Sinistrul mecanism care aproape l-a „sinucis” pe Adrian Năstase.


Dupa structurarea faptelor care indica fara dubii ca tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase a fost o facatura,  am fost intrebat cum totusi a fost posibila organizarea in institutii a atator oameni pentru a face posibila conspiratia? 

Aici aveti raspunsul:

CUM AU ORGANIZAT ACOPERIREA MEDICALA?

Organizatoric trebuie sa o iei mai din timp. Au planificat toate miscarile cu mult mult inainte si par geniale doar pentru ca ne surprind SI NOI AM FI CAPABILI dar nu pentru ca nu am putea ci pentru ca nu vrem, nu avem nevoie, nu functionam astfel!

La o analiza rece sunt banalitati. Se stia cine e in complet. Aici chiar judecatoarele au fost se pare corecte in principiu, pe ansamblul problemei. Se stia cand va fi pronuntarea cu vre-o 2 saptamani inainte. Trebuia doar ca la ora previzibila sa fie toate persoanele lor la serviciu. In 2 saptamani totul se poate aranja. Pentru succesul actiunilor mafiote este esential ca mafiotii sa aiba oameni lor in toate locurile importante, cativa si in conducere daca se poate.

Nu uitati o secunda ca masoneria este copia pentru neevrei a organizarii poporului evreu unde neideplinirea de catre evrei a ordinelor rabinilor se pedepseste cu moartea, in mod identic, neindeplinirea ordinelor date pe scara ierarhica in masonerie se pedepseste cu moartea. Daca la evrei obligatia apare automat la nastere ca evreu, la neevrei obligatia se naste din depunerea juramantului masonic.

 

 

Puterea masoneriei consta exclusiv in puterea de coercitie data de asasinat dar si in promisiunile de prosperitate parazitara si parvenire, adica glontul concret fata de morcovul virtual. Capacitatea de a asasina este cheia si o face mai puternica si decat statul caci incalcarea nici unui juramant facut statului nu te conduce la moarte.

Uriasa problema ramane cum disciplinezi masele de masoni prin asasinat fara ca sa bage de seama masele de “profani” caci ca orice putere obtinuta ilegal sau imoral, este vulnerabila daca se afla de ea? In masa de peste zece mii de masoni in Romania la acest moment, desigur ca sunt zeci care sunt executati anual. S-a afla. ar fi nasol rau. S-ar duce naibii repede aura greu tinuta de aceasta organizatie onorabila.

Si au gasit o solutie exceptionala: mortile vor fi certificate ca fiind naturale, boli incurabile sau accidente. Cine valideaza mortile de aceste feluri? Ofer trei sanse sa ghiciti dupa care dau raspunsul: 1)— 2)—3)—. Ati castigat: doctorii.

DAR ATENTIE: NU ORICARE DOCTORI!! Cei necesari trebuie sa fie cei la care ajung cazurile respective adica doctori de ….. terapie intensiva, chirurgi la spitale de urgenta, doctori pe ambulante si SMURD, doctori in sectii de boli terminale, sefii de la morga (la noi institutul medico-legal) . Desigur cu alaiul de suport de asistenti/asistemte, rezidenti, functionari etc..

Acesta este sistemul PRIMORDIAL al instalarii unei organizatii infractionale intr-un stat. Fara un astfel de mecanism pus la punct PERFECT in decursul ultimilor 300 de ani in mai toate tarile, nu ar fi putut exista nici o activitate conspirativa impotriva ordinii de stat pentru ca organizatia nu are fi putut avea cum se zice “dinti ascutiti” si nu i se putea sti de frica. Ce coincidenta ca Nastase a ajuns la spitalul Floreasca, cel mai mare si mai cunoscut spital de urgenta.

Desigur ca o sa spui: “dar juramantul lui Hipocrat?” si ti se va raspunde: “are un antidot perfect si se numeste “Kol Nidre”, ce se jura de evrei de yom Kippur, sarbatorea lor cea mai mare anuala. Nu doar evreii jura ci si subordonatii lor depun un juramant similar:

„Toate promisiunile… şi toate jurămintele ce le vom face, şi le vom jura şi ne vom lega şi vom împo¬văra cu ele sufletul nostru, – din această zi a împăcării şi până la cea următoare, care va veni spre binele nostru, – le regretăm pe toate, ele să fie dezlegate, iertate, desfiinţate, anulate, nimicite, fără putere şi fără valoare. Făgădu¬inţele noastre să nu fie făgădu¬inţe şi jurămintele noastre sa nu fie jurăminte” (Mahsor, Augsburg, 1536; Idem. Praga II, f. 91, a; – Vezi şi Karo, Şulhan-Aruk, I, 619. – Vezi şi Rohling, I. cit, p. 90.) (din Paulescu, Dr. N.C. – Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria citate ce pot fi gasite si in mii de alte carti).

 

kahal

 

Numai dupa ce se implementeaza acest mecanism, pot fi dezvoltate cu succes toate celelalte instrumente de infiltrare a institutiilor statului. Asadar, acesta il putem considera instrumentul esential si cel mai perfectionat de infiltare a institutiilor statului si de preluare a conducerii sub aparenta sa.

Si daca tot au sistemul organizatoric implementat, pentru ce motiv sa nu il foloseasca si pentru obiective mai mici?

Actualul sef al masoneriei din Romania este doctorul Radu Balanescu, Marele Maestru al MARII LOJI NATIONALE din Romania, directorul medical al spitalului de copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Nu este un loc mai bun unde sa executi un copil al vre-unui mason indisciplinat ce trebuie readus la ordine.

Mai tineti minte pe Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministrul Sănătăţii şi totodată director la Institutul de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş?  Acesta a fost implicat în campania de terorizare pandemică a populaţiei cu scopul de a impune vaccinarea obligatorie împotriva HPV şi împotriva gripelor porcine si aviare iar guvernul a achiziţionat din import 500.000 de doze de vaccin antigripal pentru copi?. Ca sa convinga populatia, Adrian Streinu Cercel in direct la ProTV, s-a injectat cu vacin antigripal ….. CHIPURILE … de fapt era un banal ser fiziologic. Am uitat sa spun: Streinu e mare mason, in consecinta e jurat impotriva intereselor Poporului Roman.

 

 

Si bazat pe aceasta organizare, restul este “floare la ureche”.

Nu toti masonii sunt infractori. Un procentaj larg dintre ei chiar cred in propaganda si sunt folositi ca agenti involuntari de fraierire a publiculului (idioti folositori). Nu toti masonii fac rautati tot timpul. Nicidecum. Dimpotriva, unii fac lucruri bune, asa cum fabricile de medicamente fac in majoritate medicamente folositoare dar fac si vaccinuri, pilule psihotrope si agenti de productie pentru otravuri, droguri, arme chimice si biologice.

Unii chiar uita complet de juraminte etc. E suficient odata in viata sa fie nevoie de el si este chemat sa faca o crima si daca refuza, este asasinat, cel putin ca sa nu sufle o vorba despre ce I s-a cerut iar daca o face si chestiunea este sensibila, este asasinat oricum, pentru a se pastra secretul operatiunii. Deci nu putem spune ca a fi mason e in mod automat o eticheta de criminal, dar nu putem ocoli calificarea organizatiei care ca orice organizatie, face dupa cum e capul.

DE UNDE OARE PROVIN PROBLEME LUI NASTASE?

Problemele lui Adrian Nastase provin din indisciplina aratata fata de Kahal cand nu a executat ordinul de a ceda conducerea in 2004 lui Basescu pentru a mentine pentru Popor iluzia existentei unui mecanism de schimbare a conducatorilor.

Ca mason, a jurat supunere neconditionata kahalului evreiesc dupa care a fost propulsat in structurile de conducere ca sa implementeze proiectul de preluare a averii Poporului Roman de catre straini. La 2004 i s-a spus ca rolul sau s-a terminat. Arogantul a crezut ca se poate pune cu Kahalul pe plan intern avand o oarecare retea locala aparent loiala lui, credea el. A vrut inca o tura la ciolan caci simtea ca nu va mai avea o sansa si a fortat mana Kahalului.

Pentru Kahal insemana tradare care se pedepseste cu moartea. Dar nu imediat. Kahalul a manipulat alegerile si l-a pus pe Basescu. Cazul Nastase a fost dezvoltat intr-un exemplu pentru ceilalti masoni ca sa vada ce se poate intampla daca incalci juramantul masonic.

 

Jur sa imi predau sufletul necuratului!

 

Nastase a priceput imediat si s-a facut ghem de supunere. Dar tradarea fusese facuta si nu se mai putea retrage si nici nu mai putea fi iertat, trebuia sa suporte consecintele sa fie o marioneta fortata pe unde si cat vrea kahlaul pana la capat si traieste de atunci cu groaza mortii la orice moment. Farsa cu sinuciderea a fost comandata de kahal ca sa pregateasca un eveniment emotionant. Nici acum nu stie daca nu va fi omorat in spital de echipa de terminatori daca asta va fi considerata ca utila la un moment de catre kahal.

Spera ca supunerea totala dovedita de la 2004 pana acum il va feri de moarte timpurie dar se vede cum au pregatit terenul pentru executie la orice moment: tot anunta ca are diabet, ca poate face stop cardiac etc etc. … au gasit o gramada de slabiciuni de care nu se vorbea pana azi.

De azi, chipurile la cererea familiei, nu se mai da nici o informatie despre sanatatea sa. De ce? Warum? Why? Pai zic eu asa, taraneste, nu cumva ca sa lase toate optiunile deschise? Daca evolutia atmosferei politice va necesita ceva tare care sa deturneze atentia publicului, cum ar fi ceva care s-ar intampla cu Ponta sau Basescu care ar nu trebuie stiut de public, atunci Nastase face stop cardiac si o mierleste si toata lumea vorbeste o luna numai de asta. Daca ar da stiri bune despre sanatate lui, cum l-ar mai mierli fara suspiciuni?

Ce nu inteleg masonii este ca pentru morcovul virtual pe care kahalul il ofera DEVIN PROPRIETATEA KAHALULUI. SI MI SE PARE FOARTE CORECT SA FACA KAHALUL ORICE VREA CU EI. Au jurat pentru bani, supunere oarba, zic ei jmechereste “obedienta”, peste juramintele facute fata de Statul Roman, fata de familie, copii etc. nu mai vorbesc fata de Poporul Roman de care se fac ca nu mai stiu nimic.

Iar bani Kahalul poate face in cantitati infinite caci chiar masonii locali le dau acest monopol (de cand e Itzaresku capul BNR si de ce nu putem scapa odata de el?)

 

 

Dupa ce au depus juramantul de “obedienta”, kahalul si-i ia in proprietate si pot sa faca carne de mici cu ei si sa ii omoare cum vor ei. Nici un Roman nu ii va apara caci sunt tradatori, nici un mason nu ii va apara caci nu se va pune contra kahalului caci va pati la fel. Se afla intr-o situatie fara iesire.

Nastase e o lectie perfecta pentru arhetipul tradatorului national acum sluga absoluta la cheremul strainilor.

A avut de toate, nu mai are nimic, nici cea mai mica forma de suveranitate asupra vietii sale. Poate hotara doar cand sa mearga la baie. In rest, la ordin, inclusiv cand va muri. Buna afacere. dar asa e viata. Sunt si insi ca astia. Doar sa nu ne pacaleasca propaganda khalaului si sa ne imaginanam altceva.

Masonii stiu ca ne-au tradat, ca nu sunt ai Poporului Roman si ca nu avem pentru ce sa ii aparam, SUNT SINGURI IN FATA UNEI FORTE MARI, A KAHALULUI FARA NICI O SINGURA APARARE. Tot ce pot oferi ei este tradarea si talentul personal pentru minciuna si daca nu tradeaza pana la capat, mor prematur si o merita. Comertul asta cu tradarea pentru bani e pagubos rau si doar niste disperati sau cretini il accepta. Astia uita ca kahalul are mana pe tastatura cu care sterge orice cont din orice banca in lume asa ca tot ceea ce au strans intr-un cont dispare la o apasare de tasta si ticalosul tradator nu poate da in judecata pe nimeni pentru ca nu poate explica de unde avea banii pe care kahalul i-a sters din cont. Si am incalecat pe o sa si am spus povestea asa; sau poate nu e poveste?

Morcovul cu care sunt atrasi spre parvenire e proprietatea noastra, averea Poporului Roman, sa fie clar si nu se baga nicaieri. Desigur jaful e structurat astfel: Kahalul promite o bucata din el masonilor pentru ca acestia sa il fure pentru Kahal : “Ati jurat obedienta noua deci daca nu executati ce va cerem, va omoram. Acum va ordonam sa furati proprietatea Poporului Roman si sa ne-o vindeti noua pe nimic.

Daca va opuneti, va ucidem. Va vom plati daca, cat si cand vrem noi, iar daca va platim si ne razgandim, va luam banii din cont fara vointa voastra iar daca cracniti, va omoram discret si doctorii nostri vor semna un cettificat ca nu se putea altfel. EXECUTAREA! ” Ca sa vedeti cum se comporta cu masonii romani, urmariti-l pe Schnecker, sef peste masoni, cum ordona masonilor romani sa bata pasul la inmormantarea lui Pittis, asasinat pentru ca idiotul folositor incepuse sa puna intrebari de ce masoneria nu are o activitate religioasa crestina mai intensa. Ha, Ha! La cimitir cu el in trei pasi: un-doi-trei pauza, un-doi-trei pauza, asa se construieste capitalismul multilateral dezvoltat.

 

 

Morcovul cu care sunt ademeniti astia este pentru noi averea stramoseasca, iar pentru Kahal o prada, pentru masoni o iluzie, un vis, o speranta relizabila eventual partial, incert si cu rezultatul concret al damnarii pentru vesnicie.

autor: Adrian Romanul

Acum și întrebarea de 1.000 de puncte:  e practic imposibil ca serviciile secrete să nu cunoască măcar parțial aceste lucruri. De ce nu acționează atunci în apărarea țării, căci mai nou conspiratorii nu vor numai averea României ci iată chiar și sănătatea trupească și sufletească  a fiilor și a fiicelor ei!
 
 E plauzibilă ipoteza ca între cei care au jurat să apere țara de dușmanii externi sau interni, să fie infiltrați masoni, sau alți agenți ai unor puteri străine și ostile nouă? Daca da, când va avea loc epurarea celor care dovedesc grave inconsistente între datoria și faptele lor?
 
 Când vor avea și agenții obișnuiți-talpa, ai miriadei de servicii secrete românești curajul de a se organiza în mod tăcut și a strica planurile rele ale celor care evident, dețin adevărata putere aici la noi? Știu bine șefii voștri precum zicala cu peștele… la naiba cu ei oameni buni – nu lor le-ați jurat credință, ci țării!  Puneți fraților de un octogon adevărat, în locul basmelor cu care suntem adormiți de către cei care vor să ne vadă pe toți sclavi ai lor!
 
 Și voi aveți copii pe care vreți să îi creșteți într-un mediu lipsit de sugrumanta toxicitate, copii pe care mai mult decât a îi căpătui pe viață, vreți în primul rând să îi creșteți oameni, care trăiesc și se bucură de o viață normală, cinstită și bună, între alți oameni, într-o țară normală – vor emigra cu toții prin Aiurealand, căci la noi azi-mâine nu se mai poate respira?
 
 Aveți date și fapte cu mult peste ce poate întrevedea omul neavizat, iar noi aici pe Lumea după Eufrosin, avem vederea de ansamblu de care aveți nevoie.   De ce să nu le punem una și cealaltă cap-la-cap, pentru a începe ceea ce trebuie să se întâmple dacă ne mai merităm numele de oameni de creștini și de Români ?

 


 
 O Românie nouă – vremea ei a venit!

77 răspunsuri

 1. Resursele implicate in asemenea manipulare sunt extrem de mari, asa incat miza – din punctul de vedere al celor care au organizat tot circul – trebuie sa fie enorma. Risc, de aceea, o ipoteza, caci numai circ de dragul circului, ori pentru a acoperi neadoptarea unei legi pe care oricum opinia publica nu o urmareste , ori pentru a acoperi niste plagiate cunoscute de toata lumea, nu este credibil.
  Dupa mine, se urmareste salvarea manipularii fundamentale ca partidele actuale sunt tinute in lesa de aceiasi indivizi.
  Sloganul PDL-USL – aceeasi mizerie a nascut fiori reci pe spinarea manipulatorilor, aratand ca romanii au inceput sa se trezeasca. Ce alta metoda mai buna decat acest teatru de prost gust si infect regizat, pentru a ne convinge de ascutimea „luptei politice”?
  Numai ca, pentru a ne putea convinge de asa ceva, inca vreo suta de politicieni trebuiau bagati in puscarie, pentru motive pe care le tooot tocam pe aci de ani de zile. Dar asta nu se va intampla, pentru ca nimeni nu va mai raspunde la comenzi, iar, de frica, multi vor incepe sa ciripeasca, poate si in speranta ca vor fi iertati…

 2. O pune d’un parastas,
  Că e treabă de…compas.
  Asta v-am spus-o și eu:
  Omul e un derbedeu.

  Însă eu tot cad pe gînduri
  Cînd vă scriu aceste rînduri;
  Dacă furi din buzunare
  Ai 5 ani cu-executare,
  Iar de furi o țară-ntreagă
  Tragi un glonț și treacă-meargă?

 3. Cica Nastase e suparat pe supusii „marelui arhitect”, in semn de protest a hotarat sa primeasca in audienta o echipa inregimentata la Martorii lui Ebola.
  In fine, sa speram ca daca papa un cornuletz cu lapte poate-i trece buba

  • Mortal.

   • Aici unde merg copiii mei la scoala le umple masa cu fructe iar acea otrava UHT e aproape inexistenta iar cornuri si alte dulciuri ii invata ca nu e bine sa manance decat sambata si duminica, si acelea doar un pic, vaccinurile nu sunt obligatorii (sper ca sa o tina tot asa si in viitor) iar lucratorii din domeniul public au paralizat tara cu o greva pe cinste pt.ca au primit la salarii, si asa fabuloase in raport cu Romania, cu vreo 20 lei in bani romanesti mai putin decat cei din celelalte domenii, 20 lei aici e doar ceva simbolic cu care poti cumpara sa zicem 2 paini. Deci cand oamenii sunt uniti se pare ca merge chiar daca cei cu sortulete sunt la tot pasul. Sper sa am dreptate.

    • salarii fabuloase in raport cu Romania„…ar insemna ceva daca un bilet de autobuz nu ar costa 4-5 euro, iar o frizura fara fitze, 25 euro, in tara aceea minunata in care traiesti. Vino acasa pana nu ti se fac copiii praf, nu-i vorba doar de bani.

     • As veni dar acolo imi mor cei 4 copii de foame, aveam un salariu de 5 milioane…. eu nu sunt intelectual

      • Nu trebuie sa fi intelectual pentru a castiga un venit sanatos dintr-o meserie pe care intr-adevar o cunosti. Daca o cunosti.

    • Hai pi buni Nikolai! Unde e tzara aia grozava in care oamini si rascoala pentru 2 paini diferenta pi luna intre magnati si necalificati? Io vriau sa vaz. Viu acolo digraba. Imidiat. D-imi adriesa pi loc ca ma vezi numaidicat. Am v-o suta di mii ieuro la bataie, dia di voi acolo in tzara di bazm ie nimica toata, da pintru mini ie sishient cat sa platiesc avionu distul si sa manc v-o cativa zili cat sa vaz minunea aista. Ia mai zi, unde ti gasesc?

     • Da, e cat se poate de adevarat, au facut greva generala functionarii publici pentru o diferenta de salariu de circa 1/2 euro pe zi impozabili, daca am sa gasesc ziarul (ceea ce e cam greu) am sa-l postez.

      • Cum stati cu problema poponarilor pedofili? Se simt si ei la fel de fericiti ca Dv.?

 4. „PSD nu se disociază de Adrian Năstase. Este un simbol al partidului. PSD crede în nevinovăţia acestui om şi este alături de familie. Adrian Năstase mai are un cuvânt de spus în politică” (Liviu Dragnea, Antena3)

 5. și tu chiar crezi ce spui aici? unde e sentința și execuția sentinței? dacă pentru masonerie condamnarea la moarte înseamnă 2 ani de pușcărie ( cu reducere la cei peste 60 de ani ) după 8 ani de la actul de indisciplină rîd și copii de o astfel de organizație ocultă!

  povești de adormit copii mari și fără minte, e doar luptă politică clasică între marinel și bombonel și nimic mai mult!

  să fi serioși! dacă era adevărat ce zici tu sinuciderea ar fi fost măcar reală, adică polițistul și-ar fi făcut datoria … ar fi avut mai mult de cîștigat dpdv politic și USL-ul și masoneria!

  eroarea tactică a lui bombonel e faptul că în loc să grăbească procesele, să scape mai repede de ele și să reintre în viața politică le-a prelungit sperînd în mod eronat că marinelul va fi scos forțat, înainte de vreme, din viața politică!

  au încercat în 2007, n-au reușit
  2009 iar eșec

  și uite cum o eroare de calcul se transformă într-o catastrofă politică, bombonel face o cădere psihică pe bază de prea mulți nervi pentru că eventuala revenire în forță în viața politică se transformă în peste 12 ani de stat pe tușă … 12 ani, cei mai frumoși ani ai vieții ca politician, 50 spre 70 de ani … nici nu e de mirare că l-au lăsat nervii, sunt șanse mari ca să nu mai apuce să revină în viața politică așa cum consideră el că merită … fizic, nu mai are destul timp …

  altfel spus bombonel a pierdut, marinelul a cîștigat … bombonel nu suportă înfrîngerea, se ajunge la negarea realității după care pe fondul substratului spiritual, în cazul româniei creștin, precar și fără fundamente solide ajungi repede la cea mai bună soluție, sinuciderea … într-un mediu social și spiritual fără dumnezeu sinuciderea e nu numai normală ci și recomandată, o alternativă mult mai bună decît coborîrea pe scara socială și supraviețuirea letargică lipsită de strălucire și … eficiență economică …

  deaia se sinucid cei din vîrful piramidei sociale cînd își pierd statutul social și revin cu picioarele pe pămînt! pentru că așa au fost învățați, să considere viața normală ineficientă dpdv economic … fără strălucire … fără rost … neproductivă …

  cînd devii babalîc dpdv economic cel mai eficient e să fii sinucis … cam cum era pe plantațiile de bumbac din america, sclavii trebuiau exploatați crunt, la maxim, cît erau în putere după care cel mai bine era dacă mureau repede în loc să se chinuie trăinduși viața mizerabilă la bătrînețe …

  sau cum e acum cu caii de curse … dpdv economic cel mai eficient e să fie uciși cînd ies la pensie …

  da, cred că a vrut să se sinucidă … și pentru a ajunge la acest rezultat nu e nevoie de nici un fel de organizație ocultă masonică!

  MEDIUL SPIRITUAL DIN SFERELE ÎNALTE ALE PUTERII, ALE ELITEI, CARE ÎNPINGE LA UN ASTFEL DE FINAL LOGIC ȘI EFICIENT E LA VEDERE!

  e totul pe față! nu e nimic ocult! clinicile de eutanasie din elveția nu sunt oculte și nu sunt ascunse! în cea mai bogată țară din lume care de vre-o 3 ani și ceva a adunat și sterilizat vre-o 300 de miliarde de €, bani cu care pur și simplu nu are ce face, doar pentru a menține cursul monedei stabil e evident și cea mai avansată în implementarea pe față a filozofiei sinuciderii eficiente dpdv economic …

  filozofie masonică asupra vieții? posibil! dar nu e nimic ascuns! și nici ocult! doar pervers și demonic prin puterea pe care o are asupra minții și sufletului unor oameni ca bombonel, incapabil să revină la o viață normală …

  dar, fiind o fire slabă, lipsită de tărie, a vrut ca sinuciderea să fie cît mai puțin dureroasă, stil elvețian … ceea ce a dus la eșecul sinuciderii și la ridicolul suprem pentru marele vînător al patriei, ratarea țintei de la 5 cm de obiectiv …

  end of story …

  • „Atat au apucat sa ne spuna, ca rana nu a fost profunda, ca glontul doar l-a sters si ca nu a fost nevoie decat de un pansament subtire si de o branula prin care sa se poata administra substante in cazul unei scaderi bruste de tensiune”.

   „Medicii de pe ambulanta care au fost de garda in acea seara au afirmat, tot sub protectia anonimatului, ca solicitarea ambulantei nu s-a facut direct prin Serviciul 112 si ca ministrul Ioan Rus ar fi sunat-o direct pe Alis Grasu, managerul Ambulantei Bucuresti. Cand s-au intors in statia de ambulanta li s-ar fi interzis sa vorbeasca despre incident.”

   „Serban Bradisteanu, medicul fata de care DNA a inceput urmarirea penala pentru favorizarea infractorului in cazul Adrian Nastase, fost senator PSD in perioada 2000-2004, seful echipei care are a realizat primul transplant cardiac in Romania in 1999 si seful sectiei de Chirurgie cardiaca a Spitalului de Urgenta Floreasca, mai este judecat si intr-un dosar de coruptie. Bradisteanu este acuzat ca a primit mita patru milioane de euro in conturile unei firme offshore pe care o detine in Insulele Virgine Britanice in schimbul achizitionarii de aparatura medicala supraevaluata si inutila. Tot in cazul lui Bradisteanu, ANI se lupta in instanta pentru confiscarea averii de peste 4 milioane de euro, inspectorii de integritate considerand ca aceasta a fost dobandita ilegal.”

 6. te salut cu mult drag , nu sunt un om educat de aceea te rog sa faci un comentariu fata de aceste versururi .( personal cred ca spun multe)

 7. Queen – Innuendo

  • Catalin, astea sunt versurile cheie:

   „While we live according to race, colour or creed
   While we rule by blind madness and pure greed
   Our lives dictated by tradition, superstition, false religion ”

   Parerea mea? Nu uita cu cine ai de-a face. Rockerii nu sunt tocmai traditionalisti, decat poate la capitolul droguri. In rest, pot sa pariezi ca la „false religion” in mintea lor, se inscrie evident, Ortodoxia. Care o fi”cea adevarata” pentru astia, mi-e frica sa ma gandesc..

   Stii de ce a murit Freddie Mercury si ce naravuri exotice avea. Oricat de bine ar suna muzica si versurile lor, e bine sa tratam chestiile astea cu un scepticism dobandit din experienta. Adevarul nu poate fi inteles, decat prin credinta si revelatie.

   • Eufrosin, si ce te faci cand prin „credinta si revelatie” rezulta mii de „adevaruri”? Cum decizi care e cel real? Daca cineva iti spune ca a avut o „revelatie” conform careia religia „adevarata” este, sa spunem, cea a vechilor egipteni, cum il poti contrazice obiectiv?

    • Cand aflat fiind inotand in mijlocul marii te agati de o barca adevarata, cam stii ca ai sanse cu mult superioare sa ajungi la tarm, decat cu o ratusca de cauciuc care plutea totusi si ea pe apa.

     Asa este si cu credinta cea adevarata, ea duce inevitabil la revelarea adevarului divin si la salvarea sufletului. Restul e ..ratusca.

     • Frumoasa retorica, si totusi, cum ii demonstrezi tu unui musulman ca religia lui este o „ratusca” in vreme ce a ta este o „barca”?

      • Nu am nevoie sa demonstrez nimanui nimic, ci numai sa ma scot la mal. Ma astept sa nu primesc un raspuns de genul „dar cum ramane cu iubirea de aproapele…” De aceea e blogul.

      • Pardon, dar ma bag in vorba.
       Este foarte simplu de demonstrat. I-se arata musulmanului careul din fata celei mai importante (arhitectural) moschei din Damasc, Moscheia Omeyyzilor, unde se afirma ca va cobora Iisus Hristos, la a doua venire.Ei afirma, musulmanii.
       Si daca musulmanul tot nu pricepe, i se explica faptul ca o religie nascuta dintr-o frustrare (istoria cu nefericitul Ismail, scorpia de Sara, amarata de Agar si imbroboditul Ibrahim) se numeste in psihopatologie, complex si se trateaza prin terapia cu ratusca.

      • Nu am pretins ca ai vreo obligatie, dar tu promovezi pe acest blog ideea ca religia ta este singura adevarata si eram curios ce argumente ai pentru asta, mai ales ca exista alte mii de religii, considerate si ele adevarate de catre adeptii lor. De exemplu, tu din ce motiv ai ales religia ortodoxa si nu pe cea musulmana?

      • Spre fericirea mea, au ales-o stramosii mei pentru mine! Mergi in Dobrogea cand poti, la pestera Sfantului Andrei, crestinatorul Romaniei. Apoi la Manastirea Dervent unde sunt crucile din piatra crescute singure din pamant, langa care se afla izvorul care a tasnit in ciuda secetei cand Sfantul Andrei dragul de el, a lovit cu bastonul sau pamantul, caci sufereau oamenii de sete.

       Un milion de cuvinte frumos legate intre ele, nu fac cat o singura revelatie care iti merge drept in inima.

      • Si totusi, o fi pura coincidenta ca numele de scena era Mer-cur-y?

      • Poti sa ne spui si noua de fapt ce (sau cine) te framanta?
       Vad ca scrii corect romaneste, sansele ar fi ca ai fost botezat.
       Care ar fi motivul ca te lupti cu Sf. Ortodoxie?
       Este un caz interesant, ar trebui studiat de catre specialisti.

      • Eufrosin, din ce spui nu-mi este foarte clar daca tu ai urmat religia ortodoxa mecanic, pur si simplu pentru ca asa te-au invatat parintii, sau datorita unei revelatii personale avute vizitand locurile din Dobrogea de care spui. Oricare ar fi varianta, nu vad care e argumentul tau ca religia ta e adevarata, iar celelalte gresite. De ce tu ai dreptate, iar un musulman greseste? Daca e vorba de revelatia personala, cum poti contesta obiectiv o revelatie avuta de un musulman, care ii intareste acestuia credinta in Allah si Mohamed?

       Treaz, cred ca e a treia sau a patra oara cand ma intrebi daca am fost botezat. Iti repet: la cateva luni am fost supus acestui ritual, presupun din motive legate de traditie, dar nu am practicat niciodata religia ortodoxa. De ce esti atat de interesat de acest subiect? Am vazut ca si pe altora le pui obsesiv aceeasi intrebare. Si oricum, ce legatura are botezul ortodox cu capacitatea de a scrie corect?
       Nu ma lupt cu ortodoxia, dar sunt curios care sunt motivele pentru care un om poate adopta aceasta religie. Cum nu cunosc in viata reala persoane religioase, intreb pe acest forum. Daca te deranjeaza subiectul, nu raspunde, nu vad ce motiv intemeiat ai sa ma insulti cum ca as trebui consultat de specialisti.

      • @ Cristian
       „Cum nu cunosc in viata reala persoane religioase, intreb pe acest forum. Daca te deranjeaza subiectul, nu raspunde, nu vad ce motiv intemeiat ai sa ma insulti cum ca as trebui consultat de specialisti.”

       Unde traiesti de fapt ca nu ai „persoane religioase” imprejur?
       Faptul ca vrei sa te luminezi religios pe acest forum e putin spus ciudat.
       Scrie unui preot, citeste carti ortodoxe pe net – surse mai bune.

       Faptul ca ai nevoie de un specialist este specificat in Vechiul si Noul Testament.

       Psalmul 13
       Zis-a cel nebun în inima sa: „Nu este Dumnezeu!”

       Sf. Luca, 12, 20
       „Nebune, in noaptea aceasta ti se va lua sufletul”

      • Treaz, nu vreau „sa ma luminez religios”, ci sunt doar interesat sa inteleg cateva aspecte legate de motivele pentru care alti oameni sunt credinciosi. Nu am nici cea mai mica dorinta de a ma converti la religia ta, asa ca nu ma intereseaza sa discut cu preoti sau sa citesc carti de propaganda religioasa. Oricum, macar am inteles ca tu prin „specialisti” te refereai la preoti.
       Locuiesc in Bucuresti si intr-adevar nu am nici in familie si nici printre prieteni oameni religiosi. Ti se pare ceva ciudat?

      • Scuze, dar trebuie sa intreb ceva: care e sensul vietii tale ?
       Daca in Bucuresti nu gaseti credinta, e ca si cum te-ai plimba prin Apuseni fara a gasi aur.

       Apropos, nu mai e necesar ca sa te „convertesti”, caci esti deja prin grija familiei tale extinse (nasii tai sunt familia ta), mostenitor al celei mai minunate bogatii!

      • @Eufrosin:
       Nu am un sens al vietii asa cum presupun ca intelegi tu acest lucru. As putea spune lucruri precum fericirea sau realizarea profesionala, dar sunt mai mult clisee; cred ca toti oamenii vor sa atinga aceste scopuri, intr-o forma sau alta.
       Nu am cautat credinta, am spus doar ca in cercul meu de cunoscuti nu sunt oameni religiosi.
       Sper ca nu sunt nepoliticos, avand in vedere ca vorbim pe blogul tau, dar nu ai raspuns la intrebarile pe care ti le-am pus mai devreme.

      • „Ritualul botezului” este carnetul de conducere. „Practicarea religiei”, e atunci cand te urci in masina si conduci, Unii fericiti, conduc fara carnet, pana cand fara a fi penalizati, si-l iau si ei. Ce fericire…

       Daca tot ai carnet, de ce sa mergi cu autobuzul ?

      • Legat de nevoia mea de a ma converti: ce valoare poate avea ritualul botezului daca eu nu am practicat niciodata religia ortodoxa si nu cred in adevarul dogmelor ei?
       Ma indoiesc ca nasii mei m-au facut in vreun fel „mostenitor” al ortodoxiei pentru ca nu sunt religiosi.

      • @Cristian, nu există nici o demonstrație logică, nici o scurtătură … TREBUIE SĂ ALEGI:

       matrix – the pill, red pill or blue pill?

       bulina roșie … bulina albastră … e alegerea ta! e ceea ce decizi că știi, că e adevărat … e credința ta!

       wikipedia.org – axiom of choice

       cunoașterea și ce e adevărat sunt definite de propriile tale decizii … alegeri … de aceea religia, ceea ce crezi, și știința, ceea ce știi, n-au cum fi separate și/sau vre-una din ele excluse din ecuație … sunt inseparabile …

       ceea ce crezi e ceea ce vezi … nu te poți separa de tine însuți! în exemplu acestei axiome, poți alege axioma ca fiind parte din propriul sistem de axiome sau nu, dar asta pînă la urmă nu e decît o altă alegere … roșie … sau albastră …

       ghici ce aleg de regulă ateii!
       😉

      • are si inca mare – gandeste-te ca eca un vaccin bun, isi face treaba fara sa-ti dai seama. in rest..”cauta si vei gasi bate si ti se va deschide”

 8. Tinad cont de extraordinara capabilitate absorbanta a fularului utilizat de Nastase, cu siguranta marketerii de la Burberry Group plc, vor impune aparitia versiunii de dama.
  Astfel doamnele si domnisoarele se pot bucura de confortul ideal „in zilele acelea”.

  • Esti…scabros! cam ca Biluta Clinton! Da’ gluma e gustata.

   • Pentru prietenie si ocazional cate un miracol de urmas/sa, noi baietii punem ce avem mai delicat acolo de unde pleaca fularul. Care e partea scarboasa? Asa functioneaza. Omul tielsi a facut o inovatie si tu tam/nesam sa o diminuezi in valoare? Nu esti tu insuti, esti tu alticineva. Mai bine faceai niste imbunatatiri ca m-am prins ca te pricepi ca de exemplu mingiute de ping-pong invelite in minifularase cu ata de orice alta culoare dar nu rosie etc etc etc …vezi ca se poate? Iata la cate ne poate inspira un politician competent in inselaciune. Si sa mai spuna cineva ca nu are un efect benefic pentru soceitate, aia a lu’ Costica Burberry voiam sa zic.

   • Mos Darie, recunosc, imi fac autocritica, chiar daca sunt mic copil pe langa „marele maestru” din Zambaccian. Deh, ma gandeam la foloasele marketingului si la sinuciderea de catifea sponsorizata de Burberry. In ceea ce priveste clintoniada, resping cu fermitate acuzatia! Desi sunt urat, am 1,25m cu mainile sus si nu am fost presedintele Americii, afirm cu tarie ca nu sunt asa de pacalici incat sa ma joc cu Monika spalatoreasa de la mossad! In caz ca ajung licurici sef la Washington sau Bruxelles, anunt din vreme ca impotriva mea trebuiesc trimise la inaintare tanchistele din IDF care stiu sa prepare jodenkoeken!

  • Dă-te-n colo de „nebun”! 🙂

 9. „Tatăl lui Adrian Năstase, Marin Năstase, a absolvit Şcoala Militară de la Mănăstirea Dealu, unde a fost coleg cu Regele Mihai. Sărac fiind, a beneficiat de ajutor pentru a-şi termina studiile. În 1947, după venirea comuniştilor la putere, Marin Năstase a fost dat afară din armată. La scurt timp, el a renunţat la convingerile monarhiste şi a făcut cerere de înscriere în Partidul Muncitoresc Român (PMR). Fiind bun prieten cu Grigore Preoteasa, ministrul de externe al ţării, a fost propulsat în cele mai înalte structuri de conducere. Ulterior, Adrian Năstase s-a căsătorit, pentru o scurtă perioadă de timp, cu Ilinca Preoteasa, fiica fostului ministru de externe.”

  „Dana Nastase, actuala sotie a premierului, este fiica lui Angelo Miculescu, ministru al Agriculturii, vice-prim-ministru al guvernului intre 1975 si 1981 si ambasador al Romaniei in RP Chineza intre 1983 si 1990.”

  „Adrian Nastase si Ilinca Preoteasa au fost colegi de scoala si apoi au facut parte dintr-o gasca de prieteni, din care faceau parte Nicu Ceausescu, Jean Maurer, Serghei Mizil, Gyuri Fazekas (fiul secretarului CC), Calin Andrei (fiul ministrului de Externe, Stefan Andrei), cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej – Ghita, Mandra si Sanda, Ilinca Preoteasa, Florin Danalache (fiul ministrului Transporturilor din acea vreme), Sandu Barladeanu (fiul lui Alexandru Barladeanu, primul presedinte al Camerei Deputatilor dupa Revolutie), Valentin si Zeo Ceausescu, Gino Iorgulescu, Petre Roman si multi altii.”

  • Lume buna neica!

   • Da, si atunci si acum. Adica, la vremuri noi, tot noi, cu noi, pentru noi. Nu conteaza mijloacele, coloratura, ideologia, important e sa fii intotdeauna „pe val”. Ma rog, tinand cont de „evenimentul” de aseara, nu chiar intotdeauna…

  • Aaam inteles de unde gustul pentru arta! De la anturaj i-se trage. O madame Borila (distins nume), apropiata a lui Valentin, a gestionat Muzeul de Arta din Bucuresti ( ala de a ars la revolutie).
   La un moment dat madama, a luat calea Americii, spun gurile rele, cu gestiune cu tot. Noi, nu avem cum sti, dar arhivarii….!!!
   @ adrian romanu
   Apreciez de ceva vreme competenta-ti de maestru. Glumesc!?
   Ingrijorari, à volonté.
   De exemplu, cum s-or descurca frate, zidarii, in tara asta de mana a doua ( masonic), incapabila sa aiba un Ordre des Compagnons propriu?
   De pe la 1100, in Franta in casa niciunui mason nu intra picior de salahor, splatoreasa, bucatar, decorator, informatician, pedichiurista, croitoreasa, cosar, care nu a depus juramantul masonic de supunere oarba si muta.
   In Romania, este imposibila crearea unei asemenea structuri. Slugi competente si devotate nu exista. Ordinele de meserii s-au desfiintat, fidelitatea de principii nu inseamna nimic.
   Intr-o vreme, columbenii romani isi aduceau personal domestic analfabet, de prin fundaturi indoneziene. Slugile, nu trebuiau sa inteleaga nicio iota de ceea ce se discuta in casa.
   Problema compagnonilor ramane dureroasa pentru columbeni si nastasioti, . Acestia nu au nevoie doar sa li-se spele closetele si sortuletele in stil masonic, ci si sa le fie crescute progeniturile in acelasi mod. Si apoi, este si o chestiune de prestigiu vis à vis des fratii din hexagon. Adica, ai lor sa aiba slugi cu bavetica si ai nostri, nu?
   Presupun ca sora-doctor are in sarcina rezolvarea acestui handicap jenant.

 10. Atunci când verdictul (sinucidere) este dat înainte de a se sfârși ancheta devine clar că treaba este măsluită (vezi și cazul Mădălinei Manole, cu toate că nu trebuie pomenită într-un articol despre năstase).
  Eu în genere credeam că ei nu au fost chiar atât de pregătiți precum zici. Cel mai probabil e că pe Năstase au încercat să-l sinucidă definitiv, și să zică: „N-am reușit la timp”. Dar ăla ori s-a împotrivit ori s-a mișcat și a fost rănit doar în umăr. E clar că nu puteau face și a doua împușcătură, pentru că nu suntem în SUA, unde a fost declarat sinucis un politician cu 4 găuri în cap. Prin urmare au putut să declare că a încercat să se sinucidă, iar mai apoi mai văd ei cum poate fi dreasă treaba.

  • Hi, hi, fain spus !

   • o fi, da’ tot cade teoria conspirației! … cel puțin pentru mine …

    îți vine să le plîngi de milă la așa atotputernici conspiratori mondiali! … dacă na ieșit cum vor ei aici, la un mizilic, îți dai seama cum stă treaba la lucrurile mai complexe, care cer mai multă transpirație

    😉

 11. ” E si asta o posibilitate”, vorba lui Ilie Moromete.
  In tot cazul, daca nu a reusit sa ii treaca „uite-asa un glont „prin cap, ca in banc, sigur ii trece prin minte umbra „fratelui „Adrian Dohotaru, mort prematur si in conditii suspecte ,osciland interior intre adeziunea la politica culturala a Consiliului Culturii si Educatiei Socialiste( pe vremea lui Popescu „Dumnezeu”) si sublimele-i poeme dedicate Marelui Necunoscut.
  Eufrosin are dreptate sa aiba suspiciuni legate de doctorii aserviti ocultei. Pai, numai triada Balaceanu-Stolnici (genetica), Streinu- Cercel ( negutatorul vaccinurilor), Anca Nicolescu (mama Planingului Familial http://glfrnews.blogspot.be/2012/03/discursul-sustinut-de-marea-maestra.html),are darul de a da cosmare oricarui roman ce are cat de cat idee despre natura orbitoarei illuminari invocate de masoni.
  Presupun ca multa lume a fost intrigata de numarul copiilor spitalizati la Suceava cu diagnostic de meningita.
  In cateva vorbe, vaccinul MenHibrix creat de GalaxoSmithKline a fost pus in circulatie fara a fi omologat conform procedurii integrale ce impunea testarea in 4 etape de studiu a mixturii: meningococ tip C si Y si hemophilius infuentza tip B combinat cu anatoxina tetanica.
  Testarea s-a efectuat doar pentru o doza de vaccin, pe un numar de 7521 de sugari si copii din 5 tari.
  Este oare legitima asocierea evenimentelor de la Suceava, cu intrarea, practic ilicita pe piata vaccinurilor a produsului MenHibrix, cunoscand plitica de sanate publica promovata de masonul Streinu- Cercel?
  Ce m-a mirat, a fost linistea ce s-a asternut peste epidemia de meningita. Nici jurnalistii, nici Asociatiile pentru Protectia Copilului nu au gasit cu cale sa analizeze” fenomenul”.

  Personal, ma ingrijoreaza mai mult inflorirea masoneriei feminine in Romania ( 300 de membre), decat soarta unui individ avid de putere, amoral si lipsit de demnitate, inecat in mizerii politice si ordinar umane. Asocierea ce se face intre cazul Nastase si cel al lui Pierre Bérégovy este jignitoare pentru cel din urma. Bérégovoy a fost impuscat si nu era mason. Imensa diferenta.

  • Si nastase a fost impuscat de …. mana stanga asupra ceria nu avea control pentru ca era dreptatci.

  • Io nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze masoneria feminina caci au insurmontabile probleme sa se rezolve una pe alta la „ochiul maro” si tot la masoneria masculina trebuie sa apeleze pentru proceduri d’astea, cum le-am zice: de largire a competentelor confesionale.

   Cand mai apar probleme d’astea grele, poti sa te bazezi ca iti voi raspunde prompt si competent ca aici.

   • Ai zis: „ce m-a mirat a fost linistea ce s-a asternut peste epidemia de meningita”.Pai, de ce sa te mire „linistea” cand toata mass-media este masonizata, cand mass-media publica doar ce vor venerabili cu sortulet, numai adevarul, nu? Cand televiziunea si presa sunt masini (cu detergent inclus) de spalat creierul, bietul roman afla doar „adevarul” dat pe goarna de catre sclavii lor. Si inca una: crezi ca Asociatia pt. Protectia Copilului este de capul ei?.Am zis…

   • Imi cer scuze, adrian romanu contra-revolutionarul, raspunsul precedent era adresat lui clement. M-am grabit si ti l-am trimis tie.

 12. Si inca:
  „In an effort to quell the violence and resume the six-point peace plan, UN envoy Kofi Annan put forward an initiative to hold an international conference in Geneva on Saturday. It will include all permanent members of the UN Security Council, as well as representatives of the European Union and other countries who have influence on either side of the Syrian conflict, such as Iran, Qatar and Saudi Arabia.

  Kofi Annan has made it clear that Iran should be part of the solution process as Tehran has close ties with Syria. Western countries have been critical of this move, but Russia supports it. Addressing the media, its UN ambassador, Vitaly Churkin, also said that apart from attending the conference it is also important to refrain from any provocation in Syria, such as arming its opposition.”

 13. Poate ma lamureste cineva: daca Nastase facea parte pe vremuri din echipa lui Ilici, cum se face ca era masson ?

 14. Cum se potriveste continutul articolului cu ceea ce se petrece ACUM în România?

  Precizez cä NU vreau sä pun schema propusä în discutzie, ci doar sä o väd aplicatä (generând resultate) pe fapte (date experimentale) pentru care NU a fost conceputä (din motive de anachronoism).

 15. S-ar putea să fie ceva ”mult mai profund și mult mai din înalt”.Ziarul ”Formula AS” (nr 1027 din 5-12 iulie 2012) făcea cunoscut că ”Occidentul este îngrijorat de evenimentele din România”.Deci, justiția își urmează cursul (după cum este firesc) și cei din afară sunt ”profund îngrijorați” (printre ”profunzi” se află și Gitenstein – ”kosher”-ul).Năstase a fost condamnat și din prisma lamentărilor occidentale, s-ar putea, prin ”cosmetizare” să devină din VINOVAT un ”individ fără de prihană”, poate pentru alegeri viitoare.Poate că Năstase a fost ”lăsat din brațe” pentru o re-lansare viitoare.Poate pare absurd, dar Năstase este participant la vânătorile lui Ion Țiriac.Dimitrie Sturdza (cavaler de Malta și fost consilier al lui Năstase – cât a fost prim-ministru) îi plătește studiile lui Mihnea (fiul cel mic al lu’ ‘Tase) din Elveția, dar este (și el) participant la vânătorile lui Țiriac.Un alt invitat al lui Țiriac este și Klaus J Mangold.Printre multe altele, Mangold este prezent în cadrul ”Rothschild Europe”.

 16. „A fost lasat din brate pentru o re-lansare viitoare”.
  Vizionar comentator !
  http://www.titulescu.eu/2014/10/presedintele-fet-la-editia-2014-a-cursurilor-internationale-nicolae-titulescu/
  Oribila descendenta politica:titulescu-nastase-ponta.

  • Tustrei, cica botezati ortodocsi, deci demni sa a fi (fost) alesi in fruntea Romaniei! Se intrec orice limite.

   • Botezul il primim ca prunci prin intermedierea familiei trupesti si spirituale, deci nu avem niciun merit personal.
    Alegerile facute ulterior ne confirma calitatea de crestini.
    Cei trei au ales puterea, faima, minciuna, respectiv tot ceea ce a condamnat Iisus Hristos.
    Ponta a acceptat sa fie comparat cu Titulescu ignorand probabil biografia murdara a acestuia cat despre Nastase, nu stiu de ce dar aproape ca imi starneste mila. Acest om nu isi mai gereaza in niciun mod propriu-i destin.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: