Episcopul si politicianul îndrăcit


Ce se întâmplă atunci când un politician ticăloșit aude adevărul din gura unui vrednic ierarh al Bisericii ? Episcopul Slatinei și Romanatilor, PS Sebastian i-a omagiat pe cei căzuți la 22 Decembrie 1989 într-o scurtă alocuțiune în care i-a îndemnat pe români să dea atenție și să ia soarta țării în propriile lor mâini, deoarece democrația e mai grea decât dictatura.

Reacționând mînat de dracii care îl agită, Secretarul genral al PDL Olt, Dan Bălășesccu, i-a răspuns PS Sebastian, cu următoarele cuvinte:

„Mi-as fi dorit ca Episcopul Slatinei sa spuna cate acte de caritate a facut biserica pentru supusii ei” si i-a recomandat sa ,,taca dracului din gura si sa isi vada de cele popesti!”

De ce a fost atât de usturător discursul Episcopului pentru un îndrăcit mic și oranj? Să aflăm – la min. 7:35 îl veți auzi și pe politician, vărsându-și veninul:

Cât de frumos și bine ar fi dacă i-am vedea pe reprezentanții românilor așteptându-și rândul în biserică la spovedanie!

13 răspunsuri

 1. Tot am așteptat sa vad o lista de revendicari din partea protestatarilor sau a celorlalti care sint nemulțumiți dar nu ies in strada.
  Va propun vouă sa Facem aceasta lista !
  Ce ziceti?

 2. nu vorbesc de lista nationala, ci de o lista de revendicari adresata parlamentului si guvernului in situatia actuala si nu doar in vederea alegerilor!

 3. fata de dictatura comunista,dictatura LEGII in democratie este mai dura.insa au grija conducatorii sa nu se aplice nici in ltera sau spiritul ei.ok.

 4. Orice se mai incearca acum, si nu numai in Romania, este „too little, too late”.
  „Ce va face acum stapinul viei ? Va veni si va pierde pe lucratori, iar via o va da altora.”

 5. nu spui nimic de situatia din tara? astept cu nerabdare

 6. De ce a fost atit de usturator discursul Episcopului?Pentru ca acest gunoi oranj probabil are singe pe miini, la fel ca si toate gunoaiele portocalii si simte ca sfirsitul e aproape.Pentru gunoaiele de teapa lui lumea chiar se va termina in 2012.

 7. Off topic: Romania a semnat ACTA, proiectul care va permite controlul laptop-urilor si al mobilelor . Sursa: Wall-street.ro
  Io le propun sa introduca si sosetele in textul legii. Macar sa ma distrez si io pe aeroport, cand isi baga astia nasul.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: