Mormintele Domnitorilor noștri, profanate. Cine finanțează abominația și care sunt scopurile lor?


Evenimente de o importanță deosebită se petrec sub nasul nostru, fără ca acestea să elicite nici cea mai slabă reacție a Românilor Suntem loviți în tot ce avem noi mai sfânt, cu scopul de …, ei, voi lăsa acestea pe mai încolo. Concret, ce se întâmplă?

Deshumarea rămăşiţelor lui Vlaicu Vodă şi Mircea cel Bătrân face parte dintr-un proiect iniţiat de Ministerul Culturii, alături de mai multe instituţii ştiinţifice din ţară. Oamenii de ştiinţă vor recolta ADN-ul acestora pentru a afla originile celor doi domnitori.

Domnitorul Vlaicu Vodă, înmormântat în incinta Bisericii Domneşti din Curtea de Argeş, a fost deja deshumat, urmând ca şi rămăşiţele lui Mircea cel Bătrân, aflate la Mânăstirea Cozia, să fie scoase în curând.Acestea vor fi trimise pentru studiu la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, precum şi la Universitatea Cambridge şi la alte instituţii din Spania şi Olanda. Cercătătorii vor să afle în ce măsură aveau sângele românesc şi alte influenţe etnice.

sursa: Libertatea.ro

Mircea Vodă

Nu am fost adesea foarte suparat pe romani si mai ales, nu am fost suparat asa, global. De data aceasta insa, doar pe copii, martiri si formele de relief, nu sunt suparat.

M-am asteptat sa urle presa ortodoxa, patriotii politici, Patriarhia, diaspora, poetii si intreaga fiinta romaneasca dupa vandalizarea mormintelor voevozilor Tarii Romanesti. Nu a urlat, nu a protestat nimeni. Staretii Manstirilor Curtea de Arges si Cozia nu si-au chemat enoriasii pentru a impiedica deshumarea lui Mircea si Vlaicu Voda.

Romanilor li se profaneaza oficial mormintele si acesta este doar inceputul.
In urmatorii 3 ani, este preconizata deshumarea unui numar important de personalitati de pe teritoriul tarii noastre, in scopul certificarii ( LEGITIMARII), calitatii de romani. Actiunea, aprobata de Ministerul Culturii si Cultelor din guvernarea anterioara, poarta numele de “Operatiunea Genesis”si este coordonata de directorul Institutului de Cercetari Interdisciplinare in Bio-Nano-Stiinte din Cluj, academicianul Octavian Popescu. Acest Institut, care nu are nici in clin, nici in maneca cu cultura, a fost creat la indicatia, cu sprijinul financiar si tehnologia americanilor.

Cercetatorul Alexandru Simon ( a se pronunta shimon), a declarat ca scopul investigatiilor decurge din necesitatea istorica de a afla daca cei doi domnitori au fost de origine cumana,pecenega sau…turcmena!

Dupa cum bine ne amintim, subiectul originilor asiatice ale intemeietorilor cnezatelor si voievodatelor romane a fost abordat initial de Naegu Djuvara si Balaceanu Stolnici iar ulterior, de intelectualii Grupului sorosist de Dialog Social.

Conform declaratiilor, probele prelevate din morminte se vor analiza la trei laboratoare ale unor prestigioase universitati europene.

Tinand cont de faptul ca in Romania exista posibilitatea efectuarii analizei genetice atat la Institutul de Medicina Legala, cat si la Institutul condus de academicanul Popescu , am mari rezerve in legatura cu scopul real al cercetarii.

Sa nu uitam faptul ca in ultimii douazeci de ani, diversi istorici evrei au inceput sa vorbeasca despre posibilele radacini khazare ale familiilor princiare romane.
Prin operatiunea Genesis, poporului roman i s-a intins o capcana pe care o putea evita. Direct sau indirect am fost avertizati ca ni se vor contesta originile, valorile, traditiile, credinta.Toti cei care aveau responsabilitatea de a veghea la integritatea patrimoniului istoric si cultural, ne-au tradat.

In cazul punctual exista o singura cale de a da peste cap planurile iudeo-masonilor ce urmaresc naruirea poporului nostru : efectuarea unor contra-expertize si compararea datelor Operatiunii Genesis cu informatiile genetice culese de la urmasii domnitorilor romani.
Teama imi este insa ca si acesti urmasi vor trada pentru scaunele lor de directori, oameni de afaceri sau presedinti de fundatii.

Se mai indoieste cineva de faptul ca actiunile anti romanesti ale Centrului Cultural Roman, expunerea statuii din fata Muzeului de Istorie si proiectul Genesis, fac parte dintr-un plan minutios pus la punct de cei ce afirma public ca o natiune este un hotel ?!

Deshumarea domnitorilor nostrii este echivalenta cu dezonorarea fiecarui roman. De ce tac acestia ?

autor: Clement

79 răspunsuri

 1. Poate ca un handicapat din casele regale ale Europei nu are coroana si prin aceste „studii adn” se trezeste ca este urmasul lui Mircea sau Vlaicu etc, si ridica pretentii la o regiune sau alta a Daciei. Nu le-as mai vedea nasul de flori!

  • Ma tem ca-i chiar mai rau de atat. Se inghesuie unii sa ne colonizeze tara, dar pentru a preintampina opozitia, isi fabrica acte de descendenta, cum ca au fost aici dintai si deci apartin pamantului.

   • Ai mare dreptate, Eufrosin, si numai cei mult prea ignoranti si de rea-credinta ar afirma contrariul, cand e cat se poate de evident !!! Chiar ma intrebam acum vreo doua luni, in prostia mea, cand se va ajunge si la asa ceva si speram sa fiu eu cea paranoica. Atunci cand am vazut secventele oripilante la televizor, m-a cuprins groaza si am izbucnit (la propriu) in plans. Imi vine si acum sa plang cu lacrimi de sange, gandindu-ma prin cate au trecut in viata lor toti domnitorii nostri pentru a fauri o tara ca o paine bine coapta, din care sa ne infruptam cu vrednicie noi, urmasii lor, dar care acum am ajuns nu numai nedemnii si nevrednicii urmasi ai lor, dar chiar si tradatori de neam si tara. DA, asa suntem cu totii ACUM, cand fiara ne musca din carne si incearca sa ne suga sangele obosit si bolnav, iar noi staaaaam si staaaaam si … Nu m-as mira sa ni se induca pe toate caile (inclusiv prin telepatie sau, mai rau, prin nemernicul razboi psihotronic) ca noi nu avem ce cauta pe teritoriul Romaniei, pentru ca am fost niste venetici “tolerati” vreo cateva sute bune de ani, asa ca ni se va spune indirect (si cu ranjetul sardonic pe buze) sa plecam unde vedem cu ochii, “valeaaaa d’aci”, nu ?!? Si mai terifiant, nu m-as mira sa aflu cat de curand (!!!) ca dacii nu au fost decat niste “alte populatii de-ale lor” !!! M-a stupefiat de-a dreptul lipsa oricarei reactii a Bisericii Ortodoxe Romane, chiar daca “studiul”, “cercetarea” lu’ peste prajit se face sub “blajina” obladuire a Ministerului Culturii si … Cultelor (cica!). Sa ne mai miram unde am ajuns cu toate in tara asta ?!?!?!?!?

    • Nu te teme, vremurile bune ale Romaniei sunt inaintea noastra si nu o spun doar asa, ca un slogan propagandistic. Evident, e nevoie ca noi, cei care vedem si intelegem, sa luam atitudine publica.

     Nu trebuie sa avem nici un fel de teama fata de niste jigodii care de fapt se tem de noi, ca necuratu’ de tamaie.

     Cu noi este Dumnezeu, intelegeti neamuri si va plecati, caci nu noi este Dumnezeu!

     • Poi cine sa-i opreasca daca la conducerea Romaniei si BOR sunt numai masoni. Ei vor sa stearga trecutul glorios al acestei tari deoarece trecutul unei tari spune totul despre ea.Iar noi am avut numai conducatori crestini nu ca acum.Cum sa invete copiii romani la istorie despre Stefan cel Mare(sfant),Constantin Brancoveanu,Mihai Viteazul,Iancu de Hunedoara si altii care s-au luptat cu o ostile otomane de 10 ori mai numeroasa ca ale lor,ca sa pastreze credinta ortodoxa si sa nu fim cuceriti de turci pagani. “Nu plecati din tara,ca tara noastra are destinul ei si va da cei mai multi mucenici”-SFANTUL ARSENIE BOCA
      Da, ROMANIA va da cei mai multi mucenici.

   • Mda, se pare ca se inteteste propaganda neprietenilor.

    Pai colonizarea e mai faina daca se demonstreaza cu probe adn ca Elias Schwartzfeld cand a scris “The Jews of Roumania from the Earliest Times to the Present Day” a avut un pic de dreptate, nu-i asa?

    http://www.oocities.org/imjhsourcebook2/Schwartzfeld2.htm

    Se va resuscita ideea precum ca Decebal in lipsa de cadre, ca urmare a primului razboi cu Roma, a dat gramezi de vize la sarmanii evrei bumbaciti de Titus si alti „dujmani”. Deci Decabal a zis shalom, vitejii mei! Pentru eretz Dacia inainte!
    Pariez ca domnitorii nostri aveau adn american d’ala kosher, o vor dovedi agitand eprubetele la realitatea tv.

 2. Nu vad absolut nimic rau in acest studiu, dimpotriva. Exista ipoteza ca primii domnitori au avut origini ne-romanesti, care e marea problema daca se incearca descoperirea adevarului?
  N-ar fi nimic unic daca s-ar descoperi ca nu erau 100% romani, in acea perioada toate statele europene au avut regi si nobili de origine straina.

  • Problema e ca „adevarul” e ala care zic ei ca va fi.

   • Pe ce-ti bazezi suspiciunile? In definitiv, in afara de aspectul stiintific, cui ii pasa ce ADN avea nu stiu ce domnitor in secolul XIV? Ce interese poate ajuta descoperirea ca acel Vlaicu era 50% cuman, de exemplu?

    • Vezi raspunsurile lui Geo!

    • pai gandeste si tu cu mintea ta si raspunde-ti singur la intrebare : „cui ii pasa?” cuiva tot ii pasa si acu intrebarea fundamentala DE CE ii pasa? ptr ca DIVIDE ET IMPERA si ptr ca iudeobolsevicii spuneau “Noi nu scriem istoria; noi o cream,” vezi Orizonturi Rosii a lui Pacepa (un tradator din punctul meu de vedere dar gura pacatosului adevar graieste).

     La asta m-am gandit si eu eufrosin referitor la responsabilitatea si atitudinea ierarhilor si m-am umplut de nervi, imi vine sa pun mana pe ….

     ATENTIONARE : a nu se intelege ca prin unitate sustin vreo sataniceasca unire de tipul celei „greco” (sanchi) catolice!

     Un barbat avea mai multi fii. Simtindu-si fii aproape el isi chema fii si ii puse sa faca un manunchi de nuiele apoi le zise : Rupeti-l! s-au chinuit ei si nu au reusit. Atunci le-a zis batranul :scoateti cate o nuia si rupeti-o. Si au rupt tot manunchiul. Asa si voi le spuse batranul, daca veti uniti precum manunchiul acesta nu va vor rupe dar separati, dezbinati va vor nimici.

     Nicio putere straina nu-si permita sa tina sub control un popor istet si implicit nesupus precum romanii (oamenii inteligenti nu prea dau doi bani pe reguli impuse aiurea care le afecteaza in vreun fel libertatea si ptr ca sunt isteti vor gasi mereu cai sa le ocoleasca) .
     Asa ca fac au reluat actiunile papistasesti incepute in sec XVI – distrugerea radacinii, a identitatii nationale pana cand vom fi uitat definitiv cine suntem si atunci lesne ne vor inrobi.

     Si apoi urmeaza pai voi nu sunteti daci, sunteti tigani, turcmeni, etc.ce cautati aici?, ia Transilvania la bozgorii papistasoprotestanti ca a fost mereu a lor, Moldova jumate’ la polonii papistasi jumate’ la ucrainieni convertiti la protestantism, Dobrogea la turci (musulmani daah)ca pe vremuri, iar in Muntenia primul califat tiganesc si asta prtotestant ca au avut ei (occidentul apostaziat) grija de asta cu cioaba.

     Iar dusmanul isi desfasoara chiar pe forumul acesta tot arsenalul inselatoriei :
     – distorsionarea (rastalmacirea) – se scoate o expresie, propozitie , fraza dintr-un context mai amplu si mai larg si se interpreteaza partinic dupa interesul respectivului
     – decredibilizarea – se contesta Adevaruri (istorice, stiintifice, chestiuni de bun simt, etc) cunoscute prin prin opunerea unor proaspat descoperite (de catre musai niste cercetatori de la o prestigioasa universitate americana) TEORII, CONCLUZII, etc sustinute cu argumente false.
     – falsificarea (MINCIUNA) – partiala sau totala a unor fapte, lucruri, realitati, etc. Cea mai eficienta fiind falsificarea partiala deoarece minciuna e cu atat mai puternica si mai greu de dovedit cu cat contine un sambure de adevar. Poate fi argumentata (uite aia e adevarat) dar poate fi folosita si ptr a crea confuzie.
     – confuzia intentionata (perdeaua de fum) – nu noi am fost cu inchizitia da cine? iezuitii, pai nu sunt ai vostri? nu. aia erau un ordin rebel, ati sacrificat copii crestini sa le luati sangele ptr azimile voastre blestemate? antisemitule, false blood libels
     – infiltrarea si insinuarea -si eu papistasul sunt tot ortodocs si frate cu tine dar vezi ca fratele tau ortodocs rus , grec, bulgar e prea extremist, poate el nu e fratele tau , de fapt e un strain nu e roman (adica din Romania), pe cand uite eu sunt roman (latin) difera doar o caciulita pe o litera.
     – substitutia – eee, Mihai – catolic, Stefan catolic, Vlad – catolic, Burebista? claaaaaar , mai intrebi? catolic
     – coruperea – hai mah ca la noi e bine iti dau bani, favoruri numa zi ca mine poate asa zic si ceilalti ai tai ca mine unde-s doi puterea creste – celule canceroase se inmultesc dupa acelasi principiu le corup si pe celalte de langa ele.
     – minimalizarea – eee ce sunt doar cateva diferente? e acelasi lucru, sau cine mah Vlad?, pai ala era un sadic, tragea lumea in teapa (se foloseste impreuna cu urmatoarea metoda – omisiunea)
     – omisiunea – sau afirmatiile incomplete – Horea Closca si Crisan au fost niste tarani care au murit (de ce au murit?), Vlad a trecut la catolicism (de ce ? cand? cum? ), Mihai a folosit in semntaura titlul de consilier si reprezentant al lui rudolf (cand? in ce situatie? context?)
     – si probabil si altele, mai bine le stiu cei din servicii treburile aiestea.

     Slava Domnului ca se prinde in latul propriilor minciuni si la o analiza mai atenta poate fi identificati imediat.

     vezi femeia sau barbatul sau „transexualul”, sau thalex undercover cu o alta adresa de mail zisa „cassey dear”

     El/ea (sau ela ca in romanul lui camil petrescu) pana mai deunazi era doar shopping around dar acu deoadata a tasnit cu propaganda si prozelitismul papistas, cainandu-i vai vai saracii papistasi macinati dinauntru si dinafara de noi ortodocsii rai si de iudele protestante.
     „Mitul”??? crestinarii de catre Sfantul Apostol Andrei, deci Biblia e falsa, Sf Andrei nu a fost in Pont, pe cine sa crestineze? erau doar greci, care plateau tribut cui? Zyraxes, Cotiso, Rhemaxos ??? Errrr,da da si astia erau tot greci, pai si publiu naso pe cine era suparat si cu cine nu se integra ? cu grecii evident.

     Crestinismul de la bulgari ca asa zice (? nu m-am uitat) in wikipedia si e logic doar Ionita Caloian si primul tarat vlahobulgarde cine a fost facut ?clar de rusii care ne incita pe noi catolicii de romani impotriva papistasilor de la buda asta latrina ast pardon scaun.

     Sau in vorbele unui clasic inca in viata (apropos de istetimea romanilor) „Iar trăznaia cu Ortodoxia adusă de bulgari în sec.8 m-a trimis direct la frigider. La bere. Căldură mare monșer…” LOOOOOOOOL m-a uns la suflet.

     Cum distrugi ortodoxia? Pai cine o practica? Romanul slavul si grecul in marea majoritate. Buuun , romanu cum e ? coruptibil – corupe-l!, grecu cum e? puturos, saraceste-l! slavul cum e? razboinic, ucide-l !

     • Nu fi chiar atat de paranoic: cei doi nu sunt unul si acelas personaj. E greu sa nu suspectezi pe toata lumea in mijlocul unei lumi parsive, dar e absolut necesar sa ne pastram echilibrul.

      Sunt absolut convins ca Cassandra este cine spune ea ca este si ca nu are nici o agenda ascunsa.

      Mai bun e duhul blandetii cu cei care au pornit la drum fara intentia de a face rau.

      Doamne ajuta!

      • am zis „probabil” . Da e mai bun duhul blandetii dar totodata focul se combate cu foc, iar cat priveste „fara intentia de face rau” , esti sigur ca nu exista o astfel de intentie ? atunci ce-i cu discursul asta procatolic? Cat priveste algoritmii asa este ce am observat eu, judecati voi daca se aplica sau nu.

     • Ba eu sunt de acord cu M!
      Enumerand metodele, a avut bunavointa sa ne invete care sunt algoritmii folositi de cei posedati, in general.

      Cu alte cuvinte duhurile si metodele sunt aceleasi, oamenii, instrumentele prin care lucreaza, sunt diferiti.
      Daca citesti de exemplu propaganda la evenimentele poreclite „Revolutia Franceza” sau „Marea Revolutie din Octombrie 1917”, observi ca metodele enumerate de M sunt aceleasi.

      O sugestie ar fi ca aceia care doresc sa priceapa ce se intampla cu adevarat sa citeasca atat Vietile Sfintilor cat si istoriile adevarate ale „revolutiilor”.

     • foarte corect. subscriu.,

    • Da’ matale de ce crezi ca o fac, curiozitate stiintifica?
     Pe ce iti bazezi entuziasmul?

    • TERMENUL CUMAN ,DERIVA DIN CUM KHAN(ASEMENI KHAN-ULUI) SI ERA UN SUPRA NUME AL VOIEVOZILOR NOSTRII CARE DESCINDEAU DIN MARELE ARBORE AGATHIRS

 3. La americani se face chestia asta, sau se prezuma din start ca toti erau evrei?:D

  • Din start sunt circumcizati toti noii nascuti de gen masculin, acolo, la America….

   • Cand vizitam California, cineva mi-a povestit cum si-a scapat baiatul de decupare.
    Dupa ce si-a epuizat argumentele ca el e crestin, ca poate e periculos, ca…, le-a spus ca el e din Europa de Est. Si aia de acolo sunt cam intr-o doaga si ca poate …
    Argumentul fricii i-a convins pe „doctori” care i-au lasat copilul in pace.

 4. Regret ca trebuie sa repet ce am mai spus, si pentru care toti ati sarit pana in tavan nu demult, dar nu vedeti padurea din cauza copacilor.
  Ca sa justificati mitul crestinarii prin Apostolul Andrei [si pe cine ar fi crestinat el la Pontul Euxin ? greci; plus ca pe vremea aia nu era diferenta intre catolici si ortodocsi; nemaivorbind ca restului Europei i-a trebuit 1000 de ani sa se crestineze, dar cica romanii au fost primii], ati negat tot ce tinea de originea latina a poporului roman.
  Adica ati negat CONTINUITATEA pe pamantul stramosesc, CEA CARE ESTE ACUM IN DISPUTA. Degeaba ati scandat ‘noi suntem daci’, ca nu exista nici un mormant din acea perioada prin care sa se dovedeasca legatura ADN.
  In spiritul cu adevarat crestinesc cu care nu le lasati greco-catolicilor nici aerul pe care-l respira, v-ati repezit toate blogurile ortodoxe ca un taur la corida pe ideea falsa promovata de interesele semite, ursesti si grecesti (care si-au dat mana aici cum au facut si la Vat.II) cum ca papalitatea vrea sa va cucereasca.
  Si milioanele de bataiosi abia asteapta un strigat de lupta, indiferent cat de gresit. Papalitatea abia se mai tine pe picioare, lucrata cum e dinauntru si dinafara pe toate partile, lucru pe care cei care au inventat strigatul de lupta il stiu prea bine. Ortodocsii au fost folositi ca pioni in asta, exact ca si neo-protestantii.
  Uitati-va ce scrie in wikipedia engleza despre ‘Origin of romanians’ sau ‘Transylvania in Early Middle Ages’. Sunt capodopere de dezinformare, desi foarte usor de demontat, referinta cu referinta.( Dar cine sta sa verifice ? Lumea crede ce scrie acolo.)
  Acolo vi se admite ortodoxia, dar nu mai devreme de sec.VIII si adusa de bulgari.Inainte cica au fost doar slavi, cumani si toti veneticii, inafara de romani. Care nu existau. Pai ce credeati, ca va lasa Stapanirea sa infloreasca ortodoxia dupa ce va distruge catolicismul ?
  Toti ati ajutat intr-o veselie sa omorati capra vecinului si in curand va veni si randul vostru, inclusiv al neoprotestantilor, dar de la ei nu e decat un pas pana la iuda ism, oricum. Legile noahide va asteapta, nu altceva.
  Sunt ani de zile de cand am tot prezis lucrurile astea si toate cozile de topor ale intereselor mai sus mentionate mi-au aruncat mereu etichete false, in ideea ca daca repeti un lucru pana la urma se lipeste.
  Probabil nu mi-am ales un nume bun, fiindca am patit exact ca si originala Kassandra, a carei soarta ca a fost blestemata de Apollo sa nu fie crezuta de nimeni e o metafora pentru prostia omeneasca.
  Fiindca sa nu uitam ca Troia a cazut.

  • Mai bine fă ca Sandra: cîntă la altă masă. Miza Ortodoxiei nu-i istorică, nu-i etnică, n-are-a face cu ADN-ul; miza ei e soteriologică. Potolește-te cu obsesia exclusiv istoristă de factură politică a romano-catolicilor de rit răsăritean (oficial nu mai există greco-cat.-informează-te). Problema e dacă te mîntuiești cu Filioque, cu harul creat, cu Vicarul lui Dumnezeu, cu dezlegarea la prezervativ și cu alte năzbîtii pe care mi-e lene să le-nșir aci.
   Iar trăznaia cu Ortodoxia adusă de bulgari în sec.8 m-a trimis direct la frigider. La bere. Căldură mare monșer…

   • Rufine, de ce nu alegi tu o tema necesara, de actualitate si sa dezvolti putin asupra ei? Mi-ar face placere sa o pun pe pagina I-a!

    • Sufăr de meteahna capitală a românului: nu-s capabil decît de comentarii 🙂

     • Asta credeam si eu despre mine insumi, pana in ziua cand un cititor al comentariilor mele, mi-a propus sa fac mai mult de atat. Crede-ma, e in puterea noastra…

   • ORDO DRAXIA a fost inlocuita cu ortodoxia. ordo draxia

    • Si ORT(H)O DONTIA salveaza Romania in sensul justei corectari a miticei muscaturi specifice culturii Dudau la care face referire si rapsodul popular cand graieste: „…. ca mi-s sarpe de Dudau, da’l galbin de musca rau”..
     .Refrenul: „mai Leano* „, reprezinta o trimitere directa la natura malefica (serpeasca, dracesca, mistico-mitologica) pe care trebuie sa o infrunte romanul neos in care motaie un traco-dac..Si de aici si strigatul disperat „Desteapta-te, romane !”, chère Tirca….

     * Leana L., Leana C., Leana B., Leana U. scl

  • Stii ce Cassy dear? Iti multumesc ca ai semnalat ce se spune pe Wikipedia lui peste prajit, despre noi Romanii.

   Caut amatori tari in istorie, care sa schimbe minciunile alea’ in adevar, daca cumva nu va fi cenzurat de agentii oficinei anti-Romanesti care o fac pe administratorii dictionarului cu acces de autor general si universal.

   Ce nu face SIE, facem noi, aici.

  • @casandra
   „Papalitatea abia se mai tine pe picioare, lucrata cum e dinauntru si dinafara pe toate partile”

   He, he (scuzati), a inceput omul nostru sa spuna si lucruri corecte!
   Ca ceasul stricat, de doua ori pe zi arata totusi ora exacta.
   Dar o eroare tot are, „din afara” este sprijinita, este nevoie de papistasi pentru pregatirea venirii Antihristului.
   De asa zisii „greco-catolici” e nevoie sa fie umflati (desi sunt sub 2% din populatia Romaniei) ca fiind indraciti, sunt folositori contra Sf. Ortodoxii.

   Sfantul Paisie Velicicovski ne adevereste:

   „Au eretici sunt ramlenii (romano-catolicii) cu al lor papa? Bine stiu
   ca vei zice ca sunt eretici. Si de vreme ce sunt eretici, precum si cu
   adevarat sunt, atunci Sfanta noastra Biserica ii afuriseste pe dansii.
   Si pe care Sfanta Biserica ii afuriseste si eu, impreuna cu Biserica,
   fiul ei fiind, ii afurisesc. [..] ”

   http://www.catholicculture.org/news/headlines/index.cfm?storyid=3515&

   Vatican newspaper gives positive review to Harry Potter movie
   July 14, 2009

   Continuing an editorial trend that has bewildered many readers and
   roused many critics, the Vatican newspaper, L’Osservatore Romano has
   given a four-star endorsement to the latest movie in the Harry Potter
   series, „Harry Potter and the Half-Blood Prince.” The paper
   acknowledged that the wildly popular wor of author J.K. Rowling “lacks
   a reference to transcendence,” but saluted the film for its positive
   portrayal of “friendship, altruism, loyalty, and self-giving.”
   L’Osservatore dismissed concerns by critics who have warned that the
   Potter books glorify sorcery and black magic, saying that the use of
   magic in the movie is similar to that in “classic fairy tales.”

   http://www.catholicnews.com/data/stories/cns/0903210.htm

   Vatican newspaper praises values in new Harry Potter film

   By Cindy Wooden
   Catholic News Service

   VATICAN CITY (CNS) – The Vatican newspaper gave the new Harry Potter
   movie four stars for promoting „friendship, altruism, loyalty and self-
   giving.”

   As „Harry Potter and the Half-Blood Prince” was set to open worldwide
   July 15, L’Osservatore Romano, the Vatican newspaper, once again
   downplayed concerns that the film and book series by J.K. Rowling
   promote magic and witchcraft.

   „Certainly, Rowling’s vision lacks a reference to transcendence, to a
   providential design in which people live their personal histories and
   history itself takes shape,” the paper said in its July 14 edition.

   But, it said, the new film and the books make clear „the line of
   demarcation between one who does good and one who does evil, and it is
   not difficult for the reader or the viewer to identify with the
   first.”

   „This is particularly true in the latest film,” the review said. „They
   know that doing good is the right thing to do. And they also
   understand that sometimes this involves hard work and sacrifice.”

   The magic in Harry Potter is similar to the magic found „in classic
   fairy tales,” it said.

   When the book is finished or the film credits roll, what is remembered
   are „the values of friendship, altruism, loyalty and self-giving”
   rather than the magic tricks, the newspaper said.

   L’Osservatore said the film „Harry Potter and the Half-Blood Prince,”
   the sixth Harry Potter film, is the best adaptation so far.

   „As the characters – now adolescents on the threshold of adulthood –
   have grown, the tone of the story has as well and the film benefits,”
   it said.

   The Vatican newspaper said the fact that the teen stars are starting
   to experience a bit of romance, „with the right balance, makes them
   more credible” because „they are called to face the same problems as
   their ‘Muggle’ peers.” In the Harry Potter series „Muggles” are people
   not endowed with magical powers.

   https://eufrosin.wordpress.com/2009/10/26/carl-marx-ultimul-erou-al-vaticanului/

   http://seeker401.wordpress.com/2009/10/23/karl-marx-is-now-a-good-guy

   Karl Marx is now a good guy – The Vatican

   http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,26245382-2703,00.html

   KARL MARX, who famously described religion as “the opium of the
   people”, has joined Galileo, Charles Darwin and Oscar Wilde on a
   growing list of historical figures to have undergone an unlikely
   reappraisal by the Roman Catholic Church.

   L’Osservatore Romano, the Vatican newspaper, says that that Marx’s
   early critiques of capitalism had highlighted the “social alienation”
   felt by the “large part of humanity” that remained excluded, even now,
   from economic and political decision-making.

   Georg Sans, a German-born professor of the history of contemporary
   philosophy at the pontifical Gregorian University, wrote in an article
   that Marx’s work remained especially relevant today as mankind was
   seeking “a new harmony” between its needs and the natural environment.
   He also pointed out that Marx’s theories may help to explain the
   enduring issue of income inequality within capitalist societies.

   “We have to ask ourselves, with Marx, whether the forms of alienation
   of which he spoke have their origin in the capitalist system,”
   Professor Sans wrote. “If money as such does not multiply on its own,
   how are we to explain the accumulation of wealth in the hands of the
   few?”

   Last year the Vatican erected a statue of Galileo as a way of saying
   sorry for trying the astronomer in 1633 for his observation that the
   Earth moved around the Sun; in February, a leading official declared
   Darwin’s theory of evolution compatible with the Christian faith, and
   in July L’Osservatore praised Oscar Wilde, the gay playwright, as “a
   man who behind a mask of amorality asked himself what was just and
   what was mistaken”.

   Professor Sans argues in the latest article that Marx’s intellectual
   legacy was marred by the misappropriation of his work by the communist
   regimes of the 20th century. “It is no exaggeration to say that
   nothing has damaged the interests of Marx the philosopher more than
   Marxism,” he said.

   The new assessment of Marx overturns a century of Catholic hostility
   to his creed. As recently as two years ago, Pope Benedict XVI singled
   out Marxism as one of the great scourges of the modern age. “The
   Marxist system, where it found its way into government, not only left
   a sad heritage of economic and ecological destruction, but also a
   painful destruction of the human spirit,” he told an audience in
   Brazil.

   The revision comes after a sustained period of papal appraisal of
   modern capitalism. Pope Benedict’s latest encyclical, Charity in
   Truth, offers a direct response to the recession, arguing that global
   capitalism has lost its way and that Church teachings can help to
   restore economic health by focusing on justice for the weak and closer regulation of the market.

   Following hot on the heels of the vaticans new relationship with
   galileo: http://seeker401.wordpress.com/2009/10/17/the-vatican-to-commemorate-

   we now have a new relationship with karl marx..how sweet..the vatican
   is doing everything it can to be inclusive now..no walls are being put
   up..they are being torn down..so we can all worship under the same
   umbrella..the catholic umbrella

   • @ Treaz (treaz)
    Te repeti. Ai dat citatele astea de nu stiu cate ori, ca pana si aplaudacii tai s-au plictisit. Hai, arata-ne ca esti femeie inteligenta si spune si o parere personala. Nu-ti fie frica. E greu numai la inceput.
    De exemplu, ce crezi despre pretentia Toporului Ales de a fi Ales ?

 5. In Irak, in 2003, cea mai mare „captura” n-a fost nici Saddam, nici petrolul, ci furtul a 70 – 90.000 artefacte, practic, toata istoria Babilonului, astfel incat cotropitorii (…) sa-si insuseasca istoria si sa-si puna granitele pe Eufrat.

  • CORECT!!! Toate sunt acum in subsolul palatelor evreiesti din Anglia si SUA.

 6. De altfel, una din dungile albastre de pe steragul israelian e chiar Eufratul, cealalta fiind Nilul, granitele naturale ale imperiului lui David (steaua cu sase colturi).

 7. Si asa sustin evreii ca numele orasului Adjud vine de la latinescul „ad iudam” („cu evrei”), de la legiunea romana „Iudaica”, venita in Dacia in 105 d.H. Asa ca au tot dreptul sa fie proprietari si pe aici…
  Draga Cristian, asa trebuie sa judeci lucrurile; ce, nu intelegi nici acum ce e in jurul tau?

  • Geo, fara suparare, dar ai vreo sursa pentru cele pe care le afirmi?
   De exemplu, zona in care se afla azi orasul Adjud nici nu a facut parte din provincia romana Dacia, iar orasul propriu-zis dateaza din Evul Mediu, deci sunt peste 1000 de ani diferenta. Chiar sunt curios de unde ai scos chestia cu „ad judam”. De asemenea, m-ar interesa si detalii legate de acea legiune romana pe care o amintesti; din ce stiu eu, in armata romana nu a existat nici o legiune cu acel nume. Cele 2 dungi albastre de pe steagul israelian au o motivatie religioasa iudaica, nu au nici o legatura cu fluviile Nil si Eufrat. Din nou, ai vreo dovada pentru asta?
   Am inteles, in Irak s-au furat artefacte pentru a se stabili granita (a cui granita?) pe Eufrat. S-a intamplat cumva asa ceva. Din ce stiu eu, granitele Irakului sunt neschimbate.
   Sper sa nu te simti jignit, dar ceea ce spui pare luat din teorii ale conspiratiei de cea mai proasta calitate.

   • Draga Cristian, sunt atatea surse pe net pentru confirmarea a ce spune Geo incat ma mir ca pui o asemenea intrebare. Intrebarea corecta ar fi: „am studiat ore intregi pe google si nu am gasit nimic care sa confirme ce spui. Unde as putea gasi vre-o confirmare?” si sa ne imaginam ca ai fi pus o asemenea cinstita intrebare si ca sa il las pe Geo sa savureze berea in loc sa bata in taste, iti scriu : cauta pe site-urile lui Eric Hufschmid, Matt Giwer si Christopher Bollyn. Cand termini cu ei, la anul viitor cel mai devreme probabil, daca mai ai nevoie de ceva, da un semnal.

   • Eu am repetat ce spun unii istoriografi evrei. Evident, obraznicii pe care avem datoria sa le combatem!

    • Perfect, Geo, te rog atunci sa ne spui si noua care sunt acesti istorici, ce anume spun ei despre orasul Adjud, despre legiunea romana „iudaica” si despre simbolismul steagului israelian si ce surse citeaza in sprijinul lor.

     • Cristiane Cristiane, tu nu cauti informatii, tu cauti galceava. Ei bine ……… aici nu avem.

      • Eu am pus intr-un mod civilizat niste intrebari, dupa parerea mea foarte indreptatite, pentru ca unele din afirmatiile lui Geo sunt, cred eu, gresite. Daca tie asta ti se pare „a cauta galceava”, e strict problema ta.
       Ai tu cumva un raspuns adecvat la intrebarile puse de mine? Daca nu, de ce sustii orbeste niste afirmatii nedemonstrate si contrare istoriei cunoscute?

     • @cristian
      „Daca nu, de ce sustii orbeste niste afirmatii nedemonstrate si contrare istoriei cunoscute?”

      „Vreau sa stiu tot!”
      Voi chiar nu aveti simtul ridicolului?
      Intreaba-ti parintii, doamna invatatoare…

 8. Oasele sunt livrate în secret, pe cheltuiala ICR, doctorului (neplagiator) Mengele. Omul n-a murit. Unii zic că ar sta ascuns în garajul lui Neagu Djuvara concentrîndu-se pe catalogarea exemplarelor pure. Cică ăsta ar fi trendul, deși Merkel jură că nu știe nimic.

 9. niste ratati care fac circ …..

 10. Vor să rescrie istoria. Pentru asta au nevoie să vadă cine-i de-al lor și cine nu. In istorie trebuie să rămână doar de-ai lor.

  • Ceilalti sunt niste mizilicuri, dupa mintea lor proasta dar trufasa. Isi vor rupe singuri gatul, caci nu cu noi s-au pus, ci cu Cel care ne-a declarat pe noi mladita Lui aleasa, adica noul Israel.

   • „Mizilic”… Pai nu ne spuneau vremelnicii (Doamne-ajutaaaaa!) nostri conducatori (parca prin ianuarie anul asta) „ciumpalaci”, „mahala inepta” si „viermi” ???

   • Actiunea aceasta creaza un precedent de care ar trebui sa profitam si sa cerem, in numele intregii comunitati crestine dar si al minoritatii rrome*, deshumarea** Patriarhilor Abraham, Issac si Jacob cu neveste cu tot, in scopul stabilirii definitive( cu mijloace stiintifice!) a adevarului privind originile semite ale acestora.
    Rezutatele analizelor genetice, vor trebui comparate cu cele detinute de Asociatia Shavei Israel, ce isi consacra activitatea cautarii triburilor pierdute ale poporului evreu.
    Pana in prezent, studiile efectuate la initiativa respectivei asociatii, au ajuns la concluzia ca grupuri cu aceleasi caracteristici cromozomiale traiesc in diferite zone geografice din India, respectiv in provinciile Goa si Andra Pradesh, dar si la frontiera cu Birmania (Bnei Menashe).
    Cromozomul care ne intereseaza este de tip Y, are caracteristici polymorfice si poarta numele”haplotyp modal Cohen”.
    Cred ca daca o pornim pe drumul asta, putem ajunge la un fericit compromis istoric: le dam populatia rroma ( a se vedea precedentul falujah si lemba) si ne lasa voievozii sa-si doarma in liniste, somnul de veci.

    *Nu i-am discriminat religios ci am subliniat indirect, nativa inclinare spre ezoterismul samaritean
    **Mormantul Patriarhilor se afla in Samaria.

    In paralel, cerem deshumarea defunctilor din cimitirele asezarii Rosh Pina- Israel, in care se afla inmormantati primii coloni (1882) originari din Romania (Moinesti) si efectuarea analizelor genetice, in scopul stabilirii originei etnice a acestora.
    Solicitam aceasta ca urmare a afirmatiei facute in volumul „Mémoires des juifs de Roumanie”, publicat anul acesta in Franta, la editura „Non Lieu”.
    La pagina 32, Dov Adler afirma urmatoarele:”Fondata in 1882 de un grup de coloni ROMANI sionisti si idealisti, ( Rosh Pina) a fost prima colonie evreiasca din Palestina”.
    Deoarece afirmatiile „coloni ROMANI” si „colonie EVREIASCA” sunt contradictorii, putem presupune ca idealismul sionist al celor 300 de romani aflati intr-o situatie de precaritate financiara a fost stimulat…material. Presupunerea rezulta doar din zisele autorului.
    In cazul in care s-ar constata ca acei coloni erau romani get-beget, putem pretinde atat titlul de „Popor Drept intre Popoare” cat si reparatiuni financiare pentru cei 130 de ani in care Romania a fost pagubita de forta vitala creatoare a cetatenilor moinesteni.
    In caz ca nu, putem pretinde acelasi lucru deoarece ROMANII sunt cei care au asezat” piatra din capul unghiului ” (Rosh Pina face referire la Psalmul 118:22) in Palestina, pentru evrei.
    Stiu ca ma repet prin ceea ce am scris acum dar poate este momentul sa repetam cu insistenta adevaruri inconfortabile, in speranta ca intr-o zi, ele vor dezmorti constiintele anchilozate.
    Stilul nu-i tocmai academic, dar cu comentatori precum rufin, este usor sa scapi caii.

    • DA DA DA, CU TOT SUFLETUL AI DREPTATE. SA SE FACA ASA! SUSTIN, UNDE SEMNEZ SI IN CE CONT TRIMIT DONATIA?

    • Dar sa ii verifice la ADN si pe cei gasiti in lagarele naziste la asa zis-a eliberare. S-ar putea sa avem o surpriza uriasa.

     Nu e suspect ca nu exista nici un singur raport medico-legal privind acuzatiile de holocaust? Si ce minunatii de rapoarte se pot face azi cu cunostiintele stiintifice de azi! FARA SA MAI RAMANA VRE-UN DUBIU. De ce nu s-or inghesui evreii sa se faca aceste cercetari? Intreb si eu asa ca un goi vita incaltata ce mis.

    • microcompletare: cei gasiti morti adica, movilele de cadavre adica, ca vii i-au imprastiat inainte sa poata depune marturie la Nuremberg.

 11. O nota explicatorie: acutizarea urii impotriva catolicilor in momentul de fata se datoreaza manevrelor semitilor, care se folosesc de ceilalti prostanaci care au ‘an axe to grind’ in legatura cu catolicii si care cred ca isi rezolva asa propria lor agenda.
  Cand a inceput aceasta acutizare ? Aproximativ in jurul lui 2000, cand papa JP2 a scris ‘Dominus Jesus’ in care afirma ca numai prin Hristos exista mantuire. Atunci si-au dat seama ca el doar s-a prefacut ca-si pleaca urechea la sugestiile lor de a ‘deschide’ Bis Cat inspre modernism, cum au facut vaticaniarzii massoni. Dupa asta s-a schimbat macazul si s-a terminat cu prietenia fata de catolici.
  Presa e intotdeauna prima linie de bataie si la gradul in care e controlata, cea mai puternica. Au inceput incet, cu ‘indoieli’, ca nu puteau trage tare in cel caruia ii zisesera Papa rock star si era darling-ul presei, asa dintr-odata, pe urma cu acuzatii, inscenari [cea mai recenta ca un preot de 90 de ani s-ar fi dat la o fata], activarea ‘cartitelor’ introduse in seminarii, etc.
  Au avut o speranta cand a murit JP2, dar le-a fost spulberata. Ben16 e conservator si a inceput sa intoarca incet carma Bis Cat din mlastina in care se innamolise. Si atunci au inceput in forta cu toate atacurile, iar parerea mea e ca vor sa fie el ultimul papa, ca sa se implineasca (chipurile) o falsa profetie pe care tot ei au pus-o in circulatie.
  Erau planuite probabil lucruri mari pentru 2012 in general, dar li s-au opus multe lucruri, intre care si ursii.
  S-au grabit, si eu cred ca s-au grabit fiindca tartorii cei mari se apropie de sfarsitul vietii si au vrut sa apuce sa vada roadele planurilor inainte de a-si da sufletele lui Sarssaila in pastrare.Dar graba strica treaba.
  Ce fac ei acum cu toate legile pe plan mondial, incearca sa-l lege pe Gulliver Prostul pana e adormit. Vor sa controleze prin teama exact cum ii controlau pe uresesisti si, ca si acolo, e imposibil sa faci asta fara colaboratori la toate nivelele. Problema (lor) e ca acesti colaboratori nu pot fi controlati nici ei si sunt coruptibili.
  Deci e bine sa ai o privire de ansamblu, dar nu chiar din sa telit.

  • si atunci de ce pa(m)pa(laul) se roaga cot la cot cu jivinele jidanice la zidul templului distrus de tribul roman al tracilor si de ce a emis bula sau ce-o fi emanat el in care spune ca nu jidanii l-au ucis pe Hristos desi in Sfanta Scriptura scrie negru pe alb ca satanicii jidani au strigat toti intr-o voce : „Sângele Lui asupra noastră şi asupra copiilor noştri!”, iar de poponari ce sa mai zicem , indrazneste nemernicul sa se ascunda dupa cuvintele Mantuitorului (ce ti-e si cu rastalmacirea asta) – Nu judeca! Da valabil in sens legislativ dar asta nu inseamna nu gandi si nu reactiona. Femeia prinsa in curvie nu pretindea ca ce faceea ea era normal, nu dorea sa institutionalizeze fapta ei si nici nu cauta sa convinga pe altii sa faca precum ea. Si tot in Sfanta Scriptura scrie Dumnezeu negru pe alb : ” Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune”.

   Dupa faptele lor ii veti cunoaste !

  • Vorbesti de Papa Katz?
   Si de poponarul Ratzinger?
   Te-am vazut intamplator si pe alte forumuri ortodoxe.
   Mai schimba identitatile, stilul ca sa fie randamentul mai mare.
   Nu va fac astia nici macar minimul de scolarizare – nu mai e dedicatia parintilor si bunicilor vostri, alti vremuri!

   • Va cam preocupa faptele pe invers pe amandoi.

    • ne preocupa si ” de ce pa(m)pa(laul) se roaga cot la cot cu jidanii la zidul templului distrus de tribul roman al tracilor si de ce a emis bula sau ce-o fi emanat el in care spune ca nu jidanii l-au ucis pe Hristos desi in Sfanta Scriptura scrie negru pe alb ca au strigat toti intr-o voce : “Sângele Lui asupra noastră şi asupra copiilor noştri!” da’ tu scrii numai despre ce iti convine desi ticalosiile voastre merg man in mana.

     • @M
      Cam multe greseli faci in cateva fraze. Chestia cu „tribul roman al tracilor’ nu este decat propaganda protocronista. Tracii si romanii au fost doua popoare antice perfect distincte, care vorbeau doua limbi foarte diferite.
      Ideea ca intreg poporul evreu ar fi vinovat de executarea lui Isus Cristos este, dupa mine, o aberatie. Chiar daca pornim de la premiza ca relatarea din biblie e in mare corecta, tot nu poate rezulta o astfel de concluzie. Interpretand la maxim, vinovati directi ar fi liderii religiosi evrei care au cerut autoritatilor romane executarea lui Cristos si evreii aflati in piata care nu l-au ales pe acesta cand li s-a cerut sa faca alegerea. In rest, toti evreii care traiau in acel moment, 99,99% din ei, nu au absolut nici o vina. Oricum, toti cei implicati in acea executie sunt morti de 2000 de ani, deci orice vina atribuita unei persoane in viata azi, indiferent de etnie, este complet nejustificata.

      • dude… care parte a :“Sângele Lui asupra noastră şi asupra copiilor noştri!” nu o intelegi? cine a zis-o ? liderii religiosi sau poporul? asupra cui asupra copiilor nostri gen URMASII. Mai clar de atata ce mai vrei?

       Ti pare o aberatie Cuvantul Sfintei Scripturi?????????…….??????…..

      • Tracii si romanii au fost doua popoare antice perfect distincte, care vorbeau doua limbi foarte diferite.??? No shit? si atunci de ce solii daci nu aveau nevoie de interpreti la Roma, fapt confirmat in scrierile istoricilor romani. Erau asa buni la limbi straine dacii?
       „Chiar daca pornim de la premiza ca relatarea din biblie e in mare corecta” nu vrei tu sa pornesti de la Adevarul ca e in totalitate corecta?
       Ce greseli? de gramatica? poate scriu cam repede cand ma inflacarez dar totusi incerc sa nu imi bat joc de limba stramoseasca deci unde-s alea ?

      • @cristian
       Frumos pseudonim ti-ai ales – „cristian”.
       Dar nu e suficient, trebuie sa inveti lucrurile elementare despre Sf. Ortodoxie ca altfel vei fi dat „la vaci”.
       Am mai atras atentia si altor „crestini” ca numele Domnului se scrie „Iisus Hristos”. Deci nu „Isus” si nici „Cristos” daca doriti sa va integrati in peisaj.
       Un minim de efort profesional nu strica.

      • @M
       Bine, cateva zeci/sute de indivizi au spus la un moment dat o prostie si au contribuit la executarea unui om nevinovat. Ce vina pot avea ceilalti evrei care nu au participat in nici un fel la evenimentele respective? La fel, ce fel de vina pot avea copiii lor? Daca eu, de exemplu, aprob public o crima, ti s-ar parea normal sa fii si tu si ceilalti membri ai familiei tale considerati vinovati pe baza faptului ca toti suntem romani?

       In privinta solilor daci care cunosteau limba latina: tu chiar crezi cu adevarat ca niste daci nu puteau in secolul II sa cunoasca o limba straina (mai ales latina)? Ce ne facem atunci cu solii altor popoare antice care nici ei nu aveau nevoie de traducatori? De exemplu, liderul german Arminius cunostea limba latina. Era si el roman sau romanii erau de fapt germani? Ce parere ai de romanii care citeau si scriau in limba greaca? Erau si ei greci sau grecii erau romani?
       Eu zic sa mai lasi propaganda protocronista si sa mai citesti niste carti serioase de istorie, nu aberatiile daciste.

     • Nu va mai obositi sa deturnati. Vorbeam despre situatia actuala a papalitatii, cauzata de atacurile semitilor si celor care se aliaza cu ei din interese personale.
      Pe toate cozile de topor va doare exact in spitz de caracterul papilor, dar va e frica sa nu se afle dedesubturile colaborarilor.
      Dar mai devreme sau mai tarziu toate se afla.

      • Un om intelept (crestinul ortodox) si-a construit casa pe o stanca (Hristosul), un nebun (papalitatea) a construit-o pe nisip. Marea (din care iese fiara) loveste napraznic. La ce te asteptai?

      • Ma asteptam exact la devieri din astea.

 12. Cui foloseşte? Să presupunem că se va descoperi că unul din domnitori a avut ascendenţă cumană , tătară, apaşă, comanşă, ori eschimosă. Care ar fi problema? Tac-su a luat de nevastă o muiere rămasă in urma cârdului de migratori. Ei şi?…Care e problema?
  Merită să jigneşti în asemenea hal sentimentul naţional al românilor, numai pentru a acredita un adevăr inutil? Merită să provoci retalieri din partea unor băieti care sunt suficient de „amorsaţi” pentru a nu le mai păsa câte morminte evreieşti sunt profanate?
  Şi, în fond, asta e cercetare istorică? Păi, parcă ni se spunea ca nu contează etnia cuiva, ci faptele pe care le lasă în urmă…
  După mine, este o acţiune exclusiv propagandistică, motiv pentru care nu am nici o îndoială că rezultatele testelor ADN se cunosc deja.
  Şi, în altă ordine de idei, avem, iată, o nouă confirmare că guvernul USL este dirijat de aceiaşi neprieteni ai românilor.

  • „Păi, parcă ni se spunea ca nu contează etnia cuiva, ci faptele pe care le lasă în urmă…”

   Da dar sangele apa nu se face iar unii sunt mai egali decat altii…..

 13. Va recomand sa vedeti emisiunea asta.
  Merita vazuta pentru a intelege ce e cu toata povestea asta

  http://transilvaniatube.ro/video/povestile-transilvaniei-editia-din-30-iunie-2012

 14. SALUT,
  Poponarul ala de Djuvara(e gaozar,nu e gluma!) a mai spus ca si primii domnitori din Moldo-Vlahia(numele corect al „Moldovei” in actele oficiale din Evul Mediu) au fost de origine turca.O echipa antropologi din Hamburg(sefu era neamt din Romania) a facut teste la ramasitele de la biserica voievodala din Radauti si au spus ca (primii voievozi) erau romani get beget(Traci)!Asta se poate vedea in filmul despre daci recent aparut pe net.

  ps:chestia aia cu cumanii si pecenegii a venit de la un diliu(bolund) din Montreal.Il chema Eugen Caraghiaur(se auto-intituleaza „printul cumanilor” si este putin „dus cu pluta..”

  • Sa nu ne facem pacate mai mari decat avem. Nu este. A fost batut de Dumnezeu in tinerete cand a pierdut cu copil si se pare ca nu a inteles nimic;
   Este foarte frustrat. Ii este frica de posibila uitare ce se va aseza peste numele lui, curand.
   E trist ca nu realizeaza consecintele afirmatiilor sale si ca va lasa in urma confuzie si manie.

 15. Daniel Roxin revine:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3yBrbMrAppw#! – Dacii – noi dezvaluiri

  • Revine si bine face!
   Arheologia noastra agonizeaza financiar dar nu si arheologii.
   Daca ne uitam la centura muzeala danubiana, constatam ca este alcatuita din istorici ( arheologi) scoliti in ograda doamnei Zoe Petre. Dan Nanu, Florin George Topoleanu, Marian Neagu ( ca sa nu ma refer decat la trioletul Pacuiul lui Soare -Argamum) isi tin cu indarjire de scaune avand grija sa nu ii supere pe amatorii de chiolhanuri la cherhana, despre geto-daci discutand doar intre cunoscatori si numai dupa a doua sticla cu vodca.
   Filmuletul lui Roxin este doar o incitare la documentare si toate afirmatiile istorice sunt verificabile si corecte.
   Imi permit cateva completari.
   Modelul grafic de pe” Crucea din vis” il gasiti pe placile din calcar masiv ce au alcatuit corpul Bisericii Sfantului Apostol Ioan, din Efes, pe locul mormantului acestuia.
   Am fost, am vazut, am desenat (caci imi uiatsem acasa apartul de fotografiat). Mergeti sa va convingeti, dar grabiti-va, ca cine stie carui colectionar ii trece prin cap sa faca un gheseft cu turcii.
   Nu il cunosc pe domnul Roxin, dar daca citeste cumva” eufrosin”, ii propun sa faca un documentar despre steagul dac.
   In doua vorbe, fara speculatii.
   Steagul este comun dacilor si persilor (cuvinte comune, religie comuna, steag comun). Numele muntilor nostri are ca origine cuvantul „carpi” care in persana insemna, zei.
   Intaia reprezentare a acestuia o gasim pe o placa ceramica, sec IV, descoperita la Budulesca (judetul Prahova!)
   Steagul se numea „draco”.
   In lucrarea enciclopedica Suidas se afirma faptul ca draco este de origine daca.
   La Thesalonic, pe „Arcul lui Galeriu”( batalia din 311 impotriva persilor) soldatii poarta steaguri dacice.
   Raman nesatisfacut de afirmatia domnului Chelaru referitoare la burlacia soldatilor romani care, din motive administrative (nu avea cine sa ii casatoresaca?!) nu au avut urmasi.
   Il informez pe domnul general ca romanii aceia ( macedoni, sirieni sau ce au fost dansii), le prindeau din cand in cand pe virtuoasele noastre stramoase. Sigur ca vana dacica era mai viguroasa, si sigur ca dacii erau mai numerosi decat legionarii, dar cateva mii de daco-romani tot s-au nascut si au dat parlamentarii din vremurile noastre.
   De altfel, nici dacii nu s-au lasat mai prejos in jocul stravechi” leapsa pe ouate”. Nu glumesc.
   Intaia legiune romana de origine DACA a fost alcatuita din aproximativ o mie de legionari si a fost asezata in Bretania, in anul 200.
   Cred ca erau forte vigurosi sexual stramosii nostri, buni inotatori si profund mistici.Le-au prins, cu siguranta pe doamnele locale si le-au lasat si destule obiceiuri.Poate discutam odata si despre „calusul irlandez” frate geaman cu „calusul dacic”.
   Steagul in chestiune il regasim in cavaleria romana supranumita „a draconarilor”, viitorii dragoni.
   Inchei cu o informatie istorica consemnata in manualele altor natii, anume aceea ca in 535, Justinian a dispus construirea asezarilor Recidava si Litterata la N de Dunare( stiu domnii Neagu, Topoleanu si Nanu) si a decis ca aceasta Provincie, acatuita din urmasii geto-dacilor, sa aiba pe steag culorile rosu, galben si albastru, de la stanga spre dreapta, culori prezente pe setagul dac.

   Cred ca merita sa urmarim punctele de vedere ale grupului pro- dacic( scuze pentru formulare) si numai pentru ca este atacat si denigrat de hoarda de pe b1tv.
   Chair asa, cum de nu a observat Cristoiu pana acum ca tzatza de la care suge el nu este taztza si nici vaca, ne e vaca? Pardon, dar stilul cu care si-a facut un nume la Ev Z, face inca ravagii.

 16. eufrosin

  pai vad ca romanilor nu le pasa de natia si tara lor deloc iar asta nu se intimpla de ieri alaltaieri! au ajuns strainii sa decida ce vor ei si dupa toata tarasenia asta precis ne vor informa ca nu existam deoarece scopul lor este desfintarea noastra totala care va merge pina la stergerea din istorie. bine pe drumul asta au intrat toate natiile pt ca se vrea desfintarea toturor insa de fapt totul are ca scop desfintarea crestinismului. uita-te mai atent sa vezi ca despre asta este vorba! se lucreaza pe toate fronturile si se folosesc toate mijloacele inclusiv reducerea numerica tot asa prin folosirea toturor metodelor care le includ pe cele alimentare, medicale, demografice prin distrugerea si pervertirea femeii. peste asta se adauga impingerea emigrantilor de pe alte continente si folosirea agresiva a numitei discriminari pozitive. europa este clar in curs de desfintare totala si reconsruire dupa principiile proiectului american.

  apoi daca distrugi scoala poti face orice vrei asa ca-n romania de astazi asta fara sa insemne ca situatia ar fi alta pe la altii. tragic este ca romanul s-a adaptat la asta prin propie vointa. a nu se uita nebunia cu e.u. si vestul ala bun si minunat dupa care tipa tot romanul fara sa aiba habar ce era de fapt. el vazuse dallas la tv si credea ca asa este la „civilizati”.

  acum realizezi ce-a insemnat pt noi ca natie mutarea satelor in orase? cind i-au dat bani lui ceausescu ca sa ne dezvoltam au stiut bine de ce o fac si uite ca astazi obtin la modul extrem de usor tot ce vor ei. taranul roman a fost arma lor cea mai tare!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: