Noțiuni de bază pentru înțelegerea situației României


În „Motive pentru o schimbare radicală„, menționam că multor români obișnuiți le lipsesc elementele de bază care să facă posibilă o înțelegere corectă a situației catastrofale în care se află țara noastră în acest moment. Aceste elemente sunt pur-și-simplu premizele în baza cărora trebuie să operăm pentru a face sens dintr-o serie de acțiuni luate împotriva noastră, de către clasa politică autohtonă.

Pe post și grabnic la datorie, Adrian-românul a compilat lista scurtă a acestor premize elementare, fără de care nimeni nu poate desluși de ce România se află la doi pași de desființare, iar viitorul copiilor ei, amanetat de către jigodiile care ne-au tot „reprezentat” de 22 de ani încoace. Dacă cunoașteți oameni cărora le-ar folosi, faceți-le o mare favoare și împărțiți informația cu ei – într-un final întreaga Românie se va folosi !

Dusmanii nostri au avut grija ca generatie dupa generatie, sa nu ajunga la mintile noastre NOTIUNI FUNDAMENTALE despre realitatea organizarii economice, sociale si politice astfel incat POPULATIA NU ARE NOTIUNILE CU CARE SA OPEREZE LOGIC PENTRU A AJUNGE LA INTELEGERA FENOMENULUI REALITATII.

Nu e vina populatiei. Noi insa trebuie sa facem sa ajunga la populatie acele notiuni elementare, care pentru noi sunt evidente, la care nici nu ne mai gandim, dar fara care nu am putea pricepe ce se inatmpla, ca de exemplu:

-Politicienii nu sunt in slujba Romanilor, ci a unor tirani privati din alte locuri din lume; Sunt loiali dusmanilor Romanilor;
Interesele tiranilor straini sunt distrugerea si nu prosperitatea romanilor;
-Banii sunt un monopol exclusiv al unei minoritati, monopol obtinut prin asasinat, care alimenteaza sau sufoca economia cu bani nu dupa interesele si posibilitaile reale ale economiei si ale tarii ci pentru realizarea interesele tiranilor privati straini;
Banii care ar trebui sa fie un mijloc de schimb al valorilor economice si de functionare sociala, ca urmare a monopolului realizat de tirani, sunt de 200 de ani un instrument de manipulare a scocietatii;

Sursa lor ar trebui sa fie subordonata Poporului Roman, nu sa fie independenta de Poporul Roman, adica, subordonata dusmanilor Poporului Roman;
-Activitatile economice ale Romanilor sunt distruse intr-o competitie in care costurile sunt impinse sub venituri, toti ajung in pierdere, singurii care pot supravietui in aceste conditii sunt firmele tiranilor conectate direct la sursa de bani privata monopolista, adica banca nationala din fiecare tara. Astfel, economia este incet, incet, preluata de tirani, localnicii mai pot supravietui doar ca subordonati obiditi de tirani: visul urmarit de tiranii internationali; ( ex. serviciul jinduit la o multinationala – nb ).

-Tiranii straini urmaresc, si au ajuns departe in ORGANIZAREA SISTEMULUI MEDICAL CA INSTRUMENT DE ADMINISTRARE SELECTIVA A MORTII iar cel de alimentar a devenit aproape monopolist eliminand prin mecanismul descris mai sus, sursele si retelele de distributie autohtona, cu scopul diseminarii otravurilor pe calea alimentatiei populatiei, toate cele desrise mai sus in scopul distrugerii biologice a Natiei Romane.

 
-Mass media este in intregime in proprietatea tiranilor straini si inoculeaza informatii false pentru a directiona deciziile fiecarui individ catre scopurile tiranilor straini, adica, contra intereselor proprii;
Mass media propaga informatii distructive impachetate in distractie atragatoare si folosind tehnologiile avansate, introduc mesaje distructive direct la nivel subconstient, nepercepute si deci necenzurate de spectator, in consecinta mase intregi pot si sunt manipulate de la un punct central, fara a fi constiente si a putea refuza informatia toxica.

Dusmanii sunt infiltrati in societate sub identitate falsa si conduc institutii, firme si alte organizatii contra intereselor Romanilor. Mai mult, comit infractiuni si atrocitati care sunt ulterior atribuite fraudulos Romanilor;

Mintea unui om normal nu poate gandi si percepe ce gandeste si face un om cu mintea degenerata, desi degeneratul arata somatic la fel ca cel normal. Cel normal, in modul cel mai eronat porneste de la premiza ca toti oamenii sunt normali, cu mici diferente, si plecand de la aceasta premiza falsa, poate fi condus de degenerati catre propria distrugere.
Si multe altele din aceste tipuri de notiuni fara care, nimic din realitate nu se poate intelege.

Pana atunci, populatia va fi confuza si directionata emotional unde vor tiranii internationali.

Desigur nu se rezolva repede. Dar trebuie organizare chiar si pentru pasii marunti in directia corecta.

Caracteristica fenomenelor umane este dezvoltare exponentiala. Avem deci motive ferme de a fi incurajati.

19 răspunsuri

 1. Asta imi sugereaza prioritatile unui nou guvern:
  1. Cultura
  2. Cultura
  3. Cultura
  4. Cultura…

  CULTURA!
  Si nu e nimic de neinteles aici. Renasterea Romaniei este in primul rand spirituala! Dupa aceea, toate se vor pune de la sine la locul lor!

  • Cultura ORTODOXA si PRACTICA ORTODOXA=COLOANA VERTEBRALA restul sunt „just for fun”

  • Cu drag dar trebuie:

   Pardon? A murit ca sa renasca? Nici vorba!

   Romania a trecut printr-o perioada de dificultati diverse si conform invataurii “CEEA CE NU TE OMOARA TE INTARESTE!” acum suntem mai experimentati si mai abili in a face fata atacului si subversiunii tiranilor internationali, chiar daca de 22 de ani am cazut intr-o capcana indelung pregatita si practic imposibil de evitat.

   Desigur ca notiunile de baza sunt inca descoperite si detinute de o mana de Romani doar, insa toata opresiunea produsa de dusmani lucreaza in defavoarea dusmanilor pentru ca oamenii sunt mult mai receptivi la a asculta despre alternative cand sunt chinuiti decat atunci cand le e comfortabil. Viata merge catre bine chiar cand temporar merge catre rau. In timp, posibil chiar mai repede decat ne putem noi imagina, notiunile ajung la publicul devenit mult mai receptiv si manevrele dusmanilor vor fi recunoscute de tot mai multi oameni, vor fi refuzate si in consecinta, nu vor mai actiona contra intereselor lor, distructiv.

   Internetul i-a terminat pe dusmani. A dat posibilitatea diseminarii informatiei reale instantaeu dar mai important, a realizarii unor legaturi intre oameni cu abilitati superioare care duc cunoasterea rapid pe nivele superioare, adica ce facem noi pe aceste site-uri fara de care nu ne-am fi putut intalni. O nenorocire pentru dusmani. Fatala pentru dominatia lor.

  • De ce sa mai puna securistii pe coclauri cand pot ata in caldura biroului, band cafele in fata ecranului?
   \Inca un motiv pentru care sleahta asta distructiva TREBUIE sa plece!

 2. Activiştii tuturor partidelor şi ONG-urilor sponsorizate de Soros, sunt rugaţi sa prezinte acest mesaj stăpânilor lor:

  Politicienilor, ştim bine că domniile voastre se cred “aleşi”, nu în sensul de aleşi de naţiune ca să întreprindeţi ceva folositor, voi vă credeţi aleşi, hărăziţi de Divinitate ca să dispuneţi de popor după bunul vostru plac. Jaful instituţionalizat izvorât din pofta de arginţi e legea vostră de căpătâi. Mai mult de atât, aţi transformat România într-un ţarc de sclavi. Faptele voastre sunt crunte, nu mai smintiţi lumea:

  Matei 18
  7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

  Aveţi impresia că viaţa adevărată începe abia în momentul în care cineva dobândeşte scaunul de “baron local”, senator, deputat, ministru etc. Ştim că majoritatea sunteţi crescuţi de hidra ateo-bolşevică, cu toate astea, presupunem că şi voi aveţi conştiinţa, încetaţi cu batjocura, încetaţi jaful, încetaţi să-i asupriţi pe cei mulţi.

 3. Poate nu prea exista minti la care sa ajunga notiunile de orice fel.

 4. Doua clipuri de mare interes:

 5. DESPRE OPTIUNE POLITICA IN ORGANIZARE condusa de domnul Profesor Ion Coja:

  NATIA ROMANA are nevoie de o conducere care sa ii protejeze interesele, identitatea, natura si cultura. Desigur ca cel mai bine ar fi fost sa existe deja o miscare nationalista dezvoltata organic care sa fi produs deja o elita de lideri. Insa contextul international nu a permis acest lucru de 70 de ani pana la acest moment.

  DAR TREBUIE FACUT CEVA. DE MULTE ORI FACI CE POTI, NU CEL MAI BUN LUCRU POSIBIL, ACTIUNEA, CHIAR SI STANGACE ESTE SALVATOARE CAND INACTIUNEA ESTE FATALA. IAR AZI, INACTIUNEA ESTE FATALA, POPORUL SIMTE SI NU STIE CE SA FACA. A fost derutat, saracit, confuzat.

  Inititiva Domnului Profesor Coja privind acest partid si coalitia pentru interesul national este cel mai bun lucru care se poate face acum. Este un punct de plecare mic dar solid. Constituie o mica fundatie pe care se poate construi un mare edificiu. Cu grija si prudenta, permanent constienti si alerti ca suntem vanati de pradatori sociopati pentru a fi distrusi, ca in trecut.

  Acest instrument politic trebuie sustinut cat mai puternic. Si pe cat posibil cat mai discret dar cat mai efectiv.

  Sa actionam dar, sa invatam din trecut sa evitam greselile facute de predecesori, sa invatam din prezent cat mai repede.

  Si in ca sa spun tot ce conteaza intr-o propozitie: SA NU PERMITEM INTERESULUI INDIVIDUAL SA IMPIEDICE REALIZAREA INTERESULUI NATIONAL. Sau altfel formulat: SA CREEM CONDITIILE CA INTERESUL PERSONAL AL FIECARUI ROMAN SA FIE REZOLVAT PRIN REZOLVAREA INTERESULUI NATIONAL.

 6. Fugiti de solutia Mugur Isarescu-guvernul de tennocrati condus direct de la Bruxelles
  Stiti ce sa intamplat in Grecia si italia?
  Oamenii au iesit in strada nemultumiti de guvern si prim ministru si au scandat caderea guvernului.
  Rezultat: UE a impus un tehnocrat, un robot al UE(neaparat membru al Bilderberg)care conduce respectiva tara ascultand in mod direct de Bruxelles. Cam asta ne paste si pe noi! Ghiciti cine este noul prim ministru: Mugur Isarescu Guvernatorul Bancii Nationale, Tehnocrat, membru in grupul Bilderberg, sau un alt tehnocrat. Ideea e ca vom pierde statul National definitiv si irevocabil. Nu acceptati aceasta solutia a UE!!!

  • Desigur, dupa cum spune vorba veche: „fugi de dracu’ si dai de ta’su”.

   Isarescu ar putea fi doar impus, Poporul va reactiona negativ din nou, simte ceva dar nu stie ce pentru ca ii lipsesc niste notiuni de baza.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: