Lumea în stradă – în fine!


În ceea ce constituie reacția firească de apărare a celulelor imunitare active în fața asaltului dezlănțuit a cancerului ce a cuprins România,  oamenii au ieșit în stradă în sprijinul Doctorului Raed Arafat și împotriva unei legi genocidare , scornită neîndoielnic cu șușoteli sâsâite prin loji întunecate de către dușmanii României.  În București mii de oameni s-au adunat spontan, ajungând într-un final în fața palatului Cotroceni. Credeți că au cerut permisiunea celor împotriva cărora demonstrează? Aș..

Idem la Brașov în fața sediului PD-l.  La Cluj s-au stins ieri luminile la ora 21:00, în semn de solidaritate. Azi a fost mult mai bine, câteva sute de demonstranți mărșăluind pe Bulevardul Eroilor până în Piața Unirii, după ce au salvat onoarea Clujului pentru câteva ore în fața Catedralei Ortodoxe, sub mâna întinsă către popor a luii Avram Iancu..

Polițiștii și Jandarmii comentau aprobator pe sub mustață, însoțind pe frații lor fără urmă de răutate, ci doar constrânși de ordinele primite, și-acelea numai până la un punct…

Țara se mișcă în fine, iar trădătorilor le țâțâie dosurile lor grase – legea a fost retrasă din Parlamentul nereprezentativ. Să nu pierdem avântul tocmai acum!

Românii au demonstrat lumii întregi că pot fi eroi acum 22 de ani și nu era nici vară, nici cald, nici bine. Se pare că avem o înclinare pentru revoltă doar atunci când răutatea ne-au ajuns la os și că frigul de afară nu e un impediment pentru marșuri. În fine, e bine și acum!

În București însă, am văzut niște „tineri revoluționari” cam mușchiuloși și în vervă deosebită, afișând o pancartă pe care scria slinos „kill the cops” , adică „ucideți polițiștii”. Evident, niște provocatori trimiși într-o mișcare mult prea tardivă și prostească, de către niște securiști a căror ambiție rea a covârșit numai pentru moment interesul național. Vine și vremea lor, bieți tâmpiți…

Îndemn aici pe toți românii să iasă în stradă, dar la primul semn de agresare a oamenilor ordinii, să reacționeze prompt, arestând pe loc pe cei care doresc decredibilizarea reacției normale a unui popor ajuns pe muchia lamei – nu uitați, polițiștii au fost primii care-au salvat onoarea României vara trecută, în vreme ce alții dansau ca pinguinul!

În acelas timp, le reamintesc celor care protejează ordinea publică, că și ei sunt în aceeas oală ca noi, restul poporului și că orice ordine ilegale li s-ar da, nu au nimic mai presus de apărat, decât onoarea și gloria neamului căruia i-au jurat credință. Să nu ne lăsăm prostiți tocmai acum, când trepădușii din cancelarii occidentale urzesc comploturi de pe urma cărora să beneficeze în primul rând stăpânii lor

Precum striga astăzi întreaga țară: România, trezește-te! , să căscăm ochii, căci ce facem noi acum, are potențialul de a depăși cu mult cele întâmplate acum 22 de ani. Dacă atunci bucuria de a scăpa de un tiran umbrea tristețea ce avea să vină, acum suntem mai trezi, mai perspicace, cu toate simțurile mai ascuțite… nu ne mai pasă numai de binele personal, ci chiar de viitorul copiilor noștri!

Lozinca de mâine: masoneria, distruge România!

16 răspunsuri

 1. Politistii si Jandarmii sunt chinuiti si derutati intre ordine de la sefi tradatori, lege si simtul nationalist si uman. Ii vedem ca nu stiu ce sa faca. E UMAN. Rolul lor este sa opreasca infractoriii dar au in fata victime ale sefilor lor. Ce sa faca? Nici ei nu stiu. Vor fraterniza. INEVITABIL.

  Cine instiga la violenta impotriva fortelor de ordine este un dusman.

  Fortele de ordine trebuie lamurite ca nu suntem dusmanii lor ci victime ale tradatorilor care ocupa functiile de sefi ai lor, ca is ei.

  FORTA TREBUIE REORIENTATA IMPOTRIVA DUSMANILOR REALI CARE UZURPA FUNCTIILE IN STAT.

 2. Lozinca de maine: masoneria, distruge Romania! E UN MESAJ VECHI.

  VARIANTA MAI PROASPATA AR FI ” MASONERIA DISTRUGE DIN NOU ROMANIA”

 3. https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/11/02/au-de-gand-sa-ne-transforme-in-palestina-un-milion-de-evrei-urmeaza-sa-devina-con-cetatenii-nostri-au-acest-drept/

  “Sunteţi în continuare convins că se pregăteste acest veritabil exod evreiesc?
  Nu se pregăteste, el este în plină desfăşurare. Si nu este exod, este invazie, făcută pe şest, ca să folosesc o expresie de argou din idiş! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, încă neexperimentată în istorie!
  ….Mergi la Frumuşani sau lângă Urziceni, poate şi-n altă parte, unde s-au construit deja orăşele întregi, veritabile ghetouri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolati de populatia autohtonă… Asta pe lângă miile de locuinţe, apartamente şi vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, în Bucuresti şi oraşele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toţi cei o mie de mii de evrei!… Mizează pe iuţeala lor de picior şi pe neatenţia spectatorilor, a noastră! Ca la orice scamatorie sau înselăciune, poţi să-i zici cum vrei să-i spui!”

  Degeaba te ascunzi Băsescu,noi ştim că tu nu eşti la origine român. Nici Emil Constantinescu,nici Ion Iliescu nu au în ei nici o picatură de sânge de români.Nici Petre Roman şi toţi ceilalţi care aţi ocupat functii cheie în guvernele postdecembriste, şefi ai serviciilor secrete etc.
  De ce mintiţi că sunteti ortodocsi?
  Ce porţi pe cap Băsescule în această poză? Ce căutaţi voi la Zidul Plângerii? Mergeţi acasă la voi, la neamuri?
  De ce ne distrugeţi ca naţie? De ce ne exterminaţi?
  Vă place ţara noastră? Vă plac aceste pământuri mănoase,fertile?

  Ca să punctez ideea finală.Cei care în 1989 s-au instalat la conducerea ţării sunt un grup monobloc de indivizi care au iniţiat pluripartitismul pentru a ne induce nouă românilor ideea himerei democraţiei. Aceştia formează clasa politică românească postdecembristă şi ne prezintă periodic,la alegeri, câte o alt cap al acestei monstruoase hidre otrăvitoare.
  Indiferent de partidul care s-a perindat la putere,planul unic al lor, de destructurare al poporului roman a continuat meticulos si metodic. Și nu se vor opri niciodată!
  De asta ne-au distrus intenţionat economia,industria,învăţământul,sporul de natalitate etc.De asta ne îndeamnă ei sa părăsim ţara! Pentru că vor ţara asta pentru ei!

  • Blogul de unde ai preluat articolul este unul dintre cele mai aberante pe care le-am vazut vreodata. Eu nu m-as lua dupa nimic ce apare acolo, articolele par mai curand opera unor dezechilibrati mintali.

   • La post, treaz, ca de obicei!

   • Ce faci aici domnule cristian? Ucizi mesagerul ca sa dispara mesajul?

    Vedem bine si noi ca indiferent cum e site-ul, comentatorul a facut referinta la un articol si el preluat de pe alt site. Nu poti denigra mesajul din articol, denigrezi purtatorul.

    Chiar ne crezi asa prosti ca putem cadea in capcane d’astea puerile?

    Nu suntem prosti domnilor criminali. noi nu am gasit inca modalitatea ca in mod onorabil, dupa caracterul nostru sa contracaram modalitaile voastre criminale de asasini si mincinosi, dupa caracterul vostru.

    Acesta este singurul vostru avantaj: noi cu vorba, cinstea si legea, voi cu minciuna, otrava si cutitul.

    Nu putem aplica aceleasi metode ca voi. Natura noastra de oameni evoluati ne opreste.Voi ne asasinati in voie si noi nu prea putem face ceva. INCA NU V-AM GASIT CHEIA.

    • Folosesti pluralul maiestos, sau sunteti, într-adevär, mai multi?

     „Natura noastra de oameni evoluati” e o metaforä evolutionistä, sau un simplu înlocuitor de culturä?

     Cu respect,
     T.

    • Nu ma intelege gresit, si mesajul este foarte gresit, nefiind bazat pe realitate, ci doar pe obsesiile antisemite ale lui Coja. Blogul respectiv promoveaza o multime de alte aberatii, asta nici macar nu e cea mai mare dintre ele.

 4. Citind ziarele online si „blogurile” iti dai seama unde a ajuns demnitatea umana…nu m-am gandit niciodata ca se poate ajunge la asa ceva…ma intreb,cei care servesc puterea vor ramane consecventi sau se vor duce spre viitoarea putere?

 5. Azi sunt 162 de ani de la nasterea lui EMINESCU AL NOSTRU!

 6. Am urmarit interviurile realizate la fata locului de catre reporteri. Lumea e nemultumita, dar nemultumirile sunt atat de mari si de multe incat ideile se sufoca unele pe altele. Si, nu exista o lista structurata de revendicari. Pe care, cu toata modestia, incerc sa o initiez aici:
  – Demisia imediata a lui Basescu si guvernului Boc, impreuna cu Codruta Kovessy, Daniel Morar, si sefii serviciilor secrete.
  – Inchiderea imediata a granitelor
  – Preluarea guvernarii de catre un guvern interimar, din care sa faca parte exclusiv profesionisti neimplicati politic,si fara legaturi stranse cu oamenii de afaceri de evidenta extractie infractionala
  – Rezilerea imediata a contractelor oneroase incheiate de entitati ale statului pentru energie, gaze, resurse.
  – Militarizarea imediata a Agentiei pentru Resurse Minerale
  – Inventarul urgent al rezervelor de stat si al rezervelor monetare al BNR
  – Inceperea anchetelor asupra tuturor hotiilor desfasurate impotriva patrimoniului Romaniei si romanilor, cu suspendarea dreptului de a ocupa functii publice ori de a conduce afaceri, pentru cei anchetati. Ca „bibliografie”, presa geme de astfel de cazuri.
  – Initierea de alegeri pentru o Adunare Nationala care sa elaboreze o Constitutie crestina
  – Numirea unui Sfat al Batranilor, cu drept de cenzura asupra activitatii guvernamentale, compus din oameni cu cariera si moralitate ireprosabile

 7. […] Seamănă cu o tentativă de a da drumul la aburi, dar ar putea degenera în ceva mai grav dacă vor fi omorâți tineri și polițiști, și după spusele stimatului Eufrosin, provocatori sunt destui. […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: