Știrile zilei după Eufrosin: azi, Iunie 2012


Astazi am avut o zi grea (eternele probleme inerente unui serviciu cu raspundere) si nu aveam nici un chef sa scriu, dar doua chesti mi-au prins atentia si nu pot lasa sa apuna soarele, fara sa comentez:

Intai, e stirea ca „presupusul organizator al atacurilor teroriste de la 11 Septembrie”, unul cunoscut sub apelativul „Khaled Sheikh Mohammed”, a declarat ca a spus tot ce nu a facut, pentru ca i s-au strans c…ele la menghina.

Nu e nici un secret in faptul ca un om torturat spune orice pentru a inceta chinul. Ma rog, au fost exceptii cu sutele de mii (cititi vietile Sfintilor), dar fara o cauza reala pentru care mai bine e sa mori, cel torturat va nascoci taman povestile pe care tortionarii vor sa le auda, numai sa se opreasca.

Ori ce cauza nobila ar fi putut avea unul care evident nu avea nici in clin nici in maneca cu 4 aeronave de pasageri declarate deturnate peste cerul super-puterii care stie si genul mustei ce bazaie pe langa farfuria omului? Sa fim seriosi…

„În această Zi Internaţională de Susţinere a victimelor torturii (marţi)”, apărarea lui Khaled Sheikh Mohammed a anunţat că a adresat o „scrisoare de susţinere” către Raportorul special al ONU, Mendez, în cadrul unei „prime etape a unei anchete ONU asupra acuzaţiilor de tortură”.

Avocatii lui KSM, cer să se deschidă o anchetă completă, justă şi imparţială asupra conduitei Statelor Unite şi unei alte eventuale ţări complice”.

„După l-a supus pe Mohammed la tortură şi la un tratament crud, inuman şi degradant, în urma capturării sale pe 1 martie 2003 la Rawalpindi, în Pakistan, Guvernul american l-a constrâns la tăcere”, scriu avocaţii acestuia.

Faina treaba: dupa ce l-au facut sa declare si laptele pe care nu l-a supt, acum aflat sub cheie, il obliga prin „metode speciale” sa taca. Pe scurt, tipul a fost desemnat pe post de tap ispasitor si nu-i cu chip ca lumea sa mai auda vre-odata un cuvant din gura lui.

„În absenţa unui document de acces la nivel ultrasecret, nimeni nu este autorizat să îl întâlnească sau să îi vorbească. Avocaţii săi sunt invitaţi să nu pronunţe cuvinte ca «presupus, clasat, secret al apărării»”, continuă ei, invitându-l pe Mendez să ceară să îl întâlnească pe cel mai „celebru” deţinut de la închisoarea militară din Guantanamo Bay (Cuba).

„Statele Unite caută să închidă acest penibil şi sumbru capitol din istoria ţării noastre, omorându-l pe Mohammed în urma unui proces-spectacol”

Buna si democratia asta, in lipsa a altceva! Daca-i secret, secret sa fie, ce mamaliga lui de adevar, cand o lume intreaga asteapta macar de flori de mar, razbunare, pentru crimele comise de catre altii impotriva ei! De fapt cam 60% dintre americani nu mai cred in vrajile guvernului lor de ocupatie, dar asta nu conteaza – aparentele trebuiesc mentinute! Daca spoiala asta pica, s-a dus totul pe apa sambetei!

Un avocat militar onest pe cat ii permite sansa de a beneficia de o pensie care sa ii permita un trai comod, spune:

Nimeni nu trebuie să fie torturat”, a scris căpitanul Jason Wright, unul dintre avocaţii militari ai lui KSM, într-un comunicat. „Începând de la 11 septembrie (2001), Statele Unite şi-au pierdut simţul moral. Dând socoteală, am putea spera ca în sfârşit să ne regăsim”, subliniază el.

Domnul sa ii ajute, ca bine a vorbit! Acum bomba:

Khaled Sheikh Mohammed cel din detentie, nu are numic de a face cu adevaratul Khaled Sheikh Mohammed, care a fost impuscat de catre serviciile secrete pakistaneze ISI, in 11 Sept. 2002. Aceasta este fotografia sa:

Kuweitianul din nastere, era vorbitor fluent de araba, urdu si engleza si a frecventat North Carolina Agricultural and Technical University din SUA,obtinand atestatul de inginer mecanic. Nu seamana deloc cu individul mic si hirsut, cu mina de geambas de cai trezit din somn, care a fost arestat de catre bravele servicii americane, cele a caror misiune principala este asasinarea celor declarati indezirabili de catre gasca vorbitoare de yiddish care distruge America si prin extenso, toate tarile in care pun talpa ai ei militari.

Vorbind de ei, ce ne e dat sa aflam cu oarece surprindere, desi n-ar trebui, ca unii care vedem si simtim duhoarea ce razbate din directia axei raului ( nu, nu e vorba de Damasc, Teheran, Pyongyang, oricat de antipatic mi-ar fi porcul ala’ mic si umflat de Kim Jong un’, doi, trei..)

Acesta e tapul ispasitor pe care il tortureaza baialetii de mingi ai adevaratilor teroristi:

noul Khalid Sheikh Mohammed

Aproape ca era sa uit de ce-a patit armata care e folosita pe post de shabbatz goy de catre scarbele care ii au in buzunar pe „reprezentantii” lor! Printr-o miscare de condei, vitejii aducatori ai fractionarii hidraulice, ai mancarii rele si a avioanelor la mana III-a, au devenit cercetatori obligatorii a stilului de viata „alternativ” al celor vinovati de impinsul lutului la deal…

Bietii militari americani sunt astfel nevoiti sa accepte in sanul lor pe cei carora le sclipesc ochii la dusul in comun si mai mult, sa fie indoctrinati si ei cei normali, in placerile curistilor care pana acum erau tinuti la locul lor printr-o lege denumita „don’t ask, don’t tell”.

foto AFP/Mediafax

Le indemna nevrednicul fost primar al comunei Deveselu pe fetele satului, sa :ii astepte cu bratele deschise pe militarii americani”.

Frati olteni, zic eu sa va paziti mai bine fiii! Acolo unde lipsa judecatii duce la moartea si schilodirea unor nevinovati, ce pot sa mai insemne niste „biete placeri nevinovate”, devenite politica de stat? Daca pana si bravii agenti ai Secret Service au fost prinsi cu pantalonii pe vine (macar erau cu femei) prin tarile straine vizitate, la ce ar fi intelept sa ne asteptam din partea noilor spartani ?

sursa: Mediafax

32 răspunsuri

 1. De ce seamana, domnule, Khalid asta cu Abdullah Ocalan dupa ce il imbrancisera zdravan baietii de la mossad?
  Diferenta-i doar de robustete. Intre Abdullah si Khalid, actorul a luat binisor in greutate.
  De cand cu moartea sosiei lui Ceusescu ( cf televiziunii franceze) si inlocuirea in 2004 a decedatului Mubarak cu copia sa de origine evreiasca ( JSS News- avocat Hamed Siddik 11.02.2011; alterinfo), meditez adanc la tot ce trec aia prin rotativa.
  In privinta soldatilor, e clar ca se impune prudenta. Daca vor vivandieri, sa si-i aduca de acasa!
  A propos de Ocalan, mari nesimtiti sunt noii seniori ai razboaielor. Mult tupeu le-a trebuit pentru a pune un kurd in capul guvernului sirian in exil, stiut fiind cat drag au Natiunile Unite de kurzii din Turcia si Irak…
  Sper sincer ca viziunea lui Gerard Klein a fost de inspiratie divina si Seniorilor( din toate taberele) li se va rezerva o eternitate de experiente belicoase, in pielea victimelor colaterale.

 2. Prietenii occidentalilor distrug bisericile în Siria. Sunt poze.
  http://www.rt.com/news/syrian-rebels-desecrate-christian-churches-897/

 3. Lasa tu Eufrosine vedetele internationale si vezi-l pe Ponta al tau, cum devine un mare dictator, care incalca orice lege si decizie pe care nimeni nu a avut curaj sa le incalce pana acuma. Ce ne aburesti cu 11 septembrie cand tara arde? E lovitura de stat, nu vezi? Unde-i finala aia de care ziceai? Nu mai iesi in starda? Te-ai facut mic acuma? Ce tare erai asta iarna… Esti jalnic!!

  • Multam’! oi fi eu jalnic, dar nu sunt blogger „full-time”, ci scriu inafara orelor de servici, care servici imi cere 100% in timpul pentru care ma plateste. Si ma plateste…

   N-am chef de Ponta, precum n-am chef de flegma de pe asfalt, decat cand imi vine mie sa scriu despre aceasta. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar ce sa fac? Blogul nu e nimic altceva decat ce-mi trece mie prin cap intr-o zi, sau alta!

  • Dorule, loviturile de stat se produc acolo unde există stat. La noi nu-i decît o mardeală între marionete.
   Dacă aveam stat național, maimutoii aștia erau deja executați, iar România, înarmată pînă-n dinți, stăpînă peste peninsula balcanică. Pe semne că suntem corciți cu toate stîrpiturile de vreme ce niciun vifor de mîndrie nu ne mai poate mișca…SUNTEM jalnici!!!

 4. scuze de Erată:
  1-“Începând de la 11 septembrie (2011), Statele Unite şi-au pierdut simţul moral. „…-a se citi 2001…și
  2-„Khaled Sheikh Mohammed cel din detentie, nu are numic de a face cu adevaratul Khaled Sheikh Mohammed, care a fost impuscat de catre serviciile secrete pakistaneze ISI, in 11 Sept. 2012. Aceasta este fotografia sa:.”..-evident,2002!

 5. simplul fapt că la 11 ani de la evenimente e tot neoficial la răcoare arată faptul că nu e vorba de justitie și adevăr … probabil așteaptă să îl condamne de 1000 de ori la moarte că o singură dată nu e suficient …

  în lume apar tot mai multe știri despre foști membri al-qaida care au trecut prin centrele de reeducare de la guantanamo și abu-graib și care după o îndelungată muncă de convingere au fost eliberați pentru bună purtare

  după care aceleași personaje le vedem în capul revoluțiilor portocalii prin țările arabe! curat murdar coane fănică! cum naiba ajung în prima linie a revoluțiilor arabe cînd erau doar oameni obișnuiți și nevinovați nu îmi dau seama …

  😉

  deși au luat o dată țeapă în irak și afganistan-pakistan se vede că licuriciul nu se potolește … e masochist … îi place să ia mumu cu repetiție …

  e un joc periculos pe care licuriciul își închipuie că îl stăpînește mai bine ca alții … însă eu îmi aduc aminte că pe vremea URSS-ului rușii au avut un spion atît de bun încît a reușit să distrugă din interior structura de comandă NATO … sa predat americanilor, a mărturisit că e agent rus, și a început să ciripească despre spionii rușilor din NATO … a fost atît de convingător, dovezi reale nu povești, încît pretinșii spioni ruși au început sa dispară pe rînd, subit, eliminați chiar de americani … după care americanii deștepți nevoie mare au vrut să îl infiltreze în structura de spionaj rusă, evident la sugestia acestuia …aufăcut schimb de spioni cu rușii …

  cît de mare a a fost țeapa nu și-au dat seama decît după ce agentul rus a ajuns la ruși! rușii sau zgîriat pe ochi de ciudă, damn! am avut un agent atît de bun! ce minunat era dacă îl mai puteam folosi, să intoxicăm și mai mult pe inamici …

  cam asta e povestea și cu al-qaida … creație saudită la sugestia și sfatul americanilor, folosind vasta experiență a CIA în materie de război subversiv, de fapt a idiotului de reagan care în lupta împotriva URSS-ului și a comunismului era în stare de orice, licuriciul încă își închipuie că el e la comandă, că totul e sub control, deși sunt tone de dovezi că e exact invers!

  reagan & comp au fost atît de imbecili încît au permis neoficial înarmarea nucleară a pakistanului în ideea că dacă URSS-ul nu renunță la afganistan atunci cu ajutorul saudiților și a fanatismului musulmanilor vor ajunge pînă la provocarea unui război atomic local între URSS și musulmani … nici chinezii nu sunt îngerași în problema armelor nucleare ale pakistanului … ca aliați neoficiali ai licuriciului și adversari ai URSS-ului au pus în mod consistent umărul la înarmarea nucleară a pakistanului … doar că licuriciul, pervers, ia dat voie și indiei să se înarmeze nuclear! iar india sa înarmat nuclear cu permisiunea SUA și ajutorul URSS! curat murdar coane fănică!

  miza războiului ar fi fost fostele republici sovietice din asia centrală majoritar musulmane … de-aia sa destrămat URSS-ul pe vremea lui yeltsin! de-aia a apărut gorbaciov și perestroica pentru că elita fostului URSS și-a dat seama că altfel nu poate evita un război civil catastrofal, care ar fi putut ajunge pînă la opțiunea nucleară, cu lumea arabă ..

  nici acum n-au scăpat de pericol … caucazul încă mai e un butoi cu pulbere … controlul în fostele republici sovietice din asia centrală e precar și blocarea accesului americanilor în zonă ca aliați ai saudiților nu e definitiv … dar cît de cît au reușit, temporar, stabilizarea situației … cu sacrificii enorme, au reușit să evite o catastrofă și mai mare …

  iar al-qaida? al-qaida, creație saudită cu unicul scop de a distruge licuriciul și israelul merge din victorie în victorie pînă la victoria finală descrisă și în biblie …

  dacă ne luăm după ceea ce se întîmplă în siria, primăvara arabă, ascensiunea de nestăvilit a frăției musulmane bomba cu ceas a problemei statului palestinian șamd sfîrșitul și conflictul final se apropie cu pași gigantici …

  rușii au văzut în sfîrșit pericolul … de-aia opoziția lor e mult mai fermă și mai dură … problema e că singuri sau doar împreună cu china nu pot face mare lucru!

  n-au cum evita în siria un al doilea afganistan! coagularea ligii arabe împotriva siriei ca aliat al rusiei e inevitabilă … pentru a declanșa un război local nu e nevoie de permisiunea consiliului de securitate …

  chiar dacă trimit trupe pe teren în sprijinul lui assad tot nu pot evita conflictul!

  doar dacă îi conving pe israelieni de potențialul exploziv al situației astfel ca aceștia să facă presiuni asupra SUA care la rîndul ei să modereze fanatismul saudiților mai e o șansă de a opri declanșarea mecanismului infernal al războiului care în scurt timp, după ce va exploda si bomba palestiniană, se poate transforma ușor în al treilea razboi mondial …

  în tot acest mecanism infernal al-qaida joacă un rol esențial … ben-laden nu era nebun, era un vizionar! ceea ce a pus el și saudiții în mișcare e o operă de artă demnă de michelangello în zona manipulării și a serviciilor secrete comparabilă doar cu ce au reușit sovieticii în acel episod care a pus în genunchi structura de comandă NATO fără a trage nici un glonț pe cîmpul de luptă …

  • In lumea araba exista un singur element care poate coagula TOATE statele in jurul unei singure cauze: Sprijinul pentru fratii lor palestinieni, si obsesia relativa la existenta statului Israel. In rest, dupa vorba inspirata a unui egiptean, ei se aduna la sediul Ligii Arabe, la Cairo, si „agree to disagree”. In Egipt, adica in coasta sudica a Israelului, sunt acum la putere Fratii Musulmani, adica fundamentlisti care au probleme si in legatura cu populatia crestina copta aflata de sute de ani acolo. Am rezerve ca vor da dovada de moderatie si vor sustine interesele israeliano-americane. Iar generatia asta nu are nici macar amintirea caftelii pe care Israelul le-a tras-o in cursul razboiului de 6 zile. Asa ca, sirienii au la indemana o propunere diplomatica ce poate sa-i ajute, complicand enorm situatia in zona si nu numai.

   • pe asta se bazează și saudiții și iranienii! cauza palestiniană e folosită ca uriașe catalizatoare de ură împotriva occidentului și israelului, exact cum sunt descrise în celebra nuvelă 1984! al-jazira e deja în funcțiune … coagularea unei forțe de intervenție rapidă arabă e unica soluție realistă la problema siriană șamd

    încet încet etapele coagulării lumii arabe sunt parcurse pas cu pas, fără grabă, petrol și bani avem, acum lucrăm la partea de progres tehnologic ( aici vor juca un rol esențial egiptul și iranul )

    deaia palestinienii nu vor avea niciodată un stat al lor, nu vor avea liniște și pace, că e nevoie de ei pentru programul de ură de la 4 după-masa!

    ițic știe asta și nu cedează nici un milimetru, că e bou și pervers, pierdut pentru umanitate …

    nu-și dă seama că astfel, încet, încet, la un moment dat se va trezi în fața unui bloc unit de țări arabe, de data asta cu destulă tehnologie și armată ca să nu îi mai poată ori nimeni!

    nu-și dă seama pentru ca saudiții plătesc bine, bani au destui, și pentru că oricum alte soluții nu există, chiar dacă cedează rezultatul va fi același!

    vor fi atîtea ture de ură cîte e nevoie pentru a coagula pe toți arăbeții în jurul saudiților, pretinii evreilor! de-aia iranienii amenință periodic cu distrugerea statului israel! prietenii știu de ce!

    problema e că fanatismul palestinienilor e atît de mare încît scenariul e pur și simplu imbatabil! perfect! nu trebuie decît ca periodic să îi zgîndăre pe israelieni, să ia suturi în cur și să rabde pînă la victoria finală!

    cu toate că știe asta ițic n-are altă alternativă decît cea actuală!

    chiar dacă sua și europa lucrează intens la partea cu pîine și circ, ca să torpileze unitatea musulmanilor, să îi separe, dividă, pe interese nationale și probleme interne, democrație contra sharia, nu e nevoie decît de o nouă tură de ură, de deranj în zona palestiniană, ca să se piardă tot ce sa acumulat în ani de manipulare media …

    politica sua și a occidentului vizavi de orientul mijlociu și africa de nord e o catastrofă monumentală de proporții … culmea, 100% previzibilă! nu e nevoie de nici un fel de puteri supranaturale ca să vezi în viitor!

    și această politică mioapă are o singură cauză, capitularea necondiționată în fața utopiei holocaustului și a dreptului istoric al statului israelian de a exista!

    nici evreii, nici occidentul, nici musumanii nu par a dori evitarea conflictului! cît timp dogma holocaustului e sfîntă războiul e inevitabil

    pacea bazată pe minciună e ca totdeauna sortită eșecului …

    • si vis pacem parabellum

    • Al-jaz e a ewreilor.

    • nu, a saudiților! e creată în quatar și ăia sunt sub pulpana saudiților! dacă îți închipui că mișcă ceva în peninsula arabă fără aprobarea lor te înșeli!

     că fac pe moderniștii și revolutionarii e cu totul altceva! doar și al-qaida oficial luptă pentru răsturnarea monarhiilor din golf! de-aia a atacat ben-laden licuriciul!

     al-jazeera are același rol ca și al-qaida dar pe partea mediatică a folosirii informațiilor pentru coagularea lumii arabe în jurul unor scopuri comune

     rolul al-jazeera e de ai bate pe occidentali pe propriul teren de joacă, folosind regulile inventate de ei! ceea ce rușii sau chinezii n-au fost în stare au reușit primitivii de arăbeți!

     să penetreze monopolul mijloacelor de informare în masă din sfera de influență a occidentului!

     iar evreilor nu le place de loc cum evoluează lucrurile! se gîndesc cu groază la următoarea confruntare cu palestinienii! treptat pierd controlul pe tot mai multe fronturi în lupta cu mareea musulmană!

     • Curios, cam multi amploaiati nesauditi la postul respectiv:

     • saudiții lucrează cu bani, n-au timp de munca de jos! la fel și ițic, pretini buni cu saudiții … își dau limbi unii altora cam la fel cum își dădeau gadaffi, sarcozy și berlusconi … bunga bunga pînă face bum bomba!

 6. Este grozav sa vad ca informatia adevarata se imprastie in dauna dusmanilor popoarelor, care sunt si dusmanii Poporului Roman.

  Urmare a cercetarilor intense pe care le-am facut pentru a intelege realitatea prezenta si trecuta, am dezvoltat o oarecre abilitate de identificare a surselor de informatie autentica. Rar pot fi gasite si capacitati de analiza si sinteza in ce priveste realitatea prezenta si istorica. In ultiumii 6 ani am selectat pana am ajuns la o lista foarte mica de surse. Intre ele se disting Eric Hufschmid si Christopher Bollyn, buni prieteni deasemenea.

  Pe ei ii consider deasemenea autoritatile supreme in ce priveste cazul WTC-91. acestia de peste 10 ani continuu imbogatesc cantitatea de cunostinte si adancesc intelegerea acestui fenomen. Sunt singurii acre au facut cercetari originale din surse primare si verificate incrucisat, o autentica munca de informatii. Am observat ca orice alta sursa pe care am mai identificat-o in zona adevarului, se rezuma la a repeta sau copia ce au scris acesti oameni fara a ii cita.

  Christopher este un extraordinar de capabil jurnalist. Posibil unul dintre cei mai competenti in a cauta si sistetiza realitatea. A urmarit asiduu fenomenul WTC 911 si a descoperit si a facut public autorii si metodele. Pentru a il opri, in iulie 2007 a fost rapit cu toata familia si traieste in aparenta libertate dar in fapt sub teroarea asasinarii intregii familii daca ar iesi din anumite limite. Din prima zi dupa rapire, Eric Hufschmid a facut publica rapirea si teroarea in care acesti se afla. Cu o mare probabilitate se poate afirma ca daca nu era efortul de expunere publica a rapirii facut de Eric, familia era asasinata curand dupa rapire asa cum au disparut altii care au descoperit conspiratorii din spatele evenimentelor catastrofale pentru omenire.

  Eric mentine pe site-ul sau articolele lui Christopher scrtise INAINTE de rapire dintre care, pe subiectul articolului de mai sus, gasiti articolele astea:

  http://www.erichufschmid.net/TFC/Bollyn-Ahmed-Abdul-Qadus.html
  http://www.erichufschmid.net/TFC/Bollyn-Ahmed-Abdul-Qadus-arrest.html

  Eric area propriile articole si inregistrari aici:

  http://www.erichufschmid.net/911.html

  Christopher continua sa scrie sub cenzura insa, dusmanii find intr-o situatie dificila de a pastra o aprenta ca familia e libera permitatand lui Christopher sa continue sa expuna adevarul descoperit inainte de rapire dar ii impun sa canalizeze articolele catre directie in care sa fie partial utila rapitorilor, respectiv sa promoveze surse de informatii alterate in avoarea rapitorilor. In acest context toxic, a scris o monumentala analiza pentru WTC 911 unde se gasesc raspunsurile la toate subiectele pe care vre-odata cineva le-a deschis in care va trebui sa identificati si acele putine informatii deturnante strecurate la comanda rapitorilor. Dar o consider o expunere comprehensiva alaturi de aticolele sale dinainte de 2007 si cele ale lui Eric.

  http://www.bollyn.com/solving-9-11-the-book/#article_11710

  • Mai lipseste sa-l citezi pe Alex Jones.

  • esențial în evenimentele de la 9/11 e ciudățenia wtc7 … indiferent ce explicații se dau celorlalte evenimente wtc7 n-avea cum fi demolat atît de repede decît dacă era minat dinainte!

   speculația mea e că se așteptau la pagube mai mari cînd s-a simulat atacul și cum în wtc7 erau probe sensibile ale complotului chiar dacă pagubele au fost mai mici tot au fost obligați să îl demoleze … au riscat!

   eu țin bine minte acea dimineață! îmi amintesc exact acel interviu în care se anunța iminenta prăbușire a wtc7, că e nesigur, că trebuie evacuat și demolat! reportajele live care se mirau de ce așa grabă, că nu pare prea afectat … dar în tensiunea amiezii nimeni nu se întreba cum naiba demolezi controlat o clădire atît de repede!?

   o altă chestie extrem de stranie era faptul că numele teroriștilor a fost anunțat extrem de repede după evenimente … ceea ce e straniu cît timp tu nici nu știai exact ce s-a întîmplat! n-a fost nici o revendicare al-qaida, dacă erau alți teroriști, cum a fost în spania!?

   nu numai organizația teroristă ci exact lista cu numele tuturor teroriștilor!!! phiiii!!!! da’ dacă știați deja de ce nu i-ati arestat dinainte!? din toate avioanele deturnate!!! ăla care mergea spre casa albă încă era în aer, își căuta ținta! de unde știau că nu a aterizat pe undeva?

   DECI AVEAU DEJA LISTA CU TERORIȘTII! ÎN CE AVIOANE AU URCAT!

   cam repede băieți! v-ați cam grăbit! prea dintr-o dată așa deștepți și clarvăzători cînd acum o oră nu știați nimic!

   • Ne dirijezi gresit, nu stiu daca voit sau nu.

    Daca esti de buna intentie, verifica te rog caci la tot ce ai scris mai sus, cei doi citati de mine au raspuns cu multi ani inainte complet si clar. Si ce scri tu are putine legaturi cu realitatea. Iar in ce priveste lista cu teroristii…. care teroristi? Poate te referi la Daniel M. Lewin – cofounder of Akamai Technologies, (CHIPURILE) killed aboard American Airlines Flight 11 during the September 11 attacks MEMBRU IN Sayeret Matkal (Hebrew: סיירת מטכ”ל‎, General Staff Reconnaissance Unit) care, chipurile, ar fi fost ucis de taroristi dar care singur cu o mana legata la spate ii extermina in 20 de secunde pe toti cei 5 teroristi? Trupele Sayeret Matkal au poate cei mai fiorosi si mai competenti asasini pe care i-a adunat cineva in istoria omenirii, crema cremelor. Nici unul nu poate fi puat prin surprindere si orice tntaiva de a ii face ceva este condamnare la moarte spontana. Asa ca legendele ca cea mai tehnologizata tara din lume a fost atacata de un grup de pastori in slapi, pardon!

   • Serios, ce importanta mai are, cand poporul american stie si intelege tot dar, dupa ce au scapat de dracu, au dat de tac’su? Ce sa mai faca, cand le zboara dronele prin propria batatura si din 2013 pentru a beneficia de Asigurarea de Sanatate , vor accepta implantarea cu veri cipuri?
    Cred ca vor da si o lege de interzicerea ascultarii cantecellor lui Joan Baes.
    Pana atunci, va propun cateva minute cu Johnn y Cash http://www.youtube.com/watch?v=7T4BUzzUJNg&feature=relatedy

 7. In apusele mele tinereti rebele, doua cantece bantuiau gasca de visatori din care faceam parte.
  Primul, era „Canarul galben”.
  Ascultam si acompaniam aproximativ corect, „trupele” aduse de Andrei Partos la 2 Mai, suferind launtric pentru starea de captivitate in care se afla natia si nebanuind ca nici „la pastele cailor” nu vom iesi din starea asta.
  Ne consolam rapid dansand dupa „je t’aime, moi non plus” si (scandalizati-va!) filosofand pe plaja pentru nudisti pe marginea celebrelor zise ale lui Kant:” Cerul instelat deasupra noastra si Legea Morala, in noi”. Eram la varsta la care simteam imperativ nevoia de a reconcilia starea de Libertate cu Legea Morala.
  Al doile cantec, era de fapt celebrul refren al lui G Gershwin ” Hai sa fugim in America!”. Refrenul asta il intonam mai mult pentru enervarea urechistilor care noptile, in loc sa se roage sau sa faca amor, redactau note informative.
  In chip cu totul interesant, in America au fugit taman baietii care dadeau note informative. Si acolo au facut si fac ceea ce au invatat in Romania, note informative. Pentru ca se nimereste a fi 4 iulie, le transmit acestora din urma, traditionala strigare:” Yahveh bless America!” ( de Irvin Berlin).

 8. Azi am citit o stire minunata ce m-a inseninat si m-a convins ca mai sunt oameni normali si frumosi in tara noastra. Este vorba despre profesorii de limba romana;
  Vazuta-ti subiectele de la bacalaureat?
  Eminescu, Blaga, Calinescu.
  Sa fim atenti la semnele trimise de Dumnezeu si sa nu ne pierdem nadejdea.
  .

 9. CERNul a anuntat astazi ca savantii, au gasit „particula lui Dumnezeu”,
  Ce le mai ramane de facut?
  Or sa mestereasca ei si or sa construiasca o „masinuta speriuta”, caci au citit, cu siguranta, Cyberiada lui Stanislaw Lem.
  Ce n-au citit, sau au citit si li s-au intaratat mai grozav ambitiile este „Solaris”,
  Nesfarsita este rabdarea Ta, Doamne!

 10. Gasesc interesanta stirea privind crearea unei noi rase umane de catre medicii americani.
  30 de copii „alfa”, proveniti din combinarea genelor a TREI donatori ( doua femei si un barbat), traiesc sub supravegherea atenta a specialistilor in genetica.
  Familiile carora le-au fost incredintati copiii sunt sustinute financiar in mod exceptional. 15 fiinte concepute sub acest proiect s-au nascut in Spitalul Sfantul Barnaba din New Jersey si sunt bine-sanatoase.
  Iata deci ca „Minunata lume noua” nu mai este o fictiune semnata A Huxley, ci o pagina a existentei umane reale.
  Personal, nu stirea performantei medicale m-a pus pe ganduri, copiii au in jur de trei ani deja. Informatia, rasuflase in „foile” medicale de ceva timp si psihologii si antropologii isi smulg parul de pe cap la gandul vietii de laborator pe care o vor suporta acesti oameni.
  Pe mine ma pune pe ganduri Sfantul Barnaba, sau Varnava.
  Lasand deoparte faptul ca niste smecheri au pus in circulatie o evanghelie a lui Barnaba in care Mantuitorul este declarat profet , ma intreb de ce o mare clinica specializata in reproducere artificiala si cercetare genetica l-a ales drept protector tocmai pe Josef, elevul lui Gamaliel, resposabil pentru introducerea colegului Saul in grupul apropiatilor Mantuitorului, dupa uciderea lui Stefan.
  La „performanta” in discutie, medicii geneticieni americani au ajuns dupa ani de experimentari ratate concretizate prin chinuirea unor fiinte sortite unei morti premature.
  Care poate fi punctul comun intre aceste lucrari diavolesti si un sfant apostolic? NICIUNUL, desigur. Atunci cu ce sa aiba legatura?
  Cu textele transmise pe cale orala de Ietro, via Gamaliel pana in zilele noastre, societatilor secrete.
  Ce nu stiu insa doctorii clinicii( sau nu accepta) este faptul ca, dupa unele scrieri (Recognitiones 1,65), Gamaliel s-a convertit la crestinism impreuna cu unul din fiii sai ( Abibas), fiind botezati impreuna cu Nicodim de Sfintii Apostoli Petru si Ioan. Ne putem inchipui cam care este dimensiunea sacrilegiului comis de ucenicii diavolului.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: