V-am transformat în zombi noștri, vă controlăm mințile și nu ne temem să v-o spunem în față!


O reclamă recent apărută în media americană, îndrăznește să ne sugereze că suntem niște dobitoci ale căror creiere au fost putrezite de către televiziune. A cui televiziune?

Psihologia controlului maselor e aprooape perfectă, cel puțin atunci când are ca subiect occidentalul îndobitocit, lipsit de Harul Sfântului Duh.

Precum spunea fostul agent KGB care a fugit în SUA în 1970, Yuri Alexandrovici Bezmenov:

Accesul la informaţia adevărată nu mai contează în zilele noastre. Un om care a fost demoralizat nu este capabil să evalueze informaţia adevărată. Faptele reale nu ii spun nimic, chiar dacă l-aş umple de informaţie, de dovezi adevărate, de documente şi fotografii. Chiar dacă l-aş lua cu forţa şi l-aş duce în Uniunea Sovietică şi i-aş arăta lagărele de concentrare, el ar refuza să creadă, până când va primi un şut în fundul lui cel gras. Când bocancii militari vor zdrobi, atunci se va trezi. Dar nu înainte. Aceasta este tragedia demoralizării.

Reclamă la rețeaua de televiziune imaginară Hulu Plus : „atât de mult privit de holbat

Acum, ne lăudăm că suntem ortodocși și deci imuni la influențele malefice ale „extratereștrilor” aflați între noi, dar oare știm câtă tembeliziune/jocuri video absoarbe în medie copilul român? Am aflat cu stupoare că mai toți colegii de clasă ai mezinului, au primit în dar de la părinții lor grijulii, console  Nintendo Playstation, care pe lângă faptul că fac o gaură considerabilă în bugetul familial, produc una ireparabilă în creierul bieților copii, dealtfel mai toți genii la matematică care nu sunt în stare să citească 2 pagini dintr-o carte adevărată, fără să îi apuce pandaliile!

Băieții ăștia cu coarne și cu coadă știu bine ce fac, iar snobismul părinților români care vor să asigure micuților aceleași condiții de îndobitocire precum celor vestici, completează restul. Mai bine cheltuiau banii pe o excursie de 1 săptămâna în natură, sau pe ulei de pește, dacă la Biserică nu sunt în stare să își ducă săptămânal familia! Apoi ne mai mirăm de rezultatele aflate zilnic pe prima pagină a oricărui portal de știri autohton..

45 răspunsuri

 1. Incredibil, crunt si coplesitor. Trufia absoluta. Multumesc Eufrosin. Trebuie sa ma adun sa pot comenta.

 2. Mergand prin aceasta capitala cu un nivel ultra ridicat de trai, pe mijloacele de transport in comun, vezi majoritatea calatorilor de la copil pana chiar la oameni destul de in varsta cum stau cufundati exact ca in filmul de mai sus cu nasul in telefoanele de ultima generatie, ce vad acolo numai ei stiu insa privind la modul obiectiv aceasta masa de oameni constati cu durere ca ei sunt prezenti doar corporal in aceasta lume, nu se poate discuta lucruri serioase cu nimeni, toti sunt foarte ocupati cu noua tehnologie si altele. Cine a citit viata parintelui Ambrozie Frontrier vede cat era de tragica starea spirituala a lumi atunci din Paris cand nu erau atatea telefoane si internet, singurul care i-a dat un raspuns pozitiv dintre multimea de oameni pe care ii intreba daca cred in Hristos a fost un rabin care a zis ca sigur crede ca a existat Hristos dar a fost un vrajitor si amagitor, tot asa si acum, sa discuti cu oamenii societatii despre noua dictatura mondiala care mai are doar un pas pana la instalarea definitiva e imposibil pt ca te vad ca pe un nebun care e obsedat de teoriile conspiratiei. A aduce in discutie numele lui Hristos nici pomeneala. NOM se cladeste pe cei trei stalpi: politic, economic si religios iar liderii politici, economici si religiosi lucreaza din greu la instaurarea acesteia, nimeni nu poate nega acest lucru pt ca e vizibil in toate tarile, sa nu mai pomenim de liderii celor trei stalpi din Romania carora li se vad broboanele de sudoare de pe frunte de la o posta. Poate cineva sa nege acest lucru?

 3. Eh, parca ti-ai mai revenit nene Eufrosine…

 4. Peste 80% din cantitatea de informatie pe care o primeste omul este prin vaz. De aceea televiziunea si presa au capatat o dezvoltare formidabila si sunt principalul mijloc de manipulare, principalul mijloc de propagare a minciunii.
  Televiziunea creaza dependenta.
  Sa nu mai vorbim de semnificatlle ascunse si simbolurile santanice care se propaga din ce in ce mai des pe canalele de televizune.
  Euforsine, alaturi de felicitarile pe care ti le adresz, iti propun ca poate pe viitor sa publici si un material despre simbolurile, semnele satanice (masonice) care au invadat mass-media. Si sa amintesti si despre personalitati ale artei moderne ( in special muzica ) ce au facut pactul cu satana ca sa aiba succes. Si poate ca dispui si de informati despre artisti romani care au facut asemenea pact.

  • Multumesc! O voi face in limita timpului disponibil.

  • Felicitari pentru procent. E rarisim cazul dumitale. Eu am stramosi muntenegreni, cam razvratiti de felul lor si nu imi este rusine cu ei.
   Ai pus degetul pe rana in privinta manipularii prin media.
   De curand, a fost publicata discutia unui renumit jurnalist francez, Michel Collon cu Bernard Kouchner, fostul presedinte al „Médecins sans frontière”, coautor al declansarii masacrului din Iugoslavia.
   Acesta recunoaste faptul ca bombardarea serbilor a fost opera Agentiei de relatii publice a US, RUDER FINN.
   Directorul Agentiei ii declara jurnalistului francez ca a „montat” imaginile cu campurile de exterminare a musulmanilor dupa modelul lagarelor germane, consiliindu-se cu B’nai B’rith, American Jewish Commitee si American Jewish Congress.
   La observatia jurnalistului şocat, cum ca era vorba despre o minciuna, directorul RF a raspuns:”Noi suntem profesionisti. Nu suntem platiti pentru a fi morali.”(www.WikiStrike.com/article-et-oui-kouchner-mentait-103019650.html).
   Agentia in discutie este considerata drept cea mai importanta institutie de manipulare media din lume. Dupa cum s-a vazut, poate determina acceptarea de catre opinia publica a distrugerii unui popor Anul trecut, elvetienii i-au platit pentru a nu incepe o campanie impotriva lor.
   RF are reprezentanţe, sub denumiri cat mai diversioniste, in majoritatea ţarilor lumii.
   Prăselniţa de şcoli de jurnalism si management din Romania are in spate profesionistii destabilizarii de peste ocean.
   Directoarea reprezentantei romane se numeste Dana-Maria Pandichie, cu siguranta, stralucit instruita la ASE dar si la Gant si Leuven- Belgia. Trebuie sa stiti ca Institutul de studii internationale de la Gant isi recunoaste apartenenta la „o viziune globalizanta a societatii umane”.
   Inca din 1990, RF luase in primire o parte din fostii absolventi ai academiei Stefan Gheorghiu care aveau numeroase contacte cu filiera Radio France Internationale si cu aripa la care se face referire in cartea „Un poker mincinos”, respectiv cea care a pus la cale distrugerea Iugoslaviei.
   Toti pasii politicienilor romani sunt atent urmariti si dirijati de „specialistii” la care ma refer.
   Concluzia mea este ca trebuie sa inchidem televizoarele.
   banciu, badea, badin, barbu si ceilalti „b” citesc textele aceluiasi stapan.
   Cat despre simboluri, am vazut zilele acestea cum clipul electoral al candidatului stangii in Franta a afisat aservirea masonica a acestuia. Oricum, omenirea a luat-o razna. Astazi, la finala de tenis de la Monte Carlo, Nadal a castigat facand gesturi cu semnificatie oculta, inaintea fiecarui serviciu. Adversarul serb efectiv nu vedea ce se intampla.
   Recomand tuturor volumul lui Virgiliu Gheorghe, ” Stiinta si razboiul sfarsitului lumii” editat de Sophia.
   In toate scolile si bisericile ar trebui citita aceasta carte.
   Asta daca vrem sa ne salvam copiii.

 5. Yuri Aleksandrovici a emigrat in Canada. Presupun ca dupa relatarile lui a fost turnat filmul canadian din 1977 „Ilsa the Tigress of Siberia”
  http://www.imdb.com/title/tt0078398/

  Acest bezmetov e un tradator, si cuvintele sale nu trebuie luate ca atare. In 1970 nu mai existau lagare de concentrare. Iata niste poze cu tineretul sovietic din anii 1970, aparute in revista Life:
  http://fishki.net/comment.php?id=108866

  • „Acest bezmetov e un tradator, si cuvintele sale nu trebuie luate ca atare.”
   Cand zici „tradator”, ai dreptate numai in cazul cand te referi ca a tradat pe fostii lui stapani, vrajmasii Sf. Cruci.

   Acum ca e Sf. Post lasa-te de bancuri. Daca chiar ai sange de basarabean, cum poti sa nu pricepi ce spune acest om care si-a riscat viata ca sa-i trezeasca pe spalatii la creier din Vest.
   Daca nu, teme-te de Hristos care ii pedepseste pe vihleni.

   Ati depasit orice masura de indracire. Un evreu ca acest Bezmenov spune adevarul iar tu ca si „crestin” il negi!

   Ai tai erau cei din vagoane sau cei care ii pazeau?

   • Ai mei nu erau nici în vagoane nici nu mânau. Socrul meu s-a născut în Siberia, bunicul său a fost ucis pe loc.
    Eu nu neg că s-au săvârșit crime. Dar omul acesta a vândut toate secretele de stat pe care le cunoștea și s-a dus să „lumineze” poporul canadian despre lagărele de concentrare care de mai bine de 15 ani nu mai existau, cu alte cuvinte, dezinforma.
    Și-a trădat poporul, nu pe elită. El singur a făcut parte din elită.

    • Tot ii tragi cu „lagarele”.
     Roaga pe cineva sa-ti traduca ce zice Bezmenov si o sa te lamuresti.
     La care „popor” te referi ca l-a tradat? La cel crestin din care au fost asasinati 60 de milioane? Sau la aceia care au fost calai?
     „Secretele de stat” la care te referi erau secrete dracesti prin care se subjuga lumea astazi fara lupta.
     Alt mare „tradator de secrete de stat” a fost Soljenitsyn, ma mir ca inca nu l-ai acuzat…
     Observi ca documentarul cu crimele bolsevicilor, pus mai sus, a fost retras. De ce oare?

     • Stimate Treaz.
      Secrete de stat ale URSS. Bezmetov a jurat credinta URSS, iar apoi a vandut cunostintele sale americanilor, dupa care a inceput a inventa balade pentru prosti despre lagarele sovietice din 70 (la care vad ca ai cazut si tu prada din pacate).Ori pentru tine nu mai conteaza adevarul daca minciuna lucreaza in interesele binelui?

      Despre soljenitin, hm, el nu-i tradator de secrete de stat, pentru ca nu a avut acces la ele. A tradat in schimb tara, si pe prietenii sai (i-a turnat la securitate http://compromat.ru/page_12899.htm ). Nu l-am citit, pentru ca nu ma intereseaza ce scrie cineva despre ceea ce nu a vazut, pretinzand ca a fost de fata. Poate ca traiai cu iluzia ca el a stat in gulag.
      Din cauza lui insa multi oameni au ajuns acolo. Sa nu crezi in eroii occidentului.

      • Chiar asa: „Bezmetov a jurat credinta URSS”.
       Tu oi fi jurat credinta acelor satanisti, nu-i baga si pe altii in asta.
       Bine ca nu ne-ai spus ca a tradat cauza sfanta a proletariatului si a aliatului sau de nadejde, taranimea muncitoare.
       Pari dupa fatza inca tanar, boteaza-te, pocaieste-te si nu-l mai mania pe Dumnezeu aparand satanistii bolsevici.
       Invata o meserie ca sa nu mai depinzi de solda. Programare, mecanica auto, macar sofer – oricum e mai bine.

      • Uite, despre asta vorbeam.
       Pentru tine nu contează faptul că eu nu primesc nicio soldă de la nimeni. Faptul că asta e o minciună nu te oprește să mă acuzi, atunci când crezi că scopul tău nobil scuză mijloacele.
       Bezmetov a jurat credință URSS, altfel nu ar fi ajuns agent kgb. Tatăl meu a jurat credință URSS la jurământul militar, la fel ca orice bărbat care făcea armata. Eu am jurat credință Republicii Moldova la jurământul meu militar. Mă miră că nu cunoști niște lucruri atât de elementare.
       Felul în care întrebuințezi termenul de bolșevici demonstrează că nici măcar nu cunoști semnificația acestui cuvânt.

       Revenind la începuturi:
       Bezmetov a jurat credință URSS?
       Bezmetov a încălcat jurământul?
       Bezmetov a mințit referitor la lagărele de concentrare din 70?

      • @badan
       „Pentru tine nu contează faptul că eu nu primesc nicio soldă de la nimeni.”

       Incep sa te cred ca nu e nevoie de solda.
       Si m-a convins si Bezmenov ca metodele descrise de el dau rezultate.

      • M-aș fi sinchisit de părerea ta dacă aduceai vreun argument cât de cât, dar tu te-am mulțumit să sari de la temă și să mă acuzi.

      • @Bogdan Sergiu: mai jos o scurtä însiruire de nume de oameni care si-au luat asupra-le päcatul de a cälca jurämântul fäcut unui stäpân pe care la-au judecat ca fiind räu (în sine, sau conjunctural):

       – Alexandru Basarab
       – Ladislau I (Vlaicu)
       – Vladislav al II-lea (Dracul)
       – Vladisav al III-lea (Tepes)
       – Stefan Musat (cel Mare)
       – (…)
       – Serban Cantacuzino
       – Demetrius (Dimitrie) Cantemir
       – Constantin Brâncoveanu
       – Carol I (de Hohenzollern-Sigmaringen) Princeps Romaniae
       – Ferdinand I (de Hohenzollern-Sigmaringen) Rex Romaniae

       Cu obesrvatia cä acesta din urmä a încälcat cel putin douä tratate, nu un jurämânt. Lor li-se adaugä generalitatea românä sub Antonescu I. si Ceausescu N..

       La rândulk säu, „Bezmetov a jurat credinta URSS, iar apoi a vandut cunostintele sale” (americanilor, pe care în plus a încercat, färä succes, sä-i dumireascä asupra naturii fundamenal criminale a regimului la putere în tara d-tale de atunci).

       Au fäcut susnumitii bine, sau au fäcut ei räu?

      • @Thalex:
       De ce nu te duci în SUA să povestești despre grozăviile ceaușiste din 2012? Despre canalul Dunării în care și azi mor mii de inteligenți supuși muncii forțate?

       Ori Bezmetov asta a făcut – s-a dus în SUA în 70 și povestea despre niște „lagăre de muncă” care de 20 ani nu mai existau.

       Despre oamenii pe care i-ai pomenit mai sus – nu cred să fie moral actul de a încălca jurământul dat. Nu face nimănui față. Persoanele respective au făcut și alte lucruri, bune, dar nu au intrat în istorie prin faptul că au încălcat jurământul.

      • De fapt cand am explicat ororile comunismului in ’90 in fata audientelor universitare ale Ivy League, aveam impresia ca vorbesc surzilor. Doar cand am spus o gluma despre The Simpsons, a reactionat in hohote sala.

       Numai individual era posibil in vremea accea. Acum ca au dat si ei de rau, mesajul prinde mult mai bine. Totul trece prin minte se spune, doar ca la unii, mai intai prin stomac.

      • Ești prea profund pentru înțelegerea mea. Probabil am fost și eu înțeles greșit.
       Stomacul meu nu are treabă cu cele ce am scris. Nu mă jelui. Eu mă descurc bine în capitalism, probabil mai bine decât m-aș fi descurcat în comunism. Nu ghiftuiesc, dar nici nu mor de foame. Sunt unii care se descurcă mai bine, de milioane de ori mai bine. Dar marea majoritate se descurcă mai prost, și eu nu aș avea nimic împotrivă să renunț la modesta mea bunăstare pentru ca majoritatea să o ducă mai bine, sau să o ducă cel puțin la fel de bine cum o duceau în anii 70.
       Nu știu cu ce atitudine ai scris că la unii totul trece prin stomac. Nu-i nimic comic aici. Când stomacul ți-e gol, totul trece prin stomac. Nu le voi reproșa nimic.

       Toți vorbesc despre reprimarea românilor basarabeni în perioada comunistă. Cum se face că majoritatea marilor autori români din Basarabia au atins apogeul în creație anume în perioada comunistă (Grigore Vieru, Ion Druță, Spiridon Vanghele, Petru Cărare, Dumitru Matcovschi)? Cum se face că eu am volumele lor în grafie chirilică, cumpărate pe copeici, dar nu le am în grafie latină? Știi câte cărți cu colecții de cântece populare au fost publicate în Republica Moldova după proclamarea independenței? Le numeri pe degete. Prieteni de-ai mei de la conservator lucrează cel mai mult cu cărți în chirilică.
       Câte filme au fost turnate în Moldova de la proclamarea independenței? Mult mai puține decât în timpul URSS, dar și acelea sunt despre degradare, bețivi și proști. (printre altele, poate vei recunoaște că și în România se toarnă filme destul de proaste, cu unele excepții).

       Ce cântăreți din Basarabia au făcut legendă după destrămarea URSS? În afară de Zdob și Zdub, Pavel Stratan și Ozone, nimeni.

       Vorbesc toți de Siberia, fără să știe că Siberia nu a fost cea mai strașnică destinație. Bunica soției mele a fost deportată de două ori – odată în Kazahstan și a doua oară în Siberia. În Kazahstan a fost mult mai rău, pentru că nu era de lucru, și mama ei trebuia să lucreze din greu ca să facă rost de ceva mâncare. În Siberia a fost mai frig dar mult mai bine, pământ era din belșug, putea să-l lucreze cum poftea, pădure era de necuprins, nu înghețau iarna. Nu stătea nimeni să-i păzească cu armele, cum a povestit acel Bezmetov – nu aveau unde fugi. Trebuiau să se prezinte de două ori pe an la secția de miliție – iată toată paza. În țară s-au întors cu bani, munca lor era mult mai bine remunerată decât a acelor de acasă.
       Zic asta nu în sens că era bine, ci în sens că mult din ceea ce se ni se spune e minciună. Nimic din acestea nu mai erau în anii 60 și 70. Țara care lansase primul om în cosmos se pregătea să construiască comunismul în 2000. Nu existau lagăre de concentrare – singura problemă aici în Basarabia era că în locurile publice se vorbea limba rusă, și specialiștii din alte țări sovietice (Rusia, Ucraina, Armenia) primeau mult mai ușor locuințe în orașele moldovenești decât populația băștinașă (la rândul lor, specialiștii moldoveni care plecau în Rusia, Ucraina, etc.) primeau locuințe având prioritate asupra băștinașilor de acolo.
       Dar nu despre asta a vorbit Bezmetov.

       Și da, dacă era patriot, putea să lupte cu regimul, să-l omoare pe secretarul de stat, să-și dea demisia, dar nu să plece la dușman și să-i divulge secrete de stat. Rămân pe poziția mea – Bezmetov a fost un trădător, din orice punct nu l-ai privi.

     • @badan
      „M-aș fi sinchisit de părerea ta dacă aduceai vreun argument cât de cât, dar tu te-am mulțumit să sari de la temă și să mă acuzi.”

      Uite ca „sar in tema”:
      http://www.google.com/webhp?sourceid=toolbar-instant&hl=en&ion=1&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4GGNI_enUS474US474#hl=en&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4GGNI_enUS474US474&sclient=psy-ab&q=crimele%20basarabia&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&pbx=1&fp=760b3eff8cbb04a5&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1093&bih=398

      Daca nici aceste materiale despre crimele contra Neamului Romanesc nu te fac „sa te sinchisesti”, atunci sa ma anunti ca sa nu mai continuu.
      Pacatul contra Duhului Sfant este cand te impotrivesti adevarului manifest si nu se iarta nici in aceasta lume si nici in cealalta.
      Negarea faptului ca milioane de romani ortodocsi este un astfel de pacat. Mai ales ca faptuitorii erau vrajmasii Sfintei Cruci.

      • Scuze:
       Negarea faptului ca milioane de romani ortodocsi au fost ucisi numai pentru ca erau crestini…

      • Mulți români nu înseamnă milioane. Și unul singur deja e tragedie. Vorbind de milioane aduci o jignire memoriei lor.
       Și dacă vorbești de perioada lui Stalin, acei care au fost uciși nu au fost uciși „numai pentru faptul că au fost creștini”. A avut Stalin destule păcate ca să i se pună și acesta în cârcă.

      • @badan
       Cred ca te-ai nascut mai tarziu decat trebuia, apararea lui Stalin era la moda pana in ’53, acum sunt alte subiecte prin care te poti remarca, de exemplu dragostea de UE.
       Pe scurt: Stalin a murit.
       Nu sper ca o pricepi dar spre referinta uite ce spun dragii tai comunisti (ziarul Pravda) de sheful vostru mult iubit – „Parintele Popoarelor”.
       Concentreaza si mediteaza asupra acestei propozitii din „Pravda”:
       „Mass executions were no more than sacrifices to these astral beings”. Pe romaneste: „Executiile in masa nu erau altceva decat sacrificii catre duhurile astrale”. Aica facute pentru draci iar acestia urasc ortodocsii. Silogism: daca dracii urasc pe ortodocsi si Stalin trebuia sa aduca jertfe dracilor, concluzia este ca jertfele lui Stalin catre draci trebuiau sa fie (in majoritatea lor) crestini ortodocsi. Ceea ce s-a si intamplat. Daca mai ai intrebari, nu te sfii!
       Fii cu grija ca sa nu batjocoresti jertfele romanilor basarabeni ca sa nu te pedepseasca Hristos.

       Stalin needed Hohha to get energy, as well as to predict future events. This way, Stalin found out what kinds of trouble or danger might threaten him, and tried to prevent them. According to Andreev, during a trance, Stalin also communicated with spirits and demons. Mass executions were no more than sacrifices to these astral beings.

       http://english.pravda.ru/science/mysteries/23-06-2011/118290-joseph_stalin-0/

       Joseph Stalin’s occult knowledge and experiments

       23.06.2011

       The occult background of the Soviet rule has been discussed no less than the legendary occult of the Third Reich. What role has Joseph Stalin, who ruled the country of „victorious socialism” for nearly 30 years, played in it? Was he an ordinary tyrant, or did he have the unknown forces behind him? Unfortunately, we only have some random facts at our disposal.

       It is known, for example, that Stalin attended Tiflis Theological Seminary, along with the future famous magician, philosopher and occultist Georgi Gurdjieff, and at one time was friends with him. There is also a theory that Joseph Dzhugashvili was a part of some kind of an occult „eastern brotherhood” that consisted of Gurdjieff and his followers.

       The sources talking about Gurdjieff mention a mysterious figure, prince Nizharadze. This was a pseudonym of the man whose essence was replaced on an energetic level, which turned him into a zombie. Gurdjieff describes an expedition to the Persian Gulf, whose members included him and Prince Nizharadze. He mentions that the „prince” on the way fell ill with fever, which made the travelers stay for a month in Baghdad. It is known that in 1899-1900 Dzhugashvili worked in Tiflis geophysical laboratory, so in theory he could have taken part in this expedition. The leader’s face was covered with pockmarks – could it be a side effect of the „Persian” fever?

       The party leader’s nickname – Koba – also raises some questions. Translated from Old Slavic Church, it means „sorcerer” or „prophet.” This was the name of the Persian king Kobadesa, who at the end of the 5th century conquered Eastern Georgia. Byzantine historian Theophanes says Kobades was a great magician and head of the sect with the ideals close to those of the communism, for example, division of property into equal parts to eliminate rich and poor.

       In the Stalin’s era the state security services created an entire department dedicated to the search for the signs of extraterrestrial civilizations and ancient cultures. The Bolsheviks needed knowledge and technology that could make their power invincible.

       They also say that in 1941 Stalin secretly visited the famous Moscow blessed Matrona (Matrona Dmitrievna Nikonova). According to one theory, Matrona said to Stalin: „The Red Rooster will win. Victory will be yours. You are the only boss who will not leave Moscow.” According to another theory, she slammed the leader with her fist on the forehead with the words: „Moscow does not give up, think, think, and as soon as Alexander Nevsky comes, he will lead everyone behind.”

       The government at the time used a famous hypnotist Wolf Messing. They say that once Stalin summoned him and ordered him to get 100,000 in a bank using a clean piece of paper. He had to convince the cashier that he sees a check for 100 thousand, but when the experiment was completed, and the cashier saw a blank sheet instead of a check, he suffered a heart attack. Messing’s other task was to go to Beria’s office without a pass, bypassing security guards. He performed it without difficulty.

       There is also evidence that the „leader of the people” possessed magical knowledge and extraordinary abilities. Parapsychologists say that the majority of portraits depict Stalin with a pipe because the tobacco smoke was Stalin’s magical defense that did not let the „others” into his aura.

       Daniel Andreev in his „Rose of the World” claimed that Stalin was able to enter into a special state of trance – hohha – that allowed him to see the deepest layers of the astral world. The leader used to go to bed just before dawn, because he could only get into his astral body at certain times, when the night was running out. In these moments even the appearance of Stalin would change – his wrinkles would disappear, his skin would smooth out, and his cheeks would blush.

       Stalin needed Hohha to get energy, as well as to predict future events. This way, Stalin found out what kinds of trouble or danger might threaten him, and tried to prevent them. According to Andreev, during a trance, Stalin also communicated with spirits and demons. Mass executions were no more than sacrifices to these astral beings. This is why Joseph Stalin managed to stay in power longer than any other Soviet ruler.

       Margarita Troitsyna
       Yoki

 6. Breaking news!
  CNN pune la dispozitia FBI probe ale mesajelor subliminale difuzate in timpul emisiunilor sale, precum si extrase de cont demonstrand platile primite de la ENRON, Goldman Sachs, Chevron, etc., pentru aceste semnale!
  Rotschild si Rockefeller se convertesc la ortodoxie si isi doneaza averile spre a fi folosite in cercetari pentru eradicarea malariei in tarile africane!
  Mark Rich doneaza intreaga sa avere pentru recuperarea prejudiciilor suferite de statul roman ca urmare a actiunilor sale! De asemeni, si o lista completa a complicilor de care s-a folosit pentru a realiza aceste prejudicii!
  Directorul general de la Klaveness scapa in presa norvegiana copii ale extraselor de cont dovedind plati catre partenerii romani, precum si extrase dovedind prezenta acestora intre actionarii firmei.
  Benjamin Netanyahu anunta un turneu de 5 zile la Damasc si Teheran.
  Mugur isarescu demisioneaza si il impune la conducerea BNR pe Ilie Serbanescu!
  Un lucrator al CIA preda lui Filip Teodorescu fisiere cuprinzand protocoalele secrete negociate in Malta de Bush si Gorbaciov, fisiere ce vor fi publicate de Realitatea TV, dupa finalizarea cedarii ei de catre Ilan Schwartzenberg catre Stefan Banica Jr.
  Casa de avocatura Zamfirescu&Predoiu este subiectul unei perchezitii ale baietilor de la fosta UM0215!
  Rosia Montana Gold Corporation anunta ofocial statul roman ca doreste renegocierea clauzelor contractuale si includerea tuturor materiilor prime extrase in acest contract, precum si marirea redeventei la 50% din valoare.
  Petrom doneaza Arpechim statului roman, contra aprobarii de exploatare a zacamintelor de titei din podisul Transilvaniei!
  Elena Udrea pune la dispozitia Antena 3 copii ale stenogramelor facute in timpul negocierilor cu ALRO, precum si casete audio ale convorbirilor tete a tete de la Cotroceni.
  Gazprom accepta livrarea de gaze naturale Romaniei in contrapartida cu echipamente si utilaje produse la Vulcan si Griro, prin clearing.
  Emiratele Arabe Unite, Siria si Libia acorda exclusivitate micilor producatori agricoli romani, platind in avans productia pe cinci ani a acestora.
  Dinu Patriciu plateste concesiunea pe 99 de ani a unor blocuri petrolifere din Libia, care sa fie folosite in beneficiul statului roman!

  …Iar azi e 1 Aprilie!

 7. Radio Tiraspol a confirmat stirea ca armata a 14-a s-a retras din Transnistria si a fost plasata la granita cu China.

 8. Se tot vorbeste de juramant. Adica un cuvant compus din 3 litere care chipurile te face din neom om si din acea clipa … gata ai pus-o …. musai sa faci asa cum ai spus inainte sa bagi alea 3 litere. Vax. Jurati la greu … oricui va cere. Cine va pune sa jurati se foloseste de o slabiciune a voastra si nu merita altceva. Cum este scris … vorba voastra sa fie DA DA, NU NU (citat aproximativ pentru cei care citeaza din Biblie si care uita j’de milioanele de morti rezultati in urma unui capiat care lua aceasta carte in desert).

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: