Neurochirurg american dă în vileag planul de „sănătate” al guvernului: pacienții sunt lăsați să moară și sunt numiți „unități”.


În vremurile în care mulți s-au obișnuit să critice din reflex tagma medicală din România fără a se gândi la cauzele care determină tarele sistemului de sănătate – fac o paranteză – mi-a scris un prieten un gând profund pe care v-il împărtășesc:

Ocultei îi este frică de doctori pentru că aceștia ar putea deveni modele pentru popor – le dau intenționat salarii mici pentru a se compromite prin plocoane!

, întărind spusele unui mare Român ucis de bestiile comuniste, pe nume Traian Brăileanu :

Buna administrare a Statului se face prin crearea unei clase functionaresti bine pregatite din punct de vedere profesional si bine retribuite. Nu se poate aştepta cinste si corectitudine de la niste functionari muritori de foame. Cu sistemul întrebuinţat pana acum, de a ţine pe servitorii lui în permanentă mizerie, însusi Statul impinge pe funcţionari in bratele coruptiei.

… ei, în aceste vremuri în care unii mai slabi de înger inebuniti de propaganda infectă făcută împotriva României cred că L-au prins pe Dumnezeu de picior atunci când au „câștigat” la loteria vizelor, începe să transpară adevărul gol-goluț din tărâmul fost supranumit „al celor liberi”.

Un neurochirurg american spune pe șleau care sunt liniile directoare ale planului elaborat de către „Departamentul de sănătate și servicii umane” al SUA; punctele cheie sunt următoarele:

1. Dacă aveți peste 70 de ani și ajungeți la spital cu simptomele clasice ale unui anevrism sau ale unei hemoragii cerebrale, veți fi tratați cu „comfort”, în locul substanțelor anticoagulante și a operației pe creier de care aveți nevoie pentru a supraviețui. Cei care aveti stomacul pentru a privi asa ceva, astfel decurge operatia de „decupare” a unui anevrism cerebral:

 

 

Practic, sunteți lăsați să muriți într-un pat de spital, așa la modul leguminos. Cei care au citit „Brava lume nouă” scrisă de Aldous Huxley, știu exact despre ce vorbesc.

2. Arâtând un dispreț deplin față de om, „autoritățile” americane numesc pacienții „unități„. Chestiunea nu mai are nevoie de comentarii, ci trebuie ințeleasă ca atare: globalistii ne urăsc și ne doresc pe jumătate bolnavi câtă vreme suntem în slujba lor, după care putem crăpa precum ultimii câini. Fără probleme de conștiință, căci ăștia chipurile sunt „elite”, în ciuda fizicului scurt, urât și degenerat pe care majoritatea lor îl afișează.

 

 

Mai multe nu are rost să spun. Ascultați convorbirea purtată de către un neurochirurg american cu gazda unui „talk show”via unde radio – scurt și la obiect:

 

 

Reclame

23 răspunsuri

 1. haha! nici nu trebuie să mă uit la clipuleț, că din titlu îți dai seama despre ce e vorba!

  cutărescu din sistemul medical, din partea care lucra doar cum vroia mușchiul lui, elita, crema, cei care storceau cei mai mulți bani din sistem despre obamacare … clar! evident contra! ce monstruozitate! ce grozăvie! huooooo! apropo chiar așa și e o struțocămilă care încearcă să împace pe toată lumea și nu reușește decît să îi enerveze p toți! servicii medicale tot mai proaste pentru un număr tot mai mare de oameni din cauza faptului că sistemul de asigurări medicale obligatorii, obamacare, e plin de găuri prin care se scurg zeci de miliarde de dolari PE AN!

  ce zici, am ghicit?

  huooooo! era mai bine înainte! socialiștii! comuniștii! ne toacă banii din impozite pe prostii, ca de exemplu acele unități pe care acum suntem obligați să le … numărăm … să le includem în statistici!

  înainte era mai bine! erau … invizibili!

  wikipedia.org – Sicko
  sau
  gandul.info – După „Moartea domnului Lăzărescu“, „Moartea Unchiului Sam“

  l-am prin odată la teve pe celebrul raed arafat, după scandalul cu bășină, care a mai reușit să explice din problemele sistemului de sănătate de data asta romînesc dar cu exemple inclusiv vizavi de problemele licuriciului, celebrul obamacare … și ce am priceput eu e că între economia de piață + capitalism și scopul oficial și nobil al sistemelor de asigurări e o iubire la fel de mare ca între apă și ulei … nu se amestecă de loc oricît de mult agităm conținutul!

  apropo de moartea domnului lăzărescu nu mi-a plăcut absolut de loc filmul … e întrecut ca nivel de minciună ascunsă și manipulare sub faldurile adevărului doar de Născuţi la comandă – Decreţeii

  cînd l-am văzut pe unul din decreței cum lăcrima umăr la umăr cu măsa, da mamă așa e, ce bine că ai scăpat de fratemiu cu tot cu riscurile monstruosului sistem și l-ai avortat, huhuhuhu …. mi-a venit să vomit …

  mai e un film pe care l-am văzut mai demult extrem de relevant vizavi de problema asta! nu îi mai țin minte numele, nu e făcut de michel more ci undeva prin anii 60, cred nu știu sigur, tot de americani unde problema era atacată mult mai profesionist, era practic arătat cum se transforma pas cu pas un sistem capitalist într-unul socialist pur cu o atenție specială vizavi de sistemul de sănătate … evident în SUA!

  erau prezentate toate etapele inclusiv partea cu protestul general al sistemului medical și al industriei de medicamente! cu grevă generală, boicotul spitalelor, refuzul de a mai trata pacienți, blocarea pieței și retragerea medicamentelor de pe piață șamd toată voma de argumente capitaliste și toate formele de argumentații vizavi de nevoia de eficiență , de a combate abuzarea sistemului de puturoși și bolnavii închipuiți, că pe primul loc trebuie să fie competitivitatea, mîna invizibilă a pieței și avantajul natural al capitalismului dreptul de a face profit șamd …

  păcat că am nimerit pe la mijlocul filmului și nu mai gîndit să caut care era numele lui

  problema e mult mai adîncă și se învîrte în întregime în jurul cancerului numit capitalism … cît timp continuăm să mestecăm aceeași otravă capitalistă, anume că comunismul e rău pentru că capitalismul e bun și dovada cea mai bună e faptul că a învins în lupta dintre sisteme vom înota în aceeași mocirlă intelectuală și morală!

  cît timp nu ne punem întrebarea de ce a fost sistemul comunisto-stalinist rău, că e clar a fost rău în comunism, și de ce și cum a învins sistemul capitalist dar fără al considera în mod automat bun doar pentru că ia belit pe comuniști nu vom progresa niciodată!

  poate că sistemul capitalist a învins comunismul nu pentru că a fost mai bun ci dimpotrivă, MULT MAI RĂU! iar cadavrul urît mirositoar a licuriciului învingător deabia acum începem să îl mirosim, cînd începe să se descompună și mai are un pic și dă pe dinafară, sparge sicriul!

  • N-am inteles exact, „decretelu” de care ai pomenit, era in filmul „Moartea D-lui Lazarescau”, sau l-ai vazut in realitate?

   • e filmul cu decrețeii, nu l-ai văzut? caută pe net după

    Născuţi la comandă – Decreţeii (2005)

    dpdv artistic e ok, e bine făcut … ca și moartea domnului lăzărescu … dar dacă opera artistului doar stoarce bani si lacrimi de la tembeli fără să se chinuie cît de cît să dea și răspunsuri, chiar implicite cum face michel moore, pentru mine valoarea operei e la nivelul genuchiului broaștei …

    de exemplu la domnul lăzărescu ce naiba astepta balena aia de la sistem!? după neșpe ture prin spital în care toți medicii i-au spus că băutura nu se prea împacă cu ulcerul și bolile de ficat ce naiba mai vrea!? milă? compasiune? la groapă moșule! că e gratis!

    și medicii sunt oameni și se satură și ei de mulțimea tot mai mare de iresponsabili care vor totul de la sistemul medical dar ei nu fac nici un efort să își schimbe comportamentul! nu spune nimeni că e usor dar nici medicii n-au pretins că sunt isusi hristosi sau dumnezei!

    de ce ar avea medicii mai multă compasiune și milă pentru domnul lăzărescu cît timp acesta prin comportamentul său nu arată nici un fel de milă și compasiune pentru sine însuși!?

    revenind la ce ai expus aici lucrurile sunt simple! dpdv al sistemului economic capitalist ce e pe plus, profiturile, și ce e pe minus, cheltuielile sunt extrem de clar trecute în contabilitate!

    ne putem învîrti în jurul problemei la infinit însă niciodată – nu va deveni +! capitalismul e sistemul economic care legitimează maximizarea PROFITULUI nu a CHELTUIELILOR!

    pe capitalistul pursînge descris atît de bine pe capitalismpepaine.wordpress.com nu îl va convinge nimeni niciodată că o cheltuială oricare ar fi ea și indiferent de scop e un profit!

    cheltuielile și banii necesari oricărui sistem de sănătate sunt cheltuieli nu profituri! pentru a le considera eventuale profituri e nevoie de regîndirea întregului sistem economic mergînd pînă la părțile ei cele mai simple, cum ar fi sistemul de contabilitate! … fără o astfel de regîndire profundă a sistemului tot timpul astfel de servicii sociale vor fi acuzate și aratate cu degetul ca fiind ineficiente, consumatoare de bani fără beneficii tangibile șamd … nu povești ci cu probe tangibile! Cifre clare, concrete, matematică de oțel pe care nu mai avem cum să o negăm ca falsă sau nereală!

    cifrele … Fiarei! da, aia despre care ne vorbește Apocalipsa lui Ioan!

    Urîciunea pustiiri și puterea Fiarei se vede cel mai bine aici, în felul cum ne supunem puterii cifrelor, adevărurilor spuse de aceste cifre, calcule matematice, formule și ecuații econometrice, cînd vrem să gestionăm sistemele de sănătate folosind principii capitaliste de funcționare și măsurare a eficienței sistemului!

    eficiență care pînă la urmă se transformă într-un biet număr! +X sau -Y … profit sau pierdere! profitul e bun, pierderea e rea!

    și ce-o fi acest X sau Y? UN NUMĂR AL OMULUI! celebrul 666! numărul fiarei!

    atîtea discuții aiurea despre 666, inclusiv pe forumuri și bloguri creștine pe mine mă uimesc … cînd bietul număr, ascuns doar celor care nu vor să îl vadă, e peste tot în jurul nostru și puterea lui crește tot mai mult!

    tot mai mulți oameni se supun de bună voie fiarei pentru că acceptă ca adevărată puterea numărului fiarei, a adevărului spus de acest număr, de numere în general, numere create de oameni pentru a le da … putere!

    căutăm adevărul în numere și știință, ecuații matematice, și cînd ceea ce spun aceste numere vine în conflict cu ceea ce credem că e bine sau rău, cazul de față pierderile și cheltuielile oricărui tip de sistem medical, în loc să schimbăm sistemul acceptăm puterea numărului fiarei și adevărul pe care nil spune el!

    și ce ne spune numărul Fiarei? că e bine să creștem profiturile și să scădem sau eliminăm cheltuielile!

    de aici pînă la eliminarea unităților inutile din sistem, domnul lăzărescu de exemplu, cele care aduc pierderi, nu mai e decît un pas mic, extrem de mic, făcut fără nici un fel de urmă de regret de tot mai mulți oameni din sistemul medical!

    • In regula,mersi de info.! „Moartea D-lui Lazarescu” am sa o caut, macar pare hazos filmul. Celalalt m-ar face insa sa arunc cu lucruri. Urasc manipularea si manipulatorii prea mult.

    • totedati meriti un „hai sictir” din toata inima, s-a dat la fund lepra aia de thalex ai inceput tu sa delirezi, vezi ca matetmatica nu-i stiinta numerelor, iar ecuatiile nu au numai numere in ele, de fapt pot sa nu aiba niciun numar ci numai litere asa ca nu mai debita prostii. Capitalismul este doar o expresie a lacomiei umane dusa pana la extrem de te face sa-ti pierzi mintile, auzi tu…maximizarea profitului, pana cand? Pamantul e finit la fel si omul Slava Domnului. Ca sa devii nemuritor si infinit trebuie sa te faci una cu Dumnezeu Hristosul, si mai multa Slava Domnului ptr asta,iar „….ce naiba mai vrea!? milă? compasiune? la groapă moșule! că e gratis!” chiar si asa kamikaze cum e lazarescu nu este de la si nici nu duce spre Domnul. Ia sa te vad ca-ti pune unul cutitul la gat ptr un rahat de lantug si 2 fasii de plastic colorate galbui cu cifra 50 pe ele si iti arunca in fata vorbele astea la groapă „moșule! că e gratis!” Ti-ar conveni???

     Catre toti citiorii ai blogurilor, ziarelor si mediului electronic inclusiv ai acestui blog , SCOATETI CAPUL DIN NISIP, PRIVITI CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU SI ACTIONATI!!!!

     Vorba lunga saracia omului asa ca LA ARME!!!

     PS sunt convins ca nu o sa o faceti dar cel putin atunci cand veti fi calcati in picioare , umiliti si zdrobiti, iar familiile voastre vor fi duse in scalvie sa nu va scuzati ca nu vi s-a zis si nu ati stiut.

     • unii văd în matematică numai numerele nu și pe dumnezeu … asta e o problemă descrisă destul de sugestiv în apocalipsa lui ioan pe care deabia acum putem să o înțelegem mai bine, mai la nivelul genuchiului broaștei, al omului simplu, en masse!

      “….ce naiba mai vrea!? milă? compasiune? la groapă moșule! că e gratis!”
      n-ai înțeles, aia e atmosfera din film! și, dacă e să fim creștini sinceri cu noi însine, de multe ori cădem și noi în păcatul ăsta, al mîndriei și lipsei de iubire!

      după ani de zile ca medic, de dragul argumentației să tretindem că creștin autentic, practicant șamd luptîndu-te cu morile de vînt, un sistem medical absolut sinistru și pacienți lipsiți de credință și speranță ca domnul lăzărescu, distrus de boli, cu familia împrăștiată, umflat ca o balenă de deabia mișcă, evident pensionar sau șomer la 55 de ani să te văd eu cît timp reziști înainte de a începe să te comporți ca medicii din film vizavi de pacienți!

      „gata moșule! la groapă cu tine!”

      • in primul rand scrie Dumnezeu cu majuscula asa cum trebuie, apoi afla ca matematica nu reprezinta numere, matematica in sine este filozofia abstractizarii, ca unii sunt tampitzi si vad numai numere si profit(uri) e cu totul alta mancare de peste. Sistemul medical „absolut sinistru” sau „absolut incantator” incepe ca toate sistemele umane cu fiinta centrala care le-a creat – Omul (si nu sunt mandru sau arogant cand zic asta) deci cum ii turcu ii si pistolul. Iar de „pacienți lipsiți de credință și speranță ca domnul lăzărescu, distrus de boli, cu familia împrăștiată, umflat ca o balenă de deabia mișcă, evident pensionar sau șomer la 55 de ani ” tre sa te apuce mila nu cinismul, indignarea si revolta nu indiferenta si repulsia si trebuie sa pui mana sa schimbi lucrurile mai ales ca MEDIC care a depus un juramant, chiar unul venit de la pagani as putea spune dar instinctiv firesc si natural – PROTEJATI VIATA CU ORICE PRET (transplantul de organe inseamna moarte deci nu merge vrajeala mori ca sa dai viata ca tot moarte e , ba chiar se comit si crime ptr asta) iar schimbarea incepe cu tine insu(a)ti. Adevarat ca „de multe ori cădem și noi în păcatul ăsta, al mîndriei și lipsei de iubire!” dar asta nu inseamna ca tre sa si ramanem acolo sau sa incetam a lupta impotriva acestuia, cazand intr-o resemnare stupida gen ce sa-i faci dom’le asa e viata. NU NU NU , VIATA NU E ASA, asa e moartea.

      • iar te oftici degeaba din cauza lui d mic vizavi de D mare? lol!
       „apoi afla ca matematica nu reprezinta numere” da dar mai trebuie sa balege de seama si aia care te omoara cu numarul magic in brate! printre altele sistemul medical se transforma din minunat in sinistru cu cifrele pe masa cu care te lovesc in moalele capului! prea multe paturi, prea multe medicamente compensate, prea putini contributori la sistem ect etc toate sunt cifre, numere care indoaie cu puterea lor chiar si cele mai ganditoare trestii umane!
       666 grupa mare!
       „tre sa te apuce mila nu cinismul” da, o data … de doua ori … de 100 de ori! la tura 101 sa terminat mila crestina si ii dai un sut in cur balenei! ca exact aia merita! altfel sa nu iti inchipui ca cersetorul se va multumi vreodata cu cat i-ai dat! pentru el e o profesie, din asta traieste, din cersit! unii cersesc bani altii mila, atentie dar fara nici un efort din partea lor … aici recunosc sunt cam in conflict cu morala crestina oficiala … sau nu?

     • @M
      cam asta am vrut sa-i zic si eu. La articolul cu copilaria americana s-a vadit printr-un singur cuvant intr-un coment relativ ok. Nu i-am mai spus nimic ca-s asa satul… De cand a fost suspendat idolul lor s-au inmultit dubios de mult cei ca el… Bine, era el suspect de mai de mult dar nu mai stiu in ce context. Totusi, eu zic ca e mai suportabil ca thalex din cauza caruia nu prea am mai dat pe aici…

 2. Off topic: primit de la un amic:
  „Beijingul a ordonat retragerea rezervelor de aur din băncile internaţionale • Un nou yuan cu acoperire în aur va fi emis, ca alternativă la dolar • Peste 20 de state au fost atrase în planul Chinei de eliminare a dolarului
  din tranzacţiile imobiliare • Toate lingourile pe care China le va retrage din Elveția, Londra sau New York vor fi retopite, iar unitatea de măsură nu va mai fi uncia, ci kilogramul
  Statele Unite ale Americii sunt pe cale să primească o lovitură năucitoare, după ce China a început să-şi retragă aurul deţinut în băncile internaţionale. Scopul este emiterea unei noi monede, un nou yuan, ca alternativă la dolar, care să aibă acoperire în aur. Beijingul a semnat deja tratate comerciale cu peste 20 de state care recunosc yuanul ca monedă oficială în tranzacţii, în defavoarea monedei americane. Japonia este ultimul stat care a aderat la planul Chinei de eliminare a dolarului din tranzacţiile comerciale.
  Cum datoria faţă de China se situează în jurul valorii de 2.000 de miliarde de dolari, dintr-un total de 15.000 de miliarde, Statele Unite se pot “lăuda” cu titlul de cea mai îndatorată naţiune din toate timpurile. Statul chinez este cel mai mare creditor al SUA şi, potrivit experţilor, dacă mâine acesta și-ar cere înapoi banii împrumutaţi americanilor, Statele Unite ar da faliment în câteva zile. Întreaga situație este departe de a fi una întâmplătoare și face parte dintr-un plan bine pus la punct de guvernul de la Beijing, un proiect premeditat cu mult timp înainte.
  La începutul anilor ’90, realizând că este foarte greu să concureze cu SUA, din punct de vedere militar, China a adoptat o nouă strategie pentru „cucerirea” Americii. Iar planul i-a reuşit din plin. Acum, ţara cu peste 1,3 miliarde de locuitori pregăteşte Statelor Unite lovitura de graţie: scoaterea dolarului de pe pieţele financiare internaţionale.
  Repatrierea lingourilor de aur
  Am întrebat un bancher dacă un asemenea scenariu, aparent de domeniul Science Fiction, este posibil. Răspunsul a venit sec, fără niciun alt comentariu: „Da, este posibil”. Ultima acţiune în acest sens a Beijingului are loc chiar zilele acestea: China îşi reevaluează toate rezervele de aur cu scopul de a emite o nouă monedă, alternativă la dolar, care să aibă acoperire în aur. Cu alte cuvinte, China vrea să ofere lumii o monedă “sănătoasă” care s-o înlocuiască pe cea americană, o monedă supra-tipărită şi lipsită de perspective în actuala conjunctură internaţională. Iar pentru a-şi realiza planul departe de ochii publicului, China a început deja să-şi repatrieze toate rezervele de aur pe care la deţine în Elveţia, Londra şi New York. Astfel, potrivit unor surse din piaţa internaţională, toate lingourile care vor sosi în China vor fi retopite, iar unitatea de măsură nu va mai fi uncia, ci kilogramul.
  Faliment nedeclarat
  Cert este că, prin împrumuturile acordate americanilor, guvernul chinez a ajuns în punctul dorit: a grăbit falimentul, încă nedeclarat, al SUA. De altfel, presa oficială de la Beijing este plină de titluri de genul “China acuză SUA că au dat faliment”, iar declaraţii precum cea a președintelui Dagong Global Credit Rating Co. Ltd., singura agenție de rating financiar din China, care spune că “în opinia noastră, Statele Unite ale Americii au intrat deja în faliment”, răsucesc şi mai mult cuţitul în rană.
  La rândul său, directorul departamentului de analiză de la Banca Centrală a Chinei, Zhang Jianhua, a apreciat că “îngrijorările referitoare la capacitatea guvernului american de a-şi rambursa datoriile ar putea conduce la creşterea randamentelor pentru bondurile americane şi ar conduce la volatilitatea preţurilor pentru obligaţiunile SUA”. Fapt care nu ar conveni deloc guvernului de la Beijing, după ce acesta a investit sute de miliarde de dolari tocmai în obligaţiuni emise de statul american. Potrivit unor estimări ale Fondului Monetar Internaţional, datoria publică a SUA ar urma să ajungă, în 2013, la peste 105% din PIB.
  Strategie la scară mare
  China a lansat în ultimii ani o campanie agresivă de acceptare internaţională a monedei sale, ca alternativă la dolarul american. Beijingul a semnat în ultimii patru ani peste 20 de astfel de acorduri internaţionale, cu ţări precum Argentina, Australia sau Emiratele Arabe Unite. Fapt foarte slab reflectat sau chiar omis în relatările presei internaţionale. De curând, și Brazilia a aprobat strategia chinezească de a-şi impune moneda, prin acceptarea unor schimburi directe în yuani, ceea ce înseamnă că cea mai mare economie sud-americană acceptă schimburile directe cu China, prin renunţare la dolar. De menţionat că aceste tranzacţii sunt posibile doar în măsura în care Brazilia poate folosi ulterior “banii” chinezeşti, yuanii, pe care îi deţine pentru alte tranzacţii comerciale. Aceasta nu este o problemă, în contextul în care China are o imensă ofertă, întinsă pe toate categoriile de produse cerute pe toate pieţele lumii.
  Trădarea japoneză
  Marea surpriză, care i-a şocat pe americani, a venit însă din partea Japoniei, care, la începutul lunii iunie a acestui an, a încheiat un tratat similar cu China. Astfel, potrivit înţelegerii, relațiile comerciale dintre Japonia și China nu se mai desfășoară în dolari, ci în yuani și yeni, pentru a stimula relaţiile comerciale dintre cele mai mari economii asiatice. Prin urmare, Japonia şi China nu mai folosesc dolarul american pentru schimburile comerciale, fapt care va genera o scădere a puterii de cumpărare a monedei americane, adăugând încă o piatră de moară economiei SUA.
  Eliminarea dolarului american din tranzacțiile asiatice a fost dorită încă de anul trecut, însă dezastrul de la Fukushima a întârziat cu un an punerea în aplicare a acestei măsuri. “Acest lucru face parte din strategia Chinei de a-şi reduce dependenţa faţă de dolar”, a explicat un analist de piaţă de la Credit Agricole, filiala Hong Kong. Chiar dacă reprezentanţii Băncii Mondiale şi cei ai Fondului Monetar Internaţional au estimat că în anul 2020 China va deveni prima putere economică a lumii, luând locul SUA, există voci care spun că “rocada” se va petrece mult mai repede, accelerată şi de criza economică internaţională, undeva în 2015.”

  • Interesant articolul!
   Dar cam departe de realitate.
   China se aseamana cu un muritor de rand caruia Mafia ii datoreaza niste bani. Ar putea sa ceara datoria inpoi insa rezultatul e nesigur.
   In plus China are niste datorii interne enorme si e in pragul imploziei.
   Chinezilor nu e nevoie sa le faci nimic, doar sa-i lasi sa fie ei insisi si se autodistrug.
   Pana acum au avansat numai pentru ca li s-a dat tehnologia si piata pe gratis, plus au fost lasati sa fure secretele tehnologice din toate domeniile.

  • Suna placut multora, dar acesta nu e un prilej de bucurie. Caderea Americii nu ar fi fost posibila fara tradare masiva din insasi interiorul ei. Au transformat-o vrajmasii omenirii in cea mai urata tara din lume, tocmai pentru a pregati terenul astora.

   Va fi vai de tarile europene care se entuziasmeaza la aceste stiri. In fond, aceleasi lepre globaliste sunt in spatele rasei galbene, dupa ce si-au dus la sfarsit planul de distrugere a Americii.

   Suntem fortati sa alegem un rau aparent mai mic, inca cu mare bucurie.

   PS : ai vazut ce patesc autostrazile lor la nici 1 an de la inaugurare ?

  • hmmm … nu prea cred, vrăjeli … cît timp atitudinea chinei si rusiei vizavi de iran e cea de slugi obediente ale licuriciului n-are cum să se întîmple așa ceva!

   eu chiar nu îi înțeleg pe ruși și chinezi, vizavi de siria zici că sunt supermani, cînd vine vorba de iran și problemele sale cu sua și ițic dintr-odată ambii colosi cu ambiții de superputeri mondiale se înmoaie ca plastilina …

   și vrei să îmi spui că brusc, gălbejiții, vor întoarce pe dos lumea că așa vrea mușchiul lor …

   păi dacă e vorba de mușchi ar trebui să îi încordeze altfel și mai convingător! de exemplu chinezii să le dea cadou, oficial, cîteva bombe nucleare iranienilor, cum le-au dat maidanezilor pakistanezi!

   deocamdată e liniște, nu mișcă nimeni în front, ițic poate sta liniștit!

   chinezilor le convine situația actuală, n-au de ce să se agite aiurea! ei cîștigă cel mai mult și imediat după ei și licuriciul american! cel mai prost stau rușii că rămîn în urma chinezilor tot mai mult!

   criza în sua e practic rezolvată pentru că în capitalismul pur și dur al yankeilor oamenii simpli și nevoile lor n-au contat niciodată! cei care nu vor face față, albi negri mulatri galbeni creștini sau musulmani nu are nici o importanță vor fi eliminați din sistem la fel ca indienii în sec XIX! eventual, dacă se vor găsi bani, vor fi băgați în rezervații din nou la fel ca indienii …

   japonezii pretini cu chinezii!? cam greu! bătaia generalizată pe insulițele din marea chinei încă n-a început! și maeștrii combinațiilor stau pe margine și încurajează combatanții: hai, hai! placaj la buric! dăi la gioale! mama ei de treabă vă luptați ca niște lămîi gălbejite! n-ati învățat nimic de la bruce lee!

   cît despre atacarea iranului de către israel să nu ne lăsăm orbiți de blitzuri, ițic tot umflă mușchiu’ de vre-o N ani cu atacarea iranului! tot dă la ramă, măsoară circumferința la bicepși și piept și iar dă la ramă!

   nu se va întîmpla niciodată, never ever! ițic știe mai bine de ce! vitaminele sunt necorespunzătoare!

   • Criza in SUA e rezolvata?
    Ia citeste aici: usdebtclock.org, si da aceste date oricarui invatacel de genunchiul broastei in ale economiei! Dupa ce discuti cu el, ne spui si noua ce ti-a spus!

    • rezolvată din perspectiva teoriei economice capitaliste!

     faza cu nu sunt bani e minciuna secolului! bani sunt! dar nu pentru puturoși!

     iar politica, chiar și în capitalism, contine o uriașă doză de populism și ipocrizie … plînsul pe umărul săracilor și necăjiților e sport mondial dar dacă chiar credem că mor de grija lor e doar vina noastră nu a lor!

     sua, spre deosebire de alte superputeri are datorii în monedă națională nu monede străine! îi doare fix undeva de nivelul datoriei! poate fi de 1000x ori mai mare, sunt doar cifre abstracte într-un calculator!

     economia functionează și folosind pretextul crizei se restructurează în mod forțat și sălbatic, fără milă pentru cei săraci sau cei care nu se pot adapta sistemului …e țara oamenilor liberi, poți ieși din sistem oricînd de intrat intri doar dacă joci cum vor stăpînii!

     deaia dinu patriciu are dreptate, pariați pe dolar!

     • Datoria SUA va fi platita pana la urma, dar intr-un fel greu de imaginat pentru contribuabilul obisnuit.

      Jocul e clar: imprumutam cat ne permit sutele de baze militare pe care le avem in jurul lumii, apoi avand presa de tiparilet dolari (stim noi cine, nu e americanul), ne facem ca replatim cu o hartie calpa.

      Dupa ce De Gaulle a cerut inapoi datoria, dar in aur, baietii au inchis poarta, rupand definitiv legatura intre dolar si aur/argint. Acum dolarul e o simpla hartie, sustinuta artificial, numai cata vreme America serveste interesele lui itic. In rest, cine isi pune increderea in asa ceva, se cheama ca e ..naiv.

      E bine sa nu ascultam de d’alde Dinu Pa..turica,ci sa ne folosim capetele, folosind banii pentru a ne pastra averea si a o multiplica. Vorbesc din experienta: pe cand Soros era optimist in privinta actiunilor, eu cumparam …altceva. Acum am confirmarea ca bine am facut.

      • „Iubesc adevarul de aceea stiu unde sa-l caut asa ca am cumparat o gazeta de-a puterii si una de-a opozitiei.” -I.L. Caragiale – citat aproximativ din memorie, nu mai stiu din ce piesa era.

       ” Criza economica mondiala din 1929-1933, care s-a resimtit din plin si in Romania, a avut grave repercursiuni asupra dezvoltarii tarii noastre, asupra nivelului de trai al maselor muncitoare. Masurile guvernantilor de aruncare a efectelor crizei pe seama oamenilor muncii, cresterea somajului, prelungirea zilei de lucru, reducerile succesive de salarii ale angajatilor din intreprinderile si institutiile de stat, cunoscute sub denumirea de curbe de sacrificiu, marirea impozitelor a chiriilor, restrangerea libertatilor democratice, patrunderea tot mai intensa a capitalului strain in economia tarii, care au dus la accentuarea dependentei economiei romanesti de monopolurile straine au afectat puternic clasa muncitoare, taranimea, o serie de categorii mijlocii si parti insemnate ale intelectualitatii.

       ……………………………………………………………………………………………….

       „Guvernul, hotarat sa infaptuiasca masurile impuse prin Acordul de la Geneva inca de la inceputul anului 1933, a anuntat aplicarea celei de-a treia curbe de sacrificiu. Aceasta insemna reducerea cu 10-12.5% a salariilor muncitorilordin intreprinderile de stat si ale functionarilor publici, in conditiile in care aceste salarii se gaseau deja la limita minima, precum si concedierea unui mare numar de salariati. Acordul prevedea supravegherea principalelor domenii ale activitatii financiare si economice de catre controlorii numiti de monopolurile imperialiste occidentale, ceea ce conduceala subordanerea tarii marilor state imperialiste lovind puternic in independenta si suveranitatea Romaniei”

       Suna cunoscut? Errr….pe aproape dar.. nu chiar…..”oamenii muncii”? „state imperialiste”? ’29 – ’33? err…WTF???

       asta scrie pe coperta cartii:

       Invatamant politico-ideologic de partid/1980-1984
       „Probleme ale istoriei patriei, a Partidului Comunist, a Partidului Comunist Roman”
       Univeristatea plitica si de conducere-anul III

       teza si biografii editat de Sectia Propaganda a CC al PCR

       iar pe interiorul ultimei pagini

       Bun de tipar 24 Ianuarie 198. Aparut – Ianuarie 1981
       Intreprinderea Poligrafica „Buletinul Oficial”
       Str. Pitagora nr. 16-18,
       Bucuresti Republica Socialista Romania

       ____________________________________________________

       Ironic, nu-i asa?

       „E bine sa nu ascultam de d’alde ……,ci sa ne folosim capetele”

       de acord cu tine, hai sa ne invatam si sa nu ne lasam condamnati sa ne retraim Istoria.

       Revenind….daca ce traim acum cam bate cu ce scriu astia ca s-ar fi intamplat atunci (29-33), cam cand estimati voi, folosindu-va capetele, ca va fi incalecat calul Rosu de catre Calaretul cu Sabie, eufemistic vorbind?

 3. Ne-am inmultit peste masura. Un sfant spunea ceva de gelul : ” demografia fara de Dumnzeu este un blestem…” Nu sunt resurse pt toti si gata…, iar cei ce conduc lumea au gandit un plan de reducere demografica. Din pacate ne-au bagat si pe noi in aceiasi oala cu neamurile care produc populatie – China si India. Numa’ astea doua tari produc jumatatea din populatia Terei..
  Eu cred ca fiece tara tb sa-si rezolve problema si sa nu o exporte, nici sa genereze uciderea unora de abia se reproduc, precum europenii…

  Ciudat, dar pt noi mai au un plan in afara de cel de a ne reduce; ne si gonesc din tara ! Avem 3 milioane de tineri romani alungati la munca …

  • @ mercurie
   „Ciudat, dar pt noi mai au un plan’
   Nu e ciudat deloc. Deja sunt un milion de „de noi cetateni romani” care asteapta ca romanii sa-si paraseasca tara, pretul caselor si al pamanturilor sa ajunga la zero ca sa aterizeze ei.

 4. @mercurie
  Cum mama lu* proces verbal ai tupeul să comentezi că suntem prea mulți oameni pe pământ? Da* cin* te crezi, Dumnezeu sau cine?
  Ce sfânt pretinzi tu că spune: auzi Doamne, io cred că ai facut prea mulți oameni ! Poate licuriciul ăl mare, cu coarne și țâțe ! ! !
  Frate Eufrosine, io aș începe faza aia cu reducerea populatiei taman cu ăștia care sunt maltusieni, zicându-le
  Sorry mister, you’re redundant on earth!
  Auzi,ce tupeu are asta, sa-l jigneasca pe soldatul Maicii Domnului, pe sfantul mare Mucenic Mercurie !
  Habar n-ai ce nickname ti-ai ales!

 5. Israelul recunoaște că a constrâns imigranții etiopieni să folosească contraceptive (Cotidianul):

  *****
  Etiopienii care au imigrat in Israel acum opt ani au fost costransi sa accepte injectarea cu un contraceptiv de lunga durata, Depo-Provera, daca doreau sa poata intra pe teritoriul israelian. Informatiile, publicate de presa in ultimii cinci ani, au fost confirmate acum de o sursa guvernamentala pentru cotidianul Haaretz, scrie Le Monde. Este o practica care poate explica scaderea cu 50% a natalitatii in randul comunitatii etiopiene din Israel in ultimii zece ani.

  Depo-Provera are o durata de actiune de trei luni si este o metoda hormonala de contraceptie. Nu este folosit, in general, decat in ultima instanta, atat timp cat se pot folosi alte contraceptive. Se foloseste in general pentru femeile care sufera de un handicap si sunt plasate in institutii de ingrijire.

  57% dintre utilizatorii din Israel sunt etiopieni , in conditiile in care aceasta comunitate reprezinta doar 2% din populatia tarii.
  *****

  • Nici macar eugenism nu putem numi aceasta crima, deoarece nu exista pretextul eliminarii unui hadicap.
   Populatia etiopiana a fost primita pe teritoriul Israelului in virtutea unei legi votate in 1950.
   In virtutea aceleiasi legi este recuperata actualmente comunitatea judaica din India.

   Haaretz

   http://www.haaretz.com/news/national/israel-admits-ethiopian-women-were-given-birth-control-shots.premium-1.496519

   Acest, sa-i spunem „produs farmaceutic”,a fost folosit cu titlul de experiment, intre 1967 si 1978 in Georgia ( SUA) pe 13 000 de femei de culoare, apartinand celei mai sarace paturi sociale.
   Medicii ginecologi francezi recomanda Depo-Provera in Guyana Franceza.
   Efectele secundare sunt invalidante: oasele se macina, se instaleaza o stare de depresie grava, oboseala, pierderea echilibrului, aritmii.

   Depo-Provera este comercializat de Pfeizer ( Viagra, Lipitor – decese cauzate de spargerea vaselor „uscate” de medicament , Trovan-antibiotic testat pediatric in Nigeria ce a provocat decesul „subiectilor”)

   In occident, medicii ginecologi, recomanda femeilor insarcinate (sanatoase!) originare din tari est europene si extra-europene, medicamente de tipul Adalat ( categoria niphedipine) .
   Adalatul, recomandat in boli cardiace, provoaca malformatii copilului.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: