Groaznic!


Într-adevăr, o imagine face cât 1,000 de cuvinte, iar asta mie mi-a dat frisoane; Dacă reușim să ne asigurăm că cel din stânga nu va putea pasa subtil ștacheta caracterului gătit cu grijă din timp în scopul acesta și tot va fi o mare victorie pentru România!

cosmar!

cosmar!

Ideal, ambii vor ajunge curând în lada de gunoi a istoriei noastre.

24 răspunsuri

 1. Poate este de la Dumnezeu ca ii lasa ca sa invatam si noi pana la urma ca sa nu ne punem nadejdea in om ci in Hristos.
  „Acestea zice Domnul:
  Blestemat e omul care-si pune nadejdea in om
  si pe acesta-si va rezema bratul sau de carne,
  in timp ce inima lui se’ndeparteaza de Domnul.” Ieremia 17, 8

  • per a contrario, a ne rezema bratul pe un om, in timp ce Domnul este in inima noastra (si in a celui ce ne sprijina), nu pare a fi vreun pacat.

   • Cearta-te cu Sf. Prooroc Ieremia!
    Desigur ca te aduni cu altii dar nadejdea nu e in ei ci in Hristos.
    Ca atunci cand vorba lui Pacala „trage usa dupa tine”, sau „se crapa de ziua” – ar fi mai multe intelesuri.

 2. Eufrosin, trebuie sa recunosti ca ar fi totusi o evolutie: de la inaltimea lui Sarkozy fara tocuri, la inaltimea lui Sarkozy cu tocuri!

 3. De la un minunat jidanel toxic la un cu mult mai minunat jidanel toxic, cum s-ar zice, „mai superior”,. Un pas inainte spre desavarsirea disparitiei NEAMULUI ROMANESC.

  Sau ne apucam de treaba ca astia rad dar nu glumesc.

 4. M-am tot bagat si eo p’aci in seama cu scopul de a transmite tinerei generatii te miri ce idei de fkl de pe timpuri …. Asa ca eata ca ma esprim sh’aci ca deh …… daca nu pot s-ajut macar sa incurc 🙂 .
  Tema este ,,Groaznic!” si vrea sa sugereze ca Basexu s-ar vrea continuat …. Mai tinerii mei forumisti care atacati cand cu Biblia cand cu Codul Penal (scuzata fie-mi cacofonia-mi) …. incetati! Natura umana asta este … pe vremea trecuta era o maxima ,,si noi daca eram in locul lor tot asa faceam”. Uitati-va si voi … plecati de la Basexu si ajungeti la chestii rasiste (jidanel) si sinucideri. Viata este frumoasa, ne-a fost data SI NE-AU FOST RASCUMPARATE PACATELE …. hai sa nu mai pacatuim. Putem fi puternici …. am constatat ceva nelalocul lui …. sa ne mobilizam. Oameni simpli, bilderbergi s.a.m.d. nimic nu-i vesnic (magister dixit 🙂 ). PASTE FERICIT VA DORESC!!!

 5. Asta are, asta n-are, asta e câştigătoare (poezie huşeană)

  Trăiesc în ţara Alba-neagra,
  Unde ca sport de masă e iuţeala,
  Cu care se învârt jetoane.
  De mici, copiii au învăţat de la părinţi,
  Secretul stă în articulaţii,
  Şi în tensiunea musculară,
  Esenţială e viteza şi sincronizarea…
  Şi toată lumea se visează,
  Să fie în Clubul de la Bucureşti,
  Acolo sunt titanii Albei-Neagra,
  Celebrii politicieni…
  Iuţeala,măiestria sunt duse la perfecţiune,
  Ei sunt cei mai tari şi toţi o ştiu,
  Şi toată lumea îi respectă,
  Sunt zeii Alba-Neagra pe pământ.
  În clubul lor select magia e obişnuinţă,
  Cu o mişcare de rever,
  Se poate să dispară în eter,
  Judeţe, nave, munţi de minereu,
  Ei pot să facă să dispară dacă vor
  Şi ţara şi locuitorii ei!

 6. Cititorilor blogului si bineinteles si proprietarlui , Sarbatori cit mai linistite, pacea Domnului sa va umple inimile, sa va fie de folos postul prin care ati trecut, si cei care veti lua parte la Inviere si va impartasiti, sufletu sa va fie plin de lumina si caldura. Nu a avut nici un fel de scoala , dar toti il chemau „invatatorule”! nu a avut nici un sclav , nici un argat, dar toti il numeau „Stapine”! , nu a avut studii de medicina, dar a vindecat mii , nu a avut avere, dar a saturat zeci de mii, nu a avut armata, dar a cucerit lumea, nu a facut nciodata rau nimanui, si totusi a fost prins , judecat si rastignit nevinovat fiind ; a murit si a inviat dupa trei zile! Unui asemenea Stapin ma inchin! Nu-mi aduc aminte unde am citit, dar au ramas ca scrise cu foc in inima.

 7. Ma tot uit la poza si vad doar un singur lucru: ITZIC ASASINUL, OCUPANTUL EVREU, INDEPLINESTE RITUALUL DANSULUI VICTORIEI PE MOCHETA PALATULUI PRESEDINTIAL AL ROMANIEI PREDAND STAFETA FORMAL DE LA UN ASASIN LA ALTUL.

  Ei ne vad ca pe niste animale, astfel este normal sa vrea sa ne extermine ca pe animale nefolositoare. Nu e nimic avansat in asta, dimpotriva, e primitiv, foarte primitiv. Fiecare individ vede pe ceilalti asa cum se percepe pe sine insusi. Astfel noi ii vedem pe ocupantii evrei ca pe niste oameni dar avand un comportament ciudat, iar ei ne vad pe noi ca pe niste animale bune de exploatat si exterminat.

  O SINGURA CONCLUZIE: OCUPANTII EVREI SUNT DE FAPT NISTE ANIMALELE PRIMITIVE, INCAPABILI SA CONCEAPA ALTE METODE DE RELATIONARE CU RESTUL OMENIRII DECAT PRIN ASASINAT, MINCIUNA SI TEROARE.

  SUNT DE FAPT NISTE SALBATICI SCAPATI DIN CONTROL. PERICULOSI SI DISTRUCTIVI. OMENIREA VA TREBUI SA IA MASURI. SI MASURI VA LUA.

  Se imbata cu iluzia ca inselaciunea complexa este dovada de superioritate. Doar niste nebuni pot crede asa o prostie. Superioritatea lor sta doar in asasinat ceea ce oamenii avansati nu mai fac de sute de ani. „Halal” superioritate.

  Cu doar un secol in urma, un mare Roman, marele si delicatul George Coşbuc a scris:
  ….
  Voi ce-aveţi îngropat aici?
  Voi grâu? Dar noi strămoşi şi taţi
  Noi mame şi surori şi fraţi!
  În lături, venetici!
  Pământul nostru-i scump şi sfânt,
  Că el ni-e leagăn şi mormânt;
  Cu sânge cald l-am apărat,
  Şi câte ape l-au udat
  Sunt numai lacrimi ce-am vărsat –
  Noi vrem pământ!

  N-avem puteri şi chip de-acum
  Să mai trăim cerşind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stăpâni luaţi din drum!
  Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  …..

  ASADAR, OCUPANTI EVREI, ANIMALE NESTAPANITE, CRIMINALI SUB IDENTITATE FALSA, E TIMPUL. Ori va integrati in randul popoarelor omenirii ori fortati UMANITATEA sa ia masuri de deratizare.

 8. Despre „glasnosti”, minciuna si tupeu guvernamental:
  http://www.wall-street.ro/articol/Legal-Business/130792/contractele-chevron-romania-publice.html, stire care spune ca vestitele contracte de concesiune cu Chevron sunt facute publice.
  Daca ai insa curiozitatea sa cauti pe site-ul ANRM, gasesti linkurile NUMAI pentru Costinesti, Vama si Adamclisi. Numai ca…daca incerci sa accesezi linkurile apare „404 file not found”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: