmoaie cînd îl văd!

  • deși sunt conștient că nu e deloc creștină soluția eu parcă le-aș băga pe gît drogurile consumatorilor cu vîrf și îndesat! pînă crapă, cu cît mai repede cu atît mai bine!

   • Maidegraba traficantilor – bietul consumator poate sa fi devenit dependent, chiar si fara voia lui.

   • păi în 99% din cazuri sunt și|și … și eu nu vorbesc de cei care au fost forțați să se drogheze, de regulă ocazional sau pentru a fi violați în grup pe la petreceri ci de cei care fac ture la rehab și de fiecare dată devin curați … pînă se apucă iar de tras pe nas și băgat acul în venă …

    parcă e și un citat biblic pe tema asta, o dată ierți, a doua oară chemi în ajutor și biserica, mai ierți o dată, te mai chinui o dată … dar cînd lucrurile se repetă scuturi praful de pe picioare și cu acel îndrăcit nu-ți mai faci de lucru că e degeaba …

    nu mai e vorba de greșeală și neștiință ci de voință îndrăcită cu care nu te mai încurci că iese rău și pentru tine …

    la fel și vizavi de prostituate .. că vai! sunt victime! dar nu se mai spune nimic din ce trăiesc victimele la 2-3 ani după ce au fost scoase din mîinile traficanților de carne vie!

    99,99% se apucă iar de aceeași meserie! a naibii victime! a început să le și placă!

  • ba sunt!

   vre-o 10 dulăi bine antrenați puși să dea cu nasul printre călători în timp ce așteaptă cuminți la rînd, sau la rîndul de bagaje, sunt de 1000 de ori mai buni la mirosit droguri ca aparatele alea!

   și culmea e și mai soft și mai puțin stresant! cheltuieli mai mici!

   am bănuieli neconfirmate încă că dacă ar fi puși să depisteze cu nasul lor special și gîndurile băieților răi ar fi tot de 1000 de ori mai buni la prins teroriștii cu cuțitul în pantof!

   iar asta cade greu la stomac celor care pretind că ne apără, adică mafiei portocalii patronată de bășina din fruntea țării

   evz.ro – Câinii de la vamă, sancţionaţi

   • Scuze, a aparut adresa gresita.
    Ziceam de caini ca nu sunt suficienti. Cantitatile masive sunt aduse de oficialitati:
    http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GZBN_enUS474US474&q=linnsas+governor+airport+drug#hl=en&rlz=1T4GZBN_enUS474US474&sclient=psy-ab&q=clinton+arkansas+mena+airport&oq=clinton+arkansas+mena+airport&gs_l=serp.3…14023.27262.0.27505.29.25.0.4.4.0.146.2419.18j7.25.0.les%3B..0.0…1c.1.t7zMQwjqYn0&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=eaa34e70a3027a15&biw=1280&bih=600

   • nu doar aduse! chiar produse! ce e acum LSD interzis prin anii 60 era numit peiorativ « domeniu de cercetare a efectului drogului experimental blablabla asupra creierului uman »

    adică au cercetat, au produs și la la un moment dat s-au întrebat cum îi dăm drumul pe piață că deși sunt utile are side-efects cam imorale!

    și au găsit cum!

    au dat drumul accidental tehnologiei de fabricare pe piața neagră!

    cîțiva băieți cu ochi albaștri nu neapărat în mod oficial posibil ca agenți acoperiți s-au amestecat printre jmecherii de cartier și au început să le arate cu dovezile pe masă, practic, cum pot fi făcuți astfel mult mai repede mai mulți bani și după aia sau putut retrage în mod discret din lumea interlopă

    mașinăria infernală a industriei illegal drugs ( repet din nou există și legal drugs iar diferența dintre ele e doar că unele e legal să le produci|vinzi|consumi cele ilegale nu) s-a pus în mișcare « cu de la sine putere » alimentată doar de lăcomia umană!

    și acum alți băieți deștepti cu ochi albaștri, unii chiar sinceri în lupta lor!, se fac utili și indispensabili luptînd cu toată forța împotriva traficului de droguri!

    în acest fel mecanismul infernal, pe care nu e nevoie|recomandat să îl cunoască prea mulți insideri, își produce efectele în întreaga lume!

    ca în proverbul ăla cu nebunul și înțelepții! cu singura excepție că piatra aruncată în lac chiar face valuri ale căror efecte nu pot fi ignorate!

    cînd nebunul nu e doar nebun ci fundamental rău, malefic, inteligent și admirat de cei din jur ca cel mai deștept dintre toți, doar e plin de « sucesuri » profesionale și plin de bani, mîndru corporatist cu guler alb, lucrurile ies din sfera anecdoticului!

    și, din păcate, acest mecanism infernal se pupă boboc cu capitalismul, cu definiția sa de bază « exploatarea omului de către om »!

    capitalism al cărui cel mai înalt pisc în exploatarea omului de către om en-masse nu poate fi decît, cum altfel, comunismul!

    ce altceva e comunismul, așa cum l-am simțit pe pielea noastră în românica, decît o exploatare cruntă și eficientă a omului de către om!?

 5. Eufrosin, nu mi s-a parut intamplare ceea ce s-a petrecut langa tine !
  Ceva similar am patit si eu. Eram in Munte Negru, imediat dupa razboi si muntenegrenii arestau de zor agenti islamisti…Foloseau sistemul specific vanatorilor – impresurare cu haitasi. Mai intai am fost luat de pe strada si dus la sediul securitatii lor, am vorbit civilizat, m-au cunoscut, mi-au dat drumu. Apoi a urmat scena in care un spion islamist era arestat la terasa si , culmea, eram si eu pe aproape. Se pare ca se intampla cu nationalistii romani ! Pe unde ne ducem noi avem parte de asemenea scene…

  • Imi pare rau pentru experienta ta! Ce am vazut eu, cred a fost pe bune, caci mi-as fi dat seama daca era o inscenare. E simplu: te uiti la oameni si citesti imediat situatia. Nu vreau sa ma laud, dar mi-a dat Dumnezeu simtul asta. E aproape ireal, dar pot vedea imediat cand cineva se preface.

   Mai e o chestie: nici eu nu eram inca sigur de unde sa iau autobuzul; pur si simplu, m-am mai plimbat inca o statie si apoi s-a intamplat.

  • Nu cred ca cineva ar face o chestie din asta doar ca sa impresioneze…ce-ar avea de castigat? Intimidare?…(Din cate stiu eu, nationalistii nu-s asa…timizi 🙂 , nici asa usor de intimidat).
   Dar avand in vedere amenintarile care au fost, poate e buna putina prudenta…

 6. Eufrosine,cred ca fratele mercurie are dreptate,mi s-a parut si mie cam ciudata „intamplarea” pe care ai povestit-o tu si chiar m-am gandit la un scenariu…Stii,de un timp,cand se intampla lucruri ciudate,incep sa caut,pe aici,pe acolo,pe dincolo(desigur,pe la baietii nostri cei tare isteti)si de obicei gasesc comfirmare la suspiciunile mele…Deci ATENTIE!!!Dumnezeu sa te aiba in paza Sa si Maica Domnului sa te acopere cu Sfant Acoperamantul Sau,fratioare!

 7. Nu am patit nimic. A fost o experienta pozitiva.

 8. Off topic: un comentariu…cu opinii ferme si cu simtul umorului, de pe blogul Roxanei Iordache:
  „Radu Humor spune:
  joi 4 octombrie 2012 la 11:42:34 am

  Făcătura asta iudeo-masonică (mUE) surprinde prin obrăznicia și impertinența cu care o mână de ovreiași, complexați de faptul că n-au o țară a lor ( sigură și pe măsura banilor pe care-i învârt ), din motive care în cea mai mare parte le aparțin, s-au gândit să-și tragă una cât Europa (deocamdată !) ! 😉
  Profitând de autoculpabilizarea tălâmbă a Germaniei, statul cu cea mai mare pondere europeană din mai toate pdv, de o rețea iudaică foarte puternică în Franța și alte state vest europene, dar și de ignoranța și setea de parvenire a statelor est europene, dornice să consume capitalism cu polonicul, după abstinența din perioada comunistă, au pus pe roate un colos cu picioare de lut, reușind să aducă în pragul disperării mai toate națiunile care au pus botul la această teribilă cacealma !
  Care se trezesc cu suveranitate ciuntită sau chiar fără ea ( depinde de cei care au ajuns impuși, cumpărați sau șantajați de ei, în fruntea statelor :mrgreen: ), de dragul apartenenței la o nouă formă de colectivizare, mai crâncenă decât cea comunistă, de altfel tot de ei inventată și implementată !
  Sincer să fiu așteptam mai de mult să se trezească alții înaintea românilor ( germani, francezi, polonezi, unguri, spanioli, portughezi, etc.) să conștientizeze pericolul și să spună stop acestei criminale uniuni iudeo-masonice, dacă românii se pare că dorm pe coadă, ca de atâtea ori de-a lungul veacurilor, până le ajunge focul la noadă !
  Articolul lui Alain Lamassoure a apărut destul de târziu, dar este binevenit să se alăture corului (aproape 😉 )robilor europeni !”

  Si linkul aferent: http://roxanaiordache.wordpress.com/2012/10/02/basescu-reduce-la-absurd-steaua-romaniei/#comments

 9. Trebuie sa faca si politia ceva, ptr salariu macar. Cel prins nu este decit un mormoloc, rechinii ai mari ,sint intangibili. Sa stai o zi si o noapte la Oslo, in gara si autogara , acolo este centrul afacerilor cu droguri , prostitutie si tot ce vrei, mai putin politia. E o tara ciudata, cu legi cam dubioase. Daca treci cu masina pe rosu , esti pasibil de pirnaie sau 7000 de coroane amenda. Daca te prinde cu siringa si ceva prafuri sau iarba , doar 2000 de coroane amenda. In afara de faptul ca este un oras f scump, si plin de kosoveni si arabi ,plus tiganii de la noi care fac ce stiu ei mai bine, e o mare debandada . Se construieste enorm , si traficul este sub orice critica la orele de virf. Politia a recunoscut de multe ori , ca nu face fata valului de raufacatori care vin din toata Europa aici, si citiva politicieni au propus deja ca Norvegia sa iasa din rahatul de Shenghen.

  • Cu cateva exceptii notabile de criminali prea nerusinati pentru a mai putea fi ignorati, cei prinsi sant intotdeauna mormolocii.

   Cei mari opereaza la scara mare si au banii protectia platita cu bani grei. Iar mormolocii prinsi fac politia si autoritatiile sa para ca-si fac datoria, sant „tough on crime”.

   N-avea Caragiale ceva despre asta? Hm, nu-mi mai amintesc cum se numeste…

   • orice naș își are propriul naș!! pînă sus, la marele zeus!

    mărimea e irelevantă! doar cît timp sunt utili și dau tainul șefului ierarhic pot arunca cu banii și au dreptul de a se umfla în pene ca niște curcani, cînd a ajuns funia la par sunt scuipați imediat din sistem!

    de regulă nu prea elegant și cu tot familionul plus cățeii si purceii!

    așa că invidia e inutilă … mila creștină e mai bună!

 10. garile sint peste tot in vest centrul mizeriei totale!

 11. eufrosin am postat ceva mai lung care n-a intrat. mai postez inca odata insa daca este de 2x stergi tu.

 12. nu eufrosine nu este corecta concluzia ta!trebuie sa stai mult mai mult in vest si prin mai multe tari daca chiar vrei sa vezi ce trebuie. apoi este necesar sa traiesti efectiv acolo nu doar sa te plimbi pentru ca diferenta este imensa.in plimbari nu poti trai amanuntele unui sistem.emigratia este sustinuta de toti politicienii altfel sint schimbati.deci uita chestia cu dreapta – stinga pentru ca este doar o manipulare de 2 lei pentru fraieri.. apoi mai are legatura si cu istoria romaniei.. tu crezi ca aia care i-au dat bani lui ceausescu sa ne dezvoltam n-au stiut ce fac?tot ce se intimpla acum are ca punct de plecare sfirsitul anilor 50 pentru ca atunci a avut loc marea pacaleala la nivel mondial.la noi au fost anii 60.cu banii aia ceausescu n-a avut alta alternativa decit sa mute satele in orase pentru ca alta sursa de forta de munca nu avea. pentru noi ca popor asta a insemanat sah si mat printr-o singura mutare pe care romanii au dus-o la bun sfirsit.vezi ce este astazi nu-i asa?respectivii sateni oadata ajunsi la oras au distrus cu minutele lor elita acestora iar apoi s-au promovat doar intre ei. trecutul acestora este o gaura neagra chit c-au avut la dispozitie o scoala fff buna.de aici lipsa unei memorii a trecutului si implicit o deficienta de experienta care se traduc astazi prin ce vezi tu ca se intimpla ca sa nu mai stau sa scriu ceea ce nu-mi convine. nu vezi oare ce meci usor au strainii cu toti acestia? nu vezi cit de servili sint romanii?spui tu ca nu i-a intrebat nimeni daca vor in e.u si alte organizatii ale vestului?ba au fost intrebati iar ei au votat cu doua miini si oricine incerca numai sa le explice ca nu vor avea nimic de cistigat era injurat imediat. doar ca nu-ti dadeau in cap daca indrazneai cumva sa spui ceva care nu le convenea lor despre acest vest care este de fapt cloaca maxima. vestul iubit al romanului traieste si astazi in mintea lui si se pare ca nu va putea fi scos vreodata.pina si astazi tot cu asta o tin in prostie la nesfirsit.cei lucizi sint cam 5% pentru ca marea majoritate vede vina in intern si nu in extern adica la vestici unde de fapt se afla.si acum marea majoritate vede prin plecatul in vest singura solutie desi este o aberatie. problema migratiei este alta care se afla in plina desfasurare. ce vezi tu acum este repetarea experimentului american deci diluarea nationalitatilor si crearea unui moloh fara identitate si caruia ii poti face ce istorie sau ce cultura vrei.apoi intervine problema crestinismului care stim ca deranjeaza.rezolvarea lor este f simpla si inseamna distrugerea fizica a rasei albe care este deasemenea vizibila cu ochiul liber.fara crestini nu mai ai crestinism nu-i asa? cine a vazut planeta maimutelor in 69 sa-si aminteasca bine scenele pentru ca acestea se vor repeta in momentul in care crestinii vor fi minoritari.deci anuntatii pe ungurii batuti in cap care vor autonomie si cred ei ca nu stiu ce vor face ca sint doar o pana in buturuga care trebuie sparta iar cind nu va fi necesara va avea soarta surcelelor care alta data au insemana buturuga respectiva.nu stiu sa spun daca ii va duce mintea la ceva atit de simplu!ca sa se schimbe ceva in romania trebuie sa aveti altceva in fruntea tarii si care nu are ascendenta taraneasca iar asa ceva ma tem ca nu mai exista de mult timp. dupa cum vezi taranii au distrus tot si sint simple marionete in miinile strainilor tocmai pentru ca nu au in spatele lor nimic. romania a avut trei presedinti flotanti dupa 90!!!!! asta de acum este chiar unul original prima generatie din familia lui!!!! nu se vede oare ce inseamna asta?! vezi si odraslele? e afla ca nu ma mir deloc deoarece eu asa i-am cunoscut si asa i-am vazut inca de la inceput.strainii au stiut bine de tot ce fac. noi ceilalti am stiut insa cum sa schimbam si pe cine deoarece incapatinarea si mindria taranilor este ceva greu descriptibil.cred ca este mai usor sa muti muntii decit sa schimbi in bine un taran care deja este angajat pe calea raului chestie pe care el o vede ca fiind cea mai corecta chestie din lume. anumiti batrini trecuti prin istorie spuneau in anii 60 ca atunci cind astia -adica flotantii- vor ajunge sa aiba puterea in romania in 30-35 de ani se va alege praful de noi toti. din pacate au avut dreptate insa era clar deoarece aveau un trecut o experienta si puteau vedea.
  printre altele ai vazut ce fac si cum folosesc strainii minoritarii impotriva romanilor printr-un meci de fotbal? ai vazut ce-au facut dintr-un steaua-rapid?ai vazut cum se folosesc de cfr cj?
  in incheiere sa vedem ce spune nea rocke:

  For more then a century ideological extremists at either end of the political spectrum have sized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characteririzing my family and me as internationalists and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure, one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.
  David Rockefeller – Memoirs.

 13. « rezolvarea lor este f simpla si inseamna distrugerea fizica a rasei albe care este deasemenea vizibila cu ochiul liber.fara crestini nu mai ai crestinism nu-i asa? »

  man, ești idiot! creștinismul e o religie universală nu religia rasei albe!

  ai citit prea mult din aberațiile cavalerului teuton închipuit pe nume său Anders Breivik?

  ia să vedem dacă mai sunt șanse de recuperare:

  isus de ce rasă era albă, neagră, roșie, galbenă sau maronie?

  incredibil! Breivik deja e clonat! umblă printre noi!

  • @totedati
   „man, ești idiot! creștinismul e o religie universală nu religia rasei albe!’

   Ti-am mai recomandat, boteaza-te fiind si sincer si o sa incepi sa pricepi. Pana atungi te intelegem si ne pare rau.
   Breivik a fost un robot lansat in urma unui anumit vot in parlamentul local. Chiar crezi ce e „de dreapta”? Mai e unul, MRU, si ala tot asa.
   Ne demonstrezi ca distrugerea rasei albe a inceput deja. Intai iti iau mintile. Omul ti-a explicat ca esti pe lista de disparitie si il faci idiot.
   Imi aduci aminte de D-l. Goe al lui Caragiale:
   „Puisor, nu scoate capul pe fereastra (a trenului)!”
   „Ce vrei ma uratule!”
   Acum revenind la Crestinism.
   Invatati vocabularul. Incepi cu a scrie „Iisus”. „Isus” scriu tremuricii si papistasii. Daca nu poti, nu poti.
   Majoritatea crestinilor sunt albi, era bine sa fie o religie universala dar nu este.
   Ortodoxia, adevarata credinta, este in majoritatea ei in tarile cu albi.

  • « era bine sa fie o religie universala dar nu este »
   incredibil!

   cît timp e singura religie adevărată n-are cum fi decît universală! doar ipocriții și cei fără credință pot vorbi la trecut despre ea!

   ce frumos era odată, trecut glorios al patriei … care nu va mai fi niciodată … lol!

   păi dacă așa stau lucrurile, alt templier închipuit, dintre cei care aberează despre rasa albă creștină în luptă cu restul lumii, obligatoriu necreștină, îmi pare rău dar mergem pe căi paralele!

   apropo de templieri și gloriosul lor trecut cît de ridicol e Breivik ăla cînd stai să te gîndești că pămîntul ȘI CREȘTINII pe care îi apărau NU ERAU EUROPENI!

   marea masă a creștinilor din țara sfîntă erau semiți, maronii, măslinii, nu arieni europeni, albi și cu ochi albaștri! la fel ca pescarul de oameni, doar tot în deșert și sub soarele necruțător al palestinei își lucra lemnele! tuciuriu, maroniu, măsliniu! ca toți semiții!

   cît despre transpirația inutilă vizavi de cum scriem numele … (cum te astepti sa public asta, aici? Haide bre’ Totedati, sigur se poate mai bine de atat! – Eifrosin)

   în rest mai bine mă abțin, poate îți revii cu forțe proprii …

   • uneori trebuie să fii mai dur unii se sperie de fantome degeaba … mai e un pic și standardizăm și crucile, inclusiv cîți centimetri și cîte kilograme trebuie să aibe și cine scapă un gram sau un milimetru în plus sau minus e anatema!

    oricum am nimerit bine cînd l-am luat la șuturi și nu m-am speriat de litere mici sau litere mari că a reușit să își dea în petic la faza cu creștinismul arian

    aia e dovadă de incultură cruntă și practic un scuipat pe obrazul semitului care a murit pe cruce pentru noi toți

    om adevărat și dumnezeu adevărat! nu european! nu arian! nu semit sau altă rasă ci în primul rînd om!

    biserica universală e a oamenilor nu a rasei albe superioare, armă superioară în lupta dreaptă pentru supraviețuire cu restul oamenilor!

    ce naiba!

   • @totedati
    „« era bine sa fie o religie universala dar nu este »
    incredibil!
    cît timp e singura religie adevărată n-are cum fi decît universală! doar ipocriții și cei fără credință pot vorbi la trecut despre ea! ”

    O sa-ti explic. „Universala” adica pe tot pamantul, geografic carevasazica.
    Nu m-am referit ca ar fi „universal valabila”, ceea ce este desigur evident.
    Repet sugestia: Boteaza-te si o sa te linistesti.
    Incepe de aici:
    http://www.credo.ro/catehism.php

    • păi exact pe tot pămîntul e! acum! dacă e să luăm în calcul și undele electromagnetice e și în spațiul interplanetar întinsă pe vre-o 70 de ani lumină!

     pun pariu pe ce vrei că sunt și eschimoși care au auzit și crezut cuvîntul domnului mai bine decît tine! și pe la triburile amazoniene și alea aud cuvîntul domnului!

     sugestia cu botezul e ciudată … probabil dintre cei care se botează de mai multe ori? foarte posibil, din fericire botezul la ortodocși se face mai devreme și e suficient o singură dată …

     cu repetiție faci spovedania sau împărtășania cu pîine și vin nu botezul!

     vezi că începi să le încurci! bagă o tură pînă la prima biserică, nu contează care, să te lămurești!

     da’ vezi să fie preotul în biserică îmbrăcat altfel de restul lumii! ca să îl poți deosebi de corporatiștii tremurici ai multinaționalelor e ăla cu barbă și fustă lungă!

     • Banuiesc ca esti glumet cand spui ca Sf. Ortodoxie este „pe tot pamantul”.
      N-am auzit sa se fi botezat chiar toti care au aparate de radio si prind „undele”.
      Cat despre apartenenta la Sf. Ortodoxie, ma bucur ca ia fost botezat dar trebuie, ca adult, sa crezi si in dogmele ortodoxe.
      Iar „e ăla cu barbă și fustă lungă” seamana cu expresiile tremuricilor.
      Mai era unul pe aici, temporar disparut, care ne povestea povesti de la bisericile ortodoxe din Occident unde dansul facea propaganda papistasa.
      A cazut bolsevismul de atatia ani dar pentru unii inca degeaba…

 14. si cum vrei ma baiatule sa devenim cosmarul lor cel mai mare? il votam pe antonescu?

  • Am explicat odata cum: informandu-ne. Cine a indemnat aici la prostii mai omule ?

   • Da, am vazut. Ai zis ca Boc e rau, prost, etc. Acum il avem pe ponta. Dupa asta, Basescu e u;tima javra. Il punem pe antonescu. Ca asta ar fi ramas daca vota lumea la referendum. Daca nu avem candidati seriosi, nu mai dati cu pietre, ca vin prostii care asteapta pe margine. Cand or apare candidati, da, iesim sa ii dam jos. Dar unde sunt candidatii aia buni, patrioti, etc?

    • Nu arunc cu pietre, ci spun ce cred la momentul respectiv si de regula nu gresesc. Doar pentru ca condamnam (cacofonia intentionata) raul mai mic, nu inseamna ca il aducem pe cel mai mare. Raul e rau si trebuie expus, apoi inlocuit cu binele, dar in orice caz, intaiul pas e educatia omului.

    • daca la atat te limitezi, adica, Antonescu, Boc, Ponta sau Basescu, n-ai inteles mare lucru din chinuitul mers al societatii. Nu-i mirare ca traimcum traim…

     • Daca aveai curiozitatea sa mai citesti din cele cateva sute de postari de substanta pe aceasta tema, vedeai ca sunt mentionate si cauze si propuse si solutii, pentru ca mersul inainte sa nu mai fie…chinuit. Pana una, alta, ceea ce ni se propune ca si clasa politica merge inainte numai cu ochii spre Inaltele Porti, indiferent ce este dincolo de ele. Si asta e problema fundamentala. Pentru alte detalii, nuante, dezbateri, acest blog iti sta la dispozitie, cu conditia sa ai rabdarea de a citi tot, inclusiv divagatii care, uneori, contin idei fundamentale.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: