Sunt disperați, să profităm!


Într-o serie de mișcări care trădează disperarea „coaliției de guvernare”( adunătura demnă de locul cel pustiu, neumblat și făr’ de apă ), iudele anunță o revenire a salariilor bugetarilor la niveluri ante-Boc, deși când iei în considerare inflația, treaba e clară – Itzăresku dixit:

Exista ideea ca noi controlam cererea de numerar. In fiecare decembrie, masa monetara creste cu 8-10%. De ce? Pentru ca in decembrie se fac cadouri!

Deci dacă ăsta dă drumul la tiparnițe numai în Decembrie și tot avem o inflație de minim 10%, dar urmărind prețul benzinei mai mult de 10 ori pe atât e adevărata inflație din ultimii 3-4 ani!

Preţul benzinei a crescut cu 93% în România, faţă de 49% în UE, din 2009 până azi

Nu toată lumea conduce vor argumenta unii, dar mai toată lumea plătește mai mult datorită costurilor transportării verzei către piață! Îmi amintesc bine cartofii cu 70 de bani/kg, acum fără 1,20 Lei, mânaci răbdări prăjite! Iar gazul, ei, asta e ceva cu totul special:

într-o țară producătoare de gaze, există familii care plătesc 700 Lei/lună pentru a locui în frig!

Aceeași șleahtă de hiene ne anunță victorios o altă veste zic ele, bună:

Marko: Facultatea de la Târgu Mureş va fi în maghiară şi engleză. Hotărârea va fi aprobată marţi

Dar pentru cine să se mai predea medicină în limba maghiară ne-iubiții noștri agitatori iredentiști (Hunor, Tokes & Co.)? La rata la care pleacă medicii din țară, învățați-i direct în engleză, franceză, germană și basta! La ce bun să mai cheltuiți banii contribuabilului, doar așa ca să poată auzi Gheorghe Cofariu „du-te bade acasă și moare” ?
Sau au priceput în fine pontul lui Ponta despre viitorul Ardealului?

Idea este că coaliția iadului este în modul de panică și spune și face orice percepe că i-ar salva pielea scârboasă! Nu-i vorba numai de cei aflați la guvernare, ci și de așa-zisă opoziție care își permite să promită bucăți din trupul țării, de parcă ar fi al ei să facă ce vrea cu ea!

Sunt pe picior greșit e clar, iar o provocare articulată și puternică lansată direct în mandibula bestiei, o va scoate definitiv din ring!

Care ar fi pașii?

1. Unirea imediată a forțelor naționaliste într-o alianță. Pentru început, trebuie convocat un congres al tuturor acestor partide și personalități, unde să se stabilească numele și logo-ul alianței, o stratagemă comună, finanțarea campaniei electorale, promovarea în media.
Vor fi responsabilizați oameni din fiecare județ al țării pentru a lua pașii concret stabiliți. Avantajul enorm al unirii este că gorila de 800 kg. și cu post TV a PP-DD, are deja o rețea bine pusă la punct în marile aglomerații urbane. De acolo, se poate ramifica. Mai trebuie numai să o facem să înțeleagă cât de necesară este coalizarea alianței naționaliste.

2. Va fi lansat un slogan simplu, cu priză la public și care să surprindă atât esența stării actuale, cât și soluția oferită de către noua alianță. Publicul trebuie să înțeleagă că are de a face cu ceva cu totul nou, al cărei preocupare este salvarea țării și nu politicianismul ieftin urmat de împărțirea ciolanului după alegeri. Manifeste și autocolante vor fi tipărite și distribuite în toată țara. Mesajul lor va fi acelaș, iar designul lor, ușor de recunoscut. Nu e nevoie de firme specializate în reclamă pentru asta, ci de puțină creativitate. Sinceritatea mesajului va face restul.

3. Elaborarea unul plan general de guvernare și a țintelor alianței. Nu trebuie pierdut prea mult timp aici, pentru că nu mai este timp, ci doar trasate liniile directoare. Asta reduce și posibilitățile de atac asupra sa din partea sistemului panicat și dezlănțuit. Detaliile vor fi elaborate după, iar binele va fi făcut tot atunci, de sus în jos, cum se pare că trebuie într-o țară în care o bună parte din electorat își vinde votul pe o plasă cu alimente.

4. Dacă toate acestea au fost făcute cum trebuia, nu există ca atât localele cât și generalele să nu arate câștigători din tabăra naționalistă. Aceștia vor rămâne în continuare fideli partidului căruia îi aparțin, dar mai întâi de toate României.

Introducerea unei clauze de excludere urgentă atât din partid cât și din alianță, forțând demisia personajului din funcția în care a fost ales, în caz de comportament nedemn, ar fi un garantor bun al onestității, care va place și electoratului. Imaginați-vă plusul de popularitate pe care l-ar fi câștigat PSD dacă îl forța imediat pe abjectul Europarlamentar Adrian Severin din rândurile sale, în loc să aștepte furia publicului.

PDL a capitalizat din greu aici, prefăcându-se că stârpește corupția, sacrificând în realitate niște peștișori mici care începuseră oricum să-l deranjeze.

Ce are fiecare parte de câștigat prin aliere?

Timpul e scurt, dar trebuie măcar să încercăm să facem cele de mai sus. A ne avânta cu entuziasm dar fracționați, fiecare partiduleț pe „puterile” sale la o asemenea sarcină uriașă, practic garantează eșecul.

Alianța cu PP-DD e bună atât pentru micile partide naționaliste, cât și pentru ei, căci va transforma un partid deocamdată luat în derâdere ca fiind „al OTV-iștilor”, într-o forță respectabilă și viabilă care va atrage nu numai candidați de calitate sub umbrela alianței, cât mai ales votanții care ar vrea altceva la conducere, dar cărora le este frică să aleagă pe oricine ar putea fi asociat cu Elodia și alte scandaluri care par a fi dieta de bază a postului OTV.

Doar curățindu-și imaginea prin aliere cu naționaliști ne-otv-iști, va putea PP-DD să intre în picioare în noua guvernare în locul coatelor și al genunchilor, poziție din care vor fi loviți din toate părțile. Ei au nevoie să rețină faptul că nu sunt UDMR-ul care a fost veșnic curtat de ambele partide majore, ci vor fi încasatorii de șuturi de serviciu, dacă nu arată un procentaj respectabil de câștigători la toate nivelele.

Într-un fel ești tratat când ai câștigat doar o mână de primării de orașe medii. mici și comune și în cu totul alt fel, când ai câteva orașe mari și o prezentă solidă în Parlament și Senat!

 În consecință, naționaliști români uniți-vă ACUM! Ciocoii sunt cu toții una, în ciuda falselor gâlceve dintre ei. Cum să le stăm împotrivă dacă nu umăr la umăr?

34 răspunsuri

 1. există deja,se organizează pe bazele Uniunii Vatra Românească,PUNR,sub PNDC!Cine este și de ce?,citiți mai multe pe site-ul LISTA NAȚIONALĂ…un bun început ar fi de la link-ul:
  http://listanationala.ro/lista-nationala/de-ce-pndc/

  • Stiu, dar fara PP-DD, dupa cum explicam in articol, va fi aproape imposibil.

   • un pic off topic,dar UTIL: ieri pe RAI 1au spus discret,foarte discret,ca sosesc „vaccinarile obligatorii pentru toti” si am sa te rog sa intri aici sa vezi despre ce este vorba: http://www.redoracle.com/index.php?option=com_remository&Itemid=82&func=select&id=11 Interesant,nu? Doamne ajuta!

   • @GabiM,
    Vaccinurile obligatorii fac parte din planul de exterminare selectiva a populatiei. Mai precis, sistemul incearca in acest fel sa-i elimine pe cei razvratiti si ostili sistemului si sa-i pastreze pe cei docili si supusi (ca are nevoie si de sclavi…). Cum functioneaza? Simplu: Ii imunizeaza fortat pe cei care, supusi fiind, accepta orice le baga pe gat sistemul cu forta, asigurandu-se pe cealalta parte ca razvratitii vor refuza in mod firesc imunizarea. Dupa imunizare va raspandi (ati ghicit, tot sistemul) epidemii (presupuse) mortale pentru restul lumii.
    Ceea ce uita cam usor acesti dezcreierati este faptul ca mai exista si Dumnezeu acolo sus, fapt care le va da peste nas de le va rupe nasul cum a facut si pana acum. Adevaratul efect va fi ca vor pieri mai multi din cauza vaccinurilor decat din cauza epidemiei, prin urmare, vor pieri mai multi dintre „cei alesi” decat dintre „cei vizati”. Sa nu spuna ca nu exista dreptate divina.

    @eufrosin,
    Si eu sustin aceeasi idee: PP-DD in alianta cu Dreapta Nationalista. Cel putin, asta e singura solutie pe care o vad pe moment. Doar asa vor avea o sansa sa curete politica romaneasca de javre si lichele urmand mai apoi sa se formeze o opozitie romaneasca sanatoasa dupa cum viseaza DD si sa se formeze/diferentieze odata cu mandatul urmator o clasa politica bazata pe ideologii curate si rupta de cercul conspirativ antiromanesc care a dominat politica ultimilor 20 de ani.
    Vad insa ca DD, desi este o persoana deschisa la dialog, este refractar la ideea unei aliante pre/post-electorale. Il inteleg ca vrea sa intre „ca o virgina” in politica dar decat „ca o virgina intr-un bordel” mai bine „ca o mireasa” intr-o „nunta ca-n povesti”. Ar cam fi cazul sa faca si el diferenta pana nu e prea tarziu.

    Lista Nationala abia dupa aceea, intr-un climat politic mai permisiv ar putea avea succes.

 2. On topic.
  Eurosin, iti citesc articolele cu regularitate si imi place incisivitatea lor.
  Stiu ca bloggerii ortodocsi sunt cam dezbinati, insa cred ca se poate gasi o platforma comuna, minimalista, care bineinteles ca nu poate satisface pe nimeni complet, dar, CEL MAI IMPORTANT, ajuta la stabilirea unei UNITATI, care in momentul istoric actual-fara a fi pompos- de dinaintea ww3, ne va fi de mare folos.
  Cum stii, Saccsiv a reluat ca urmare a unui articol al lui Mugur Vasiliu ideia unei miscari ortodoxe inchegate in sensul indemnului Parintelui Justin. Nu ma substitui sau subordonez lui Saccsiv, dar fiind un blog frecventat,
  acol mi-am notat intai si eu micile mele idei pe care doresc sa vi le impartasesc si voua, poate vor ajuta cu ceva. Am transmis si la alti bloggeri, daca vreti sa luati in seama:
  Strategic e clar : vrem o Romanie Ortodoxa cu crestini de nadejde, care sa nu fie in gheara antihristului.
  Tactic trebuie sa ne gandim, e clar ca nu vrem un partid, ci schimbarea sistemului politic si iesirea din toate organizatiile anticrestine.
  Mi se pare o mare greseala tactica sa te intalnesti la intamplare asa cum se propune. De ce? simplu- sistemul are oamenii lui pregatiti bine sa ia conducerea oricarui astfel de grup mai semnificativ, sau macar sa-l directioneze semnificativ prin infiltrati. Pai noi ne adunam de pe net???
  Mi se poate zice ca ca nu sunt bine intentionat si tai elanul cuiva. Nicidecum.
  CE PROPUN?
  1. O actiune concreta, transmisa pe toate blogurile participante, si chiar de la om la om, prin care, STRICT de pe pozitii ortodoxe SA BOICOTAM ALEGERILE POLITICE. In etape- mai intai cele locale, apoi pe cele generale. Sa cerem pentru aceasta binecuvantarea Duhovnicilor. Actiunea sa fie CAT MAI LA VEDERE SI ARGUMENTATA STRICT ORTODOX, FARA TENTA POLITICA SAU ECONOMICA. Sa se stabileasca un acord minimalist intre bloggeri pentru ca mesajul sa aibe succes. Sa se denunte de la inceput pozitia ecumenista eretica a unor conducatori BOR. Sa se faca apel mai ales la cei 1 milion de romani crestini anticip, acestia suntem nucleul de baza, fiecare a dovedit curajul ca se poate impotrivi fiarei. Sa incercam apoi un mesaj mai inchegat:
  2. Un proiect colectiv, program de idei, pe domenii, in care fiecare care stie ca poate contribui sa ajute-economistii sa gandeasca o economie crestina, medicii sa reinvie vasiliadele, cei cu fler organizatoric sa inchege minicomunitati. ACEST PROIECT TREBUIE SA FIE UNITAR LA NIVEL NATIONAL SI NEAPARAT GIRAT DE PARINTELE JUSTIN, AMFILOCHIE, IOAN, FILOTEU…
  PS. Nadajduiesc ca un absenteism major, puternic, la alegeri sa fie un semnal de coagulare si imbarbatare pentru noi. Doamne ajuta.
  PS2. Noua Dreapta si alte grupulete asemenea nu au sanse in alegeri si nu se fac auzite. Daca nu vor tine seama de BOICOT e semn clar ca sunt parte a FNOM.
  Ce parere aveti? Saccsiv, Apologeticum, Eufrosin, Bataiosu, Razboi intru Cuvant si ceilalti-

  • Multumesc. Eu gandeam ca daca putem sa o facem in timp util, mai bine ar fi sa intram in Parlament, chiar daca ar fi doar o mana de oameni la inceput. Vom fi vocali si vom actiona ca constiinta tarii, nu vom putea fi ignorati. In vreme ce altii pana acum s-au prefacut, acum nu mai e voie de simulat nationalismul.

   Daca le mai dam inca un mandat astora (USL, PDL, UDMR), chiar ca s-a terminat cu Romania. Ii doare pe ei undeva de un boicot chiar si a unui milion de oameni, cata vreme vor fi alesi de catre cei care nu participa la el. Iar daca un astfel de boico nu putem organiza, o mana de oameni hotarati putem pune in Parlament, Primarii, Consilii Judetene.

   Apoi, om mai vedea.

  • Cu cat mai multi vor merge la vot, cu atat cste probabilitatea ca sa se voteze mai mult in interesul Poporului Roman. Cu cat vor merge mai putini, cu atat va fi mai mare ponderea voturilor dirijate si furate. Ce nu votati acum, va fi votat in favoarea dusmanilor vostri.

   Asadar, mergeti la vot cat mai multi, incurajati-i sa gandeasca si sa decida cu bunul simt. Vor exista candidati ai organizatiilor nationaliste. Ii pot gasi pe buletine, pe site-uri ca LISTA NATIONALA.

   Se afla in curs de constituire ACTIUNEA NATIONALA cu instrumentul pentru alegeri PNDC, in jurul LISTEI NATIONALE. In ACTIUNEA NATIONALA care sunt convocate la o asociere neconditionala toate fortele nationaliste. Puteti fi “ACTIONARI NATIONALI” in orice sens este util Poporului Roman, dar mai mai ales sa votati pe altii decat pe cei de pana acum.

   In ce priveste pe PP-DD, cu scuze pentru eufrosin, este condus nu de Diaconescu ci de David Levi Ililoi, un evreu mandatat de cahalul local sa organizeze o alternativa la PDL in subordinea acelorlasi dusmani ai Poporului Roman. http://demni.net/2012/01/23/partidul-poporului-si-membrii-sai/ Falsa arestare a lui Diaconescu a avut ca rol propagarea instantanee a unei imagini de victima a sistemului, el fiind in fapt una din cel mai docile slugi ale dusmanilor Poporului Roman, aceiasi stapani ai sistemului pe care voim sa ii schimbam. NICI NU SE POATE DISUTA CA ACESTIA SA AIBA VRE-UN ROL INTR-O MISCARE NATIONALISAT. IMPOSIBIL. EI SUNT UNII DINTRE MARII NOSTRI DUSMANI.

   • Inca o dovada a faptului ca ortodocsii se aliaza si cu dracul ca sa treaca puntea, dupa cum au facut in tot decursul istoriei.

    • Scrisese cineva pe un forum un exemplu care ti se potriveste.
     Prostul satului, sta pe gard si ii injura pe trecatori!
     Dar prea esti agitat, dai de banuit ca esti plantat.
     Oricum, e bine ca nu au gasit pe altul mai istet.

  • Da-ne, Doamne, putere sa schimbam ceea ce trebuie schimbat si intelepciune sa nu schimbam ceea ce nu poate fi schimbat!

   Propunerile tale se inscriu in linia de gandire a acestui blog, numai ca avem, toti, tendinta de a uita cateva lucruri:
   – Accesul la puterea politica se face candidand si castigand increderea concetatenilor (uneori, chiar si asa e imposibil, datorita numaratorilor inscrise in brevetul Stalin-Anastase). Asadar, nu poti castiga alegeri opunandu-te tuturor, de la politicieni la BOR. Curatenia dintr-o data se face numai cu bombe…Deocamdata nu exista un mesaj coerent, toata lumea dandu-si cu presupusul. Nu exista un mecanism de luare a deciziilor, care odata luate sa fie aplicate disciplinat de toti cei ce se vor soldati ai acestui punct de vedere. A se vedea, spre exemplu, numai contrazicerile asupra iesirii in strada ori nu, asupra actiunii conform regulilor sistemului prezent ori nu…
   – Cu tot respectul pentru ceea ce face, saccsiv este un poet care, acum 4 ani, face propaganda ferventa lui Basescu pe forumul defunctei Ziua. Nu spun ca e mincinos, spun numai ca este usor manipulabil, asadar extrem de usor de deturnat de la o directie de actiune. Chiar zilele trecute, pe site-ul lui Ion Coja, a existat o tentativa profesionista de infiltrare si compromitere a mesajului nationalist, demascata de atentia si determinarea forumistului, cunoscut si pe aici, Dem. Vreau adica sa spun ca organizarea si disciplina actiunii sunt esentiale in ideea eficientizarii acestor eforturi.
   – Ca experienta personala, vreau sa mentionez ca este extrem de greu sa punem cap la cap punctele de vedere, fie ele si asemanatoare, atata timp cat nu exista smerenia de a te considera doar unealta unei actiuni, fara a urmari scopuri patrimoniale. Ori, pana acum, am cunoscut numai trei oameni care sa fie capabili de asa ceva. Cam putini pentru o actiune semnificativa…
   – Argumentatie strict ortodoxa? sa intelegem ca, spre exemplu, vrem relatii externe exclusiv cu Muntele Athos si Patriarhia rusa? Ar trebui sa fim constienti ca, odata luata decizia de a transmite un mesaj, el trebuie sa fie clar, coerent, si ca in acest domeniu conteaza si virgulele, si pauzele de respiratie…Nu toti votantii sunt filosofi, asadar trebuie multa atentie in ceea ce priveste mesajul transmis.
   – Cum faci cu parintele Justin Parvu? Il pui sa ceara demisia Patriarhului? Cine crezi ca va avea de suferit intr-un asemenea caz, parintele Justin sau Patriarhul? Cum ramane cu prezenta lui Dumnezeu peste tot? personal, chiar daca mi-ar face placere sa il cunosc personal, prefer sa raman deocamdata la duhovnicul meu, un om de toata isprava…ce facem, excludem oamenii pe criterii de acest gen?
   – In fine, vorbesti de boicot al alegerilor. Pai, daca te uiti in legea electorala, vei descoperi ca, in turul doi, nu conteaza cati se prezinta. Cu alte cuvinte, daca voteaza numai Boc si Basescu, va castiga PDL cu 100% Asta vrei? Actiunea administrativa presupune sa cunosti si consecintele ei legale, si numai apoi sa iei decizii.

 3. ca de obicei cand e vorba sa faca ceva romanu` incepe sa se sfadeasca si sa guite ca parerea lui e mai buna,ca ideile lui sunt mai directe,ca el ca el….

  m am saturat.

  astia se caca in capu` si inima noastra si noi stam la galceava si sfaturi virtuale.

  • Si ce propui, sa ne aruncam cu capu inainte functie de primul hormon iesit in circulatie? De o groaza de vreme ne tocim degetele pe aci, incercand sa coagulam ceva…

 4. 1. Sa participi ca partid ortodox la un sistem politic pe cale de disparitie inseamna sa te faci frate cu satana tocmai cand puntea se rupe. Proverbul original era „sa nu te faci frate cu… nici macar ca sa treci puntea.

  2. Am constatat (din raspunsurile celor vizati) ca intr-adevar, dezbinarea este maxima. Nici macar un punct comun nu se doreste a se gasi, nici macar o vaga posibilitate de colaborare. Ramane singura solutie cea propusa de Par. Dionisie de la Colciu pentru romani – rabdarea. Cauza dezbinarii o cunosc.

  3. Domnilor nu simtiti mirosul praf de termonucleara?

  • raspunsuri posibile:

   1. Facem ce se poate acum, invatam si schimbam acolo unde si cand vom putea; EVOLUTIE NU REVOLUTIE;

   2. Este dezbinare intradevar dar e artificial indusa, nenaturala, deci usor remediabila. Rabdarea nu este antonimul dezbinarii. Cel putin in limba romana.

   3. Care termonucleara domnule? Poate mirosul furturilor de la Nuclearelectrica SA, asta da. Noi nu stim unde iti pui dumneata nasul dar pari cam divesrsionist sau aiurit. Aici e un site serios, isi arat eu, daca nu ai observat singur.

 5. Stimate Adriane, constat ca nu stii sa vorbesti civilizat. Nu ar trebui putin retusat verbul, deca vrei si raspuns la intrebare?
  Dar vad ca esti insetat de actiune, chiar te vezi cu vreun partid/miscare in parlament la toamna? Asta da naivitate.
  Iar ideia de „evolutie” mi se cam pare depasita. Poate doar daca esti mai tanar asa…

 6. Pana una alta suntem in alianta asta antihristica, crede cineva ca ei vor lasa sa le scape haturile „pe cale democratica”? Imi vine sa rad!
  Sau chiar mai putin : ” sa ni se auda vocea”. Unde? La TV? La care aveti acces?
  Astept nedumerit raspunsurile pertinente, iar nu atacuri la persoana, tocmai ca e un blog serios.
  Doamne ajuta!

 7. „Alianța cu PP-DD e bună atât pentru micile partide naționaliste, cât și pentru ei, căci va transforma un partid deocamdată luat în derâdere ca fiind “al OTV-iștilor”, într-o forță respectabilă și viabilă ”
  Pai nu e DD omul lor? Te aliezi cu omul lor? Asta ingroapa fara tagada rapid orice ideie serioasa. Mi se pare gresit.

 8. lol! pp-dd!? să nu îmi spui că te-a asimilat și pe tine ramura tremuricilor teleportați de peste ocean!

  singura soluție realistă e usl … e drept că ponta e încă fraged și uneori vorbește gura fără el dar autonomia locală e deja o realitate tot mai consistentă care nu are nevoie de autonomii suplimentare gen autonomia ardealului …

  cât despre problema naturii puterii politice cei care se încing atât de mult ar trebui să recitească biblia … puterea cezarului tot timpul a fost diferită de ce cea hristică! chiar și în imperiul bizantin! împărăția lui dumnezeu nu e lumească!

  • Glumesti? Nu te-ai saturat de cand te joaca „maţa” (stii jocul acela in care doi insi paseaza mingea de la unul la altul iar al treilea alearga disperat sa o prinda) aceste doua fractiuni ale FSN-ului, miscarea care ar fi trebuit sa se numeasca „Marea Conspiratie Antinationala”? Faptul ca uneia dintre fractiuni i s-a alaturat si pseudo-PNL-ul (adevaratul PNL nu mai exista de mult) decapitat si substituit in esenta lui de multa vreme, nu insemna absolut nimic. PP-DD o avea un infiltrat pe undeva pe la varf dar infiltratul acela nu se va putea opune „tavalugului” popular care-l calca pe picioare din urma.
   Si eu am avut dubii serioase in privinta lui DD si nici acum nu bag mana in foc pentru el insa e un om cu care se poate discuta, nu e prost, nici ingamfat, munceste „pe branci” (nimeni nu poate contesta acest lucru), e singurul din „zona afisata public” care a tratat transant problema cipurilor, a cardului de sanatate, a „codex alimentarius” si chiar a masoneriei expunandu-si postul de televiziune la desfiintare.
   Lucru cert este ca daca va castiga cumva alegerile are mare nevoie de fortele nationaliste pentru a fi tinut ferm pe o directie romaneasca. Are nevoie si noi avem nevoie de acest echilibru. De unul singur ar putea deveni periculos pentru tara dar si pentru el insusi. Are nevoie de cineva cu verticalitate sa-l traga de maneca de cate ori tinde sa deraieze si in acelasi timp sa compenseze toate influentele straine interesului romanesc ce l-ar putea afecta.
   De pilda, ma ingrijoreaza afinitatile lui fata de americani si prin urmare, fata de cei care conduc America din umbra. E prea maleabil sa fie lasat pe mana oricui dar poporul roman si politica romaneasca are nevoie momentan de o personalitate maleabila dar numai fata de interesul romanesc. E nevoie de o „celula stem” in politica romaneasca pentru o regenerare sanatoasa dar trebuie ferita de factorii „cancerigeni”
   Cam asta ar fi ideea.

 9. Alianța cu PP-DD?!?!

  PP-DD este un partid finanţat chiar de către cei împotriva cărora luptaţi:

  „Dorin Cocoş s-a întors din Elveţia, unde, spun gurile rele din anturajul famigliei Udrea – Cocoş, a fost plecat săptămîna trecută, pentru a pune la adăpost anumite conturi, transferate din băncile româneşti în cele elveţiene. Acesta a avut duminică [feb. 2012, n.n], în jurul orelor 14, o întîlnire cu Dan Diaconescu.

  Dorin Cocoş şi găinarul Diaconescu s-au văzut la Euro Hotels, hogeacul de lîngă Gara de Nord, proprietatea celui dintîi. Ei au vorbit cam o oră. În mod concret, Dorin Cocoş i-a dat, personal, indicaţii lui Diaconescu în legătură cu modul în care şantajistul din Caracal va trebui să joace în următoarea perioadă, în piesa numită Partidul Poporului“. Iată scenariul: cîţiva parlamentari şi membri PDL vor trece la PP-DD, unde îşi vor găsi adăpost, avînd în vedere că banda lui Băsescu este terminată din punct de vedere electoral şi politic. De asemenea, sursele noastre spun că Dorin Cocoş i-a promis lui Dan Diaconescu că, cel tîrziu pînă în preajma Sărbătorilor de Paşti, îi va mai vira 1,5 milioane de euro, bani reprezentînd cheltuieli cu organizarea şi extinderea la nivel teritorial a partidului-televizor.” (ziarul „TRICOLORUL”)

  sursa: http://www.301.ro/dorin-coco-l-a-chemat-la-ordine-din-nou-pe-puradelul-din-caracal

  Îmi păreţi un om de bună credinţă, moral, cu o gîndire sănătoasă. În general, sînteţi şi bine informat. Cum de aţi optat, în calitate de naţionalist declarat, pentru un partid condus de un ţigan?! Ce merite ieşite din comun are DD? Ce pregătire profesională are? Ce realizări are la activ?

  De ce nu ni l-aţi sugerat pe doctorul în economie Gheorghe Funar? Fie măcar pentru faptul că domnia sa este autorul cărţii „Holocaustul împotriva românilor”. O carte pe care vă invit să o citiţi cu atenţie; şi cu creionul în mînă.

  Altcumva, mi s-ar părea mai nimerit dacă, înainte de a căuta soluţii, şi de face propuneri de acţiune, să raportaţi situaţia din ţară, la aceea internaţională – din perspectiva viitorului.

  În opinia mea, în viitorul apropiat, pămîntul va deveni un veritabil „cîmp de luptă”. Oamenii vor fi atît de îngroziţi de ceea ce va urma, încît nu se vor mai gîndi nici la partide politice, nici la alianţe, nici la „demonstraţii”, ci, strict, la propria supravieţuire cu orice preţ.

  Urmează vremuri grele; nespus de grele, domnule Eufrosin.

  Serviciile secrete de-abia aşteaptă ca în România să se declare „starea excepţională”, pentru a trece la Dictatura militaro-poliţienească. Spre asta ne îndreptăm; cu paşi repezi. E posibil ca, destul de curînd, Blogul dumneavoastră să fie desfiinţat (interzis). Iar domnia voastră să fiţi arestat.

  Omenirea se va afunda, treptat, în HAOS.

  Pînă cînd va apărea Acela capabil să transforme, Haosul, într-un Cosmos, aka Judecătorul Înfricoşător, se pare că mai avem niţel de aşteptat.

  Aşadar, toate partidele vor dispărea de pe scena politică.
  Iar domnia voastră plănuiţi „alianţe”…

  Gîndiţi-vă la următorul scenariu – destul de plauzibil: ruşii, rusnacii (ucrainienii), bulgarii, foştii iugoslavi, plus ungurii, se pot alia. Şi pot ataca, simultan, concentric, România. Credeţi că am avea vreo şansă de izbîndă, dacă am cuteza să-i înfruntăm? În mai puţin de patru ore (!), ruşii ar putea ajunge în Capitală… Ei ar urma să preia Moldova; ungurii şi iugoslavii, Ardealul; bulgarii, Dobrogea. România va fi redusă la ex-principatul Munteniei. Oltenia urmînd să devină „ghetou” pentru ţigani. Credeţi că delirez? Ori că-mi place să debitez fantasmagorii?

  România ca o pradă… România, o insulă de „latinitate” într-o „mare” slavă…

  Cine deţine Informaţia, acela stăpîneşte situaţia. Or, pe la noi, cei care deţin cele mai precise, şi mai complete informaţii, sînt şefii servicioasele secretoase.

  NIMIC din ceea ce imaginează, în prezent, cele mai luminoase minţi ale acestui tărîm, în materie de „soluţii salvatoare”, nu se va putea materializa vreodată. Fie şi pentru faptul că eşecul rasei umane este unul generalizat; extins la nivel global. Noi, oamenii, ne aflăm într-o situaţie fără ieşire. Situaţia omenirii este chiar MAI GRAVĂ decît aţi fi dumneavoastră dispus să admiteţi. Ne aflăm într-o Fundătură, domnule Eufrosin.

  Numai dacă Dumnezeu se va îndura de noi, muritorii de rînd, şi, vorba lui Petre Ţuţea, „ne va trage un şut în cur”, mai putem spera la o posibilitate de ieşire din Abis. Altfel sîntem pierduţi pe vecie.

  Nu intenţionez să descurajez pe nimeni. Vreu doar să vă canalizez eforturile într-o altă direcţie.

  După cum bine ştiţi, cine vrea să schimbe lumea, trebuie să se schimbe mai întîi pe sine însuşi. Deveniţi un sfînt veritabil, domnule Eufrosin. Lepădaţi-vă de slăbiciuni şi de păcate. Căci, în zilele noastre, unde este acel om complet lipsit de păcate…
  Aceasta, spre a putea sta demn în Faţa Fiului Omului – care a fost prevestit. Şi a-I putea primi Botezul – „cu Foc şi Duh Sfînt”.

  Nu căutaţi „soluţii”. Ştiţi că „înţelepciunea oamenilor e nebunie în Ochii Domnului.” Căutaţi Purificarea. Căutaţi să vă meritaţi „viaţa cea nouă”. În acest sens, fiecare secundă e mai mult decît preţioasă: e inestimabilă.

  Parafrazîndu-l pe Adolf Hitler – care spunea că „În noua Germanie, opoziţia este inutilă” -, afirm că „în Noua Ordine Mondială opoziţia este inutilă”. Nu aveţi absolut nici o şansă de a contracara Silnicia.

  Aşteptaţi ca, mai întîi, să vă „dea” Domnul – Har; inspiraţie -; şi-abia după aceea „vîrîţi în traistă”; de-abia după aceea cutezaţi să coalizaţi energii.

  În aceste vremuri tulburi, de Final de Eră cosmică, orice activitate care nu are o finalitate soteriologică, este pierdere de vreme.

  Cu toţii propun „soluţii”: de la clienţii birturilor, pînă la Tribun, Pavel Coruţ, USL, Anghel Rugină, i tutti gli altri. Care mai de care se agită, are „viziuni”, îşi dă, doct, cu părerea în chestiuni grave, îşi descoperă competenţe, avertizează, sfătuieşte, etc. Însă, din păcate, cu o finalitate nulă. Cu rezulatele pe care le putem lesne constata: în fiecare zi mergem din rău, în mai rău. Situaţia se înrăutăţeşte constant. Nu progresăm cîtuşi de puţin. Or, a te încăpăţîna să continui mersul pe această cale, e o greşeală.

  Cînd nu obţii nici un rezultat, ca simplu om, atunci caută să le obţii ca supraom!

  Că ne place, ori ba, sîntem prizonieri într-o Temniţă extinsă la nivel naţional. Condiţiile sînt infernale, materialiceşte vorbind. Dar sînt „cereşti”, spiritualiceşte vorbind. Să profităm de ele, înainte de a ne revolta împotriva gardienilor; înainte de a ne elibera. Doar sfinţii (sfinţiţii) pot deveni liberi.

  În concluzie: să-L aşteptăm pe Cel Făgăduit. Este Unica Persoană în stare să ofere „soluţii viabile”; capabil să ne scoată din Stagnare; capabil să ne indice Drumul către Aştri; Calea Viitorului.

  Dar să-l aşteptăm ca nişte călugări sui-generis. Nu ca nişte imaturi revoltaţi care nu se gîndesc decît la cum să evadeze mai repede din temniţa-lor-mînăstire… izbăvitoare.-

 10. Cateva citate (din memorie) din gurul PP-DD, Dan Diaconescu (a propos, cat de paranoic sa fii pentru a numi un partid cu propriul nume – Nici Jiji Becali, cat e el de…da am zis ca nu mai trebe atacuri la persoana…nu a indraznit asa ceva):
  – Vom recupera, cu firma Croll – fosti agenti CIA- circa 100 miliarde , aflate in conturi deja identificate, din ce s-a furat in Romania….Daca aducem inapoi si o suta de milioane e bine (gura pacatosului…nu spune ce face cu restul – nn). Chestia cu „fosti” s-o cante la alta masa, unde baietii sunt deja afumati – din bransa nu iesi cum vrei si cand vrei tu!
  – Avem pregatiti absolventi ai universitatilor din strainatate, care sa preia conducerea institutiilor statului…(asa a fost si pe vremea cand Iliescu era instruit la Moscova – nn). Nu spune cine a avut bani sa plateasca studiile in strainatate ale progeniturilor proprii, da noi, baieti trecuti de genunchiul broastei, ne putem da seama. Iar daca e vorba de burse, mai trebuie probat ca nu sunt de cele obtinute de MRU…A propos, ii include aci si pe EBA si Sida?
  – Avem un milion de membri…las-o jos, monser, ca macane de trezeste Capitoliul…chiar daca acolo era vorba de gaste!

 11. Citatele de mai sus sunt dintr-o interventie la Romania TV, acum vreo trei zile.

 12. cam multe chestii urate si negative… deci rabdare , organizare , coordonare si informare … nu poti obliga …

 13. cat despre inchideri de blog si arestari … nici sa nu incerce … se numeste sinucidere….

 14. daca sunteti atenti printre informari cu alimentatia naturista la unele televiziuni sunt strecurate si chestii cu mesaje subliminale…

 15. demisia USL in masa ar insemna un act de patriotism….

 16. eufrosin, am o rugaminte. Uita cuvantul ciocoi!
  Nu am nimic cu Filimon, romanul este scris chiar cu talent, dar vorba asta au preluat-o comunistii si o foloseau la mitingurile la care erau infierati dusmanii clasei muncitoare.La muzeul de istorie a PCR, pe pereti erau atarnate copii ale denunţurilor facute de muncitori, impotriva ciocoilor ce sugeau sangele poporului si pe care i-au trimis la Jilava si la Pitesti. Ciocoii, din cate mi-am dat seama, nu erau tot una cu arendasii, de regula, evrei…
  Eu sunt pentru boicot.
  Ai vazut ce scria seara trecuta pe burtiera emisinii lui Diaconescu?
  „E bine ca PP-DD vrea sa aduca procurori din America?
  Propun (re) ca Parintele Amfilohie sa ii agheazmuiasca pe aspirantii la ciolanul politic. Sa vedem si noi cine sfaraie si cine nu.

  • E buna propunerea, de fapt ambele! Ar trebui in orice caz facute sfestanii in toate cladirile din care se decide oficial soarta tarii. Beusc, participarea celor indraciti la sedinte, ar scadea.

 17. @clement,
  Sper ca nu-i ceri sa uite si limba romana ca au folosit-o si comunistii….
  Cu aghezmuirea sunt si eu de acord. Ba ar trebui si ceva fum de tamaie si chiar o exorcizare „preventiva”… pentru orice eventualitate.

 18. Astazi chiar putem vorbi, absolut neacademic, despre zoaia morala in care colcaie politicienii romani.
  La 13 ani de la bombardarea Serbiei (24 martie 1999), tony blair a venit sa „bea paharul prieteniei”cu aliaţii, in coasta sarbilor. Daca il aducea si pe clark, chiar putea pune de o mesa satanica aniversara, caci este adeptul activ al ideii de carcalete religios.
  In sala de conferinte, constantinescu si ciorbea ( trebuie ca era pitit pe undeva si plesu) il sorbeau din priviri pe parintele legii care permite infierea copiilor de catre homosexuali, iar roman isi tinea capul surazator nostalgic pe umarul lui iliescu.
  Din ’99 incoace, de cate ori le facem cate o porcarie sarbilor, imi amintesc de uciderea capitanului Baba Novac. Ostasul nascut langa cetatea Severinului din mama romanca si tata sarb, a purtat toate victoriile Domnitorului Mihai Viteazul.
  A fost ucis la Cluj, pe banii ungurilor, de mana tiganilor si sub privirile romanilor. Pe „chitanţa cheltuielilor executiei este scris :” Am dat ţiganilor pentru ca au schingiuit, au torturat, au fript si au tras in ţeapa pe Baba impreuna cu duhovnicul lui…”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: