Ne-ați dezgropat strămoșii – acum e rândul vostru!


 Profanarea mormintelor Domnitorilor Români sub masca cercetării științifice,  crează un precedent de care ar trebui să profităm pentru a cere în numele întregii comunități creștine dar și al minorității rrome, „deshumarea” Patriarhilor Abraham, Issac și Jacob cu neveste cu tot, în scopul stabilirii definitive (cu mijloace științifice!) a adevărului privind originile semite ale acestora.
 
 Rezutatele analizelor genetice, vor trebui comparate cu cele deținute de Asociația Shavei Israel, ce își consacra activitatea căutării triburilor pierdute ale poporului evreu.
 
 Până în prezent, studiile efectuate la inițiativa respectivei asociații, au ajuns la concluzia că grupuri cu aceleași caracteristici cromozomiale trăiesc în diferite zone geografice din India, respectiv în provinciile Goa și Andra Pradesh, dar și la frontiera cu Birmania (Bnei Menashe).

 
 Cromozomul care ne interesează este de tip Y, are caracteristici polymorfice și poartă numele”haplotyp modal Cohen”.

 


 
 Cred că dacă o pornim pe drumul asta, putem ajunge la un fericit compromis istoric: le dăm populația rromă ( a se vedea precedentul Falujah și Lemba) și ne lasă voievozii să-și doarmă în liniște, somnul de veci.
 
Nu i-am discriminat religios ci am subliniat indirect, nativa înclinare spre ezoterismul samaritean. Mormântul Patriarhilor se află în Samaria.
 
 În paralel, cerem deshumarea defuncților din cimitirele așezării Rosh Pînă- Israel, în care se află înmormântați primii coloni (1882) originari din România (Moinesti) și efectuarea analizelor genetice, în scopul stabilirii originei etnice a acestora.
 
 Solicităm aceasta ca urmare a afirmației făcute în volumul “Mémoires des juifs de Roumanie”, publicat anul acesta în Franța, la editura „Non Lieu”.
 La pagina 32, Dov Adler afirmă următoarele:”Fondata în 1882 de un grup de coloni ROMÂNI sioniști și idealiști, ( Rosh Pînă) a fost prima colonie evreiască din Palestina”.
 Deoarece afirmațiile „coloni ROMÂNI” și „colonie EVREIASCA” sunt contradictorii, putem presupune că idealismul sionist al celor 300 de români aflați într-o situație de precaritate financiară a fost stimulata€¦material. Presupunerea rezultă doar din zisele autorului.
 
 În cazul în care s-ar constată că acei coloni erau români get-beget, putem pretinde atât titlul de „Popor Drept între Popoare” cât și reparatiuni financiare pentru cei 130 de ani în care România a fost păgubita de forța vitală creatoare a cetățenilor moinesteni.
 
 În caz că nu, putem pretinde același lucru deoarece ROMÂNII sunt cei care au asezat” piatra din capul unghiului ” (Rosh Pînă face referire la Psalmul 118:22) în Palestina, pentru evrei.
 
 Știu, mă repet prin ceea ce am scris acum dar poate este momentul să afirmăm cu insistență adevăruri neconfortabile, în speranța că într-o zi, ele vor dezmorți conștiințele anchilozate.

autor: Clement

Vedeti neaparati si: CUMANIADA A AJUNS LA ,,GHICITUL ÎN OASE,,

 

 

23 răspunsuri

 1. cam multe tampenii…..

 2. de regula daca se compara ADN-ul insemana ca avem deja ceva cu care sa comparam. Sunt curios cu ce cuman (vestit) vor sa compare ei ADN-ul voievozilor nostrii? Doi la mana recoltarea de ADN se face prin mijloace neinvazive, nu era nevoie sa-i ia un dinte si oase intregi de la degete si mana , era suf un fragment de os si mai ales nu trebuiau sa profaneze mormintele adica sa le deschida. De ce nu fac studi genetice pe populatia inca in viata? De ex as fi foarte curios sa pun unul langa altul lantul ADN al italienilor cu al romanilor,si mai ales cu al vrenui os descoperit in Troia, s-ar putea le inchidem gura „latinilor” antidacici si antitracici. De asemenea ar fi interesant sa facem si hara genetica a britanicilor, irlandezilor, olandezilor, rusilor, ungurilor si a jidanilor. Sa te tii surprize atunci!

  „În cazul în care s-ar constată că acei coloni erau români get-beget, putem pretinde atât titlul de “Popor Drept între Popoare” cât și reparatiuni financiare pentru cei 130 de ani în care România a fost păgubita de forța vitală creatoare a cetățenilor moinesteni.”

  LOOOOOOL hai ca esti simpatic, reparatiuni financiare dar si cu dobanda !

 3. Mă întreb de ce nu s-a găsit nimeni să-l exhumeze şi să-l cloneze pe Vlad Ţepeş… Le e frică de „curăţenia” pe care ar face-o în lumea politică (şi nu numai)? Lătrături inutile într-o lume de surzi…

  • Da, le este frica si de ADN-ul lui! Pentru asta si-au antrenat echipele de interlopi care sa ii lucreze pe cei care vor face pana la urma curatenie adevarata in Romania.

   • Cred că e ceva dăunător în praful cosmic din ultimele zeci de ani, că parcă prea multe generaţii s-au născut sans cojones… Antrenamentele alea sînt cam inutile, dacă fac ochii roată într-o doară. Şi tare-aş vrea ca măcar o dată-n viaţă să mă înşel amarnic.

 4. Eufrosine, esti naiv sa crezi ca aceste actiuni ii deranjeaza cumva.
  Ei nu cred in viata dupa moarte, si pentru ei stramosii nu au nicio valoare, atâta doar dacă pot face bani în baza lor (de ex., dacă strămoșii ar fi locuit în Auschwitz). În rest, singuri evreii profanează mormintele în cimitirele evreiești, ca să atragă atenția asupra antisemitismului, și toți știu asta.


  Fața reală a antisemitismului.

 5. cam asta a inceput sa se intample cu cei ce tin cate un blog ..:http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/07/04/saccsiv-arestat/

  • Sa nu spui ca simti niscai regrete crestinesti, ca nu cred.
   Saki si-a apropriat munca altora si a scaldat-o ani buni intre provocare lubrica si piosenie agresiva.
   Anti -eroul era polivalent si prolific si a incurcat-o pentru ca asa au decis ai lui.
   Blogul nu era crestin( nu-i suficient sa publici fotografii ale sfintilor si conferinte publice) si agresiunea verbala anti evreiasca era doar o provocare inclusa in fisa sa de angajare.
   Lui saki nu ii conveneau comentariile decente si documentate.
   Regula elementara a citarii sursei unei informatii ii deranja caci nu il putea baga la apa pe un tip cu o presupusa acoperire juridica.
   Provocarea mergea pana la a indemna suflarea blogherilor sa scuipe institutia patriarhala, dar nu admitea o analiza corecta a unei situatii. El nu avea nevoie de opinii pertinente ci de umori distructive.
   Saki nu este o persoana, este un sistem.
   mercurie, tu esti un tip special, abil tactic.
   Nu a inceput prigoana impotriva blogurilor echilibrate in care sunt exprimate opinii anti;; si anti..
   Aceste blogur sunt utile si adesea finantate chiar de antigoy.
   Nu are sens sa dezvoltam subiectul caci esti doctor( cum stai cu diploma?) in materie.
   Chomsky, Michel Collon (citeste documentatul volum: „Israel, parlon-en”) isi vad de catedrele, conferintele si blogurile lor cat se poate de relaxat.
   Frica urateste, dezumanizeaza, ne indeparteaza de Dumnezeu.
   Tine-ti firea si nu baga fitile.

 6. tu exagerezi, privitor la „saccsiv” . „eroarea” sa a fost c’o banat pe unii valorosi (ca @rufin liban, le care’l salut), de aici pana la „este un sistem” ai dezvoltat un adevarat sistem discursiv, o hi caldura de vina?

 7. off-top
  …si atacul celor de la „r.i.c” este absolut jenant (venit din partea unor anonimi, implicati politic, care si ei o ardeau „anti-sistem”, lasii..)

 8. In epistola intaia catre Timotei este scris:

  2. Când am plecat în Macedonia, te-am îndemnat să rămâi în Efes, ca să porunceşti unora să nu înveţe o altă învăţătură,
  3. Nici să ia aminte la basme şi la nesfârşite înşirări de neamuri, care aduc mai degrabă certuri, decât lucrarea mântuitoare a lui Dumnezeu, cea întru credinţă;

  De aici se intelege ca toate acestii studii stiintfice nu sunt inspirate de Dumnezeu si nu au binecuvantarea Lui.

 9. ..bine frate Eufrosin, opinia ta, n’o iau ca pe o insulta, deci io, personal, nu-s in „tarc”, nu-s „naiv” si nice nu ma consider „sub competenta supraveghere a serviciilor”.

  • Nici nu am intentionat sa te jignesc, doar am spus ce vad si inteleg eu din toata tarasenia. Apropo, e valabila adresa de e-mail pe care o dai ?

 10. nu, caci am mail invalid pe platformele word si blogspot. fra’ ti-am dat numele de botez (l-ai banat)…

 11. ..merci frate, pentru intentie. is „curat”, nu am cazier (nici o amenda. 🙂 mai departe Domnul cu mila.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: